רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
משום פתאום הופיע לי סמל חדש באזור חיבוריי הרשת במחשב, מה שמוזר בו זה שכתוב שהחיבור הוא לטכניון ואי אפשר למחוק אותו... מישהו יודע מה זה ?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
3 טלפונים (סיניים, מודלים שונים) שלי הכוללים את התקן הנ"ל לא קולטים את ה- 5GHZ של נתב Netgear שבזק סיפקה. כנראה ה- 802.11n שלהם זה עבודה בעיניים? מישהו מכיר מודל טלפון (עדיף סיני) שתומך ב- 802.11n מלא?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, בעקבות ההודעה הזו עלה בי הרצון לנסות ולהחכים קצת בנושא סניפינג. יש לי רשת ביתית המורכבת מנתב Level One WBR3408, שני מחשבים עם ויסטה, אחד עם XP ועוד לפטופ. אני רוצה לנסות להסניף מידע שעובר בין הנתב לאחד המחשבים, לא ממש משנה לי איזה. הכל קורה ברשת הפנימית כמובן, כך שהנתב מבחינתי לא לוקח חלק במשחק. בתור צעד ראשון, אני רוצה להסניף מידע שמגיע למחשב שעליו אני עובד, ואח"כ לנסות להסניף מידע למחשב אחר ברשת. האם אני צריך להתקין משהו על המחשב בשביל זה, או שזה נעשה דרך CMD? איך אני מנתח את מה שאני מוצא (למשל, איזו חבילה נשלחה מאיפה, ומה התוכן שלה (או נניח - מה הפרוטוקול של תוכן החבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי . יש לי SERVER2003 , ואחד הקליינטים השעון שלו לא מסונכרן עם השרת . ניסיתי להגדיר דרך ה GP ומשום מה זה עדיין לא מסתנכרן . הרצתי סקריפט בקליינט מול השרת ועדיין לא עזר , הבעיה היא שהשעון בקליינט מאחר בשעה ולא מעודכן עם השרת . הסקריפט שהרצתי בקלינט הוא net time /setsntp:ipserver מי שהוא יכול לתת לי עוד עצות בנושא ... ???
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני המחוברים בניהם באמצעות רשת בפרוטוקול שיתוף פשוט של מיקרוסופט. על שני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה Win XP Pro . אני מעוניין בתוכנה או בקובץ אצווה או בכל דרך אחרת לסנכרן תיקיות מסויימות בין שני המחשבים (דוגמאת : Favorites, My Documents ועוד). מישהו מכיר , שמע או יודע איך מבצעים זאת כאשר כל הנתונים נשמרים על המחשבים עצמם (ללא שרת ). בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי 3 שרתים שכל אחד נמצא במקום אחר. אני רוצה לבצע סנכרון בניהם אך החיבור מחובר על ידי אינטרנט NGN 10MB מה שאומר UPLOAD של 100KB אני מתלבט כל כמה זמן יתבצע הסינכרון מה אתם אומרים? משה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
עשיתי סיסמא לראוטר הבעיה היא שכשאני נכנס למחשב השני אני צריך להקיש כל פעם את הסיסמא.. איך לשנות את זה שהסיסמא תישמר?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, מזה כמה חודשים שאני נתקל בתופעה נורא מוזרה, במשחק, אם אני משחק ב LADDER ובוחר ב QUICK GAME או AT אין לי לאגים בכלל והכל עובד חלק, אבל! כשאני נכנס ל CUSTOM GAME הכל מקרטע ואני מקבל ספייקים וזה פשוט נוראי! מישהו מכיר את התופעה? חווה אותה? יודע על דרך פתרון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה חברה מוכרת ספק + תשתית 100 מגה במחיר הכי טוב? הכי זול שמצאתי זה אקספון 69 ש''ח לחודש ספק + תשתית. יש חברה שמוכרת ביותר זול מזה? אין לי שימושים מיוחדים... הולך להתחבר אלחוטית עם האייפון ולהיות בפייסבוק, יוטיוב, משחקים וכו'.. לא משהו כבד.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עכשיו 5 מגה ADSL עם 018, היה סביר אבל אני חווה ניתוקים חוזרים ונשנים ברמת התשתית, ביום ד' ישלחו לפה טכנאי ואני מתכוון לנצל את ההזדמנות החגיגית לשדרוג מהירות ובמחיר. כיום אני משלם 103 לחודש על התשתית. אשמח לקצת "מודיעין", בעיקר לגבי הוט 12 מגה, האם התשתית שלהם טובה ולכמה אפשר להגיע איתם במחיר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי אני לקוח של 014 מזה כמה שנים (HOT - 5MB), הייתי כל הזמן מרוצה מהחיבור ומהמהירויות, ולמרות ההתדרדרות בשירות שלהם בתקופה האחרונה - ולא צריך לחזור על זה , ראו הודעה בנושא בעמוד הראשון של הפורום- אני עדיין די מרוצה. למה אני מתכוון? משחקי רשת - ה PINGים עדיין טובים בשרתים לחו"ל, במיוחד באירופה, ולמרות שההורדות משרתים בחו"ל לא משהו, אני עדיין מנצל את כל ה-5MB מהאתרים שאני מעוניין בהם (רפידשייר פרימיום, אתרי טורנט פרטיים מהירים-למרות שיש בעית UPLOAD למשתמשים מחו"ל). בבדיקות מהירות דרך תוכנות אובייקטיביות (DOWNTESTER מאתר netchief), ההורדה ממש לא משהו בשעות העומס, אך אם אני מנסה להוריד את אותם קבצים דרך מאיץ הורדות, אני יכול לנצל את כל המהירות. תגידו שזה לא מצב אידיאלי - א…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי! רציתי לשתף אתכם במשהו שקורה לי ואולי תוכלו לייעץ לי או להגיד לי אם גם לכם זה קורה. בעיקרון היה לי חשבון ראפידשייר פרימיום מאז ומתמיד שבו אני משתמש כדי להוריד. לאחרונה שמתי לב שבבוקר אני מצליח להוריד על מקסימום המהירות שלי (12MB) אך אחרי שעה מסוימת (משהו כמו 10-11 בבוקר) מהירות ההורדה פשוט צונחת לאפס, עד כדי כך שאי אפשר להוריד בכלל ויש לציין שהאתר של ראפידשייר גם לא עולה. בדרך כלל זה לא הפריע לי כי אני גם ככה מוריד ב-Happy Hours שהם נגמרות בדיוק ב-10, אך לעיתים אני רוצה להוריד קובץ גם לאחר מכן ופשוט לא מצליח. הצניחה במהירות אחרי שעה מסוימת מאוד מחשידה וגורמת לי להאמין שאולי הספקית או התשתית (בב"ל והוט) מגבילות את ההורדה לאחר שעה מסוימת. רציתי לברר האם למישהו אחר זה קו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר TL-WR1043ND ותשתית ADSL. עם חיבור 012 (שעליו מקום העבודה שלי משלם) הסטרימינג של NBA League Pass מהיר יותר, ועם חיבור דרך 018 (שעליו אני משלם לאחרונה) הורדות של טורנטים מהירות יותר. שני החיבורים הם של 2.5 מגה. הסיבה היא שמקום העבודה לא מוכן לשלם על חיבור מהיר יותר, ולי קשה להצדיק לשלם מהכיס על משהו שמקום העבודה משלם (לפחות מעבר לכמה שאני משלם על 018). האם יש דרך לנצל את היתרון של כל חיבור? שינוי ידני של החיבור בראוטר לוקח יותר מדי זמן בעיני. האם מעבר ל-DD-WRT ייאפשר לי לעבור בין החיבורים בצורה נוחה יותר?
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור מאותו היום כבר לא יכולתי לגלוש ולהוריד באותה המהירות. מי…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי אני מחפש ספק אינטרנט חדש במהירת 100 מגה או 200 בשביל לשדרג בעתיד עד עכשיו הייתי בנטוויז'ין וחשבתי אולי להחליף ספק חשבתי על הוטנט 012 פרטנר או שיש ספק אחר שאתם ממליצים עליו תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הספק האינטרנט הכי מהיר שהוא מכיר (וזול יחסית) אני מחובר על 1.5 דרך נזק בינלאומי והם יקרים!! :AR15: על קיצר משהו יכול להמליץ על ספק מהיר וזול? העקר לא אקוונט!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב אני מתחבר לADSL WOW extra אני מחפש ספק אינטרנט טוב ולא יקר מדי ומצאתי את aquanet אז השאל שלי היא אם המחיר הנמוך שלהם (20 דולר לכל החבילות) מראה על איכות נמוכה ואיטיות או שהם חברה טובה עם מחירים זולים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב התקנתי מצלמות בבית ואני רוצה ספק אינטרנט ip קבוע הכי זול! נכון ליכשיו אני עם 012 והם רוצים 40 שח לחודש! מישהו מכיר משהו יותר זול?
-
- 13 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
הי אני שוקל להצטרף להוט באינטרנט, אני רואה שיש להם מבצע של ספק + תשתית. הספק הוא ITC. מישהו מכיר את הספק הזה? שווה משהו? או שאני אקנה תשתית יקרה והצוואר בקבוק יהיה הספק הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח אורנג' 10 MB על תשתית בזק ואני חייב לציין ששנתיים החיבור שלהם היה איכותי, מהיר וטוב אבל בשבועיים האחרונים? בזיון. להלן נתוני הורדה/העלאה מחו"ל בחברת אורנג': חשבון RAPIDSHARE PREMIUN: הורדה: 20K , העלאה 2K חשבון FILESONIC PREMIUM: הורדה 0-10K , העלה 0-2K. PING לחו"ל באמצעות SPEED TEST: פינג 500~, העלאה 10K , הורדה 6K - ארה"ב. מדובר בנתונים אופטימליים על מס' מחשבים נקיים משטויות. אני מתנתק מהחברה העושקת הזאת והם יותר לא ישמעו ממני בחיים שלהם ושידחפו את הראוטר שלהם אצלהם אתם יודעים היכן. למי שיש גם בעיה כזאת\דומה , פתרון לנושא , אשמח לשמוע, אולי חצי נחמה SPIDER1
-
- 28 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני חושב על הוט 200 mb השאלה איך ספק הוט אינטרנט ? אני צופה הרבה בטלוויזיה אינטרנט HD ברוסיה . אני מתגורר בנתניה ,אם זה מסייע . האינטרנט כל היום פעיל .
-
- 23 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
לאחר שיחות עצבניות עם מוקד הלקוחות של נטביזיון, שבהן הנציג/נציגה הודיעה ש"נטביזיון לא חוסמת פורטים, הבעיה אצלך בראוטר או במחשב, אנחנו לא תומכים באימיול - תשאיר טלפון ויחזור אליך נציג בכיר שיעבור איתך על ההגדרות של הראוטר", באופן מסתורי הפורט של הTCP נפתח ולא עושה יותר בעיות. לא שיניתי את הגדרות הראוטר, והבהרתי לנטביזיון חזור ואמור: הפורטים נחסמים בזמן שאני מחובר באותו IP. בהתחלת החיבור הם פתוחים ואח"כ נסגרים, והפורט של הטורנט בבדיקה שאני עושה יוצא שהוא פתוח 3 פעמים מתוך כל 5 בדיקות. רק הUDP של האימיול חסום באופן כרוני אצלי כבר כמה ימים כרגע. אני לא מבין מה נטביזיון מנסים להשיג בזה, כי לפי הבדיקה של האימיול ההסבר מה קורה כUDP חסום הוא: אם לחסום, לפחות לחסום בשכל...
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 018, Fast, וCCC. אני גיימר אז אני רוצה ping נמוך (Latency) אבל מספיק לי משהו נורמלי מתחת ל100 בשרתים לאירופה ושיהיה זול, מתלבט בין החברות הנ"ל, שמעתי ביקורות טובות עליהם לרוב. דעתכם? ד"א אני בתשתית בזק (ואני לא מעוניין לעבור להוט) וכרגע אני בספק בזק בינלאומי שלוקחים המון כסף, ולא מעט פעמים האינטרנט ממש איטי בייחוד בשעות הערב.
-
- 12 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
עד היום היו בהתחייבות בנטויזין, עכשיו נגמרה ההתחייבות ואפשר לעבור למשהו זול יותר היות ויש הרבה חברות חדשות. בחברה חדשה שנקראת FAST נותנים ב50 שקל אינטרנט לחצי שנה במהירות 2.5 מגה , כדאי ללכת עליהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-