רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים בצורה קווית לנתב ואני רוצה להוסיף עו מחשב נישא ברשת אל-חוטית בנוסף אני גם רוצה שהנתב לא יפול שאני פותח את אימיול קאזה ועד תוכנות מהסוג הזה (אם ניתן ביחד אז סבבה) המליצו לי על הנתב של COMPEX מדגם np28g מכבן שאני לא כל כך מבין בזה אני שואל כל מי שאני יכול בקשר לזה ועוד לא הבנתי מה אני צריך לחפס בנתב טוב תודה מראש BIG FOOT
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב , יש לי לפטופ בבית ואני מעוניין לחברו לרשת האינטרנט באופן זמני , בבית אין לי חיבור DSL. האם יש איזושהיא אפשרות שאיזו חברה תתקין לי את המודמים האלחוטיים שלה ושאני אוכל לגלוש דרך השרתים שלה ?? או יש למישהו פתרון איך אני מחבר את הלפטופ הזה לרשת האינטרנט המהיר **המצב הנ"ל הוא רק לחודש**
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לדף של ה GAMIL בכל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה: Oops, we can't open the web page you requested ... - Error Unknown - Unknown error with URL ניסיתי להיכנס לאחר הורדה של ה פיירוול וזה לא עזר מישהו נתקל בתופעה כזו ( אין לי בעיה עם דפים אחרים )
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. יש לי את המודם הנ"ל http://www.speedtouchdsl.com/prod510.htm לפני כשנה בערך היה לי אינטרנט שהתחברתי אליו דרך חייגן כיום אני מחובר לרכזת כל הזמן לא צריך לחייג בכל פעם.. ברצוני לחזור לשיטת החייגן אך אפילו שאני מחבר ישירות את המודם אל המחשב ויוצר חייגן זה לא מצליח לי.. אני כל הזמן מחובר ולא מצליח לעשות שאני אתחבר דרך חייגן מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי רשת P2P בבית. שני מחשבים-כבל רשת מוצלב-internet conecction sharing יש גישה לאינטרנט משני המחשבים. הבעיה היא שאני מנסה לגשת למחשב השני ברשת(לא זה שמחובר למודם) דרך remote desktop ולא מצליח.למחשב הראשון אין בעיה להתחבר מרחוק. בשני המחשבים windows xp professional האם יש בXP אפשרות לעשות ROUTING אל המחשב השני או שאני צריך להתקין תוכנה צד שלישי? תודה מראש amitos80
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר ומודם. המודם והראוטר עובדים בצורה תקינה וגם במחשבים הניידים שמתחברים אל הרשת האינטרנט עובד. הבעיה היא במחשב המארח, אני בד"כ לא מכבה אותו ומשאיר אותו פתוח בלילות. הלילה כנראה הייתה הפסקת חשמל או משהו אחר שגרם לו להתכבות ולהידלק מחדש. כשניסיתי לגלוש באינטרנט ראיתי שהוא לא עובד. ניסיתי להיכנס לממשק רשת של הנתב, והוא לא נכנס אליו. תודה לעוזרים... *עריכה* ניסיתי לבדוק את הIP של המחשב המארח ולפי הIPCONFIG זה לא מה שאמור להתקבל (192.168.0....) וגם לא מופיע DEFAULT GATEWAY
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. בקומה הראשונה של אותו מבנה ממוקם הראטור, EDIMAX 6204. האות לא מספיק חזק בקומה שלישית ואינו מאפשר גלישה. המטרה: כיסוי הקומה הראשונה עד הרביעית באות בעוצמה מספקת שיאפשר גלישה. עלות מינימלית. מדובר בבית פרטי לא בבניין. תודה !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי לכבלים קיבלתי מודם טומסון ואני מעוניין להעיף את החייגן הבנתי שיש צורך ברוטר המודם מחובר למחשב בודד כך שהראוטר יכול להיות חוטיח - על איזה רוטר תוכלו להמליץ לי והאם יהיה צורך לבצע בו ניטוב פורטים וכאלה? כי ממש אין לי זה לזה :-\
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאלה דחופה ביותר אשמח אם תוכלו לעזור יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS בקומה 2 עכשיו השידור שלו נפסק בתחילתבקומה 1 מה שאני רוצה לעשות זה להביא עוד לראוטר של לינק' אלחוטי ושהוא ימשיך את האות (accses point אם אני לא טועה)של הראשון וככה היה לי קום קליטה בקומה הראשונה ****בלתי אפשרי להעביר חוט מקומה לקומה*** צריך להיות אלחוטי אך אני עושה את זה??. תודה אשמח אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין ראוטר ומודם במכשיר אחד לבין ראוטר בנפרד ומודם בנפרד??? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! אני רוצה לחבר רשת עם 12 מחשבים ושיהיה אינטרנט בכל המחשבים. המליצו לי בבקשה על הציוד הנדרש,כולל דגמים מפורטים של נתב ומתג טובים. תודה!
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
פעלתי לפי המדריך שבסטיקי, אז ככה: -אני מחובר לאינטרנט עם חייגן -המחשב הלקוח מצליח לגלוש באינטרנט אבל יש בעיה עם שיתוף הקבצים במחשב הלקוח כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי את המחשב השרת והלקוח, אבל כשאני נכנס למחשב השרת הוא אומר לי שאין לי גישה. במחשב השרת כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי שגיאה (סתכלו בתמונה) ד"א DDD זה הקבוצת עבודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינרנט 750kb . אז למשל שאני פותח את ה-bitlord אז האינרנט זז לי לאט! השאלה שלי היא - למה?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אני מאזין לפעמים לקטעים מוקלטים מראש בכל מיני אתרים באמצעות נגן REALPLAYER שמוטמע באתר. אני צריך לשמור קבצים אלה והדרך היחידה שאני מכיר היא פשוט לשבת ולהקליט את זה שנייה מול שנייה.ז"א שאם הקטע הוא שעה אז אני אצטרך להקליט שעה וזה מבזבז זמן ומעצבן. האם יש אפשרות לשמור את הקטע בצורה כלשהי? הרי קובץ הסאונד בטוח נמצא איפשהו בשרת.איך ניתן לשמור אותו ישירות ולא להקליט? תודה!
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות נייד, ולכן חשבתי על רשת אלחוטית בבית. אני לא מתמצא בחומרת תקשורת אלחוטית אז מה המחיר לנתב אלחוטי אמין ממוצע (ממוצע = תקן G אני מניח..?)? כרטיס רשת יש במחשב. האם צריך התאמה כלשהי למודם? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נתב מדגם D-LINK ושאני מתחבר אליו עם מחשב נייד הוא מראה לי שהמהירות 11MBPS שפעם היה 54MBPS. ושאני מתחבר ברשת אלחוטית של מישהו אחר הוא מראה 54. דיברתי עם בזק ונטויז'ין. המיהרות הורדה והעלה נורמלית לפי בדיקה שלי. רואים גם שיש חיבור מצויין אבל עדין רק 11 מגה ולפעמים יש ניתוקים. בזק אומרים שזה לא ראוטר שלהם אבל שאני נכנס להגדרות שלו הוא כותב WOW. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום. כבר שבועיים אני מתרוצץ בין חנויות בניסיון להשיג את השאריות של הגירסה הרביעית בארץ. הייתי ביותר מ10 חנויות. לרובם היה במלאי נתב WRT54G. לכל אלה שהיה להם - הוא היה בגירסה 5!!! מישהו מכיר איזה חנות שעדיין מוכרים שם גירסה 4? יש איזה מישהו שיש לו גירסה 4 ולא איכפת לא להפרד ממנה תמורת תשלום? תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת אם ההצעות שהוצעו לבנאדם מהאשכול הזה יהיו תקפות גם לגביי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191710.0 אני מתחבר בקרוב לכבלים והם רוצים להביא לי את המודם הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-gadline.htm איך הוא? אני צריך לחבר את המודם לראוטר ולחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריךך ראוטר ממש אמין שיוכל להתמודד עם המון חיבורים פתוחים של תוכנות כמו אימיול ואזוראוס. ות'אמת צריך שהכל יהיה כמה שיותר זול.... גם טווח של 15 מטר מספיק... תודה...!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. נגיד שיש לי נתב. מחובר אליו SWITCH. לSWITCH מחוברים 5 מחשבים. השאלה היא כזאת: האם לכל מחשב יש IP שונה? האם כל מחשב יכול לגשת לקבצים במחשב אחר? עוד שאלה: אם יש חיבור אינטרנט במחשב א', הוא יכול להעביר את האינטרנט לכולם? שאלה טכנית: אם הוא יכול, איך זה מתבצע? הוא מעביר את המידע לנתב שמעביר לשאר המחשבים? או שהSWITCH עצמו מעביר? מי מחלק להם IPים? הSWITCH או הנתב? יש אפשרות לא להשתמש כלל בנתב אלא רק בSWITCH? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם שיתוף התקנתי רשת אלחוטית, מחשב אחד מחובר מהמודם לנתב והמחשב השני הוא Wireless נייד של אחי שנינו גולשים בכיף הכל סבבה חוץ מהקטע של השיתוף אני יכול להכנס למחשב שלו אבל כשהוא עם הנייד נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" ולוחץ על המשתמש שלי פעמיים זה מבקש ממנו שם משתמש וסיסמא ולא הצפנתי את זה בכלל ניסתי לאפס את ההגדרות אבל זה שוב עושה שם משתמש וסיסימא ואם לא אז הוא רושם שגיאת איקס אדום שאין לו אישור אבל נתתי אישור שליטה מלא והכל ושנינו תחת השם WorkGroup אני כבר לא יודע מה הבעיה... בבקשה תעזרו לי כדי שגם הוא יוכל להכנס למחשב שלי ולא רק אני לשלו שזה לא יעבוד בכיוון אחד... ואם כבר פתחתי אשכול אז איך אני פותח פורטים לאימיול לשני כתובות איי פי בהגדרות הנתב זה נותן לילפתוח …
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני אפתח את האשכול בכך שאני יגיד שאין לי הרבה מושג בכל התחום שהפורום הזה עוסק בו, לכן אני אסמוך על כל מה שתגידו. בקרוב מאוד יהיו לי בבית 2 מחשבים שולחניים. יש ברשותי אינטרנט 3mbps\278kbps דרך הכבלים עם מודם של חברת מוטורולה מדגם SB4200 (עם RJ45+USB). אני מעוניין לנתב את האינטרנט הזה לשתי המחשבים בצורה אל חוטית (אם יש נתב שהוא גם חוטי וגם אל חוטי זה יהיה מצויין כי אז אני ישים אותו ליד מחשב אחד מתוך השתיים ואני יחסוך Wireless Adapter אחד). *אני לא רוצה שום פיירוול! את זה יש לי על כל מחשב בצורה תוכנתית וזה מעל ומעבר בשבילי, אני לא מעוניין לפתוח כל פורט שאני צריך מתי שאני צריך, אז שלא יהיה פיירוול. רק רציתי לדעת, אם אין לו פיירוול זה אומר שמישהו אחר יוכל …
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך רשת ביתית (פשוט חיבור ethernet רגיל) למחשב אחד אני מצליח להכנס, לראות ולשתף את המדפסת ומהמחשב השני אני מקבל הודעת שגיאה שכנראה שאין לי permission להתחבר. איך אני מסדר permission מהמחשב השני?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-