עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by I T Z I King,

היות ולא מצאתי פתרון לגבי ה D-LINK שלי לגבי השאלה הזו ששאלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185591.0 אז אני כבר אחליף את הנתב כנראה. אני מחפש דגם עם 4 יציאות LAN ויציאה אלחוטית שתוכל לעבוד בקצבי אינטרנט מהיר עד כמה שאפשר (בטווח מחיר של עד כ600-700 ש"ח). רוב הנתבים שראיתי עובדים עד מהירות 54Kbp/s אם אני לא טועה,יש נתב שיעבוד בקצבים מהירים יותר? הנתב מיועד לכבלים אבל אני מעוניין שיוכל לעבוד גם עם ADSL אם צריך. יש המלצה?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by yoyoyo,

שלום, קוראים לי יואב, ויש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י מודם b-focus ועל ידי ראוטר של edimax . מאז השבוע שעבר, יש לי בעיה והאינטרנט לא עובד. כשאני מבטל את הראוטר ומחבר רק את המודם ישירות למחשב,האינטרנט עובד, אבל כשהוא מחובר דרך הראוטר אז הוא לא עובד, וככה אני יכול להשתמש רק במחשב אחד. אם אתם יודעים מה הבעיה..בבקשה תגיבו..הבעיה היא כנראה בראוטר אדימקס br6104..אבל אני לא בטוח

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  3. שלום לכולם וסופשבוע נעים. אני עומד לפני קניית נתב אלחוטי חדש ביום יומיים הקרובים, ושמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא. חבר המליץ לי על ה-LINKSYS WRT54GL בטענה שהוא נתב מצויין עם קושחה מבוססת לינוקס, הניתנת לשידרוג לקושחות לא רשמיות. מצאתי את הנתב המדובר באמצעות "זאפ" ב-609 שקלים - אבל באמת שאין לי מושג אם הוא שווה את ההשקעה הזאת... מישהו מוכן לעוץ עצה בעניין? האם לקנות את הנתב המדובר בסכום הזה (אם מישהו מכיר מקום זול יותר לעניין תודתי הענקית נתונה לו כבר מעכשיו), או שמא לרכוש נתב אחר, טוב יותר? כל עצה, טיעון, המלצה, והערה, יתקבלו בברכה. תודה רבה ושבוע נעים לכולנו.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by XpHunTeR1,

מה צריך לקנות בשביל רשת חוטית בין שני מחשבים בקומות שונות? (חדר מתחת לחדר) וכמה זה אמור לעלות? האם זה מסובך להתקין רשת כזו? (אחרי שמחברים את מה שצריך) אם אני רוצה להעביר חוטים דרך החשמל, דרך איפה בדיוק מעבירים את החוט ומאיפה הוא אמור לצאת? (בקיר..) כמה זמן עבודה זה? (בשביל מישהו מוסמך להעביר את החוט דרך הקיר) תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by HADBI,

שלום ברצוני להתקין realVNC - serber בלבד! במחשבים רבים, מבלי לעבור תחנה תחנה! ידוע שישנו ה- deplyment אבל ההתקנה איתו מדליקה את ה- server. וברצוני שהמשתמש ידליק את הserver ע"י דבל-קליק על האיקון רק בשעת ההשתלטות. ידוע גם שניתן דרך הרשת המקומית, שב- loggin יריץ את קובץ exe אבל אז המשתמש צריך להקיש בעצמו next-next ולסמן את כל ההגדרות. מה שלא מתאים. אשמח לרעיונות נוספים - כיצד לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by esaly,

יש לי בעיה להתחבר לשרת הכי טוב היום DONKEY SERVER NO 2 זה תיאור הבעיה מהLOG Error DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242) - Connection refused. Your IP is currently blacklisted. יש פתרון לזה? למה אני לא יכול פתאום להתחבר לשרת הזה?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by yoavsc,

רשת ביתית על קוי חשמל, עכשיו הפינגים יציבים ודי מהירים - דו כיוונית, אבל לא מצליח לגלוש בלקוח - בכלל (לא חיבור איטי). שיתוף האינטרנט עבד מצוין עד לאחרונה, מאז שני המחשבים נותקו מהחשמל והלקוח עבר כמה שינויים קונפיגורציה שעשויים להיות קשורים לעניין (התקנה של מודם ADSL והסרה שלו כמה ימים אח"כ). במחשב הלקוח יש תמיד 2 רשתות (ולא אחת כמו שאמורה להיות לפי ה Sticky כאן בפורום). גם כשהפיירוולים כבויים, זה לא עובד (בשרת ובלקוח). האם צריך להגדיר משהו בדפדפן במחשב הלקוח? האם יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור לי להבין מה כאן לא עובד? חשוב לציין שהרשת עצמה עובדת (יש ספריה משותפת במחשב הלקוח, והעברתי דרכה את הScreen Shots לשרת). הקבצים המצורפים הם 2 Screen Shots של המצב הטבעי (שחוזר לעצמו גם …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני מבקש את עזרתכם המהירה, בגלל צבא וכאלה :\ נשרף לי הנתב של D-LINK DI-604 בגלל הפסקות החשמל, אבא שלי פונה אליהם בצורה רשמית לבקשת פיצויים . בכל אופן, לביינתים בני הבית צריכים נתב חדש, על מנת שיוכלו לגלוש באינטנרט. אני מחפש נתב NAT עם 4 פורטים, אלחוטי או לא - לא כ"כ חשוב לי. במיילא 3 המחשבים כבר עם תשתית, זה פשוט יתרון...ואם זה עוד קצת כסף אני אשקול את זה. אני מחפש נתב עם אופציות לא "רגילות", כמו בדי-לינק שהיה , אלא QoS ממש חשוב לי , ואפשרות להתחבר לנתב בטל-נט גם יהיה נחמד. אני מעדיף להתמקד באחת החברות הבאות : D-Link, Edimax, Cisco, 3COM, Linksys. ואם יש עוד חברה "מהקטגוריה" שפספסתי , אני אשמח לשקול אותה גם. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by m0sh,

שלום אחותי ביקשה ממני להכין לה סקר שהיא תוכל לשלוח לאנשים ושהיא תוכל גם לשמור את התוצאות אמרתי לה שצריך לעשות אתר בשביל , עכשיו אני הבנתי שיש אתר שנותן לך ליצור סקר ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה הכתובת שלו? תודה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by ofirrjd,

היי, ברצוני לרכוש ראוטר אלחוטי ביתי לחיבור עד ארבעה מחשבים. על הראוטר לכלול תכונת firewall ולהיות "עמיד" לתוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול ודומיו (פשוט שמעתי שיש כאלו שעושים בעיות בהפעלה של תוכנות כמו האימיול - ניתוק, איתחול ועוד כל מיני צרות). אני מחפש ראוטר אלחוטי יציב, בקיצור סוס עבודה. כרגע יש לי ראוטר קווי של edimax והוא מצויין. האם גם האלחוטיים שלהם טובים? מה בנוגע ל D-link? טווח המחירים הרלוונטי הוא עד 400 ש"ח. תודה רבה, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by assaf990,

ומה ההבדל בין זה לבין חיפוש רגיל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by BIR,

טוב השאלה נמצאת כבר בכותרת אבל יש לי שאלה לי יש שני מחשבים בבית ועד עכשיו היו שני אינטרנטים נפרדים עכשיו אבא שלי רוצה לעשות לי router אני אישית מעדיף אינטרנט נפרד אבל מה אפשר לעשות אז ככהעם הייתה לכם 2 בחירות עם לעשות router או לעשות קווי מה הייתם עושים ועם הייתם חייבים לעשות router מה הייתם עושים קווי או אל-חוטי... ? תודה למי שיעזור =]

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by I T Z I King,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לנתב הזה. אחד המחשבים הוחלף במחשב חדש ותקין. כאשר אני מפעיל מחדש/מכבה ומדליק את המחשב החדש אז התקשורת בין שני המחשבים נשמרת אבל הנתב מפסיק משום מה לתקשר עם המודם ורק לאחר שמנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש (רק אותו, אין צורך לנתק ולחבר מחדש את המודם) אז האינטרנט חוזר לעבוד כשורה. כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב החדש אז שני המחשבים שמחוברים לנתב לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. יש רעיון לפתרון הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by yoavsc,

שלום, מזה כמה חודשים יש לנו בבית רשת ביתית של שני מחשבים, על תשתית החשמל, באמצעות המתאם של MSI. שני המחשבים מרוחקים זה מזה (הלקוח נמצא 2 קומות מתחת לשרת) - הרשת עבדה בצורה טובה עד לאחרונה. 2 המחשבים נותקו מהחשמל (בגלל שצבענו את הבית) וחוברו אח"כ מחדש, מאוד יכול להיות שהמתאמים מחוברים לשקע אחר, אולי עם מפצל שונה, ומכשירים שונים על אותו שקע (אני לא זוכר בדיוק איך זה היה מחובר קודם). יש תקשורת בין המחשבים, ויכולת לשתף אינטרנט - אבל איטית. בדיקה של פינג מהלקוח לשרת של 40 חבילות מראה זמני עכוב שנעים בין מילי שניות בודדות לבין מאות מילי שניות ואף time-outs לפעמים (בין חבילה לחבילה). האם יש דרך לדעת מהי בדיוק הבעיה ואיך כדאי לחבר? יש כללים בעניין הזה? (מכשירים מסוים שעלולים לגר…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by eizik26,

שלום אנשים עברתי על הדיונים כאן בפורום ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלה שלי. האם יכול להיות שכבל רשת ארוך מאט את הגלישה מכבל רשת קצר? האם יש הבדל בין כבל רשת מוצלב לרגיל רק בשביל חיבור בין המודם למחשב? והאם יש איכויות שונות של כבלים כאלו? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by tm1988,

יש לי מודם איידיאסאל ECI 312+ וראוטר חוטי של 3com. איך אני מחבר את המודם לראוטר? החיבור לאינטרנט הוא עם חייגן, יש אפשרות לחייג דרך המודם?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sahargt,

יש לי חיבור של 5 מגה רציתי לדעת כמה אני צריך לקבל באתר בדיקות מהירות 1 http://www.pcpitstop.com/internet/default.asp 2 http://www.bandwidthplace.com/speedtest

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Tabasco,

טוב יש לי בעיה די מסובכת, קודם כל התקשרות לאינטרנט (לא מצליח כי הווינדוס לא מאשר קבלת IP) אחרי כל מיני פקודות טיפשיות הווינדוס מקבל IP לפעמים אחד מתאים או IP ברירת מחדל שלא נותן לי כלום. אחרי רבע שעה איכשהו אני מצליח להתחבר, אבל הבעיה לא מפסיקה וכל כמה זמן האינטרנט מתנתק על דעת עצמו וזה חוזר חלילה. עכשיו דיברתי עם נטויז'ן יותר מידי פעמים ולא מצליחים לטפל בבעיה, נתנו לי טלפון של הוט אבל נמסר לי שזה לא בעיה במודם אלא בעיה בווינדוס, פירמטתי מספיק פעמים ככה שזה לא פיתרון. מישהו יודע מה כן יכול לגרום לבעיה? משהו בווינדוס כנראה, איכשהו הווינדוס לא מקבל IP נכון, מתנתק על דעת עצמו ומגביל את האינטרנט. רציתי לשאול כאן לפני שאני אזמין טכנאי, אולי אני אוכל לטפל בבעיה בעצמי. אם יש…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by stav_r,

נסיתי לעשות רשת ICS בין שני מחשבים לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm מחשב ה clinet לא מצליח לראות אתרים באינטרנט , לאחר שהגדרתי אותו לקבל כתובת IP קבועה , הוא מצליח לעלות רק את אתר הבית . כאשר עולה הדפדפן הוא שואל אותי האם לעבוד במצב offline הוא להתחבר, במידה ואני בוחר offline הוא גולש לאתר הבית. לאחר מכן אני מנסה לגלוש לאתרים אחרים , אך הוא שואל אותי האם להתחבר או להישאר offline , לא משנה מה אני עושה האתר לא עולה. כיצד לפתור את הבעיה ? השרת הוא windows XP והלקוח הוא וינדוס 98 ipconfig /all מהשרת Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : natasha-72cf848 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . …

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  20. :o [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  21. איך אני משתף קבצים של מחשב אחד עם מחשב שני בראוטר? (כשעושים את זה,נוצרת תיקיה זמנית במחשב שלי של תיקיה משותפת לשני המחשבים) תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. שלום ! יש לי מחשב במשרד שמחובר בADSL אני רוצה לשלוט עליו מהבית שאני גם מחובר בADSL מה ההמלצות לגבי תוכנות שיאפשרו לי לעשות זאת חינמיות וכו'

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by shlom_eminob,

חברים שלום יש לי כרגע שני מחשבים בבית והגיע זמן לעשות רשת אך אני לא יודע איך להפוך את המודם שלי לראוטר (aztech 600E) וקניתי גם hub אני נכנס לממשק של מודם-ראוטר אך אני לא יודע איך אני בונה שם חייגן... בקשה יש כאן את התמונה אך לא הבנתי חלק מהדברים מה שמסומן בכחול אני יודע מה למלות מה שבאדום אני לא יודע מה למלות תודה לכל מי שעוזר .... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. לפני כשנה היה לי מודם ECI270 שעבד כראוטר עד שיום אחד הפסיק לעבוד כראוטר ללא סיבה. כמודם עבד תקין. עבדתי עם ראוטר ולאחר שהחלפתי ל ECI312 שוב עבדתי איתו כנתב עד שהיום גם הוא התחיל לגמגם חזק . גם הוא כמודם עבד תקין. ניסיתי לעבוד עם 600E כראוטר וגם הוא לא עבד רציף. גם הוא כמודם עבד תקין. הוצאתי את הראטור שלי מהאיפסון ושוב יש לי רשת. בזק עשו משהוא שמשבש עבודה ברשת עם המודמים שלה???????????????

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים