עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רציתי לפתוח דיון מרוכז על ספקיות אינטרנט, שהריי כולם מקבלים הצעות זולות מספקיות אחרות כל הזמן, ורציתי לדעת מה ההבדל בין כל הספקיות, ומה סדר עדיפיות, מה עושה ספקית לטובה יותר? הספקיות המובילות כיום בישראל : בזק בינלאומי, נטויז'ין, ברק, קווי זהב, אינטרנט זהב.

2. Started by avivasban,

שלום לכולם אני מנסה להתחבר מהמחשב שלי לftp של האתר שלי ואני לא מצליח אני מנסה גם דרך התוכנה של flashfxp וגם לא עובד וחבר שלי ניסה להתחבר מאצלו וזה עובד . מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by eity,

כל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שעות ברגע שאני מנסה להכנס לדפדפן הוא הוא נפתח ונשאר מסך לבן ואז מפסיק להגיב,ואני צריך כל פעם לסגור את הדפדפן ממנהל המשימות,ניסיתי אקספלורר פיירפוקס וכדי לסדר את זה אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כד הפעם הבאה שזה נתקע עוד פעם

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  4. האם זה אפשרי? כי אם כן, אז פשוט נשדר סאונד דרך הכרטיס רשת ישר לרדיו לא נצטרך לחבר רמקולים ישירות למחשב ואז יהיו לנו רמקולים אלחוטיים!!! ;D

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  5. היי. אתמול קניתי לוח אם Asus P4S533 עם כרטיס רשת מובנה של SiS. יש לי אינטרנט בכבלים מערוצי זהב ו012. התקנתי Windows XP, התקנתי דרייברים לכרטיס מהדיסק, חיברתי כבלים, האורות מהבהבים גם בלוח וגם במודם - הכל מחובר, עובד פיקס! יאללה, להתחבר! חיברתי דרך USB הפעם, ופועל. למה דרך הכרטיס רשת לא פועל ? תודה :'(

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  6. שלום יש לי אינטרנט בנקודה בחדר מסויים בו יתקיים קורס. אני רוצה להפיץ את האינטרנט באלחוטי ויש לי ראוטר חופשי. האם בכלל אני יכול לחבר קיר לכניסת LAN בראוטר והאלחוטי ידע לקבל את האינטרנט ממנו? שהרי תמיד הוא לוקח את האינטרנט מה-WAN? יש פתרון אחר? בתודה, יהודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  7. יש לי נתב רגיל של edimax (לא אלחוטי) ומחוברים אליו 4 מחשבים. 3 מהם עובדים מעולה. אך מחשב אחד (עם ויסטה) לא עובד. החלפתי בין החיבורים של המחשים ועדיין לא עבד. חיברתי ישירות למודם וזה כן עבד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by arieljt,

היום הגיעה המודעה לבניין שלי שבשבוע הקרוב תשודרג הרשת לNGN.. סוף סוף אני אקבל את ה10MB שחיכיתי לו ;D

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. לדוד שלי יש חיבור לרשת בעזרת הכבלים. כרגע המודם מחובר דרך הUSB ואני רוצה לחברו דרך כרטיס הרשת (ע"פ המלצת טכני ההתקנה) על-פי אינטרנט זהב אין צורך בשום פרמטרים (IP ו DNS וכו') וצריך להשאיר הכול על זיהוי אוטומטי. הבעיה שבצורה זו אין זיהוי של המודם ברשת. כל הדריברים מותקנים ולא נראה לכאורה שקיימת בעיית התקנה. החיבור דרך ה USB עובד כראוי. השאלה היא האם בכל זאת צריך להכניס אי אילו פרמטרים או לבדוק משהו שלא חשבתי עליו. מדובר בכרטיס רשת "אונבורד" ובכלל, אולי אין משמעות להתקנת הרשת ואין הבדל משמעותי במהירות הגלישה.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מחפש מכשיר כמו בכותרת. מצאתי 3 דברים ב DEALEXTREME אילו מהם אני צריך? 1) http://dealextreme.com/details.dx/sku.3530 2) http://dealextreme.com/details.dx/sku.6323 3) http://dealextreme.com/details.dx/sku.6309 אני צריך את 1 2 או 3? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by israelnba,

יש לי שני מחשבים ורק אחד מהם מחובר באמצעות מודם ASDL עומדים בפניי כמה אפשרויות 1. רשת אלחוטית אבל זה בעיתי כי אחד המחשבים נמצא בממ"ד 2.כבל רשת מוצלב - גם זה בעיתי כי מה זה לא בא לי שמחשב אחד ישמש בתור מחשב ראשי כי גם ככה הוא פועל על הפנים לכן בכל אופן אני צריך לקנות נתב כדי לא לחבר בכבל רשת את המחשבים כי זה כנראה יפגע בביצועים של המחשב שגם ככה פועל לא משהו ו.. הבנתי שיש אפשרות להפוך מודמים ADSL מסויימים לנתב (רק שהוא לא אלחוטי כמובן..) בקיצור אני לא יודע בכלל אם שווה לי להשקיע בנתב... (הייתי שמח לעשות רשת אלחוטית אבל לא בטוח שתהיה קליטה בתוך הממ"ד אפילו עם דלת פתוחה) אבל אם אני גם כך צריך נתב בשביל לחבר את המחשבים במקום לחבר בכבל רשת מוצלב אז אני אקנה... אשמח לשמוע את חו…

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by Googleness,

אז ככה, הרכתבי לקרוב משפחה בביתו רשת אלחוטית עם ראוטר של לבל וואן. בכל מקרה הבעיה במחשב הנייד שלו (HP לא זכור לי איזה דגם אבל הכרטיס WIFI מובנה בתוך המחשב). הוא מצליח להתחבר רק לרשת אצלו בבית ולא לאף רשת אחרת. הוא ניסה בשל השכנים, אצל חברים, בבית קפה ארומה. בעיה מוזרה ביותר.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  13. Started by cold fire,

הכי פשוט שרק אפשר אבל שיהיה קל להתקנה(בלי להתעסק איתו יותר מדי)

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי חבילה של 2MB ומה שמופיע לי בחיבור זה 2.4MBPS מה זה השיגעון הזה ויקבלתי מודם נתב חדש הוא טוב? הדגם של ECI 312+

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  15. שלום לכולם ... אז ככה אם יש לי וירוסים במחשב השני והוא מחובר דרך ראוטר זה משפיע עליי גם? ועל עוד מחשבים בבית? תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by sherlock1212,

לפני שאני נכנס לשרת למשל בBattlefield 2 זה מראה לי שהping שלי הוא בערך 150 ואחרי 5 דקות שאני משחק הוא עולה ל400-500...זה קורה רק מ- 2 בצהרים עד 11 בלילה(בערך)... יכול להיות שזה בעיה בספקית? אם לא מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  17. אחי קנה מחשב חדש והוא עובד על לינוקס redhat עכשיו הבעיה היא החיבור לרשת הביתית שאנחנו לא כ"כ יודעים איך. נ.ב אני יודה מאוד לבנאדם שימצא דריברים של Intel Pro/100VE NetWork ללינוקס!

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  18. שלום לכולם! אני כבר כמה שעות נאבק פה עם הגדרות.. יש לי נתב tp link אני מנסה לחבר אליו שני מחשבים בחיבור חוטי. מחשב מספר 1 , הראשי שהגדיר את הגדרות הרשת מחובר - ועובד מעולה משום מה אני לא מצליח לחבר את המחשב השני, אני מנסה לראות אם הוא מזהה את הראוטר ע"י ping לראוטר והוא לא מצליח. יש למישהו רעיון / יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  19. הראוטר החובר אצלי לשני מחשבים נייחים שנמצאים באותו החדר באמצעות כבל רשת וכבר פעם שלישית שאני קם בבוקר אני שם לב שאי אפשר לגלוש. אני מנסה להיכנס להגדרות הראוטר דרך הכתובת שלו וזה לא תמיד מצליח (או לוקח יותר מדי זמן). פעם אחת פשוט כיביתי והדלקתי אותו אז אני חושב שהוא התחבר אוטומטי ופעם - פעמיים שנכנסתי להגדרות שלו ראיי שהוא היה מנותק. מה יכולה להיות הבעיה ? אולי פיספסתי איזה הגדרה ?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by Zadu,

שלום לכולם, אני מחפש Dedicated Host בשביל המשחק רשת שלי, אז ככה, זה יהיה שרת לכל העולם, הרבה אנשים משחקים, המטרה כמה שפחות לאגים. באיזה מדינה הכי כדאי לקנות את השרת ? מצאתי את השרת הזה : http://www.singlehop.com/servers/S-PLNX.php האם לדעתכם הוא יהיה מספיק טוב ? איזה קריטריונים צריך בשביל לבחור שרת יעודי טוב ? תודה , אבי

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. יש לי רשת ethernet בבית, מחובר לHOT 500 MB, האינטרנט האלחוטי עובד ללא כל בעיה בכל הבית , בעיה אחת (שפחות מפריעה לי) היא שהמחשב שמחובר בethernet מגיע רק ל 80-85 MB ,מניח שהכבל ישן ולא תומך במהירות גבוהה יותר (תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול לבדוק את זה) בעיה חמורה יותר היא שברגע שאני מנסה להוריד קובץ גדול או לגלוש בהרבה אתרים יחד החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני מנתק את הmoca מהחשמל ומחזיר אותו בגלישה רגילה או כשאני מגביל את מהירות ההורדה הכל עובד ללא ניתוקים, טכנאי הוט בדק אמר הכל תקין בציוד ולראיה שהחיבור האלחוטי תמיד עובד כרגיל ובמהירות מלאה, יש למישהו רעיון איך לפתור את הניתוקים?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי בדיוק נתב אלחוטי D-Link AirPlus DI-614. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3178604&g_kind=0 כתוב שיש לנתב firewall מובנה. האם אני עדיין אצטרך להתקין firewall במחשב (zonealarm, norton internet security וכו')?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by KKK,

הי, יש לי מחשב עם מודם USB ב-ADSL. לאותו מחשב מחובר מחשב נוסף בחדר אחר עם כבל Ethernet לגלישה באינטרנט. אני בקרוב קונה מחשב נייד שאותו אני גם מעוניין לחבר לרשת, אך אין במחשב עם המודם יציאה נוספת של LAN. אינני מבין בעניין הזה יותר מידי אך ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה ומצאתי את זה: http://www.10shop.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=649125 האם באמצעות המתאם הנ"ל אוכל לחבר בין המחשב לבין המחשב נייד לגלישה באינטרנט באמצעות כבל Ethernet? האם צפויות בעיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  24. שלום. עד היום היתי מתחבר עם ה5800 שלי לרשתות של השכנים כי את הרשת שלי אני לא מוצא אשמח אם תוכלו להסביר לי מה להגדיר בראוטר כדי שהטלפון יזהה את הרשת הראוטר שלי זה level one wbr-3406tx

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

זה פשוט לא יאומן 500$ וכמעט כל הגולשים בישראל מקבלים דואר זבל http://www.nextlink.co.il/site/Prices.aspx

• 2 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים