עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בס"ד עקב וויכוח עם חבר, ברצוני לדעת כמה בערך עולה שרת שיאחסן אתר עם תעבורה של 40,000 איש בו זמנית. אתר שברובו הוא לקריאת טקסט. תודה מראש royall

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  2. שלום, אחרי חיפוש בלי תוצאה, אני מקווה לקבל פה קצת עזרה . אני מחפש אמולטורים (פלאש \ סקרין שוטים \ HTML) של ראוטרים נפוצים, בעיקר של החברות LevelOne, D-Link, Edimax. אשמח אם תעזרו לי. תודה והמשך יום נעים.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by kanpachi,

שלום לכולם יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית. ברשותי ראוטר EDIMAX BR-6424N שמחוברים אליו בכבל רשת מחשב נייח וPS3 וכרטיס רשת TP-LINK WN8541N PCI יש לי עוד מחשב נייח בחדר אחר, בין החדר הזה לסלון (שבו נמצא הראוטר) יש בסה"כ שני קירות. אין ממ"ד או משהו בסגנון ולמרות זאת אני מקבל קליטה של 2 עד 3 קווים במקרה הטוב, האינטרנט (כשעובד) מהיר אבל לוקח לפעמים הרבה זמן עד שהוא מתחבר ויש ניתוקים. אני מתלבט אם להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס של אדימקס שיש לו אנטנה עם כבל מאריך שתספק לי קליטה יותר טובה (יש לי מחשב נייד של העבודה שאם אני מניח אותו בנקודה יותר גבוה, הקליטה משתפרת בהרבה) או לקנות אנטנה או ראוטר נוסף שישמש כAP בחדר שנמצא בין הסלון לחדר שבו נמצא המחשב בעל הקליטה הבעייתית. מה דעתכם?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב, יש לי חבילת אינטרנט של 5M/512kb דרך נטוויז'ן וחברת הוט. בדיקת מהירות שביצעתי דרך האתר של נטוויז'ן נותנת את התוצאות הבאות: הורדה: 616KBps העלאה: 90.5KBps לעומת זאת, כשאני מבצע בדיקה חיצונית, נניח דרך אתר כמו speed test (http://www.dslreports.com/speedtest ) התוצאות הם כאלה (2 בדיקות בזמנים שונים) הורדה: 149Kbps 267Kbps העלאה: 518Kbps 528Kbps עשיתי בדיקות נוספות, בזמנים שונים, ובכל פעם קיבלתי תוצאות אחרות, אבל המגמה הייתה זהה: ההעלאה אצלי, הרבה יותר גבוהה מאשר ההורדה!!! פניתי לחברת הכבלים ולנטוויז'ן, והתשובה שלהם הייתה שהבדיקה באתר נטוויז'ן הינה תקינה, וזה מבחינתם מה שמחייב וקובע. הם מתנערים מכל בדיקה חיצונית אחרת, וטוענים שזה כבר קשור לשרתים בינלאו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ymac,

שלום, בבית שלי יש תעלות בקירות בהן עוברים כבלי רשת (CAT5\6) מכל החדרים לארון תקשורת בקומת הקרקע. לקומת המרתף, יש רק תעלה אחת שמישה, והיא מאוד צפופה, שכן עוברים בה כבל קואקסיאלי לצד כבל רשת, והיא התעלה היחידה המעבירה תקשורת בין הקומות. הפתרון (המוגזם) שלי לבעיה, הוא סיב אופטי - הרי סיב דק בהרבה מכבל CAT5, ויש לו קיבולת גבוהה לצד גמישות (כל עוד הסיב בקיר, אני יכול להחליף את המשדרים בשני הצדדים ולהשתדרג עם הזמן. אידיאלית - מכיוון שקיימים כבלים שמעבירים בתוכם מספר זוגות של סיבים - זה יכול לאפשר להעביר בכבל דקיק אחד כמה "כבלים" - מעולה! איך שאני מדמיין את זה, זה כבל אחד שעובר בין הקומות ובשני קצוותיו יש טרמינציה לתוך קופסה עם מספר מחברי …

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by XMB,

אהלן, קצת רקע: אני גר בבית 2 קומות, קירות עץ, מחובר ל Verizon Fios 25MB סימטרי (גר בארה"ב). מהחברה מקבלים מודם שהוא גם ראוטר אך לא טוב מספיק. יש לי מחשב HTPC קומה מתחת לאיפה שהראוטר ממוקם, יש לו כרטיס רשת Linksys WMP600N הנראה כך: http://www.newegg.com/Product/NewProduct.aspx?Item=N82E16833124342&cm_re=Linksys_Wireless-_-33-124-342-_-Product כרטיס כלל לא זול ואמור להיות חזק ובעל פוטנציאל קליטה דיי גדול. עם הראוטר המקורי קיבלתי בין 2 ל3 קווים כאשר הוינדוס הגדיר את הקליטה בין POOR ל FAIR, האינטרנט ממש לא זז לפעמים וכמו שאתם מבינים הקישור לפעמים נפל, ההורדה במקום 3MB~ לשנייה הוריד במזל על 300-500KB/S. לאחר מכן חיברתי ראוטר לראוטר המקורי וביטלתי את הWIRELESS בראוטר שקיבלת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yonatanph,

ואם יש, במה היא עדיפה על הקושחה הרגילה?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  8. שלום, הראוטר נמצא ברשותי כבר קרוב ל 3 שנים. היום קמתי בבוקר והייתה בעיה באינטרנט בלפטופ שYNET לא עבד אבל אתרים אחרים עבדו. אחרי קצת זמן בדקתי ולא היה אינטרנט בכלל. חיברתי את המודם ישירות למחשב והאינטרנט עובד. (אני מחובר בחיבור ללא חייגן) עכשיו קטע מוזר זה שהראוטר לא מתחבר לי למחשב שולחני עם הכבל אינטרנט בכלל, אחרי כמה נסיונות זה כן הצליח אבל לא הצלחתי להיכנס להגדרות שלו דרך החיבור אלא רק דרך האלחוט... ניסיתי לאפס הגדרות יצרן, לכבות את הראטור מהחשמל לקצת זמן ואחרי זה גם לשעה ומשהו. לא משנה מה הראוטר מראה שהחיבור הדינאמי מנותק והמודם מראה שיש חיבור ועובד יפה מאוד בחיבור ישיר. אם למישהו יש פתרון כלשהו לבעיה אני אשמח, אני לא רוצה להוציא כסף סתם על עוד ראוטר וגם אני לא יודע אם…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by arik100,

אני לא מבין מה הולך אבל ההורדה בטורנטים פשוט לא זזה והטורנטים שאני מוריד הם 012+HOT זה פשוט מטריף אותי

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. הציעו לי לעבור לאורנג' + NGN, אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. יש לי נתב של די לינק 614, עם חיבור למחשב וחיבור אחד אלחוטי. אני מחבר לכבלים, ולאנטרנט זהב, כמובן שיש לי בעיות עם חייגן שלהם, אבל יש לי בעיה מסוג אחר. לפעמים שרוצים להיכנס לתוכנה של הנתב עצמו, הדבר בלתי ניתן. פשוט הוא כאילו לא מחובר. אם אני זוכר נכון היה עוד מישהו שכתב שזה קורה אצלו. כמובן שלי לחשוב פעמיים, פירקתי אותו. ניקיתי קצת אבק, ונשפתי לתוכו אויר בלחץ. השארתי אותו פתוח, הוא התקרר 10 דקות, וחיברתי שוב כשהוא פתוח. פלא- הוא הגיב תוך חצי שניה, לכניסה אליו, התחבר מהר, ואף נשאר מחובר ימים שלמים ! (דבר שלא קרה). האם המסקנה שלי שהוא סובר מחום, נכונה? אולי זה רק ספציפי אצלי, אולי יש גם למישהו אחד בעיה דומה, מה שרציתי לעת, ולבקש, שאם יש למישהו נתב דומה, שיהפוך , יפתח 2 ברגים …

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  12. שלום לבאי הפורום, (מתנצל מראש על הבורות) לא מזמן התקנו בעסק מצלמות אבטחה שניתן לראות מה קורה בעסק דרך האינטרנט, הותקן במחשב כרטיס מיוחד לכך ומצלמות (אם יש צורך בפרטים נוספים אנסה לברר). בכל מקרה נאמר לנו ע"י המתקין (ואף קראתי פעם מאמר על כך) שמהירות החיבור לגלישה בעסק לא תושפע כי הדבר נוגע אך ורק למהירות ה UPLOAD של החיבור ולא למהירות ה DOWNLOAD (יש לציין שאנו מחוברים במהירות של 1.5 באינטרנט זהב ללא UPLOAD מוגבר, החיבור הרגיל). אך לא כך הדבר, בכל פעם שמתחברים מהבית מהירות הגלישה בעסק הופכת איטית ובלתי נסבלת! נאמר לנו ע"י המתקין כי עלינו לשדרג את מהירות החיבור (מה שנראה כפתרון סביר ביותר) אך מכיוון שאיני סומך על הבחור (מסיבות כאלו ואחרות) הייתי מעוניין בחוות דעת מקצועית …

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  13. על איזה תכונות מומלץ להסתכל בכרטיס רשת אלחוטי מה זה 802.11? האם זה חשוב? האם אלו כרטיסים סבבה? ‏Edimax EW-7318UG 54Mbps USB‎ ‏Edimax EW-7128G 54Mbps PCI‎ האם עדיף ללכת על PCI כדי לחסוך במשאבים או שזה זניח?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  14. גם בת"א וגם בבני ברק מישהו יודע איפה אני יכול להשיג תמודם הזה בבקשה דחוףףףףףףףף

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by naorsa,

שלום חברים. ביחידת דיור שאני נמצא יש ממיר mini fiberbox. יש חיבור עם כבל רשת ישירות למחשב מהיציאה היחידה שיש לממיר שעובדת מצוין. לגביי ה Wifi יש הרבה ניתוקים/ קליטה נמוכה . יש עוד מחשב וסטרימר שמחוברים ב Wifi או לפחות מנסים להתחבר ב wifi. בעל הדירה שנמצא מתחתי ( אני קומה מעליו ) הוא בעל המנוי . השאלה שלי אם לקנות ראוטר איכותי ולחבר אותו ל minifiber יכול לעזור ? והאם יש אפשרות לעשות את זה ללא הגדרה כלשהי בהוט ( לפנות לבעל הדירה ) או צורך בפנייה לתמיכה שלהם? .

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  16. אני קשור לאינטרנט באמצעות הוט. מהירות התקשורת שמגיע המחשב השולחני שלי, זה המקושר ישירות לרשת הוט, משביעה רצון, מתקרבת ל-500 המובטחים. במקביל ראוטר ה- HOTBOX שמספקת החברה מאפשר תקשורת אלחוטית. משום מה, איני מצליח להפיק מהירות סבירה ברשת הביתית. הנייד מגיע לקרוב ל-100 Mbps והמחשב הנייד לכ-200. האם אפשר לשפר את מהירות הרשת הביתית?

17. Started by elior2002,

אחד אני מחבר דרך USB ואחד דרך כבל רשת...! זה של ה USB עובד לי אינטרנט והשני לא....! אז קניתי כבל מפוצל 5 מטר! עכשיו מה אני עושה איתו? ומה ההגדרות שאני צריך לשנות במחשב?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  18. היי לכולם, אחרי קריאה על החיבור עם נתב פרטי, התחברתי לסלקום, יש לי מתאם נוקיה שלהם. אני מקבל כתובת שמתחילה 10.69 בנתב שלי כתובן שהגדרת חיבור PPPOE ואני מתחבר ולא יוצא לאינטרנט. יש לי גם הודעה של Netvison שהתשתית לא מוגדרת תקין. הבעיה היא שבשירות לקוחות יש להם משפט אחד בלבד ״אהה ראטור פרטי... אנחנו לא תומכים״ ניסיתי לעשות Clone ל Mac של מתאם סיב של Nokia אבל זה לא עובד עצות? מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להסביר בתמיכה את הבעיה? הלוג חיבור מהנתב May 5 08:32:40 kernel: <=== Deactivate Deep Green Mode May 5 08:32:49 zcip client: configured 169.254.15.51 May 5 08:32:52 pppd[8028]: Connected to 40:01:xx:xx:xx:xx v…

19. שלום ברשותי נתב SMART BOX בשידור אלחוטי של G+N אני במרחק קרוב ממנו(מטר וחצי) ומקבל קליטה מלאה(5 גלים) עם כרטיס רשת USB בתקן G אבל כשאני נכנס לממשק של הנתב אני כל הזמן רואה שמהירות השידור צונחת לקצב של 11Mb(מהירות של תקן B), בעוד שאצל מחשב אחד בבית הקצב הוא 54Mb כמעט יציב לחלוטין עם כרטיס רשת מאוד בסיסי. האם ישנן איזשהן הגדרות שאני צריך לשנות בכרטיס הרשת שלי על מנת שיפעל טוב יותר?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  20. שלוםםם יש לי רשת ביתית עובדת ותקינה, 2 המחשבים שלי: windows98sec windows98 התקנתי internet connection sharing וגם את הדיסקט במחשב השני, ניסיתי להפעיל את הרשת ולא עבד, ניסיתי עוד לשנות באינטרנט אקספלורר בconnectiong את הlan settings וגם זה לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?! תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  21. הבנתי שיש דרך של שימוש בפרוקסי אבל לא מצאתי שום תוכנה שהצליחה לעזור... למישהו יש דרך לחסום מאתרים לראות את האי פי המקורי שלי?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by IG,

אני מחובר לרשת די גדולה, נגיד כמו במשרד. הבעייה היא שהמחשב לא מזהה את הרשת: חיפוש מחשבים בmy network places לא מניב תוצאות, חיפוש קבצים לפי שם בכול מיני תוכנות כמו netlocator pro גם לא נותנים תוצאות (וזה לא שאין קבצים עם הסיומת שאני מחפש...). גם view workgroup computers גם לא מזהה את הרשת אבל, כשאני כותב של של מחשב בשורת הכתובת, נגיד ig\\ אז אני נכנס למחשב בלי בעייה. איך אני יכול לתקן את החיבור כך שגם החיפוש ימצא את הרשת? צריך לציין שמידי פעם החיפוש כן מזה את הרשת והכול עובד כמו שצריך, אבל רוב הזמן- אין תגובה :-[ תודה לעוזרים, ובלי ספאם!

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by Jonas,

שלום אני הולך להצטרף לאינטרנט של סלקום עם תשתית של בזק (לא סיבים). סלקום רוצים 25 שקלים בחודש על הראוטר/מודם. הבנתי שאפשר לקנות ולחסוך את התשלום הזה. אני לא צריך מהם וויפי בכלל (יש לי כבר ראוטר סביר שאני אחבר) רק את המודם עם חיבור קווי rj45. אשמח להמלצות לראוטר מודם בסיסי וזול (הדרישות שלי מינימליות) שיחליף את הציוד של בזק/סלקום ויחסוך לי 300 שקל בשנה תודה מראש

24. כבר איזה שבוע יש לי ניתוקים מעצבנים של איזה שניה כל פעם בחיבור קווי. הוט טוענים שזה לא מהצד שלהם. אני משתמש בHOTBOX נראה לי שיש ניתוקים בעוד מכשירים אבל אני לא בטוח (אני לא מצליח לתפוס את זה "על חם"). מה שבטוח בלפטופ שלי זה הכי חמור. הnetwork adapter שלי זה realtek pci fe family controller הדרייבר שלו מעודכן. היו לי בעיות של התחממות בזמן האחרון ואני פוחד שאולי הכרטיס רשת נפגע, הגיוני? הכבל רשת חדש אבל הוא בסלילה עצמית קצת חובבנית. נראה שכל הגידים יושבים במקום וחוץ מזה אני לא זוכר שהיו בעיות איתו לפני השבוע האחרון. הוט אמרו לי שהם יכולים לשלוח טכנאי אבל אם הוא יראה שהבעיה לא נגרמה מציוד שלהם הוא יוכל לחייב אותי. מה לעשות? לקרוא לטכנאי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by wooper,

היי אני רוצה להשתמש בחייגן בשביל לגלוש ללא הראוטר ב 012 אני זוכר שהיה אפשר להוריד אותו ב http://welcome.hot.net.il אבל אני לא מקבל תגובה מהאתר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.