עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by byyaatch,

ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים ואשמח לקבל המלצות בנידון. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. התחדשתי בנתב הנ"ל אבל ברגע שמישהו עובד ברשת האלחוטית אז העכבר אצלי זז ממממש לאט ולעיתים אפילו נתקע. לפי חיפוש קצרצר ראיתי ששני החולרות עובדים על תדר 2.4 אז מה אני יכול לעשות בדיוק?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shayw,

אני מתכוון להעביר 2 כבלים באורך של בין 10 ל 15 מטר מהראוטר בחדר לסלון דרך תעלת פלסטיק או אלומיניום האם אני צריך כבל רשת בדרגת סיכוך FTP Ready לפחות? כמו כן, אני זקוק לנתב קווי יציב עד כה, כולם נקטלים בביקורות ואני חושש שאם לא ימצא הראוטר המושלם- אאלץ להשקיע בראוטר בתקן N כמו ה 6524 הנפלא אבל מבוזבז מדי לצרכיי חשבתי על 6214K, אבל לא מצאתי התרשמויות (40Mbps WAN throughput זה הוא קצב העברת נתונים סטנדרטי או שהתקמצנו בראוטר הזה ספציפית?)

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by brothers_ia,

אני מחפש נתב אלחוטי במחיר של עד 200 שקל שתומך בHOT תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אפשר בבקשה את השם משתמש והסיסמ הראשונים של הנתב אדימקס בבקשה? אני צריך את זה כי אני לא זוכר מהם ואני צריך לשנות לו פורטים... חחח... האבא החכם שלי זרק את הפתק תודה

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by Saliman,

שלום, ברשותי ראוטר T128 (או איך שלא קוראים לזבל הג'נרי הזול הזה ש- 012 מחלקת ללקוחות שלה). אשמח אם תוכלו להכווין אותי על מנת להגדיר אותו כמגדיל טווח לרשת אלחוטית אחרת.

• 1 תגובה
    • 5.4k צפיות
  7. אני מחפש לרכוש מערכת אלחוטית G נתב אלחוטי כרטיס רשת PCI אלחוטי כרטיס רשת אלחוטי ללפטופ 1. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ על מערכת מומלצת מלאה (כלומר, חברה ודגמים ספציפים של כל הרכיבים) 2. קראתי על כל מיני נתבים מוזרים הכוללים שרת מדפסות, USB HUB, מרכז בידור ושאר ירקות. מישהו יכול בבקשה לעשות לי סדר, ולומר מה יכול לכלול נתב אלחוטי שכזה, ומה כדאי לרכוש ? המון תודה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. שלום לכולם! יש לי ראוטר TP LINK כמו זה שמוכרים באייבורי. בשבוע האחרון כל הזמן מתנתקת לי הרשת האלחוטית בבית. וכל פעם זה מסתדר רק אחרי שמשחקים עם הראוטר - או שאני עושה לו REBOOT (דרך מסך ההגדרות שלו), או ניתוק וחיבור לחשמל וכדומה (אפילו כמה טפיחות בשיטה הישנה עזרו..). השאלה היא איך להיות בטוח שזה אכן הראוטר תקול ולא בעיות אצל הספק (ניתוקים וכדומה) לפני שאני רץ לקנות חדש? תודה לכל העונים..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש את OUTLOOK של אקספלורר, ויש את THANDERBIRD... אני משתמש באימייל של וואלה.. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני אוכל לגשת למייל שלי בוואלה דרך התוכנות האלה? אם אני לא טועה יש, אבל אז בתוכנה יש את הWIZARD שעוזר כאילו.. אבל אין לי מושג מה לרשום שם בחלונות... מישו יודע או יכול להפנות אותי למבין בעיניין?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by Peri228,

אהלן ! כיום , יש לי בבית שני מחשבים . אחד מריץ Linux Ubuntu , והשני Windows XP . המחשבים מחוברים בכבל מוצלב ( או שזה לא מוצלב ? אני כבר לא זוכר ) , ואני משתף אינטרנט דרך ה Ubuntu , כך ששני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט . בעתיד המאוד קרוב , הולך להצטרף מחשב שלישי , ואני מעוניין להקים כבר את ה'תשתית' . כרגע יש לי את ה Alcatel Speedtouch Home , שבקרוב ישמש כנתב , ובנוסף אני צריך המלצה ל Switch\Hub מוצלח עד 300-400 שקל . תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  11. הגעתי ליחידת דיור וביחידה יש נקודת תשתית של הוט היוצאת מהקיר(חיבור כבל רשת) כאשר אני מחבר כבל רשת מהקיר ישירות למחשב יש אינטרנט והכל עובד מצויין, אני רוצה לדעת איך אני מאפשר מכשירים נוספים שיש לי (PS4, טלויזיה חכמה) גם בחיבור קווי , אציין שיש לי ראוטר פרטי בנוסף כמובן שאני מניח שאוכל לעשות זאת בעזרתו ,אני פשוט לא בטוח איך והאם זה בכלל אפשרי אודה לעזרתכם תודה רבה (:

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום ! אני כבר שנה כימעט מנסה ליפתוח איזה email משלי ואני לא מצליח! מישהו?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. העברתי כבל רשת בקיר ועכשיו אני צריך לחבר לו את השקעים... איזה כבל אני צריך לחבר לאן? זה תמונה של החיבורים של השקע שקניתי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. האם אפשר לשתף את הפרוגרם פיילס ואיך? ואיך אני קובע לשתף גם את כל התתי תיקיות כי לא בהכל הוא נותן..?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by amitur91,

יש לי אינטרנט 5 מגה שגודל ל8, וראוטר netgear wpn824 שאליו מחובר מודם של בזק Aztech 600e... האינטרנט כל הזמן מתנתק לי, או שהוא איטי ברמות (לטעון את גוגל לוקח 30 שניות)... אז אני רוצה להחליף את המודם... כי הוא בדרך כלל מתנתק בלי קשר לכלום.. לאיזה כדאי לי להחליף שיהיה הכי טוב שאפשר? תודה לעוזרים.. אהה ורציתי לדעת אם אני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם הראוטר ובלי המודם בכלל? אבל אין לו חיבור לקו טלפון אז זה לא נראה לי ממש אפשרי :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. איזה מהספקים בארץ תומכים באפשרות Peercache ??

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by ftzahi22,

אני צריך תוכנה שמשנה את כתובת הIP שלי לדוגמא שאוכל להיות מזוהה כאילו אני מארה"ב ניסיתי מספר תוכנות אבל הם תקעו לי את האינטרנט פשוט אתרים לא נפתחו מישהו מכיר תוכנה שעובדת טוב ?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by Charybdis,

יש לי את המודם/ראוטר הזה שקיבלתי מבזק. הוא מחובר רק למחשב אחד. אני משתמש בחייגן הפנימי שלו לטעמי זה יותר נוח הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לםתוח פורטים לאימיול עשיתי לפי מדריכים שמצאתי ברשת , אבל הוא עושה לי Error in this page או משהו כזה. הרצתי חיפוש בפרום ומצאתי שצריך לבדוק אם זה על הברידג' הנכון , שמתי על הנכון עדיין לא עזר. הפורטים לא נפתחים. ניסיתי לשים על UPNP שיפתח ת'פורטים אוטומטית הוא פשוט לא נותן. אני עושה Enable על Bridge1 דרכו אני מחובר לוחץ apply זה מרענן את הדף וה V פשוט נעלם.. למה? אשמחר לעזרה

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  19. בקרוב המחשב שלי יעבוד לחדר הפרטי שלי, ומכיוון שאין לשם חיבור רשת, חשבנו להקים רשת אל-חוטית. מכיוון שאני ממש לא מבין בדברים כאלו, אז מה אני צריך בשביל לקיים חיבור כזה? אני צריך כרטיס רשת אלחוטי? מודם אלחוטי? אני אשמח אם תפרטו. אגב, הרשת הזאת תחבר כמה מחשבים. אז צריך לקנות משהו דומה ל- Linsys, רק אלחוטי? אם נגיע לתוצאות הבנה סבירות, יהיה נחמד אם תציעו דגמים וחברות שונות לכל מוצר. תודה!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by Bug,

היי, אני רוצה לקנות ראוטר קווי ואני צריך את עזרתכם יש לי חיבור כבלים דרך מודם Terayon. תקציב, מקסימום 400. תודה

21. Started by amirn,

היי אני מחפש כבל רשת מוצלב 10מ' לחיבור שני מחשבים ברשת (ולשיתוף אינטרנט) ראיתי בהום סנטר ככל שכתוב עליו ISDN עשרה מטר מוצלב (היו לו חיבורי RJ45 רגילים) האם זה אותו הדבר בדיוק כמו כבל רשת מוצלב? תודה

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by Cheif,

מי שרוצה נתב קווי של LINKSYS בתוספת AP של LINKSYS שניתן להתקין עליו DD_WRT, מוזמן להיכנס לחנות של NEWEGG בארה"ב ולהזמין לו את הצמד BEFSR41 ו-WAP54 (שניהם מחודשים) במחיר של $35 (כ-130 שקל לפני משלוח). http://www.newegg.com/Special/ShellShocker.aspx?nm_mc=EMC-SD112010&cm_mmc=EMC-SD112010-_-SD110910-_-item-_-singleitem

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי שני מחשבים אחד עובד עם XP השני עם WIN 98. הכנסתי כרטיס רשת למחשב עם ה-98 ועכשיו אני רוצה לעשות רשת בין שני המחשבים. חיברתי את שני המחשבים עם כבל רשת אבל החיבור לא עובד. אני חושב שזה בגלל הכרטיס רשת שיש במחשב של הWIN 98. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לברר אם הוא באמת פועל. חוץ מזה התקנתי איזשהו דרייבר לכ.ר אבל אני לא בטוח שהוא מתאים...השאלה היא איך אני יכול לברר איזה דרייבר אני צריך לכרטיס רשת שלי? אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות XP פרו ,עברית. ויש לי תוכנה מקאפי הגנה אנטי וירוס עם פיירוול. אני ביטלתי הגנה פיררול של XP. בגלל שיש לי תוכנה מקאפי הגנה. ויש בעיה מעצבן אותי. אני אספר, רציתי לעשות שליטה מרחוק במחשב מול מחשב. ולראות שולחן עבודה שלי. ולבצע בדיקה דואר או מסמך או אחר... אני בדקתי בעצמי רשמתי IP שלי בבית, לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ואח"כ עשיתי סיסמא בשם משתמש לכניסה למחשב שלי. ונסעתי לאחותי ויש לה מחשב בבית. לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ורציתי ליבדוק במחשב בבית שלי שליטה מרחוק שולחן עבודה. ניכנסתי לתוכנה Remote Deskto…

25. Started by tamiravigan,

Tracing route to 173.199.78.38 over a maximum of 30 hops 1 14 ms 14 ms 14 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 14 ms 15 ms 14 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 27 ms 15 ms 14 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124 .145] 5 15 ms 15 ms 20 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 6 * * 1828 ms bzq-219-189-54.cablep.bezeqint.net [62.219.189.5 4] 7 98 ms 85 ms 85 ms xe-0-2-0.lon21.ip4.tinet.net [77.67.72.241] 8 84 ms 83 ms * ge-7-1.core2.London1.Level3.net [213.200.77.130] 9 85 ms 86 ms 85 ms ae-2-52.edge4.London1.Level3.net [4.69…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.