רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב אנשים...... אני חדש כאן ויש לי כמה בעיות...... יש שתי מחשבים מחוברים אם נתב Level One WBR3406TX האינטרנט של נטוויזין 2M...... כתובת פיזית: 00-05-1C-15-0D-37 כתובת IP?: 192.168.123.117 מסיכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער המהווה ברירת מחדל: 192.168.123.254 שרת DHCP?: 192.168.123.254 רשיון חכירה הושג: 10/03/2007 11:30:12 תוקף רשיון החכירה פג: 21/04/2007 03:30:12 שרתי DNS?: 212.143.212.143, 192.168.123.254 שרת WINS?: עכשיו יש שתי בעיות.... 1.. אני לא מצליח לשתף קבצים..... 2.. האימול יש לי תמיד LOW ID.... תעזרו לי בבקשה.....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם משהו יכול חעזור? :'( קניתי נתב LEVEL1 דגם WBR-3408 ואני לא מצליח להתחבר. יש לי תשתית HOT והספק 015 (SMILE) אני לא יודע מה ההגדרות שאני צריך להכניס. כל משה ניסיתי לא הלך. אולי מישהו יכול להגדיר לי שלב שלב.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום , הראוטר החדש שהתקנתי LINKSYS WRT54G2 מנתק כל הזמן את האינטרנט , כאשר המחשב לא בשימוש למרות שב SETUP תחת LT2P רשום KEEP ALIVE גם אם אני משאיר ברקע הורדה מ NZB דרך תוכנת GRABIT הוא מתנתק !!! וההורדה נעצרת. יש לכם רעיון ? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בהרבה בעיות עם הראוטר שלי, 3com מאז שעברתי לתשתית HOT. אני בספקית 012. אני מתכוון להחליף ראוטר ל LinkSys WRT54GL. האם הוא טוב ויספק את צרכיי? או אולי תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב יותר שיתאים ל HOT ו 012? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי Edimax 6504 בערך 3 שנים והוא נתב נוראי, האכיל אותי מרור כל הזמן הזה וגם כשהחלפתי אותו זה לא עזר ממש. (ה uptime שלו אף פעם לא עובר את הכמה ימים, לפעמים הוא נכנס ללופ של חצי שעה-שעה שהוא עובד לכמה דקות ומאתחל את עצמו וכו וכו') בקיצור נכנעתי ואני רוצה לקנות נתב N חדש. יש פרמטר אחד ויחיד שקריטי לי: יציבות. אני לא רוצה למצוא את עצמי מאתחל את הנתב פעם-פעמיים בשבוע וגם לא בחודש. מחפש נתב שנשא למעלה וממשיך לעבוד יפה לאורך זמן גם אני מקשה עליו עם uTorrent או כל דבר אחר. דברים אחרים כמו חיבור USB , Gigabit או סתם דברים אחרים יכול להיות נחמד. הנתב יהיה ממוקם במקום שלא מאוורר טוב אז כל נתב עם נטיה להתחמם נפסל מבחינתי. אשמח גם יהיה מדובר בנתב שיצא לשוק יחסית מאוחר יתר מאחר…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אני רואה נתבים שעובדים גם ב 2.4 וגם ב 5 כמו למשל ה E4200 והם עובדים בשני התדרים בו זמנית. האם הם מייצרים שני SSID או שלמעשה הם מייצרים SSID יחיד בשני התדרים והלקוח בוחר את התדר הטוב ביותר, החזק ביותר וכו אוטומטית. אשמח להסבר.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילה תופעה שהאינטרנט מנותק למרות שהנוריות על הנתב מראות חיווי תקין. כיבוי והפעלה פותר את הבעייה עד הפעם הבאה. האם הבעייה בהכרח בנתב עצמו ? התמיכה של בזק טוענים שהקו עצמו תקין לחלוטין. איך מבררים מה הבעייה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נתב Netbox של נטוויז'ן. הבן משחק ב DOTA2 יש לו לאגים והפינג קופץ לו עד לרמה שהמשחק בלתי שחיק ואף מתנתק. הציעו לנו לעבור לטריפל C. אני מעוניינת להשאיר את קו הטלפון על נטוויז'ן וזה אומר שיהיה לי נתב שלהם. טריפל C אומרים שאפשר להשאיר את הNetbox גם אם מתחברים דרכם (באנדל שזה ספק + תשתית) ומה שצריך לעשות הוא לקבל מהם ססמה ושם משתמש לבקש מנטוויז'ן שיגדירו את הנתב. השאלה שלי היא האם הבעיה במשחק יכולה לנבוע מהנתב או שלא משנה איזה נתב יש לי והגורם החשוב הוא הספק והתשתית. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מספר שנים נתב מבית NETGEAR 614 מחובר למודם Siemens C2-10 בזק סופסוף פרשו את רשת ה-NGN בבת ים כעת אני על מהירות 5Mb האם הראוטר יתמוך במהירות 10Mb? יש דרך לבדוק? המודם שברשותי תומך עד 15Mb ככול הזכור לי ללא בעיה כלל.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ב 15 מגה לתשתית של בזק, ולאנטרנט של בזק בינלאומי. לאחר שנה עם המודם netgear dgn2200 (שיוצר בסביבות מאי 2011) שקיבלתי מבזק, במהלכה הייתה לי תופעה מציקה מאוד בה החיבור האלחוטי היה מתנתק ומתחבר מחדש בצורה רנדומלית, נציג תמיכה טכנית אמר שאני אלך להחליף בבזק סטור. הנתב שקיבלתי במקומו, הוא d-link dsl-2760u (שיוצר באוקטובר 2010, ועליו 2 מדבקות של "נבדק/תוקן" של בזק, הראשונה מפבואר 2011, והשניה מיולי 2012) - כלומר refurbished. גרסת firmware היא: 5.10.85.0.cpe4.402.0 גרסת bootloader היא: 1.0.37-102.9 לא יודע עדיין לגבי הביצועים שלו. השאלה שלי היא - האם כדאי לי להשאר עם הנתב של דילינק (שנראה יחסית טוב - עובד גם ב 2.4 וגם ב 5), או להתעקש לקבל נתב חדש יותר (ואולי לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! עד היום, היה לי נתב של NETGEAR DGN2200, שעבד עד השבועיים האחרונים טוב. בשבועיים האחרונים, הוא התחיל להתנתק ולהתחבר מעצמו. דיברתי אתמול עם 166 ואמרו לי שזה בעיה בנתב. היום, הלכתי לבזק וכבר עברתי ל- VDSL, עם נתב אחר של NETGEAR - VVG2000. השאלה שלי היא: מדוע והאם אתם יודעים על זה משהו, מדוע הנורה של האינטרנט לא מהבהבת כשאני גולש? דיברתי עם 166, ואמרו לי שאם אני גולש והכל גולש בסדר, זה לא אמור להוות בעיה, אבל קודם כל זה חשוב לי, ואני רוצה לדעת אם גם אצלכם זה קורה, כדי לדעת שזו לא בעיה בנתב. ב. ראיתי בחוברת הדרכה של בזק לנתב הזה, שיש שם אפשרות שזה מהבהב, ואז זה מראה על העברת נתונים, שבשביל זה אני צריך את ההבהוב. לכן אני שואל, האם אצלכם זה מהבהב או גם לא? ואם מהבהב …
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחבר נתב nexttech אלחוטי ששכח את הסיסמא שלו איך אני יכול לעקוף את הבעיה הנ"ל על מנת להתחבר לנתב ולתחל אותו מחדש ? תודה רבה !!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מאז שהתקנתי אותו הביטורנט שלי זוחלתתתתת מישהו יכול לעזור לי ??? תודההה
-
- 32 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
האם הנתב TP-LINK TL-WR740N יכול להתמודד מבחינת חומרה עם חיבור L2TP בתשתית הוט במהירות 12Mbps? כמו כן, מכיוון שאף פעם לא התחברתי להוט בעבר - אחרי שהתחברתי לתשתית ולספקית, האם הספקית (שיש להם אפשרות רק לחיבור עם חייגן) תיתן לי שם משתמש וסיסמא כמו בבזק? ואם לא, איך אני מבצע את החיבור בין התשתית לספק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה יצא עדכון גרסא לנתב נ"ל, שמתי לב שאחרי שדרוג הגרסא, בערך כל שבוע הנתב נופל, כמובן שלא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב נייד וכמובן שלא ניתן להתחבר לנתב ישירות ע"מ לשנות לו קונפיגורציה. האפשרות היחידה היא לעשות לו RESTART עד לפעם הבאה שהוא נופל. מישהו נוסף נתקל בבעיה זו? אני אנסה בקרוב לשנמך גרסא (מקווה שזה אפשרי). זה הלינק לעמוד הנתב עם הגרסאות והגרסא ההחדשה היא הגרסא העליונה ביותר מתאריך 11.1.2012. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אודה לכם אם תעזרו לי יש לי רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים ונתב אחד מסוג TP LINK TL WR841NDאבל באחד המחשבים אין קליטה, איך אני יכול לשפר את הקליטה? האם עם AP מסוג TP LINK?והאם הוא מומלץ? לציין שיש לי נתב נוסף מסוג EDIMAX BR620AWG האם אפשר להעזר בו? ומה זה WDS ואיך אני יכול לדעת אם הנתב הוא כזה?להוסיף שאני יודע שהחיבור הקווי הוא האידיאלי אבל אין לי אפשרות כזו תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לתשומת כל מי שרוכש את הנתב הזה המחיר אותו מחיר האחריות לא אותו דבר וחבל נתב שעושה את העבודה ומומלץ
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי את הנתב TP-Link XX230v שיש לו חיבור GPON לסיב אופטי. העניין שהתברר לי בדיעבד שיש רשימה של נתבים מאושרי בזק ושהוא לא ברשימה. עכשיו יש לי שתי שאלות: א. אם ה xx230v לא מאושר בזק, אז בעצם אין למישהו מהארץ סיבה לקנות אותו ממני? אני בעצם לא מבין בשביל מה הוא נמכר בארץ, כשהוא לא מאושר על ידי בזק. ב. איפה אני יכול לקנות בכלל באופן פרטי נתב GPON מאושר בזק, חיפשתי בגוגל את הנתבים המופיעים ברשימה של בזק ולא מצאתי אפילו מחו"ל. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . ראשית גמר חתימה טובה .שנה טובה . אחרי שהבנתי שהמודמים המשולבים של בזק הם זבל ,קניתי ראוטר TP-Link 1043ND . הראוטר הזה מצויין .הגדרתי עליו את כל ההגדרות גיביתי הכל . אני רוצה לעבור לקושחת DD-WRT .הבנתי שזה הופך את הראוטר ליותר מהיר מבחינת שרת לינוקס שמותקן עליו . ויש אפשרות לחזור לקושחה המקורית וראיתי הוראות כאן http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm אני רוצה לקבל הסברים מה זו הקושחה הזאת ע"י מי היא פותחה ,ואם יש למישהו ניסיון איתה .. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי האתר של TPLINK הם הופיסו להורידה סוג של כלי אשר אמור להפוך את הנתב לשרת מדפסת, הנה הקישור: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j TL-WR1043ND_USB Printer Controller_Utility Work with the latest version of firmware for TL-WR1043ND. רשימת תמיכה למדפסות בנתב 1043ND: http://www.tp-link.com/common/compatible/print-server/ מעניין אם זה עובד, אנסה שיהיה לי זמן, אם מישהוא מנסה שיתן דיווח
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעונין שאחד המחשבים בבית יוכל להתחבר לרשת האלחוטית אך לא להנות מהאינטרנט שהיא מציעה. יש דרך לעשות זאת בהגדרות, משהו עם הכתובת MAC? יש שם אופציה של delete וload
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קו טלפון VOIP של Orange עם ה SmartBox שלהם, שלדבריהם לא תומך במהירות מעל 15Mb. מאחר ואני רוצה להרחיב את הפס, השאלה אם יש מכשיר VDSL משולב נתב טלפוני, שאוכל לקנות ולהתקין לבד מאחר ואורנג' כמובן לא נותנים תמיכה לזה. אם לא, האם אמור לעבוד לי האינטרנט והטלפון, אם אחבר לפני המתאם שיחות נתב VDSL שאקנה ואגדיר בעצמי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתב של חברת Netgear, הכולל מודם VDSL מובנה התומך ב-Vectoring, החל להימכר בישראל. הוא כולל 4 יציאות LAN הפועלות במהירות 1G, תמיכה אלחוטית בתקן AC1600 ושתי כניסות בתקן USB 2.0. כמודם VDSL, ה-D6400 פועל בתאימות מלאה לרשת בזק והוא גם כולל תמיכה ב-Vectoring. במקביל לתמיכה ברשת בזק, כולל ה-D6400 כניסת WAN יעודית המאפשרת להשתמש בו כנתב אוניברסלי המתחבר לכל מודם אחר ובכלל זה ה-HOTBOX של חברת HOT. ה-D6400 זמין כבר עתה במספר חנויות בישראל במחיר הנע בין 790 שקל ל-1,150 שקל. http://www.netcheif.com/blog/?p=6953
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! עברתי לפני כחצי שנה מהוט לבזק (40 מגה) קיבלתי מהם את הנתב הנ״ל למרות שאמרתי שכבר יש לי נתב ואני אשמח לקבל במקום רק מודם, הם התעקשו לתת לי אותו ולא לתת לי מודם. לפני כמה חודשים החלו בעיות ניתוקים (מתנתק ואז ישר מתחבר בחזרה) ואז זה גרם לי להתחיל להסתכל על החיבור שלי לרשת. מסתבר שה5ghz של הנתב זה רק 300mbs והנתב השני שלי br-6478ac והמחשב שלי תומכים בac מה שגורם לי להרגיש קצת מרומה. אל חשש אמרתי לעצמי. כל מה שעלי לעשות הוא לקחת כבל רשת ולחבר בין השניים! אך אבוי - החיבורים בנתב של בזק הם רק 100mb. עד כמה מה שאמרתי עכשיו נכון? הרשת שלי תישאר איטית כל עוד ואני משתמש בנתב הזה? אפשר לקנות מודם בנפרד? או לחילופין להחזיר לבזק את הנתב בתמורה למודם? או שאני סתם מפונק? תודה…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
לגבי תקן AC יש להגדיר בנתב את המדינה בה הוא מותקן. אין שום בעיה להגדיר מדינה שונה מישראל ואז נפתחים ערוצים נוספים. אמנם יש אזהרה שזה עלול להפריע לציוד אחר אבל זה עובד. איך משרד התקשורת אישר את הנתב הזה ? לגבי ההתקנה הנתב מגיע עם כסוי ניילון שקוף ודק עליו. כל כך שקוף שהוא לא נראה ולא מורגש. וזה סותם את פתחי האוורור שיש בנתב !! הם נמצאים בתוך שני החריצים שעל הנתב וממש לא נראים לעין. להסיר הנילון לפני ההתקנה, גם כך הנתב הזה מתחמם למדי. אין אזכור לניילון הזה בהוראות ההתקנה של היצרן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-