רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, כיום אני על באנדל 100Mb של בזק + בזק בינלאומי, עליו אני משלם 124 ש"ח לחודש כולל מע"מ. אני גם שוכר בחינם את המודם-ראוטר VDSL מבזק. יש לכאורה שני מבצעים אטרקטיביים יותר כרגע עבור 100Mb: ספק + תשתית בזק דרך נטויז'ן ב-70 ש"ח לחודש למשך שנה. ספק +תשתית בזק דרך טריפל סי ב-45 ש"ח לחודשיים ראשונים ואחרי זה 85 ש"ח לחודש. בשתי האפשרויות, צריך להוסיף עוד 10 ש"ח לשכירת מודם-ראוטר. האם מאחורי המחיר הטוב מסתתרת איכות גרועה יותר ממה שיש לי עכשיו? ענייני NAT? שווה לעבור מהאנדל הנוכחי? תודה.
-
- 16 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני מנוי באינטרנט של 014 במסלול לסטודנטים, משלם ל 5 מגה 12.9 שקל בחודש, ב ADSL. האינטרנט בחודש חודשיים האחרונים חל איטיות מחרידההה...ביצעתי בדיקות באתר "ספיד-טסט" חוץ מישראל כל שרת עם פינגים גבוהים והורדה הכי גבוהה הייתה לי פחות מ 2 מגה תוצאות בדיקה. בכל נסיון להתקשר ל014 הם אמרו לי שהם לא מקבלים את הבדיקות של האתר "ספיד-טסט" אלה רק שלהם, וברור שהוא מהיר, 5M. עשיתי טסט השבוע, לקחתי חשבונות של חברים ומשפחה והתחברתי עם היוזר שלהם ובבדיקת מהירות קיבלתי בדיוק 5 מגה, ושחזרתי ליוזר שלי זה הוריד לאט. התקשרתי ל014 והודעתי להם את מה שעשיתי ואני רוצה לקבל גם מהירות כמו משתמשים אחרים, 5מגה, הנציג אמר לי באיזה יוזר עשיתי בדיקות לדוגמא (היו של נטויזין ועוד של 014 גם במהירות של 5 מגה, …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים התחברתי לADSL, החבילה הבסיסית. לפני שהתחברתי עשיתי סקר שוק שבו בדקתי מחירים של כול הספקים, לפי כל החישובים ראיתי שאקוונט הכי זולה ומזה זולה! 19.9$ כל חודש ללא התחייבות. בקיצור התחברתי לאקוונט, הייתי מאוד שמח כי האתרים עלו נורא מהר! (אולי פשוט הייתי רגיל למודם איטי ) התחלתי להוריד (מDOWNLOAD.COM) את קאזה ומירס. להפתעתי הADSL הוריד לי ב30KB כאשר אצל חבר שלי שגר כמה מאות מטרים ספורים, עשיתי ניסוי וזה מוריד ב100 לפחות (גם בחבילה הבסיסית!) טוב ניחה, התחלתי להוריד בקאזה שירים - מוריד ב2KB!!! טוב, לפעמים זה נחמד וזה מוריד בין 1-30 ואצל החבר הנחמד שלי זה מוריד ב60 לפחות בקאזה (קרה כנ"ל בMIRC). החבר שלי בבזק בינ"ל. האם אקוונט דפוקה וכדאי להוציא …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא יודע מה איתכם אבל פשוט נמאס לי מהתשובות המתחמקות של ספקי האינטרנט ואני יודע שבהרבה מיקרים זה נוולה וזה טרפה אבל אני רוצה לראות אולי יש איזה צדיק בסדום... פשוט תבחרו את החברה שאתם מחוברים עליה ותבחרו את האפשרות המתאימה מתחת יהיה נחמד עם תצרפו גם את התוצאות שקיבלתם באתר http://www.speedtest.net שנוכל לראות קצת מידע. לדוג: בזק בינלאומי, חבילה 2.5, יום חמישי, שעה 21:00 מהירות גלישה בתוך הארץ כצפוי תקין: בזמן שמהירות גלישה בחול כצפוי על הפנים בקוש חצי מגה: נ.ב. אין לי מושג איך עובדים פה הסקרים אז אני מקווה שאני לא מפסס את העקרון בהרבה. עריכה: אני ממש העריך צירוף תוצאות מSPEEDTEST כי 2 האנשים שהצביעו אחרי סימנו שהם גולשים תקין אצל הספק אבל אבל אי אפשר לדעת אם …
-
- 27 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מודע שבעבר נפתח דיון דומה, לאחר חיפוש בנבכי הפורום לא מצאתי משהו שעונה על דרישתי לכן אני פותח הודעה חדשה. נכון לעכשיו סיימתי תקופה אצל ספק האינטרנט שלי . אני כרגע אורך סקר שוק לגבי מחירים , אך נראה כאילו כל המחירים עלו עם השנים. אני כרגע בחיבור 1.5 מגה עם תשתית של בזק. החבילה שהיתה לי עד עכשיו היתה ללא התחיבות ובעלות של 33 שקלים לחודש ובנוסף 3 חודשים חינם ברגע שאני עובר 9 חודשים. האם יש בנמצא מחיר זהה או פחות מזה? ובאיזה חברה? מקווה לתשובה בטווח זמן הקרוב כי אני צריך לקבל החלטה. אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות. עריכה : במהלך חיפושי נתקלתי באקספון 018 שמציעה ב29 שקל לחודש שנחשב כמחיר הזול ביותר שנתקלתי בו , כמו כן זה ללא התחייבות. האם מישהו יודע איך הם , האם…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ספקי האינטרנט בארץ יודעים עלינו הכול כמו בארצות הברית? למשל באיזה אתרים אנחנו גולשים וכו'? האם יש איזושהם חוקים נגד דברים כאלה בארץ? אני יודע שלא מזמן עבר חוק באירופה שקשור לעניין הזה של פרטיות, אני חושב חוק שלא מאפשר לספקי אינטרנט לשמור מידע על המשתמשים שלהם כגון היסטוריית אינטרנט וכו, אך אני לא בטוח ושאלה היפותטית, אם ספקי האינטרנט אוגרים עלינו את כל המידע הזה, כגון היסטוריית גלישה, אתרים שנכנסנו אליהם, וכו' מה מונע מהם, או למישהו בתוך החברות האלה, להשתמש במידע הזה כדי לסחוט את המשתמשים שלהם במידה ומדובר באדם מפורסם או פוליטיקאי? סתם דוגמא אם נגיד משתמש הוא פוליטיקאי\ מפורסם והוא גולש בכל מני אתרי פורנו וכו', מה מונע מהספקים האלה להשתמש במ…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב , בעקבות הגילוי של MOO MOO בתראד על הכתובת IP... החלטתי לעבור ספק משום שבזק בינלאומי (הספק הנוכחי שלי) "לא יכולים להחליף את לי הכתובת" זה "קבוע".. RESET'ים למודם לא משנים לי את ה-IP וההתייחסות של בזק לא מוצאת חן בעיני.. אז אם יש לכם פה מחירים של ספקים (שאתם מחוברים) תכתבו ותנו גם דעה אישית על הספק איך מתייחסים אליכם , איך המהירות והפינגים. אני מחובר לבזק...לא מרוצה..פינגים גבוהים , הורדות סבירות...75 ש"ח בחודש.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר היום בתשתית הוט + הוטנט ב-200Mbps. רוב המכשירים בבית מקושרים לאינטרנט באמצעות WiFi. אני מתלבט האם לעבור לתשתית Bfiber. האם ארגיש בשינוי במהירות בעקבות מעבר כזה? האם כדאי לעבור ל-1Gbps או ישר ל-2.5? האם יש ספק מומלץ להתקשרות (שואל גם בדגש על חסימת אתרים שלא במסגרת שירות סינון תכנים) תודה, רוני
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 - איזה סוג חיבור מומלץ ? כבלים או ADSL מבחינת עלויות ומהירויות ? 2 - איזה ספקים ואיזה חבילות כדאיות מבחינת מחיר וביצועים ? 3 - בחיבור ADSL איזה מודם עדיף ? פנימי \ חיצוני \ usb ? מה ההבדלים ומה בדיוק הסיפור עם המודם של אלקטל והשדרוג שאפשר לעשות לו? 4 - ברגע שמתחברים ל ADSL כדאי לרכוש את המודם או להשכיר אותו ? ואם רכשתי את המודם מחברה אחת אני יוכל להשתמש איתו אחרי זה גם כשאני יעבור חברה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון הייתי מנוי אצל מת"ב בחבילת 3Mbit ועם אינטרנט זהב כספקית. המהירות בכלל לא נראתה כשל 3Mbit והיום אני רוצה להוריד את המהירות ל-1.5Mbit ולהחליף לספקית טובה ואמינה. על איזו אתם הייתם ממליצים? אשמח גם לשמוע דעות של אנשים לגבי ספקית זו או אחרת. (נ.ב.: השתמשתי באופציית החיפוש ומצאתי רק נושאים שקשורים ל-ADSL, למרות שרק כשהפורום קם שאלתי שאלה דומה, אך לא מצאתי אותה במאגר.) -NerdX
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לחיבור מהיר(ADSL) אבל כמובן שתמיד באה הבעייה של המחירים אני רוצה לקחת את המסלול הפחות מהיר וביררתי מחירים אצל כול מיני ספקיות איטרנט ובסוף כול כך התבלבלתי מכול המחירים,מבצעים והקאטצים שהחברות עושים שנמאס לי והחלטתי לבוא לבקש עזרה מכם! אני כרגע משלם בערך 180 שקל לחודש על איטנרט ללא הגבלה,מודם: 99 שקל לבזק על הקו טלפון 7$ על הספק איטרנט-חופשי חודשי 40 שקל על קו הטלפון-יש לנו שתי קווי טלפון ואחד משמש אך ורק לאיטרנט אז ננתק אותו אחרי שנעשה איטרנט מהיר ונחסוך 40 שקל. אני רוצה להתחבר לאיטרנט מהיר ואני יודע שהמחיר לבזק לחודש זה 119 שקל.אני צודק?בלי שום מבצע ובלי כלום!זה 119 שקל נכון? הבעייה היא בספקיות האינטרנט.כפי שכבר אמרתי,הלכתי לכול האתרים אבל זה פשו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לחיבור בטכנולוגית ADSL. לא ממש אכפת לי מהתמיכה, כל אחת מן הספקיות נותנת בסופו-של-דבר. אכפת לי מהמהירות לארץ ולחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חרוש אבל עקב השינויים הייתי מוכחר לפתוח תרד'.... החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים(עקב מבצע מצויין שיש עכשיו) והחברות שעומדות לפני כרגע הן: ברק,012 ונטוויז'ן. (רק מבין שלושתם) מה היא החברה שנכון להיום היא הכי טובה מבחינת ההולכה רוכב פס וכל זה מהירות שירות? למישהו יש ניסיון עם כמה מהחברות? בתודה מראש נ.ב אני מחובר עם איי די אס אל של בזקבנלאומי ואני לא מרוצה למישהו יש אתרים שערכו השוואה
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קודם כל, מזל טוב על חזרתם של הפורמים. וכעת לעניין, לאחרונה רכשתי את האינטרנט בכבלים של מת"ב דיגיטל, חבילת ה-3 Mbit יחד עם אינטרנט זהב כספקית. ולמרות זאת, מהירויות ההורדה שלי מחו"ל (שוודיה, ארה"ב, אסיה, פולין...) אינן משביעות רצון ורוב הזמן אני מוריד 20-30 קיי, ובמקרה הטוב 100 קיי. אז בזאת אני פונה אליכם בשאלה איזו ספקית אינטרנט מספקת את הגישה המהירה ביותר לחו"ל ותומכת בכבלים של 3 Mbit. בתודה מראש, NerdX
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לא מרוצה מאינטרנט זהב למי לעבור הכי חשוב שירות אמינות וכ'ו אבל חוץ מזה גם מחיר )
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי ב012, ועברתי לNETVISION.. עכשיו, כרגע אני משחק משחק רשת שנקרא GUNZ, משחק SHOOTER כזה... ב012 היו לי פינגים מעולים, ובNETVISION הם הרבה יותר גבוהים, ומדי פעם גם קופצים למעל 1000... אני לא בטוח עם זה המשחק או אני שמהווים את הבעייה.. מישהו יודע לאיזה חברה יש פינגים טובים ? או שזאת שאלה כללית מדי...?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. אני באקספון מרגע שהם התחילו להציע חבילות אינטרנט עד עכשיו. תמיד הייתי מוריד בביטורנט על מלוא רוחב הפס. לאחרונה שידרגתי תשתית בזק ל15 מגה (המבצע ההוא שהיה) וחבילה של אקספון 35 שח ללא הגבלת מהירות. בחודש הראשון הכל היה בסדר. לאחרונה (מזה מס׳ חודשים) אני חווה איטיות. מרגיש שחוסמים אותי. מוריד קבצים פופולריים בביטורנט על 50 קיי, במקום מגה וחצי. יוטיוב לא סוחב, וקבצי וידאו נטענים לי באייפון יותר מהר כשאני על 3g מאשר ויי פיי. לדעתי אקספון גייסו יותר מידי לקוחות בכדי שרוחב הפס שלהם יספיק לכולם. האם ידועות לכם חברות שבוודאות לא חוסמות הורדות ומאטות את הגלישה באופן כללי? מה עם בזק בינלאומי? היה לי 012 לפני אקספון, והם היו חוסמים בצורה ממש ברוטלית. האם עדיין חוסמים? האם ידועה…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבור מאינטרנט זהב לספקית אחרת. יעצו לי לקחת את בזק כמספקת המודם ואת 012 NET כספקית אינטרנט, אני רוצה לשמוע המלצות שלכם, תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרגו לפי נסיונכם האישי לפי הקריטריונים הבאים. איזה מבין ספקיות האינטרנט הכי יציבה, בעלת מתן השרות הטובה ביותר, בעלת המהירות וההגנות הטובות ביותר
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז ככה, בשביל להביא את האינרנט למצב נגיש, חוץ מהחלק החומרתי (מודם, סוויטצ', נתב וכו'), יש את החברות שמספקות אותו אל הלקוח. כפי שידוע לי, ספקית האינרנט שלי היא ''זהב'', והתשתית היא WOW, של בזק. אז רציתי לשאול - מהו התפקיד של כל אחד מהגורמים? כלומר מה תפקיד ספקית האינטרנט, ומהו תפקיד תשתית האינטרנט? בנוסף, הייתי שמח לדעת אלו חברות מתפקדות כיום בשירותים הנ''ל. אלפי תודות לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי שיש ספקים בארץ שחוסמים פריצות וסריקות של אייפי.....זאת אומרת שאם רשומים שם אי אפשר לסרוק,מישהו יודע על זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאיזה ספקים יש איטרנט למת"ב??? לפי מה שהבנתי יש רק ל012 ולניטוויזין אם מצאתם עוד תביאו קישור לדף שלהם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שלום, אני ב012 ומבערך 19:00 עד 23:00 אני פשוט לא מצליח לשחק בטאלפילד....הפינג הוא 80 שזה סבבה, אבל משום מה ברגע שהשעה 19:00-20:00 לא מצליח לשחק..לאגים מטורפים למרות הפינג הסביר. מי כאן יכול להמליץ על ספק שבשעות שציינתי לא מחסל את הרוחב פס ונותן לשחק בשקט? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-