רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, התסכלתי על הנתב הזה בימים האחרונים וחשבתי להוסיף אותו לרשת בבית במקום תצורת המחשב שרת שאניעדיין עובד איתה.. (כבר מזמן מחפש לשים נתב אבל טרם מצאתי משהו שיתאים) בכל אופן הנתב הנ"ל נראה די מושלם מכל המאפיינים שאסוס מציגים בו אבל יש לי כמה שאלות לגביו: 1. האם הוא תומך במודם PPTP? או שבכל זאת צריך לפרוץ את האלקטל שלי ולהפוך אותו ל PPOE? 2. האם הוא אמין - ז"א לעבודה רצופה כל עוד יש חשמל בשקע, האם הנתב יעשה ריסטים מעצמו עקב חימום יתר או זכרון שנגמר וכו'...? תאני השימוש הם חדר רגיל - ממוזג כשהמזגן עובד אחרת חלון פתוח יהיו מחוברים אליו נגיד 3 מחשבים קווים ומדפסת פחות או יותר... 3. בזאפ רשום שיש לו גם 4 יציאות קוויות מובנות, באתר של אסוס לא ראיתי את זה בכמה דקות שחיפשת…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום חברים רפידשר בטח מכירים.. אז אני מנסה ליצור פקודות (בתוכנה Jdownloader מי שמכיר) שיתחברו למודם ויבצעו reboot אבל זה לא קורה, ואני לא מקבל IP חדש מצאתי תוכנה קלה בשם Auto TLN שאמורה לבצע את הפקודות הבאות h 10.0.0.138 c p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s reboot s #13 p 35000 d גם כן לא מייצר לי IP חדש.. המודם-ראוטר מוגבר כראוטר מתחבר אוטומטית תמיד..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בנתב הנ"ל (נרכש דרך בזק) גם באינטרנט דרך הכבלים ? איזה הגדרות צריך לשנות בנתב?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
הי לכולם.. לצערי החלפתי נתב לנתב BE ה"חדש" של בזק.. כשאני מנסה להכנס למסך ההגדרות, אני מקבל את "חסימת הסייבר" המפורסמת של בזק. אבל שמעתי שאפשר להכנס בצורה מסוימת להגדרות שלו למרות זאת.. בבזק לא מוכנים לבטל את הענין ואומרים לי שאסור שתהיה לי גישה להגדרות של הנתב בגלל "אבטחה". א) זה מעצבן אותי ב) האם מישהו הצליח לעשות MAC BINDING שם? ג) האם ניתן פשוט לבקש מבזק לשנות את הנתב למודם בלבד לחבר ראוטר אחד ולהפעיל בו DHCP ולהגדיר דברים כמו בן אדם נורמלי? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים. הזמתני את הנתב שלהם החדש. מה שלא הצלחתי להבין מהחברה זה לגבי איסוף נתוני גלישה. לפי מה שראיתי זה מגיע עם שירות bcyber שחלק מהאנשים טוענים שאוספת את נתוני הגלישה ושומרת בצד שלישי. בכל מקרה אין לי שום צורך או רצון לשרות אבל הבנתי שזה חלק מהראוטר. האם זה נכון? האם יש לי יותר שליטה טכנית על הנתב שלהם מעבר לאפליקציה הנוראית? האם אוכל לבטל את השירות הזה? אשמח לעצות. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי , החלטתי להשתמש בנתב הזה שמצאתי בבויידם לטובת שיפור הוויפי בממ"ד (פינת המחשב הראשית שלי) יש לי אינטרנט בכבלים - הוט פיירבוקס בסלון ונק' קצה בממד של LAN המחובר למחשב . את אותו LAN חיברתי לנתב ועכשיו התווספו לי עוד כמה פורטים של LANs לשימושים נוספים - מה שלא היה לפני . עד כאן הכל טוב וסבבה , הכל גולש בצורה טובה והוויפי תענוג בממד אמאמאמממממ .... זה הרג לי את השיתוף ברשת יש לי NVIDIA SHIELD בסלון וכל המדיה שאני מוריד יושב על הדסקטופ בממ"ד ועכשיו לא מצליח לראות את התקיות ב SMB בקודי . כשאני מחבר ישירות את הLAN להוט הכל בסדר . ניסתי לשחק בהגדרות הנתב כלום לא עוזר חפרתי קצת באינטרנט אמרו להגדיר נטביוס הגדרתי וכלום אשמח אם יש למישהו רעיון איך בכל זאת לצלוח את ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אבקש אם משהו יכול להסביר לי איך להתקין ולהצפין את הנתב כי שיעבוד גם בנתב אלחוטי. הנתב בנתב קווי עובד לי טוב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שאני לא בטוח אם המתחרה של אדימקס יתאים לאקס-בוקס לייב ואני יודע בוודאות שה-D LINK DI604 כן תואם רציתי לשאול מבעלי נסיון אם הוא אמין וטוב.. שמעתי מהרבה שיש איתו בעיות קינפוג ושהוא מתחמם מהר מאוד ומתנתק...האם זה נכון?אני חושש מלקנות נתב שיהיו לי בעיות מעצבנות בקיפנוג שלו ושיתנתק הרבה. המטרה שלי היא רק שיתו 2 מחשבים כולל משחקי רשת(ולמעשה הכי חשוב). שוב-אם מישהו יודע שBR-6104K של אדימקס תואם את האקס-בוקס לייב שיגיד
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,ברשותי נתב DI-604 ונתב זה מחובר לשלושה מחשבים שהיים מהשלוש מחוברים לאינטרנט והשלישי לא מצליח להתחבר כאשר אני ניכנס לדפדפן ואני רושם כתובת של אתר ומנסה להיכנס לאחר שניה הוא מעלה שגייה שאומרת "לא ניתן להקים קשר עם השרת" מה עליי לעשות בכדי לגלוש גם במחשב זה באינטרנט נ.ב יש בו חלונות 98
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב DLINK 524, ויש לו התקן G של האלחוטי. קניתי עכשיו לפטופ חדש עם התקן N ואני מעוניין לקנות את הנתב של DLINK 615 שיש לו התקן N. יש לי בית של 3 קומות וכרגע בחדש של הילדים יש מחשב שמחובר עם כבל רשת, ואחד הילדים רוצה לקנות לפטופ משומש. אני רוצה לחבר בקומה הראשונה את הDLINK 615 ובקומה 3 לחבר את ה DLINK 524 שיהיה כמאריך טווח לאלחוטי של התקן G. מישהוא ניסה פעם לעשות דבר כזה עם נתב 524? והאם בכלל יש אפשרות לחבר את 524 כמאריך טווח? אם כן איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרטים (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. מצאתי את הראוטר הבא ביד 2 ב-50 ש"ח. הוא קצת מיושן, ואני תוהה האם הוא יתאים לי: Dlink 604+ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2835221,00.html יעשה את העבודה? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי. לאחרונה קניתי מצלמת רשת של לוגיטק. מדגם C500. כשאני מנסה להפעיל אותה בשיחות סקייפ היא מתחילה את השיחה באיכות טובה, ופתאום משתנה לאיכות זוועתית. או כשאני מנסה לשוחח במסנג'ר אז השיחה מתחילה ולאחר כמה שניות מתנתקת. או כשאני בוחר באופציה שרק מצלמת הוידאו שלי תהיה פועלת(יראו רק אותי) רואים אותי מעולה, ואם אני לוחץ על הכפתור של שיחת וידאו (יראו וישמעו את שני הצדדים) התמונה שלי יורדת לאיכות זוועתית ומעוותת. המחשב שלי עובד עם מערכת הפעלה של וינדאוז 7 64 ביט. מהירות גלישה 10 מגה תשתית בזק. והמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר. 1: האם מדובר בפתיחת פורטים? 2: האם זה נכון שצריך לקנות כרטיס רשת למחשב שתומך במהירות גלישה של 10 מגה כמו שיש ברשותי למרות שהמחשב מחובר בחיבור קווי? חשוב לציי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רצית לברר לגבי המודם/ראוטר DSL-N17U ראיתי שיש לו תמיכה ב-VDSL2 ו- Vectoring איך הוא מבחינת האמינות? והאם בכללי זה נתב ממולץ? עריכה: יש באפשרותי להזמין גם את הנתב: vmg1312-b10d אשמח לחוות דעת של המומחים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בעלות של כ200 שח. (אני מחובר דרך הכבלים). חשוב לי שיהיה נתב אמין (כמות מזערית של ניתוקים, לא עושה בעיות עם הורדות מביטורנט וכו..) ולא ככ חשוב הטווח קליטה. אני שוקל לקנות את הנתב edimax 6424n, אבל היה לי ניסיון לא טוב עם נתב מדגם אחר של אדימקס (הנתב הפסיק לעבוד אחרי כמה דקות של שימוש בתוכנות הורדות). למישהו יש נתב כזה ויכול לכתוב לי אם הוא אמין, כמה זמן יש לו אותו ואיזה שימוש באינטרנט הוא עושה (רק גלישה, הורדות וכו..). וגם: אם למישהו יש נתב אחר שעולה בסביבות 200 שח שהוא ממליץ עליו אז שיכתוב.. תודה למי שעונה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים... אני צריך עזרה. יש לי את הנתב של Edimax - BR 6524 מזה מספר שנים. היו לי מספר תקלות באינטרנט שבגינן החלפתי כרטיס רשת. כאשר חיברתי את המודם של הוט ישירות לכרטיס - הכל עובד רגיל. כאשר אני מוסיף את הנתב, כמו שהיה תמיד - אין אינטרנט בכלל. הנתב עצמו נדלק, יש אורות, אבל אין אפשרות להתחבר להגדרות שלו. ניסיתי לאפס אותו - וזה לא שינה כלום. הנתב גמור או שיש דרך לתקן? במידה והוא גמור - על איזה נתב אתם ממליצים? רצוי שיהיה בעל טווח קליטה רחב יותר מאשר ה6524. יש לי כרגע הוטבוקס של הוט (הבנתי שהוא גרוע בתור נתב ולכן הוא מוגדר רק כמודם), מהירות 30 מגה. בדר''כ מחוברים לרשת הביתית מחשב וסלולרי בקביעות, כאשר בחלק מהימים של השבוע יש עוד מחשב נייד. בחלק מהסופי שבוע יש אפילו ש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היתה לי קפיצת מתח של החשמל בבית, עקב הקפיצה המודם והנתב אתחלו את עצמם (דבר שקורה אני כבר לא מתרגש) אבל היום הנתב פשוט לא מצליח להתחבר. שאני מחבר את המודם ישירות למחשב אין שום בעיה עם החיבור לאינטרנט כך שזה לא בעיה במודם, ניסיתי להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר, reset לנתב, עדכון מחדש של הקושחה... כולם ללא תוצאה. זה מה שהוא נותן לי (בתמונה) בלופ שממשיך. אין לי בעיה לגשת לנתב ע"י כניסה למסך הקונפיג... אז wtf ??? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי בבית את הנתב הנ"ל, ואני נתקל בכמה בעיות איתו. רציתי לשאול האם מישהו ראה/שמע/נתקל בבעיה ו/או בפתרון שלה לפני שאני מטפל בנתב עם הגרזן שלי. הרשת שלי מורכבת בצורה הבאה: מודם כבלים של טריון, מחובר לפורט ה WAN של הנתב. לנתב מחובר מחשב אחד, ועוד סוויטץ' בצד השני של הבית. לסוויטץ' מחוברים עוד 2 מחשבים, נקודת גישה אלחוטית ומודם ADSL של אלקטל המשמש כמודם ולא כנתב. הנתב משמש כשרת DHCP. האדימקס מחייג דרך מודם הכבלים בפרוטורול PPTP לנטוויז'ן. גרסת הקושחה של הנתב מעודכנת ל 3.15 - הכי עדכנית, והבעיה קיימת גם בגרסאות קושחה קודמות. בעיה 1: לאחר יום יומיים (לא יודע בדיוק כמה זמן) של פעולת הנתב, לא ניתן לגשת יותר לממשק הניהול (192.168.2.1). הוא לא מגיב. צריך לנתק את הנתב מהחשמל ול…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום עדכנתי קושחה בנתב שלי, Edimax BR-6114 Wg. לפני העדכון הנתב פעל כשורה בסה"כ (אל תשאלו אותי עכשיו למה עדכנתי, קיויתי שיהיה feature נוסף, ובכל מקרה זה לא משנה). הורדתי את העדכון היום משרתי Edimax - גרסה 2.12: http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6114Wg/EdiEngBR6114WG_2.12.zip ביצעתי את העדכון לפי ההוראות, החשמל לא נפל וכו'. לאחר העדכון המתנתי מספר דקות וראיתי שאיני מצליח להתחבר לנתב באמצעות HTTP, והוא לא מגיב ל-ping. הנתב מבצע חלק מן הפעולות המיועדות: - switching במקטע הרשת המקומית, הווה אומר שני מחשבים המחוברים לנתב יכולים לתקשר ביניהם - שרת DHCP במקטע הרשת המקומית אך לא מצאתי שום IP בה הנתב מגיב לתקשורת כלשהיא. לאחר כחצי שעה ביצעתי גם reset ח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיבור ללא חייגן, 2 מחשבים מחוברים (חוטית), מודם של ת'ומסון אם זה עוזר למישהו, תשתיות של הוט (כבלים), ספקית 013 נטוויז'ן, מע' הפעלה Windows 7. הכל התחיל אתמול כשמשום מה הפסיק לי החיבור לאינטרנט. הליכים רגילים של לנתק-לחבר לחשמל לא עזרו, אז פניתי לתמיכה הטכנית של הוט. ניסינו לחבר רק את המודם למחשב, ואז להגדיר לכרטיס רשת שיקבל IP באופן אוטומטי, וזה די עזר. לאחר מכן ניסיתי שוב לחבר הכל מההתחלה כמו ביום הראשון עם הראוטר, אפילו איפסתי אותו, אבל : א. לא נותן חיבור לאינטרנט מאף מחשב. ב. מאף מחשב (ניסיתי עם 3, 2 נייחים ואחד נייד) לא ניתן להיכנס להגדרות שלו, ניסיתי אפילו עם דפדפנים שונים. ג. למרות כל זאת, כל הנורות הרלוונטיות דולקות, כולל אלו שמראות שיש חיבור לאינטרנט ואלו שמראות ש…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנתב הזה, אך רציתי לדעת האם מישהו מכם כבר התנסה בו תחת תשתית כבלים בגרסת הקושחה המקורית שלו, כלומר מה שמגיע מהמדף ולא אחרי שדרוג כזה או אחר, איך הוא מבחינת הביצועים? אין התנתקויות, נפילות תקשורת, בעיות כניסה לממשק לאחר 7 ימים וכד' כמו שיש בנתבים זולים אחרים? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית של אנשים שניסו את המוצר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1)מנסה כבר כמה ימים להבין למה השותפה שלי מדווחת כל הזמן על איטיות או מצב שבכלל לא זז לה האינטרנט ולפעמים זז טוב ביומיים האחרונים שעשיתי בדיקות עם עצמי בעיקר מול SPEEDTEST.NET ..לא זיהיתי בעיה ... היתה רידה של 2 ..3..MB מה 12MB הכולל כאשר שתי הדלתות בבית היו סגורות (המפרידות בין הראוטר אצלי בחדר לחדר שלה) לא חושב שזו בעיית קליטה ....אבל אם כן מזה בדיוק ה CHANNELS ? יש לי מאחד עד 13 וזה יושב על 11 כרגע , לשנות ? לשים על AUTO ? ? לשנות אולי עוד הגדרות יכולות לעזור לבעיה ואם כן מה ? 2)שאלה שניה , מזה בדיוק QOS ? אני יכול להגיד לראוטר שמהמחשב שלה בלבד (דרך כתובת MAC או משהו אחר..) ייתן לה תמיד עד 6 מגה לא יותר ? ככה שאדע שלא משנה מה תעשה(YOUTUBE ...הורדות ...) תקבל תמיד עד חצ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר עם הנתב BR-6424NL לספק בזב"ל עת תשתית בזק ב PPoE. רציתי לדעת אם ניתן להתחבר ב PPTP - להלן ההגדרות שיש לי בנתב לחיבור זה: במידה וזה אפשרי - מה הוא ה PPTP GATEWAY ומה אני צריך לסמן ב BEZEQ-ISREAL. לגבי החיבור שקיים כרגע ב PPOE - ישנה אפשרות שנקראת TTL- הנמצאת על DISABLE - מה זה בדיוק...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים שדרגתי את הקשוחה של הנתב / ראוטר ופתאום לא הצלחתי לגלוש באייפון לאחר הרצה של חיפוש בגוגל התברר לי שהקשוחה החדשה עושה בעיות חיבור עם האייפון שאני מנסה להעלות את הקובץ הישן של הקשוחה לנתב - הוא בעצם לא מעדכן ומשאיר את העדכון הכי חדש שביצעתי לפני יומיים רציתי לדעת האם יש לי אפשרות להיכנס קבצים של הנתב, זאת אומרת איפה שהקבצים האלה יושבים. ואז משם אולי אני אמחוק את הקובץ החדש ויעלה את הישן. אשמח לעזרה, חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חדש, וראיתי הצעה במרדנית מחשבים לראוטר Level One WBR-3408 ב-188 ש"ח. הנסיון שלי עם Level One כולל רק את הראוטר הקווי שלהם, שעבד מצויין כמה שנים, עד שהוא התקלקל (זה הראוטר שאני מחליף). למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ויכול לומר לי אם שווה לקנות אותו? אם הראוטר הזה לא שווה, אז מה כדאי לבחור (ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הבסיסיים של 3com ו-Edimax)?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-