רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
איזה כבל צריך לחבר ביניהם? מוצלב או ST? הלך לי הכבל (הכלב אכל אותו : ) לפני הרבה זמן אבל היה לי USB והוא מעצבן אותי ואני יודע שיש יותר לאגים וזה מנצל את רוחב הפס פחות מאשר כבל רשת ולכן אני רוצה לחזור לכבל רשת וזו השאלה שלי.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לשמירת דפי אינטרנט שלמים למצב של OFFLINE כולל לינקים שבתוכם... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום, היום מצאתי זמן להגדיר את הרשת האלחוטית. יש לי מודם 270PR של BFOCUS שהיה עד עכשיו מוגדר כראוטר ושיחזרתי את ההגדרות ברירת מחדל ועכשיו הוא רק מודם. הליקסיס מחייג אליו כל הזמן ומתחבר לאינטרנט.. לפעמים הוא מתנתק.. אני לא ידוע למה זה. אני רוצה לאבטח את הרשת.. הלכתי לאבטחה בלינקסיס והיו כמה הצפנות. עכשיו זה מוגדר על WPA ו AES.. בחרתי קוד והכל עובד עם המחשב נייד.. עם הפאלם לא כל כך אבל לא הספקתי להתעסק עם זה לעומק. יש דרך יותר טובה לאבטח את הרשת? איך אני יכול לפתוח פורטים? עשיתי עכשיו פשוט העברת פורטים לפורטים ששאני רוצה למחשב שלי ברשת. ו.. איזה גירסת תוכנה אני יכול להוריד שבה יהיו לי עוד הגדרות מתקדמות ואפשרות לשלוט על הסיגנל? אני קצת רוצה להגביר אותו בגלל שיש לי בקצה של ה…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית פרטי והמחשב עם האינטרנט בוא בקומה למעלה שני קומות מתחת אני רוצה לקנות מחשב ושיהיה לו גם אינטרנט איך אני עושה את זה? זה כנראה יצטרך להיות אלחוטי מכיוון שזאת בעיה להעביר כבלים. האינטרנט הוא 1.5 של הוט ונטוויזן
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כבר איזה חודש אני ניסיתי לשחק בשתיי מחשבים במחשק GUNZ למי שמכיר ולמי שלא מכיר זה משחק יריות דיי קשה אז תמיד כשאני נכנס למשחק בשתי מחשבים או אחד רשום שיש PING במשחק והכול נתקע ורק אני זז יש דרך לעשות משהו ואם אפשר בשפה שאבא שלי יבין את מה שאני אומר לו בטלפון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
זה מעצבן אותי כבר הרבה זמן! אני לא מצליח לפתוח נגיד שרת של רדיו על המחשב, להשתמש בשירות REMOTE של האימיול או להשתמש ב vibestreamer אני מצליח להתחבר לעצמי רק דרך הרשת עם האיפי הפנימי (10.1.1.X). אם אני מנסה להתחבר עם האיפי החיצוני זה פשוט לא מגיב.. זה רק בתוכנות מסוימות... נגיד ב UT אין לי בעיה לפתוח שרת ושיתחברו אליו או ב GENERALS ועוד די הרבה משחקים... יש לי בבית ראוטר עם פורטים פתוחים, ואין לי Fire-wall יש לי גם High ID באימיול. ואני לא מצליח להבין מה הבעיה תעזרו לי
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התחברנו לאינטרנט בכבלים של קוי זהב . כאשר כל מחשב מבין ה2 שיש בדירה מחוברים למודם בנפרד אין בעיות. לאחר חיבור המחשבים לראוטר אדימקס ברודבנד (חיובור עם הכתובת שקיבלנו מהספק דרך שירות הלקוחות),באחד המחשבים יש בעיות גלישה כגון: המסנג'ר מסרב להתחבר , האימיול לא מתחבר (רק האפלואד עובד), אתרים עם סקריפטים לא עובדים (צ'טים וכדומהלא עובדים). ובמחשב השני התקשורת עובדת כראוי. יש לציין שכאשר המחשב הבעייתי מחובר ישירות למודם ללא הראוטר בדרך ,הכל עובד כשורה. תודה מראש לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי, רק רציתי לשאול את הגיימרים פה באיזה ספקית אינטרנט הם משתמשים, ואם הם חווים לאגים / פינגים שכנראה בגלל ה ISP או אם הם מרוצים. אם אתם משתמשים באיטרנט יותר איטי מ 1MB או יותר מהיר מ 2.5MB, בבקשה אל תצביעו, כי אין לי כסף ל 5MB ופחות מ 1MB זה קצת איטי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי... אז התעסקתי עם כמה דברים בראוטר ובסוף יצא שאני לא יכול להכנס לאינטרנט ואם אני לא יכול להכנס לאינטרנט אני לא יכול לעשות משהו בנידון. אז אני צריך לדעת איך מתחברים בלי הראוטר? תודה!1
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הכוונה היא שHOT תספק את התשתית בנפרד לשני חיבורים ולא HUB/ROUTER או משהו בסגנון. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ב-GMAIL כמו שרובכם יודע הוא מוחק מהסל אשפה כל דבר שהוא שם 30 יום....וכנל לגבי ה"ספאם" "Delete all spam messages now (messages that have been in Spam more than 30 days will be automatically deleted)" ו רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר את זה שהוא ימחוק כל 15 יום נגיד...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. יש לי כרגע בבית רשת ביתית: בקומה הראשונה נמצא הראוטר של לינקסוס ששם מחובר מחשב אחד והמחשב שלי נמצא בקומה השלישית שגם הוא מחובר לראוטר דרך כבל רשת.. אני רוצה עכשיו לחבר את ה- PS2 שלי לרשת..ואני לא רוצה להעביר עוד כבל מהקומה הלשישית למטה אלה אני רוצה להשתמשמ באותו כבל שנמצא כבר אצלי בחדר רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מפצל כל שהוא לפצל את הכבל שמגיע למחשב שלי לשניים או משהו כזה... האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם... טוב, אז מלפני כמעת חודש חזרתי לארץ משליחות של שנתיים בהולנד. המכולה עם המחשב וBATTLEFIELD 2 עדיין לא יצאה מהמכס ועוד דברים שאני לא מבין (טוב נו... אני עדיין בן 14) אז לעניין, בהולנד, עם שרתים אירופיים ואמריקיים RANKED היה לי פינג ממוצא של לא יותר מ40. עכשיו, אני הבנתי שבארץ הקצב העלאה לא כזה גבוהה. ואני שואל את עצמי "אויי לא! מקווה שזה לא ישפיע על המשחק!" אזזז.... חשבתי לשאול אתכם, שחקני BATTLEFIELD 2 שבארץ, מה הפינג הממוצע שלכם? בשרתים ישראליים (בכלל יש כאלו RANKED ישראליים?) ובעולם? תודה מראש, תמיר נ. AKA REGMAN
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לאינטרנט הזה או משו איפה אני יכול להשיג? שכחתי לציין שהחברת מודם שלי היא 3com אני פה מחפש בדרייברים ואין לי מושג מה להוריד. דגם המודם שלי הוא 3CRWDR100A-72 אני פשוט חייב את הדרייבר הזה ודחווווווף
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, החלפתי חברת אינטרנט. וכעת אני משתמש בכבלים, עם מודם TERAYON TJ715. לפי מה שהבנתי אין אפשרות להפוך את המודם לראוטר, ואני לא רוצה לשתף אינטרנט דרך המחשה הראשי. יש לי שני מחשבים, אחד עם XPx64 והשני עם 98, ובנוסף נתב של GIGABYTE GN-SW008 (לא ודע עד כמה הוא יעזור כאן).. אז בעצם מה שאני שואל זה לאיזה מודם אני צריך להחליף שגם יתחבר לכבלים וגם יוכל להיות ראוטר?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי XP, GEFORCE קודקים KLITE 7.2 סרטים שיש לי על המחשב אני רואה במדיה פלייר 10 כרגיל, אך בבואי לראות סירטונים מהאינטרנט אני רק שומע ולא רואה (באתרים כמו ביפ, ארץ נהדרת וכד') מה הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר ריב גדול עם חברת הכבלים הוט ועם נטוויז'ן (כאשר זו מפנה אותי לזו- ולהיפך), החלתי לשנות את התשתית וגם את הספק. אני לא כל כך מבין בענייין, יש מספר דברים שברצוני לדעת: 1- מה ההבדלים בין ADSL לבין הכבלים ?? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם, ולבסוף מי עולה על מי ?? 2- לאחר שהושגה תשובה לשאלה הראשונה, מנסיוכם-דרך אילו חברות כדאי להתחבר ?? חשובה לי מהירות החיבור, איכות השירות,והאמינות של החיבור והחברה, ובסופו של דבר גם המחיר (גם בנוגע לרשת אל-חוטית). בהתחלה הייתי מחובר כרגיל, עם מודם בלבד. וכאשר נוסף לי מחשב התחברתי ברשת אל-חוטית, כאשר המודם מחובר לראוטר והוא מחובר בכבל רשת למחשב הקרוב ודרך כרטיס רשת אל-חוטי של USB למחשב המרוחק. תודה מראש לעוזרים…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי לא יודע למה אבל אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט .. יש לי בעיה אם המודם trayon 715 יש לי מין שגיעה כזאת בין שתי המחשבים מין משולש צהוב ובפנים סימן הזהרה כזה ! עיכשו במודם מופיע שהכול כזושה כול הנורות דולקות דיברתי אם כבלים ובזק בן לאומי שאיתם אני מחובר והם אמרו לי שאצלי הבעיה אני מוחבר דרך usb bezeqint Hot כול פעם שאני מוחק את החומרה בשביל להתקין אותה מחדש היא חוזרת שוב לבד כול פעם שאני מחזיר בחזרה את ה usb
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נתב של EDIMAX מדגם 6114 (אם אני זוכר נכון את הדגם), בעל אנטנה אחת. לצערי, איכות הקליטה בבית "לא משהו" בלשון המעטה ומעבר לחדר שבו נמצא הראוטר קשה עד בלתי אפשרי לקלוט. האם יש למישהו ניסיון עם ה MIMO בעל 3 האנטנות? האם איכות הקליטה והשידור גבוהים משמעותית או שמדובר בגימיק בלבד? אשמח לקבל תגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ישנה דרך לבחר את המחשבים שלי בבית לשני חיבורי אינטרנט במקביל? כיום הם מחוברים דרך ראוטר למודם כבלים שלי וההיתי רוצה לדעת האם קיימת אופציה לחברם בו זמנית גם לחיבור למשל ב ADSL בהנחה כמובן שיש לי (ויש לי) חשבון גלישה נוסף ומודם ADSL כמובן שעם נדרש ציוד נוסף אשמח לדעת מה בדיוק נדרש. אודה לעזרה בנידון.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כשאני כותב את הIP שלי בIE אז נפתח לי החלון ש"מ וסיסמא, לפי המדריך אני אמור לכתוב: admin/1234 אבל זה לא מקבל את הסיסמא... מה צריך לעשות? ותודה על העזרה WHZONE זה באמת הפורום היחיד בבאמת עונים בו.
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
זה לא מה שאתם חושבים..אני לא מתכוון לשאול איך וכו'..עשיתי כבר חיפוש... השאלה האי כזו...המחשב שלי מחובר לראוטר..אני כאילו המחשב "הראשי"...והראוטר מחובר לעוד 2 מחשבים... הורדתי מדריך לפתיחת פורטים בראוטר..(בישביל האימיול אם זה חשוב) רציתי לדעת אם הוא תקין יחסית..אם מישהו ניסה.. ואם זה יכול לשנות לי משהו בהגדרות וחס וחלילה שמחשב מוסיים לא "יקבל" אנינטרנט פתאום... בקיצור...זה בטוח לעשות את זה? המדריך http://www.pikok.co.il/word/OpenPortBR.pdf
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני אמור לפרק פלאג מהמחשב של אחותי שכבר לא נמצאת בבית, ולחבר אותו אצלי עכשיו אין לי מושגגגג איך נראה בכלל הפלאג של האינטרנט האלחוטי, שאני אמור לפרק ולהרכיב.. אם מישהו יוכל להסביר לי איך הוא נראה, איפה אני אוכל למצוא אותו במחשב ואם אפשר אפילו תמונה זה מאוד יעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
קראתי את המדריך.. ויש לי כמה שאלות 1) מה אני עושה עם המודם שלי? לאן הוא מתחבר? 2)מה זה נתבת,access point וראוטר? הממ וזהו...
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב אלחוטי, אין לי צורך ב Print Server, במחיר נמוך (בערך 300). חשבתי על edimax או level1 מישהו מכיר דגמים ספציפים מומלצים? אני אהיה יותר ספציפי- זה- http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8626 או זה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6083 תודה!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-