רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,513 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר TL-WR1043ND ותשתית ADSL. עם חיבור 012 (שעליו מקום העבודה שלי משלם) הסטרימינג של NBA League Pass מהיר יותר, ועם חיבור דרך 018 (שעליו אני משלם לאחרונה) הורדות של טורנטים מהירות יותר. שני החיבורים הם של 2.5 מגה. הסיבה היא שמקום העבודה לא מוכן לשלם על חיבור מהיר יותר, ולי קשה להצדיק לשלם מהכיס על משהו שמקום העבודה משלם (לפחות מעבר לכמה שאני משלם על 018). האם יש דרך לנצל את היתרון של כל חיבור? שינוי ידני של החיבור בראוטר לוקח יותר מדי זמן בעיני. האם מעבר ל-DD-WRT ייאפשר לי לעבור בין החיבורים בצורה נוחה יותר?
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש ספק אינטרנט חדש במהירת 100 מגה או 200 בשביל לשדרג בעתיד עד עכשיו הייתי בנטוויז'ין וחשבתי אולי להחליף ספק חשבתי על הוטנט 012 פרטנר או שיש ספק אחר שאתם ממליצים עליו תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור מאותו היום כבר לא יכולתי לגלוש ולהוריד באותה המהירות. מי…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הספק האינטרנט הכי מהיר שהוא מכיר (וזול יחסית) אני מחובר על 1.5 דרך נזק בינלאומי והם יקרים!! :AR15: על קיצר משהו יכול להמליץ על ספק מהיר וזול? העקר לא אקוונט!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב אני מתחבר לADSL WOW extra אני מחפש ספק אינטרנט טוב ולא יקר מדי ומצאתי את aquanet אז השאל שלי היא אם המחיר הנמוך שלהם (20 דולר לכל החבילות) מראה על איכות נמוכה ואיטיות או שהם חברה טובה עם מחירים זולים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב התקנתי מצלמות בבית ואני רוצה ספק אינטרנט ip קבוע הכי זול! נכון ליכשיו אני עם 012 והם רוצים 40 שח לחודש! מישהו מכיר משהו יותר זול?
-
- 13 תגובות
- 18k צפיות
-
-
הי אני שוקל להצטרף להוט באינטרנט, אני רואה שיש להם מבצע של ספק + תשתית. הספק הוא ITC. מישהו מכיר את הספק הזה? שווה משהו? או שאני אקנה תשתית יקרה והצוואר בקבוק יהיה הספק הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח אורנג' 10 MB על תשתית בזק ואני חייב לציין ששנתיים החיבור שלהם היה איכותי, מהיר וטוב אבל בשבועיים האחרונים? בזיון. להלן נתוני הורדה/העלאה מחו"ל בחברת אורנג': חשבון RAPIDSHARE PREMIUN: הורדה: 20K , העלאה 2K חשבון FILESONIC PREMIUM: הורדה 0-10K , העלה 0-2K. PING לחו"ל באמצעות SPEED TEST: פינג 500~, העלאה 10K , הורדה 6K - ארה"ב. מדובר בנתונים אופטימליים על מס' מחשבים נקיים משטויות. אני מתנתק מהחברה העושקת הזאת והם יותר לא ישמעו ממני בחיים שלהם ושידחפו את הראוטר שלהם אצלהם אתם יודעים היכן. למי שיש גם בעיה כזאת\דומה , פתרון לנושא , אשמח לשמוע, אולי חצי נחמה SPIDER1
-
- 28 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני חושב על הוט 200 mb השאלה איך ספק הוט אינטרנט ? אני צופה הרבה בטלוויזיה אינטרנט HD ברוסיה . אני מתגורר בנתניה ,אם זה מסייע . האינטרנט כל היום פעיל .
-
- 23 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
לאחר שיחות עצבניות עם מוקד הלקוחות של נטביזיון, שבהן הנציג/נציגה הודיעה ש"נטביזיון לא חוסמת פורטים, הבעיה אצלך בראוטר או במחשב, אנחנו לא תומכים באימיול - תשאיר טלפון ויחזור אליך נציג בכיר שיעבור איתך על ההגדרות של הראוטר", באופן מסתורי הפורט של הTCP נפתח ולא עושה יותר בעיות. לא שיניתי את הגדרות הראוטר, והבהרתי לנטביזיון חזור ואמור: הפורטים נחסמים בזמן שאני מחובר באותו IP. בהתחלת החיבור הם פתוחים ואח"כ נסגרים, והפורט של הטורנט בבדיקה שאני עושה יוצא שהוא פתוח 3 פעמים מתוך כל 5 בדיקות. רק הUDP של האימיול חסום באופן כרוני אצלי כבר כמה ימים כרגע. אני לא מבין מה נטביזיון מנסים להשיג בזה, כי לפי הבדיקה של האימיול ההסבר מה קורה כUDP חסום הוא: אם לחסום, לפחות לחסום בשכל...
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 018, Fast, וCCC. אני גיימר אז אני רוצה ping נמוך (Latency) אבל מספיק לי משהו נורמלי מתחת ל100 בשרתים לאירופה ושיהיה זול, מתלבט בין החברות הנ"ל, שמעתי ביקורות טובות עליהם לרוב. דעתכם? ד"א אני בתשתית בזק (ואני לא מעוניין לעבור להוט) וכרגע אני בספק בזק בינלאומי שלוקחים המון כסף, ולא מעט פעמים האינטרנט ממש איטי בייחוד בשעות הערב.
-
- 12 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
עד היום היו בהתחייבות בנטויזין, עכשיו נגמרה ההתחייבות ואפשר לעבור למשהו זול יותר היות ויש הרבה חברות חדשות. בחברה חדשה שנקראת FAST נותנים ב50 שקל אינטרנט לחצי שנה במהירות 2.5 מגה , כדאי ללכת עליהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, עקב תשתית בזק רעועה באזור משפחתי הם עוברים, לפחות לעתה, לתשתית הוט. אין לא להם ולא לי ניסיון של ממש עם ספקים מלבד בזק בין-לאומי ונטוויז'ן אך מגלישה מועטה באתרי ספקיות קטנות יותר נראה שהמחירים שלהן משתלמים בהרבה. לכן, מצאתי לנכון לבקש המלצה עבור ספק. השימושים הינם הרגילים, גלישה באתרים, סטרימינג של וידאו, הורדת קבצי טורנטים ומשחק במשחקי-רשת למיניהם. כדוגל וותיק ב"אין כזה דבר כמו ארוחות חינם", אני תוהה עקב מה קיימים הפרשים מחירים כה משמעותיים בין הספקיות השונות. הוטנט מספקים 100 מ"ב ב20 ש"ח, 018 ב40 ש"ח ואילו CCC בקרוב ל60 ש"ח. פרטנית לגבי הוטנט אני מניח שמגבלת 50 הג"ב משחקת תפקיד, אבל מעבר לכך, קשה לי לשער מהי הסיבה. הרי הם לא יכולים להתחמק מלקוחות זועמים אם הם מגבי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לקבל המלצה לספק אינטרנט למשחקים דרך הרשת שייתן פינגים טובים סביב ה50 פינג היום אני בתשתית הוט בחבילה של 500 גיגה וספק הוטנט ברצוני להישאר בהוט בתשתיתולעבור לספק שייתן את הפינג הנורמלי כרגע בהוטנט הילד משחק פורטנייט ומקבל פינגים באזור ה80 ל 120 ברצוני לציין גם שאני בחבילת גיימינג אצל הספק הוטנט רוצה לקבל ממכם המשתמשים המלצות לספקים טובים עם פינג נורמלי או שמה שיש לי זה נורמלי בברכה ארז
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש היום המלצה על ספק ספציפי גם לגבי תשתית,מה עדיף חשבתי על בזק בין לאומי+תשתית בזק. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
איזה ספק אינטרנט כיום הכי מומלץ? אחד שלא חוסם שיתוף קבצים וכדומה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש ספק דואר שמאפשר לעלות קבצים יחסית גדולים ולשמור אותם אצלו. כמו אתר שמירת קבצים רק עם דואר. מקווה שיש חיה כזאת
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
משהו מוזר קורה עם האינטרנט שלי.. הביטורנט והאימיול לא עוברים את ה15-20 ק"ב בהורדה והעלאה, גם לקבצים עם הרבה מקורות וברגע שאחת התוכנות האלו מופעלות, האינטרנט שלי עושה טובה שהוא בכלל זז. הורדות דרך הדפדפן הרבה יותר מהירות (120 ק"ב) אבל כשמורידים 2-3 הורדות המהירות יורדת לחצי. מה עושים? איזה ספק ותשתית עדיפים? נמאס לי כבר לשלם על תשתית שמגבילה אותי ד"א אני מחובר ל-012 בתשתית ADSL דרך יס-בזק ובחבילה של 1.5 מגה.
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחרתי ברישום שם משתמש וסיסמא מה רושמים בחייגן אחרי שם המשתמש ? כוונתי כשהייתי ב012 זה היה xxx@012 או בבזק בינלאומי xxx@014 מה צריך לרשום כשהספק הוא הוטנט ?
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך שמעתי שהוט יצאו בפריסה ארצית של 500 מגה הורדה ועם 10 העלאה.. לא האמנתי והכחשתי בתוקף.. אמרו לי תנסה ויש מחירי השקה ללא התחייבות והאמת שאני מרוצה מאוד ואני מקבל בחיבור כבל רשת את מלוא העוצמה! אז לכל הדיונים שנפתחו לגבי ספק ותשתית מתאימים באמת שכדאי להתחבר להוט (אני התחברתי דרך חבר שעשה לי מחיר מיוחד לי ולחברים שלי) אם אין לך סיבים אופטיים של פרטנר, זה כדאי!
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, אני עובר דירה חודש הבא ורציתי לדעת איך האינטרנט של הוט? אני רוצה משהו חסכוני אז אני הייתי רוצה לעשות טריפל הוט, איך האינטרנט שלהם? אני משחק הרבה במולטיפלייר בps4 אז חשוב לי שהכל יעבוד חלק בלי לאגים וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-