רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך לחלק את משאבי האינטרנט בין שני מחשבים המחוברים ישירות לאותו ראוטר (3COM) כלומר שאחד יקבל 20% והשני 80% מרוחב הפס?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב האלחוטי Netgear WGR614 וכרטיס הרשת wg111. במחשב בו נמצא כרטיס הרשת- הקליטה לא ממש טובה. רוב הזמן היא על אות "בינוני" ולפעמים מהירות הרשת צונחת ל 5Mbs ואפילו ל 1Mbs. אני מעוניין לשפר עניין זה. ישנה האפשרות של מגברים מאולתרים וכו'. זה נראה דיי מסובך לעשות את זה טוב (אני לא מתכוון לשים פחית פרינגלס על המחשב שלי). אם כי יתכן שאעזר בה. בכל מקרה- שמעתי על האפשרות של "repeater". לדוגמה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22719 כמה שאלות: א. האם המכשיר הנ"ל מתאים לגישור ולהגברת האות בין הנתב שלי לכרטיס הרשת? ב. האם זה באמת יתבצע טוב? ג. עד כמה אני ארגיש בשיפור? ד. מה זה דורש מבחינה טכנית? (חיבורים, הגדרות וכו') תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 ראוטרים, באחד יש מודם. ובשני יש שרת מדפסות. ואין לי בבית מודם שמתחבר בRJ45 (לכרטיס רשת), אלא לUSB. אז אני רוצה להשתמש בראוטר הראשון רק בתור מודם עם אינטרנט, שמתחבר למחשב אחד. ואת הראוטר השני, לחבר לראשון ושיהיה בו גם אינטרנט והוא יתחבר ל2 מחשבים.. איך אני מגדיר רשת (כוננים שיתופיים, מדפסות) שתהינה לכל המחשבים? ומה אני צריך להגדיר בראוטר כדי להתחבר לאינטרנט בראוטר השני.... האם זה בכלל אפשרי, או שחייבים רק ראוטר אחד, ואו מודם שמתחבר לכרטיס רשת..... תודה, ניב
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, בקרוב נגמר לי המנוי באקטקום, איזה חבר אמר לי שהספק הכי טוב היום זה בזק בינלאומי.... זה נכון? אני גולש ב ADSL במהירות 1.5 מגה, עם ראוטר של EDIMAX ומודם של אלקטל אם זה משנה.... אז מה אתם אומרים? לאיזה חברה ללכת ומדוע?
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה להשתלטות מרחוק שחודרת פיירוול של חלונות בדרכ תוכנות אלו הם CLIENT/SERVER אני מחפש תוכנה שהיא רק CLIENT ללא SERVER יש משהו כזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי איזה מדריך בפורום אחר, שבו אמרו להכנס דרך IE ל-http://192.168.2.1... הבעיה שהאתר הזה לא נפתח לי והוא כותב שגיאה... האם אני עושה נכון ואם כן מה הבעיה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
למה הוא משמש? מה התפקיד שלו ? איך הוא נראה...עם הוא נראה לעין בכלל...
-
- 12 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
את המפרט שלי בצד אתם יכולים לראות..יש לי כ.רשת מובנה על הלוח... יש לי גם כמה כרטיסי רשת חיצוניים ספר ממחשב קודם... רציתי לדעת מה עדיף... אני אישית חושב (מבחינה הגיונית) שעדיף את זה על הלוח כי ההתקשרות עדיפה... המטרה היא פה-אינטרנט כמה שיותר מהיר... אז מה עדיף לזה?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית אל-חוטית בין שני מחשבים. אחד המחשבים רץ על Windows XP PRO והשני על Linux (debian or SuSE). המודם שברשותי הוא מודם ADSL של Alcatel SpeedTouch Home. השאלות שלי הן: -איזה נתב אל-חוטי כדאי לי לקנות, שיתאים למודם הנ"ל וגם לא יעשה בעיות עם המחשב שמריץ לינוקס? -כמה כרטיסי רשת אל-חוטיים אני אצטרך? ואיזה בדיוק? -כיצב מתבצע חיבור המודם לנתב האל-חוטי? (בעיקר באיזה כבל רשת להשתמש[מוצלב\רגיל]) (דרך אגב, אני אקנה את החומרה מKSP כנראה.. אז אם אפשר לקבלות המלצות לחמורה משם, זה יהיה נחמד מאוד ) תודה מראש, lmok.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אחרי שאני רושם http://192.168.1.1 בשורת הכתובות נפתח החלון בתמונה. בעקרון אני אמור לרשום admin סיסמא אבל משום מה הוא לא עובר לי את חלון האישור כניסה. אני עושה זאת כדי להיכנס להגדרות של הראוטר לפתוח כמה פורטים ולנסות לבטל את הפייר-וול הפנימי... מיש'ו ניתקל בתופעה ? טיפל בה ? אשמח לשמוע ! תודה רבה לעוזרים, ניאו *ועל הדרך עוד שאלה, המחשב שלי הוא עם הראוטר (חוטי) ושל אחי הוא עם האנטנה (אלחוטי). האם אני יכול איכשהו להעביר קבצים מאצלי אליו וההפך בלי תוכנות כמו איסיקיו ומסנג'ר ?! האם אני יכול לראות את המחשב שלו על גבי המסך שלי בלי להשתמש בRemote Adminstrator ?! [attachment deleted by admin]
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה הפינגים שלי תמיד קופצים במשחקים,מ 100 ל 390 ככה ואז זה יורד בחזרה זה קורה לי הרבה ב BF2 גם בשרת הישראלי זה קורה כ שהפינג שלי הוא 16 זה קופץ המחשב שלי נקי מ SPYWARES ווירוסים. תגידו ל ANTI VIRUS KASPERSKY INTERNET יש FIREWALL מובנה בגירסת ה TRAIL?:-X
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לפי הפורום הבנתי שעלי ללכת על ראוטר מסוג WRT54GL, השאלה שלי היא אילו כרטיסי רשת אני צריך לבחור? (אחד לנייד ואחד לנייח) הרשת האלחוטית פועלת בדירה בת שתי קומות, כאשר אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני חדש פה ועדיין לא הבנתי את הכול . עם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך כרטיס רשת ומודם המיתחבר לכרטיס רשת ראטור או משהו כזה שמחובר לכרטיס רשת במחש השני וזהו כן עם אני טועה תקנו אותי בבקשה תורבה רבה לכול מי שעזור .
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם WRT54GL תומך במודם כבלים ב 100% כי ראיתי אנשים שאמרו שהם לא בטוחים. בלי שינוי קושחה ובלי כלום, כמו שהוא בא עם החנות, הוא יעבוד טוב עם הכבלים בלי בעיות? אני רוצה רק תשובות של אנשים שיודעים/מנסיון, חבל לי לקנות את זה ולגלות שיש המון בעיות איתו בחיבור לכבלים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום!...יש לי בעיה ברשת אלחוטית כאשר אני מחבר שני מחשבים דרך ראוטר אז התוכנות של השיתוף קבצים לא עובדים לא מיתחברים בכלל...יכול להיות אולי זה בגלל פיירוול??..אם כן איך אני אמור לסדר את זה ואם לא אז מה זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המודם הוא Aztech 600 E כחול קטן כזה , הסויץ הוא של : Edimax ואני לא יודע למה , אני לא מצליח למשוך כתובות בכל מחשב .. המודם הוסב לראוטר DHCP , הראוטר מחובר לסויץ, וכל אחד מהמחשבים מחוברים לסויץ גם כן .. מישהו יכול לתת לי את ההגדות TCPIP הנכונות. .. כנראה שלי שגויות ... תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם ECI 270 לא מזמן התחילה בעיה מוזרה. המודם מחובר לכרטיס רשת אבל בזמן האחרון הוא מראה על ה ICON של החיבור שלו לכרטיס רשת סימן קריאה צהוב ואומר שאין קשר בינהם או שהוא מוגבל, אבל המודם עובד בסדר. השאלה שלי בגלל מה זה מראה על מגבלות בחיבור שלהם ? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי ישנה הגבלה אוטומטית(אצל כל הספקים) למספר הנמענים שאפשר לשלוח להם מייל(+-30 לקבוצה) יש דרך לעקוף את הענין? זה כמובן קורה בשרת הדואר היוצא SMTP תודה.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
יש מבצע על נתב אלחוטי של חברת sweex כולל כרטיס רשת USB: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1421 מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כשאני קונה מחשב בחו"ל (ארה"ב) יש במחשב הנייד רשת אלחוטית מסוג Intel PRO/Wireless 3945 Internal Wireless האם אותה רשת תיהיה טובה גם לשימוש בארץ ואם לא איך אני יוכל להתאים אותה שיהיה לי רשת אלחוטית מסוג 802.11 (לסוגיהן a,b,g...(
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לפתוח אתר? אני יכול להיות השרת? איך זה עובד בדיוק:\
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-