רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
לכבוד מעבר הדירה (היום בלילה) החלטתי לעבור לרשת אלחוטית. קניתי נתב Linksys WRT54GL וכרטיס PCI D-Link DWL-G520. הכרטיס נכנס למחשב (שמריץ WinXP pro sp2 עם כל העדכונים) והנתב חובר למודם במרחק של כעשרה מטרים עם שני קירות בדרך. עם תוכנית העזר של D-Link, הכרטיס דיווח על קליטה של 18% בלבד! בעוצמה כזו הוא לא מסוגל להתחבר. טוב, ממילא תכננתי להחליף Firmware. רציתי לעשות את זה רק אחרי שהרשת תהיה פעילה, אבל לא נורא - נעשה את זה עכשיו. התקנתי את Tomato והעליתי את הספק השידור מ- 42mW ל- 80mW - כמעט כפול. הקליטה השתפרה, אבל עדיין רק 22%, לא מספיק לחיבור. לצורך ניסיון העברתי את הנתב למרחק של כשישה מטרים מהמחשב ועם קיר אחד בלבד בדרך. עכשיו הכרטיס מתחבר, אבל העוצמה שהוא רואה היא רק 40% ו…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום האנגית שלי לא מספיק טובה לכן אני לא יכול להעזר בלינקים שמציע האתר. אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ערוצי זהב ו 012 ובמהירות 250K. החיבור למחשב נעשה המהמודם של ערצי זהב לכרטיס הרשת שמובנה בלוח האם [G7VAXP ] מע ההפעלה היא WINXP PRO יש לי 3 שאלות 1 בלוח האם G7VAXP ישנם 2 הגדרות א. ONBOARD H/W LAN ב.ONBOARD H/W 1394 מה הם הגדרות אלה ולמה משמשות ?כרגע הם במצב זמין [ENABLE] 2. טיפים ליעול וניצול נכון של האינטרנט. 3 . האם ניתן להאיץ המערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
מעוניין בטוב ביותר לתקציב ראוטר חוטי. לאינטרנט בכבלים.
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי בעיה ..אני לא יודע איך לפתוח פורטים ב D-DLINK 524 אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי ... תודה .
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים מושלמים, הכל במקום אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אשמח לעזרה ממישהו שהתקין. תודה מראש. .swg
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. התקנתי רשת ICS שבה המחשב המארח הוא XP ובשני WIN 98. המחשב השני משמש בין השאר לגיבוי מידע מאוד חשוב שמשתנה מדי יום במחשב עם ה-XP. שתי שאלות לי: 1. אני מעוניין בגיבוי מתוזמן של קבצים שונים במחשב. האם יש אפשרות עם תוכנה כלשהי (או שיש כזו בווינדוס ) ליצור משימה קבועה מראש שתעביר את הקבצים שייקבעו אל מחשב הגיבוי? 2. האם אמצעי ההגנה המקובלים , קרי פיירוול, ואנטי וירוס מספיקים להגנה על מידע כל כך חשוב לי ? לפי מה שהבנתי רשת חשופה יותר לצרות מאשר מחשב ביתי בודד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הרשת עבדה מצויין גם עם התוכנות מסרים מידיים וגם האתרים, אתמול הדבר היחיד שעשיתי זה לשים סיסמא לADMINISTRATOR בשני המחשבים, וביטול היוזר GEUST. מה יכולה להיות הסיבה לזה שב IE הוא גולש והכל עובד טוב אך במסרים המידיים זה לא מתחבר !?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי WIRELESS ROUTER של D-LINK DI-524 איך אני יוצר הצפנה \אבטחה של יכנסו לי אנשים אחרים עם כרטיסי WIRELESS. ? (הפעלתי חומת אש של WINDOWS )
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לשדרג למאה מגה, בעקבות המבצע החדש של בזק. העניין הוא שיש לי נקודת טלפון אחת בבית (שכירות...) וזה רחוק מהמחשב, לכן אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN821N. האם יש בעיה לנצל את כל המהירות בצורה הזו או שחובה חיבור בכבל רשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אהלן, יש לי (או לאבא שלי יותר נכון) בעיה כזאת - הוא מחובר לרשת הביתית עם המחשב הנייד שלו (wireless לצורך העניין אבל זה לא עקרוני). והוא עובד מהמחשב שלו מרחוק בעבודה. על מנת להתחבר לעבודה הוא צריך להתחבר לVPN. החיבור לVPN יוצרת רשת פנימית חדשה והוא מקבל אי פי פנימי נוסף. הבעיה היא שברגע שהוא מתחבר לVPN, הוא לא יכול לגשת לרשת הביתית, כי כל הrouting table משתנה. אני די בטוח שאת הבעיה ניתן לפתור בעזרת משחק עם הטבלה, הבעיה שצריך לעשות את המשחק הזה בכל פעם שהמחשב יתחבר לVPN. האם יש איזושהי דרך לקבוע שלטווח מסויים של אי פי המחשב ישתמש ברשת א' ולכל השאר ברשת ב'? אולי יש פתרון יותר אלגנטי? מישהו שהתנסה בסוג כזה של בעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להעביר קבצים ברשת ונתקל בהודעת שגיאה (העברה למחשב של גל ) בהגדרות של התיקיה allow the network users to change my files.עדין אותה בעיה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד וינדוס ויסטה ובשני אקס פי ואני לא מצליח לשתף קבצים הצלחתי פעם אבל מאז שהחלפתי ראוטר אני לא מצליח לפעמיים אני רואה את המחשב השני אבל לא מצליח להכנס אליו יש הגדרות מיוחדות שצריך לעשות? או שאולי יש דבר כזה שהראוטר חוסם שיתוף קבצים? אם זה משנה אני מתחבר לרשת דרך accses point באלחוטי והaccses point מחוברת בכבל לראוטר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כבר בערך אני שנה אני באקספון עם מהירות 100 מגה פתאום בימים האחרונים קיבלתי ניתוק DSL כשהתקשרתי לאקספון אמרו לי בוא נוריד את המהירות ונראה מה קורה , הורידו את המהירות ל15 מגה והפלא ופלא הDSL חזר לפעול והגלישה תקינה ללא ניתוקים , הסברתי להם שאני לא מעוניין ב15 מגה אני רוצה 100 מגה כמו שהיה לי בשנה האחרונה. הם הסבירו לי שאין לי אפשרות לקבל 100 מגה ושהבעיה היא אצלי בתשתית בבית וניסו לדחוף לי טכנאי שלהם בעלות של 250 שקלים . לפני שאני אקבל החלטה. מישהו יודע למה זה קורה \נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב נייד התקנתי עליו מערכת הפעלה משום מה הוא לא מזהה את הרשת אני חושב שהבעיה היתה כבר מקודם, הרשת בצבע כאשר היא מאופשרת וכאשר היא לא מאושרת שחור ולבן הבעיה שלי שהיא מופיעה בצבע אבל עם איקס בצד. השאלה שלי האם מישהו מכיר יודע איך מטפלים בבעיה, תודה שחכתי לציין שפירמטתי פעמיים את המחשב עם דיסק שונה של ווינדוס 7. - - - תגובה אוחדה: - - - אך שלא שמים לב לדברים הפשוטים בסך הכל הלחצן של הפעלת הרשת האלחוטית בנייד היה כבוי
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכם, המחשב שלי מחובר דרך נתב לאינטרנט ומאז אני לא מצליח לקבל קבצים מאנשים ב איי סי קיו. מישהו כבר נתקל בבעייה כזאת? איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
הייייייי אנשים והיייי נועם (חחחח אף פעם לא הזיק להתחנף קצת סתאאאאאם) אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים לא באותו בית ושניהם מחוברים לאינטרנט עכשיו על אחד מהם אני עובד עם פוטושופ ואני רוצה שבשני תיהיה לי גישה לתמונות ששמרתי (לא יודע אם זה אומר משו אבל הם שמורות בתיקיות שלי my pictures ) עכשיו אני לא רוצה שלכול אחד תיהיה גישה אלא רק לי (יענטו עם השם משתמש והסיסמא שלי או משו כזה) ואני רוצה שזה יעבוד גם כשמשתמש אחר מחובר במחשב שעליו שמורות התמונות מישו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מגדיר את זה? בתודה עידו love ya all
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://uk.news.yahoo.com/030814/152/e678b.html הערבים אוהבים לשתף
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני צריך לקנות נתב לדירה + כרטיס רשת אלחוטי. רשמתי את שני הנתבים שאני מתלבט בינהם, אשמח לשמוע המלצות לדברים אחרים. בנוסף, כמה בערך צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטית סביר ומה החברות המומלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לפרום רשתות ואינטרנט, יש לי מודם\נתב SendTek PAR-720G שסיפקו לי בזק, והוא מפיץ LAN ריחני ורענן לרחבי הבית. שאלתי היא כזאת: על מנת לחבר מחשב בצורה אלחוטית לנתב, יש צורך לרכוש מתאם רשת אלחוטי למחשב (יענו אנטנה, רסיבר) מבזק בהרבה כסף ? או שניתן להשיג מתאם במחיר הגיוני שיעשה את העבודה, כי הרי בזק לא מתמחרים מוצרים לפי שווים. תודה, חן.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי כתובת אימייל פעילה שאני משתמש בה באופן יומיומי ב-"וואלה!", ואני מעוניין לשלוח מיילים דרך התוכנה OUTLOOK EXPRESS, ותמיד שאני מנסה להגדיר את ההגדרות שאני יוכל לשלוח מיילים דרך התוכנה הזאת אני לא מצליח. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר את התוכנה לדוא יוצא ודואר נכנס משהו עם POP3 ו-HTTP אלה דברים שאני ממש לא מבין מה צריך לעשות איתם ומה לרשום בנתונים אז אם אתם יכולים לעזור לי בזה אני מאוד אשמח, תודה רבה, מר דודי הסטלן
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. תמיד כשה אני ניכנס לצ'ט בנענע (במיוחד) לאחר כול כ-15 דקות כימעט בדיוק. מופיעה לי ההודעה הזו, -נותקת מהשרת. אני ממש לא נהנה מהצ'ט. יש לי מחשב חדש ואני לא מוצא מענה בקשר לבעיה הזו. אם יש לכם תשובה אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
לי יש בעיה באינטרנט (014), ושאני עובר יוזר (012) "איכשהו" אין בעיה. השאלה היא האם הוא יכול לראות את הסיסמאות שאני משתמש או כל משהו בסגנון של פריצות בכל דרך שהיא?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אנשים יקרים! יש לי בחברה רשת עם נתב של Edimax אני מעוניין להשתלט מרחוק (Remote control) באמצעות PCanywhere על מחשב ברשת, נראה לי שאני לא מצליח בגלל שכתובת האי פי שברשותי לא מתייחסת למחשב הספציפי הזה. הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי השימוש בנתב, ולגבי PCAW בכלל כיון שזה דחוף לי מאוד ואני לא מבין בזה [glow=red,2,300]כלום[/glow] תודה מראש. דוד
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אוקצור אני רוצה לעבור מבזק לזהב האם זה כדאי ? למה בזק האלה לפעמים עושים בעיות ואמרו לי שזהב בהרבה יותר טובים , דברי אמת ?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ורק אחד מהם מחובר באמצעות מודם ASDL עומדים בפניי כמה אפשרויות 1. רשת אלחוטית אבל זה בעיתי כי אחד המחשבים נמצא בממ"ד 2.כבל רשת מוצלב - גם זה בעיתי כי מה זה לא בא לי שמחשב אחד ישמש בתור מחשב ראשי כי גם ככה הוא פועל על הפנים לכן בכל אופן אני צריך לקנות נתב כדי לא לחבר בכבל רשת את המחשבים כי זה כנראה יפגע בביצועים של המחשב שגם ככה פועל לא משהו ו.. הבנתי שיש אפשרות להפוך מודמים ADSL מסויימים לנתב (רק שהוא לא אלחוטי כמובן..) בקיצור אני לא יודע בכלל אם שווה לי להשקיע בנתב... (הייתי שמח לעשות רשת אלחוטית אבל לא בטוח שתהיה קליטה בתוך הממ"ד אפילו עם דלת פתוחה) אבל אם אני גם כך צריך נתב בשביל לחבר את המחשבים במקום לחבר בכבל רשת מוצלב אז אני אקנה... אשמח לשמוע את חו…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-