רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני רוצה ללחוץ לבד כבל מוצלב 4 גידים מה סדר הגידים בכל קצה שמתחברים ל- RJ45 יש לינק לאתר שמראה שרטוט שמסביר איך ךחבר (לפי צבעים של הגידים).?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
חח אני לא יודע אם זה קשור אבל יש אתרים מסויינים שאני לא יכל לגשת אליהם כמו גוגול..www.aquamark3.com מה זה יכל להיות?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
עקבתי לפי המדריך שפה הבעייה שאין לנו אותה חברה אז אני לא יודע מה אני עושה הגעתי לשלב של ההגדרות אבל אני לא יודע מה לעשות מכאן קיבלתי את החלון הזה: http://members.lycos.co.uk/Lion00/ma-osim.jpg מה אני עושה מכאן?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי, דוד שלי הביא לי אריזה שכתוב עליה CAT 5 Patch Cable, ובתוכה כבל רשת של EdNet. הבעיה היא כזאת, שאני לא יודע איך להבדיל אם זה כבל רשת מוצלב או כבל רשת ישיר ??? אשמח אם מישהו יסביר לי איך מוצאים את ההבדל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה וכבר קפצה לי שאלה לראש .. יש בביתי הקט שלושה מחשבים וברצוני לחבר את שלושתם ברשת . וגם שאני אוכל לחבר את שלושתם לאינטרנט דרך המודם שלי כמו ילד טמבל עם איי קיו של אפגני ממוצע התקשרתי לבזק .. הם רצו על החיבור 1200 שקל!!!!! אחרי התייעצות קלה עם אנשי מקצוע וקריאת המדריך שפורסם פה..החלטתי שאני צריך לקנות ראוטר סביר בשביל רשת ביתית קטנה . עכשיו אחרי כל הסיפור המרתק הזה .. איזה ראוטר אני יכול לקנות בתקציב של פחות מ 300 שקל (אני מוזיקאי עני..תתחשבו!) תודה רבה! אדון החבובות.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי כרגע אלקטל פרו + HUB לא מזמן השגתי ראוטר עם חיבור 10\100 הורדתי את ה PPP4 מהאלקטל השארתי אותו על מצב פרו עדיין והחזרתי את ה PPP RELEY1 עכשיו להתחבר כרגיל אני יכול. אני עובד עם 4 מחשבים כולם על WinXP . עם האלקטל פרו זה הכל היה פשוט, פשוט להפוך את המודם לפרו להכניס נתונים לחבר אותו לאיטנרנט וכל המחשבים מחוברים אבל עם הראוטר משום מה העניינים מסתבכים לא ברור לי איפה להכניס מה ואיך ... אני צריך קצת עזרה בבקשה אני ייתן לכם קצת פרטים : טוב כמו שציינתי מערכת ההפעלה היא XP הראוטר הוא מסוג Network Everywhere Model NR041 בקיצור יש לו 5 חיבורים אחד שכתוב עליו internet וכל השאר מספרים יש לו אפילו Setup יפה אבל לא ברור לי מה אני אמור להכניס בו כי אני פשוט לא מוצא איפה ... ה…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך hub לראוטר eci כשאני מפעיל את pcanywher הוא מכשיב לכתובת של הכרטיס רשת אבל כשאני בה להתחבר ממקום אחר אליו הוא פשוט לא מוצא אני בremote מגדיר כתובת של הספק נתן לי
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי מדריך באתר אחר שמסביר בעברית איך ממירים חזרה מ-510 ל PRO ויש לי בעיה בסוף. בסוף צריך שהמודם יעשה SWITCH בין שתי גרסאות התוכנה שקיימות בו ויפעיל את גרסת הPRO, בשלב הזה המודם מאתחל את עצמו כמו שכתוב במדריך ואומנם.. נשאר כמו שהיה 510. מישהו הצליח לסיים את ההמרה בהצלחה? פרטים נוספים: בוודאי ישאלו אותי אם יצרתי את הקובץ הריק הנוסף, אז ביצעתי ממש צעד אחר צעד כמו במדריך כולל התנתקות מהאינטרנט וכלום לא עזר, גם כפתור הRESTORE DEFAULTS לא עשה את העבודה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי רשת ביתית עם ראוטר של Snap Gear ואני רוצה לאשר לראוטר כמה פורטים של הe - mule אחת כדי שאני יוכל לתחבר אליה מפני שיש לי פיי וואל בראוטר.. איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד HP Pavilion ze4523, ראיתי בזאפ כרטיסים רבים, אפשר לקבל המלצה לכרטיס ספציפי ? (אם אני לא טועה, ע הכרטיס לתמוך בסוג הרשתות הנפוץ בארץ (b ?)9 ושאלה נוספת : הבנתי שאת הכרטיס מחברים ל חריץ PCMIA במשב הנייד, כיצד אני מזהה את החריץ הזה ? איך הוא נראה ? ואגב, הכרטיס תמיד נשאר בתוך המחשב, או שמכניסים אותו רק כאשר רוצים להשתמש בו ? ושאלה אחרונה - לא אמורה להיות לכרטיס אנטנה קטנה בולטת ? תודה תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני מצליח ליצור התקשרות באמצעות מודם רגיל dialup אני מחובר לספק שירות (בד"כ במהירות 24KBPS ) אבל אני לא מצליח לגלוש ברגע שאני פותח את האקספלורר (ניסיתי גם מוזילה) הוא אומר שהוא לא מוצא את האתר. גם פינג לא עובד כאשר אני מחבר אותו לרשת במשרד ומתחבר לאינטרנט דרך הרשת זה עובד. למישהו יש מושג ? המחשב שלי הוא LAPTOP של IBM עם win 200 pro מודם של lucent win modem אני זקוק לעזרה דחופה ! תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום אני קניתי כרטיס רשת ואני רוצה לחבר אותו למחשב פנטיום שלוש שעליו דיברתי קודם. ויוצא ממנו חוט צהוב נדמה לי עם שלושה פינים, לאן הם אמורים להתחבר? אין לי את החוברת של הלוח אם.וגם יש לי ווינדוס 98 וקיבלתי איתו דיסקט התקנה, ואני לא מצליח להתקין למישהו יש אפשרות לתת לי הסבר קצר מה לעשות כדי שהכרטיס יזוה במחשב שלי? וכמובן לאן מתחבר החוט הצהוב, ועוד משהו קטן הכרטיס אמור להתחבר לסלוט בצבע לבן כזה? שיש כמהו שלושה בלוח אם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע מה קורה עם האימייל של WALLA של ה 1G מתי נפתח?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
לפני כחודש הקמתי אתר חדש והכנסתי את האתר למספר מנועי חיפוש (google ו walla) האתר n מכיל גלריית תמונות של צייר שאני מכיר השתמשתי ב angelfire למקום אחסון. הבעייה היא שהאתר לא מופיע במנועים כשאני מחפש אותו בנוסף רציתי לדעת אם יש אתר או תוכנה שתפרסם את האתר למספר מנועי חיפוש במקביל. כתובת האתר: www.angelfire.com/art2/gabbay תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד רציתי לדעת יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי 1.5 מגה רציתי adsl ורציתי לקנות מודם וכרטיס אלחוטי למחשב נייד ולשתף את האינטרנט שלי לשניים עם הניסע שיהיה בקרוב לאבא שלי העם אני יוכל לחלק את האינטרנט שלי לשניים וכאשר המחשב שלי עובד ושל אבא שלי עובד האינטרנט שלני יחולק לשניים ועם אחד הגורמים מתנתק הגורם השני מקבל את כול הפס? ודבר שני המחשב שלי נמצא בקומה התחתונה והמחשב הנייד של אבא שלי שיהיה לו יימצא בקומה העליונה והעובי של התקרה עבה מאוד והמרחק ביני לבינו הוא בערך בקו אווירי 7 מטר וברגיל 13 מטר אייזה ציוד מומלץ עד 900 ש"ח כלומר כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד בעתיד של אבא שלי ואייזה נתב ראוטר שיתחבר דרך כבל למחשב שלי…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מגדיל טווח אינטרנט שנכנס לשקע חשמלי אחד והמכשיר השני מקבל את המידע מהשקע החשמלי השני בקומה השניה. חשוב לי גם שהנתונים יועברו באמצעות LAN גם ביציאה בשקע בקומה השניה. יש לכם המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ממש לפני כמה דקות מת הראוטר בבית, D-link dsl 2650u של בזק. עשה מעט בעיות בעבר אך בסה"כ סיפק אותנו. אני צריך המלצה לראוטר כלשהו (עדיף המלצה לכמה דגמים דומים אפילו מחברות שונות למקרה שלא יהיה). הדרישות - לפחות 4 יציאות חוטיות (4 מספיק), אינטרנט אלחוטי מאובטח וכניסת usb היא אופציה מועדפת. מחיר לא מוגבל פשוט אין צורך במשהו מעבר למה שציינתי. המהירות כרגע בבית 15MB, כמובן שאין צורך במשהו שתומך במהירויות הזויות שלא אתקדם אליהם. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לחבר כבל רשת אחד לסוויצ' ומהסוויצ' להוציא שלושה כבלים לשלושה מחשבים. האם זה משפיע באיזושהי צורה על הפינג או המהירות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשת מקומית בעלת חיבור לאינטרנט עובדים 3 מחשבים, עם מערכות הפעלה מסוג WINDOWS XP SP3. ברצוני שמחשב רביעי (גם הוא XP SP3) יתחבר לרשת אלחוטית, ויקבל גישה לשיתוף קבצים ולמדפסת רשת. האם יש אפשרות באמצעות הגדרות הרשת המובנות במערכת ההפעלה בלבד לעשות זאת? מעדיף שלא להשתמש בתוכנות צד שלישי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עלתה במוחי המחשבה להריץ כבלים של cat5e מהארון תקשורת בבית הורי לכל חדר בביתם, אז חפרתי בפורום כמה שיכולתי ומצאתי פתרונות יצירתיים יותר ויצירתיים פחות. כאשר הגעתי לארון הבחנתי שכבר מושחלים שישה כבלים כאלו צמוד לכבלים של yes צוחק בקול ועכשיו עולות שאלות נוספות. 1) אין קו טלפון בתוך הארון תקשורת אך כמובן שיש שם את כל המרכז ניהול של כל חוטי הטלפון בבית, השאלה שלי היא איך ניתן לייצר נקודת טלפון (עבור אינטרנט של בזק) על ידי שימוש בחוטים הקיימים. 2) חיבור הראוטר לסוויץ׳ אמור להיות בעיה? רק לחבר וזהו? 3) בקירות מושחלים כבלים של cat5e 24awg, בקונקטורים שמצאתי במדיה גלקסי כתוב שהם מותאמים רק ל26awg. תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דונגל WIFI של levelone דגם wua-0600 , עבד מעולה בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 ופתאום הפסיק לעבוד, תקע את כל המחשב פתאום שאר ה USB מקרטעים.. עשיתי פירמוט והחזרתי לחלונות 7 וגם פה הוא לא עובד.. בכלל, ניסיתי להתקין דריברים מחדש אבל לא עזר.. כאשר אני מחבר אותו למחשבים אחרים שלי הוא עובד פצצה.. אני כבר מיואש.. אשמח לכל עצה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מעוניין כל פעם שיש הפסקת חשמל למצוא את הIP של המכשירים השונים. כיצד אפשר לקבוע כתובת קבועה בFIBERBOX? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, משיטוטים בפורום אני מבין שעדיף להפוך את ההוטבוקס למודם בלבד, ולשים נתב נוסף. האם יש נתבים שתומכים ב200 מגה? איזה נתב מומלץ? שאלתי חנות מחשבים ואמרו שעדיין לא קיים כזה דבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ביוטיוב בגלרית תמונות אחרי החיפוש מופיעים חלונות שחורים במקום התמונות של הוידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-