עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן. אני רוצה להעביר כבל בין שני קצוות הבית, הלכתי והשקעתי 400 שקל בכבל של 40 מטר, ועכשו מסתבר שחסרים לי 4 מטרים.. אז חשבתי על פתרון אפשרי והגעתי לכמה, הראשון יהיה לחבר את הכבל להאב ומשם לחבר עוד כבל, אבל זה מסורבל מאד, מה גם שבמקרה כזה ההאב חייב להיות בחוץ, משמע לא במקום סגור, וגשם וכאלו זה בעיה.. הרעיון השני שלי היה משהו שאני לא בטוח אם קיים, פשוט מעיין תחנת מעבר קטנה שבכל קצה שלה יש כניסה לכבל רשת (נקבה) וככה אפשר לחבר ליחידה שני כבלים, אחד מכל צד. קיים כזה דבר? אם כן איפה אפשר להשיג ובכמה כסף?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  2. אני מחובר דרך נטוויז'ן לאינטרנט והרבה פה אומרים שמשלמים יותר אם מורידים הרבה או שאי אפשר בכלל להוריד.. ואין לי מושג על מה אתם מדברים כי אני מוריד 3 גיגה כל לילה ולא משלם אגורה אחת יותר. מישהו מוכן להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. שלום, אני רק לציין שהשתמשתי באפשרות החיפוש לפני שכתבתי פה הודעה, עיינתי בדברים הרלוונטיים אבל התבלבלתי לגמרי. הסיפור שלי ככה.. יש לי רשת ביתית חוטית עם מודם-ראוטר eci של בזק ואהב שמפצל לכמה מחשבים. הכל עובד טוב ויפה אבל המשפחה החליטה לעבור לאלחוטי. אז קנינו נתב בשם level one wbr-3407a. הקטע הוא שלא הבנתי בידיוק מה הולך עם זה. קראתי כאן וראיתי אנשים שקנו ראוטר אבל נשארו עם מודם. זה לא אמור להחליף אותו? אמרו לי שאת הנתב אני מחבר במקום האהב ואת הראוטר של eci אני משאיר. זה נכון? או שאני מנתק את המודם הנוכחי ואת האהב ומחבר את הראוטר האלחוטי החדש? ואם כן, אני אצטרך לעשות את כל ההגדרות מחדש? כי פעם אחרונה זה טכנאי הגדיר ולא אני.. הייתי מעדיף להישאר איכשהוא עם המודם וההגדרות שיש …

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  4. שלום! כיום אני משתמש בשירות ה-ADSL וברשותי מודם eci B-FOCuS 312+. אני שוקל לעבור לחברת הכבלים אך אינני יודע איזה מודם לבקש. אני מעדיף מודם רשת על-פני מודם USB. אגב, איך המודם Terayon TJ700? *יש לי שני מחשבים בבית והאם אפשר להפוך את המודם הנ"ל (או מודמים של כבלים אחרים) לנתב? או שפשוט לרכוש סוויטץ' בנפרד? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

שלום, האם תוכלו לתת לי כתובת פרוקסי שהוא אנונימי(או אליטה) בארה"ב? ניסיתי כמה סורקים, כולם אכזבו.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי, לפני כמה ימים הגדלתי את האפלואד שלי ל- 512K הבעיה היא שבMSN אני שולח במהירות כלכך איטית שזה מדהים ! וכל שניה זה נתקע...... עכשיו יש ברשותי ראוטר של אדימקס שמוגדרת בו אפשרות שליחת קבצים במסנג'ר... עכשיו האומנם זה שולח אבל ממש משמ לאט !! בICQ זה ממש לא ככה, באיי סי קיו אני שולח ב 64K וגם שאני מעלה לשרתים......... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להגדיר כך שמהירות השליחה תעבוד כמו שצריך... האם יש פורט מסויים למסנג'ר שצריך לפתוח על מנת שישלח במהירות עתק ? אני לא ממש זוכר את הדגם של הראוטר שלי.. אני רק זוכר שהוא מסתיים ב G... זה ראוטר קווי ואלחוטי של אדימקס... אשמח לעזרה כיצד לפתור את הבעיית השליחה האיטית תחת ה MSN MESSENGER רב תודות לעוזרים והמשך יום נהדר לכולם !

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שלום לכולם, אתמול רכשתי מחשב נייד hp pavilion dv5000 ויש לי גם נייח. רכשתי ראוטר אלחוטי של אדימקס br6204wg הנייח מחובר עליו עם קבל רשת. בכל אופן הצלחתי לשתף את הארדיסקים בין 2 המחשבים, ובאותה הדרך שיתפתי גם את המדפסת (פשוט לחצתי על האייקון שלה ושוב על שיתוף), ב"מיקומי הרשת שלי" אני רואה את הארד דיסקים של המחשבים אך לא אותה, וכאשר אני מנסה להדפיס מסמך, היא לא נמצאת שם (בבחירת מדפסת). שאלה נוספת, האם לראוטר הנ"ל יש פייר וול? כי פתאום לאימיול שלי נהיה סרט שחור על העיניים. אני התקנתי את הראווטר ולא הגדרתי שום הבטחה. כמו כן ביטלתי את החומת אש של ווינדוס גם בנייד וגם בנייח, ובנייד ביטלתי גם את הפיירוול של נורטון. כך שאני לא ממש מבין מה חוסם אותו. אולי הרשת מאובטחת? (כי יש לי סי…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחובר לADSL דרך מודם\ראוטר. המודם מקבל כתובת IP חוקית מהספק (הכתובת משתנה בכל פעם המודם נכבה או מתנתק) - והמחשב מקבל מהמודם כתובת IP פנימית קבוע. הבעיה היא שאני מקבל LOW ID באימיול. עד כמה שאני מבין הדרך לפתור את זה היא ע"י PORT FORWPRDING (מאוד יכול להיות שאני טועה). הבעיה היא שאין לי מושג איך לעשות את זה... אני משתמש במודם של NEC מדגם aterm DL180V - זה מודם שמשמשים בו רק ביפן (ולכן גם ממשק הניהול שלו הוא ביפנית ואני לא מבין יותר מידי....). כמו כן אני משתמש ב norton internet security 2005. עד כמה שאני יודע אפשר לשנות את הפורטים שאיתם עובד האימיול לאיזה פורט שאני רוצה ולכן חשבתי שאם אני אוכל למצוא איזה פורטים פתוחים יש לי כרגע במודם ובמחשב אני אוכל לשנות …

9. Started by volvo2005,

שלום יש לי ראוטר של netgear שקניתי אותו בחול..עכשיו חיברתי את כל החוטים אני מכניס את הדיסק ובאיזה שהוא שלב בהתקנה הוא אומר לי שאין אפשרות להמשיך את ההתקנה מפני שהאינטרנט לא מחובר..ואני לא יכול להיתחבר לאינטרנט כי אני צריך להגדיר תראוטר מה עושים?.. תודהה לכולם!!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. אני מחובר בכבלים ללא חייגן עם מודם טריון לאחר שימוש בEMULE המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט עשיתי סריקות רוגלה ואני משתמש בקספרסקי , כאשר האינטרנט מתנתק המודם נשאר מסונכרן והוא מופיע כחי אם מנסים PING אליו מבחוץ מהמחשב אני לא יכול לתת פינג אליו , הסרתי FW ואני לא מגיע אליו גם כשאני מנתק את ה RF מהמודם ומנסה לקבל IP מה DHCP של המודם אני לא מקבל , אחרי ריסטארט הכול עובד תקין עשיתי כבר SFC של XP ולא עזר אני ממש רוצה עצה וזה כבר מרוב סקרנות , אני חייב לדעת למה זה קורה (יש לציין שאם ביטורנט זה לא קורה ..) תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6104K ומשום מה, לאחרונה האינטרנט לפעמים עובד ממש לאט כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. כאשר באותו זמן אני עובר לחיבור רגיל, מהירות הגלישה נורמלית. הבעיה אינה נפתרת כאשר אני מנתק את הראוטר/מודם מהחשמל, והיא קורה רק בחלק מהזמן. למישהו יש פתרון לענין?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. שלום! כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה: 2Mbps הורדה 96Kbps העלאה לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי: 1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן). כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק. אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה. זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי? ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  13. כרגע אני בנטויז'ן בחבילת ADSL אני רוצה לעבור לכבלים ואני צריך שתמליצו על ספקית טובה מבחינת שירות, מחיר, פינגים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. חוקי הפורום ברוכים הבאים לפורום "רשתות ואינטרנט"! כשמו כן הוא, פורום זה מדבר על כל מה שקשור לרשתות ואינטרנט, החל מרשתות קטנות וביתיות, וכלה ברשתות ענק וקישור לרחבי האינטרנט. אם נתקלתם בבעיה ברשת או באינטרנט שלכם, אם אתם לא יודעים איזה ספקית אינטרנט לבחור, אם אתם רוצים לדבר על שירות חדש באינטרנט, או סתם לשאול משהו על פרוטוקול אינטרנט זה או אחר, זהו הפורום המתאים. שימו לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות בנוגע לרשתות ואינטרנט. במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקים שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. 1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, וה…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Zelig,

בקצרה: בקומה ראשונה יש שני מחשבים, מודם ADSL וכן נתב רשת אלחוטי של DLINK. בקומה ראשונה הכל עובד אחלה. בקומה השניה יש מחשב חדש, אבל ברוב הקומה אין קליטה לרשת האלחוטית. חשבתי לקנות Access Point, אפילו יש כבל רשת שעובר בין הקומות, אבל הוא ישן וגם עובר מחוץ לבית, ובנוסף מגיע לחדר הלא נכון שבו המחשב לא נמצא. השאלה שלי היא כזאת: 1) האם יש משהו כמו Repeater שיכול לעזור כאן? 2) יש סיכוי עם אנטנה אחרת? מדובר בבית גדול יחסית. הנתב הוא Dlink 624 REV C כלומר עם אנטנה אחת. 3) אם כבר access point, האם יש המלצות? אני מחפש משהו לא יקר במיוחד, ואני כנראה לא צריך feature-ים מיוחדים, כי יש לי כבר נתב מחובר. הצעות, המלצות, קישורים למוצרים? הכל מתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by esaly,

אהלן אנשים! רציתי לשאול איזה שרת הכי מועדף לשימוש בeMule? עד החודשים האחרונים תמיד השתמשתי בRAZORBACK2....ואז באה הנפילה... עכשיו אני משתמש הDONKEYSERVER NO1+2 והם לא משהו... תודה מראש על התגובות...

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by marvje,

היום התחברתי לבזק בינלאומי 750k דרך הכבלים אני ישר בודק פינגים זה מה שמופיע http://img325.imageshack.us/img325/9227/bezeq3pt.jpg כמעט 600 פינג, אבל אני מחובר דרך חייגן וביום חמישי יהיה לי חיבור קבוע אז זה לא אכפת לי רק מה שמוזר זה שכשאמרתי לאיש בתמיכה טכנית שיש לי 600 פינג הוא אמר שזה נורמאלי ולכולם זה ככה ולכל החברים שלי יש בזק ויש להם 80-90 פינג לחו"ל לעוד מישהו היה את זה וזה ימשיך גם אחרי שיהיה לי חיבור קבוע ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום החלפתי את המודמים הנ"ל כי היו לי בעיות עם פינגים וגם כדי שתהיה תמיכה בלינוקס http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181111.msg1567130#msg1567130 הפינגים לא ירדו הם ממשיכים לקפוץ אני רואה עכשיו איטיות רצינית ופינגים גבוהים לאתר HWZONE מקסימום 420MS מינימום 74MS זה הגיוני שמעבר מחיבור USB לחיבור רשת מוריד בביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אתם שמעתם על זה כבר? קרדיט: צ היקרה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  20. יש לי ראוטר ואני לא יכול לארח את חבר שלי למשחקי רשת (פיפא, מנג'ר) מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by DimaX,

שלום! בעקבות ("ה")גילוי שבאתר הטורנטים שאני גולש בו מתכוונים לחסום את כל הישראלים(האדמינים פלטו כמה דברים על זה בצ'אט IRC שלהם) החלטתי להקדים תרופה למכה ולהתחיל להשתמש באזוראוס ובאתר שלהם רק דרך פרוקסי מחו"ל. פעם ראשונה שאני מתעסק בזה ולכן קראתי הרבה על זה באנגלית(בכ"א - מחר בגרות וצריך לפחות טיפה'לה להתכונן ). מצאתי גם רשימת שרתים חינמיים... בחרתי בכמה שרתים אנונימיים ברמה גבוה מתאילנד, טאיוון ואחד מארה"ב - כולם כאשר גלשתי דרכם היו דיי איטיים בגלישה לאתרים(בארץ במיוחד! ) ואני ידוע שגם באזוראוס צריך לשים את הגדרות הפרוקסי בתיקשורת עם הטראקר אך החלטתי שלאור האיטיות גלישה לא אמשיך עם הפרוקסי'ם הנ"ל... - אז הנה השאלה: האם יש לכם המלצות לשרתי פרוקסים אנונימיים ברמה גבו…

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by Nevo,

אני רוצה לדעת בבקשה את ההיתרונות של ראוטר אל-חוטי ואת החסרונות שאלה: חסרון שלו זה שהוא מעביר קרינה? מי שלא יודע = ראוטר אל חוטי זה בלי חוט תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  23. כוונתי היא שהמחשב "יזדהה" באתרים בארץ כמחשב שמקושר דרך רשת מחו"ל , לדוגמא ארצות הברית. לדוגמא, עכשיו סקייפ מרשים התקשרות לארצות הברית מתוך ארצות הברית בלבד, האם אני יכול מישראל להתקשר ושהמחשבים יזהו אותי כגולש מישראל, וכך אוכל להתקשר למספרים בארצות הברית ?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  24. אם יש לדבר הזה פיתרון כאילו משהו מכיר אולי איזהב מדריך שאמר איך לפתר אתה הבעיה הזו הוא נותן איזה הודעה שגיעה שיש בעית איטות אם אתה רוצה לבפתוק לחץ כאן אבל זה לא בדיק מסביר את הדרך השאלה אם יש אולי פרטים שצריך לפתוח שאני לךא יודע תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. Started by ag43,

לחבר שלי יש ראוטר של 3COM ופתאום הוא הפסיק להתחבר אלחוטית. המחשב מראה תיבה של מתחבר לרשת וחושב הרבה ולא מתחבר האות מקסימלי. למישהו יש מושג מה הבעייה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים