רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה... כולם מכירים את הבעיה המציקה הזאת של אתרים שמשתלטים על הדף בית, ובכן הפעם לא הצלחתי לפתור את הבעיה, לא hijackthis ולא cwshredder לא עזרו הפעם... הרצתי גם adawere se החדש לא עבד... בעיה נוספת היא שאחרי כמה זמן דפי אינטרנט לא נפתחים במחשב, לפעמים בכלל לא, לפעמים רק חלון אחד יכול להיות פעיל... מדובר במחשב שבו יש רשת כאשר מחשב אחד מחובר לאינטרנט ועוד אחד מחובר אליו...
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מחשב עם וינדוס 7 64ביט, ואילו לאחי מחשב עם וינדוס XP 32ביט. כיצד אוכל לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב שלי (Canon ip1700) עם המחשב שלו כך שיוכל להדפיס דרכה? חשוב לציין שלא קיים דרייבר למדפסת זו שתומך בגרסת הוינדוס שלי. תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן החלטתי שהגיע הזמן לעבור לאלחוטי. אז ככה , אני צריך שלושה כרטיסי רשת ונתב, או שאפשר בלי נתב? אשמח לקבל עזרה תקציב לא כל כך רלוונטי אבל גם לא הלשתגע 300-400 ש"ח . תודה
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מכשיר כמו בכותרת. מצאתי 3 דברים ב DEALEXTREME אילו מהם אני צריך? 1) http://dealextreme.com/details.dx/sku.3530 2) http://dealextreme.com/details.dx/sku.6323 3) http://dealextreme.com/details.dx/sku.6309 אני צריך את 1 2 או 3? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
שלום, אני נמצא בבית פרטי 2 קומות + מרתף, אני מעוניין לשים את הראוטר האלחוטי של במרתף ולהגביר את האות על ידי ראוטר כלשהו אחר (רפיטר נראה לי קוראים לזה ... אבל אני לא לא יודע). מה שאני מעוניין זה להגביר את האות של הראוטר הקיים שיש לי . בראוטר שברשותי הוא : http://www.checkpoint.com/products/safe@office/index.html איזה ראוטר שאני צריך לרכוש על מנת שאני אגביר את האות , ואיך אני מבצע את זה ?? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי חברים, היה לי מודם ראוטר kasda kw5212, עבד על הפנים. הגדרתי אותו כ-bridge וקניתי נתב C2 AC900, עבד פצצה כמה שנים. היום המודם מושבת. נסיתי לחפש מודם בלבד אבל נראה שלא מוכרים רק מודם אלא מודם וראוטר משולב. האם לקנות מודם משולב "פשוט" שמתאים ל100MB כלומר VDSL ולהגדיר אותו כBRIDGE? אודה לעזרתכם, ליאב.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כמו שבכותרת , ותודות לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום. יש לי נתב אלחוטי חדש של DLINK דגם DI-624 עד עכשיו היה לי רק מודם והתחברתי עם ה DIALER הרגיל לספק OBezeq (חיבור ADSL של בזק כמובן) הבעיה שמרגע שחיברתי את הנתב אני לא יכול להשתמש ב DIALER יותר, OBezeq לא עונה. הנתב מחובר ישירות למחשב (לא חיבור אלחוטי) אני יודע שאפשר להגדיר את המשתמש/ססמא בנתב עצמו אבל אצלי הסיסמא משתנה כל כמה שניות (SecureID) אז אני חייב את ה DIALER. מה עושים ? חרשתי את כל ההגדרות של הנתב, אני לא מבין למה ה DIALER לא עובד יותר. תודה !
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי מאליאקספרס ווי פיי ריפיטר. חיברתי אותו ופה נתקלתי בתופעה משונה. מחשב שולחני עם מתאם ווי פיי - מזהה את הריפיטר אבל לא מתאפשר להתחבר אליו. שני טלפונים, אחד אנדרואיד והשני אייפון - מתחברים חלק ובלי כל בעיה, בלי צורך לבקש סיסמא (לצורך הפעלה ראשונית הריפיטר הוגדר כמצב פתוח). יש רעיון כלשהו מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק מודם מדגם b-focus 312 ואען בו פיצול לכמה מחשבים. מה כדאי לעשות?בבזק הציעו לי את הדגם 542 של אותו מודם שיש בו יציאות ל-4 מחשבים. או שכדאי לקנות באופן פרטי משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב wireless .... במחשב שלי שמחובר לראוטר (דרך כבל רשת)...יש אינטרנט והכל עובד...אבל לשאר המחשבים שאני רוצה להתחבר דרך האלחוטי.... זה לא מתחבר...בדקתי בשני מחשבים וזה לא עובד.... הוא מראה לי שהוא קולט ואפילו שלושה קווים...אבל הוא גם מסמן את הציור של המחשב עם הסימן שאלה (והכתוב שהקישורית חסומה ומשו...לא כ"כ הבנתי..)..יש למישהו מושג איך מסדרים אתזה...ביום שישי הכל עבד לי חלק!!!!!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הכי קל להסביר בתמונה: המטרה היא לדעת את כל הדברים בכדי לקבוע איפיסטטי, אני עובד לפי מדריך אינטרנטי וזה כבר "עבד" במחשב הקודם כרגע אני עם מחשב חדש. בכל מקרה אני מקווה שאני בפורום הנכון וזה לא בתמיכה הטכנית. תודה ויום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אני מחפש סטרימר כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ואני ממש לא מתמצא.. מה לחפש, נתונים, דגם וכו'... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כפי שחלק מכם בוודאי יודע, מיקרוסופט חשפה אתמול גרסא ראשונית של מערכת ההפעלה הבאה שלה, המכונה כרגע Windows 7. מערכת זו אמורה להחליף לקראת סוף השנה הבאה או תחילת 2010 את Windows Vista. מקריאת הסקירות שפורסמו בחו"ל על הגרסא המוקדמת הזו, ניתן להתרשם שמדובר במערכת שעונה על מרבית הבעיות שיש היום ב-VISTA. גם בתחום הרשתות הביתיות והחיבור לרשת האינטרנט ישנם במערכת ההפעלה הזו חידושים ושיפורים רבים. המשמעותי שבינהם, הוא האבחנה בין רשת ביתית לרשת ארגונית. מיקרוסופט מבינה שישנם היום הרבה משתמשים עם מחשבים ניידים שמתחברים הן לרשת הביתית שלהם והן לרשת המשרדית. ב-WINDOWS 7 ניתן יהיה, סוף סוף, לעבור בין שתי הסביבות הללו, הביתית (המכונה HOME GROUP) למשרדית (DOAMIN NETWORK) בקלות ובפשטות, מ…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אם אני הופך ALCATEL לפרו המהירות תגדל?? אם לא איך עושים את זה כי אני זוכר שהיה מדריך לזה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום הרשת שלי מורכבת מראוטר TrendNet TEW-431BRP ומודם ADSL של בזק (ECI אם אני לא טועה). הבעיה היא שהקשר לא מחזיק מעמד וכל כמה זמן (לפעמים דקות לפעמים יותר) מתנתק ומתחבר שוב. הראוטר נמצא על Connection Keep Alive מה יכולה להיות הסיבה? מה יכול לפתור את זה? תודה גלעד
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר מסוג Linksys WTR54G ועוד 2-3 כרטיסי רשת אלחוטיים מסוג G כמובן התקנתי והצלחתי להתחבר לראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט ... יש לציין שאני שאני מתחבר דרך PPPoE דרך מודם Alcatel PRO שמוגדר כ PPPoE ב Bridge וקודם היה לי גם ראוטר רגיל והתחברתי בדיוק אותו הדבר רק שעכשיו הוא לא מתחבר... מוזר ! אף פעם לא התקנתי רשת אלחוטית זה חדש לי מה אני עושה לא נכון כאן ? האם אני צריך להחזיר את המודם שלי למצב הישן ? אם כן למה באלחוטי זה לא עובד וברגיל זה כן עובד ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
נעזרתי באתר - אבל ללא הצלחה לנפתור את בעיית בLOW ID בEMULE קישור: http://www.portforward.com. בהגדרות הראוטר פתחתי את הפורטים שמסומנים באימיול 4662 TCP ו4672 לUDP. יש גם IP סטטי למחשבים 192.168.1.103 והלאה. הפיירול של ווינדוס מוגדר לקבל את הפורטים. ואם זה משנה משהו יש לי מודם ECI 312+. איך צריך להגדיר את הראוטר או המודם כדי שהפורטים כן יפתחו.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, קראתי מדריכים שונים של התוכנה NO-IP, והלכתי לפי ההוראות הכל טוב ויפה. הוא קורא לי את הכתובת אצלו בתוכנה. אבל ברגע שאני רושם את הכתובת שלי שאני נתתי לו XXX.NO-IP.ORG הוא פותח לי דף שגיאה. יש לי ראוטר של D-LINK (DI-604( ואני לא בטוח שמשם יש בעיה. בבקשה תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
PCI=22 USB=11 ההבדל יהיה מורגש?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום! קניתי מודם שהוא גם ראוטר של החברה ORIGO שהאתר שלהם הוא WWW.ORIGO2000.COM ואני לא מצליח להגדיר את החיבור לאינטרנט של חברת 012. ניסיתי לדבר עם התמיכה התכנית אך התשובה שלהם היתה שלילית.לא היה להם מושג מה לעשות! בקיצור אני צריך ממכם עזרה שתאמרו לי בבקשה באיזה פרוטוקול להשתמש ומהם ההגדרות שעלי להגדיר! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית בין שני מחשבים בבית שלי, כרגע המחשב הראשי מחובר לאינטרנט דרך מודם שעבר הסבה לראוטר והמחשב השני מחובר אל המחשב הראשון ברשת חוטית. שאלתי היא כזאת, לפי הבנתי בשביל ליצור רשת אלחוטית צריך בנוסף לכרטיסי רשת לקנות ראוטר אלחוטי, המודם שלי גם ככה עובד בתור ראוטר אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות איזשהו משדר אלחוטי שהוא אינו ראוטר מכיוון שגם ככה זה עולה הרבה, ראיתי גם שיש דבר כזה שנקרא AP אבל אין לי מושג מה זה. מקווה שתוכלו לעזור לי עמית גל דרך אגב אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי טוב ומה יותר טוב PCI או USB
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
עשיתי רשת בין 2 מחשבים בעזרת כבל מוצלב. בשני המחשבים יש win98se . שני המחשבים מתקשרים היטב אחד עם השני. מחשב אחד מחובר לאינטרנט בעזרת מודם כבלים usb (מוטורולה 4200) וכולל חייגן. התקנתי ics . הכל ניראה תקין , אבל משום מה המחשב הלקוח לא יכול לגלוש. מכיון שהתקנתי כבר הרבה שיתופים כאלה בהרבה מחשבים והכל היה בסדר, ניראה לי שפשוט ה- ics לא עובד עם כבלים +חייגן. אם מישהו מכם מצליח לגלוש עם תצורה דומה לשלי ,אולי יוכל לעזור לי. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ברשת ביתית קיימת ראוטר חדש (מארה"ב) מסוג Linksys WRT54GC. הגדרתי את כל ההגדרות ע"פ ההוראות והמלצת ספק האיטרנט. הראוטר עבד לפרקי זמן קצרים (דקות ואפילו שניות) והתנתק (לא קיבל פינג) עד התיחול הבא שלו חוזר חלילה. המליצו לי להחליף קושחה אך עם התקנתה הראוטר נתקע (נורית power בצבע צהוב במקום ירוק ואין יותר פינג). נכנסתי למספר אתרי דיונים (בארץ ובחול) וגיליתי טונה של בעיות עם Linksys, בעיקר בעיות ניתוקים ולמרביתן לא ראיתי סיום טוב. לפני שאני זורק את הקופסה ואומר "לינקסיס לעולם לא", האם למשהו רעיון מה ניתן לעשות? להלן פרטים טכניים: אני משתמש במודם אלקטל שחור ישן בעל 5 נוריות דרך ADSL של בזק. ספק אינטרנט הוא "אינטרנט זהב". סוג החיבור הוא PPTP, כתובת הראוטר היא 192.16…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-