רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי הנתב הנ"ל ואני לא יודע בדיוק איך להגדיר אני יודע להיכנס דרך הדפדפן להגדרות ולהיכנס למודול האופטי ושם יש אפשרויות הצפנה(משהו כמו 8 סוגים)...אני לא יודע מה מומלץ ומה לעשות אחרי...יש שם כל מיני key ודברים שנאי לא מבין כל כך איך צריך להגדיר. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, אני וחבר שלי רוצים לשחק ב-counter strike: source בשרת פרטי משלנו (יחד עם בוטים). הבעיה היא שגם אני וגם הוא מאחורי ראוטרים עם רשתות פנימיות בבתים שלנו. עשינו port forwarding לפי הוראות זהות המופיעות פעמים רבות בהרבה אתרים ואפשרנו גישה מלאה ב-firewall ליישום hl2.exe שרץ מתוך תיקיית counter strike source (שזה תכל'ס המשחק), כל אחד בבית שלו. כאשר הוא מקים שרת ואני מנסה להתחבר אליו אני רואה את ה-IP הפנימי שלו ברשת הפנימית בבית שלו וכאשר אני מקים שרת והוא מנסה להתחבר אליי הוא רואה את ה-IP הפנימי שלי בתוך הרשת הפנימית בבית שלי. הבעיה היא שבכל אחד מהמצבים אנחנו לא מצליחים להתחבר אחד לשני (מופיעה במקום הודעת שגיאה server is not responding). לשרתי משחק ציבוריים באינטרנט לאף אח…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש Dedicated Host בשביל המשחק רשת שלי, אז ככה, זה יהיה שרת לכל העולם, הרבה אנשים משחקים, המטרה כמה שפחות לאגים. באיזה מדינה הכי כדאי לקנות את השרת ? מצאתי את השרת הזה : http://www.singlehop.com/servers/S-PLNX.php האם לדעתכם הוא יהיה מספיק טוב ? איזה קריטריונים צריך בשביל לבחור שרת יעודי טוב ? תודה , אבי
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB) של חברת TP-LINK דגם TL-WN620G. כשהשתמשתי בו על XP הוא עבד טוב, אך שעברתי ל-7 נוצרה בעיה. תחילה ה-7 בכלל לא זיהה אותו, אך אחרי חיפוש ברשת הסתבר שזו בעיה נפוצה וצריך להוריד את הדרייבר של ויסטה כדי שיעבוד. עשיתי זאת והכרטיס עובד, אך ישנה תקלה אחרת- שהמחשב חוזר ממצב שינה ה-Windows לא מזהה אותו וצריך להוציא אותו מהכניסת USB ולהחזיר ורק אז הוא עובד (אבל אם המחשב נדלק לאחר כיבוי ה-Windows כן מזהה אותו). תודה מראש, עופרי.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר בויסטה לאינטרנט. אין לי מושג למה משתמש בחייגן של הוינדוס. יש לי שתי מערכות הפעלה אולי זה בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כפי שחלק מכם בוודאי יודע, מיקרוסופט חשפה אתמול גרסא ראשונית של מערכת ההפעלה הבאה שלה, המכונה כרגע Windows 7. מערכת זו אמורה להחליף לקראת סוף השנה הבאה או תחילת 2010 את Windows Vista. מקריאת הסקירות שפורסמו בחו"ל על הגרסא המוקדמת הזו, ניתן להתרשם שמדובר במערכת שעונה על מרבית הבעיות שיש היום ב-VISTA. גם בתחום הרשתות הביתיות והחיבור לרשת האינטרנט ישנם במערכת ההפעלה הזו חידושים ושיפורים רבים. המשמעותי שבינהם, הוא האבחנה בין רשת ביתית לרשת ארגונית. מיקרוסופט מבינה שישנם היום הרבה משתמשים עם מחשבים ניידים שמתחברים הן לרשת הביתית שלהם והן לרשת המשרדית. ב-WINDOWS 7 ניתן יהיה, סוף סוף, לעבור בין שתי הסביבות הללו, הביתית (המכונה HOME GROUP) למשרדית (DOAMIN NETWORK) בקלות ובפשטות, מ…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה, אני משחק המון warcarft 3 ברשת וקורה לי הרבה מאוד פעמים שאני מתנתק באמצע או שאני נאלץ לשחק עם מלא תקיעות מרגיזות אני מחובר לאינטרנט עם - Siemens ADSL SL2-141 של בזק, אני יודע שהוא מעפן, האם יש דרך לשפר את זה? או שאני אשמח להמלצה על מודם ראוטר טוב שלא ידרוש הרבה התעסקות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום כיום אני מחובר לראוטר בכבל cat5e עכשיו אני שוקל להזמין מaliexpress כבל של cat7 יהיה שיפור במהירות? אני לצערי לא מחובר לסיבים
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
התחברתי ל unlimited והכרטיס רשת המובנה מספק לי רק 97mb הורדה ו 10mb העלאה מתוך ה 200 סימטרי שאני אמור לקבל. על איזה כרטיס רשת תמליצו לי כדי לנצל את המהירות הסימטרית ושתהיה לו אופציה למהירות גבוהה יותר במידה ואחליט לשדרג ל 500 מגה?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי את המודם הלבן הגדול של סמסונג והבנתי שאפשר לקבוע שהוא יתחבר לאינטרנט ללא חייגן איך עושים את זה ולמה זה שימושי
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שנים (2-3, אני לא זוכר בדיוק) הצטרפתי לשירות ה WOW net של בזק בציפייה לרשת מהירה על-גבי תשתית הטלפון הקיימת (home PNA). ואני יכול להגיד שהתאכזבתי קשות. השירות לא מקצועי כמו שהייתי מצפה ולרוב לא מוצא פתרונות לבעיות השונות שצצו, הראוטר (1000sw) מאפשר רמה נמוכה מאד של שליטה (במיוחד ללא ממשק ה management שבזק אוהבים לשמור בסוד) וחסר עדכוני firmware, הרשת איטית מאד ולא מספקת שום צורך מעבר לשיתוף חיבור אינטרנט (למשל, העברת קבצים פשוט בלתי נסבלת). וזאת כאשר מחוברים לרשת רק שני מחשבים הנמצאים בקומה העליונה (וככל הנראה תהיה נוראית בהרבה עבור מחשב בקומה התחתונה). לאחרונה הרכבתי HTPC שנמצא בסלון בקומה התחתונה וברצוני לשדרג את הרשת, ולהגיע למצב של רשת מהירה עבור…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם XP ומחשב נייח עם ויסטה .. עד היום הם היו מחוברים עם כבל רשת.. כאשר המודם כבלים TERAYON TJ 715 מחובר למחשב הנייח עם הויסטה .. והנייד מתחבר לאינטרנט דרך הנייח.. את הנייח אני רוצה להעביר לחדר אחר, כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח ואת המודם לחבר לנייד ושהנייח יתחבר דרכו ? או לקנות גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי לנייח ? מה יותר מאובטח ? 1. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות ? משהו שלא יעשה בעיות תאימות מבחינת דרייברים וכו' עם ויסטה ? 2. איזה נתב כדאי לי לקנות (לא יודע כמה נתב עולה אז תנו הצעות אם תוכלו, רק לא משהו יקר מדי) ושוב משהו שלא יעשה בעיות עם ויסטה ושיהיה מאובטח... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לפתוח את הפורט tcp אך ה udp עדיין סגור (עבדתי עם המדריך של החברה) ואין שום דבר עדיין יש לי low id באימיול, דגם הנתב שלי: :s05: SMCWBR14-G
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אין לי ראוטר אלא IP קבוע. מה הדרך/תוכנה הכי מהירה לשנות IP חוץ מהסט פקודות: ipconfig /release ipconfig /renew
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה - לא ניתן להשיג homeplug adaptor של MSI . הדגם היה EC14H. מישהו מכיר תחליפים? היכן אפשר להשיג? מצאתי מוצר של ATECH ב- TOPSHOP אבל אני לא בטוחה שזה יתאים. הוא אמור להיות מהיר יותר, אבל גם יקר יותר.... תודה על כל מידע!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יוכל להתחבר לכרטיסי רשת רגילים כדי לשתף אינטרנט, מדפסת וקבצים בין 2 מחשבים שנמצאים במרחק 10 מ' ומחוברים בכבל רשת חשוב לי שהוא יתמוך בהרבה חיבורים במקביל לתוכנות שיתוף וכן שיהיה איכותי כלומר שיתמוך במהירות גבוהה (כרגע יש לי 2.5M/150K) בלי ניתוקים וכו'
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים ברשת קווית בעזרת ראוטר שהוא גם מודם. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. רציתי לדעת מה כדאי לקנות, האם יש ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם והוא יציב וטוב או שאני צריך לקנות מודם וראוטר בנפרד? ועל איזה מוצרים אתם ממליצים בתקציב של עד 400-450? גם רציתי לדעת אם יש בעיה ברשת אלחוטית כשיש בבית טלפונים אלחוטיים בתדר של 2.4ghz תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום , מבקש לדעת מה הראוטר תקן N הבסיסי שניתן לרכוש היום סביב ה 200-300 שקל. רגיל ל EDIMAN ומעדיף מכשיר של חברה זו. תודה מראש, על ההמלצה , דרור .
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה.. אז ככה השאלה שלי זה אם אני יכול למקד את כל אינטרנט שלי במשחק אחד למשל אני משחק קונטר סטרייק, כנסו למנהל משימות > לשונית רשת וכתוב שם למטה את אחוז השימוש ברשת. אני רוצה להגדיל את אחוז השימוש ברשת על משחק או תוכנה מסוימת אך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו להרבה אנשים גם אצלי הרשת האלחוטית לא מגיעה לכל הפינות בבית, והייתי מעוניין להגדיל את הטווח. נתחיל עם מעט נתונים לגבי ציוד הרשת הנוכחי שלי: 1. נתב - TP-LINK WR541G 2. כרטיס רשת אלחוטי - Edimax EW-7711USN נכון להיום הכרטיס רשת האלחוטי נמצא בקצה הטווח של הנתב ובגלל זה הוא מתנתק הרבה. חשבתי על שתי אופציות: 1. קניית נתב אלחוטי טוב יותר, עם טווח חזק יותר. 2. הסתכלתי באתר של Cheif (דרך אגב אתר מאוד מעשיר ) וראיתי שיש אופציה להשתמש באחד הנתבים כRepeater. הבעיה שאני כמעט בטוח שהנתב הנוכחי שלי לא תומך באופציה הזו (WDS) - תקנו אותי אם אני טועה. אשמח לעצות, רעיונות.. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בקיצור נדמר תוקף החוזה הישן והתקשרו לחדש את החוזה. המחיר 89.90 ש"ח (ל-12Mbps). הנציגה אמרה לי שאני מקבל גם אנטי וירוס חינם, למרות שטענתי פעמיים שאני לא מעוניין, בסוף ותרתי כי היא אמרה שזה חינם ולא היה לי כוח יותר. ואז אחרי שהכל היה מסוכם, היא אומרת שזה יופיע בחשבונית כחיוב של 5 שקל, אבל זה חינם כי החבילה זה 85. ביקשתי שוב שתוריד את האנטי וירוס ושתשאיר את החבילה ב-85, היא אמרה שאז זה 90. למה יש לי תחושה שהיא שיקרה? כמה אתה משלמים על 12Mbps בבזב"ל? (התחייבות לשנה, לא גיימר\Private NGN)
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי 2 קומות ובקומה התחתונה נמצא הראוטר שלי (TP LINK 1043ND), הטווח שלו מגיע בקושי לחדר שלי למעלה, אבל יש לי קליטה של קו אחד/שתיים. הבעיה מתחילה כשפתאום האינטרנט אצלי בנייד בחדר מתנתק בלי שום סיבה, בעוד שבקומה למטה האינטרנט האלחוטי עובד מעולה בלי שום בעיות. למה זה קורה?והאם יש דרך לפתור את זה? דבר שני, רציתי לשאול האם קיים איזשהו…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום ברשותי hot box וראטור של linksys wrt54gls עם קושחה של dd-wrt עכשיו רציתי איך אני יכול להפוך עם בכלל את הראוטר לaccess point בעזרת כבל רשת מהhot box לנתב חיברתי ישירות פשוט בלי לגעת בשום הגדרות אני מקבל בראוטר כתובת אי פי פנימית מה hot box משהו כמו 192.168.1.15 אבל אין לי גישה לאינטרנט בתודה מראש מור בן
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום האנגית שלי לא מספיק טובה לכן אני לא יכול להעזר בלינקים שמציע האתר. אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ערוצי זהב ו 012 ובמהירות 250K. החיבור למחשב נעשה המהמודם של ערצי זהב לכרטיס הרשת שמובנה בלוח האם [G7VAXP ] מע ההפעלה היא WINXP PRO יש לי 3 שאלות 1 בלוח האם G7VAXP ישנם 2 הגדרות א. ONBOARD H/W LAN ב.ONBOARD H/W 1394 מה הם הגדרות אלה ולמה משמשות ?כרגע הם במצב זמין [ENABLE] 2. טיפים ליעול וניצול נכון של האינטרנט. 3 . האם ניתן להאיץ המערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
פתחתי כמה פורטים אצלי במודם ורק עכשיו שמתי לב שרשמתי כתובת אחרת ולא של המחשב שלי(10.0.0.3 במקום 1 בסוף) יכול לקרות משהו?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-