רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
http://uk.news.yahoo.com/030814/152/e678b.html הערבים אוהבים לשתף
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב הראשי יהיה 3\4 מהמהירות שיש בחיבור 1.5 ושהמחשב השני שמחובר אליו יקבל רקק חיבור לאיטנרנט ועוד 1\4 שנשאר ... הקיצור להגדיר לנווט תמהירות
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה: זה מה שאני מקבל כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב שלי. המחשב מחובר להאב שמחובר לראוטר שמחובר למודם OK? יש לציין שכל שאהר המחשבים ברשת עובדים בצורה תקינה. החלפתי כבל ובדקתי בעזרת מחשב אחר והכבל מתחבר ללא שום בעיות כך שהבעיה במחשב ולא בתשתית! עדכנתי לדרייבר האחרון באתר. לא עזר ניסיתי איפוס של הכרטיס רשת: התחל > הפעלה> netsh W>R>F>R גם לא עזר איפסתי את הביוס + פריקת חשמל סטטי. גם לא עזר הייתי כבר בטוח שהחיבור שמולחם ללוח לא תקין אבל!?!? הכנסת מתאם USB שהופך LAN וגם הוא לא עובד ומראה את אותה התוצאה כך שהביעה היא כניראה במערכת ההפעלה!!!! לא? אחרת הוא היה אמור לעבוד יופי. מה עלי לעשות עכשיו? יש דרך לאפס את כל הגדרות הרשת במחשב? או משהו …
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי ראוטר במחשב אחד, ועוד מחשב בחדר אחר. בקיר עוברים כבלי רשת, בערך 30 מטר או יותר, אין לי מושג. כשאני מחבר את הראוטר למחשב השני (בחדר השני) הנורה של הקליטה דולקת, אבל המחשב לא מתקשר עם ה-DHCP ולא מקבל IP בכלל. אז אמרתי, אולי זאת בעיה בכבל. החלפתי אותו ולא עזר. חיברתי את המחשב הנייד של אבא שלי לכבל הזה (יש לו כרטיס רשת GIGABIT מובנה אם זה משנה) ועבד מעולה. אז החלטתי שהבעיה בכרטיס רשת, אז החלפתי אותו לכרטיס רשת מאותו דגם, ולא עזר. העברתי את המחשב לחדר של הראוטר וחיברתי אותו ישר עם כבל 3 מטר, ועבד מעולה. אז בקיצור: הגעתי למסקנה שעוצמת האות שנשלחת מהראוטר שעוברת דרך איזה 30 מטר כבל נחלשת מספיק כדי שהכרטיס רשת (שהוא לא מי יודע מה... REALTEK 10/100 פשוט) לא קולט אותו…
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת דרך ראוטר של TP LINK הכול עבד יפה עד שפתאום הגיעה הפסקת חשמל ומאז אחד המחשבים לא מצליח להיכנס לרשת יותר והוא רושם קישורית מוגבלת או חסרה .... מה האופציות שלי ? יש לציין שהמחשב השני החדש יותר מביניהם ממשיך להיכנס לרשת רגיל
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני נמצא בחבילה של 100M בבזק בינלאומי, ועם archer 600 שנראה ומתנהג תקין. לאחר חידוש IP המהירות עולה ל50M וחצי שעה לאחר מכן יורדת ל4-8M . בזק מצידם מדווחים שהכל תקין. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי מה שלום כולם ? אני חדש פה ואני זקווק לעזרתכם . התקנתי ויסטה לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט . התקשרתי למוקד התמיכה של 012 והם לא ידעו איך לעזור לי . ניסתי להגדיר לבד ( תומך תמיכה טכנית ב 012 לשעבר) אבל לא הצלחתי . אני מחובר דרך הכבלים ויש לי מודם TERAYON 715 ( הכחול) בדקתי את כל ההגדרות שיש לי ב XP ורשמתי אותם בהגדרת החייגן בVISTA ולא הצלחתי. . . אשמח למדריך או עזרה לגבי הנושא . ( אני ניסתי להתחבר דרך VPN עם הצפנה אופציונלית ורק PAP מסומן ואני קבל שגיאה 815 ...שהמחשב המרוחק לא מגיב ) האם מישהו יכול לעזור לי בנושא?? אשמח לכל עזרה או אפילו לדבר איתי במסנג'ר... תודה רבה OK103
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אוקי אז ככה...יש לי מחשב נייד מסוג LG E500 ושבב אלחוטי ATHEROS משהו...מותקנת על הנייד מערכת הפעלה VISTA יש לי ראוטר של אדימקס 6400W (או משהו דומה...) ועוד 3 מחשבים בבית. כל הבית מצליח להתחבר לרשת פנאן והוא לא. כשהייתי אצל סבתי התחברתי לרשת האלחוטית בלי כל בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסט לראוטר ריסט למחשב...לעשות סטטיק IP וDHCP...ואין לי שמץ של מושג מה לעשות הלאה=\
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
האם אפשר לצאת מהתחייבות ללא תשלום קנס בטענה שבסופ"ש הפינג במשחקים הוא פי 4 ? וגם הגלישה באינטרנט זוחלת. הספק הוא בזק בינלאומי.. כל יום שבת אין לי אינטרנט.. עד שהגעתי לכתוב את ההודעה הזאת יצאה לי הנשמה.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הנה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7336&catid= יש לי אפשרות לרכוש אותו ב 20$ האם זה שווה?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי חבילה של 2MB ומה שמופיע לי בחיבור זה 2.4MBPS מה זה השיגעון הזה ויקבלתי מודם נתב חדש הוא טוב? הדגם של ECI 312+
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר נתב + רכזת (4 פורטים) + מודם adsl טוב? שאפשר להגדיר לו איזה פורטים לאינטרנט לפתוח, ושעובד מהר. יש לי אחד כזה של Dynamode והוא ממש ממש זבל.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לפתיחת אתר על המחשב שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית עם 3 מחשבים (כרטיסי רשת אלחוטית בתוך המחשבים, ונתב של חברת אסוס), ובזמן האחרון במחשב מסויים אני לא מצליח לגלוש לפעמים (לא ניתן להיכנס לאף אתר) אע"פ ש ICON ההתקשרות= מצב מקושר ועוצמת אות מצויין מה ניתן לבדוק/לשנות כדי לטפל בבעיה?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי כמה מחשבים ( אייפונים - איפודים ) אפשר להתחבר על הראווטר ( סימנס של בזק למשל ) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה צצה במוחי ואשמח לתגובות - נניח רשת מחשבים גדולה (של כמה מאות מחשבים לפחות) אשר משתמשי קצה בה חסומים בפני שיתוף קבצים מכל סוג. בהרבה תוכנות של ביט טוררנט יש אפשרות לקודד את החבילות הנשלחות כך שהמסננים של הרשת לא יעלו עליהם וכן יהיה אפשר לשתף קבצים (אפשר גם לדרוש שכל האנשים שמשתפים איתך יהיו בעלי תשדורת מקודדת לכן נניח שכך הדבר). בהנחה שזה עובד יופי, מה הסיכויים שמנהלי הרשת יעלו על זה? כמה קל בהינתן כל מיני תוכנות מוניטורינג שיש כיום בשוק לזהות שמדובר בשיתוף קבצים? האפ אפשר יהיה להוכיח שמדובר בשיתוף או רק לקבל רמזים שזה הכן נעשה? אישית לדעתי זה לא אמור להיות קשה שכן חיבור למספר רב של IP-ים במקביל ושליחה וקבלה מהם די מרמזת שדובר בשיתוף קבצים גם אם מעשית אינך …
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר מסוג Linksys WTR54G ועוד 2-3 כרטיסי רשת אלחוטיים מסוג G כמובן התקנתי והצלחתי להתחבר לראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט ... יש לציין שאני שאני מתחבר דרך PPPoE דרך מודם Alcatel PRO שמוגדר כ PPPoE ב Bridge וקודם היה לי גם ראוטר רגיל והתחברתי בדיוק אותו הדבר רק שעכשיו הוא לא מתחבר... מוזר ! אף פעם לא התקנתי רשת אלחוטית זה חדש לי מה אני עושה לא נכון כאן ? האם אני צריך להחזיר את המודם שלי למצב הישן ? אם כן למה באלחוטי זה לא עובד וברגיל זה כן עובד ?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
-
אני מחפש את זה בשביל העבודה שלי יש לנו רשת אם מודם אלקטל וטואטר ולפעמיים אני רוצה הרשת האינטנט עובד נוראה לאט ואני רוצה לדעת אם מישהוא בחברה מישתמש בחיבור לאינטנט בצורה כזו שתופסת את רוח הפס או שזו בעיה אחרת אבל אני מקיר רק דרך אחת שלא כול כך חביבה עלי היא להיכנס ל TELNET ולנסות שם לנתר את התעבורה לבד מה שאני מחפש זו תוכנה קטנה ופשוטה שתגיד לי מה תעוברת הרשת שלי יש לי מודרם אלקטל וראוטר ליציאה מהרשת האם משיהוא מקיר תוכנה כזו האם מישהוא יכול להצליץ על איזו תוכנה כזו
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מאינטרנו אבל גיליתי שאני לא לא צריך אותו איך אני מעלה אותו חזרה?
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סיני זול וטוב שמבצע את הרפיטינג ע"י "העתקת הרשת" לערוץ אחר, בשונה מרפיטר רגיל שמעתיק את הרשת המקורית על גבי אותו ערוץ בו היא משודרת. תודה
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית נתב Linksys WRT54GL ומחשב נוסף בחדר אחר שמחובר אליו אלחוטית. עד אתמול בערב הכל עבד מצויין ומסיבה שאינה ברורה היום בבוקר המחשב השני פשוט לא מצליח להתחבר. המחשב הנוסף מזהה את הרשת, יש אפילו סיגנל טוב אבל כאשר מנסים להתחבר מקבלים הודעה שלא ניתן להתחבר. אין בעיה של אבטחה כי עד עכשיו הרשת לא הייתה מאובטחת. ניסיתי לאבטח את הרשת (WPA Personal), הוספתי את הסיסמה במחשב השני ולכאורה נראה שהכל בסדר (שוב, יש סיגנל יפה בצבע ירוק) אבל כפתור ה-Connect לא מושחר (Greyed out). אני כבר די אובד עצות, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
בבקשה תסבירו לי איך עושים רשת אלחוטית ומאיפה אפשר לקנות אביזרים תודה מראש עמית
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-