עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Peri228,

אהלן ! כיום , יש לי בבית שני מחשבים . אחד מריץ Linux Ubuntu , והשני Windows XP . המחשבים מחוברים בכבל מוצלב ( או שזה לא מוצלב ? אני כבר לא זוכר ) , ואני משתף אינטרנט דרך ה Ubuntu , כך ששני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט . בעתיד המאוד קרוב , הולך להצטרף מחשב שלישי , ואני מעוניין להקים כבר את ה'תשתית' . כרגע יש לי את ה Alcatel Speedtouch Home , שבקרוב ישמש כנתב , ובנוסף אני צריך המלצה ל Switch\Hub מוצלח עד 300-400 שקל . תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  2. הגעתי ליחידת דיור וביחידה יש נקודת תשתית של הוט היוצאת מהקיר(חיבור כבל רשת) כאשר אני מחבר כבל רשת מהקיר ישירות למחשב יש אינטרנט והכל עובד מצויין, אני רוצה לדעת איך אני מאפשר מכשירים נוספים שיש לי (PS4, טלויזיה חכמה) גם בחיבור קווי , אציין שיש לי ראוטר פרטי בנוסף כמובן שאני מניח שאוכל לעשות זאת בעזרתו ,אני פשוט לא בטוח איך והאם זה בכלל אפשרי אודה לעזרתכם תודה רבה (:

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום ! אני כבר שנה כימעט מנסה ליפתוח איזה email משלי ואני לא מצליח! מישהו?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. העברתי כבל רשת בקיר ועכשיו אני צריך לחבר לו את השקעים... איזה כבל אני צריך לחבר לאן? זה תמונה של החיבורים של השקע שקניתי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. האם אפשר לשתף את הפרוגרם פיילס ואיך? ואיך אני קובע לשתף גם את כל התתי תיקיות כי לא בהכל הוא נותן..?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. Started by amitur91,

יש לי אינטרנט 5 מגה שגודל ל8, וראוטר netgear wpn824 שאליו מחובר מודם של בזק Aztech 600e... האינטרנט כל הזמן מתנתק לי, או שהוא איטי ברמות (לטעון את גוגל לוקח 30 שניות)... אז אני רוצה להחליף את המודם... כי הוא בדרך כלל מתנתק בלי קשר לכלום.. לאיזה כדאי לי להחליף שיהיה הכי טוב שאפשר? תודה לעוזרים.. אהה ורציתי לדעת אם אני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם הראוטר ובלי המודם בכלל? אבל אין לו חיבור לקו טלפון אז זה לא נראה לי ממש אפשרי :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. איזה מהספקים בארץ תומכים באפשרות Peercache ??

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by ftzahi22,

אני צריך תוכנה שמשנה את כתובת הIP שלי לדוגמא שאוכל להיות מזוהה כאילו אני מארה"ב ניסיתי מספר תוכנות אבל הם תקעו לי את האינטרנט פשוט אתרים לא נפתחו מישהו מכיר תוכנה שעובדת טוב ?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by Charybdis,

יש לי את המודם/ראוטר הזה שקיבלתי מבזק. הוא מחובר רק למחשב אחד. אני משתמש בחייגן הפנימי שלו לטעמי זה יותר נוח הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לםתוח פורטים לאימיול עשיתי לפי מדריכים שמצאתי ברשת , אבל הוא עושה לי Error in this page או משהו כזה. הרצתי חיפוש בפרום ומצאתי שצריך לבדוק אם זה על הברידג' הנכון , שמתי על הנכון עדיין לא עזר. הפורטים לא נפתחים. ניסיתי לשים על UPNP שיפתח ת'פורטים אוטומטית הוא פשוט לא נותן. אני עושה Enable על Bridge1 דרכו אני מחובר לוחץ apply זה מרענן את הדף וה V פשוט נעלם.. למה? אשמחר לעזרה

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  10. בקרוב המחשב שלי יעבוד לחדר הפרטי שלי, ומכיוון שאין לשם חיבור רשת, חשבנו להקים רשת אל-חוטית. מכיוון שאני ממש לא מבין בדברים כאלו, אז מה אני צריך בשביל לקיים חיבור כזה? אני צריך כרטיס רשת אלחוטי? מודם אלחוטי? אני אשמח אם תפרטו. אגב, הרשת הזאת תחבר כמה מחשבים. אז צריך לקנות משהו דומה ל- Linsys, רק אלחוטי? אם נגיע לתוצאות הבנה סבירות, יהיה נחמד אם תציעו דגמים וחברות שונות לכל מוצר. תודה!

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by Bug,

היי, אני רוצה לקנות ראוטר קווי ואני צריך את עזרתכם יש לי חיבור כבלים דרך מודם Terayon. תקציב, מקסימום 400. תודה

12. Started by amirn,

היי אני מחפש כבל רשת מוצלב 10מ' לחיבור שני מחשבים ברשת (ולשיתוף אינטרנט) ראיתי בהום סנטר ככל שכתוב עליו ISDN עשרה מטר מוצלב (היו לו חיבורי RJ45 רגילים) האם זה אותו הדבר בדיוק כמו כבל רשת מוצלב? תודה

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by Cheif,

מי שרוצה נתב קווי של LINKSYS בתוספת AP של LINKSYS שניתן להתקין עליו DD_WRT, מוזמן להיכנס לחנות של NEWEGG בארה"ב ולהזמין לו את הצמד BEFSR41 ו-WAP54 (שניהם מחודשים) במחיר של $35 (כ-130 שקל לפני משלוח). http://www.newegg.com/Special/ShellShocker.aspx?nm_mc=EMC-SD112010&cm_mmc=EMC-SD112010-_-SD110910-_-item-_-singleitem

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי שני מחשבים אחד עובד עם XP השני עם WIN 98. הכנסתי כרטיס רשת למחשב עם ה-98 ועכשיו אני רוצה לעשות רשת בין שני המחשבים. חיברתי את שני המחשבים עם כבל רשת אבל החיבור לא עובד. אני חושב שזה בגלל הכרטיס רשת שיש במחשב של הWIN 98. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לברר אם הוא באמת פועל. חוץ מזה התקנתי איזשהו דרייבר לכ.ר אבל אני לא בטוח שהוא מתאים...השאלה היא איך אני יכול לברר איזה דרייבר אני צריך לכרטיס רשת שלי? אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות XP פרו ,עברית. ויש לי תוכנה מקאפי הגנה אנטי וירוס עם פיירוול. אני ביטלתי הגנה פיררול של XP. בגלל שיש לי תוכנה מקאפי הגנה. ויש בעיה מעצבן אותי. אני אספר, רציתי לעשות שליטה מרחוק במחשב מול מחשב. ולראות שולחן עבודה שלי. ולבצע בדיקה דואר או מסמך או אחר... אני בדקתי בעצמי רשמתי IP שלי בבית, לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ואח"כ עשיתי סיסמא בשם משתמש לכניסה למחשב שלי. ונסעתי לאחותי ויש לה מחשב בבית. לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ורציתי ליבדוק במחשב בבית שלי שליטה מרחוק שולחן עבודה. ניכנסתי לתוכנה Remote Deskto…

16. Started by tamiravigan,

Tracing route to 173.199.78.38 over a maximum of 30 hops 1 14 ms 14 ms 14 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 14 ms 15 ms 14 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 27 ms 15 ms 14 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124 .145] 5 15 ms 15 ms 20 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 6 * * 1828 ms bzq-219-189-54.cablep.bezeqint.net [62.219.189.5 4] 7 98 ms 85 ms 85 ms xe-0-2-0.lon21.ip4.tinet.net [77.67.72.241] 8 84 ms 83 ms * ge-7-1.core2.London1.Level3.net [213.200.77.130] 9 85 ms 86 ms 85 ms ae-2-52.edge4.London1.Level3.net [4.69…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by aviv70,

מצו"ב תכנון רשת למשרד ביתי הממוקם בקומה שניה זהו התכנון, אשמח להערות והארות על התכנון 1. מודם בזק 2. ראוטר tp link 841 2.1 חיבור למודם ipvpn 2.2 Switch 1Gb 2.2.1 עמדה 1: מחשב 2.2.2 עמדה 1: טלפון ip 2.2.3 עמדה 2: מחשב 2.2.4 עמדה 2: טלפון ip 2.2.5 שרת asterisk 2.2.6 מדפסת רשת כעת כמה שאלות חיבור כבל רשת מועבר דרך תעלת טלפון לקומה א – בית, ששם יחובר דרך כבל לראוטר אלחוטי, לקליטה אלחוטית ברחבי הקומה. האם לחבר את הכבל בקומה ב' לswitch או לראוטר הראוטר בקומה ב' אמור להיות מחובר במרחק מהמודם של בזק, מכיון שהמודם וה Switchיהיו במקום מוסתר (ארון תקשורת וכיו"ב), והראוטר במקום פתוח וגבוה (מעל ארון וכדו'). האם יש בכך בעיה? האם החיבור למודם ipvpn, צריך להי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by D-Bang,

חיברתי שני מחשבים דרך נתב אלחוטי לאינטרנט רציתי לדעת אם יש דרך לשתף מדפסת בין שניהם? וגם כוננים אם אפשר.. מה צריך לעשות בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, מחפש המלצה לראוטר שאוכל לחבר כגשר למודם הנוראי של הוט (Hotbox). קליטת ה-WiFi בבית מאוד חלשה ואני מחפש דרך לשפר את המצב. תקציב - עד 400 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה אנשים.

• 11 תגובות
    • 6.6k צפיות
  20. Started by badolev,

1. מזה קרדיטים? 2. מזה כל הקטע של השיתוף? מזה שיתוף קבצים? איך אני משתף או איך אני משותף אצל אחרים? 2. איך אני צובר קרדיטים והאם יש לי אפשרות שליטה בזה ? 3. האם יש לזה קשר למהירות ההורדה ואיך אני יכול לשפר אותה ? מישהו שמבין אמר לי שמהירות ההורדה שאתה יכול להגיע אליה היא בסביבות ה 90 ויותר . אני לא מגיע לרבע מזה למרות שהאימיול עובד אצלי נון סטופ,אני בכלל לא מכבה אותו. אז בבקשה מכם אחים, תנו קצת עזרה ואל תתבישו בתשובות שלכם, אם עוזרים אז עוזרים עד הסוף. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. שלום רב! אני מנסה לשדרג את החיבור אצל הוריי. כרגע הרשת שם כוללת 2 מתאמי hpna version 2, וראוטר ישן מאוד D-Link DSL-2760U תחת הקונפיגורציה הנוכחית הכל עובד שם, למעט המהירות המיושנת המתאמים של יס חיוניים כדי לספק רשת לממיר של יס, ולנקודה נייחת שנמצאת בממ"ד. לקחתי עבורם מ012 ראוטר מדגם dlink dsl 225 אולם שחיברתי אותו הרשת האלחוטית עבדה כמצופה, אבל 2 הקופסאות לא סיפקו לי חיבור כלל. אני מניח שאני חייב להגדיר את הקופסאות הללו בנתב בצורה זו או אחרת? ניסיתי להסתכל בהגדרות LAN אבל לא כל כך מצאתי משהו שמטפל בDHCP בצורה שבה זה קורה בהגדרות של הנתב הישן. האם מישהו יכול לשפוך עוד אור על הסיפור? אשמח לת…

• 6 תגובות
    • 14.3k צפיות
  22. Started by ariel007,

שלום, יש לי נתב TP-LINK TL-WR740N שעובד רוב הזמן בסדר. פעם בכמה ימים אני שם לב שאי אפשר לגשת לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 שבה אני נכנס להגדרות בדרך כלל ואז למעשה אין לי גישה לנתב, למרות שהאינטרנט עובד. הבעיה שאז, בכדי לגשת להגדרות אני צריך לכבות אותו או לעשות Reset , וזה חוזר על עצמו כל כמה ימים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחובר לתשתית של בזק וספק נטויז'ן במהירות של 30 מגה. יש לי את הראוטר של נטגיר שבזק משאילה שמוגדר כמודם וראוטר של tp-link 1043nd. האינטרנט עבד בסדר עד שבימים האחרונים יש לי נפילות אינטרנט מעצבנות שמצריכות חיבור מחדש במחשב או בגלקסי או כיבוי והדלקה של הראוטר והמודם. בנוסף יש לי בעיית מהירות שהיא אינה קבועה זאת אומרת שפעם יש לי 6 מגה, פעם 10 מגה ופעם 40 מגה. הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. בגלקסי אף פעם אני לא עובר את ה-6 מגה מהירות. המהירות העלאה טובה וקבועה במהירות של 1.5 מגה. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיות המרגיזות הללו? תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  24. שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת התומך ב-MIMO וגם ב-Draft N, והייתי רוצה להוסיף רשת אלחוטית בבית. הבעיה היא שהבית הוא בן שלוש קומות, והמחשב הנייח (עם החיבור לאינטרנט של הכבלים) יושב בקומת המרתף. בנוסף, גרם המדרגות די צר, כך שאני מניח שהאות יצטרך לעבור דרך כמה וכמה קירות (או דרך רצפה אחת/שתיים) בדרכו אל היעד הנכסף. למרות שה-Draft N הוא נחמד, חשוב לי יותר שהחיבור יהיה יציב מאשר שיהיה מהיר. אי לכך, הייתי שמח להמלצה על נתב אלחוטי שיכול להתמודד עם הקירות, ואם יש נתב שגם טווח השידור שלו גדול והוא גם תומך ב-Draft N - מה טוב. כרגע, נדמה לי שהנתב היחיד שעונה, תיאורטית, על הדרישות הוא ה-Edimax BR6504N; אבל המליצו לי דווקא על ה-Compex NP18A1G108 כבעל טווח קליטה מוגדל (מצד שנ…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by Gilo2005,

תראו הדלקתי תמחשב הבוקר וכול אתר שאני מנסה להכנס אליו הוא נפתח ואחרי שנייה כתוב האתר לא נמצא צריך ללחוץ על f5 מאה פעם בישביל שהוא יכנס כנל תוכנות שעובדות אם האינטרנט שום דבר לא עובד ניסיתי לנתק ולחבר תמודם וכלום תגידו מזה י כול להיות? אם זה מתאים לתמיכה תכנית תעבירו לשם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.