עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Imtheman,

תגידו יש אפשרות לקבל אי פי של מחשב רק לפי השם שלו ??

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by pazer005,

יש כרגע תקלה בבזק שהחלה בשעה 22:00 עקב תיקון של כבל אופטי באזור זה אמור להסתיים לתוך הלילה. תדעו אם זה קשור אליכם אם יש לכם שגיאה בחיבור של 678/718/721.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אז ככה: המהירות הורדה שלי מתחילה ב-200 ולפעמים 200 וקצת ואז לקראת סוף ההורדה זה מתחיל לרדת עד לפעמים למהירות של כ-7 קילו בייט לשנייה.. מהירות האינטרנט שלי היא 1.5 מגה.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי בבית שני מחשבים: 1 שלי ומחובר לאינטרנט 1 של אחי לא מחובר לאינטרנט אני רוצה לדעת איך אפשר שנוכל לשחק נגיד COUNTER STRIKE שאני במחשב שלי יעשה סרבר ואחי יוכל להיכנס ולשחק איתי

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. Started by OutLawZ,

שלום, לפני זמן קצר התחילה לי בעיה במודם, שאחרי כמה שעות עבודה באינטרנט (לא רנ דומלי) פתאום הווידוס נותן הודעה, שאחד החיבורים לUSB לא מזהה את החומרה) זה המודם, אז כמובן האינטרנט מתנתק, אני רק צריך פשוט להוציא את הכבל מUSB לחבר אותו מחדש והווינדוס מזהה אותו, האם יש דרך לפתור את זה? התקשרתי לחברת הכבלים אמרו לי שמודם בסדר גמור . אחי הציע לי להפוך את המודם USB למודם רשת, כי יש לי כרטיס רשת ומודם יש חיבור מאחורה של רשת אך אני לא יודע איך להגדיר את כל זה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. כרגע יש לי בבית שתי עמדות מחשב, האחת היא זאת ועוד אחת שאיננה מחוברת לאינטרנט... אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בין החדר הזה לבין החדר השני שהוא בעצם חדר ממ"ד...(החדרים סמוכים אחד לשני אך אין בינהם קו ישר). האם תיהיה בעיית קליטה בחדר הממ"ד? אם כן, יהיו הפרעות קטנות או שממש לא יהיה אפשר להסתדר עם זה? אילו פתרונות אחרים אתם יכולים להציע(לא יקרים מדי)?

• 8 תגובות
    • 534 צפיות
  7. שלום לכולם. אני מחובר בחיבור כבלים מהירות הורדה 1.5 מהירות העלאה 512. יש בידי שני יוזרים בהתחברות של חייגן. אחד של 014 ושני של 012 שניהם באותה חבילה בידיוק. והרי להלן בדיקות מהירות ניתוב בפינג אשר ערכתי היום, כולם באותו מחשב ואותו מודם פעם עם חייגן של 012 ופעם חייגן של 014 כל פינג בוצע בסביבות חצי דקה עד דקה. בדיקות פינגים בתאריך 29.5.06 יום שני לאתר www.hwzone.co.il פינג 12:38 בצהריים. 012: ממוצע 11MS 014: ממוצע 11MS לאתר www.gmail.com פינג 12:30 בצהריים. 012: ממוצע 112MS 014: ממוצע 172MS לאתר www.google.co.il פינג 12:35 בצהריים. 012: ממוצע 112MS 014: ממוצע 176MS לאתר www.yahoo.com פינג 12:43 בצהריים. 012: 212MS 014: 208MS לשרת משחקים של UNREAL הממוקם באנגליה 195…

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. שלום אני משתמש בדפדפן Internet Explorer 6 שמתי לב שמתישהו השתנה קידוד הטקסט של ברירת המחדל ואני לא יודע כיצד לשנות בחזרה. במקרה שלא מובן למה התכוונתי: בתגית View בIE יש את Encoding. באתרים מסוימים שמתי לב שהכתב באנגלית נהיה ממש קטן שאי אפשר לקרוא ושמתי לב שהקידוד היה על Unicode ואז כשהחלפתי לקידוד אחר זה הסתדר, אבל זה מפעיל את הUnicode כל פעם מחדש כשאני נכנס לאותו אתר בו זה קורה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. פעם זה היה נורמלי הוא היה מוריד ומשאיר את אותה סיומת ופתאום הוא התחיל לקווץ את הקובץ ל זיפ. אני לא מוצא שם הגדרה שקשורה לזה, מישהו פה נתקל בתופעה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Delapro,

יש לי מחשב אחד שולחני ואחד לפטופ. עכשיו אני חיברתי את שניהם דרך קבל קרוסאובר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחר צעד מה צריך לעשות כדי להקים ביניהם רשת ולשתף ביניהם קבצים ואינטרנט ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, אני מעוניין לדעת אם יש מקומות מהם אני יוכל להשכיר HUB לילה, או לחלופין אם מישהו כאן מעוניין להשכיר לי HUB ל- 24 מחשבים (בהודעה פרטית כמובן). כמו כן אני צריך מדריך להגדרת ה-HUB, הגדרת המחשב בחיבור (אם צריך). עכשיו יש לי שאלה לגבי הגדרת שרתי משחק, כלומר להגדיר מחשבים בתור שרתי משחק, כל מה שאני צריך לעשות זה לפתוח שרת דרך המשחק, זה בדיוק כמו הגדרת שרת עם חיבור לאינטרנט? תודה רבה :>

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  12. אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת על קבל מוצלב, רק אינטרנט.... ניסתי לאחד את קבוצת העבודה אבל ללא הצלחה מה אני יכול לעשות.....? נ.ב אחד XP HOME ואד PRO

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  13. יש לי מודם של בזק eci b-focus router 312 לכנסתי למדריך כדי לפתוח אותו לראוטר אבל אני לא מצליך להכנס לממשק שלו זה עושה לי כאילו זה כתובת לא נכונה יש אולי עוד כתובת של הממשק?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  14. אהלן . יש לי רשת ביתית לא אלחוטית עם ראוטר של אדימקס ושני מחשבים עם XP. את אחד המחשבים אני לא מצליח לחבר לאינטרנט. אני אפרט את המצב: כרטיס הרשת מזוהה במנהל ההתקנים לא נראה שיש לו בעיה. הגדרות אייפי - אוטומטי. כשאני עושה :IPCONFIG אין בכלל כתובת - פשוט ריק. החלפתי בין שני המחשבים (כל מחשב עבר לחדר אחר) - המצב הוא כזה: זה שהתחבר -מתחבר גם פה. זה שלא - לא מתחבר גם פה. מכאן אני מסיק שאין בעיה בכבלים וגם לא ברואוטר. האם לדעתכם זה כרטיס הרשת (שעבד מצויין לפני הפירמוט) ? תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. Started by WaRez.,

אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת, הבעיה שהוא לא גר קרוב אליי. שמעתי שיש תוכנה שמשתפת את שני המחשבים ברשת אחת, משו דומה לאימיול. וככה נוכל לשחק, כמו רשת ביתית, רק שהוא לא מחובר אלינו עם ככבל.. יש דבר כזה? עם כן, אפשר הסבר איך ? תודה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256407,00.html

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by fnola,

לאחר שיתוף אינטרנט הדבר היחיד שעובד , רק עם אני מוריד את הדף במחשב server היכן שמוגדר השיתוף רק אז אפשר לראות דף זה במחשב client נוצר ב client internet gateway במחשב client/ שני מחשבי XP דרך ה- wizard משתמש ב - zone alaram firewall הגדרת הלקוח והשרת דרך advanced לא עזרו ב- zonealarm . האם נתקלתה סתופעה כזו ? תודה ?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by fnola,

שלום, שיתפתי אינטרנט : שתי מחשבי win xp prof ע"י שיתוף אינטרנט השיתוף במחשה client מוופיעה כ- internet gateway כאשר אני רוצה לגלוש ב - client רק אם אני מןריד את הדף ב- server הדפ יורד ב - client . מישהוא יודע מה הבעיה ? יש לי firewall zone alarm שאני מעונין להשאיר. האם במחשב client צריך להתקין firewall או שהוא מוגן דרך firewall של server ? השיתוף נעשה ע"י ה - wizard ב- control panel . תודה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  19. יש מקור שמרכז נתוני מחירים ומבצעים שהוא מעודכן ואמין? אם לא, אז אשמח לעזרתכם האדיבה, דרך מי להתחבר? לא אכפת לי שיהיה חיבור של 750 כי אני ממילא לא יכול להוריד שום דבר, הצעות?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  20. שלום לכולם!! יש לי בעיה באינטרנט. זה הולך ככה: אני מצליח להפעיל את האיי סי קיו ללא בעיות. אותו דבר לגבי משחק רשת counter strike אבל כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר/אקספלורר/פיירפוקס הם לא עובדים לי. זה מראה כאילו האינטרנט לא מחובר. מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה מראש. נ.ב ההודעה הזו היא ממחשב אחר עקב הבעיה ;D

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by cold fire,

יש לי שני מחשבים אחד מהם מחובר לאינטרנט, ברצוני לחבר את המחשב השני גם כן לאינטרנט אך גם לשתף קבצים (אמרו לי שאני צריך כבל מוצלב) בין שני המחשבים האם יש פתרונות אחרים חוץ מהכבל המוצלב - כבל רשת

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  22. שימוש ראשון שלי בביטורנט.......התוכנה הרבה הרבה יותר מהירה וטובה מהאימיול! ממליץ לכם לעבור אליה גם,מורידה על 47-50 רצוף! שינמון מהפורום המליץ לי עלייה והיא מדהימה........סוף סוף ההורדה יציבה ! החסרון היחיד שמצאתי זה שאי אפשר להוריד כמה דברים ברצף בתוכנה מבלי שהמהירות תיפגע........או שיש דרך לתקן את זה..?

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. הבעיות התחילו לפני כשבועיים, כל כמה זמן(פעם ביום, פעם ביומיים,פעמיים ביום) דפי אינטרנט לא עולים ואני נאלץ לכבות ולהפעיל את הראוטר מחדש. יש לי מודם B FOCUS 312 מוסב לראוטר שמתחבר אליו מתג של EDIMAX ולמתג מחוברים 2 מחשבים , יש רעיונות ךפתרון הבעיה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  25. חברה עזרה בבקשה מדריך מדוייק או הגדרות

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים