רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים בבית ובכל מחשב אני משחק בו זמנית (במשחק און-ליין) וכל פעם המשחק מתנתק/ נתקע. האם זה קשור לזה שיש לי ראוטר ומודם בנפרד או שפשוט הראוטר לא סוחב??? ואם זה הבעיה לאיזה ראוטר כדי להחליף?? כיום יש לי מודם של 312+ ECI ורואוטר אל חוטי של EDIMAX BR 6204wg
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה זאת בדיוק סביבת העבודה החדשה Web 2.0 ומה השוני בינה לבין הישנה (איזו גירסה שלא תהיה)?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום! ברשותי ראוטר אלחוטי של 3com, ומאז התקנתו הוא חוסם לי הרבה מאוד פורטים, למשל את אלה את mIRC ועוד תוכנות למיניהן. שברתי את הראש, הפיירוול המובנה שלו כבוי, הפיירוול על המחשב כבוי.... ועדיין הפורטים חסומים! איך ניתן לוודא שהראוטר לא חוסם את הפורטים? תודה רבה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הנייד לנט ואין לי מושג איזה כרטיס כזה מומלץ ליקנות לצערי את החיבור פיסיאימידיה הזה במחשב הנייד לכן אני צריך אותו USB האלה כמו הסטיקים. אך אני צריך שהוא יוכל לעבוד עם הנתב שנימצא 3 קומות מעליו. זה אפשרי בכלל??? תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים מחוברים לרשת ביתית אלחוטית בשם "Home". אינני מצליח לשתף קבצים באף דרך בין המחשבים (כמובן ששיתוף קבצים אושר בשני המחשבים). אשמח לקבל פתרון\מדריך לפתרון הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 2000 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 20 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 20 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אוקי.. זה הולך ככה.. יש לנו רשת ביתית שמורכבת ממחשב ראשי עם 2 כרטיסי רשת. כרטיס אחד מתחבר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL) שקיבלנו מהספק אינטרנט. הכרטיס השני מתחבר ל-HUB של חברת Ethernet. ל-HUB הזה מתחברים עוד שלושה מחשבים שלכל אחד מהם הגדרנו IP שונה. גם למחשב הראשי יש IP שונה משלו.. : ) . בכל מקרה, Raven Shield למי שלא מכיר זה משחק אינטרנט מגניב עם יריות ועניינים, וכשאני רוצה להעלות במשחק Dedicated Server כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק (ובעיקר כי סוף סוף הפינג שלי לא יעלה על 200 כי אין ממש סרברים ישראלים פעילים במשחק הזה.. הוא די ישן..) ואני עושה את זה דרך המחשב הראשי (בעל 2 כרטיסי הרשת), הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר.…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.speedtest.net/ הבעיה נפתרה משום מה מביצוע בחינה באתר אני מבין שזה באמת נכון,והמהירות היא לא כמו שאומרים באמת נגיד 1.5mb וכניראה יש הגבלה מכיון הספק......האם זה נכון כי המהירות בבחינות שביצעתי לא היתקרבה אפילו למהירות שאני גולש(1.5mb)?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלוום לכולם! אני די חדש בנושא, אז סלחו לי על הבורות ו"היותר מידי" שאלות.. אני עובר לדירה בקרוב שעומדים להיות לי בה 2 מחשבים, אחד נייח והשני נייד. הדירה לא גדולה, 3 חדרים כאשר החדר עבודה (איפה שהמחשב הנייח יהיה) והסלון (איפה שכנראה אני אשב עם הנייד) חולקים קיר משותף יעני: <-------15-20 מטר ------> (בערך, לא באמת מדדתי) ----------------------------- | חדר עבודה | סלון | (שלא תגידו שאני לא משקיע בתיאור ;D) | | | | ----| |--|--| | | | | | | --| | 15-20 מטר | ----- | | ----| מטבח | | | | | | ------| |--| |---------- | חדר | ^ | שינה | כניסה ---------- בכל מק…
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אנשים לאחר המלצות חמות בפורום קניתי היום linksys 54gl. חיברתי אותו כפי שמוסבר וכעת המצב הוא כזה: אני מחובר דרך חייגן לכבלים. המחשב השולחני שלי מחובר לראוטר בצורה קווית ומאפשר גלישה חלקה באינטרנט. המחשב הנייד שלי מחובר לנתב האלחוטי עם עוצמת קליטה מקסימלית אבל כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט אני מקבל הודעת "The page cannot be displayed". אני ממש לא יודע מה לעשות. מבקש עזרתכם תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפתוח פורטים דרך הראוטר לביטורנט. ניסיתי כל מני דרכים אך עדיין הפורטים נחסמים משהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים הנ"ל הראוטר הוא- ROTAL RTA1025W הפורטים שאני צריך לפתוח הם 6881-6999
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני עושה רשת אלחוטית בבית .. המליצו לי על D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ D-LINK Router DI-524+ עריכה: התקשרתי ל KSP אין את הכרטיס רשת הזה .. אז הוא אמר לי לקחת ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX עכשיו איזה ראוטר וכרטיס רשת לקחת ?? נראה לי EDIMAX ACCESS POINT 802.11G ואיזה כרטיס רשת מתאים לו ? כי לא כתוב 802.11G מ ksp - אני הולך לשם בכל מקרה לקחת עוד איזה משהו ולברר עוד כמה דברים קניתי שם מחשב חדש .. 420 שניהם מה אתם אומרים ? הוא נוח ובסדר מבחינת בעיות פורטים וכו' ? אני צריך לדעת דחוף אני הולך לקנות את זה אפילו היום .. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי ורגיל ושניהם מחוברים לאותו הנתב. יש אופציה ב Network Connection תחת התפריט Advanced בשם Advanced Settings... שם ניתן לבחור את סדר העדיפויות שהמערכת פונה למשאבי ה TCP/IP כך שבמידה והרכטיס הראשון כושל הכרטיס השני נכנס לפעולה. כאשר כרטיס הרשת האלחוטי מוגדר כמשני והכריס החוטי מחובר המחשב עובד תמיד מהרכטיס האלחוטי. יש למישהו מושג מה הבעיה ? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
לאחרונה פקעה סבלנותי מלסבול מחיבור ה1.5 שמתחלק בין שלושה מחשבים אצלנו, אני רוצה אינטרנט מהיר יותר. אני משחק במשחקי רשת ומשתמש בתוכנות שיתוף למיניהן כך שאני מעוניין בחיבור בעל קצבי הורדה/העלאה גבוהים ובlatency נמוך לשרתים בארץ ובאירופה (עד כמה שזה אפשרי). אני מעוניין בחיבור פרטי משלי, יש בבית קו טלפון אחד ותשתית לכבלים. האם אני צריך להזמין קו טלפון נוסף או שאפשר להשתמש בשני חשבונות בו זמנית על אותו הקו (במקרה שעדיף לי ADSL)? מה עדיף באמת, ADSL או כבלים? מה הספקיות מציעות, כמה זה עולה, מה כדאי? אני מודע לכך שאת התשובה לרוב השאלות הללו אני יכול למצוא באתרים של ספקיות האינטרנט, אבל למדתי שלא לסמוך עליהן בכל הנוגע למידע אמין.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
פעם הייתי מוריד מהר יחסית בתוכנות סבבה,אימיול,ביטורנט וכו' עכשיו אני לא עובר את ה10KPS אפילו שיש ממש הרבה מקורות המהירות היא עד 4KPS, כיביתי את הפיירוול ובדקתי שהפורטים פתוחים אז רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה או משו במחשב שיכול לחסום אותם איכשהו ובגלל זה המהירות כל כך איטית??? ואין לי ראווטר
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 1800 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 30 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 30 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה קצת מוזרה,היום הדלקתי את המחשב הפעלתי את האימיול ופתאום אני רואה שהוא לא מתחבר לשום דבר לא לשרתים ולא לKAD,התחלתי לבדוק את כל מה שמסביב,אולי הNETLIMITER גרם לבעיה,אולי זה משהו בפיירוול.לא מצאתי כלום. כאשר התחלתי לשחק באופציות של האימיול עצמו ושינוי הפורטים לחצית על הכפתור של TEST PORTS.הדבר פתח דף אינטרנט חדש שהוביל אותי לעמוד הבאבתמונה) מה יכולה להיות הבעיה? אני רוצה לציין שאני משתמש בMORPHXT 7.6. eMule v0.46c[MorphXT v7.6[ תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קיצר קיבלתי BAN מאתר כלשהו איך כל העסק של הBAN עובד? ואם זה גם חוקי שטפו אותי באיך לעקוף את זה תודה
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר שאלתי כאן על נתב אלחוטי והומלץ לי על הדגם שבכותרת. השאלה שלי היא, מדוע כדאי לי לשלם עבור הנתב הזה 360 שקלים (הכי זול בזאפ) כאשר ישנם נתבים כמו זה http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 של LEVEL1 שעולה 290 ש"ח בחנות בה אני קונה ציוד בדרך כלל? מראש אציין כי המרחק הכי גדול שיהיה בין המחשב לנתב זה בסביבות ה-30 מטר ובבית אין חדרי בטחון אגב נוחות התקנה וטיפול שוטף אני בהחלט מחשיב כיתרון
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה עברתי לדירה חדשה וכמובן שהייתי צריך להעביר את חיבור האינטרנט לדירה החדשה... מאז ההעברה האינטרנט מתנתק לי בערך פעם בשעה ומתחבר מייד חזרה. לפני שאני פונה לחברת התשתית (אני מניח שהבעיה היא אצלהם) הייתי רוצה לעזות מעקב טוב יותר אחרי זמני הניתוק, פרקי הזמן וכו'. האם מישהו יכול להמליץ לי על על תוכנה שיודעת לעשות LOG של זמני החיבור, הניתוק וכו'? תודה מראש, רם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בחיבור כבל רשת למודם כבלים. המחשב מראה חיבור למודם אבל אין לי כתובת IP, לאחר בדיקה עם HOT כנראה שהבעיה אצלי במחשב. DHCP Client לא מתחיל ולא מקבל כתובת IP מהמודם, כמו כן הוא לא נותן להתחיל אותו ידנית אלא תקוע על start. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
האינטרנט שלי איטי בצורה מטורפת מאז שפירמטתי.. זה מתבטא בעיקר בהורדות (מוריד על 10-20 קילו בייט ממקומות שהייתי מוריד על 200). זה בעיקרון הפתיח לשאלה הבאה: נכנסתי ללוג של הראוטר שלי ויש שם משהו שאף פעם לא ראיתי. כל הלוג מפוצץ בהודעות כאלו: 2006.09.17 05:38:01 **IP Spoofing** 127.0.0.1, 80->> 88.152.99.90, 1959 (from ATM Inbound) 2006.09.17 04:31:26 **SYN Flood to Host** 192.168.1.2, 1504->> 64.236.46.63, 80 (from ATM Outbound) 2006.09.17 02:30:14 **UDP Flood to Host** 192.168.1.3, 3636->> 151.44.140.215, 1024 (from ATM Outbound) לפי מה שמצאתי בגוגל לגבי ה IP SPOOFING זה אומר שהאקרים מנסים לפרוץ לי למחשב או משהו כזה.. אני חושב. מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה מישהו יודע איך מלמיחים פינגים הנורה שבמודם לא מפסיקה להבהב וזה נירא לי אחת הסיבות שהאינטרנט איתי אצלי תודה למי שיעזור לי .. שמעון
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחבר שלי מתים לעשות ביחד רשת peer to peer הוא גר 2 בניינים ממני ואני קולט אותו ממש אבל ממש בקושי וגם זה אם אני ליד החלון יש לציין שיש לי כרטיס אלחוטי עם אנטנה חיצונית פשוטה וגם לחבר ... האם לקנות אנטנה יותר רצינית משהו ב 200 שקל זה פיתרון טוב שיכול להגביר את אחוזי הקליטה ? זה יעזור בכלל להעלות בעוד כמה קווים את הקליטה? לדוגמא האנטנה הזו: http://www.starcom.co.il/product.asp?product=734 האם יש פתרונות אחרים (אנחנו מעוניינים באנטנות קליטה) ועל אילו אנטנות אתם ממליצים? תודה על התשובה
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-