רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום האנגית שלי לא מספיק טובה לכן אני לא יכול להעזר בלינקים שמציע האתר. אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ערוצי זהב ו 012 ובמהירות 250K. החיבור למחשב נעשה המהמודם של ערצי זהב לכרטיס הרשת שמובנה בלוח האם [G7VAXP ] מע ההפעלה היא WINXP PRO יש לי 3 שאלות 1 בלוח האם G7VAXP ישנם 2 הגדרות א. ONBOARD H/W LAN ב.ONBOARD H/W 1394 מה הם הגדרות אלה ולמה משמשות ?כרגע הם במצב זמין [ENABLE] 2. טיפים ליעול וניצול נכון של האינטרנט. 3 . האם ניתן להאיץ המערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אם אני הופך ALCATEL לפרו המהירות תגדל?? אם לא איך עושים את זה כי אני זוכר שהיה מדריך לזה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
למה אי אפשר לעשות הצפנה אלחוטית גבוהה בהוספת מגשר לאינרנט? זה נותן לי לעשות רק WEP, מאיזה סיבה הם לא תומכים? וקיבלתי עם המגשר POE EQULPPED, בשביל מה הוא נחוץ?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת ad-hoc לשיתוף אינטרנט וקבצים בין הלפטופ למחשב השולחני ללא הצלחה המחשב השולחני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מובנה בלוח אם ללמודם אלקטל שחור (שמתפקד בbridge) ללא חייגן דרך רשת האינטרנט של הקיבוץ. לכרטיס רשת מוגדר IP,default gateweay וכתובות DNS על מנת שיהיה חיבור לאינטרנט. הצלחתי לשנות את ה local area connection של הכרטיס רשת שמתחבר לאינטרנט ל shared, בנוסף יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס תומך ad-hoc שנראה שיצר רשת peer-to-peer עם כרטיס הרשת של המחשב הנייד, הוא מראה סטטוס של מחובר בשני המחשבים. הבעיה היא שאני לא מזהה רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים ובלפטופ עדיין אין אינטרנט... מישהו יוכל לעזור לי בהגדרות, כי בינתיים סתם שיחקתי בהן ואין לי מושג ממשי א…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סיני זול וטוב שמבצע את הרפיטינג ע"י "העתקת הרשת" לערוץ אחר, בשונה מרפיטר רגיל שמעתיק את הרשת המקורית על גבי אותו ערוץ בו היא משודרת. תודה
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אני משחק בBattlefield במולטי וכל פעם אחרי כמה דקות אם אני בחדר עם ping די גבוה זה יוצא לי ולפעמים בping נמוך אני משחק יותר זמן. אבל כל פעם זה יוצא לי וכותב לי שגיאה כזאת: אני לקוח 012 עם תשתית של Hot. יש לי חבילת גלישה רגילה. בבית יש לנו שתי מחשבים אחד מחובר לראוטר והשני שזה שלי מתחבר לרשת האלחוטית של הבית. יש לנו ראוטר של אדימקס. ואני רציתי לדעת עם לפני שאני משתדרג לחבילת גיימר(עדיין לא בטוח שאני קונה חבילה כזאת) יש עוד דברים שאפר לעשות בשביל למנוע את ההיתנתקות הזאת כל פעם שאני משחק. כי הרבה אנשים והרוב שיש לי 012 כמו שלי אין להם את הבעיית ההתנתקות הזאת. אז מה אני יכול לעשות לפני שאני עובר לחבילת גיימר?עם זה פתיחת פורטים וכו'... אני לא כלכך מבין בעניין…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני יודע שהיו על זה שאלות רבות, ערכתי חיפוש אבל בת'רדים שמצאתי לא היו תשובות שעזרו לי. שני המחשבים מחוברים בכבל רשת אחד עם XP והשני 98SE. כשהפיירוול פועל אז אין במחשב השני אינטרנט נסיתי לבצע אבת ה: Firewall > Main > Advanced > This computer is an ICS אבל זה לא עובד, יש משהו נוסף שעליי לעשות? אשמח לקבל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאח שלי בבית בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי לסדר. יש ברשותו ראוטר TPLink wr541g אליו מתחבר מודם כבלים של Thomson. יש לו 2 מחשבים בבית - מחשב נייח שמתחבר בעזרת כבל ומחשב נייד שמתחבר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי פנימי Intel 3945AB. הבעיה מתחרשת כאשר המחשב הנייד מתחבר לרשת - ברגע שהמחשב הנייד מתחבר לרשת, האינטרנט מתנתק בשני המחשבים. ברגע שהנייד מתנתק - האינטרנט חוזר לעבוד במחשב הנייח. האינטרנט אצלו עובד תמיד כל עוד המחשב הנייד לא מחובר לרשת. כאשר רק המחשב הנייד מחובר לרשת - האינטרנט גם לא עובד. ניסיתי הכל - עדכנתי Firmware של הנתב, נתתי IP סטטי למחשבים וניסיתי לכבות את השרת DHCP של הראוטר(חשבתי שאולי, איכשהו, יש אייפי קונפליקט). ושום דבר לא עוזר - ברגע הנייד מתחבר, אין …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בתופעה מענינת והיא עניין הקישוריות לחו"ל גלישה איטית והורדה מחו"ל האם עוד מישהו נתקל באותה תופעה מוזרה אם כן אנא רשמו מי ספקית האינטרנט ובכמה אתם מורידים או באיזה אתר נתקלתם שהוא איטי... קראתי כתבה ב ynet שמעידה על תופעה זו אבל היא הייתה לפני 20 יום לכן אני רוצה לדעת האם התופעה עדיין קיימת... תודה לכול העוזרים liiight אל תמחוק ראיתי את מה שכתבת, הספקית עצמה מכחישה שהתופעה עדיין קיימת , אני עדיין מרגיש אותה ורוצה לדעת אם שאר המתמשים גם הם מרגישים זאת
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להעביר כבל רשת מסוג RJ-45 CAT 5E FTP זהו כבל 8 גידים עם סיכוך חיצוני לכל ה8 (ולא בנוסף לכל זוג בנפרד). הכבל יהיה באורך של כ 80 מטר כאשר כ 60 מטר יהיו צמודים לכבל חשמל ותלווים על עמוד בין שמיים לארץ. מה דעתכם לגבי איכות החיבור, יכול להיות שיהיו הפרעות בגלל הכבל חשמל? לא צריך לדאוג לגבי חוקיות הענין לא מדובר על תליית הכבל על עמוד של חברת חשמל אלא על עמוד פרטי בשטח פרטי. מבקש את תשובתכם המקצועית. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הנתב המשולב הזה:http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=475613 במחיר די נמוך (קצת מתחת ל-400 ש"ח) התשתית היא של בזק (ואני לא מתכננת להחליף אותה ככה שאין דאגה של חיבור לכבלים) במהירות של 10 מגה, כנ"ל גם בספק (נטוויז'ן). כבר אמרו לי לקחת נתב משולב מבזק אבל לשם כך אני צריכה להתחייב (מה שאני לא רוצה לעשות) וגם הבנתי שרוב הנתבים שלהם הם באיכות נמוכה מאד ויש להם מהירות חיבור נמוכה. אני חייבת תשובה עד יום רביעי כי ביום רביעי בערב מי שאמור להביא לי את הנתב עולה על המטוס. אם יש לכם המלצות לנתבים משולבים נוספים בתקן N אני אשמח לשמוע. 400 ש"ח זה המקסימום שאני יכולה להוציא אבל בשביל מה יש את איביי.. תודה על העזרה והתשובות מאיה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בספק שלי יש המון פולים של כתובות IP, וכל פעם זה גם נותן ניתוב שונה. ברגע שאני מתחבר לפול מסויים , הכתובת של השרת גם שונה, לכן שאם יש דרך כלשהי שאני אבקש רק משרת מסויים אז הוא יתן לי את הפול המסויים. לדוגמא: (כתובות IP שהמצאתי) אני מתחבר לאינטרנט ומקבל את הכתובות 66.78.98.6 במאפיינים של החיבור אני רואה גם את הכתובות של השרת שמנתב אותי, במקרה הזה נניח שזה כתובות שרת 53.48.66.98. התנתקתי מהאינטרנט ,התחברתי מחדש וקבלתי הפעם IP מפול שונה, 150.110.60.30 והכתובת של השרת במאפיינים היא 150.110.60.1 , הוא הרי מי שמנתב אותי. עכשיו אני שואל האם יש אפשרות לקבל בחיבור PPPOE את אותו הפול תמיד, למשל שאני אגיד לו שהשרת שאני רוצה שינתב אותי יהיה ה150.110.60.1 ? אם אתם אומרים לא ניתן להבטיח…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לפרום רשתות ואינטרנט, יש לי מודם\נתב SendTek PAR-720G שסיפקו לי בזק, והוא מפיץ LAN ריחני ורענן לרחבי הבית. שאלתי היא כזאת: על מנת לחבר מחשב בצורה אלחוטית לנתב, יש צורך לרכוש מתאם רשת אלחוטי למחשב (יענו אנטנה, רסיבר) מבזק בהרבה כסף ? או שניתן להשיג מתאם במחיר הגיוני שיעשה את העבודה, כי הרי בזק לא מתמחרים מוצרים לפי שווים. תודה, חן.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הראוטרה אלחוטי בבית, נוצרו בעיות במחשב הנייח, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא מצליח לגלוש לחלקים מסויימים באתרים, אפילו את ההודעה הזאת לא הצלחתי לשלוח מהנייח. עזרה אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? כי אם כן, אז פשוט נשדר סאונד דרך הכרטיס רשת ישר לרדיו לא נצטרך לחבר רמקולים ישירות למחשב ואז יהיו לנו רמקולים אלחוטיים!!! ;D
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המחשבים סמוכים זה לזה והמטרה החיבור היא העברת קבצים ביניהם ולשחק ברשת (של שניהם) ביחד
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הבעיה היא זה כשאני מנסה להתחבר, א=זה מתחבר לכמה שניות, ואז מציג הודעה: You have been disconnected from GameSpy. You may have logged in on another computer הבעיה שלא שיחקתי במחשב אחר. בדקתי הדרות פיירוול ואנטי וירוס והמשחק מאושר (יש לו גישה לאנטרנט)
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 3 מחשבים המחוברים לרטור DLINK DI-604 ומודם alcatel חמש מנורות (אם זה משנה). במחשב שלי יש WINDOWS XP 64 BIT מחשב שני WINDOWS XP PRO SP1 מחשב שלישי WINDOWS 98 SE כולם מחוברים ברשת. ואני רוצה מהמחשב שלי להתשלטת על המחשבים מבלי כל רגע לעלות למחשב ולאשר את החיבור. איך אני עושה את זה? תודה רבה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם! ממה שעינתי פה לא מצאתי מידע ברור לגבי שאלתי ולכן אני פותח את הת'רד... אני מתכנן לרכוש מחשב AMD 3000 64BIT עם לוח אם ABIT AN8 ULTRA. ברשותי מחשב P3 600MHZ ענתיקה ללא כרטיס רשת ולמיטב ידיעתי בעל USB1. אני רוצה ליצור רשת אלחוטית בינהם ואין לי מושג (כבר בשלב הראשוני) מה אני צריך לרכוש לכל מחשב . אודה על עזרתכם / המלצתכם! עריכה: האם ניתן להשתמש במוצרי בלוטות לצורך יצירת הרשת הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. רכשתי דומיין דרך Google Apps. אתם יודעים, בשביל המייל - כך שכל המיילים מגיעים ל .com הרכישה נעשתה על ידי גוגל, והם בחרו ב GoDaddy. השאלה שלי: האם אני יכול לאכלס אתר על אותו שם דומיין? עזרתכם חשובה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בשביל להדפיס דרך WIRELESS מהמחשב הנייד הרחוק אני חייב שיהיה לי ראוטר ? יש לי מודם שמחובר ללטפטופ
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אז ככה 600E מחובר לראוטר WRT54GL , מחובר לשתי מחשבים , חוטי כמובן , מחשב אחד לידו האינטרנט עובד אחלה מחשב שני משום מה לפני איזה שבוע , המחשב שלי , התחיל לעשות בעיות עם האינטרנט , מתנתק מדיי פעם , כאילו אני מאבד תקשורת , לפעמים לא מצליח להיכנס לדף של הראוטר , לפעמים לא מקבל פינגים , לפעמים מצליח שתיהם ואינטרנט לא עובד , ובמחשב השני עובד סבבה עכשיו אני חושב אולי יש בעיה בכבל , או בכרטיס רשת , או בראוטר (ראוטר סבירות נמוכה) איך אני יכול לשלול תקילות כבל? איך לשלול תקילות כרטיס רשת? הכוונה לבדוק תקינות כרטיס רשת+כבל רשת יש עוד רעיונות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אתמול רכשתי מאיבוריי את הסט הזה (נתב TP-LINK WR641G + TL-WN620G) עכשיו האינטרנט עובד הכול טוב יפה ואני רוצה לשנות את האייפי , איך עושים את זה?! הראוטר מחובר למשחב אחד בנתיים ועד כמה ימים מגיע המחשב השני תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חברים, יש לי רשת ביתית בבית וכאשר אני רוצה להכנס למחשב שלי מהמחשב בחדר השני הוא מבקש ססמא .. איך מבטלים \ עושים ססמא שאדע אותה ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, לא משנה לי פינמי או חיצוני. חשוב שהוא יתמך במערכת הפעלה של 64bit (מבחינת דרייברים). תודה!
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-