עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by פרי פרי,

עברתי לברק לפני כמה חודשים, מהירות ההורדה בביטורנט צנחה לריצפה במקרים בהם אין משתפים ישראלים (כשיש משתפים ישראלים אני מקבל מהירות מקסימלית). כאמור אין לי בעייה של מהירות אפלואוד או דאונלואוד ליעדים בארץ. אני משווה את המהירות עם אותם קבצים להורדה אצל חברים שמחוברים דרך ספקיות אחרות והם מקבלים מהירויות סבירות, 20 קיי לקובץ שאצלי יורד בפחות מקיי. אני מחובר דרך הכבלים. התחלתי עם חייגן, עברתי לחיבור ללא חייגן, ההבדל היחיד הוא שבלי חייגן גם שיחות VIOP נעשו בלתי אפשריות, אני שומע את הצד השני קטוע לגמרי ועם רעשים מוזרים. יש למישהו עצה מלבד לחכות לסוף תקופת ההתחייבות ולברוח מהחברה הזו?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי ריציתי לבדוק משהו באינטרנט ולא היה לי כח להדליק את המחשב, אז הלכתי למחשב הנייד של אמי, באתי להיכנס לאינטרנט (אאוטלוק ואקספלורר) והוא אומר לי שחסר קובץ CMD ניכנתי ל"הפעלה" כתבתי CMD והוא לא מצא את הקובץ הזה מישהו יודע מה הבעיה\ ואיך פותרים אותה? :s05: תודה מראש Install

3. יש לי מחשב אחד שכדי להגביל אותו אני משתמש בNETLIMITER וזה עובד יופי. אבל יש לי גם PS3 שאין לי דרך להגביל אותו, לכן אני מעוניין להגביל את פס הרוחב שלו דרך הראוטר עצמו. איך עושים את זה? הראוטר שלי הוא EDIMAX BR-6204WG

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  4. האם אפשר לצאת מהתחייבות ללא תשלום קנס בטענה שבסופ"ש הפינג במשחקים הוא פי 4 ? וגם הגלישה באינטרנט זוחלת. הספק הוא בזק בינלאומי.. כל יום שבת אין לי אינטרנט.. עד שהגעתי לכתוב את ההודעה הזאת יצאה לי הנשמה.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  5. אני מחפש ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר תמיד למודם (כבלים) ולמחשב נייח. אבל רק במקרים מסוימים ארצה שהוא גם ישדר באלחוט. אני מנסה להימנע משימוש בשידור אלחוטי כשלא צריך אותו (רוב הזמן). האם ניתוק האנטנות מהראוטר בהכרח אומר שאין שידור ? האם יש ראוטר שניתן לשלוט על השידור במתג או בתוכנה (ללא צורך בניתוק אנטנות) ?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by דני א,

אהלן, חשבתי לפתוח איזשהו אתר קטן. האתר נועד לקהל הישראלי וצריך לאפשר העלאה של תמונות (ולא צריך לאפשר הורדה) ולכן כדאי שקצב ההעלאה מהארץ יהיה כמה שיותר מהיר (לעשות upload לשני מגה יכול להיות די מתיש...) שאלתי, למי שיש מושג, האם יש טעם לפתוח את האתר בשרתים בארץ? זה משנה משהו? אני די בטוח שבחו"ל משמעותית יותר זול אבל חשוב לי שחווית השימוש באתר תהיה חיובית. תודה רבה ויום טוב!

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by cold fire,

הכי פשוט שרק אפשר אבל שיהיה קל להתקנה(בלי להתעסק איתו יותר מדי)

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by orca2000,

‏Edimax Mimo nMax BR-6524n ‏Linksys WRT54GL 54Mbps Router‎ כל מה שאני צריך שהם לא יקרסו עם ביטורנט או כל P2P אחר .

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

לפני שאני נכנס לשרת למשל בBattlefield 2 זה מראה לי שהping שלי הוא בערך 150 ואחרי 5 דקות שאני משחק הוא עולה ל400-500...זה קורה רק מ- 2 בצהרים עד 11 בלילה(בערך)... יכול להיות שזה בעיה בספקית? אם לא מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by Keyno,

שלום, אני פונה איליכם כי אני מאמין שזה בין הפורומים המקצועיים יותר למחשבים שאני מכיר ואם מישהו יוכל לעזור לי זה אתם, כי אני כבר התייאשתי. לפני זמן מה התקנתי את היוטורנט והכל הלך חלק, הורדות מהירות, פורטים פתוחים והחיים יפים. יום בהיר אחד, ללא שום סיבה, ואני מתכוון לשום סיבה, לא התקנות, לא אנטי וירוס חדש, לא עידכונים, הפורטים לפתע נסגרו. אני פשוט לא מצליח להביא את היוטורנט למצב של חיבורים נכנסים, לא עוזר ביטול אנטי וירוס, ביטול פיירוול, הוספת חריגות או התקנה מחדש. אז בקיצור, היוטורנט מראה לי את ההודעה הבאה: no incoming connections, it could indicate a problem with your network configurations. אני משתמש בויסטה עם מודם סולולארי של סלקום. בתודה מראש על כל עזרה שתוצע.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by wow,

פתחתי כמה פורטים אצלי במודם ורק עכשיו שמתי לב שרשמתי כתובת אחרת ולא של המחשב שלי(10.0.0.3 במקום 1 בסוף) יכול לקרות משהו?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

שלום אני משתמש בראוטר הזה עם המודם aztec DSL-600E, ופתאום אני חוזר הביתה ואני שם לב שהאינטרנט איטי מאוד (HWZONE ואתרים כמו נענע לא עבדו אבל אתרים בודדים עבדו כמו ynet) בכל מקרה אני כרגע מחובר ישירות למודם והאינטרנט עובד טוב, ניסיתי לחבר שוב את הראוטר ולא עובד טוב (צריך לציין שאתמול והיום בבוקר עבד טוב). ניסיתי לעשות ריסט לראוטר וזה לא ממש שינה משהו. ועוד דבר, שאני מחובר דרך הנתב הוא עושה בעיות אפילו להתחבר לממשק שלו דרך הכתובת 192.168.1.1 לפעמים עובד ולפעמים לא. אניו מחובר דרך ADSL - בזק בינלאומי. תודה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by chenrp,

אני מעוניין לפתוח הרבה אתרים בחינם ולשים בהם קישור לאתר שלי. (כדי לקדם אותו). יש למישהו מושג איפה נותנים אופציה כזו? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by XpideR,

שלום אחותי היום סידרה לי באורנג 10 מגה ב40 שקל כי היא עובדת שם עכשיו הבעייה היא שאצלי באיזור אין ngn ובזק מספקים עד 8 מגה אז עשיתי 8 מגה תשתית אבל הספק שלי הוא 10 מגה זה יכול ליצור בעייה ? או אפילו לתת לי עדיפות כלשהי על מישהו שיש לו 8/8 ? איך orange כספק תשתית הם טובים ? עד עכשיו הייתי במסלול 5 מגה אצל בזק והיה סבבה היה שווה לעבור לorange ?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  15. שלום לכולם, אני חיברתי 2 מחשבים בעזרת כבל רשת. יצרתי בכל אחד חיבור רשת וההגדרות היו כאלו ip 10.0.0.1 subnet 255 255 255 0 במחשב השני אותם הגדרות רק עם איפיי 10.0.0.2 הכל עבד תקין במשך חצי שנה. הצלחתי לעשות פינג בין המחשבים ולא הייתה כל בעיה. לאחרונה אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים. התחלתי לבדוק לעומק את הבעיה ומצאתי שבאחד המחשבים כתוב במאק של כרטיס הרשת הפכה להיות 00.00.00.00.00.... נראה לי שזאת הבעיה. האם הלך הכרטיס רשת? או שזה משהו שניתן לתיקון ע"י הגדרות? כאשר אני עושה ריסט למחשבים וישר מנסה לבצע פינג - אני מצליח לבצע את הפינג למשך 3 שניות ואז הפינג נפסק ואין תקשורת בין המחשבים. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by Trumpeldor,

אני מנסה להגדיר רשת ad-hoc לשיתוף אינטרנט וקבצים בין הלפטופ למחשב השולחני ללא הצלחה המחשב השולחני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מובנה בלוח אם ללמודם אלקטל שחור (שמתפקד בbridge) ללא חייגן דרך רשת האינטרנט של הקיבוץ. לכרטיס רשת מוגדר IP,default gateweay וכתובות DNS על מנת שיהיה חיבור לאינטרנט. הצלחתי לשנות את ה local area connection של הכרטיס רשת שמתחבר לאינטרנט ל shared, בנוסף יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס תומך ad-hoc שנראה שיצר רשת peer-to-peer עם כרטיס הרשת של המחשב הנייד, הוא מראה סטטוס של מחובר בשני המחשבים. הבעיה היא שאני לא מזהה רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים ובלפטופ עדיין אין אינטרנט... מישהו יוכל לעזור לי בהגדרות, כי בינתיים סתם שיחקתי בהן ואין לי מושג ממשי א…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by Pintuk,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סיני זול וטוב שמבצע את הרפיטינג ע"י "העתקת הרשת" לערוץ אחר, בשונה מרפיטר רגיל שמעתיק את הרשת המקורית על גבי אותו ערוץ בו היא משודרת. תודה

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  18. ישבתי על הבעיה הזאת ימים ואני לא מצליח ! מי שמצליח לפתור את זה פשוט תותח ! ניסתי הכל אז הנה שאני מנסה להתחבר לאחד המחשבים הוא כותב לי את ההודעה הזאת : Our Workgroup" is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you תודה רבה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני רוצה להקים רשת ביתית , יש לי ראוטיר ניט גיר של בזק . הגדרתי הכל ונשארה לי בעיה עם המדפסת , אני מחבר את המדפסת עם כבל רשת ( לא USB ) לראוטר עצמו , והיא מקבלת כתובת מהראוטר אבל כשאני נכנס לאשף הוספת מדפסת בWIN 7 הוא לא מזהה אותה ... מה אפשר לעשות ?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  20. היה לי אינטרנט 5MB דרך ADSL שהיה מחובר דרך מודם וראוטר של 3COM. לאחרונה עברתי לאינטרנט בכבלים ואז מהירות האינטרנט שלי ירדה מאוד, הבנתי שזה בגלל הגדרות שהיו לא מתאימות בראוטר. הראוטר שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות ראוטר חדש. יש לי שתי שאלות 1)האם זה משנה איזה ראוטר אני קונה בהתאם לאיזה מהירות אני רוצה שהוא יחזיק? 2)איזה ראוטר מומלץ חשוב: * יש לי בבית רשת של שני מחשבים נייחים אבל אני רוצה לשמור את האופציה האלחוטית למידה ואני יקנה מחשב נייד * הראוטר וכל המחשבים נמצאים בחדרים רגילים ולא בממ"ד

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  21. Started by Evil Inside,

עד עכשיו הייתי מחבר את המחשב הנוסף שלי לרשת ע"י כרטיס רשת נוסף,הכל היה טוב ויפה..עכשיו יש לי מחשב חדש אז אני צריך לחבר שני מחשבים..מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? הבנתי שאני צריך ראוטר? איזה ראוטר מומלץ?אני מעדיף משהו עם פיירוואל ולא יקר..תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  22. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. עשיתי פירמוט למחשב ולאחר שהתקנתי מחדש מאז אני לא מצליח להיתחבר לאימיול בצורה נורמלית. מקבל תמיד הודעה שהפורטים שלי חסומים ולכן מתחבר לשרתים עם מזהה נמוך (צבע צהוב) לצורך העניין ביטלתי את הפיירוול של XP והסרתי את האנטי וירוס ועדיין לא עוזר ניסיתי עם כמה גרסאות של אימיול ובכולם הפורטים חסומים. כמובן שניסיתי להגדיר פורטים שונים ובכולם קיבלתי אותה תוצאה. אני מחובר דרך 012 בתשתית ADSL ובלי ראוטר. מערכת הפעלה XP SP2 גירסת אימיול TLH 0.49 B עם אותה מערכת ועם אותו אימיול לא היתה לי שום בעיה לפני הפירמוט וזה ממש משגע אותי למה זה קורה אני ממש אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי מה הבעיה.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by etay34,

שלום, אני גולש בכבלים על מהירות 1.5 מגה ויש לי רשת ביתית שמחוברים אליה סך הכל 4 מחשבים. (אולי מוגזם אבל זה עובד סבבה לגמרי) לאחרונה הגלישה החלה להיות ממש איטית וכבדה רציתי לדעת אם יש פתרון לזה? דבר שני איך אפשר לדעת אם מישהו גולש על הראוטר שלי כאילו אלחוטית..? זה ראוטר של TPLINK. תודה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  24. שמעתי שיש דרך להעלות (עם תשלום לספק) את הUPLOAD יש לי 1.5MBIT של אינטרנט זהב, לאן אני אמור להתקשר בשביל זה? (למשל עכשיו אני מעלה ב14KB/s ואני רוצה להעלות ב50KB/s) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  25. Started by darkman,

אני רוצה תוכנה שתגביל את מהירות ה- upload/download למה שאני קובע האם יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים