עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני מאזין לפעמים לקטעים מוקלטים מראש בכל מיני אתרים באמצעות נגן REALPLAYER שמוטמע באתר. אני צריך לשמור קבצים אלה והדרך היחידה שאני מכיר היא פשוט לשבת ולהקליט את זה שנייה מול שנייה.ז"א שאם הקטע הוא שעה אז אני אצטרך להקליט שעה וזה מבזבז זמן ומעצבן. האם יש אפשרות לשמור את הקטע בצורה כלשהי? הרי קובץ הסאונד בטוח נמצא איפשהו בשרת.איך ניתן לשמור אותו ישירות ולא להקליט? תודה!

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  2. שלום, אני מתכנן לקנות נייד, ולכן חשבתי על רשת אלחוטית בבית. אני לא מתמצא בחומרת תקשורת אלחוטית אז מה המחיר לנתב אלחוטי אמין ממוצע (ממוצע = תקן G אני מניח..?)? כרטיס רשת יש במחשב. האם צריך התאמה כלשהי למודם? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי נתב מדגם D-LINK ושאני מתחבר אליו עם מחשב נייד הוא מראה לי שהמהירות 11MBPS שפעם היה 54MBPS. ושאני מתחבר ברשת אלחוטית של מישהו אחר הוא מראה 54. דיברתי עם בזק ונטויז'ין. המיהרות הורדה והעלה נורמלית לפי בדיקה שלי. רואים גם שיש חיבור מצויין אבל עדין רק 11 מגה ולפעמים יש ניתוקים. בזק אומרים שזה לא ראוטר שלהם אבל שאני נכנס להגדרות שלו הוא כותב WOW. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by Rhx,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך ראטור ומודם רשת, עכשיו הכל עבד טוב עד שהיום בבוקר אצל המחשב השני האינטרנט לא הגיב, ואצלי האינטרנט כן עובד. מישהו יודע מה הבעיה? בדקתי את כל הכבלים, הכל מחובר... מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. שלום. כבר שבועיים אני מתרוצץ בין חנויות בניסיון להשיג את השאריות של הגירסה הרביעית בארץ. הייתי ביותר מ10 חנויות. לרובם היה במלאי נתב WRT54G. לכל אלה שהיה להם - הוא היה בגירסה 5!!! מישהו מכיר איזה חנות שעדיין מוכרים שם גירסה 4? יש איזה מישהו שיש לו גירסה 4 ולא איכפת לא להפרד ממנה תמורת תשלום? תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  6. היי! רציתי לדעת אם ההצעות שהוצעו לבנאדם מהאשכול הזה יהיו תקפות גם לגביי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191710.0 אני מתחבר בקרוב לכבלים והם רוצים להביא לי את המודם הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-gadline.htm איך הוא? אני צריך לחבר את המודם לראוטר ולחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריךך ראוטר ממש אמין שיוכל להתמודד עם המון חיבורים פתוחים של תוכנות כמו אימיול ואזוראוס. ות'אמת צריך שהכל יהיה כמה שיותר זול.... גם טווח של 15 מטר מספיק... תודה...!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  7. שלום. נגיד שיש לי נתב. מחובר אליו SWITCH. לSWITCH מחוברים 5 מחשבים. השאלה היא כזאת: האם לכל מחשב יש IP שונה? האם כל מחשב יכול לגשת לקבצים במחשב אחר? עוד שאלה: אם יש חיבור אינטרנט במחשב א', הוא יכול להעביר את האינטרנט לכולם? שאלה טכנית: אם הוא יכול, איך זה מתבצע? הוא מעביר את המידע לנתב שמעביר לשאר המחשבים? או שהSWITCH עצמו מעביר? מי מחלק להם IPים? הSWITCH או הנתב? יש אפשרות לא להשתמש כלל בנתב אלא רק בSWITCH? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה עם שיתוף התקנתי רשת אלחוטית, מחשב אחד מחובר מהמודם לנתב והמחשב השני הוא Wireless נייד של אחי שנינו גולשים בכיף הכל סבבה חוץ מהקטע של השיתוף אני יכול להכנס למחשב שלו אבל כשהוא עם הנייד נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" ולוחץ על המשתמש שלי פעמיים זה מבקש ממנו שם משתמש וסיסמא ולא הצפנתי את זה בכלל ניסתי לאפס את ההגדרות אבל זה שוב עושה שם משתמש וסיסימא ואם לא אז הוא רושם שגיאת איקס אדום שאין לו אישור אבל נתתי אישור שליטה מלא והכל ושנינו תחת השם WorkGroup אני כבר לא יודע מה הבעיה... בבקשה תעזרו לי כדי שגם הוא יוכל להכנס למחשב שלי ולא רק אני לשלו שזה לא יעבוד בכיוון אחד... ואם כבר פתחתי אשכול אז איך אני פותח פורטים לאימיול לשני כתובות איי פי בהגדרות הנתב זה נותן לילפתוח …

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by KOBRA CHOPER,

למה HWZONE קורס? או שזה רק קורה לי? :-X

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  10. שלום לכולם. אני אפתח את האשכול בכך שאני יגיד שאין לי הרבה מושג בכל התחום שהפורום הזה עוסק בו, לכן אני אסמוך על כל מה שתגידו. בקרוב מאוד יהיו לי בבית 2 מחשבים שולחניים. יש ברשותי אינטרנט 3mbps\278kbps דרך הכבלים עם מודם של חברת מוטורולה מדגם SB4200 (עם RJ45+USB). אני מעוניין לנתב את האינטרנט הזה לשתי המחשבים בצורה אל חוטית (אם יש נתב שהוא גם חוטי וגם אל חוטי זה יהיה מצויין כי אז אני ישים אותו ליד מחשב אחד מתוך השתיים ואני יחסוך Wireless Adapter אחד). *אני לא רוצה שום פיירוול! את זה יש לי על כל מחשב בצורה תוכנתית וזה מעל ומעבר בשבילי, אני לא מעוניין לפתוח כל פורט שאני צריך מתי שאני צריך, אז שלא יהיה פיירוול. רק רציתי לדעת, אם אין לו פיירוול זה אומר שמישהו אחר יוכל …

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  11. חיברתי שני מחשבים דרך רשת ביתית (פשוט חיבור ethernet רגיל) למחשב אחד אני מצליח להכנס, לראות ולשתף את המדפסת ומהמחשב השני אני מקבל הודעת שגיאה שכנראה שאין לי permission להתחבר. איך אני מסדר permission מהמחשב השני?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by dids22,

זה כמו Range Extender? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by artyom,

לפני איזה חודש התחילה לי בעיה מוזרה... תמיד היו לי פינגים של 90-110 לחול, הכל היה סבבה, לא שיחקתי בארץ... רק בחול... פתאום, בחול נהיו לי פינגים של 200-250! פעם ב... בלילה זה יורד ל100... התקשרתי עשרות פעמים לנטויז'ן... הם אמרו שהבעיה אצלי ולא אצלהם... האמנתי... ואז חשבתי ככה, אני יעשה FORMAT ואז הכל יסתדר.... ויתרתי על כל הBOOKMARKS שהיו לי... ביטלתי הורדות באמיול... מאות של קבצים אבודים :'( :'( :'( קיצר הפינגים עדיין אותו דבר... אולי אתם יודעים מה לעשות?! אני כבר לא יכול לעשות כלום :'( :'( אולי זה איזה וירוס או משהו.. תודה בהקדם

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by generalA,

אנשים שלום ! ברשותי 3 מחשבים אשר שלושתם מחוברים לראוטר אחד. לאחד המחשבים מחובר המודם של הכבלים. למחשב אחר מחוברת ישירות המדפסת. האם יש דרך בהדפסות משאר המחשבים לתת עדיפות לעבודת ההדפסה בזמן אמת של עבודה על המחשב אליו מחוברת המדפסת? יש לציין כי ההדפסה נורא איטית (10 דק' לדף) כאשר שולחים הדפסה למחשב (עשיתי שיתוף הדפסות). האם ניתן ע"י תוכנה או הגדרה אחרת כלשהי ? תודה !

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

1. האם יש אפשרות לדעת מהו ה - Server IP שיש לי כרגע ? הבעיה שאני דרך רשת ביתית ואי אפשר לראות זאת בפרטי ההתחברות. (אין חייגן) 2. האם Server IP נקרא גם External IP ? אם כן, האם זה הגיוני שזה אותה כתובת כמו של ה - IP הרגיל שלי ? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  16. כפי שכתבתי בכותרת, אני מעוניין שתמליצו לי על מודם-ראוטר חוטי שתומך באינטרנט שבכבלים. אני אשמח אם תתנו לי 3 אפשרויות כי התקציב עוד לא ברור (בסביבות 400 ש"ח). תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. האם אפשר להשתמש ב סוויצ' ? למרות שיש צורך בחייגן או שזה אפשרי רק אצל הכלבים ? או לעשות רשת ואז אני יצטרך שני כרטיס רשת בשרת ? אבל אז המחשב המשני יהיה תלוי בשרת ? מהיא הדרך הכי יעילה ומומלצת ?

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  18. שלום, חבר שלי ביקש ממני למצוא לו פתרון. הוא עבר דירה. בדירתו החדשה אין חיבור טלפון במקום בו הוא רוצה לשים את המחשב. למרות זאת הוא מעוניין להתחבר לאינטרנט בחיבור ADSL. הועלתה ע"י האפשרות של מודם אל חוטי, אך ישנה הבעיה של קינפוג המודם- המודם חייב להיות מחובר למחשב בכדי לשנות בו את ההגדרות וכו'. הוא אמר שאין לו בעיה לחבר לכמה זמן את המחשב+ראוטר (+מודם אבל לא משנה לעניין) לטלפון עם כבל ארוך, ולאחר מכן לשים את הראוטר ליד הטלפון. לי זה נראה לא הכי טוב- כי ככה בכל פעם שיש בעיה זה הופך לסיפור לוגיסטי בו צריך להתחיל להעביר את הנתב וכו'. כמובן שאם אין משהו יותר טוב, זה יהיה פתרון סביר, לא? והאם יש לכם רעיון יותר יעיל? תודה רבה....

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. donkeyserver no2? משום מה אני מקבל הודעה שהסרבר מת אבל הIP שלו תקין וחבר שלי בנטויזן כן יכול. זה פשוט קרה יום אחד. זה לא טבעי.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by kuBBia,

[קראתי את המדריכים וזה לא עזר] יש לי בבית רשת אלחוטית ויש שלושה מחשבים שפועלים איתה מצוין. ניסיתי לחבר עוד מחשב אבל יש לי בעיה מוזרה: המחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה אבל לא מצליח לקבל ממנה חיבור לאינטרנט וכשאני עושה פינג [PING] ל-gateway [המחשב עם הראוטר] זה מראה כאילו אני לא מחובר לרשת :-\ מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות ראוטר מסוג 3COM 3CRWE554G72 ואני לא יודע אם הוא יעבוד לי קומה אחת למעלה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רשת בבית במחשב שבו לא נמצא המודם אלא מחוברת הרשת לא מופיעה לי ההתקשרות של האינטרנט ואני רוצה שתופיע בבקשה למי שמבין תעזרו לי..!

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  23. ראשית שלום לכולם. ערכתי חיפוש באתר ולצערי לא מצאתי תשובות לשאלות שלי, אמנם ראיתי את מדריך האבטחה והקמת רשת אלחוטית, אולם לא מצאתי בו כיצד להגן בעזרת WEP WPA וכ"ו, כי כנראה שאין לראוטר שלי אופציה זו. נתחיל מההתחלה: ברשותי לאפטופ של HP עם כרטיס רשת אלחוטי, כמו כן יש לי כרגע גם מודם BFOCUS ROUTER 312+ שהוא מודם חוטי, עד כה התחברתי איתו בצורת DHCP ( ללא חייגן, השתמשתי בספר הוראות שצורף עם הראוטר). אמא שלי הביא לי ממקום העבודה שלה WAP של חברת PLANET מדגם WAP4000. את היציאת רשת מהראוטר החוטי שלי (להלן נקרא לו BFOCUS) חיברתי לכניסת הרשת של WAP שלי. לאחר מכן הכל טוב, נכנסתי לכרטיס הרשת הוא זיה לי מספר רשתות, מצאתי את הרשת שלי (אצל אמא שלי בעבודה זה נקרא TEACHERS, לכן התחברתי אליו…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by KOBRA CHOPER,

יש INTERNET מהיר מ cable,DSL?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. Started by ex_,

היי הגדרתי רשת לפי המדריך(המעולה!) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 עכשיו אני מוגדר כמחשב שמתחבר למארח(בדיוק כפי שמופיע במדריך) החיבור עובד(בערך) אבל ברגע שהחיבור אל המארח נעשה אני לא יכול לגלוש ברשת לא דרך הדפדפנים בכל אופן סקייפ כן כל השאר לא בנוסף אין אפשרות לשחק דרך ה VPN -כשאני פותח משחק מי שמתחבר אלי "רואה" אותי באופציה של ה LAN אבל לא יכול להתחבר אני מקווה שהבעיה מובנת צילומי מסך: 1.מארח 2.אורח תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים