רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אם זה במשחקים אני מקבל עדיין פינגים של 130 בשרתים של COD 4 ואם זה בביטורנט אני מוריד עכשיו 450KB במקום 40KB בקובץ של 3000 סידירים ואני נמצא בחבילה של 7MB +כבלים. על מה משלמים בידיוק 20 שקל נוספים ? יש לי עילה לבטל את ההתחייבות שלי במקרה כזה ? או אם ישנה אפשרות לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עברתי בשעה טובה ליחידת דיור ואני חווה ניתוקים מידי פעם באינטרנט (מראה שמחובר באייפון אבל לא גולש, במחשב התנתק לגמרי מהרשת). כיום יש בקיר חיבור אחד בלבד עגול בקיר להולך לקופסה קטנה של יס. לקופסה הזו שלושה חיסורים נוספים : 1. חיבור עגול נוסף לממיר של יס 2. כבל רשת שמחובר לממיר של יס 3. כבל רשת להולך למכשיר TPLinkWA901ND הממיר : כל מה שרשמתי שמגיע מהקופסה וHDMI לטלוויזיה הtplink : הכבל מקופסה של יס וחשמל מה מספק את האינטרנט? הtplink רק יוצר נקודת WiFi? ממה לדעתכם נוסעים הניתוקים? משהו של יס? החיבור לא תקין? הtplink?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה הייתי כמה שנים ב012 וסבלתי מספיק תמיד רציתי לעבור לבזק ואז שאני סוף סוף עובר לבזק זה יותר גרוע מ012 זה התחיל ביום שעברתי, האינטרנט מממש איטי נגיד את האתר הזה לקח לי יותר מ30 שניות לטעון ושלא נדבר על אתרים מחול זה עוד יותר גרוע(יוטיוב לוקח לי10 דקות מינימום לטעון שיר של 2 דקות על האיכות הכי גרועה), יש לי חסימת הורדה ועוד.. ניסיתי לדבר איתם לא הלך(3 טלפונים, כל אחד לפחות 40 דקות) מה אני עושה?
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר :Model Name: DSL-2760U/E1 של DLINK מבזק... אני מניח שהוא לא תומך בVDSL ואני צריך להחליף אותו אבל בגלל שראוטר תומך יקר פצצות אני קונה רק מודם ואני רוצה לחבר את הראוטר שיש לי זה אפשרי? אם כן מישהו יכול להדריך אותי איך אני מבטל את המודם המובנה בראוטר שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מצלמת רשת פשוטה. מתחברים לויפי הביתי וזהו. Tapo C100 עבדה יופי בראוטר ADSL הישן שלי על הרשת של 2.4Ghz. היא לא תומכת בתדר של 5 גיגה. הראוטר החדש מוצג כWifi6 ומציג SSID אחיד. ניסיתי לבטל ידנית את ה5 גיגה הרץ ככה שה-wifi יהיה רק על תדר 2.4 אבל זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם שיטות ההצפנה, אולי זה מפריעה להתחבר וגם זה לא עזר. לדעתי הבעיה טמונה בעובדה שהרשת היא עדיין wifi6 (ככה זה מוצג בטלפון) וזה מונע מהמצלמה להתחבר. יש למשהו מושג ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי לתשתית של HOT מבזק. יש לי ראוטר אלחוטי Lynksis WRT54GL איך אני מגדיר אותו מחדש ? אם ניתן בכלל... תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל פשוט טס! טורנטים אימיול ואפילו מהירות עליית דף רגיל, ואני ממש לא מחובבי בזק, אבל עובדה שסוף סוף אני מקבל מה ששילמתי עבורו. למסקנה - תהיו חכמים בקטע הזה כי ההבדל מורגש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, קודם כל אני רוצה להבהיר שלא הייתה לי חבילת גיימרים לפני זה, ואני בתשתית HOT על ספק 012. בכל מקרה קרה לי מקרה מוזר מאד במהלך הימים האחרונים, קיצר לי נמאס כבר מחיבור החייגן הגרוע שהקריס לי כבר יותר משנה, מדי יום ויום את הראוטר שלי...אז החלפתי ביום שישי האחרון לחיבור ללא חייגן אולם דברים מוזרים קרו מאז. קודם כל במהלך הימים הראשונים שהיה לי חיבור ללא חייגן (שישי-שבת) לא הייתה לי שום בעיה בביטורנט אולם מאז הצרות רק החלו. קודם כל כאשר אני מוריד מטורנט..לא משנה מה, למרות שיש 2000 סידרים תמיד זה יוריד רק 2-3 סידרים שהם כמובן סידרים של הISP שלא מועילים לי בגרוש (לפני זה, זה הוריד בכיף מאנשים ברחבי העולם) וכמו כן ההורדות מוגבלות תמיד לטווח שבין 130-170 בזמנים טובים א…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש לי כרגע 10 מגה מהירות גלישה דרך 014 ובזק... רציתי לשדרג לפני כמה ימים את מהירות הגלישה שלי ונאמר לי מבזק שמעל 20 מגה תקן N לא תומך. נראה לי שהם משקרים ומנסים לדחוף לאנשים סתם ראוטרים בהתחייבות. קראתי פה על מישהו שהמליצו לו בשביל 50 מגה לעבוד עם ראוטר תקן N ולשנות שם איזו הגדרה כדי לקבל מהירות מקסימלית בגלישה אלחוטית. אז איך המליצו לו על תקן N ל50 מגה כשלי הנציג אומר שזה לא תומך במהירויות מעל 20 מגה? לא יודע אם זה קשור אבל יש לי את חבילת הגיימר ב014 והאינטרנט טס כולל פינגים נמוכים, אין חסימת פורטים והכל עובד כמו שרשום על הנייר. אז אני צריך להחליף ראוטר או לא כדי לשדרג מהירות ל20 מגה או יותר?
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בהשוואה למשל לחוט USB ארוך או בהשוואה לכריטיסים אלחוטיים ללא אנטנה ? יש למישהו מידע/מאמר על זה ?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר 3Com 3crwer100-75 בעל 2 אנטנות קטנות, התחלתי להתעניין בהגברת הטווח כי יש מקומות בבית שאני לא מקבל קליטה באייפון זה בעיקר בגלל חדרי האמבטיה עם אריחי הקרמיקה וכו' עכשיו ראיתי אנטנות של LEVEL ONE, EDIMAX,SWEEX בעלות 7dbi השאלה כמה הם אפקטיביות? ואם כדאי לי לקנות 2 כדי להחליף את 2 האנטנות הקיימות שלי עכשיו, או שהראוטר משתמש תמיד באחת, אז כדאי לי לקבוע לו אחת לעבוד איתה וזאת תהיה האנטנה שאני אקנה? יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/increase-online-gaming-performance-by-tinkering-with-ethernet-card-driver.88083/ http://community.moviebattles.com/forum/public-area/support/35623-general-fps-and-network-optimization-guide עד כמה הדברים הללו יכולים להשפיע במשחקים שצריכים latency נמוך ?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
privateinternetaccess.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, התחברתי לאחרונה ל סיב האופטי של בזק (1GB/100M) אני מתלבט אם להעביר את הטלוויזיה שלי ל פרטנר TV או סלקום TV / כל ספק אחר שמשדר דרך האינטרנט. בנוסף אני משחק במשחקים ONLINE שדורשים פינג נמוך ולייטנסי נמוך (FIFA, EFT וכדומה). האם טלוויזיה עם Streamin תקח רוחב פס רחב ותפגע באיכות בזמן משחקים (כגון פינג גבוהה יותר, Latency גבוהה יותר, פאקטלוסים) אשמח אם למישהו יש מידע בנושא.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע אני עם חיבור 1.5מגה של ADSL ומתכנן לשדרג למהירות גבוהה יותר האם השינוי יורגש למשתמש הקטן? כלומר כזה שמסתכל על אתרים ומוריד מייל בלבד. כי אני מניח שבכל הקשור לסטרימינג והורדות כמובן שיורגש ההבדל. בנוסף לשדרוג אני שוקל לעזוב את בזק ולעבור לכבלים, שווה את זה?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני מחובר במהירות בסיסית של 1.5 מגה ובזמן האחרון התחלתי יותר ויותר לשחק במשחקי רשת. שמתי לב שחלק מהמשחקים עובדים חלק וחלק ממש לא או שרק בשעות הלילה המאוחרות. לכן רציתי לבדוק אם יש קשר למהירות הUPLOAD/DOWNLOAD. ועד כמה הקשר הזה חזק( אם אני עובר ל 3 מגה עם UPLOAD גבוהה האם ההבדל יהיה מורגש?) אני לא יודע אם יש לזה חשיבות אבל התשתית זה כבלים והספק SMILE. תודה מראש לכולם.
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכם עקב ביצוע שינויים בבית, אנו נאלצים להעביר את אחד המחשבים לחדר שאין בו תשתית תקשורת. מתוכנן לרכוש כרטיס רשת אלחוטי מסוג PCI (עדיין לא ביררתי איזה) המחשב משמש בין השאר גם להורדות קבצים (אימיול) ומדי פעם גם משחקי רשת רציתי לשאול עד כמה פעילויות אלה יואטו, אם בכלל, או שצוואר הבקבוק נמצא בכלל במקום אחר ולא ברשת הביתית האלחוטית נ.ב. פעם ניסיתי להעביר קבצים ממחשב למחשב באלחוטי, וזה היה מזעזע ביחס לאותה פעולה כשהמחשבים מחוברים עם כבל לנתב תודה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר חודש שלם שאני גולש באיטיות מוחלטת ובזחילה בלתי נסבלת באתרים בחו"ל. כשבוע אחרי הופעת הבעייה התקשרתי לשירות לקוחות של בזק בינלאומי {שדרך אגב, הוציאו לי את הנשמה עד שענו לי..} וביקשתי לדעת למה הגלישה איטית ולמה הפינגים כל הזמן לאתרים בחו"ל בסביבות ה-400-500. קיבלתי הסבר שיש כרגע עומס על השרתים שמובילים לחו"ל, ושבזק עובדת קשה מאוד יום יום ומוסיפה עוד ועוד מאות של מגות לפס שלה לחו"ל והבעייה אמורה להסתדר תוך חודש בערך. טוב ביינתים עבר כבר חודש וחצי, והבעייה עדיין נמשכת וזה בלתי נסבל כי אולי לגלוש באיטיות אפשר, אבל לשחק במשחקי רשת אי אפשר כי פשוט מעיפים מי שיש לו פינג מעל 300-400, אז זה בעייה מאוד מעצבנת כאמור!!! לעוד מישהו יש את הבעייה הזאת בבזק בינלאומי וחושב ל…
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. אז אני מחובר לאינטרנט של הוט (גם ספק) בעזרת ההוטבוקס. בגלל שאני מתכנן להחליף מחשב ולהשתמש בישן למדיה (סרטים, סתם אינטרנט) שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון חשבתי איך אני אחבר אותו לאינטרנט. הבנתי שמה שאני אצטרך לעשות זה להתקשר להוט ולבקש מהם שיהפכו לי את ההוטבוקס למודם בלבד, לקנות ראוטר, לחבר אותו למחשב ולהוטבוקס (ואת ההוט לקיר, כרגיל) ואז תהיה לי רשת אלחוטית? כרגע אין לי רשת אלחוטית מההוטבוקס כי אין לי צורך, הבנתי שהיא לא כ"כ טובה וגם זה עולה 10 שקל בחודש \: לאחר מכן לקנות אולי כרטיס PCIE למחשב בסלון ולהתחבר בעזרתו לראוטר החדש בחדר שינה. וזה הכל? שום התערבות בהגדרות? זה פשוט יעבוד? כי הרי ההוטבוקס עדיין יהיה מחובר לקיר עם ההגדרות הישנות, נכון? או שיש יותר מזה? תודה מראש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא כל הזמן שחור !!! אין לי וירוסים או ספייור אין לי פיירוול וזה קורה בכל טורנט שאני מוריד !!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
התחלתי בביתי (קומה אחת קירות בטון) עם נתב אלחוטי שהאות היה על 50-80% בין המחשבים בבית, והייתי מעביר קבצים בין המחשבים והמהירות הייתה פשוט על הפנים, אז אמרתי אולי אני יוסיף REPEATER בדקתי לגביי המכשיר הנ"ל לבנתיים הבאתי מחבר רק לנסות לראות איך יהיה האינטרנט, אני מאוד התאכזבתי ואמרתי שמהירות חשובה לי. לכן הגעתי למסקנה שכדאי לעבוד עם רשת קווית ולא לדאוג לגביי ניתוקים במחשבים שמחוברים אלחוטית ושטויות כאלה.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום מה מבין השניים הללו הוא עדיף ובנוסף האם שניהם בוודאות כוללים מודם ? , תודה . http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/vegn_2610_1.html http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/6850_1.html
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... העלתי את הבקשה הזו בעבר אבל לא ניתן יותר להגיב עליה אז אני מעלה אותה שוב.... יש ברשותי רשת שיש עליה שני DHCP האחד מותקן על ה DC הראשי והשני מותקן על ה DC הגיבוי (שני שרתים שונים בעלי מערכת הפעלה SERVER 2008) נתתי ל שני ה DHCP טווח כתובות שונה. הבעיה שלי היא שמחשב שמתחבר מקבל מדר"כ IP מה DHCP השני ולא מהראשי האם יש דרך להכניס עדיפות ?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש ברשותי רשת שיש עליה שני DHCP האחד מותקן על ה DC הראשי והשני מותקן על ה DC הגיבוי (שני שרתים שונים בעלי מערכת הפעלה SERVER 2008) נתתי ל שני ה DHCP טווח כתובות שונה. הבעיה שלי היא שמחשב שמתחבר מקבל מדר"כ IP מה DHCP השני ולא מהראשי האם יש דרך להכניס עדיפות ?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני עובד עם VMware על מחשב אחד אני משתמש בכרטיס רשת הוירטואלים של התכונה. כאשר 2 כרטיסי רשת וירטואלים עובדים, אחד מהם בעצם הברירת מחדל של המחשב, ואין לי יציאה לאינטרנט איך אני יכול לבצע שהכרטיס רשת הפיזי שלי, יהיה כל הזמן הברירת מחדל, לא משנה עם שאר הכרטיסי רשת עובדים או לא ? אני יודע שיש דרך לקבוע דרך NETSH ניתוב של כל התעבורה לרגל שאני צריך אבל אם אתם יודעים פיתרון אחר אני אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-