עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Andeimir,

שלום, עקב תשתית בזק רעועה באזור משפחתי הם עוברים, לפחות לעתה, לתשתית הוט. אין לא להם ולא לי ניסיון של ממש עם ספקים מלבד בזק בין-לאומי ונטוויז'ן אך מגלישה מועטה באתרי ספקיות קטנות יותר נראה שהמחירים שלהן משתלמים בהרבה. לכן, מצאתי לנכון לבקש המלצה עבור ספק. השימושים הינם הרגילים, גלישה באתרים, סטרימינג של וידאו, הורדת קבצי טורנטים ומשחק במשחקי-רשת למיניהם. כדוגל וותיק ב"אין כזה דבר כמו ארוחות חינם", אני תוהה עקב מה קיימים הפרשים מחירים כה משמעותיים בין הספקיות השונות. הוטנט מספקים 100 מ"ב ב20 ש"ח, 018 ב40 ש"ח ואילו CCC בקרוב ל60 ש"ח. פרטנית לגבי הוטנט אני מניח שמגבלת 50 הג"ב משחקת תפקיד, אבל מעבר לכך, קשה לי לשער מהי הסיבה. הרי הם לא יכולים להתחמק מלקוחות זועמים אם הם מגבי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by amar Erez,

שלום לכולם ! רציתי לקבל המלצה לספק אינטרנט למשחקים דרך הרשת שייתן פינגים טובים סביב ה50 פינג היום אני בתשתית הוט בחבילה של 500 גיגה וספק הוטנט ברצוני להישאר בהוט בתשתיתולעבור לספק שייתן את הפינג הנורמלי כרגע בהוטנט הילד משחק פורטנייט ומקבל פינגים באזור ה80 ל 120 ברצוני לציין גם שאני בחבילת גיימינג אצל הספק הוטנט רוצה לקבל ממכם המשתמשים המלצות לספקים טובים עם פינג נורמלי או שמה שיש לי זה נורמלי בברכה ארז

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם. יש היום המלצה על ספק ספציפי גם לגבי תשתית,מה עדיף חשבתי על בזק בין לאומי+תשתית בזק. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by tigery,

איזה ספק אינטרנט כיום הכי מומלץ? אחד שלא חוסם שיתוף קבצים וכדומה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by q1234,

שלום אני רוצה המלצה לספק אינטרנט עם פינגים טובים ומהירות גלישה טובה. כמובן שהאינטרנט יהיה יציב ולא יתנתק הרבה. חשבתי בעיקר על נטוויזיון , 012 וברק... אני עכשיו עם ב"ב והפינגים שלי ממש גרועים תודה

• 80 תגובות
    • 11.8k צפיות
  6. שלום אני מחפש ספק דואר שמאפשר לעלות קבצים יחסית גדולים ולשמור אותם אצלו. כמו אתר שמירת קבצים רק עם דואר. מקווה שיש חיה כזאת

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. משהו מוזר קורה עם האינטרנט שלי.. הביטורנט והאימיול לא עוברים את ה15-20 ק"ב בהורדה והעלאה, גם לקבצים עם הרבה מקורות וברגע שאחת התוכנות האלו מופעלות, האינטרנט שלי עושה טובה שהוא בכלל זז. הורדות דרך הדפדפן הרבה יותר מהירות (120 ק"ב) אבל כשמורידים 2-3 הורדות המהירות יורדת לחצי. מה עושים? איזה ספק ותשתית עדיפים? נמאס לי כבר לשלם על תשתית שמגבילה אותי ד"א אני מחובר ל-012 בתשתית ADSL דרך יס-בזק ובחבילה של 1.5 מגה.

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  8. שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by y360,

בחרתי ברישום שם משתמש וסיסמא מה רושמים בחייגן אחרי שם המשתמש ? כוונתי כשהייתי ב012 זה היה xxx@012 או בבזק בינלאומי xxx@014 מה צריך לרשום כשהספק הוא הוטנט ?

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  10. לפני שבועיים בערך שמעתי שהוט יצאו בפריסה ארצית של 500 מגה הורדה ועם 10 העלאה.. לא האמנתי והכחשתי בתוקף.. אמרו לי תנסה ויש מחירי השקה ללא התחייבות והאמת שאני מרוצה מאוד ואני מקבל בחיבור כבל רשת את מלוא העוצמה! אז לכל הדיונים שנפתחו לגבי ספק ותשתית מתאימים באמת שכדאי להתחבר להוט (אני התחברתי דרך חבר שעשה לי מחיר מיוחד לי ולחברים שלי) אם אין לך סיבים אופטיים של פרטנר, זה כדאי!

11. Started by bati6,

שלום, אני עובר דירה חודש הבא ורציתי לדעת איך האינטרנט של הוט? אני רוצה משהו חסכוני אז אני הייתי רוצה לעשות טריפל הוט, איך האינטרנט שלהם? אני משחק הרבה במולטיפלייר בps4 אז חשוב לי שהכל יעבוד חלק בלי לאגים וכו. תודה

12. Started by mos86,

שלום יש לנו אינטרנט ספק ותשתית של 018, אחרי שביקשנו לצאת מ NAT ובמשך החצי שנה האחרונה הטורנטים יורדים לסירוגין במהירות של 10 ק״ב לשניה וחזרה למקסימום, המהירות של ה 10 ק״ב לשניה היא ברורה, זה תמיד 10, זה למשך זמן ממושך מאוד וזה תמיד חוזר להיות מקסימום אם אני עושה פעולה מסוימת שלא אפרט כרגע, אבל זה כמובן לא נח וזה ברור שהם עושים את זה בכוונה. לאיזה ספק ותשתית כדאי לעבור כשרוצים הורדה נורמלית של טורנטים (אין כאן תשתיות פייבר, לא סובלים את הוט)? בפרט, האם פרטנר טובה לספק + תשתית? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by no_way,

שלום, יש לנו בבית הרבה מכשירים שמתמשים באינטרנט, אני מדבר על לפחות 15 מכשירים, בו זמנית. (מחשבים, טלויזיה, פלאפונים, טאבלטים ועוד.) כרגע אנחנו משתמשים בתשתית של בזק וספק XFONE. מהירות הבית היא TOP 40MB. (מגיעה ל40MB מקסימום) מצב האינטרנט בבית נוראי, אנחנו סובלים מהתנתקויות לכמה שניות וחוזרות. מהירות איטית ועוד. אנו רוצים לעבור תשתית + ספק אחת ולתמיד. מה אתם ממליצים לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Tiger,

היי, ראיתי באתר של וואלה, ש MSN בקרוב מקבלים רישיון לספק אינטרנט בארץ , האם זה נכון או שלא הבנתי נכון ?.... זה כולל את האינטרנט המהיר גם כן ???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by avinatbezeq,

הבאתי מחו"ל D-Link DGS-2208. הבעיה היא שהספק שלו הוא 110V. מישהו יודע איפה קונים ספק חילופי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kobi_af,

שלום יש לי ip סטטי ואכשהו אתר אחד חסם אותי ואני רוצה להרשם אליו שוב...אבל פםשוט ה ip שלי חסום אם אני מתקשר לספק שיחליף לי הם ישר מחליפים או חוקרים אותי? אם הם חסמו לי גם ת host אז שהספק מחליף לי תאייפי זה גם משתנה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חברים וחברות איפה אני יכול להשיג את ספק הכוח של הראוטר של פרטנר (Technicolor dga2232) וכמה זה יעלה לי?

18. Started by shlomibandit,

איזה ספק היום הכי טוב לאינרטנט , נגמר לי המבצע ואני רוצה להחליף ספק.. האם בזק בין לאומי זה ספק טוב? 35 שקל ללא התחייבות ל1.5 מגה שווה?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by THE_COMMANDER,

איזה ספקים יש ?? ואם אתם יוכלים לביא קישור לאתר שלהם תביאו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by jy2k,

האם מישהו יודע על ספק שלא חותך את המהירות לחו"ל? ניסיתי עד כה את tripleC ועכשיו התחברתי ל-NGN של בזק. אבל מעבר לבדיקה של speedtest.net אין לי מושג איך באמת שופטים אם אתה מקבל מה שאתה משלם עבורו. האם 10MB רוחב פס בNGN מהווה ערובה ליכולת לראות סרטים ב1080 בכל שעות היום או שמע לא. אשמח להמלצות בייחוד בשל העובדה שאין יותר התחייבויות. 1. איך באמת ניתן למדוד את המהירות לחו"ל. 2. מי יודע להמליץ על ספק טוב באמת.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by Lev-UFO-Child,

:-*

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by hofshi,

שלום, ברשותי נתב אלחוטי מדגם SMC WGBR14-N אך ספק הכוח שלו תקול. האם מישהו יודע היכן אוכל למצוא ספק חלופי? תודה רבה לכל העונים עריכה: שכחתי לציין שהספק הוא מ 220 וולט ל 12 וולט.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  23. שלום לכולם, קודם כל, מצטער על הידע הצרכני המועט (סיבות כאלו ואחרות "out of the blue") שיש באמתחתי, דבר שני מצטער על ידע ה-IT הבסיסי. משעברנו את שלב יום הכיפורים נמשיך להסברים ולשאלות לשמן התכנסנו.. אני נכנס לדירה חדשה בה ארצה לשלב ספק ותשתית תחת "חשבונית אחת", כן אני יודע שחשוב לבדוק מול החברות עד כמה הן יכולות לספק לבניין/לדירה (חבילות של 10,30, 100 וכו'). שימושיי יהיו שימוש נרחב ב-HTPC (סטרימינג של סרטים וסדרות, סטרימינג של טלוויזיה), שימוש נרחב ב-XBOX. בנוסף לזה גם שימוש בחדר עבודה ללימודים וכמובן רשת אלחוטית לפלאפונים והטאבלטים בבית. א. נתב - אני תמיד דוגל בשיטה של לקנות בהוצאה חד-פעמית ושהמוצר ישאר תחת אחריות שלך, האם זה תקף גם כאן? אישית-רציונלית מעדיף לקנות נ…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3562112,00.html

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים