רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אהלן, במסגרת המון בעיות שקיימות בעיר/שכונה שלי בגלל התשתית הישנה, כרגע אנחנו נעולים על 8MB ללא אפשרות לעלות (בזק+בזב''ל). בכל אופן, במשך השלושה חודשים האחרונים התקלתי בבעיה נוספת מאז שקיבלתי את הנתב+מודם D-LINK DSK-2650U הוא פשוט נופל במהירות ומוריד את המהירות מ8.55 ל6.70 ולפחות לתחילת ה6. לדבר עם בזק זה בעיתי - אף פעם אין מלאי בסניפים, כשהלכתי לסניפים הקרובים אלי תמיד ראיתי את אותו הראוטר שיש ברשותי (2650U). יש לומר שכבר החלפתי את הראוטר לחדש בגלל שחשבתי בהתחלה שמדובר בדפקט. בסופו של דבר ניסיתי לקנות ראוטר מבזק בינלאומי וקיבלתי אחד תקול שכלל לא נדלק, החזרתי ומאז (חודש) אני מקבל תגובות של "אוקיי, הולכת לדבר על זה עם הממונים עלי" *חוזרת אחרי שתי דק' בערך*, "אני יוצא מחר את…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עקב התקפות שנויות במחלוקת על המחשב שלי (שנחסמות ע"י תוכנה) אני מעוניין בFIREWALL חומרתי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה, לקנות נתב ? יש לי כרגע רק מחשב אחד + נייד שמחוברים לרשת הכבלים באופן קווי. אין לי צורך ברשת פנימית. אני לא מעוניין להשקיע הרבה אם אין צורך, אבל אם יש סיבה טובה אני גם מוכן להשקיע פי 2-3. איזה נתב כדאי לקנות והאם יש סיבה להשקיע במשהו טוב ? למרות שאין לי ממש צורך בניידות רשת, כדאי כבר באותה הזדמנות לקנות נתב אלחוטי + כרטיס ? האם זה יכול לפגוע לי בביצועים יחסית לחיבור קווי ? ומה בקשר להצפנה ?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב אז נראה שכולם ממליצים ללכת על WRT54GLוLinkSys וכך אני אעשה. השאלה שנותרה זה איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? הבנתי שזה לא ממש משנה אבל בכל זאת? מה עובד טוב עם הנתב הנל?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי הביתה ואני שוקל לקנות את 3COM 3CRWER20075 קישור לאתר הבית שלו: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER200-75&pathtype=purchase רציתי לדעת האם למישהו יש את הדגם הזה ספציפי ויכול להגיד לי איך הוא. אני מעוניין לדעת כמה הממשק שלו נוח, להגדיר פורטים (האם יש הגבלה על כמות הפורטים) ודברים אחרים... תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על הנתב ? יש אולי משהו אחר שכדאי לקנות באותו סדר גודל של מחיר ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב של 3קום ויש לי מספר שאלות בנושא ההגדרות (ככל הנראה). הבעיה שלי היא בכך שיש לי בעיה לעלות קבצים לררשת האינטרנט, ניתן לראות את התקלה כאשר אני מנסה לעשות "בדיקת מהירות העלאה" ובשליחת הודעות דא"ל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ברשותי נתב +Dlink DI 614 לנתב מחובר מחשב שולחני בנוסף ברשותי מודם אלקטל 510 שאחראי על חלוקת ה IP (בנתב ה DHCP כבוי) ועל החיבור לרשת. המודם מחובר לנתב לכניסת LAN (ולא לכניסת ה WAN כמובן). התופעה שאני חש היא שלעיתים קרובות מאוד פתאום אין לי אינטרנט במחשב. אם אני מנתק את ה DLINK מהחשמל, ומחזיר אותו - האינטרנט חוזר. גירסת הנתב היא 3.43 בילד 17 LAN MAC = 00-0F-3D-5C-22-C4 WAN MAC = 00-0F-3D-5C-22-C5 WLAN MAC = 00-0F-3D-62-FB-0F F/W = 3.43 Build:0017 Date = 20 Sep 2004 ACX F/W = 4.56 Domain = 81 SSID = home_net PID = 3B00 VID = 1186 Watch Dog = 1 Restore Default = 0 מה עושים ?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתב חדש של חברת D-Link מספק מהירויות מרשימות ומאפיינים מתקדמים במחיר תחרותי, יחסית אל הרשימה המצומצמת של נתבי AC1900 הנמכרים בישראל, הצטרף לאחרונה דגם חדש של חברת D-LINK. הנתב, המכונה DIR-880L, הוכרז אמנם בשלהי 2014 אך בהתחשב בתהליך ההתאמה המורכב הנדרש מנתבי 5Ghzבישראל, הוא מהווה תוספת חשובה. המעבד עליו מתבסס ה-DIR-880L הוא BCM4708A של חברת Broadcom הפועל בתדר של 1Ghz. מעבד זה נעזר ברכיב האלחוטי BCM4360 המאפשר מהירות של 600Mbsp בתדר 2.4Ghz ו-1.3Gbps בתדר 5Ghz. הנתב כולל 256MB של זכרון RAM ו-128MB של זכרון ROM ו-3 האנטנות שלו, בשבח של 3dBi כל אחת, חיצוניות וניתנות לכיוונון. כל הממשקים הקווים של הנתב – כניסת WAN ו-4 יציאות LAN – תומכות במהירות של 1G ואלי…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המוצרים הבאים של ASUS: ASUS (RT-AC68U) Wireless-AC1900 Dual-Band Gigabit Router ASUS Dual-Band Wireless-AC1900 PCI-E Adapter (PCE-AC68) יש איזו סיבה שהם לא יעבדו בארץ?
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, התסכלתי על הנתב הזה בימים האחרונים וחשבתי להוסיף אותו לרשת בבית במקום תצורת המחשב שרת שאניעדיין עובד איתה.. (כבר מזמן מחפש לשים נתב אבל טרם מצאתי משהו שיתאים) בכל אופן הנתב הנ"ל נראה די מושלם מכל המאפיינים שאסוס מציגים בו אבל יש לי כמה שאלות לגביו: 1. האם הוא תומך במודם PPTP? או שבכל זאת צריך לפרוץ את האלקטל שלי ולהפוך אותו ל PPOE? 2. האם הוא אמין - ז"א לעבודה רצופה כל עוד יש חשמל בשקע, האם הנתב יעשה ריסטים מעצמו עקב חימום יתר או זכרון שנגמר וכו'...? תאני השימוש הם חדר רגיל - ממוזג כשהמזגן עובד אחרת חלון פתוח יהיו מחוברים אליו נגיד 3 מחשבים קווים ומדפסת פחות או יותר... 3. בזאפ רשום שיש לו גם 4 יציאות קוויות מובנות, באתר של אסוס לא ראיתי את זה בכמה דקות שחיפשת…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברים רפידשר בטח מכירים.. אז אני מנסה ליצור פקודות (בתוכנה Jdownloader מי שמכיר) שיתחברו למודם ויבצעו reboot אבל זה לא קורה, ואני לא מקבל IP חדש מצאתי תוכנה קלה בשם Auto TLN שאמורה לבצע את הפקודות הבאות h 10.0.0.138 c p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s reboot s #13 p 35000 d גם כן לא מייצר לי IP חדש.. המודם-ראוטר מוגבר כראוטר מתחבר אוטומטית תמיד..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בנתב הנ"ל (נרכש דרך בזק) גם באינטרנט דרך הכבלים ? איזה הגדרות צריך לשנות בנתב?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
הי לכולם.. לצערי החלפתי נתב לנתב BE ה"חדש" של בזק.. כשאני מנסה להכנס למסך ההגדרות, אני מקבל את "חסימת הסייבר" המפורסמת של בזק. אבל שמעתי שאפשר להכנס בצורה מסוימת להגדרות שלו למרות זאת.. בבזק לא מוכנים לבטל את הענין ואומרים לי שאסור שתהיה לי גישה להגדרות של הנתב בגלל "אבטחה". א) זה מעצבן אותי ב) האם מישהו הצליח לעשות MAC BINDING שם? ג) האם ניתן פשוט לבקש מבזק לשנות את הנתב למודם בלבד לחבר ראוטר אחד ולהפעיל בו DHCP ולהגדיר דברים כמו בן אדם נורמלי? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים. הזמתני את הנתב שלהם החדש. מה שלא הצלחתי להבין מהחברה זה לגבי איסוף נתוני גלישה. לפי מה שראיתי זה מגיע עם שירות bcyber שחלק מהאנשים טוענים שאוספת את נתוני הגלישה ושומרת בצד שלישי. בכל מקרה אין לי שום צורך או רצון לשרות אבל הבנתי שזה חלק מהראוטר. האם זה נכון? האם יש לי יותר שליטה טכנית על הנתב שלהם מעבר לאפליקציה הנוראית? האם אוכל לבטל את השירות הזה? אשמח לעצות. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי , החלטתי להשתמש בנתב הזה שמצאתי בבויידם לטובת שיפור הוויפי בממ"ד (פינת המחשב הראשית שלי) יש לי אינטרנט בכבלים - הוט פיירבוקס בסלון ונק' קצה בממד של LAN המחובר למחשב . את אותו LAN חיברתי לנתב ועכשיו התווספו לי עוד כמה פורטים של LANs לשימושים נוספים - מה שלא היה לפני . עד כאן הכל טוב וסבבה , הכל גולש בצורה טובה והוויפי תענוג בממד אמאמאמממממ .... זה הרג לי את השיתוף ברשת יש לי NVIDIA SHIELD בסלון וכל המדיה שאני מוריד יושב על הדסקטופ בממ"ד ועכשיו לא מצליח לראות את התקיות ב SMB בקודי . כשאני מחבר ישירות את הLAN להוט הכל בסדר . ניסתי לשחק בהגדרות הנתב כלום לא עוזר חפרתי קצת באינטרנט אמרו להגדיר נטביוס הגדרתי וכלום אשמח אם יש למישהו רעיון איך בכל זאת לצלוח את ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אבקש אם משהו יכול להסביר לי איך להתקין ולהצפין את הנתב כי שיעבוד גם בנתב אלחוטי. הנתב בנתב קווי עובד לי טוב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שאני לא בטוח אם המתחרה של אדימקס יתאים לאקס-בוקס לייב ואני יודע בוודאות שה-D LINK DI604 כן תואם רציתי לשאול מבעלי נסיון אם הוא אמין וטוב.. שמעתי מהרבה שיש איתו בעיות קינפוג ושהוא מתחמם מהר מאוד ומתנתק...האם זה נכון?אני חושש מלקנות נתב שיהיו לי בעיות מעצבנות בקיפנוג שלו ושיתנתק הרבה. המטרה שלי היא רק שיתו 2 מחשבים כולל משחקי רשת(ולמעשה הכי חשוב). שוב-אם מישהו יודע שBR-6104K של אדימקס תואם את האקס-בוקס לייב שיגיד
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,ברשותי נתב DI-604 ונתב זה מחובר לשלושה מחשבים שהיים מהשלוש מחוברים לאינטרנט והשלישי לא מצליח להתחבר כאשר אני ניכנס לדפדפן ואני רושם כתובת של אתר ומנסה להיכנס לאחר שניה הוא מעלה שגייה שאומרת "לא ניתן להקים קשר עם השרת" מה עליי לעשות בכדי לגלוש גם במחשב זה באינטרנט נ.ב יש בו חלונות 98
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב DLINK 524, ויש לו התקן G של האלחוטי. קניתי עכשיו לפטופ חדש עם התקן N ואני מעוניין לקנות את הנתב של DLINK 615 שיש לו התקן N. יש לי בית של 3 קומות וכרגע בחדש של הילדים יש מחשב שמחובר עם כבל רשת, ואחד הילדים רוצה לקנות לפטופ משומש. אני רוצה לחבר בקומה הראשונה את הDLINK 615 ובקומה 3 לחבר את ה DLINK 524 שיהיה כמאריך טווח לאלחוטי של התקן G. מישהוא ניסה פעם לעשות דבר כזה עם נתב 524? והאם בכלל יש אפשרות לחבר את 524 כמאריך טווח? אם כן איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרטים (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. מצאתי את הראוטר הבא ביד 2 ב-50 ש"ח. הוא קצת מיושן, ואני תוהה האם הוא יתאים לי: Dlink 604+ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2835221,00.html יעשה את העבודה? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי. לאחרונה קניתי מצלמת רשת של לוגיטק. מדגם C500. כשאני מנסה להפעיל אותה בשיחות סקייפ היא מתחילה את השיחה באיכות טובה, ופתאום משתנה לאיכות זוועתית. או כשאני מנסה לשוחח במסנג'ר אז השיחה מתחילה ולאחר כמה שניות מתנתקת. או כשאני בוחר באופציה שרק מצלמת הוידאו שלי תהיה פועלת(יראו רק אותי) רואים אותי מעולה, ואם אני לוחץ על הכפתור של שיחת וידאו (יראו וישמעו את שני הצדדים) התמונה שלי יורדת לאיכות זוועתית ומעוותת. המחשב שלי עובד עם מערכת הפעלה של וינדאוז 7 64 ביט. מהירות גלישה 10 מגה תשתית בזק. והמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר. 1: האם מדובר בפתיחת פורטים? 2: האם זה נכון שצריך לקנות כרטיס רשת למחשב שתומך במהירות גלישה של 10 מגה כמו שיש ברשותי למרות שהמחשב מחובר בחיבור קווי? חשוב לציי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רצית לברר לגבי המודם/ראוטר DSL-N17U ראיתי שיש לו תמיכה ב-VDSL2 ו- Vectoring איך הוא מבחינת האמינות? והאם בכללי זה נתב ממולץ? עריכה: יש באפשרותי להזמין גם את הנתב: vmg1312-b10d אשמח לחוות דעת של המומחים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בעלות של כ200 שח. (אני מחובר דרך הכבלים). חשוב לי שיהיה נתב אמין (כמות מזערית של ניתוקים, לא עושה בעיות עם הורדות מביטורנט וכו..) ולא ככ חשוב הטווח קליטה. אני שוקל לקנות את הנתב edimax 6424n, אבל היה לי ניסיון לא טוב עם נתב מדגם אחר של אדימקס (הנתב הפסיק לעבוד אחרי כמה דקות של שימוש בתוכנות הורדות). למישהו יש נתב כזה ויכול לכתוב לי אם הוא אמין, כמה זמן יש לו אותו ואיזה שימוש באינטרנט הוא עושה (רק גלישה, הורדות וכו..). וגם: אם למישהו יש נתב אחר שעולה בסביבות 200 שח שהוא ממליץ עליו אז שיכתוב.. תודה למי שעונה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים... אני צריך עזרה. יש לי את הנתב של Edimax - BR 6524 מזה מספר שנים. היו לי מספר תקלות באינטרנט שבגינן החלפתי כרטיס רשת. כאשר חיברתי את המודם של הוט ישירות לכרטיס - הכל עובד רגיל. כאשר אני מוסיף את הנתב, כמו שהיה תמיד - אין אינטרנט בכלל. הנתב עצמו נדלק, יש אורות, אבל אין אפשרות להתחבר להגדרות שלו. ניסיתי לאפס אותו - וזה לא שינה כלום. הנתב גמור או שיש דרך לתקן? במידה והוא גמור - על איזה נתב אתם ממליצים? רצוי שיהיה בעל טווח קליטה רחב יותר מאשר ה6524. יש לי כרגע הוטבוקס של הוט (הבנתי שהוא גרוע בתור נתב ולכן הוא מוגדר רק כמודם), מהירות 30 מגה. בדר''כ מחוברים לרשת הביתית מחשב וסלולרי בקביעות, כאשר בחלק מהימים של השבוע יש עוד מחשב נייד. בחלק מהסופי שבוע יש אפילו ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-