עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gurululu,

איך ניתן לדעת איזה פורטים פתוחים אצלי במחשב ואילו חסומים? ניסיתי פקודת Netstat אבל אז הוא מתחיל לספור לי אחד אחד ואני מעוניין לדעת לגבי פורטים ספציפיים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by nivbrn,

לפני כמה זמן קניתי ראוטר אלחוטי חדש, שיש בו חיבור USB למדפסת. חיברתי את המדפסת(HP LASERJET 1010?) ואני לא יודע איך להמשיך מכאן... עבדתי לפי ההוראות וזה לא הצליח. אומרים שצריכים מחשב עם LPR CLIENT, ושצירכים להכניס את זה לlp או משהו כזה. אולי מישהו מכם מבין ויכול לעזור לי???

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  3. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=388532&sid=127

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  4. יש לי ראוטר EDIMAX ואני מנסה לפתוח שרת CS אבל משום מה הוא מראה לי את הIP של הROUTER 192.168... בלה בלה יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  5. לפני הרבה זמן עשיתי רשת בבית ופעלתי לפי המדריך שלכם פה באתר.. עכשיו לפני כמה שבועות ניתקתי את הרשת (המחשב עכשיו מחובר ישירות לנקודה) והIP שלי תקוע על 10.200.1.1 ז"א הIP שלי משתנה כמובן,אבל נגיד התחלתי לשחק עכשיו בgenerals והlocal ip שלי הוא 10.200.1.1 ואני גם לא מצליח להתחבר לחברים ככה שזה בעיה אצלי בטוח.. עוד משהו שיש אתרים שפשוט כותבים לי שהאייפי שלי לא חוקי ואני לא יכול להיכנס לאתר 403 Forbidden Unauthorized IP address. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה....נמאס לי להיות תקוע ככה חח תודה רבה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by ik_86,

יש לי בעיה באינטרנט...הכל עבד לי טוב עד שפתאום האינטרנט נדפק לי הוא התחיל להתחבר ואחרי כמה דקות להתנתק אז עשיתי פירמוט שאחריו לא הצלחתי בכלל להתחבר לאינטרנט עד שבסוף הצלחתי ועכשיו זהה לא מתנתק לי הבעיה היא שכשאני גולש אז המעבר בין דף לדף לוקח הרבה מאד זמן ויש לי אינטרנט 1.5 מגה...נגיד אני באיזה אתר ולוחץ על משהו באת אז עד שהדף נפתח לוקח הרבה זמן..... התקנתי גם דפדפן אחר וזה לא עזר.. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. חברה ברשותי לפטופ עם כרטיס רשת 2200BG של אינטל. עכשיו נאי מעוניין להתחבר לרשת אלחוטית מסויימת, והוא לא מתחבר לומרות שהכל בסדר זה UNSECURE והכל טוב.. אבל הוא מתעקש לא להתחבר פשוט אם לוחצים על התחבר הוא כזה אומר "מתחבר" ובעצם אף פעם לא מתחבר לעומת זאת ישנם רשתות שהוא מתחבר ככה בקלות בלי לחשוב יותר מדי. מה הבעיה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. פעם השתתפתי באיזו פורום והושעתי ממנו. אח"כ ניסיתי להתחבר אליו מחדש, שם משתמש חדש וכל פרוצדורת ההרשמה - וקיבלתי הודעה: הושעתה מהפורום הזה. (גם לאחר שהאי פי שלי שונה) איך זה ייתכן?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי מודם מעפאן גם של בזק WOW ALE 130,עכשיו אני לא רוצה להשתמש בו..אני צריך ראוטר שיהיה בו מודם מובנה נכון ?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by pC gUy,

בוקר טוב יש לי שאלה: איך עוזר ה UPLOAD במשחקי ONLINE?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום אנשים ! אני די מיואש ואני חייב את עזרתכם בנושא... ניסיתי כבר את כל המדריכים ולא מצאתי פתרון לבעיה. חיברתי בין 2 מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב: המחשב הראשון- עם מערכת הפעלה win xp-64bit מחובר לאינטרנט באמצעות מודם ( tnn aztech dsl 600E אם זה חשוב...) המחשב השני - פועל עם win 98 כשהתקנתי בהתחלה האינטרנט עבד בסדר, אבל אחרי שעשיתי RESTART האינטרנט הפסיק להתחבר במחשב השני. המחשב הראשון הפסיק לזהות את הכבל רשת שמחובר אליו...יש סימון של x אדום וכתוב "a network cable is unplugged" תודה לכל המשיבים.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by danZ,

יש לי בעיה במשחקי רשת עם האינטרנט, כל פעם שאני משחק במשחקי רשת יש לאגים, שהמשחק נתקע לכמה שניות וחוזר, עכשיו זה התחיל להתיקע לממש הרבה זמן, ולפעמים לא חוזר למשחק, זה בעיה עם האינטרנט? צריך לדבר עם התמיכה או שזה בעיה במחשב, וירוס או משהו. יש לי ראוטר, מודים ואינטרנט אלחוטי, אולי זה הגורם לבעיה, ואיך אפשר לסדר את זה. המשחק לצורך הדוגמה הוא : Counter strike source. אני מקווה שכתבתי את הדיון בפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  13. אומנם יש אתרים שמאפשרים הורדה מאתרים כמו youtuble ,google video וכיוצא בזה ,אבל כשמנסים להשתמש בהם לצורך הורדה מאתרי תוכן בארץ זה בדרך כלל לא עובד . האם יש פיתרון או אתר שנותן פיתרון כולל לבעייה ?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום יש לי כרגע רשת כזו בבית: מודם ECI BFOCUS המתפקד כנתב (דגם 312+) סוויץ' של EDIMAX חוטי 8 פורטים לאחד הפוטים מחובר המודם ול3 אחרים 3 מחשבים. באחד המחשבים ישנו כרטיס רשת נוסף שלא בשימוש (לא נראה לי שזה יעזור...) ב2 מחשבים ברשת יש מספר חיבורי USB פנוים (בכל אחד) אני מעוניין לקנות מחשב נייד ולחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטית. מה אתם מציעים לי לעשות? לפי מה שאני יודע אני יכול : 1. להוסיף נתב אלחוטי (ואז איך אני מגדיר את המודם? צריך לבטל בו את הנתב?) 2. לחבר כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים ולשתף דרכו את האינטרנט למחשב הנייד (לא הכי פשוט להגדיר נכון?) במצב זה כמובן המחשב "המשתף" יהיה חייב ליהיות דולק על מנת שתיהיה רשת בנייד אשמח לתשובות והצעות! (עריכה:הוספתי ד…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by donAM,

שלום יש לי שני ראוטרים של LIMKSYS 1 WRT54G 2 WRT54GL הורדתי לשניהם עדכון קשוחה (Tarifa) בכדי לקבל את האופציה של WDS אבל אני לא מצליח לקנפג אותם אני צריך שראוטר השני פשוט ימשיך את האות של הראשון ויגביר אותו מישהו יכול לעור בבקשה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. שלום לכולם. כרגע אני באינטרנט המהיר דרך yes (בזק בינלאומי), ומשלם 119 ¤ לחודש על חבילה במהירות 2 מגה. לאחר זמן רב שהאינטרנט אצלנו איתי (יש לנו רשת של 3 מחשבים עם ראוטר), רצינו לבדוק לגבי חבילות בספקיות אחרות (אני יודע שאסור לשאול על דעות אז אני פשוט לא אשאל :>). אני מעוניין לעבור מכיוון שהאינטרנט בשני המחשבים השניים (אצלי זה המחשב עם המודם והראוטר), מאוד איטי. במחשב אחד המהירות הכי גבוהה של הורדה שראיתי הייתה 50kbps, ובמחשב האחר האינטרנט גם דיי איטי. האם החבילה שציינתי פה למטה תמנע את זה? התקשרתי ל012 והציעו לי חבילה של 3 מגה, עם דואר אלקטרוני בנפח 1 ג'יגה , העלאה - 256, ועוד איזה משהו של הגנה חינם לחודשיים במחיר של 150¤. וגם הבנתי שהאינטרנט בכבלים משותף עם כל מי…

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by NIR36,

שלום בסטיקי מצוין לגבי רשת קווית אני מעונין לדעת אילו רכיבי חומרה אני צריך אגב 2 המחשבים מצוידים בGIGALAN ON BOARD? (כרטיסי דלוקס של אסוס) ואם יש שוני בהגדרות התוכנה השונות תודה ניר

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by yotam360,

שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by igeorgy,

שלום, עד היום הייתה לי רשת חוטית והחלטתי שאני רוצה לעבור לרשת אלחוטית. אין לי מושג מה עלי לקנות, ולכן הייתי רוצה לדעת על איזה ראוטר וכרטיסי רשת אתם ממליצים . הבית הוא בן שתי קומות, כאשר מחשב אחד נייח נמצא בקומה העליונה והמחשב הנייד נמצא בקומה התחתונה בדר"כ (אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד).

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  20. שלום, אני משחק בBF2 (רק התחלתי) פתחתי משתמש ואני משחק ב single player, עכשיו כל שנייה זה יוצא לי מהשרת בsingle player ( לא במולטי בהדגשה) בגלל שהרשת מתנתקת, וכשאני לא מחובר למשחק הרשת עובדת כמו שצריך. זה רשת אלחוטית המהירות 54 הקליטה טובה יש פייורל של XP SP2 והרשתי למשחק בפירוול. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  21. הי. יש לי רשת עם 2 עמדות ושרת win2003 server. כמו כן ברשת יש נתב מסוג LINKSYS WRT54G. שמתי את ה dhcp של הראוטר ב disable והשרת משמש כ dhcp של הרשת. יש לי בעיות התחברות לרשת האלחוטית(הנתב אלחוטי)ואני חושב שזה מכיוון שהנתב לא מספק כתובות ip בהתאם למה שהגדרתי. נאמר לי כי הנתב מקבל ip מהשרת ולכן גם האלחוטי אמור לעבוד ואולי משהו לא מוגדר נכון בשרת. האם נכון הדבר או שמה יש דרך אחרת להפעיל את הרשת האלחוטית בצורה תקינה?? לפעמים הנייד כן תופס את הרשת האלחוטית ולפעמים לא(הרשת האלחוטית לא יציבה). מה עושים?? תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by ag43,

אני מחפש אתר עם ביקורות על כרטיסי רשת USB אלחוטיים והשוואות בינהם. הדבר החשוב ביותר מבחינתי הוא טווח הקליטה\שידור של הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  23. http://012.net/sales.aspx?docID=6622&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 האם החבילה הזאתי זולה? והאם כדאי לי לעבור אליה?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by gator_play12,

יש לי רשת קווית יש לי בעיה שבמחשב אחד האינטרנט עובד ובמחשב השני לא אמרו לי שאני צריך להגדיר הגדרות בווינדוס

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום לכולם ! ברשותי מחשב עם מודם רשת ADSL. האם אני אוכל לגלוש משני מחשבים באותו הזמן כאשר אחבר את שניהם באמצעות כרטיס רשת וכבל רשת מוצלב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים