עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by מורן פיסטרו,

היי לכולם, יש לי בבית אינטרנט של בזק + ספק של בזק בינלאומי, אני עם 40 מגה בבית והקליטה ממש נוראית!!! יש לי ראוטר של בזק- דילינק, אני בבית של כ- 80 מטר, איזור מגורים - בת ים, אין לי ממד בכלל בבית- ככה שעל פניו אני לא אמורה לסבול מעוצמה חלשה, אך בכל זאת בסלון או בהמטבח או החדר השני- אני ממש מרגישה ניתוקים, שלא לדבר על ה- vod של יס- שצולע , או האון ליין שמקרטע בפליסטיישן או הנינטנדו סוויץ.... 1. האם 100 מגה יפתור את הבעיה? 2. איזה ראוטר "יציל" את המצב?? 3. אם יש ראוטר חזק- אני יכולה להישאר עם 40 מגה? או בכל זאת לעבור?? תקציב לראוטר - סביב ה500/600 שח, צריכה ראוטר איכותי וטוב שיחזי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by no_way,

אני מחפש מכשיר שיוכל לשדר ממקום אחד לכל הטלויזיות בבית ברשת. המחשב צריך להיות מבוסס ווינדוס. יש דבר כזה?

3. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר היציבות של הראוטרים של בזק עד שסופית נשברתי בימים האחרונים (לאחר שהייתי בלי אינטרנט מיום חמישי עד היום בצהריים). יש ברשותי VTECH של בזק (הם טוענים שזה הראוטר הכי טוב אצלהם), וואלה לא מרוצה, הטווח של הWIFI פשוט עלוב עד מצב שהייתי צריך לקנות ראוטר של XIAOMI MI 3 כדי לעשות משהו עם זה. התשתית שלי של בזק בינלאומי וספק בזק, 100 מגה. אני מתלבט בין שני דברים, האם להפוך את הראוטר של בזק למודם ולקנות ראוטר עוצמתי בשביל להגדיל את הטווח של הוייפיי בבית (פלוס בשביל מהירות יותר גבוהה בקווי) או לקנות ראוטר משולב מודם חזק? התקציב לא משנה, העיקר שהמוצר יהיה פצצתי גם אם זה יעלה יקר. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by אליהו פלג,

חברים שלום רציתי לשאול- בבית הספר אנו עובדים עם רשת הכוללת נתבים רבים, הספק הוא רימון (נטספרק). מצב תמונת רשת איך אני יכול לברר איזה ראוטר אני משתמש? ויותר מכך- איך אני משנה את הגדרותיו?? תודה רבה

5. Started by sagytb,

שלום לכולם, אני טס שבוע הבא ואני רוצה לרכוש בארה"ב ראוטר (ללא מודם) ל 4K שיהיה חזק וטוב. הראוטר ישמש חיבור ל 2 מחשבים ניידים למשחקי Online וסטרימינג, חיבור של 2 טאבלטים למשחקים וצפייה בסרטים ו 4 מכשירי סלולר. אני מתלבט בין asus ac5300 https://www.amazon.com/Tri-band-AiProtection-Accelerator-Compatible-RT-AC5300/dp/B0167HG1V6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1523289476&sr=8-3&keywords=asus+ac5300 לבין linksys ac3200 https://www.amazon.com/Linksys-Dual-Band-Tri-Stream-Refurbished-WRT3200ACM-RM2/dp/B079DWWQ1R/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1523289553&sr=1-5&keywords=linksys+ac3200 אשמח בבקשה להמלצה גם ל…

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  6. Started by AR7778,

שלום, הצטרפתי לחברת בזק לעסקה של תשתית וספק - 100Mb. בזק מספקים את הראוטר של vTech וקראתי עליו קצת ברשת והבנתי שהוא לא מומלץ בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר שתומך בVDSL, שיתמוך במהירויות גבוהות, תמיכה בוקטורינג, יציב, אמין, שידע לעבוד תחת עומס, ואני לא יודע עד כמה קשור העניין, במידה ויש ראוטר שיש לו פיצ'ר שיכול לתרום לפינג נמוך יותר זה יהיה מדהים. רוב השימוש יהיה בגיימינג, צפייה בסטרימינג של 4K ומכשירים נוספים שיהיו מחוברים אלחוטית.(כמובן שבזמן גיימינג כמה שפחות מחובר לרשת על מנת שהפינג לא יושפע.) *הרכישה של הראוטר תתבצע בארץ בלבד, עדיפות ל-KSP.* זו השוואה של כמה דגמי ראוטרים שראיתי, אשמח שתעזרו לי לבחור את המתאים לי ביותר: https://ks…

7. Started by 7278608,

היי אנשים יש לי בממד ראוטר ש Vtech ובחדר ממול (3 מטר) יש לי סטרימר של BEELINK, עכשיו המספר קווים ב wifi ב BEELINK הוא עד הסוף, אבל המהירות אינטרנט מאוד איטית, בערך איזה 2 מגה, אבל עם אני מכוון את הסטרימר לכיוון החדר אז אני רואה שהמהירות עולה ל 20 מגה, יש איזה דרך או מכשיר שאני יהיה יכול לחבר בחדר והמהירות תיגדל בלי לכוון אותו פיזית כי לא תמיד זה אפשרי. תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. שלום, מכל הרשתות בארץ מי מספק את הראוטר הטוב ביותר כיום ? אני כרגע עם נטויזן/סלקום והוויפיי מאוד חלש בבית (100 מגה)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Designer,

שלום, לא מזמן העברנו כבל אינטרנט מהראוטר המרכזי שלנו (שנמצא בקומה למעלה) למקלט, והייתי רוצה לפצל אותו בצורה אלחוטית ככה שיהיה אפשר לחבר אליו מספר מכשירים (טלפונים, לפטופים וכו') ב-WiFi. המליצו לי לקנות את ה-AP הזה: https://ksp.co.il/?uin=16637 אבל חיפשתי קצת, וראיתי שבאותו מחיר אני יכול להשיג ראוטר עם יכולות WiFi טובות יותר + זה יאפשר לי לחבר עוד מכשירים בצורה חוטית: https://ksp.co.il/?uin=41710 במקלט עצמו אין שום קליטה מלמעלה, כך שלא נראה לי שתהיה בעיה של סתירות בתדרים. האם אני צפוי לקבל בעיות אם אחבר ראוטר לראוטר אחר? האם יש לי אופציה טובה יותר? לכאורה, הראוטר מכיל יותר אפשרויות והוא עוצמתי יותר מה-AP, אז מדוע הוא עולה פחות ממנו? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Frederike Gringas-vd Berg,

שלום, יש לנו אינטרנט של פרטנר/ בזק 100 מג. הראוטר שלנו זה של בזק Dlink N600. יש לנו את הראוטר כבר כמה שנים טובות, כדי להחליף לראוטר החדש של פרטנר או לקנות פרטי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה - ברשותי מספר סימים של חברת פלאפון בעלי חבילת DATA בלבד. הסימים נמצאים בתוך ראוטרים סלולריים של חברת TELTONIKA מדגם RUT240. לראוטרים מחוברים כרטיסי אנדרואיד. הבעיה היא - במידה ואני מחובר לכרטיס עם סים של אנדרואיד אז השעה והתאריך לא מתעדכנים לי אוטומטית (כן סימנתי עדכון אוטומטי באנדרואיד) אך יש אינטרנט והכל בסדר (גם בחיבור רשת וגם בWIFI) אם אני מכניס סים של חברה אחרת לראוטר אז הבעיה מסתדרת - השעון והתאריך מתעדכנים אוטומטית. אם אני לוקח את הסים של חברת פלאפון ומכניס לטלפון סלולרי מכל סוג שהוא או ראוטר מחברה אחרת ומחבר לכרטיס האנדרואיד שלי אז גם במקרה הזה השעון והתאריך מתעדכנים. האם מישהו נתקל בחייו …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by gal426,

שלום לכולם יש לי סוני פלייסטיישן 4 ושמתי לב שהשתנה לי הNAT TYPE 2 לNAT TYPE 3 הבנתי שזה יוצר בעיות ברשת וכו' העניין הוא שניסיתי כל מדריך אפשרי באינטרנט וכלום! אני תשתית הוט שכוללת את הראוטר HOTBOX 2 וספק אינטרנט של בזק בינלאומי אשמח לעזרה בנושא! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי ראוטר Dual Band עם 2.4G ו-5G ואין לי מושג האם להגדיר סיסמא זהה או שונה ב-2 הרשתות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Karin Kfir,

רציתי לשאול אני מחוברת לתשתית של בזק עכשיו יש לי מלא ניתוקים איזה אופציות אחרות יש להתחבר לתשתית אחרת בדקנו בטכני של בזק אבל הם טוענים שיש לי קצר על התשתית שלנו ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Burkey,

שלום, אני מתכנן לשים מודם של הוט בממ"ד, שם יהיה מחשב נייח, מחשב העבודה. אני רוצה מעבר לזה רשת אלחוטית בדירה. אני חושש כי עקב היות המודם בממ"ד הקליטה תהיה גרועה. האם ניתן לחבר את המודם של הוט לראוטר, ואותו לחבר קווית למחשב הנייח ? האם יש ראוטר מומלץ שיכול להתגבר על הממ"ד ? איך אני מסדר שלא יהיו שתי רשתות אלחוטיות, אחת של המודם של הוט ואחת של הראוטר ? אשמח להמלצות בעניין. תודה !

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Burkey,

שלום לכולם, אשמח לעצתכם. אני נכנס בקרוב לדירה חדשה, וצריך אינטרנט ביתי. בכוונתי לעשות באנדל של ספק + תשתית, כנראה בלי טלפון וטלויזיה. בבדיקה ראשונית שעשיתי מול פרטנר, אמרו לי שעם תשתית של בזק ברחוב בו נמצאת הדירה, אוכל להגיע להגיע מקסימום ל - 40Mb וזאת למרות שהבניין עצמו, חדש (התשתית ברחוב ישנה). אני מתלבט בין אינטרנט בזק עם 40Mb לבין הוט עם 100Mb, לפחות בתיאוריה....מבחינת כסף ההבדלים זניחים אם מוצאים את הדיל הנכון. דבר שני שאני לא סגור עליו, זה היכן למקם את המודם ואם יש אפשרות וצריך ראוטר משלי, טוב יותר. הדירה היא דירת 3 חדרים, לא גדולה. בסלון יש טלויזיה שברצוני לחבר לאינטרנט. בממ"ד יהיה מחשב נייח שחייב להיות מחובר לאינטרנט…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. יש כל כך הרבה חברות והאמת שאני ממש לא מבין בזה הבנתי רק שאני צריך VDSL למעל 15 מגה לחדר קטן עם מחשב נייד ופלאפון מה אתם ממליצים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני משתמש בנתב פרטי שקניתי שמחובר לנתב הישן של בזק שמתפקד אך ורק כמודם. שאלתי היא האם כדאי לקנות מודם בנפרד מבחינת תועלת (ניתוקים, איכות גלישה וכו')? אם כן אשמח להמלצה (בזק +בזק בינלאומי 100 מגה). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי VADSL של ספק תשתית בזק. אני מחובר לקוו טלפון בבית. יש לי נתב ראוטר דגם D-LINK - DUAL BAND WIRELESS - N600 בהתחלה אני מדליק נתב ראוטר בחלונות 10 בסרגל משימות רואה סמל רשת בתוכו מופיע משולש צהוב סימן קריאה ומחכה שישתנה סמל רשת מרובע(מסך מרובע) ויש אינטרנט. זה לקח לי חיבור אינטרנט 80 שניות או דקה מיתחבר אינטרנט. בבית יש לי מחשב נייח אחד. גולש בכבל רשת. ולא מישתמש באלחוטי. אני עשיתי בבזק בינלאומי הגנה Cyber Wall + Safenet ועכשיו לאחרונה חיבור אינטרנט לקח דקה וחצי או 2 דקות חיבור אינטרנט. אני לא מבין אם זה בסדר או לא בסדר, למה זה לוקח הרבה זמן חיבור אינטרנט 2 דקות? התקנתי דרייבר כרטיס רשת מעודכן. וזה תקין אינטרנט. ועשיתי עידכונים מ…

20. שלום, אני מחובר להוט עם hotbox 2 והתחילו להיות לי ניתוקים באינטרנט (הראוטר מאתחל את עצמו) מספר פעמים ביום כבר שבוע (מאז שחיברתי NVR עם 5 מצלמות). event log של הראוטר: https://prnt.sc/ju27b0 דיברתי עם הוט והם לא מצליחים לעזור. מישהו מכיר את התופעה ויכול להמליץ על פתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by יואב שניר,

צ'וטטתי עם נציג סלקום בנושא סופר פייבר. אמר לי שהבניין שלי לא בטווח התשתית. שאלתי אותו אם להתחבר לפרטנר ... מתוך תקווה שיזיז משהו. האיש אמר שלא בתחום יכולותיו אך שסלקום בטווח חודשים יציעו משהו חדש בנושא, ושאינו יכול לפרט. משהו יודע מהי כוונתו ?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  22. התנתקתי מנטוויז'ן ואחי החזיר את הנטבוקס במוקד של סלקום אך המוקדנית אמרה שאין לה קבלה מכיוון שזה מהצד של נטוויז'ן אך הראתה לו אסמכתא שאישרה את ההחזרה. האם אני צריך לדרוש קבלה פיזית? האם ניתן לקבל את האישור דרך המייל? אם כן, אני צריך להתקשר לסלקום או נטוויז'ן?

23. יש אנשים באינטרנט שרוצים לדעת מידה עליך כדי לגרום לך להיות בצרות. אני ממליץ לא לתת פרטים באינטרנט

24. Started by NoamG990,

אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש ראוטר משולב מודם שיתאים לתשתית של בזק עם מהירות של 15-40 Mbps (זה המקסימום שאני יכול לקבל באיזור שלי). הבעיה שאני לא כל כך מבין בזה והייתי רוצה לקבל חוות דעת והמלצות מאנשים שמבינים ויודעים דבר או שניים. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Eithan Turetzky,

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים