עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התקנתי את הראוטר, הכל עובד, הפעלתי את ה-FIREWALL, ועדיין יש לי גישה לכל האתרים תוכנות זה לא חוסם כלום. עזרה? וקצת פירוט על ההגנות נגד DOS, איך הן עובדות?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by iliagildin,

שלום עשיתי חבילת אינטרנט TOP 100 עם בזק (כי לטענתם אין כבר משהו אחר) במחיר כמו שהיה אז לא כזה אכפת לי אבל מאז פרוץ הבלאגן במהלך היום מהירות האינטרנט שלי יורדת ל 1.5 מגה היום בלילה בדקתי (שעה 4) היה 68 היום בבוקר שעה 8 נישארה אותה מהירות סבבה במהלך היום זה יורד לעט לעט עד שכרגע זה עומד על 1.5 מגה מצ"ב תמונה מ SPEEDTEST (המחזוריות הזאת נמשכת כבר במשך שבוע) היה אצלי אתמול טכנאי שעה 5 לא עשה כלום בבית לטענתו עשה משהו למטה ולשעתיים המהירות חזרה להיות בסדר ואז שוב פעם ירדה ל 1.5 (אני כרגע במצב הזוי שמהירות ההורדה שלי נמוכה יותר ממהירות ההעלאה) היתקשרתי לבזק הם מרחוק רואים שהכל בסדר ואם אני מזמין טכנאי והבעיה בציוד שלי (כי יש לי ר…

3. Started by חגיב,

יש לי מצלמת IP שמחוברת לראוטר. אני מצליח לצפות דרך הסמארטפון במצלמה. מה שמוזר הוא שאם הסמארטפון מחובר גם כן לאותו הראוטר שהמצלמה מחוברת דרך WIFI אז הפונקציה של האודיו של המצלמה גם עובד לי אבל אם הסמארטפון מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת (הרשת הסלולארית או רשת אלחוטית אחרת) אז אני רק רואה את הוידאו אך הפונקציה של האודיו לא עובדת. זה מאד חשוב לי שהאודיו יעבוד כי המצלמה משמשת אותי לצורכי בייבי סיטר. לפי דעתי זה קשור לאיזה שהיא הגדרה בראוטר. יש לי ראוטר של TP-LINK והמצלמה היא TENVIS. אני אשמח שמישהו יפתור לי את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. היי, יש לי מודם+ראוטר (מכשיר אחד) ואני מעוניין שהוא יתפקד רק כמודם ואז לחבר אותו לראוטר אחר שיש לי. המודם ראוטר שלי הוא: Netgear DGND3700v1 הראוטר החדש שלי הוא: Netgear R7000 יש כמה צילומי מסך לחלק מההגדרות בשני המכשירים: https://www.dropbox.com/sh/6d5x9465o08jl76/eeRZmnew93/router תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. מצרף צילום מסך של השגיאה תודה!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. Started by tembo,

שלום, אני מחפש תוכנה או דרך לראות כמנהל רשת , אילו משתמשים מחוברים לדומיין מסויים לדוגמא ב SERVER 2003 (התחנות עם XP PRO). אני רק צריך מידע ברגע נתון מי מחובר לרשת כלומר מה שמות המשתמשים שלהם ולא בהכרח אם הם פתחו קבצים מסויימים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום. כדי להשיג מהירות מקסימלית בתוכנות שיתוף למיניהן יש צורך בPATCH שפותר את הנושא. האם אתם מכירים אחד כזה שבוודאות אין בו וירוסים/מזיקים למיניהם?

8. Started by Eternal Thought,

לפני כשבוע שידרגתי את האינטרנט אצל בזק+בזק בינלאומי מ-15 מגה ל-40 מגה. הנחתי שהמודם הנוכחי שלי יספיק אבל כנראה שאני צריך משהו שהוא VDSL ולא ADSL (?) ויש לי קצת סלט בראש לגבי מה צריך ומה לא. אז רציתי לשאול האם זה באמת הכרחי? האם צריך מודם (או מודם+ראוטר) כדי לקבל תמיכה במהירות כזו? במידה וכן, איפה משיגים דבר כזה? דבר כזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24871&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה טווח המחירים שצריך לצפות לו? ואם כן, האם כדאי לסמוך על בזק שנקבל מהם משהו זול יותר ואמין יותר? (ואולי יותר שייך לצרכנות מאשר לכאן, אבל לעוד מישהו קרה שהמהירות שלו *ירדה* אחרי שדרוג כזה? קודם היה לי פחות …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. אני ממש אובד עצות!!! :s05: , הוספתי מחשב חדש לרשת שלי במקום מחשב שכבר היה לי חיברתי לרשת אבל הבעיה שכשהוא עולה הוא לא עולה יחד עם חלונית להכנסת שם משתמש סיסמא ולאיזה דומיין אני רוצה להיכנס, זה עולה באופן אוטומטי, מה עושים???.... בבקשה עיזרו לי זה ממש דחוףףף

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. Started by Semyon171,

שלום, דיברתי עם נטויז'ן הם אמרו לי שזה עולה 17 שקל לחודש 24 חודשים + התקנה 200 ש''ח. מקבלים נתב Level one ,הם אמרו לי דגם WBR640 - אין דגם כזה ברשת אפילו. לא שווה לדעתי,מה אתם חושבים? ועוד שאלה - איך הנתב הבא - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=402337

11. Started by demonshlomo,

יש לי שתי מחשבים אחד יותר טוב השני פחות בשתיהם משתמשים ואחד יכול להישאר פתוח כל הזמן! יש לי אינטרנט בכבלים שמחובר כל הזמן והוא מחובר למחשב דרך כרטיס רשת אבל יש לי מקום לעוד אחד(כרטיס רשת) וגם במחשב השני יש כרטיס רשת בשניהם יש ווינדוס XP PRO! מה לעשות כדי שיהייה רשת בין שני המחשבים ושבשתיהם יפעל האינטרנט כל הזמן(זה בסדר שאחד יצתרך לעבוד כדי שלשני יהייה אינטרנט!) תודה על העזרה! מתן

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. אני עכשיו משדרג את האינטרנט שלי מ1.5/128 ל3/150 במחיר של 140 (כולל תשתית)... בשאלה היא אם להישאר עם הספקית שלי או לא...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי בעיה. יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת. לאחרונה אחד המחשבים התחיל ליפול - עם מסך כחול. הנפילה מגיעה שניות ספורות לאחר העלייה של windows הודעת השגיאה היא driver irql not less or equal. כאשר אני מנתק את כבל הרשת - המחשב אינו נופל מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. Started by SandSt0rm,

איך שהבנתי אם יש לי ADSL שתופס כרטיס רשת אחד במחשב אז עדיף לקנות עוד כרטיס רשת ולחבר אותו למחשב השני ואת הADSL להשאיר על אותו כרטיס שהיה קודם או שבכלל עדיף לקנות HUB ולחבר גם את הADSL וגם את 2 המחשבים לשם על מה אני מדבר שאני מדבר על עדיף?? אני לא מדבר על כסף, כי ברור שהעיסקה עם הHUB תעלה יותר כסף אני מדבר על האינטרנט איך שהבנתי אם אני אחבר את המחשבים עם כרטיסי רשת בלי חיבור לHUB האינטרנט יעבוד יותר מהר ונוכל לשחק במשחקי רשת ביחד בלי בעיות בפינג [מהירות החיבור לשרת שאני משחק בו] אז מה אתם אומרים שעדיף??? את הדרך של הכרטיסי רשת, או הדרך של הHUB?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by Aner,

שלום רכשתי אותו אתמול וניסיתי להתקין אותו היום לחיבור כבלים עם TERAYON TJ715 בחיבור L2TP כשנכנסתי לממשק של הנתב לפי ההוראות (המחשב חובר אליו בכבל רשת) והלכתי לSTATUS ואז INTERNET CONNECTION כמו בהוראות, וקיבלתי Dynamic IP Disconnect. לא משנה כמה "*במידה ובשורה הראשונה קיבלת Dynamic IP Disconnect מהחשמל את המודם ואת הנתב. לאחר מכן חבר רק את המודם חזרה לחשמל , PWR- המתן כ 20- שניות ולאחר מכן חבר את הנתב והמתן גם כן לאיפוסו. ברגע שנורית הPWR בנתב תתייצב ולא תהבהב נסה לבצע שוב" מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. האם כל המודמים של הכבלים מאפשרים עבודה מול כ.רשת במקום USB? ואם לא - אז האם המודם Dawhoo (מקווה שאייתי נכון..) מאפשר עבודה מול כ.רשת? האם זה מצריך התקנה של תוכנה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by סאונד בראש,

שלום מדובר על מגבר מדגם TL-WA601G הרשת מחוברת באינטרנט אלחוטי בראוטר ללא בעיה ברגע שמנסים להיתחבר למגבר הוא לא מאפשר ורשום שהוא לא מחובר לאינטרנט מישהו היתנסה ? תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  18. Started by the king2006,

מישהו יודע מה הפורט של המסינגר 8 לייב?? תודהה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. Started by NoamG990,

אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש ראוטר משולב מודם שיתאים לתשתית של בזק עם מהירות של 15-40 Mbps (זה המקסימום שאני יכול לקבל באיזור שלי). הבעיה שאני לא כל כך מבין בזה והייתי רוצה לקבל חוות דעת והמלצות מאנשים שמבינים ויודעים דבר או שניים. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by imons,

אני עובר דירה לדירה אחרת שהיא יחידת דיור שצמודה לבית של בעל הבית. שני הבתים מחוברים לקו של הוט כאשר לבית של המשכיר יש אינטרנט של הוט (כלול גם טלוויזיה וטלפון) וליחידת דיור יש פיצול להוט טלוויזיה. השאלה שלי אם בבית שלי (היחידת דיור) ניתן לחבר עוד מודם אינטרנט של הוט (וגם טלפון)? יש לציין שאני כבר מנוי להוט לאינטרנט (1.5M) וטלפון ובנוסף אני מחוייב גם לספק אינטרנט זהב

21. שלום לכולם במרכז הרשת והשיתוף בהגדרות מתקדמות כשמנסה לשנות לשתף תיקיה ציבורית , ומדפסת, לאחר שלוחץ שמור שינויים, נכנס לבדוק ושוב מופיע בטל. מה לעשות ? משהו מונע ממני ללבצע שינויים http://prntscr.com/239v3o

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by elad76,

אני לא מבין למה העלאה היא שחשובה למהירות של האינטרנט ולמה תמיד מבקשר לעלות את הUPLOAD..

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. Started by toniviner,

קודם היה לי מחשב שמחובר לאינטרנט מהיר ADSL. עכשיו קניתי מחשב נייד שיש לו WIFI ורציתי לשתף בין המחשבים את חיבור האינטרנט, הקבצים והמדפסת בצורה אלחוטית אז קניתי נתב של 3COM דגם WL-537. בהתחלה בגלל שלמחשב הרגיל יש שני כרטיסי רשת מובנים ואחד מהם בשימוש על ידי המודם רציתי לחבר את הנתב לשני ואת המחשב הנייד בצורה אלחוטית לנתב. זה לא עבד. אמרו לי לחבר את המודם ישירות לנתב ומהנתב בכבל רשת למחשב הרגיל וב WIFI לנייד. עכשיו האינטרנט עובד בשניהם אבל מקרטע. האי מיול מקבל LOW ID והאינטרנט עצמו איטי. בנוסף אין לי מושג איך לשתף קצבים או מדפסת. אגב במחשב הרגיל יש ווינדוס XP ובנייד VISTA. בבקשה עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. שלום יש לי בחדר שני מחשבים אחד חדש שמחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית, ועוד אחד שגם הוא מחובר לפעמים (אני מעביר פשוט את הLAN USB.) אני רוצה להעביר את כל מה שבמחשב הישן למחשב החדש ולפרמט את הישן. אז אני רוצה לעשות שיתוף קבצים, לא גם שיתוף אינטרנט. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יעזור לי? את המדגריך הזה אני צריך לאחר שאני אפרמט את המחשב הישן כרגע אני מעוניין רק בשיתוף קבצים. תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. Started by asilic,

יש לי מודם בכבלים בחיבור USB רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו לרשת כי ניסיתי וזה עבד פעם אחת ומאז אין אינרטרנט במחשב השני

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.