עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The_Maestro,

שלום! יש לי ארבע מחשבים זהים celeron 1.7 128 MB Asus mother board WinXP Home Alcatel home ADSL Modem חדשים ומפורמטים ניסיתי לחבר את ארבעתם לרשת ביתית בעזרת HUB ישן של TP LINK אבל מה שאני לא עושה אין רשת ניסיתי להגדיר דרך הווינדס ניסיתי להגדיר אותם ידנית ה HUB מראה שיש תעבורה של מידע אבל זה כיאלו המחשבים לא רוצים להראות אחד את השני מה אני צריך לעשות????? תודה מראש נ.ב. השתמשתי בשתי המדריכים באתר והם לא עזרו

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by horacio,

בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? יש במודם עוד יציאה לכבל רשת אפשר דרכו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by billlgoldberg,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם לדוגמא אני אקנה 5 מגה אינטרנט ואשתמש בראוטר (או כל דבר אחר...) על מנת ששתי המחשבים יהיו בעלי אינטרנט באיזה צורה האינטרנט יחולק: א) כל מחשב יהיה בעל 2.5 מגה ב) הראוטר ידע לחלק את האינטרנט ככה שאם לא משתמשים בראשון אז המחשב השני יקבל 5 מגה אינטרנט

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by omri_ro,

הרשת הביתית אצלי מותקנת כרמו בתמונה המצורפת. ואני לא מצליח לשתף קבצים ומדפסות, מה שהכי מוזר זה ששמתי לב שכשנטרלתי את כל כרטיסי הרשת במחשבים 1 ו2 ואז חיברתי כ.רשת אלחוטי ומתחבר לאחת הרשתות האלחוטיות אז השיתוף עובד כמו שצריך. נתב 1 הוא גם אלחוטי אבל בגלל הממ"ד זה לא רלוונטי. כמובן שבנתב 2 ביטלתי את הDHCP והוא עם IP קבוע. אגב, כל שלושת המחשבים מריצים WINDOWS 7. אז OK יש לי פתרון אבל לא כ"כ הבנתי מה בדיוק גורם לבעיה, אודה למי שיוכל להבהיר ולהסביר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן,לאחרונה נוסף מחשב חדש בבית (מחשב שני במספר) על הקיים מחובר מודם של b-fucos 270 שעבר שדרוג ל"ראוטר",אך הוא לא אמין,נופל לעיתים קרובות,וזה כשמחובר אליו רק מחשב אחד,לא רוצה לדעת איך הוא עם שניים. אז החלטתי לקנות ראוטר אמיתי,השאלה היא איזה? אני מחפש משהו אמין שיש לו תמיכה באינטרנט ויהיה קל להתעסק איתו,התקציב הוא 350 ש"ח. החיבור הוא מסוג ADSL בפס 2 מגה. **שכחתי לציין: עדיף ראוטר קווי,לא סומך על ההאבטחה של האלחוטי.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. להסתפק בכבל ftp לא מוסכך? תודה יובל

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by daniel_iphone,

אוקיי- יש לי מצב בעבודה- יש לי שרת בסניף אחד ורשת VPN SITE TO SITE שעובדת והכל טוב. בסניף הנוסף שלי- יש חיבור קוי ל-VPN ויש גם אפשרות לגישה אלחוטית (ראוטר של בזק) לחלק מהמחשבים הניידים פה הבעיה!! המחשבים שמחוברים אל -חוטית לשרת- כל הזמן נופלים ואין תקשורת חלקה עם השרת. איש התמיכה ברשתות שלי נותן לי תשובות לא ברורות. אז לפני שאני מחליף את כל המשרד אני מנסה להבין מה הבעיה- האם באמת יש בעיתיות כאשר מוסיפים את הWIRELESS ובגללו התקשורת של האלחוטי נופלת של הזמן?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by matan5165,

קניתי את הראוטר של קומפקס שיש בו חיבור USB ושאפשר לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני בתור שרת קבצים. במידה ואני עושה את זה, איך אני נכנס לדיסק הקשיח דרך האינטרנט ? זה דרך כתובת IP ? כי אם הכתובות שלי משתנה זה אומר שאני צריך כל פעם לבדוק מה הכתובת שלי לפני ששאני רוצה להכנס ממחשב אחר (לא בבית) לדיסק הקשיח ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. השלחתי כבלי cat5E לכל חדר. 2. אני רוצה למקם את המודם בארון תקשורת 3.בכל חדר יש לי נקודת בזק (עם המודל המצורף בתמונה) 4. בארון תקשורת כל הכבלים מקוצרים (לבנים - לבנים : כחולים כחולים) השאלה שלי על מנת להתקין נקודה ADSL (בארון תקשורת) שתתחבר למודם אני צריך את אותו שקע שבחדר? ופשוט לחבר את כל הלבנים (המקוצרים בארון) וכל הכחולים (המקוצרים בארון) לשקע? (כפי שמופיע בתמונה) תודה,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. רציתי המלצה על נתב אינטרנט טוב בטווח של 400-500 של החברה D-Link אני גולש באינטרנט 12 מגה אני מוריד ומעלאה די הרבה אז אני צריך משהו חזק בשביל זה ולא סתם ראוטר לגלישה בלבד, אין לי ממש עדיפות לאלחוטי כי אני לא משתמש באלחוטי בבית (אבל כמובן שעדיף שהיה) אשמח לשמוע הצעות תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by dudi1422,

שלום לכולם אני עובד על מחשב שמחובר לאינטרנט דרך שרת NAT איך אני יכול לדעת באיזה מימוש NAT משתמשים (סטטי, דינמי, חופף)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני לא חושב שזה פשוט לגמרי לעדכן אבל הם מסבירים באתר שלהם איך זה לא יסיר את הSSL שיש לי שם? האירוח נקרא SITEGROUND

13. שלום, לא בטוח שהמונחים בכותרת הם מדויקים אז אפרט: הזדמנה סיטואציה ויש בביתי חיבור בזק+בינלאומי וחיבור הוט+פאסט. כרגע אני לא מעוניין לבטל אף אחד מהם. אני רוצה להתחבר לשני החיבורים בו זמנית. בחיפושי בגוגל מצאתי כי זה נושא שכמעט ולא נוגעים בו ובמיוחד ברשת הישראלית. בכל אופן, חשבתי על שני אפשרויות: 1)לחבר את שני הראוטרים כך ששניהם יקבלו את שני החיבורים ויחלקו את הדרישות חיבור ביניהם. 2)להעביר את החיבור של בזק לראוטר של הוט, הראוטר של הוט יעשה שימוש באינטרנט של הוט ושל בזק. אני לא מעוניין לרכוש ראוטר מיוחד לנושא או כרטיס רשת נוסף למחשב. אני יודע שזה אפשרי וכבר פגשתי מישהו שעשה את זה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. השאלה בנושא^ לא רק לפרוקסי שלהם, לכל פרוקסי.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי רשת בייתית אלחוטית , בעבר היה לי בנוסף לסמל של הרשת סמל של האינטרנט שהייתי יכול להתנתק ממנו בלבד , אפילו ממחשבים אחרים . התקנתי רשת חדשה והפונקציה הזאת כבר לא זמינה . למישהו יש מושג איך ניתן לעשות זאת (כן המטרה היא לשנות IP , הוא לא מוגדר אצלי כקבוע ) . אני לא רוצה לחבר ולנתק מהחשמל כל הזמן , אני חושש שהמערכת תתקלל . תודה מראש , חופש נעים . דוד .

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by shbuski,

שלום, יש לי מחשב בחיבור כבל רשת למודם כבלים. המחשב מראה חיבור למודם אבל אין לי כתובת IP, לאחר בדיקה עם HOT כנראה שהבעיה אצלי במחשב. DHCP Client לא מתחיל ולא מקבל כתובת IP מהמודם, כמו כן הוא לא נותן להתחיל אותו ידנית אלא תקוע על start. מה עושים?

17. שלום אנשים. אני רוצה לשים סיסמה לנתב האלחוטי כדי לא לאפשר לאנשים להתחבר אליו. ניסיתי לבדוק בחוברת הוראות (לינק לחוברת הוראות בתחתית ההודעה) באתר של SMC, אבל לא הבנתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעזור לי להבין איפה בדף ההגדרות של הראוטר אני בוחר סיסמה לנתב? תודה!! חוברת ההוראות של הנתב (אנגלית): http://www.smc.com/files/AQ/WBR14G_MN.pdf

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by y360,

הצטרפתי לבזק בינלאומי לפני יומיים ומאז סרטוני youtube מקרטעים באופן היסטרי - כלומר מנגנים שניה שתיים ואז נתקעים. פתחתי חשבון ללא התחייבות ב 012 כדי להשוות ודרכם אין כל בעיה - youtube פועל חלק. בינתיים השרות הטכני של בזק בינלאומי מנפנף אותי עם כל מיני תרוצים חסרי שחר. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות ? ברוב טיפשותי נכנסתי להתחייבות של שנה.

• 43 תגובות
    • 11.4k צפיות
  19. פה: IIS 6 Compatibility מותקן למי שתוהה: אני חדש שנושא אז להיות עדין בהסברים תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אוקיי אז אחרי מאמצים רבים כנראה גיליתי מדוע נוצרים המסכים הכחולים. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך קבל רשת. כאשר אני מחבר את המחשב השני למחשב שלי כדי שהרשת תעבוד נוצרים מסכים כחולים במחשב הראשי- שלי. כשאני מנתק אותו מהמחשב שלי אין... מה עליי לעשות? ד.א אני בטוח שהקבל רשת תקין כי ניסיתי לחבר בין המחשבים עם קבל אחר ועדין הופיעו המסכים ... אשמח לתגובות ..

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by tal,

חג שמח לכולם !! אני צריך לקנות נתב לדירת גג. והחדר שלי על הגג מן הסתם יש גם חדרים בקומה התחתונה... קראתי כאן בפורום על המלצות חמות לקניית LINKSYS WRT54GL האם זה יקלוט ? החדר שלי בגג יהיה כנראה בדיוק מעל המקום שבו יונח הנתב, וקרוב למדרגות, ובמרחק של מקסימום 6 מטר אוירית מהנתב. שאר החדרים למטה יהיו במרחק של כ10-15 מטר מהנתב ועוד שאלה חשובה: חלק מהמחשבים הם ניידים וחלק הם נייחים. האם הנתב הזה תומך בחיבור אלחוטי וחיבור קווי בו זמנית ? המחשב שלי על הגג הוא שולחני. אני מעדיף לקנות איזשהו כרטיס שיתחבר לנתב בצורה אלחוטית. למישהו יש המלצה לכרטיס כזה ? הייתי מעדיף כמובן להתחבר ע"י כבל רשת אבל זאת דירה שכורה ואין לי כח להתקין ולפרק ולצבוע את הקירות בעוד שנה... ואפילו עוד שאלה: אני כ…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  22. מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד HP Pavilion ze4523, ראיתי בזאפ כרטיסים רבים, אפשר לקבל המלצה לכרטיס ספציפי ? (אם אני לא טועה, ע הכרטיס לתמוך בסוג הרשתות הנפוץ בארץ (b ?)9 ושאלה נוספת : הבנתי שאת הכרטיס מחברים ל חריץ PCMIA במשב הנייד, כיצד אני מזהה את החריץ הזה ? איך הוא נראה ? ואגב, הכרטיס תמיד נשאר בתוך המחשב, או שמכניסים אותו רק כאשר רוצים להשתמש בו ? ושאלה אחרונה - לא אמורה להיות לכרטיס אנטנה קטנה בולטת ? תודה תודה תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. Started by llivny,

אני מנסה להוריד טונטים מהתוכנה utorent ומהירות ההורדה היא 10 ק"ב פלוס מינוס. בSPEED TEST המהירות מגיעה ל5 מגה ובבדיקת מהירות הורדה של בזק בינלאומי המהירות מגיעה ל 500 ק"ב. אני לא יודע אם זה קשור אבל לצורך העניין אני אציין שיש לי מודם מהבזקסטור שמחובר לראוטר של TP-LINK שאליו מתחבר המחשב קווית. מה אפשר לעשות כדי להעלות את מהירות ההורדה??? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אוקי אז ככה...יש לי ראוטר של אדימקס...ויש לי חיבור לאינטרנט כבלים... מחשב אחד מותקן עליו XP והוא מחובר לראוטר...הוא משתמש בחייגן... עכשיו המחשב השני מחובר לראוטר אבל...אין לי מושג איך אני גורם לו גם לגלוש באינטרנט... האירו את עיני בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by eli111,

שלום, אני מעוניין לקנות מודם נתב איכותי שמקיים את התנאים הבאים(אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם צריך/משתלם): 1) לפחות 4 יציאות lan. 2) טווח אלחוטי של לפחות 30 מטר. הנתב עצמו ימוקם בבית קרקע בין שני קומות בקומה השנייה. המטרה שתיהיה קליטה wifi בכל נקודה בבית וגם בגינה. 3) מתאים לבזק חובה. מתאים להוט יתרון. תקציב גמיש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.