עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by no nick,

הי, יש לי ראוטר TPLINK WR941N שמחובר ל DLINK DSL2500U. כל כמה דקות האינטרנט לא זמין, כשהווינדוס מראה שהוא מחובר לרשת אבל no internet connection. אחרי ריסט לראוטר בלבד זה מסתדר. בזמן הנפילות האלה, לא ניתן להגיע לממשק של הראוטר(192.168.1.1), הוא פשוט לא מוצא אותו. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. כרגע על 15מכה עובד נהדר... השאלה עד כמה אוכל לשדרג ? עד כמה המודם\ראוטר הזה מסוגל ? (של 012) זהו הדגם השחור היישן יותר MP252 (לא הלבן החדש) http://www1.012.net/012Smile/TechnicalSupport/HomePhoneSupportOperations/Pages/Superbox.aspx תודה .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by זאק,

שלום לכולם. האם קיים פה חבר שיכול לעזור עם הזמנה ספייר ל-iptorrnets?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. היתה לי הפסקת חשמל בבית. הראוטר הישן לא עולה. כל נורות ה ALERT וה LAN מהבהבות במהירות. נסיתי לעשות לו reset לברירת המחדל - אין לא כפתור resert - אלא ע"י חיבור כבל הרשת ליציאת הLAN וליציאת הADSL וחיבור החשמל. אמור להיות מהבהב ואחרי 30 שניות הבהוב איטי יותר. עשיתי את זה בעבר מספר פעמים.... אבל הוא רק מהבהב מהר ולא עושה reset. מחבר למחשב ואי אפשר להיכנס להגדרות שלו. רק מהבהב במהירות 3COM 3CRWE554G72T תודה על כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by JBar,

היי, אני מסתדר נהדר עם מודם-ראוטר ששכרתי בבזקסטור, D-LINK 6850U. הכל אחלה, באמת. לפני שבועיים עברתי לבאנדל של בזק בינלאומי. התקשרי לבזק לברר מה קורה עם הראוטר, והובטח לי ע"י נציגת השירות שעלי יהיה לשלם קנס של 200 ש"ח אם ברצוני לשמור את הראוטר. נשמע הגון. היום הסתבר שאין כזה דבר, ושהם לא מוכנים בכלל. הם רוצים את הראוטר וזהו. לכן, אני מחפש תחליף למודם-ראוטר הנ"ל. הדרישות לא גבוהות: שיתמוך בתקן N, לפחות 600mbps, ואפשרות לתת IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית. בקיצור, משהו בדיוק כמו ה 6850u שלי. המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by יוספי,

אני צריך ראוטר לבית , משהו פשוט, אני משתמש ב 018, ובערך ב 10 או 15 מגה,שימוש ביתי פשוט מחפש ראוטר זול , אמרו לי ב 018 שצריך שיתמוך ב vdsl , לא יודע למה אשמח לקבל המלצות על זולים וטובים כמו כן, מצאתי ראוטר בבית שלי TNN SIEMENS SL2 141 , האם הוא טוב ? (בכל מקרה גם אם הוא טוב אני צריך המלצה לעוד 1 זול וטוב) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. אני מחפש ראוטר עם מספר יכולות ספציפיות (בתקווה שיש כזה, ולא יותר מדי יקר). אתחיל ואגיד שאני לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית ביותר ולא קריטי לי שהמהירות של הראוטר תהיה כזאת שבחוד חנית הטכנולוגיה. אני מעוניין בראוטר ש 1. יכול לשמש כ Wifi repeater לרשת WIFI קיימת (ללא חיוג לספק). זאת אני צריך לחצי שנה הקרובה כמגדיל טווח לראוטר של בזק שקיים בבית. 2. יכול לחייג גם לבזק וגם ל הוט (לאחר מעבר דירה, הראוטר יפסיק לשמש כמגדיל טווח). 3. כפתור גדול להדלקה וכיבוי של ה WIFI בשעות שאין דרישה בבית לרשת אלחוטית. אוסיף ואגיד שיש ליכרגע ראוטר של Edimax שיודע להפוך ל Universal repeater אבל אני לא מצליח לגרום לו לעבוד כ repeater. הכנסתי את ה Root ESSID וכן את ה ESSID שלי אבל עדיין אין גל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nivz,

יש לי רשת בבית שעובדת עם מעביר של אינטרנט דרך החשמל האינטרנט עובר מהראוטר הראשי (שהיה NETGEAR) דרך המעביר הזה לראוטר נוסף (גם נטגיר) שעבד כריפיטר. מאז שהחליפו את הראוטר הראשי לאחד אחר (private box) הריפיטר לא עובד יותר. אם אני מחבר את הצד השני של המעביר דרך החשמל למחשב נייד יש אינטרנט. אם אני מחבר אותו לNETGEAR, יש רשת אלחוטית אבל ללא אינטרנט... יש הגדרות שצריך לעשות לNETGEAR? או פתרון אחר לבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. Started by eymoshe,

הי, אני בשלבי התקנת מצלמות IP בבית ואני מעוניין לצפות בהן מהאינטרנט. אני בתשתית בזק + בזק בין לאומי, משתמש במודם VDSL של בזק מחברת Broadcom המבצע את החיוג. אליו מחובר ראוטר של אדימקס מדגם BR-6475ND. הוא מקבל כתובת IP מהמודם והוא מחלק כתובות לרכיבים בבית. בקונפיגרוציה זו אני לא יכול לבצע port forward כי אופציה זו אינה קיימת במודם.. בחיבור דרך bridge, משום מה האדימקס מאבד אינטרנט לאחר זמן מסויים למרות שכל ההגדרות מראות שבכל מחובר ועובד. אני מתלבט "לשכור" מבזק את ה-dsl-7850u או לרכוש את הבסיסי יותר ה dsl-6740u או ללכת על משהו רציני כמו ה vigor2860n חשובה לי האפשרות של dual band 2.4/5 GHz ואפשרות של ניהול vlan. אני דיי נוטה לvigor, אבל האם הוא יתמוך במהירות עתידיות? הוא לא…

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  10. Started by ShadowFighter,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי לבאנדל של טריפל סי (הייתי בתשתית וספק של בזק). גיליתי שטריפל סי מספקים ראוטר של Dlink מדגם DSL 6740u, ושהוא לא תומך ב5GHZ. קניתי במיוחד כרטיס רשת חיצוני כדי להתחבר ל5Ghz שהיה מסופק בראוטר של בזק, אחרי שהיו לי לא פעם קפיצות בפינג בזמן משחק, בתדר הרגיל 2.4. אז אני מחפש ראוטר חדש, לא אכפת לי לקנות מEbay גם - מה דעתכם על זה? http://www.ebay.com/itm/D-Link-Xtreme-N-DIR-815-600Mbps-Wireless-N-Dual-Band-4-Port-Router-w-Firewall-/191573095885?hash=item2c9aa575cd אשמח לחוות דעת על ראוטרים נוספים, משתלמים במחיר. אני מחפש עד ה300 ש"ח בערך. תודה!

11. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]עזרה בתכנון רשת לבית חדש (אינטרנט,מצלמות,כבלים)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היות והבית לא יהיה מוכן בשנה וחצי הקרובים לא אבחר את החומרה עצמה (סוג כבלים ,מודם ,ראוטר וכ'), אלא אתרכז רק בתכנון מבחינת איפה כל דבר ימוקם ,אלו הכנות צריכים לעשות מבחינת הכנת תשתית, צריך להעביר לקבלן חשמל דרישות עבור הכנות לרשת בדירה חדשה. מצורף שרטוט של הבית. מחיפושים שערכתי אספתי את הנתונים/מידע הבא: ברור שהרשת תיהיה לפחות על CAT6 כל הצינורות השחלה עבור כבלי התקשורת יהיו בעובי 20 מ"מ. מתחת ארון חשמל ימוקם ארון תקשורת בגודל 60*6…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by harelrl9,

שלום, להורים שלי יש בית פרטי והם משתמשים בטכנולוגית ה-HomePlug כאשר הנתב נמצא באחד החדרים, וקיים מתאם של Dlink בחדר הממ"ד. אני מעוניין להוסיף קליטה אל-חוטית למרתף ולכן חייב נתב אלחוטי. בדקתי גם עם בזק וגם עם Dlink והבנתי שכבר לא מוכרים מוצר שיכול לתמוך בקליטה אלחוטית במרתף (DHP-1220AV,DHP-306). האם אפשר לקנות את המוצר באינטרנט עם משלוח לארץ? האם מישהו מכיר דרך אחרת? תודה, הראל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, 1) אני רואה בראוטר שלי (W9980 - מומלץ בחום) שהוא מסונכרן על 40 מגה כמו החבילה שלי אך הוא גם מראה את הקצב המקסימלי והוא עומד על בערך 78 מגהביט. האם זהו הגבול העליון של מהירות האינטרנט שאותה אוכל לקבל? 2) הקן שלי מיועד לDSL בלבד ולא יושבים עליו טלפונים או משהו אחר. למיטב הבנתי ניתן לחבר את המודם DSL ישירות לקו ללא "מיקרופילטר" שלבזק בשקע במקרה הזה. האם יש למישהו נסיון עם זה? הורדת הפילטר העלתה לי את קצב הסנכרון המקסימלי ל 79 בערך (שינוי מזערי). 3) אני מרשת את הבית עם כבלי cat5e ומקבל מהירות רשת של 750Mbps ע"פ בנצ'מרקים שונים. האם זו תוצאה הגיונית והאם זה אומר שכל החיבורים נעשו כמו שצריך? (התקמצנתי על בודק כבלים) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by avner_s21,

שלום, מישהו יודע איך להגדיר ACL על הסוויץ הנ"ל יש לי כרגע רשת עם 6 סיגמנטים, כולם רואים את כולם. אני רוצה להגדיר שסיגמנט אחד לא יראה את השני אבל שהשני יראה את הראשון נגיד 192.168.1.0 יראה את 192.168.10.0 אבל ש192.168.10.0 לא יראה את 192.168.1.0 הצלחתי להגדיר שאף אחד לא יראה אף אחד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by rico,

שלום חברים, יש לי שאלה שקשורה בלפתוח פורט אני חושב במודם, האם זה כדאי? זה קשור להגנה במחשב, אבל אני חושש מזה שאם אתקין את זה, לא אוכל לשחק ברשת בין מחשבים? https://www.steganos.com/us/products/vpn/online-shield-vpn/features/ https://www.steganos.com/us/products/vpn/online-shield-vpn/features/ התוכנה Steganos Online Shield מבקשת להתקין TAP-Windows Adapter V9 network ADAPTERS בכדי לאפשר את ההגנה שלה. האם זה בטיחותי או לא שווה? אתם משתמשים בה? תודה רבה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ben29,

שלום. יש לי ראוטר dlink 6740u של בזק. ובנוסף רכשתי לאחרונה פיירול של פוריטיגי FortiWifi 60d. חיברתי את ה FortiWifi בנקודה ה WLAN שלו ישירות לראוטר של בזק. והוא קיבל כתובת IP בראוטר של בזק כ 192.168.205.10 . יש ROUTE שמגיע אליו. והאינטרנט עובד. הראוטר של בזק מוגדר בכתובת: 192.168.250.254 והפיירוול של פורטי מוגדר בכתובת 192.168.100.254 השאלה שלי האם יש צורך לעשות BRIDGE MODE בראוטר של בזק? שיישמש רק כחייגן ? האם תצורת הרשת תקינה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. לאחר יום שלם של ניסיונות, כישלונות ולמידה דרך היוטיוב לגבי הגדרת dd-wrt כרפיטר על לינקסיס הוותיק שלי, אני פונה עליכם בתקווה כי כאן הישועה. ביוטיוב מראים מספר הסברים שונים לגבי ההגדרה כרפיטר . יש לציין כי הנני מנסה להעביר את האות ממודם של בזק מסוג Netgear DGN2200v2. מס שאלות , לפי הסרטונים ישנם הגדרות כפולות, כלומר פעם אחת הן נבחרות ובפעם השניה הן לא . השאלה מה הנכון ? - תחת Network Setup מופיעים ה IP וה- Mask זה מובן לי שהIP שונה יש לשים והMask כמו המודם עצמו . מה לגבי Geteway ? האם להגדירו לפי הIP של המודם (Netgear) ?? - תחת Connection Type מופיע הגדרת DHCP כברירת מחדל האם להשארה או להחליפה ל Disable כפי שחלק מהסרטונים ? - תחת Network Address Server Settings מופ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by יגאל רונן,

שלום לכולם, צריך המלצה על AP (אפשרי גם ראוטר שיתפרק כAP) שיחובר בקווי לנתב. צריך אפשר ל 2 יציאות למחשבים שמריצים KODI וכמובן WIFI. אגב רץ על רשת של הוט מה אומרים על הדגם הבא? http://he.aliexpress.com/item/English-Version-Tenda-Router-N313-300m-3-Aerial-Wireless-Router-Ethernet-Cable-Wifi-Repeater-Range-Broadband/32257065841.html יש לו המלצות לא רעות בכלל..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Daniel Bergman,

שלום רב, אני משתמש בתוכנת serviio לצורך צפיה בסרטים בטלויזה חכמה של סמסונג. הבעיה היא שיש סרטים שעובדים חלק ויש כאלה שנתקעים כול כמה דקות ומופיע הודעה "המערכת טוענת". אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק מדגם: d-link dsl2760u מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה זו? אני ניסיתי גם תוכנות אחרות ומכולם serviio הכי יציבה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by eyalel,

בנטוויז'ן טוענים שאי אפשר להחזיק שני קווי טלפון עם נטבוקס אחד שהתשתית והספק עוברים דרכם לא ברור למה המגבלה הזאת באיזה חברה כן אפשר להחזיק שני קווים דרך ראוטר בחבילה של תשתית וספק. adsl

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום , נתחיל בזה שכרגע יש לי את הוטבוקס מודם משולב ראוטר. האם אני יכול להשתמש ב TDw9980 כמודם ו ראוטר או שאני צריך להעביר אותו למוד של ראוטר בלבד. מה שעשיתי עכשיו זה העברתי את הוטבוקס למצב Bridge ,חבירתי לו את TDw9980 לוהעברתי אותו למצב router בלבד. יש חיבור לאנטרנט אבל אני מקבל מהירות מגוחכת של 5 mbps/ מה יכולה להיות הבעיה? אמשח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Ubiquiti, בקצרה, היא חברה המתמחה בפתרונות רשת לעסקים קטנים \ ארגונים במחירים שלא ישברו את הכיס. עד היום, כדי לקנות AP שלהם שתומך ב-802.11AC היה צריך להשקיע 400(!!) דולר, והחומרה הייתה טובה, אבל ביחס להיות כבר קצת מיושנת. אמנם הם הציעו גם APים בתקן N במחיר מצויין, אבל אלה תמכו רק ב-300Mbps. שלשום (3.9) הם יצאו בהכרזה על ליין נקודות הגישה החדשות שלהם מסדרת Unifi AC, כולן תומכות בתקן AC (שני הדגמים הזולים ביותר ב-AC867 ושני הדגמים היקרים יותר ב-AC1300) במחיר שמתחיל מ-90(!!) דולר. מקורות: ars technica http://arstechnica.com/gadgets/2015/09/ubiquiti-revamps-its-enterprise-unifi-gear-and-weve-got-some-to-review/ דף המוצר באתר היצרן: https://www.ubnt.com/unifi/u…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. אני מעוניין להוזיל את חבילת האינטרנט שלי. אני גר עם שני סטודנטים נוספים. סך הכל אין לנו דרישות מטורפות. בשנה הראשונה הסתדרתי עם 15 מגה ועם הציוד שאני מדבר עליו, השנה עליתי ל40 רק בגלל שהמחיר היה זהה, וקיבלתי ציוד חדש מבזק(שיוחזר כאשר אתנתק מהם). עכשיו ישנם עסקאות של 69 שקלים של 018. יש לי רק מעט חשש כי הציוד שיש לנו מעט ישן, הדירה שונה מהדירה שהייתה בשנה הראשונה. הגודל שלה הוא 90 מטר. הראוטר יושב בסלון. חדר אחד עם קיר משותף עם הסלון, השניים האחרים רחוקים יותר. המודם שברשותנו הוא D-Link Dsl-2500u הראוטר TP-Link TL-WR740N באתר של המודם רשום שהמהירות המקסימלית היא 24mb האם הבנתי נכון? איך הראוטר הזה והאם הוא יבצע את עבודתו נאמנה. רוב השימוש הוא גלישה ממוצעת, מיילים וכו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן חברים, סופ"ש נעים לכולם ותודה מראש על העזרה. לפני כמה ימי​ם חיברתי למודם העסק ראוטר של TP-LINK כדי שאוכל לשדר אינטרנט אלחוטי ובכללי, כדי שהאינטרנט יהיה מהיר יותר. לפני שחיברתי את הראוטר המודם היה מחובר לתיבה מפצלת של חברת level one דגם fsw-0909TX 8 port. ניתקתי את המודם מהתיבה וחיברתי אותו ישירות לראוטר, את הראוטר חיברתי במקום כמובן ישירות לתיבה על מנת שאוכל להריץ אינטרנט לכל מחשבי העסק. עד כאן הכל עובד נהדר, האינטרנט רץ מעולה בכל המחשבים ובאמת במהירות גבוהה בהרבה משהיה לפני כן. הבעיה שצצה לי היא שאני לא יכול להדפיס במדפסות רשת למרות שהרשת עובדת נהדר כולל כונן השיתוף של העסק. המדפסת העיקרית לשימוש היא HP color laserjet CM3530fs. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתשובה בהקדם הא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 125Live,

שלום, אספר בקצרה. לפני מספר שבועות עברתי לאקספון - נשארתי עם מודם של בזק וגלשתי במהירות 15MB בלי בעיה. ביום חמישי קיבלתי את ה- Actiontec C1000A שהזמנתי מחו"ל. שדרגתי את המהירות ל- 100MB. האינטרנט עבד לי מצויין במשך יום, אבל אז, בלילה שבין חמישי לשישי התחילו ניתוקים בלתי פוסקים (המודם יוצא מסנכרון). יש איזה שמועה לא מובנת שיש תקלה איזורית באינטרנט מיום שישי ועד עכשיו, אבל זה לא משהו שאני יכול לדעת בוודאות. בזק מכחישים - אומרים שהיתה תקלה וכבר אין. בכל מקרה זה לא זמן סביר לתקלה אזורית ב- Log של ה- C1000A מופיע הדבר הבא, בכל מפעם שיש ניתוק : "According to CPE.2.3 Part C,wouldn't accept this Prefix" ניסיתי לאפס את המודם-ראוטר, החלפתי חוטי טלפון, אין לי כיוון. אשמח לק…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים