רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מה אני צריך כדי לפתוח אתר? אני יכול להיות השרת? איך זה עובד בדיוק:\
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. אבא שלי צריך לרשת את המפעל החדש שלו והוא קיבל הצעת מחיר של 1100 ש"ח.. עכשיו בהתחשב בכך שכבר יש תעלות שמובילות לחדר תקשורת, וגם יש כבר חיבורי RJ45 בקירות בכל החדרים, בעצם כל מה שצריך זה הכבלים (בין 100 ל-200 מטר תלוי כמה בדיוק הוא ירצה לחבר) להשחיל בקירות ולחבר אותם לחיבורי RJ45 בקיר, הסתכלתי באתר cable.co.il וראיתי שגליל של כבל מסוכך רגיל של 100 מטר עולה 165 ש"ח, כלומר אם צריך 200 מטר זה מקסימום 330 ש"ח.. מלבד זאת נצטרך גם לוחץ לקורונה שעולה באתר ההוא 150 ש"ח. קיצור יוצא שכל העניין לא יעלה לנו יותר מ-500 ש"ח אם נעשה את בעצמנו ונראה לי שזה מה שאני יציע לו. מה שבעצם אני רוצה לשאול: א. הכבלים שקונים - כמה זה משנה אם זה כבל קשיח או כבל גמיש.. אני מניח שכבל גמיש י…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה ממש מציקה לי.. אני כמו כל משתמש רגיל (אני מקווה) יש לי 1.5MB הורדה ואיזה 20KB העלה,ככה שאני דיי מוגבל בכל העלה של הסרטים ומשחקים (כי מלא זמן ואני לא משאיר את המחשב שלי פתוח) עכשיו אני חבר בכמה קהילות בחוץ לארץ ששם אנשים מעלים סרטים/משחקים ששוקלים 1GB או יותר בכמויות של 40,30 קבצים... עכשיו אני שואל את עצמי איך הם עושים את זה? שלחתי לכמה מהם אימילים ומה שהם אמרו לי הכניס אותי לשוק..: I HAVE 250MB CONNECTION 13MBPS UPLOAD SPEED איך זה יכול להיות??????????????????????? בארץ אני אפילו לא שמעתי שמישהו מדבר על מהירויות כאלו... הרי לפי מה שאני שומע "ההייטק בארץ ממש טוב" ואני שואל עצמי איזה הייטק? איך אני תקוע 1.5MB כלמישהו יש 250MB? מה הם עושים כדי לעשות לעצמם 250MB? קונ…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום ברשותי win XP והפירוואל המובנה פעיל. כאשר אני מנסה להכנס לאתר ftp אני לא מצליח כאשר אני מכבה את הפירוואל המובנה של המערכת אני כן מצליח להכנס. איך ניתן לנגדיר את הפירוואל שיאפשר גישה ל FTP ? תודה בר
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מנוי כבר המון זמן לבזק ADSL חבילה 5 מגה האם שווה לי לעבור לכבלים לאותו חבילה?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה קנו לי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה שיהיה בוא גם אינטרנט . שמעתי שיש כזה דבר רשת אלחוטית , שזה מין מודם שקונים ב-200-150 ש''ח בא אלייך תכנאי או מישהו מבין מתקין לך את זה ואז המודם קורא את המודם הרגיל במחשב הישן וככה יש אינטרנט בשני המחשבים . אז השאלה שלי היא : 1. עם זה נכון שיש כזה דבר ? 2. כמה זה עולה ? 3. עם אפשר להתקין את זה לבד ? 4. עם אי אפשר להתקין לבד כמה כסף לוכח תכנאי ? 5.מאיפו קונים ? 6.וראתי שגם צריך כרטיס רשת או משוה כזה איך אני בודק עם יש לי אחד כזה ? תודה רבה רבה למי שיעזור לי כזה מאוד דחוף !
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, באחרונה חשבתי לעצמי - "מהו עתיד האינטרנט המהיר בארץ?". אני רואה באתרים רבים בחו"ל פרסומות ורואה מהירויות של 8-15 מגה ביט,ואני שואל את עצמי - מתי אצלנו? האם לדעתכם יש תכנית לשדרוג תשתיות אצלנו בארץ? כי למיטב הבנתי ADSL די ממצה את עצמו וצריך להתקדם לטכנולוגיות חדשות יותר. כמו כן,האם יש חדש תחת החזון "אפלואד ששוה לדאונלואד"? אילו תשתיות תומכות בזה? ומדוע אין אצלנו בארץ כאלה דברים? האם אין אצלנו בארץ ביקוש לאינטרנט מהיר? הרי זה מפליא אותי נורא. אנחנו אחת המדינות המחוברות ביותר לאינטרנט מהיר,אז בטוח יש אנשים רבים שזקוקים ליכולות טובות בהרבה בשיתוף קבצים,שליחת קבצים ועוד. אגב, מה עם הWIMAX? האם הוא יוכל להוות תחליף למשתמש רגיל? מה דעתכם? אתם מוזמנים גם לכתוב על מגמות ויוז…
-
- 169 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
יש לידי בית קפה עם רשת אלחוטית וחוץ מזה יש לי חיבור adsl בדקתי ומערכת מסוגלת להתחבר ל-adsl ובאותו זמן גם לרשת האלחוטית. האם יש איזושהי תוכנה שבה אוכל לקבוע שתוכנות מסוימות (כמו הדפדפן למשל) יופנו לתקשורת דרך הרשת האלחוטית ותוכנות אחרות יופנו לתקשורת דרך ה-adsl אני מחפש תוכנה פשוטה שתתלבש על windows.
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת הביתית במחשב אחד האינטרנט עובד ובשני לא... כשאני מפעיל את הMESSENGER זה מראה שיש בעיה בDEFAULT GATEWAY מישהו יודע איך מתקנים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן איך אפשר לחבר רשת WIFI אחת (כלומר SSID יחיד), עם כמה AP (למשל לכל קומה בבית)? חשוב לציין שה AP מחוברים קווית בינהם.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאוד אשמח אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הבאה: יש לי רשת עם שיתוף אינטרנט, המחשב שלי הוא מחשב שמחובר למחשב הראשי שבו יש את האינטרנט. האייפי שאצלי על הכרטיס הוא 192.168.0.2, אך כל פעם שני מכבה את המחשב ומדליק מחדש בבוקר האייפי מתחלף למשהו 198.156 וההמשך אני לא זוכר, גם שאני משנה מחדש את האייפי ל192.168.0.2 אז זה לא עוזר והאינטרנט לא נקלט אצלי במחשב, רק אם אני עושה שיחזור מערכת זה עוזר, ורק לפעמים. האם הבעיה בכרטיס רשת או במערכת הפעלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום ידידיי, ברשותי 3 מחשבים מחוברים ברשת רגילה (חוטית) על-ידי נתב D-Link DI 604. המטרה: להוסיף מחשב רביעי ללא העברת כבל רשת. האם ניתן להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב 4 + אנטנה כלשהי שתתחבר לחריץ הפנוי בנתב כדי לחבר אותו לרשת?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
זה של חברת http://sweex.com/ כתוב שהוא "קולט אינטרנט" גם דרך קירות ממ"ד :s05: http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 הוא ממש לא מוכר לי הן מבחינת חברה והן מבחינת ביצועים תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות ראוטר לאינטרנט ואם יש גם חיבור אלחוטי לטלויזיה כדי לראות סרטים הכוונה גם ראוטר לאינטרט וגם לטלויזיה באותו מכשיר (אם יש דבר כזה) בתודה שרון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אני יוכל להשתלט על מחשב אחר ברשת האינטרנט (לא פנימית), בהסכמת הצד השני. למשל לצרכי תיקון בעיות וכו... עדיף תוכנה חינמית, אך אם אין מישהי מומלצת ניתן גם כזאת שצריך לקנות.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בוקר אור, ברשותי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך ראוטר של EDIMAX. כשמתשמשים בחמור, הכל עובד אחלה. אבל נאמר לי שאני יכול להאיץ את מהירות ההורדה באזוראוס (כרגע על בקושי 8K) אם אפתח פורטים ספציפיים בראוטר עצמו. השאלות: א. האם זה באמת יעזור? ב. האם יש איזה פורט קבוע לתוכנה שצריך לפתוח או שזה משתנה ממחשב למחשב?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש את OUTLOOK של אקספלורר, ויש את THANDERBIRD... אני משתמש באימייל של וואלה.. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני אוכל לגשת למייל שלי בוואלה דרך התוכנות האלה? אם אני לא טועה יש, אבל אז בתוכנה יש את הWIZARD שעוזר כאילו.. אבל אין לי מושג מה לרשום שם בחלונות... מישו יודע או יכול להפנות אותי למבין בעיניין?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, להעביר קובץ של DVD דרך כרטיס רשת 10/100 דרך כבל מוצלב (ללא נתב) או פשוט לצרוב אותו על דיסק DVD ולהעביר את הדיסק למחשב השני.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להתקין Web Access על המחשב שלי ע"מ שאוכל להתחבר לאאוטלוק שלי מכל מקום? 1. האם Web Access עובד רק עם שרת Exchange? 2. אם יש לי חשבון POP3 רגיל - האם אוכל להתקין Web Access ע"מ שאוכל לצפות בו (וכמובן גם בפגישות, אנשי קשר וכו')? 3. האם ניתן להתקין WebAccess על WinXP רגיל או שצריך Server? תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט איך אני עושה את זה ואיזה חלקים צרכים?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מממ אני לקוח של 012...ועכשיו הגיע הזמן לשדרג חבילה לאחרונה הוספתי עוד מחשב לרשת (הוא מחובר דרך המחשב הראשי שלי בכבל רשת) שמריץ אובונטו והוא משמש לי להורדות בלבד (וגם סתם משחקים עם לינוקס). עכשיו אני מתלבט מה יתן לי לעבוד על שניהם בצורה אנושית כששניהם פועלים (למרות שהAMULE לא יעבוד בזמן שאני עובד על המחשב) אין לי בעיות פינגים ואני מסתדר עם מה שיש לי עכשיו (1.5DOWN 128UP) יש לי לבחור בין 3mb/150kb down/up לבין 1.5mb/512kb down/up מה אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחבר שני מחשבים בתצורה של ICS, יהיה כרטיס רשת רגיל ואני רוצה שתהיה אופציה לאלחוט, מה כדאי לי לקחת? 3Com® OfficeConnect® Wireless 54Mbps 11g Compact USB Adapter http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRUSB10075&pathtype=purchase D-Link DWL-G122 http://www.dlink.com/products/?pid=334 Edimax - EW-7317Ug http://www.edimax.com/html/english/products/EW-7317Ug.htm
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי דירה גדולה ובקרוב אני עומד לרכוש מחשב נוסף. אני צריך ראוטר שיתחבר למודם ADSL של בזק מכל מיני סוגים כי יש לי2 סוגים. עכשיו המרחקים בין החדרים זה בערך 13 מטר ויש קירות והכל , אני מחפש משהו שיקלוט מצויין ללא הפרעות, שיהיה נתב אמין ופשוט שלא יתקע או משהו כזה. שיהיה במחיר סביר לא יקר מידיי, אגב חשוב יהיה לו לפחות חיבור אחד ע"י כבל למחשב שיהיה צמוד אליו. אגב שצריך שהאינטרנט האלחוטי שלו יתאים למחשב נייד הכוונה שהמחשב נייד יקלוט ויתאים אליו מסוג Wireless LAN 802.11b/g תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום העברתי לאחרונה כבל רשת מחדר אחד לשני היה צורך לחתוך את קצוות הכבל עם הRJ45 כדי שיעבור בתעלות בקיר יש לי מכשיר ואת הסופיות של RJ45 הרכבתי והכנסתי את הכבלים הצבעוניים בסדר הנכון לפי המקורי ואת שני הקצוות בדיוק אותו הדבר, והידקתי עם המכשיר המיועד לכך. שאני מחבר את הכל יש לי חיבור..כלומר המחשב קולט את החיבור מהSWITCH אבל בתכלס אין לי רשת ולא אינטרנט מה עושים!?!?!? יכול להיות שהכבל נחבל קצת בתוך הקיר בדברים חדים שקרעו כמה חוטים?? או פשוט אני לא הרכבתי נכון?? תודה על כל עזרה אסף
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אממ אז ככה.. יש לי רשת בבבית בין שתי מחשבים... ולאינטרנט אני מחייג באמצעות חייגן עכשיו כשמחשב הלקוח מנסה לגשת לאינטרנט חלה תקלה.. כאשר ניסיתי לתקן את היבור לרשת באשף הווינדוס הופיע התקלה הבאה איך אני יכול לתקן את יבור הרשת בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-