עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אריק9,

שלום אנשים, יש לי ברשותי ראוטר TL-WR1043ND ושמתי לב שאני לא יכול להוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent בשל השגיאה הבאה: פעם יש לי את השגיאה הזאת: "Error: The system cannot find the specified file" ופעם יש לי את השגיאה הזאת: "The Process cannot access the file because another process has locked a portion of the file uttorent" השאלה היא איך אני יודע שאני אמור לפתוח פורטים וזאת בעיה של הפורטים או שזה משהו אחר ? אם וכאשר אני צריך לפתוח פורטים איך אני עושה את זה ? ניסיתי לעשות את זה דרך portforward.com אבל העיניין שיש לי איפי דינאמי ואני לא רוצה לעבור לאיפי סטטי. תודה על העזרה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yoniby,

שלום, יש לי מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג R-ADSL-C4W-EG DYNAMODE. קיבלתי מבזק מודם נתב לרשת אלחוטית מסוג TNN SIEMENS SL2-141. שווה להחליף ביניהם? יש הבדל כלשהו בין שניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by alex15,

יש לי בעיה עם ACCESS POINT EDIMAX EW-7206APG הוא כל הזמן מתנתק . הוא לוקח הראוטר EDIMAX BR-6524N / האקסס פוינט לוקח מהראוטר ומחובר ל מחשב בכבל רשת . המודם במחשב בא משולב עם לוח אם . כשאני יש לי אינטרנט בראוטר וב מחשב השני שמחובר קווי אין לי אינטרנט ב מחשב באקסס פוינט . המרחק הוא כ 10 - 12 מטר . כולל 2 קירות באותו מפלס . אני גם את האקסס פוינט גם על מחשב שהוא ממש ליד הראוטר עבד 5 דקות והתנתק . היה צרייך לעשות ריסטרט . גם ניסיתי לעדכן אותו ץ היה לי 1.29 שמתי את העידכון 1.26 עידכון קשוחה .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by arield,

אני רוצה להכניס את הראוטר שלי לארון עשוי עץ, השאלה שלי היא האם הכנסתו לארון עץ מורידה את המרחק שהWIFI משדר? כאילו מרחק השידור של הWIFI ירד בגלל שהוא בתוך מקום סגור(עשוי עץ) או שאין לזה משמעות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by m83b4,

נכנסתי לאתר של 012, שמרתי את החייגן ואת המדריך התקנה צרבתי והבאתי לחבר, עשינו הכל לפי איך שכתוב... אבל אנחנו מקבלים שגיאה 752 (אני כמעט בטוח שזו מספר השגיאה...) אני מדבר על המדריך הזה http://012.net/pages/techSupport/win98Cables.html יש לו מודם Terayon TJ x715.. אין לי מושג למה זה לא מתחבר.. ניסיתי גם את החייגן של 012 וזה לא עזר.. יש רעיונות?

6. שלום לכולם , אני יודע שזה אפשרי דרך תוכנת צד ג' , אבל לא יודע איך מבצעים זאת דרך DD-WRT , אפשר לקבל עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  7. אני מחובר בחייגן לבב"ל על תשתית של HOT. הבעיה שלי היא שכשאני גולש, הרבה פעמים אני לוחץ על לינק או מרפרש דף, אני רואה שהדפדפן כותב WAITING FOR... ופשוט ממתין ככה הרבה זמן. ניסיון נוסף או יותר לרפרש או לחיצה נוספת או יותר על הלינק מוציאים אותי מהמצב הנ"ל. ניסיתי לגלוש ב-FF, CHROME ו-IE8 והתופעה מתרחשת בשלושתם. כשאני מריץ פינגים לגוגל אני רואה שעל כל 20-30 פינגים יש אחד שאובד לו שם ברשת. אני מנסה להבין אם הבעיה היא בתשתית של HOT או בספק שלי בב"ל, עוד לפני שאני הולך להיתייבש על הקו מול נציגי שירות שלא ממש מועילים. ישנה איזו כתובת פנימית של HOT שאני יכול להריץ אליה פינגים כשאני מנותק מבב"ל?

8. Started by asus7,

איך הראוטר הזה של Tp-link ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418198

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. ברשותי A6200 משוחזר שנקנה מאיביי תמורת סכום מגוחך, מתחיל לעשות בעיות של התנתקות, ולא מוצא הרבה פעמים את ה5GHZ. הוא מחובר לראוטר NETGEAR VEGN2610 של בזק, בן כ3 חודשים, עובד מצויין. הכרטיס הוא כרטיס מדהים בבסיסו, הקליטה גם ממרחק הייתה מדהימה, והפינג והמהירויות היו זהים לחיבור קווי, גם ממרחק. הכרטיס היה מדהים. אני מחפש שידרוג/משהו באותה רמה. חשבתי על הA6210 החדש שיצא עכשיו, או על הLinksys WUSB6300 - אשמח אם למישהו תהיה הצעה מוצלחת יותר... (מעדיף USB3 - שיהיה לעוד הרבה שנים) יש לציין שהכרטיס ירכש דרך אמזון/איביי תלוי איפה יהיה זול יותר ולא בארץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. ברשותי רשת אלחוטית קיימת בפרוטוקול G הכוללת נתב+AP (הבית 3 קומות עם תקרות רביץ וקירות בטון). הנתב האלחוטי שלי מתחיל לגמגם (מפסיק להגיב הרבה פעמים גם בחיבור ישיר). אני מחפש המלצות לנתב אלחוטי אמין בתקן N שתואם גם לרשתות G (בשביל ה AP ושאר הציוד בבית). יש לי נסיון מר עם D-Link ו Level One, אני מוכן לשלם כמה שצריך כדי לקבל רשת אמינה יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  11. Started by d_v,

שלום רב יש ברשותי נתב של בזק בינלאומי, ואני מחובר דרך כבלים ועושה רושם שהנתב הוא רק דרך ADSL. ישנו חיבור USB- האם הוא יכול לשמש תחליף לחיבור למודם? בתמונה המצורת- אפשר לראות את החיבורים האפשריים. אנא הסבירו לי אם אני יכול, ואיך אני יכול , לחבר את הנתב לאינטרנט בכבלים. תודה רבה [attachment deleted by admin]

12. Started by Cheif,

לפני מספר שבועות התגלה לי באקראי אתר אינטרנט ישראלי שהעתיק, ללא רשות וללא פרסום קרדיט, מדריך שלם מאתר NetCHEIF. זו אינה הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה זו, אך מניסיוני, דוא"ל קצר לבעל האתר בתוספת הפניה לחוק "זכויות יוצרים" ולעונשים הקבועים בו, מביא להסרת מידית של המדריך המועתק. אולם, באתר האמור לא היה דף "אודות" ולא מצאתי בו שום פרטים שיאפשרו לי לפנות ישירות לבעל האתר. רוצים לדעת איך גיליתי את המעתיק ומה זה אומר על הפרטיות של כולנו ברשת האינטרנט? http://www.netcheif.com/blog/?p=695

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  13. Started by didS,

תראו אני רוצה למצוא שרת או מששהו כדי שאני יוכל להעלות אליו תמונות ואז אנשים אחרים יוכלו להכנס ולאות תדבריםם יש לכם אולי כמה טובים ???ובחינם???

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  14. שלום לכולם,אני מחפש לקנות ציוד לרשת עד 350 ש''ח אבל שיכלול 2 כרטיסי רשת אלחוטיים + ראוטר אז ככה אני רוצה ראוטר שיהיה קל לפתוח אצלו בממשק פורטים וגם יהיה קל להבנה (אני למשל אהבתי את הפאנל של Netgear אבל הם יקרים) אבל אשמח לקבל הצעות טובות ותיזכרו עד 350 ש''ח גג שזה גם כרטיסי רשת אלחוטיים וגם ראוטר. בתודה מראש

15. הכותרת אומרת הכל

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  16. Started by Natan_Rozen,

היי שלום התקנתי לחבר לפני מספר ימים רשת בבית עם כבל מוצלב, את הרשת התקנתי לפי המדריך כאן באתר . הרשת עבדה טוב כחודש +\- והיום הוא אמר לי שהרשת הפסיקה לעבוד לו . מישהו יודע מה יכול לגרום להפסקת פעילות של רשת ? זה נשמע לי ממש מוזר, בחיים לא נתקלתי בכזאת בעיה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. בוא נגיד שאני מעוניין לקנות מחשב שרת ולשם אותו בחוות שרתים קודם כל יש דבר כזה? ואז אני ישלם רק על החיבור ? כמה זה אמור לצאת ? אני לא מדבר על SEEDBOX

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  18. שלום לכולם רכשתי ראוטר חדש Dlink dsl g225 vdsl2 n300 לאחר שיחה נציג מחברת 018 הגדרתי את הראוטר ובבדיקת מהירות אני מקבל 15 מגה מתוך 40 עליהם אני משלם אין לי בעיה לקבל קצת פחות אבל זה מוגזם, ניסיתי לשנות ערוצים ידנית ממש לא שינה כלום. אשמח מאוד לקבל עזרה בנושא, או אולי בעצם אין פתרון ואכלתי אותה? הראוטר הקודם שלי הגיע לגבול 40 המגה אבל התנתק הרבה פעמים ועשה בעיות לכן החלפתי אותו הראוטר הקודם היה מדגם Dlink dsl 6850 u n600 תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לנתב ובדיקה באתר של בזק מאשרת שאני מקבל את חבילת 10 מגה שלי. בדיקות מול שרתי חו"ל זה סיפור אחר (ואבוד). כאשר אני מבצע את אותה בדיקה במחשב הנייד שלי (שמחובר אלחוטית לנתב) אני מקבל פחות מ 6 מגה. למחשב הנייד של כרטיס במהירות B והקליטה טובה מאוד. מה יכולה להיות הסיבה להפחתה במהירות במחשב הנייד?

20. ערב טוב, אני מחפש נתב אלחוטי לשימוש ביתי בתקציב של כ-350 ש"ח. כרגע שמתי עין על ה-"Edimax BR-6524N", כיוון שהוא פופולרי באתר זאפ. אשמח אם תאירו את עיני על אילו נתונים להסתכל כאשר אני רוכש נתב.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  21. טוב אז ככה שידרגנו את מהירות האינטרנט ל2.5 ומשום מה מהירות ההורדה היא רק 200 על מקס' (הורדתי קבוצה הדגמה של מהירות מהספקית). זה אמור להיות 300 KB לא ? או 256 משו כזה ? בקיצור לפני זה שהיה לי 1.5 זה הוריד רגיל כמו שעכשיו בעצם, השאלה היא בעצם אם צריך להגדיר משו בראוטר מחדש כדי שה2.5 יכנס לתוקף?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. שלום לכולם, אני כרגע לקוח של חברת הוט מבחינת תשתית אני מעוניין לעבור לבזק שתיהיה התשתית שלי רק בגלל הדברים האלה http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-home-plug.aspx שהם מציעים כביכול לפיתרון לחדרי ממד האם מישהו מכיר את הפתרון הזה? האם זה יעיל כי כיום אני ממש סובל בגלישה בממד בזמן שהראוטר ממוקם במקום אחר בבית אשמח לקבל חווד על המוצר הנל ועל האינטרנט של בזק בכלליות תודה לעוזרים רז

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by elaa56,

על 40 mb?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. מישהו יודע איך לגרום לאימיול להתחבר מאחורי פיירוול אוניברסיטאי, לצורך העניין בן גוריון? אולי יש דרך לעקוף את הפיירוול או משהו, שיתחבר לפחות ב low id, אולי בפרוקסי אולי דרכים אחרות. : אודה מאוד על העזרה, סטודנטית מיואשת. :-\

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. שלום, אשמח להמלצה עבור ראוטר איכותי בתקציב של 200-250 ש"ח אני לא ככ יודע מה התקציב עבור ראוטר איכותי אך אני לא מוכן להשקיע יותר מדי מבוסס תשתית סיבים 200 מגה של פרטנר חשוב שיהיה WIFI חזק בחדרים מרוחקים (דירה של 100 מטר)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים