רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לסלול רשת בקירות הבית. כשחיפשתי קצת באינטרנט ראיתי שיש פערי מחירים עצומים בין הכבלים השונים (בין 160 ל 1200 שקל ל 100 מטר) רציתי לדעת איזה כבל מומלץ לקחת לצורך הסלילה ומה ההבדלים ביניהם? אם מישהו יוכל לתת לי קישור לחנות המציעה כבלבאורך של 100 מטר ומתאים לצרכי הודע לו מאוד. מבחינתת המחיר.. אני מתכנן שהם ישרדו בקיר הרבה זמן אז לא אכפת לי להשקיע עבור איכות ואמינות. תודה מראש מתן עריכה: קיבלתי הצעת מחיר של שישה שקלים למטר עבור כבל קשיח מסוכך של 1 גיגה אדום. זה מחיר טוב?
-
- 29 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, ההיסטוריה היא כזו: אני כבר כמה חודשים עם סלקום tv (מבוסס wifi) ולא היו בעיות מיוחדות. התשתית היא בזק 15 מגהביט והספק הוא הוטנט. הייתה קליטה טובה של הרשת גם באייפד, גם בניידים השונים. דבר לא השתנה אך, לאחרונה התחילו מדיי פעם בעיות קליטה בממיר של סלקום אך מה שמוזר הוא שגם כאשר אין בעיה- לרוב, אני לא מצליח להתחבר עם האייפד לרשת האלחוטית בכלל וגם בטלפון שלי (נקסוס 5) מופיעה כי יש רשת והיא מזוהה ומחוברת והקליטה מקסימלית אך ישנו החיווי של בעיית דאטה (סימן קריאה) איך יכול להיות שהממיר קולט אך הטלפון, על אף שמראה כי הקליטה טובה והרשת מחוברת, עדיין יש בעיית דאטה והאייפד לא מצליח להתחבר?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אני מוריד יותר מ20 גיגה האם האם מאיטים את הגלישה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החיבור האלחוטי שלי לא מספק את אפליקציית סלקום טיוי שמותקנת על סטרימר BeeLink GT1 שהומלץ בפורום בעבר, התוכן נתקע כל הזמן. בשאר האפליקציות כמו יוטיוב הכל תקין. חיברתי את הסטירמר ישירות לנתב בכבל רשת, ולהפתעתי אני מקבל הודעת " התוכן אינו זמין לצפייה כעת"... יוטיוב וכו' עובדים עדיין כרגיל... בניתוק הכבל רשת וחזרה לרשת אלחוטית - לא מופיעה ההודעה יותר וניתן לשוב ולצפות כרגיל בסלקום (מלבד התקיעות כאמור). ממש מפתיע... התמיכה של סלקום לא יודעת איך לעזור כאן... מקווה שכאן יש רעיונות... תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503095,00.html מצחיק שהם נותנים מהירות חזור של 1.4 מגה ביט לשניה כשבתשתית קווית אנחנו עדיין מפגרים הרבה מאחור... חבל רק שאין תחרות מבחינת מחירים (אולי האיפון יביא למהפך בזה כמו בחו"ל כשישיקו אותו ?)
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חיברו את הבית שלי לסיב אופטי של סלקום. היום אני בבזק בינלאומי, חבילה שלהם של 40 מגה יותר יקרה מ600 מגה של סלקום. לי חשובים גם פינגים כי אני משחק און ליין. למישהו יש נסיון עם סופרפייבר? איך השירות שלהם? ניתוקים? יש כאן גיימרים שיושבים על סופרפייבר?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום חבר התחבר לפני מספר ימים לחבילת 1GB בסלקום פייבר, ביצענו מספר בדיקות מהירות מהמחשב במספר אתרי בדיקה שונים (חיבור קווי כמובן בין המחשב לנתב) מה שמוזר הוא שרק אתר SpeedTest מציג 800-900 הורדה, שאר אתרי הבדיקה נותנים קצב של בין 30 ל 360 במקסימום, מאחר ולא מעט דובר על המאמצים שחברות משקיעות ברמת Routing ו QOS בלשפר את תוצאות הגישה לשרתי Ookla אחרי שהפכו לפופולראיים, מבחינתי הם כבר לא מדד אמין לבדיקת מהירות בארץ, באתר בדיקת מהירות של בזק למשל מתקבל קצב הורדה שבין 300-360 במקסימום (אגב קצב העלאה נשמר בין 86 ל 98 קבוע שזה מעולה, גם לחו"ל) בבדיקות מול אתרים בחו"ל, מקסימום הורדה שהתקבל היה 78 מגה והנמוך ירד ל 30 מגה, אבל מה שהכי מוזר הוא ש…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה חובר הבניין בו אני גר לרשת הסיבים של פרטנר וכן של סלקום. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון אם אחת החברות בתחום הסיבים. כמובן שכל חברה טוענת שהציוד והתשתית שלה יותר טובים... אציין, כי בראוטר שאקבל מהחברות אשתמש כמודם בלבד - הבית שלי מרושת בACCESS POINTS של NETGEAR מדגם WAC720 וכן ראוטר מנהל של חברת PAKEDGE. בכל מקרה, נכון להיום אני נמצא בטריפל של הוט, אבל הכוונה היא לעבור לטריפל של אחת החברות. אם למישהו יש ניסיון עם התוכן הטלוויזיוני של שתי החברות - אשמח לדעת גם כן. תודה!
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
התחברתי לא מזמן לסיבים של סלקום ואני ממש מאוכזב פינגים ממש גבוהים במשחקים למשל WOT בין 77-105 MS שבראוטר סלולארי 4G קיבלתי אותו דבר , שאני מוריד משחק ב STEAM / או עושה עידכונים ההורדות נמוכות בקושי מגיע ל 15 מגה בייט ויש לי 125 מגה בייט לשניה , כאילו הנטוויזן האלה לא בוניים למשחקים או שפשוט זה מסורס איכשהו , מתלבט אם לעבור לספק אחר גם הראוטר שלהם דיי בסיסי אבל הטכנאי שלהם אמר שאי אפשר עם הסיבים שלהם לשים למשל מתאם סיבים שלי רק שלהם כל מיני דברים מעצבנים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מהי הטכנולוגיה שהם עתידים להציע ? הרי ה DSL סגר ת'סבטה. טווח זמנים ?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
משום פתאום הופיע לי סמל חדש באזור חיבוריי הרשת במחשב, מה שמוזר בו זה שכתוב שהחיבור הוא לטכניון ואי אפשר למחוק אותו... מישהו יודע מה זה ?
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
3 טלפונים (סיניים, מודלים שונים) שלי הכוללים את התקן הנ"ל לא קולטים את ה- 5GHZ של נתב Netgear שבזק סיפקה. כנראה ה- 802.11n שלהם זה עבודה בעיניים? מישהו מכיר מודל טלפון (עדיף סיני) שתומך ב- 802.11n מלא?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, בעקבות ההודעה הזו עלה בי הרצון לנסות ולהחכים קצת בנושא סניפינג. יש לי רשת ביתית המורכבת מנתב Level One WBR3408, שני מחשבים עם ויסטה, אחד עם XP ועוד לפטופ. אני רוצה לנסות להסניף מידע שעובר בין הנתב לאחד המחשבים, לא ממש משנה לי איזה. הכל קורה ברשת הפנימית כמובן, כך שהנתב מבחינתי לא לוקח חלק במשחק. בתור צעד ראשון, אני רוצה להסניף מידע שמגיע למחשב שעליו אני עובד, ואח"כ לנסות להסניף מידע למחשב אחר ברשת. האם אני צריך להתקין משהו על המחשב בשביל זה, או שזה נעשה דרך CMD? איך אני מנתח את מה שאני מוצא (למשל, איזו חבילה נשלחה מאיפה, ומה התוכן שלה (או נניח - מה הפרוטוקול של תוכן החבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי . יש לי SERVER2003 , ואחד הקליינטים השעון שלו לא מסונכרן עם השרת . ניסיתי להגדיר דרך ה GP ומשום מה זה עדיין לא מסתנכרן . הרצתי סקריפט בקליינט מול השרת ועדיין לא עזר , הבעיה היא שהשעון בקליינט מאחר בשעה ולא מעודכן עם השרת . הסקריפט שהרצתי בקלינט הוא net time /setsntp:ipserver מי שהוא יכול לתת לי עוד עצות בנושא ... ???
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני המחוברים בניהם באמצעות רשת בפרוטוקול שיתוף פשוט של מיקרוסופט. על שני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה Win XP Pro . אני מעוניין בתוכנה או בקובץ אצווה או בכל דרך אחרת לסנכרן תיקיות מסויימות בין שני המחשבים (דוגמאת : Favorites, My Documents ועוד). מישהו מכיר , שמע או יודע איך מבצעים זאת כאשר כל הנתונים נשמרים על המחשבים עצמם (ללא שרת ). בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי 3 שרתים שכל אחד נמצא במקום אחר. אני רוצה לבצע סנכרון בניהם אך החיבור מחובר על ידי אינטרנט NGN 10MB מה שאומר UPLOAD של 100KB אני מתלבט כל כמה זמן יתבצע הסינכרון מה אתם אומרים? משה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
עשיתי סיסמא לראוטר הבעיה היא שכשאני נכנס למחשב השני אני צריך להקיש כל פעם את הסיסמא.. איך לשנות את זה שהסיסמא תישמר?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, מזה כמה חודשים שאני נתקל בתופעה נורא מוזרה, במשחק, אם אני משחק ב LADDER ובוחר ב QUICK GAME או AT אין לי לאגים בכלל והכל עובד חלק, אבל! כשאני נכנס ל CUSTOM GAME הכל מקרטע ואני מקבל ספייקים וזה פשוט נוראי! מישהו מכיר את התופעה? חווה אותה? יודע על דרך פתרון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה חברה מוכרת ספק + תשתית 100 מגה במחיר הכי טוב? הכי זול שמצאתי זה אקספון 69 ש''ח לחודש ספק + תשתית. יש חברה שמוכרת ביותר זול מזה? אין לי שימושים מיוחדים... הולך להתחבר אלחוטית עם האייפון ולהיות בפייסבוק, יוטיוב, משחקים וכו'.. לא משהו כבד.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עכשיו 5 מגה ADSL עם 018, היה סביר אבל אני חווה ניתוקים חוזרים ונשנים ברמת התשתית, ביום ד' ישלחו לפה טכנאי ואני מתכוון לנצל את ההזדמנות החגיגית לשדרוג מהירות ובמחיר. כיום אני משלם 103 לחודש על התשתית. אשמח לקצת "מודיעין", בעיקר לגבי הוט 12 מגה, האם התשתית שלהם טובה ולכמה אפשר להגיע איתם במחיר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי אני לקוח של 014 מזה כמה שנים (HOT - 5MB), הייתי כל הזמן מרוצה מהחיבור ומהמהירויות, ולמרות ההתדרדרות בשירות שלהם בתקופה האחרונה - ולא צריך לחזור על זה , ראו הודעה בנושא בעמוד הראשון של הפורום- אני עדיין די מרוצה. למה אני מתכוון? משחקי רשת - ה PINGים עדיין טובים בשרתים לחו"ל, במיוחד באירופה, ולמרות שההורדות משרתים בחו"ל לא משהו, אני עדיין מנצל את כל ה-5MB מהאתרים שאני מעוניין בהם (רפידשייר פרימיום, אתרי טורנט פרטיים מהירים-למרות שיש בעית UPLOAD למשתמשים מחו"ל). בבדיקות מהירות דרך תוכנות אובייקטיביות (DOWNTESTER מאתר netchief), ההורדה ממש לא משהו בשעות העומס, אך אם אני מנסה להוריד את אותם קבצים דרך מאיץ הורדות, אני יכול לנצל את כל המהירות. תגידו שזה לא מצב אידיאלי - א…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
היי! רציתי לשתף אתכם במשהו שקורה לי ואולי תוכלו לייעץ לי או להגיד לי אם גם לכם זה קורה. בעיקרון היה לי חשבון ראפידשייר פרימיום מאז ומתמיד שבו אני משתמש כדי להוריד. לאחרונה שמתי לב שבבוקר אני מצליח להוריד על מקסימום המהירות שלי (12MB) אך אחרי שעה מסוימת (משהו כמו 10-11 בבוקר) מהירות ההורדה פשוט צונחת לאפס, עד כדי כך שאי אפשר להוריד בכלל ויש לציין שהאתר של ראפידשייר גם לא עולה. בדרך כלל זה לא הפריע לי כי אני גם ככה מוריד ב-Happy Hours שהם נגמרות בדיוק ב-10, אך לעיתים אני רוצה להוריד קובץ גם לאחר מכן ופשוט לא מצליח. הצניחה במהירות אחרי שעה מסוימת מאוד מחשידה וגורמת לי להאמין שאולי הספקית או התשתית (בב"ל והוט) מגבילות את ההורדה לאחר שעה מסוימת. רציתי לברר האם למישהו אחר זה קו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר TL-WR1043ND ותשתית ADSL. עם חיבור 012 (שעליו מקום העבודה שלי משלם) הסטרימינג של NBA League Pass מהיר יותר, ועם חיבור דרך 018 (שעליו אני משלם לאחרונה) הורדות של טורנטים מהירות יותר. שני החיבורים הם של 2.5 מגה. הסיבה היא שמקום העבודה לא מוכן לשלם על חיבור מהיר יותר, ולי קשה להצדיק לשלם מהכיס על משהו שמקום העבודה משלם (לפחות מעבר לכמה שאני משלם על 018). האם יש דרך לנצל את היתרון של כל חיבור? שינוי ידני של החיבור בראוטר לוקח יותר מדי זמן בעיני. האם מעבר ל-DD-WRT ייאפשר לי לעבור בין החיבורים בצורה נוחה יותר?
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש ספק אינטרנט חדש במהירת 100 מגה או 200 בשביל לשדרג בעתיד עד עכשיו הייתי בנטוויז'ין וחשבתי אולי להחליף ספק חשבתי על הוטנט 012 פרטנר או שיש ספק אחר שאתם ממליצים עליו תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור מאותו היום כבר לא יכולתי לגלוש ולהוריד באותה המהירות. מי…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-