רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במשחקי רשת עם האינטרנט, כל פעם שאני משחק במשחקי רשת יש לאגים, שהמשחק נתקע לכמה שניות וחוזר, עכשיו זה התחיל להתיקע לממש הרבה זמן, ולפעמים לא חוזר למשחק, זה בעיה עם האינטרנט? צריך לדבר עם התמיכה או שזה בעיה במחשב, וירוס או משהו. יש לי ראוטר, מודים ואינטרנט אלחוטי, אולי זה הגורם לבעיה, ואיך אפשר לסדר את זה. המשחק לצורך הדוגמה הוא : Counter strike source. אני מקווה שכתבתי את הדיון בפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אומנם יש אתרים שמאפשרים הורדה מאתרים כמו youtuble ,google video וכיוצא בזה ,אבל כשמנסים להשתמש בהם לצורך הורדה מאתרי תוכן בארץ זה בדרך כלל לא עובד . האם יש פיתרון או אתר שנותן פיתרון כולל לבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כרגע רשת כזו בבית: מודם ECI BFOCUS המתפקד כנתב (דגם 312+) סוויץ' של EDIMAX חוטי 8 פורטים לאחד הפוטים מחובר המודם ול3 אחרים 3 מחשבים. באחד המחשבים ישנו כרטיס רשת נוסף שלא בשימוש (לא נראה לי שזה יעזור...) ב2 מחשבים ברשת יש מספר חיבורי USB פנוים (בכל אחד) אני מעוניין לקנות מחשב נייד ולחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטית. מה אתם מציעים לי לעשות? לפי מה שאני יודע אני יכול : 1. להוסיף נתב אלחוטי (ואז איך אני מגדיר את המודם? צריך לבטל בו את הנתב?) 2. לחבר כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים ולשתף דרכו את האינטרנט למחשב הנייד (לא הכי פשוט להגדיר נכון?) במצב זה כמובן המחשב "המשתף" יהיה חייב ליהיות דולק על מנת שתיהיה רשת בנייד אשמח לתשובות והצעות! (עריכה:הוספתי ד…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי שני ראוטרים של LIMKSYS 1 WRT54G 2 WRT54GL הורדתי לשניהם עדכון קשוחה (Tarifa) בכדי לקבל את האופציה של WDS אבל אני לא מצליח לקנפג אותם אני צריך שראוטר השני פשוט ימשיך את האות של הראשון ויגביר אותו מישהו יכול לעור בבקשה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני באינטרנט המהיר דרך yes (בזק בינלאומי), ומשלם 119 ¤ לחודש על חבילה במהירות 2 מגה. לאחר זמן רב שהאינטרנט אצלנו איתי (יש לנו רשת של 3 מחשבים עם ראוטר), רצינו לבדוק לגבי חבילות בספקיות אחרות (אני יודע שאסור לשאול על דעות אז אני פשוט לא אשאל :>). אני מעוניין לעבור מכיוון שהאינטרנט בשני המחשבים השניים (אצלי זה המחשב עם המודם והראוטר), מאוד איטי. במחשב אחד המהירות הכי גבוהה של הורדה שראיתי הייתה 50kbps, ובמחשב האחר האינטרנט גם דיי איטי. האם החבילה שציינתי פה למטה תמנע את זה? התקשרתי ל012 והציעו לי חבילה של 3 מגה, עם דואר אלקטרוני בנפח 1 ג'יגה , העלאה - 256, ועוד איזה משהו של הגנה חינם לחודשיים במחיר של 150¤. וגם הבנתי שהאינטרנט בכבלים משותף עם כל מי…
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום בסטיקי מצוין לגבי רשת קווית אני מעונין לדעת אילו רכיבי חומרה אני צריך אגב 2 המחשבים מצוידים בGIGALAN ON BOARD? (כרטיסי דלוקס של אסוס) ואם יש שוני בהגדרות התוכנה השונות תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתה לי רשת חוטית והחלטתי שאני רוצה לעבור לרשת אלחוטית. אין לי מושג מה עלי לקנות, ולכן הייתי רוצה לדעת על איזה ראוטר וכרטיסי רשת אתם ממליצים . הבית הוא בן שתי קומות, כאשר מחשב אחד נייח נמצא בקומה העליונה והמחשב הנייד נמצא בקומה התחתונה בדר"כ (אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד).
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני משחק בBF2 (רק התחלתי) פתחתי משתמש ואני משחק ב single player, עכשיו כל שנייה זה יוצא לי מהשרת בsingle player ( לא במולטי בהדגשה) בגלל שהרשת מתנתקת, וכשאני לא מחובר למשחק הרשת עובדת כמו שצריך. זה רשת אלחוטית המהירות 54 הקליטה טובה יש פייורל של XP SP2 והרשתי למשחק בפירוול. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הי. יש לי רשת עם 2 עמדות ושרת win2003 server. כמו כן ברשת יש נתב מסוג LINKSYS WRT54G. שמתי את ה dhcp של הראוטר ב disable והשרת משמש כ dhcp של הרשת. יש לי בעיות התחברות לרשת האלחוטית(הנתב אלחוטי)ואני חושב שזה מכיוון שהנתב לא מספק כתובות ip בהתאם למה שהגדרתי. נאמר לי כי הנתב מקבל ip מהשרת ולכן גם האלחוטי אמור לעבוד ואולי משהו לא מוגדר נכון בשרת. האם נכון הדבר או שמה יש דרך אחרת להפעיל את הרשת האלחוטית בצורה תקינה?? לפעמים הנייד כן תופס את הרשת האלחוטית ולפעמים לא(הרשת האלחוטית לא יציבה). מה עושים?? תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם ביקורות על כרטיסי רשת USB אלחוטיים והשוואות בינהם. הדבר החשוב ביותר מבחינתי הוא טווח הקליטה\שידור של הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://012.net/sales.aspx?docID=6622&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 האם החבילה הזאתי זולה? והאם כדאי לי לעבור אליה?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי רשת קווית יש לי בעיה שבמחשב אחד האינטרנט עובד ובמחשב השני לא אמרו לי שאני צריך להגדיר הגדרות בווינדוס
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
האם יש דרך לחלק את משאבי האינטרנט בין שני מחשבים המחוברים ישירות לאותו ראוטר (3COM) כלומר שאחד יקבל 20% והשני 80% מרוחב הפס?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב האלחוטי Netgear WGR614 וכרטיס הרשת wg111. במחשב בו נמצא כרטיס הרשת- הקליטה לא ממש טובה. רוב הזמן היא על אות "בינוני" ולפעמים מהירות הרשת צונחת ל 5Mbs ואפילו ל 1Mbs. אני מעוניין לשפר עניין זה. ישנה האפשרות של מגברים מאולתרים וכו'. זה נראה דיי מסובך לעשות את זה טוב (אני לא מתכוון לשים פחית פרינגלס על המחשב שלי). אם כי יתכן שאעזר בה. בכל מקרה- שמעתי על האפשרות של "repeater". לדוגמה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22719 כמה שאלות: א. האם המכשיר הנ"ל מתאים לגישור ולהגברת האות בין הנתב שלי לכרטיס הרשת? ב. האם זה באמת יתבצע טוב? ג. עד כמה אני ארגיש בשיפור? ד. מה זה דורש מבחינה טכנית? (חיבורים, הגדרות וכו') תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 ראוטרים, באחד יש מודם. ובשני יש שרת מדפסות. ואין לי בבית מודם שמתחבר בRJ45 (לכרטיס רשת), אלא לUSB. אז אני רוצה להשתמש בראוטר הראשון רק בתור מודם עם אינטרנט, שמתחבר למחשב אחד. ואת הראוטר השני, לחבר לראשון ושיהיה בו גם אינטרנט והוא יתחבר ל2 מחשבים.. איך אני מגדיר רשת (כוננים שיתופיים, מדפסות) שתהינה לכל המחשבים? ומה אני צריך להגדיר בראוטר כדי להתחבר לאינטרנט בראוטר השני.... האם זה בכלל אפשרי, או שחייבים רק ראוטר אחד, ואו מודם שמתחבר לכרטיס רשת..... תודה, ניב
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, בקרוב נגמר לי המנוי באקטקום, איזה חבר אמר לי שהספק הכי טוב היום זה בזק בינלאומי.... זה נכון? אני גולש ב ADSL במהירות 1.5 מגה, עם ראוטר של EDIMAX ומודם של אלקטל אם זה משנה.... אז מה אתם אומרים? לאיזה חברה ללכת ומדוע?
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה להשתלטות מרחוק שחודרת פיירוול של חלונות בדרכ תוכנות אלו הם CLIENT/SERVER אני מחפש תוכנה שהיא רק CLIENT ללא SERVER יש משהו כזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי איזה מדריך בפורום אחר, שבו אמרו להכנס דרך IE ל-http://192.168.2.1... הבעיה שהאתר הזה לא נפתח לי והוא כותב שגיאה... האם אני עושה נכון ואם כן מה הבעיה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
-
שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
למה הוא משמש? מה התפקיד שלו ? איך הוא נראה...עם הוא נראה לעין בכלל...
-
- 12 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
את המפרט שלי בצד אתם יכולים לראות..יש לי כ.רשת מובנה על הלוח... יש לי גם כמה כרטיסי רשת חיצוניים ספר ממחשב קודם... רציתי לדעת מה עדיף... אני אישית חושב (מבחינה הגיונית) שעדיף את זה על הלוח כי ההתקשרות עדיפה... המטרה היא פה-אינטרנט כמה שיותר מהיר... אז מה עדיף לזה?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-