רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לדעם אם ניתן יהיה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים ללא שימוש בראוטר באמצעות שני כרטיסי רשת USB של EDIMAX בלבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי ולאחי רשת משותפת שאני מחובר אליו דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר אליו והוא שיתף לי את האינטרנט והכל עובד, יש רק בעיה אחת זה שהכל חסום באיסיקיו אני לא מקבל קבצים והאימיול הוא על LOWID כאילו זה חסום בפיירוול אבל הפיירוול של וינודס מכובה גם אצלי וגם אצלו ויש לשנינו אינטרנט סיקיורטי ששם אישרנו את שני המחשבים ואינטרנט אני מקבל בקיצור מה אני צריך לפתוח בשביל שזה לא יחסום לי את הקבלת קבצים באיסיקיו ושהאימיול לא יהיה חסום? נ.ב. זה לא קשור לאינטרנט סיקיורטי כי גם שאני מכבה את הפיירוול שלו בשני המחשבים זה עדיין עושה את הבעיה בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום חברים. כאשר אני עושה LOGIN ה - SecureClient Service עולה ומחכה ליוזר וסיסמא בכדי להתחבר... כיצד אני משיג פלאג אשר ימנע ממני בכל פעם להקליד את היוזר והסיסמא ופשוט יתחבר אוטומטית בכל פעם שאדליק את המחשב? האם מישהו נתקל בפלאג או בסקריפט אשר עושה זאת? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בעיות בישרא בלוג למי שמכיר אנשים נכנסים מקללים והולכים... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לעלות על הכתובת ip שלהם...?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי ולאחי רשת משותפת שאני מחובר אליו דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר אליו והוא שיתף לי את האינטרנט והכל עובד, יש רק בעיה אחת זה שהכל חסום באיסיקיו אני לא מקבל קבצים והאימיול הוא על LOWID כאילו זה חסום בפיירוול אבל הפיירוול של וינודס מכובה גם אצלי וגם אצלו ויש לשנינו אינטרנט סיקיורטי ששם אישרנו את שני המחשבים ואינטרנט אני מקבל בקיצור מה אני צריך לפתוח בשביל שזה לא יחסום לי את הקבלת קבצים באיסיקיו ושהאימיול לא יהיה חסום? נ.ב. זה לא קשור לאינטרנט סיקיורטי כי גם שאני מכבה את הפיירוול שלו בשני המחשבים זה עדיין עושה את הבעיה בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לא מזמן הביאו לי ראוטר מחו"ל עכשיו שאני מחבר אותו הכול טוב ויפה אני מכניס את הדיסק מתקין כל מה שצריך ובאיזה שלב הוא מגיע לי לאיזה דף כזה שאני צריך לתת לו ip dns איזה ip ביודק אינ צריך לירשום לו שם??.. תודהה לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית רשת LAN עם ראוטר של EDIMAX המחברת בין שני מחשבים: הראשון, מחשב שולחני רגיל שמחובר עם כבל לראוטר. השני, לפטופ המחובר עם WIFI (הרשת האלחוטית מוגנת על ידי סינון MAC-ים). אני מנסה לגשת ממחשב אחד למחשב השני (וזה לא משנה מי האחד ומי השני במקרה הזה) ואני לא מצליח אפילו להעביר פינגים בינהם או להתחבר עם NET-BIOS. כשאני עושה פינג מהלפטופ למחשב השולחני, אני מקבל הודעות של SYN_SENT ב-netstat ובכלים של בקרת רשת שהורדתי מהאינטרנט, אני רואה שנכנסת תקשורת מהמחשב השני אבל לא נוצר קשר בפועל. ניסיתי לבדוק אם יש איזה פיירוול עליהם אבל חוץ מזה של מיקרוסופט (ויכול להיות סקיור-קליינט של Checkpoint), לא מצאתי כלום. כששני ה-FW מכובים, אני עדיין לא מצליח ליצור שום קשר בין המחשבים.…
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי , לאחר כל מיני אילתורים שניסיתי להוציא מתוך המדריך לשיתוף אינטרנט לא עלה בידי כל הצלחה עם מישהו יכול להסביר בקצרה מה להגדיר ואיפה זה יהיה סבבה .... אני מעלה תמונה של כל חיבורי האינטרנט : ה - LOCAL AREA CONNECTION הוא הכרטיס רשת שאליו מחובר המודם . וה - LOCAL AREA CONNECTION 2 הוא הכרטיס רשת שאליו מחובר המחשב השני ( עם כבל מוצלב ) . אז בקיצור לפי מה שאני מבין זה לגרום לחייגן לשתף את האינטרנט ואז הוא גורם לאי פי בפרוטוקול ה TCP IP בכרטיס רשת הראשון להשתנות באופן אותומטי ל- 192.168.0.1 ומכאן כבר איבדתי את הכיוון .... מה להגדיר איפה ולמה .... תודה .
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
^^^^ שאלה בכותרת ^^^^
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! יש לי eci B-FOCuS Router 312+ ורציתי לשאול 2 דברים: 1. מה ההבדל בין ההגדות כאן? http://img504.imageshack.us/img504/3375/paint11bt.jpg 2. ומה ההבדל בין ההגדרות כאן? http://img504.imageshack.us/img504/3639/paint27me.jpg תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום. תארו לכם את תצורת הרשת הבא: מודם ADSL מחובר לנתב ב PPPoE כך שכל המחשבים המחוברים לנתב מקבלים אינטרנט מ ADSL. עכשיו אני רוצה שאחד המחשבים ברשת יהיה מחובר גם לרשת וגם לאינטרנט בכבלים ישירות ( מודם כבלים מחובר ישירות למחשב ). מה יקרה במצב כזה ? מאיפה המחשב יקח את החיבור שלו ? ואיך אני מגדיר במחשב שהוא יקח את האינטרנט מהכבלים ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מודם B FOCUS שמתפקד בתור ראוטר והוא מחובר לסויץ' בנוסף יש לי מדפסת HP שמחוברת לנתב מדפסות כזה או איך שלא קוראים לזה (גם של HP)שהוא גם כן מחובר לסויץ. על המכשיר HP הזה יש כפתור TEST שגורם למדפסת להדפיס 2 דפים עם נתונים כמו IP וכו'. השאלה היא איך אני מוצא את המדפסת מאחד המחשבים? אם השאלה יותר קשורה לפורום אחר, מצטער.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משתלם 94 שקל : ספק + תשתית ל 1.5 הורדה העלאה 256 ? (כבלים) כבר שנתיים לא שיניתי חבילה פשוט , אז... לא בקיא במחירים גם של ADSL וגם כבלים : שווה ?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בנתב B-focus 270 כדי להתחבר לאינטרנט. הנתב מחובר לסוויץ' של חברת dynamode הישנה ומשם מתפצל לשלושה עד ארבעה מחשבים. השיתוף של הקישור לאינטרנט הוא די מספק מלבד כמה חסרונות: - הנתב הפנימי של המודם לא מצליח לנהל את הפורטים כמו שצריך. כך שתהליך פתיחת פורטים למחשב מסוים הוא מאד מסורבל והתוצאה היא לא מושלמת. (במרכז הבעיה הזו עומדת אימיול... כמובן). - כיוון שזה נתב שקיבלתי כמודם ל-ADSL, הנתב עובד רק בתשתית הזו, ואני מאד רוצה להרחיב את האפשרויות שלי. על איזה נתבים אתם ממליצים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין לחבר ראוטר מדגם 3CRWE554G72T של 3COMכאשר חיבור האינטרנט הוא ללא חייגן במודם כבלים אני חושב שהוא מחובר דרך 012 חיפשתי קראתי וקראתי עד אי שם הרחק בדפי הפורום קיבלתי מידע חלקי ועוד הרבה שאלות חדשות שצצו לי איזה גרסת קושחה להתקין 2.01.10 או 2.01.05 (מן הסתם הראשונה יותר מעודכנת אבל מישהו בפורם אמר שרק 2.01.05 מתאימה) בנוסף אודה לכם אם תאמרו לי מה הן ההגדרות שעלי להכניס לראוטר כדי שיתן לי גישה לאינטרנט (אני הבנתי שרק DNS+ dynamic IP ) תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אנשים עד לפני 7 שעות היה לי אינטרנט 1.5 מגה הורדה ו128 קקבייט העלאה ושילמתי 150 שקל ל012 והוט ביחד...ועכשיו שיניתי את האינטרנט שלי ל 1.5 מגה הורדה ותתכוננו ל512 קקבייט בהעלאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תבינו 60 קקבייט לשנייה לשלוח למישהו משהו או באימיול.......וכל זה רק ב115 שקל(המחיר כולל את 012 ואת הוט ביחד) למשך שנה!!!.....הפעלתי את האימיול שמתי העלאה 60 קקבייט לשנייה ותאמינו או לא אבל תוך 10 שניות האימיול שלי מוריד בלי הפסקה מעל ל120 קקבייט לשניהה~~~~~!!!! ולמי שלא מאמין שיבקש ממני תמונה...אני מעלה לאנשים ב55 ואני מוריד מהאימיול מאנשים בלי הפסקה ב120 + עד 150 הדבר הזה חיה ולכולכם כדאי להצטרף בנוסף יש להם חבילה מגה וחצי להורדה ו256 קקבייט להעלאה נדמה לי ב80-90 שקל...…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירה בין השניים, אני לא מבין בזה וקיבלתי הצעות מכמה אנשים שסיבכו אותי כי לכל אחד דעה שונה. כל מקרה בהתחלה המליצו לי על כבל (עולה איזה 20-40 שקל, זה תלוי באורך), נאמר לי שצריך פשוט לחבר אותו בין שני המחשבים ולקבוע משהו בהגדרות רשת. לאחר מכן מישהו אחר נשאל ואמר שעדיף ראוטר, ואז חברים שלי אמרו לי שראוטר מאט את המחשב והורדות וכו' והמליצו לי על הכבל. ואז חבר אחר אמר שראוטר זה בסדר. קיצר זה התבלגן. יכול להיות שאני בכלל לא מבין את המושגים עצמם ולכן יש לי כזה בילבול אז אם מישהו מוכן לתת גם הסבר קצר זה יהיה מאוד נחמד וכמובן לעזור לי להחליט מה עדיף. תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת Angry אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 יש דרך לבדוק פינגים קבוע? איך אני יכול להוכיח שמודם דפוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם ALE-150 של רוטל שקיבלתי מבזק הבנתי שהוא לא טוב רציתי לדעת במה? למה אני שואל, כי יש לי בעיות איתו אני חושב שהדרייברים של המודם שלא חתומים דגיטלית על ידי מייקרוסופט גורמים למסכים כחולים, ריסטרטים וקריסת תוכנות שלחתי את המחשב לבדיקה ושם אמרו לי שכל החומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר גמור ושעלי לפרמט את כל המחיצות בגלל שיש לי בעיה במערכת ההפעלה הבעיה נמשכת לי יש את הגרסה 1.3.0.1 אם אתם חושבים שהבעיה לא קשורה למודם תפנו אותי בבקשה לפורום הנכון תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
למה ה PING שלי קופץ כש המשחק עוד לא מתחיל ב BATTLE-FIELD2 וכש הוא מתחיל הפינג שלי בסדר 20 פינג בשרת ישראלי החדש השני למה זה אני מכבה את כל התוכנות הרצות ברקע
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אהלן, נמאס מהכבלים. 3com wl-527 איך הראוטר האלחוטי הזה? שווה משו? איך החברה בכלליות? אם לא טוב, אז מה כן טוב, ולא יקר יחסית? ובקשר לרשת אלחוטית, כמה שאלות: 1. יש הבדלים במהירות של האינטרנט? העובדה שזה אלחוטי לא פוגעת? 2. מה החסרונות שאתם יכולים לחשוב עליהם ברשת אלחוטית? תודה רבה למי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עשיתי REBBOT לראוטר והגדרתי הכל מחדש, (בגלל שלא זכרתי את הסיסמה, עזבו סיפור ארוך).... עכשיו קורה לי לעיתים תקופות שהאינטרנט נופל ואני צריך לעשות ריסטרט לראוטר (בתוך ההגדרות שלו, לא פיזי, וזה לא מאפס את ההגדרות), כדי שהאינטרנט יחזור לתפקד.... אני זוכר שמי שהגדיר לי את הרשת קודם, אמר שהוא עושה שהראוטר ינסה להתחבר כל פעם שהאינטרנט נופל, בעצם אותו פעולה שאני עושה רק אוטומטי.... מישהו יודע איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי במציאת מדריך (עדיפות בעברית) ל -IPTABLES עמית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברה HELP לא עובד לי האימיול אחרי שהתקנתי ראוטר הראוטר מסוג DI-604 צריך עזרה...
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרבר 2003 ואני מעוניין להגדיר מרחב כתובות מסוים בשרת ה DHCP לחלק כתובות מטווח 192.168.1.100 ועד 192.168.1.150 האם זה הדיפולט?איך אני בודק אז או לחילופין מכניס פיזית ב DHCP
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-