עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. שידרגתי את המהירות שלי ל10 מגה אני משתמש ביוטורנט. תשתית וספק של בזק . יש לשנות הגדרות ואם כן למה לשנות.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם לפני מספר ימים עשיתי רשת אלחוטית כבלים (ערוצי זהב) ו- 012 ראוטר ו-2 כרטיסי רשת אלחוטיים והביאו לי משהו שאני מש לא מכיר ראוטר דגם DI-714P+ של D-LINK כרטיס רשת למחשב נייח DWL-520+ של D-LINK כרטיס רשת למחשב נייד DWL-650+ של D-LINK מישהו יודע איך הם? האם הם טובים? ושאלה שמאוד חשובה לי האם בראוטר יש FIREWALL?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  3. מחפש פתרון VOIP אשר יחבר שניים (כרגע) ושלושה (בעתיד) משרדים לרשת טלפוניה יחידה. מדובר במשרד בישראל ואחד בארה"ב. הרעיון המרכזים הוא כמובן שיחות חופשיות בין המשרדים, ומחפש גם אופציה לאינטגרציה עם מערכת הטלפוניה (המרכזיה) שכרגע כבר נמצאת בארץ. הרעיון הוא ששלוחה 105 למשל תביא למשרד בארה"ב ושלוחה 104 למשרד בישראל לדוגמא. אשמח לכל עזרה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ^Z^,

הדפדפן הוא אינטרנט אקספלורר, וכל פעם שאני מנסה להכנס לGMAIL הדפדפן מראה לי את דף ה'cannot be displayed'. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות? עריכה : הצלחתי להכנס לGMAIL, אבל הססמא שתמיד היית מופיע מיד בשדה הpassword לא מופיעה שם. הGMAIL לא מאפשר להכנס לשיחזור סיסמא. מישהו יודע אולי איפה הדפדפן שומר את הססמאות שלו?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by לאונרד,

אני קונה מחשב חדש - זה יהיה מחשב משני בבית - יש חיבור לאינטרנט - מה אני צריך לקנות כדי להתחבר לאינטנרט ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Wolf-Net,

שלום, קראתי מדריכים שונים של התוכנה NO-IP, והלכתי לפי ההוראות הכל טוב ויפה. הוא קורא לי את הכתובת אצלו בתוכנה. אבל ברגע שאני רושם את הכתובת שלי שאני נתתי לו XXX.NO-IP.ORG הוא פותח לי דף שגיאה. יש לי ראוטר של D-LINK (DI-604( ואני לא בטוח שמשם יש בעיה. בבקשה תעזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  7. קודם כל מצטער .. על פתיחה של נושא שבטח חרוש לגמרי. פשוט לא מצאתי שום דבר בחיפוש פה .. כל אופן כמו שרשמתי בנושא .. יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX MIMO דרך 012 בכבלים. ואני רוצה לשנות ת'אייפי .. האם אפשרי לעשות את זה לא דרך הספק ? .. ואם כן , את הדרך הכי פשוטה בבקשה . תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום. רציתי לשאול: מהי הדרך הכי בטוחה לגלוש בסביבה עוינת : ? אבל לא רק באתרי פורנוגרפיה, אלא גם באתרים עוינים ידועים - כמו אתרים שמספקים seriel, קודים, משחקים פרוצים, פירטיות, ושאר דברים כאלה. השאלה שלי היא כזאת: 1. האם גלישה במערכת הפעלה Linux עדיפה תמיד על גלישה באמצועת Windows? 2. האם גלישה במערכת הפעלה Linux באמצעות Virtual Drive תספק את ההגנה הטובה עוד יותר? 3. האם גלישה באמצעות מערכת הפעלה קלת משקל הרצה על ה RAM בלבד (כמו Linux puppy, למשל, או אפילו Ubunutu כאשר זאת רצה מהדיסק בלבד) עדיפה עוד יותר, ותהיה האפשרות המומלצת ביותר? ההנחה שלי לגבי נקודה זאת, היא שכאשר גלישה תתבצע באתר זדוני כאשר המערכת הפעלה רצה מה RAM, לא תתאפשר הדבקה של המחשב בנגיף או רוגלה, וא…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  9. אני יודע שהיו על זה שאלות רבות, ערכתי חיפוש אבל בת'רדים שמצאתי לא היו תשובות שעזרו לי. שני המחשבים מחוברים בכבל רשת אחד עם XP והשני 98SE. כשהפיירוול פועל אז אין במחשב השני אינטרנט נסיתי לבצע אבת ה: Firewall > Main > Advanced > This computer is an ICS אבל זה לא עובד, יש משהו נוסף שעליי לעשות? אשמח לקבל עזרה.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  10. שלום, יש לי בעייה קניתי היום ראוטר אלחוטי של level one ואחרי הרבה כאבי ראש הצלחתי איכשהו להגדיר את הרשת , אולם במחשב הנייד שלי, בהתחלה הייתה מהירות סבירה ואז פתאום כמעט בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט כי שום דבר לא זז מה יכולה להיות הבעייה? ואם הבעייה ברינפוג של הראוטר או של הכרטיס רשת אז אם מי שיודע מה ההגדרות שצריך לשנות? (יש לי אינטרנט זהב 2 מגה ) תודה

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  11. אני חושב ששמעתי פעם על דבר כזה: סוויץ' שמחובר למודם במצב ראוטר ובחלק מהמחשבים ניתן רק להכנס לכוננים ברשת ללא אפשרות לגלוש. איך זה מתבצע מעשית? :s05:

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. אני גולש בבזק בנלאומי כבר די הרבה זמן ADSL 1.5MB אני משתמש באימיול באופן קבוע והוא פתוח 24\7 וחתחלתי להישתמש איתו בחודש וחצי האחרונים ב3 שבועות הראשונים האימיול לא היה יורד מ150-170KB בכל שעות היום אבל בזמן האחרון משהו מאוד מוזר קורה שבין השעות 3 בלילה עד בערך 10 בבוקר הכל עובד חלק אבל מבערך 11 בבוקר עד 2 בליה האימיול יורד במהירות לריצפה (אני מדבר על 20-60KB) וככה זה כל יום באופן קבוע. ומה שכן אני משנה כל הזמן את הפורטים שהאימיול עובד דרכם בשביל לנסות להיתחמק מאיזה הגבלהשאולי הם עושים וזה לא עוזר אני משתמש בנטלימיטר ויש שם פירות מלא של כל יום והבעיה הזו היא דפוס קבוע אני רוצה לציין שאני גם יודע מה אני עושה ושיש לי נסיון עם הראוטר ומשחק עם הפורטים ורשת ביתית בכללי

• 58 תגובות
    • 7.6k צפיות
  13. שלום. אני מעוניין לקנות נתב יציב, בסיסי, שלא יגרום להתנתקויות בכלל, עם התקנה נוחה. אין צורך בכל התוספות המיוחדות שמגיעות עם נתבים ב-800 שקל. התקציב הוא בסביבות ה- 200 שקל, מקסימום 250. אה, כמובן שהנתב הוא קווי. אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. את שורת ההכרזות של יצרניות מוצרי ה-WiFi חותמת חברת TP-LINK שהציגה ב-CES 2016 ארבעה נתבים חדשים, ובכללם נתב התומך בתקן 802.11ad הפועל בסביבת התדר 60Ghz. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6144

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  15. האינטרנט הוא של הוט במהירות 30M אני מעוניין לקנות ראוטר חדש כי אחד המחשבים הרחוקים לא קולט את האדימקס כמו שצריך ככה שיוצא שאם אחד המחשבים משתמש חזק הוא פשוט "שואב" את כל הרוחב פס.. איזה ראוטר אפשר לקנות שייפתור את הבעיה? עד ה400 ש"ח..

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by cold fire,

כשאני קונה מחשב בחו"ל (ארה"ב) יש במחשב הנייד רשת אלחוטית מסוג Intel PRO/Wireless 3945 Internal Wireless האם אותה רשת תיהיה טובה גם לשימוש בארץ ואם לא איך אני יוכל להתאים אותה שיהיה לי רשת אלחוטית מסוג 802.11 (לסוגיהן a,b,g...(

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. Started by pergola,

כשהאינטרנט מחובר בלי הראוטר.. הוא עובד מצויין.. כשאני מחבר את הראוטר.. אני רואה במודם שכל האורות דולקים והוא תקין.. כנ"ל על הראוטר.. יש אפילו אייפי נורמלי כשאני בודק בCMD אייפי קונפיג.. אבל הוא לא נותן לי חיבור אינטרנט למרות זאת.. אני חושב שאני פשוט לא יודע להגדיר local area connection לראוטר.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by mikko,

טוב אז בשעה טובה קניתי את הנתב ואני רוצה לשדרג ל firmware צד ג כדי להוציא ממנו את המקסימום בינתיים שידרגתי לגרסה רישמית של 4.30.11 עכשיו אני מלתבט בין Tomato ל TT-WRT שיצא לו גרסה חדשה היום 24v .dd-wrt.com מה אתם הכי ממלצים ולמי אין בעיות כי בגרסה הרישמית אני לא מצליח להפעיל UPNP תודה

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  19. מצאתי 2 אתרים שמציעים עזרה לאנשים להתנתק מהתחייבויות לספקי האינטרנט לאור המצב שקיים היום אני מקווה שזה באמת יעזור למישהו כי אנחנו צריכים את כל העזרה שאפשר לקבל בשביל להתמודד עם החברות האלה אתר ראשון: http://sekershuk.co.il/?N,W,211 אתר שני: http://tluna.nrg.co.il/companies/category.asp?catID=15

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by X7-007,

יש לי את הגירסה tomato-E3000USB-1.28.9054MIPSR2-beta-vpn3.6 שהורדתי מזמן מ http://tomatousb.org/download שמתי לב שיש גירסאות אחרות של Toastman שאמור לשפר דברים פה ושם, למרות שהגירסה שלי רשום שהיא יותר חדשה 9054 בהשוואה למספרים של הגירסאות האלו 7500, האם יש הבדל ? ואיזה גירסה נותנת גם IPv6 וגם VPN, את כל שאר הדברים אני לא ממש צריך כי אני גם לא יודע בדיוק איזה גירסה נותנת מה.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by EagleXDR,

שלום, לפני כמה זמן פתחתי דיון עם אותה שאלה, אך בסופו עזרתם לי להגיע למסקנה שעדיף לקחת מבזק מודם פשוט ולקנות ראוטר. היום, אחרי שיחה עם הבזק, הבנתי שמסתבר שהמודם שלי לא באחריות, והם רוצים תשלום תמיכה או שטות כזו או אחרת כדי לקחת מהם מודם אחר. החלטתי, שנמאס לי לקחת מהם את המודמים שלהם שמתים כל חצי שנה, ואני מעדיף לקנות מודם בנפרד וראוטר בנפרד, לא מבזק. בקשר לראוטר, חשבתי ללכת על WRT54GL (או רק L) הישן והטוב, כיוון שגם ככה האקסבוקס והמחשב מחוברים חוטית, אז אני לא צריך N בשביל משחקים או סטרימינג. בקשר למודם - מה ההמלצה שלכם? תודה.

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  22. שלום, ברצוני לרכוש נתב שיחליף את ה-TP-LINK WR541G שיש ברשותי. המטרה היא לשדרג את מהירות ה-WIFI בבית ע"מ להגדיל את מהירות ההעברת הקבצים שבין המחשבים ב-LAN. לאחרונה קניתי את ה-Edimax BR-6228NS, אך מסתבר שהוא פשוט לא יודע/איטי מדי לעבוד בחיבור עם חייגן. לוקח לו 20 שניות להיכנס לגוגל + פינגים עם איבוד מידע. בהתחלה חשבתי שקיבלתי נתב תקול אך זה התבדה בהחלפת הנתב. אח"כ ניסיתי את הנתב TP-LINK WR741ND. הוא עובד אך הטווח שלו לא מספק את הסחורה. לכן אבקש עזרה במציאת נתב מתאים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם , אני גולש ב ADSL של בזק , אני רוצה לקנות מודם אלחוטי , הטווחים מאד קצרים (איזור ה 10-15 מטר מרחק) . אני מבקש המלצה על ראוטר אלחוטי בטווח המחירים הזה שיהיה כמה שיותר טוב ביחס למחיר. אגב , אשמח לקבל חוות דעת על הנתב הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router&db140773=140786&db1010565=1011939&keyword=%f0%fa%e1&orderby=price תודה רבה על העזרה חברים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום קניתי את הראוטר הזה במקום הישן שלי כי יש לו 8 יציאות רשת (אני זקוק ל 6-7) וכן תקשורת אלחוטית בתקן N המהיר (חיבור לניידים וטלוויזיה חכמה). פתחתי את האריזה (הוא נראה חדש עם ניילונים) וחיברתי אותו למערכת על פי ההוראות שיש בדיסק. אחרי חיבור המתח ראיתי כי המחשבים בבית יכולים להתחבר לאינטרנט (מוזר כי עוד לא הגדרתי בו דברים). ניסיתי להכנס לראוטר (לצורך הגדרות שונות) דרך האינטרנט אקספלורר (192.168.0.1) והגעתי למסך הכניסה. הכניסה היא admin וללא סיסמא בהתחלה. הראוטר כותב שזה לא נכון ולא נותן להכנס. אחרי הרבה נסיונות שונים עשיתי לראוטר reset כפי שמוגדר בהסברים (לחיצה ארוכה על כפתור reset פנימי) וראיתי את הלדים שלו מחליפים מצב (כנראה איתחל את עצמו מחדש). עכשיו הוא אמור היה לחזור…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. הי, יש לי בבית את הנתב הנ"ל, ואני נתקל בכמה בעיות איתו. רציתי לשאול האם מישהו ראה/שמע/נתקל בבעיה ו/או בפתרון שלה לפני שאני מטפל בנתב עם הגרזן שלי. הרשת שלי מורכבת בצורה הבאה: מודם כבלים של טריון, מחובר לפורט ה WAN של הנתב. לנתב מחובר מחשב אחד, ועוד סוויטץ' בצד השני של הבית. לסוויטץ' מחוברים עוד 2 מחשבים, נקודת גישה אלחוטית ומודם ADSL של אלקטל המשמש כמודם ולא כנתב. הנתב משמש כשרת DHCP. האדימקס מחייג דרך מודם הכבלים בפרוטורול PPTP לנטוויז'ן. גרסת הקושחה של הנתב מעודכנת ל 3.15 - הכי עדכנית, והבעיה קיימת גם בגרסאות קושחה קודמות. בעיה 1: לאחר יום יומיים (לא יודע בדיוק כמה זמן) של פעולת הנתב, לא ניתן לגשת יותר לממשק הניהול (192.168.2.1). הוא לא מגיב. צריך לנתק את הנתב מהחשמל ול…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים