עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by omrij,

מישהו כאן מחובר עם ברק (013) והצליח להגדיר ולעבוד עם זה? כשאני עושה AUTODETECT הוא לא מזהה שום שרת וכשאני מכניס לו ידנית זה לא עובד

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by evy,

שלום. קניתי לפני שבועיים ראוטר של EDIMAX BR6204 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הכל טוב ויפה,הכל מותקן. אך הראוטר מתנתק כמעט כל יום. זאת אומרת פעם ביום /יומיים הוא מתנתק.וכדי לסדר את הבעיה אני צריך לנתק אותו ולחבר חזרה לחשמל. כך הוא מתרענן כנראה ופועל שוב חזרה. והתופעה יחסית שכיחה,ואני לא מאמין שזה אמור להיות דבר לגיטימי והגיוני שאני ינתק אותו כל פעם מהחשמל בשביל שיפעל שוב. האם זאת תקלה? אם כן מה אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ומה ההבדל ביניהם? תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. התחברתי לפני שלושה ימים דרך הוט. מאז לא מצליח להכנס עם חייגן. דיברתי עם התמיכה של הספק (טריפל סי) והבנו שהבעיה היא או במודם או בחיבור. Ipconfig מספק ip ופינג אליו מחזיר תשובה, פינג ל default gateway לא מחזיר תשובה. דיברתי עם התמיכה המהוללת של הוט וכולם אומרים אותו דבר, לנתק את המודם מהשקע בקיר ואז לעשות פינג ל- 192.168.100.1 ואין תשובה חזרה. אם המודם מחובר לקיר אז יש תשובה, וכל הנציגים אומרים שהבעיה במחשב. ברור שהם קוראים את התשובות שלהם מדף ואין להם מושג!!.. איך אפשר לדעת אם הבעיה במחשב או במודם או בחיבור. יש לציין שלהתחבר לדף הבית של הוט אני לא מצליח וכשהיה הטכנאי של הוט להתקין את המודם כן הצליח להתחבר לאתר והורדתי קובץ משם כדי לבדוק מהירות. כאשר נציגה מהוט לפני יומיים …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני כנראה עובר לתשתית בזק של ngn ורציתי לדעת איך הראוטר הזה עובד איתם? הנציגה הציעה לי ראוטר של dlink. האם הראוטר שלי אמור לעבוד טוב עם בזק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by jetman,

יש ברשותי S12 של לנובו, כרטיס חוטי יש לו רק 10/100, אז הזמנתי כרטיס ExpressCard גיגביט, שבו אני ישתמש מידי פעם כדי להעביר מידע בין מחשבים. עכשיו לגבי העל חוטי, יש בו כרטיס G אם 2 אנטנות קצר, תהיתי מה כדי יותר ומה יתן ביצועים טובים יותר? כרטיס N ל ExpressCard או החלפה של כרטיס הרשת העל חוטי המובנה? כי לגבי האופציה השניה יש לי ספקות אם הנייד יקבל בכלל כרטיס אחר, כי הבנתי שלא כל כרטיס יעבוד..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. אממזה כבר עלה לי לעצבים!!! כל שעה הוא מתנתק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :screwy: בבקשה מי שמא פיתרון או יודע על זה משהו יכול להגיד לי איך מפסיקים את זה??? תודההההההההההההה....

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by idanmal,

מה אתם אומרים על זה שווה ? יש כזה מבצע ב-012 לשנה שלמה , התשלום הוא הפעם רק ל012 הם מתחשבנים כבר עם HOT .

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by boris163,

שלום רב, כיצד באפשרותי לעשות בקרת תעבורה על מנת לפזר את הצריכה באופן שווה בין מכשירי הקצה שלי ע"פ כתובת אי פי / MAC היה לי את הראוטר הכי פשוט של TPLINK ואצלו זה היה אפשרי בקלות, וכאן אני לא מצליח / לא יודע איך לעשות זאת. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  10. היי, רכשתי מאמאזון גרמניה את הנתב משולב מודם TP-LINK Archer VR2600 , הגיע צ'יק צ'ק ונראה מרשים למדי הבעיה שאני לא מצליח להגדיר אותו שיצליח להסתנכרן מול ה DSL ( בזק , הוד השרון ) הנורת DSL נשארת כבויה ויש לי הרגשה שאני מפספס משהו כמובן שאני מחבר את הכבל טלפון (RJ11) לנתב איפה שרשום DSL , סוגר את הראוטר הישן וכו' (הספק שלי: פרטנר, מודם ראוטר broadcom, מנוי 15 מגה בפועל .. הייתי אמור להיות על 40 אבל לא נכנס לזה..) בלוגים (logs) אני לא מוצא שום דבר מעניין בנתיים אבל יש הרבה לאן לצלול שם יש פה אמולטור למי שאולי רוצה לעזור: http://static.tp-link.com/resources/simulator/VR2600_V1_EU/index.htm לצורך הפשטות לא רכנס לכל ההגדרות שני…

11. Started by shon,

אהלן! יש ברשותי ראוטר st lab , שאליו מחוברים מודם ושני מחשבים ברשת. רציתי לדעת איך באופן עקרוני מתחלק הקו, אם אני באימיול במחשב אחד ובמחשב השני רק משתמשים בדפדפן אני מקבל את רוב הקו או שזה על פי הגדרות מוקדמות דל כמה אחוז מהקו כל משתמש מקבל? האם אפשר להגדיר מראש בכמה אחוז מהקו כל מחשב ישתמש? תודה רבה לעונים!

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by yaronyud,

שלום, לא מזמן שדרגתי לאינטרנט של 12 מגה.. יש לי ראוטר של 3COM שומך רק תקן B ו G לפי מה שהבנתי G אמור לתמוך לפחות ב8 אפילו 9 מגה.. בפועל בחיבור אלחוטי אני מקבל מקסימום 4 5 במקרה הטוב! בבקשה תגידו מה אפשר לעשות ? עדכנתי גרסת תוכנה לחדישה ביותר לא עוזר כלום...

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  13. שלום לכולם, אני נמצא במשרדים של 3 קומות, אני מעוניין לפרוס נתב/ים אלחוטיים שיכסו את כל הקומות. אני מתכוון לחבר את הנתב לLAN לתת לו SUBNET משלו לצורכי אבטחה שישמש רק לגלישה באינטרנט. אשמח אם תוכלו ליעץ לי לגביי אילו נתבים אלחוטיים / ACCESS POINTS עליי לרכוש וכיצד לפזר אותם בקומות. אם ניתן גם ליעץ בנושא אבטחת המידע (אינני מעוניין שיתמשו במשאבי הרשת למעט את תשתית הגלישה) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by Yakim Peled,

יש לי מחשב נייח שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר (+מתאם שיחות של 012 + מודם תומפסון של HOT). עכשיו קיבלתי מחשב נייח נוסף ואני רוצה לחבר אותו לרשת. פתרון אחד אפשרי הוא לקנות מתאם רשת אלחוטי (עניין של 50 ש"ח בערך) אבל לפני שאעשה את זה חשבתי על חיבור ישיר של המחשב לראוטר עם כבל, בדיוק כמו עם המחשב הקיים. הקטע הוא שזה לא עובד. כשהרצתי איבחון כדי לדעת למה המחשב מודיע לי שכבל הרשת מנותק...

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by House M.D.,

היי. היום שמתי להורדה כמה קבצים גדולים מאתר MEGA. שמתי לב שההורדה דרך האתר הזה אינה כמו בשאר האתרים, ההורדה לא מופיעה במנהל ההורדות כמו שבדרך כלל קורה, אלא יש פס התקדמות ורק אחרי שההורדה מסתיימת הקובץ המלא מופיע במנהל ההורדות. מה שקרה זה שמשום מה ההורדה נתקעה באמצע, לאחר שזה הוריד כבר כ-10GB. ניסיתי לעשות ריפרש לעמוד כי ב FAQ שלהם כתוב שאם נשארים באותו טאב אפשר להמשיך את ההורדה, אבל זה לא עזר ורצה להוריד את הקובץ מחדש. בכל מקרה, עכשיו על כונן C שלי (שזה SSD וחשוב לי כמה מקום פנוי יש בו) נוספו 10GB של מקום תפוס, בבירור חלקי הקובץ שהוא כבר הוריד. עכשיו אני מנסה לנקות את השאריות האלו. ניסיתי ccleaner, ניסיתי להיכנס לתיקיה שבה כרום שומר את ה user data וגם היא לא היתה במשקל שמ…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  16. Started by asaf0123,

אם המחשב הנייד שלי מתנתק מהרשת wifi (עדין לא ברור למה) אני לא יכל להתחבר בחזרה עד שאני מפעיל מחדש את הראוטר זאת בעיה רצינית כי אני צריך שהנייד היה מחובר כל הזמן מישהו מכיר את הבעיה?? הראוטר גם לא נתן לי לעשות port forwarding trigger ל port 80 היתי צריך לשנות את ה port בשרת דיי מעצבן

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by xlSnaK,

יש לי 2 מגה ורציתי לדעת איך אני מגדיר אותו נכון... כאילו ב upload וב-download תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. אני מעוניין להשקיע גג 250 שח, בעקבות הודעה פה בפורום ירדתי מ1043 כי אומרים שהוא מתנתק הרבה ואני לא מעוניין להתקין עליו קושחה אחרת. יש המלצות? מיועד לבית כ100 מטר, הראוטר די במרכז, ללא ממ"ד, תשתית כבלים(כרגע...). לא חובה חיבור USB חשוב מאוד שיהיה אמין מבחינת ניתוקים, ושיתמוך במספר חיבורים גדול לצורכי טורנטים בעיקר. תודה!

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by noy165,

שלום . יש נתב אלחוטי של חברת 3COM .CABLE/DSL 802.11G 3CRW6754G72 . אני פשוט לא מצליח להכנס לממשק שלו , לא רדך הסיסמה לא בשום דרך אחרת יש לציין שלפני זה הצלחתי כמה פעמים להכנס לממשק, אני לא יודע אולי שיניתי איזו הגדרה שם, אני באמת לא יודע. אבל אני במצב על הפנים כרגע ובלי נתב עובד. תמיכה ניתן לקבך רק באנגליה ואני והאנגלית לא הכי חברים. בבקשה תעזרו לי אולי יש מבנכם שיש להם אותו סוג נתב. איך בכלל ניתן לעשות איפוס בראוטר הזה? אני מודה לכל אחד שיכול להציל לי את המצב שנקלעתי בו yona426@hotmail.co.il

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. Started by Las@Vegas,

יש לי שני ראוטרים של 3COM 3CRWER10075 חיברתי אותם ב - WDS. ואז המחשב שלי מחובר קווית לנתב השני. הבעיה שיש לי ניתוקים באינטרנט, אבל אם אני נכנס לכתובת של הנתב המשני האינטרנט מתחיל לעבוד. משהו מאוד מוזר, למשהו יש רעיונות? יבגני

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by AmitT,

עשיתי חיפוש פה בפורום ומצאתי מידע מועיל מאוד שעזר לי הרבה עם העניין של המודם הזה. נשארה לי רק שאלה אחת קטנה: אני צריך לפתוח פורטים והבנתי שיש איזה עניין עם הNAT כדי שהכל יעבוד כמו שצריך. :s05: אם למישהוו יש מידע איך לקנפג את הראוטר הזה עם הגרסה 20040123 של ה firmware או אפילו סתם מידע כללי שיעזור לי להבין מה להגדיר בדיוק כדי שיהיה לי כיוון.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by 1,

שלום לכולכם, בהמלצתכם קניתי את הנתב הנ"ל, באמת נראה ממש מצויין, הגדרתי את החייגן בהצלחה, הגדרתי את כל הגדרות האבטחה ע"פ המדריך בתחילת הפורום, הגדרתי WAP - TKIP, ביטלתי את הDHCP והגדרתי IP קבוע לכל מחשב. 3 המחשבים שמחוברים לנתב בכבל רשת התחברו לאינטרנט בהצלחה, והמחשב הנייד מתחבר לרשת אבל כשאני פותח IE או FIREFOX הרשת מתנתקת ומתחברת שוב, יש לציין שהפעלתי גם את הMAC FILTERING והגדרתי את הכתובת הפיזית של הכרטיס רשת האלחוטי וגם את מפתח הרשת, ולכן הוא באמת הצליח להתחבר, אך ברגע שכל תזוזה בתקשורת נעשית הוא מתנתק. יש לציין שהקליטה נמצאת על רמת טובה וטובה מאוד.

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by yirmio,

שלום, אני חושב לשדרג למאה מגה, בעקבות המבצע החדש של בזק. העניין הוא שיש לי נקודת טלפון אחת בבית (שכירות...) וזה רחוק מהמחשב, לכן אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN821N. האם יש בעיה לנצל את כל המהירות בצורה הזו או שחובה חיבור בכבל רשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  24. Started by intermaster,

שלום לכם. יש לי רשת עם שרת 2003. המשתמשים ברשת מתחברים לסביבת ה DOMAIN. אני רוצה להגדיר מדפסת משותפת בשרת שכל המשתמשים שבכל התחברות שלהם תוגדר להם מדפסת זו כברירת מחדל. מה הדרך הנוחה והמהירה להגדרה כזו?? הרבה תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  25. Started by gilboag,

הי במחשב הביתי שמחובר לראוטר D_LINK (תקן N אלחוטי ) בחיבור עם כבל מופיע עם עלית המחשב בחיבורי הרשת - רשת ציבורית לא מזוהה . זה מופיע מתחת לרשת (חיבור רגיל) בחלון "מרכז הרשת והשיטוף" כחיבור נוסף (ומיותר כנראה). רק כשאני עושה "הפוך ללא זמין" בפרטים של ה LOCAL AREA CONECTION ואחר כך לוחץ על "פתור בעיות" ו"תקן בעיות כמנהל" אז המחשב מתחבר ואפשר לגלוש... מה שעוד יותר מוזר שזה מופיע לא בכל הפעלה - אלה ברובם ... נציג של 012 "בתמיכה מתקדמת" לא ידע למה זה קורה ומה לעשות ורק הציע לנסות להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס הרשת (של אינטל). - הורדתי והתקנתי - אבל זה עדיין קורה ! יש למישהו מהמומחים כאן רעיון ? (זה די מציק - ובעיקר לאשתי שלא ממש יודעת לעשות את כל התהליך...) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.