רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, בקרוב אני נכנס לדירה שכורה בה קיים נתב של בעלי המקום. הנתב נמצא לשירותי אולם אני אינני היחיד שאעשה בו שימוש. איך ביכולתי לוודא ששימוש בנתב זה יהיה בטוח ופרטי? האם התחברות לאתרי חשבון הבנק/קניות כגון אמאזון וכו׳ יכולות להיעשות עם וודאות בשמירת הפרטיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו יוכל להגיד לי מה אני רושם ב-redius server ip?? תמונה: http://img140.imageshack.us/img140/4376/21982892fx6.jpg תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי ברשותי נתב אלחוטי DI-624 של D-LINK שמחוברים אליו מספר מחשבים בצורה אלחוטית. אני מעוניין שלא כל אחד שמסתובב ליד הבית שלי יוכל להתחבר אלי לרשת. הגעתי למסך המצ"ב, ואני שיש מספר אפשרויות אבטחה. מישהו יודע מה ההבדלים בין כל שיטות הקידוד והאבטחה כדי שאני אוכל לדעת מה מתאים לי? כמובן שאני מתאר לעצמי ששיטה X יותר מאובטחת אבל גם יותר איטית... וכ"ו * האם ניתן לחייב אישור שלי לכל מחשב שמנסה להתחבר לרשת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי רשת שבנוייה מ3 מחשבים, שבניהם אני משתף גם כוננים. אני רוצה שבכוננים שאני משתף כדי שיוכלו להיכנס יצטרכו סיסמא, גם אם אפשר להגדיר שרק שתי המחשבים יוכלו להיתחבר לאותם מחשבים. בשיתוף שלי עכשיו אפשר להיכנס לכוננים אבל אפשר רק להעתיק משם אי אפשר למחוק או לשנות ואני רוצה שיהיה אפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי כ-30 מחשבים ברשת. אני רוצה ש10 מהם יהיו מאובטחים כלומר, רק למי שבקבוצה הזו תהיה גישה אחד לשני. ולמי שלא בה-10 האלה, לא תהיה גישה בשום אופן למדפסות, ותיקיות משותפות של הקבוצה הנ"ל. איך עושים את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי איזה תרגיל שאני מנסה לבצע ואני צריך את עזרתכם לייעוץ או פתרון יש לי 3 מחשבים שמחוברים ברשת מקומית באמצעות SWITCH , המטרה שלי היא לגרום למחשב האמצעי לשמש כנתב ולגרום ל2 המחשבים הקיצוניים לתקשר ביניהם , חשוב להדגיש שהפעולה שאני צריך מהמחשב האמצעי היא ניתוב בין המחשבים . אני רק יציין גם שהמערכת הפעלה של המחשב שאמור לשמש כנתב היא windows server 2003 תודה מראש לעוזרים אם יש לכם פתרום זה יעזור מאוד
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לאיזה אתר(עשיתי שם משתמש וסיסמא נכונים כמובן) והוא נותן לי הודעה כזאת: אי-התחברות מוצלחת ההתחברות לא הצליחה בשל בעיית עוגיה. אנא ודא כי כל העוגיות מאופשרות בדפדפן האינטרנט שלך לאתר זה. איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אנשים לחבר שלי יש אינטרנט של WOW עכשיו אנחנו משחקים מנג'ר ואנחנו רוצים גם לשחק ברשת עכשיו אני לא יכול לחבר אותי אלי מכיוון שיש לי ראוטר של 3COM והוא חוסם לי אפשרויות כאלה (מי שיודע איך לסדר אני חייב לו טובה של החיים) עכשיו לו יש גם מודם מחובר ישירות למחשב וגם יש לו אייפי משתנע מדוע הוא אינו יכול לארח אותי?! בנוסף לזה יש לו פיירול במחשב אבל הוא אינו פועל כלומר על DISBLAED מישהו יודע אולי איך לסדר? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי נראה לי שקצת שחקתי בהגדרות רשת שלי ועשיו הכרטיס רשת לא מתפקד כראוי... החלפתי כבל הסרתי את ההתקנה ושוב התקנתי אבל זה אותו הדבר... ואני יודעה שהוא כן תקין.. ואם אני יתקין את המערכת מחדש אז הוא יעבוד! האמת שזה דיי נראה לי בגלל תוכנת אופטמיצה בשם Vista.Manager שקצת שיניתי בה דברים וברוב טיפשותי לא שמרתי לנקודת ההתחלה :'(... אנה עזרו לי יש דרך כל שהיא או איזו פקודה בCMD או לא יודעה היכן שאפשר פשוט לאפס את כל ההגדרות?? HELP :'(
-
- 12 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים, אשמח לעזרתכם על מנת לאתר בעיה שקורת לפעמים בחיבור רשת בין 2 מחבשבים בבית. זה סקיצה כללית של הרשת בבית (לפחות החלק הרוונטי): בזמן שאני צופה בוידאו שנמצא במחשב בסלון מהמחשב במרתף ב-streaming (גם בעזרת MediaPortal וגם ב- VLC) הוידאו קופא לכמה שניות ואז מסתדר לבד.. (זה קורה כל איזה רבע שעה והתחיל רק בחודשיים האחרונים) בנוסף, כשאני מתחבר למחשב בסלון ממחשב אחר (דרך TeamViewer) אני נתקל בניתוקים מדי פעם. ושמתי לב, שלפעמים הסימון של החיבור תקשורת ב-windows 7 שבמחשב בסלון הופך ל-X ואז מסתדר חזרה אחרי כמה שניות. בקיצור, יש במחשב בסלון איזשהי בעיית אי יציבות ברשת. * כל המחשבים מריצים windows 7 64bit ולא ביצעתי שום שינוי דרמטי בחודשים האחרונים שפתאום התחילה ה…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
היי, כתבתי כאן בעבר על בעיה זו ומאז לא עדכנתי כי חשבתי שנפתרה אך לצערי הבעיה חזרה. תשתית בזק 8 מגה + ספק 8 מגה. מודם D-Link 2650U ב-Bridge Mode, ראוטר TP-Link 1043ND. הבעיה היא כזו: לפעמים אתרים לא עולים בניסיון הראשון אלא רק אחרי רענון הדף. זה קורה באתרים שונים ולאו דווקא באתר מסויים. ניסיתי דפדפנים שונים, החלפת מודם, החלפת ראוטר (זה קרה גם עם הראוטר הקודם שלי - לא ה-TP-Link), החלפת כבל, החלפת Switch ועבודה ללא ה-Switch. כמו כן התופעה קרתה עם שני ספקים (בזק בינלאומי וטריפל C). התופעה מתרחשת במחשב הנייח שלי (לא ידוע לי אם גם במחשבים אחרים) אשר מחובר קווית לראוטר. הרצתי עכשיו Wireshark וזה מה שקיבלתי כשקישור לא עלה: כשקישור לא עלה: ICMP Destination unreachable (Communicat…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL מהירות 8 מגה עם ראוטר Dlink 2650U שמוגדר בתור Bridge. ספק 014 מהירות 8 מגה במסלול גיימר. אל ה-Dlink מחובר ראוטר Linksys WRT160N עם קושחת DD-WRT בגרסה האחרונה, ובתחנה האחרונה Switch 1G של Edimax, אליו מחוברים המחשבים בכבל. יש לי בעיה שכל כמה זמן באופן אקראי, אני נכנסת לאתר (כל אתר שהוא) והוא לא עולה. אחרי רענון של הדף האתר עולה מיד, עד הפעם הבאה. זה קרה בכל מיני אתרים ולא באתר ספציפי. וידאתי עם הספק שלי 014 שאין בעיה מהצד שלהם. הנציג שדיברתי איתו יעץ לי לנסות דפדפן אחר. אז כשהבעיה קרתה הייתי עם FIREFOX, עכשיו אני עם CHROME והבעיה חזרה על עצמה גם ב-CHROME. כאמור זה קרה גם ב-FIREFOX וגם ב-CHROME. ניסיתי לחבר לכרטיס רשת השני במחשב שלי ולהחליף כבל רשת, כלום …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי אנטנה לראוטר * לאחותי יש מחשב נייד ולי נייח, הראוטר נימצא ליד הנייד שלה ומועבר אלי בכבל, אם אני אקנה כרטיס רשת על חוטי לנייח שלי אני אוכל להיתחבר לראוטר ולהעיף את הכבל? * יכול ליהיות שאני לא זוכר את הפרטים שלי (סיסמא לראוטר על חוטי) איך אני משחזר אותם? אבא של חבר שלי התקין לי את הראוטר ושמנו סיסמא אבל שחכתי אותה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
של D-LINK זזה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=597872 וזה של NETGEAR : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12451 הראשון עולה 100 $ והשני 130 $ אני גר בארה"ב
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים אל הראוטר הזה והכריטס רשרת הזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6868 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7658 עם יש לכם הצאות למשהו אחר אז אנה התחשבו בעובדה שאני משתמש בלינוקס ואני מעוניין ברשת אנחוטית מאוד חזקה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך לבחור ספק לבית של ההורים שלי. התשתית תהיה של הכבלים. אני מעוניין בחבילה צנועה מבחינת המהירות (לא מתוכנן אטרף הורדות מן הסתם) שתהיה חביבה מבחינה כלכלית. איזה מהירות תספק שימוש ממוצע שכזה (גלישה באתרים רגילים לרוב)? מישהו יודע על איזה מבצע כדאי אצל אחת הספקיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אהלן החלטתי שהגיע הזמן לעבור לאלחוטי. אז ככה , אני צריך שלושה כרטיסי רשת ונתב, או שאפשר בלי נתב? אשמח לקבל עזרה תקציב לא כל כך רלוונטי אבל גם לא הלשתגע 300-400 ש"ח . תודה
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האמת שאני לא צריך משהו רציני ולכן שקלתי לקנות את WAP-3000 http://global.level1.com/product_d.php?id=816 הדבר היחידי שאני לא מצליח להבין זה למה משמש הפורט רשת? רק להגדרת המכשיר? ראיתי שגם אפשר לחבר אותו לראוטר עם כבל ובעצם הוא משמש כנתב אלחוטי. אבל מה שאני צריך מהמכשיר הוא: שיגביר את הטווח קליטה של הראוטר הקיים בחלק השני של הבית ובנוסף שאני יוכל לחבר לפורט רשת, מחשב נייח בלי כרטיס אלחוטי כדי שגם הוא יהיה מחובר לאינטרנט מהראוטר הראשי. מישהו יודע אם המכשיר שציינתי מסוגל לעשות את זה? או מכשיר אחר שמגביר קליטה אלחוטית ובנוסף יש לו פורט רשת לשיתוף אינטרנט ע"י כבל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בית גדול (5 מפלסים), והעברת אינטרנט לכל פינותיו תמיד הייתה משימה קשה ומאוד יקרה (הרבה ציוד שצריך להחליף כל כמה שנים) אז לא מזמן סופסוף הרמתי את הכפפה והעברתי כבלים בקירות, עשיתי רשת לדעתי כמו שצריך רק לא סגרתי פינה אחת קריטית בבית. הראווטר הראשי (dsl-2760U D-Link מבזק..) יושב בקומה הראשונה הוא מחובר לסוויטצ' של 24 שיושב בארון חשמל שמזין את כל השקעים בבית. אחרי שהזנתי את כל הבית ב LAN נשארה לי בעיה אחת לסדר - ה WiFi תופס טוב רק על המפלס הראשון, על השני חלש, במפלס השלישי כבר אין קליטה כמעט בכלל. אז מה שאני רוצה לעשות זה לקנות Router טוב שישמש כAccessPoint במפלס השלישי ויספק WiFi לכל הבית ממרכז הבית ואלו הדרישות שלי: 1. שיתמוך במהירות של GigabyteLan כמו כל …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עובר לגור בחיפה וצריך לעשות לעצמי אינטרנט... אני אשמח לקבל קצת עזרה ועצות - האם לבחור בזק או הוט? איזה ספקית מומלץ לבחור? הצרכים שלי הם לא כבדים במיוחד - אני לא מוריד הרבה ומשחק SC2 - מעבר לזה אין לי צרכים כבדים - לכן חשבתי לקחת אינטרנט 2.5 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
טוב יש מדריכים לכל אחד איך להתקין אבל לא רשום פה בשום מקום גם לאחר חיפוש מה כדאי ומה עדיף.. שיתוף בין מחשבים או ראוטר.. יש לי 2 מחשבים (יהיו) די רחוקים אבל הבנתי שאפשר להגיע איך שהוא אחד אל השני.. מה אתם אומרים עדיף? מבחינת מהירות התנתקויות והכל. תודה
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, מניח שהשאלות כאן רלוונטיות למספר פורומים, אך מפרט את הכל כדי שתהיה לכם את התמונה הכוללת ותוכלו אולי לעזור לי בחלק שכן רלוונטי לפורום הזה. המטרות של החלפת החבילה ושדרוג החומרה הן לצפות מהאינטרנט בתכני 4K באופן חלק, להיפטר מהוט ולהוזיל עלויות. גודל דירה: 100 מ"ר. כיום בחבילת טריפל של הוט בעלות של 245 ש"ח בחודש הכוללת: תשתית: הוט 100 מגה ספק: הוטנט 100 מגה חבילת ערוצים של הוט הראוטר/מודם הוא דגם ישן שקיבלנו מהוט ב-2013 (Hotbox). הראוטר מחובר פיזית רק למגבר (שתומך בספוטיפיי) אך ברשת הביתית האלחוטית 9 מכשירים נוספים: 3 טלפונים 2 מצלמות רשת 2 מחשבים ניידים 1 מחשב שולחני 1. שואב אבק שיאומי המחשב השולחני מחובר ל-WIFI באמצעות מתאם רשת USB ישן N…
-
- 20 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
כרגע אני אצל קווי זהב ,והשירות מעולה (למרות מה שכולם אומרים) אחלה אינטרנט,מהיר טוב יציב,ובלי ניתוקים. אני רוצה לעבור כי עוד מעט ניגמרת לי החצי שנה ואז המחיר יעלה ל140 או יותר(פיייי!!! טירוף!) אז אני רוצה לעבור ל 013...אני רוצה להישאר בחבילה של 0.5 מגה ADSL כמה זה עולה אצלהם??? והאם הם מספקים מודם???
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בדיוק עברתי דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט, יש לי כמה בעיות, קודם כל אי אפשר להתחבר להוט כי אין תשתית בבניין שבו אני גר, והבעיה השניה שלי היא שבזק הם גנבים ורק על אקטיבציה של קו הם דורשים 199 ש"ח. השאלה שלי האם יש לי עוד אופציות בנוגע לחיבור... תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-