רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לאחר שכשלתי להשתמש בקו הטלפון הביתי ככבל רשת הבנתי שזה לא אפשרי וגם חיפשתי בפורום ומצאתי את הנושא הזה, שבעצם סוגר את העניין אז פניתי לשאול בפורום מה אני צריך בשביל להשחיל בתעלות כבל רשת רגיל (האשכול) לכן קניתי 100 מטר כבל 5e - FTP (עם בידוד אלומיניום) הרבה תקעים לוחץ תקעים וכבל סטלבנדר העברתי את הכבל במקומות הרצויים, חיברתי ראשים, לקח קצת זמן על שלמדתי איך לעשות את זה מהר וטוב אבל הצלחתי בסופו של דבר. חיברתי בתצורה ישרה לפי הסדר הבא (בכולם): ירוק לבן | ירוק | כתום לבן | כחול | כחול לבן | כתום | חום לבן | חום (פה זה רשום מימין לשמאל, בחיבור זה משמאל לימין, בדיוק כמו במדריכים שמצאתי באינטרנט) הכבל הקצר (כ-6M) בינהם עובד, הכל טוב ויפה. הכבלים הארוכים יותר כ10M וכ-15M מטר, פש…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שCAT6E תומך ב1GBIT החנות שראיתי באינטרנט מוכרת מאוד זול כבל של 20 מטר CAT6E עם סיכוך FTP ב50 שקל, ו2מטר אותו כבל ב9 שקל. עכשיו לי יש נתב של 100MBIT ואני יודע שאני לא ינצל את ה1GBIT האם כבל שכזה דווקא יגרום להאטה? או שאין לי ממה לחשוש? למה דווקא CAT6E? כי ראיתי CAT5E שכבר עולים יקר יותר. דיברתי עם המוכר והוא נשמע רציני והסביר לי אם היה משהו שלא הבנתי והוא אמר שהכבלים עוברים בדיקות אחד אחד במעבדה ככה שהכבלים שמגיעים אינם קרועים או משהו והם מגיעים עם קונקטורים. זה המוצר: http://direct-pc.net/products/152329 מה אתם אומרים האם כדאי לבצע את העסקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בחודשיים האחרונים אני פשוט סובל מבעיות של איטיות בלתי נסבלת בבזק בינלאומי . כמו רבים מכם. נכון לעכשיו יש לי חבילת 2.5 MB בזב"ל + תשתית בזק. עכשיו אני גם ככה מנוי של הוט בכבלים ויוצא לי בין כה וכה הרבה יותר משתלם לעבור לטריפל של הוט. (12MB) אך השאלה שלי היא האם האינטרנט של הוט מומלץ ואיכותי (מבחינת 0 התנתקיות , הורדה נורמילת יחסית, פינגים נמוכים רוב הזמן) או שבסופו של דבר אני אקבל את אותה הגברת בשינוי אדרת (ואף יותר גרוע?!) :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני יומים התקנתי משחק רשת ששיחקתי בו לפני זמן רב. היה לי DELAY דיי מעצבן אבל סביר של בערך 0.7שניות. אתמול שכשניסיתי לשחק בבוקר ראיתי שיש DELAY ענק בין שנייה לשתי שניות אז עשיתי בערך 5 פעמים איתחול עד שלבסוף הבעיה איכשהו הסתדרה. איך זה אפשרי שאני משנה לעצמי את הIP משתנה ה DELAY במשחק בצורה מורגשת? אני חושב על להתקשר לספקית שלי ולשאול אותם למה יש לי לגים . יש מצב הם יעזרו לי ? שמעתי גם שיש להם חבילה לגיימרים שאמורה לשפר את ה DELAY אז יש סיכוי שהיא באמת תשפר לי חווית המשחק? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום כולם ברשותי חיבור כבלים עם מודם של טריון הספק הוא ברק חבילת אינטרט של 750 עכשיו עשיתי רשת של 2 מחשבים עם ראוטר 6104k של אדימקס עכשיו כול פעם שאח שלי עושה ריפרש בתכונה למשל כמו all saying eye נהיה לי לאגים מטוריפים או אם הוא מוריד משהו או אם הוא נכנס לאתר נהיהים לאגים לא נורמלים קיצר מה עושים ? התקנתי נט לימניטר ועדיין שום דבר לא עוזר מה עוד ניתן לעשות ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. אני מנוי לאינטרנט זהב כבר 12 שנה... ובדרך כלל לא היו בעיות... אבל בזמן האחרון (שנה וחצי) יש לי בעיות גישה ופינגים גבוהים בשרתים בחו"ל ... קחו דוגמה : איפי של השרת : 72.214.221.91 הפינג שלי : 253 של חבר מספר 1 : 67 של חבר מספר 2: 84 של חבר מספר 3 : 54 כמו שאתה רואים יש לי פינק גבוה משמעותית משל חברים שלי (שתים מהם גרים במושבה שלי..) קצת פרטים על חיבורי האינרטנט שלנו : שלי : 2.5MB , 256K חבר מספר 1 : 1.5MB , 128k חבר מספר 2 : 750K , 64K חבר מספר 3 : 1.5MB , 512K כמו שאתם רואים יש לי את האינטרנט הכי מהיר בין החברים שלי וגם את המחשב הכי חזק! קצת פרטים על הספקיות שלנו ועל המחיר שאנחנו משלמים : אני : ספק : אינטרנט זהב משלם : 29 שח לספק…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים, והספקית שלי היא 012. האינטרנט שלי על הפנים - בסופי שבוע יש עומס מטורף והכל איטי ברמות, יש די הרבה ניתוקים (ממוצע של פעם בשבוע, השבוע היו איזה 4) שנובעים מנפילות אצל 012, או מבעיה דפוקה אצלנו, שצריך לנתק את המודם כבלים מהחשמל ולחבר אותו בחזרה - וזה חוזר לעבוד. כמובן שהמחשבים אצלי מוגנים מפני וירוסים ו spyware. אני הגעתי למצב שנמאס לי כבר מאיכות המוצר שהם מספקים, זה כל כך מעצבן שהאינטרנט מפסיק לעבוד פתאום באמצע הורדות \ משחקים וכו'. השאלה שלי היא, האם להחליף ספקית אינטרנט יעזור? או שעלי לעבור מאינטרנט כבלים ל ADSL ? מה הדרך הכי מומלצת בשביל לקבל אינטרנט יציב וטוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נמאס לי מבזק בינאלומי. אני מחובר לחבילה של 30/1.5MB בהוט עם ספק בזק בינלאומי וחבילת גיימרים. באמת שיש לי מחיר די אטרקטיבי אבל האינטרנט בחיבור לאירופה מזעזע. אני משחק בעיקר דיאבלו 3 ובPES2013 בפלייסטיישן עם חיבור קווי למודם בשניהם והכל נורא איטי, עם פינגים לא ממש נמוכים. כשאני נכנס ב2 בלילה לשחק לא אמור להיות עומס ויש לי איטיות נוראית כל הזמן זה מתבטא בלאגים מעצבנים וניתוקים. חבר שלי ב012 ובמשך כמעט כל היום המשחקים שוטפים יפה ואין כמעט בעיות. התקשרתי לבזק לתמיכה וענה לי נציג נורא נחמד היה איתי שעה על הקו עשה לי מיליון בדיקות כולל של פינגים וטרייס וכו' וטען חד משמעית שהבעיה לא אצלי והיא אצל בליזארד וקונאמי והשרתים שלהם על הפנים. נשבע שזאת התשובה הכי מטומטמת שקיב…
-
- 9 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
שלום. אנחנו במשרד בירושלים, בבניין מאעפן (ישן מאוד). יש לי המון ניתוקים עם HOT, שתמיד נאמר לי במוקד שמדובר בעבודות באזור, ולכן יש ניתוקים. נמאס לי! מדובר במשרד, וזה ממש משבית לנו את העבודה! יש המלצה על ספק + תשתית? כאלה שלא עושים טריקים ושתיקים עם NAT, ושאר דברים כאלה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא הולך לעשות שום קומבינה של שום ספק אינטרנט עם שום הנחות כי אני לא רוצה שיקברו אותי לשנה שלמה עם ספק אינטרנט אחד וקו מהיר של בזק שאני לא אוכל לבטל. לכן, החלטתי לפעול בצורה הזאתי: - ללכת על החבילה הכי זולה גם בבזק וגם בספק. - להזמין קו ADSL מבזק, ולשלם את ההתקנה. - לקנות מודם בעצמי מחנות. - לשלם את ה99 שקל לחודש לבזק עם התחייבות לחצי שנה על אחזקת קו. - להתחבר לאיזה ספק אינטרנט שאני ארצה. השאלות שלי הם כך: אם אני קונה מודם חיצוני וכרטיס רשת או קונה מודם ADSL פנימי האם ספק האינטרנט/בזק יעשקו ממני עוד כסף על "התקנת חייגן ומודם בבית הלקוח" או שרק יקחו ממני כסף על המרת קו? באינטרנט גנב הם אמרים שעולה, בנסוף לעלות החיבור לחודש הראשון גם "דמי התקנת חייגן ע"י טכנאי מקצועי 299…
-
- 37 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כרגע אני על תשתית HOT ועל ספקית NETVISION מהירות 12Mb כנראה עם חבילת גיימר (אם יש כזה דבר בכלל,לא מרגיש שום שינוי). פעם היה לי 2.5Mb עם אותו שילוב והיה לי פינג ממש נמוך עם חבילת גיימר, אני שוקל לחזור למהירות הזו! לפחות לא היו לי לאגים! יש איזושהי אופציה באיזושהי חברה לקבל מהירות יחסית גבוהה (בין 30 ל-50 Mb) עם פינגים נורמלים במשחקי רשת על שרתים אירופאיים/אמריקאיים? נ"ב אני גר במרכז הארץ, חשבתי שזה חשוב כי שמעתי שבמידה ואני גר קרוב למרכז של אחת מהספקיות זה יותר טוב או משהו כזה. תודה רב רבה מראש. נ"ב, POWER/PRIVATE NGN 50MB (או איך שלא קוראים לשטויות האלו היום) + חבילת גיימר + חיבור לכבל החדש ייסדר את הבעיה!?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אנשים, כרגע אני מחובר לבזק בין לאומי - 10MB ADSL משלם הרבה כסף וכמו אידיוט גם התחייבתי לשנה. אין לי בעיה של מהירות הורדה, כמעט תמיד אני אגיע למקסימום שלי, שזה בערך 1400K מה שכן מציק לי זה הפינגים לשרתים בחו"ל. אני כבר שנים משחק WOW, בשרתים המקוריים, בלילה ובשעות לא הגיוניות הפינג בסדר גמור 200-400, תקין לחלוטין למשחק. אך איך שמגיע סופ"ש , או אפילו בכל יום באמצע השבוע בסביבות 8-10 בערב, הפינג קופץ ל1500 פלוס אני מגיע למצבים שאפילו סרטון מסכן ביוטיוב של דקה אחת, לוקח לו 5-10 דקות לטעון. דיברתי איתם איו ספור פעמים, שום דבר לא עזר... בשורה התחתונה הם טוענים שהם מתחייבים למהירות מקסימאלית בהורדה שזה הם עושים 90% מהזמן.. אבל פינגים חשוב לי יותר. רציתי לדעת אם יש לכם איזו ה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, ביצעתי במחשב בדיקה של ה-RAM... לאחר מכן הדלקתי את המחשב.. הווינדוס הפך ללא חוקי אבל סידרתי דרך הטלפון ועכשיו אין לי גם אינטרנט וגיליתי שנמחק לי ה'Local area connection... איך זה קרה ואיך אני מסדר את זה שיהיה לי אינטרנט??? תודה, דניאל.
-
- 21 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היום מחקתי בעזרת תוכנת האנטיספייוור hijackthis יציאה מהמחשב השני בשם O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{96F819C3-17CD-4266-AF7B-0C156B5B4462}: NameServer = 192.115.106.10,192.115.106.11 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{A31AB5D6-2CE2-432E-88F3-F2A8849FDFAE}: NameServer = 10.0.0.138 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{DA1B6AFD-5D73-4619-8DA6-5B2CCB7B9A2D}: NameServer = 192.115.106.35,62.219.186.7 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{E2FD02A5-19F9-4D29-A5B5-A3973EC42DAE}: NameServer = 10.0.0.138 בערך ומאז אין אינטרנט. מישהו יודע מה זה? איך אפשר לתקן? רצוי לציין שאין גיבוי :-[ תודה מראש לכל העונים הנחמדים, אבי. אגב-אתם חושבים ששיחה עם התמי…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
NOSTREDAMUS - רוצה לקנות (בעצמך וללא קשר אלנו) wow אקסטרים - שיבוסם לך (בזבוז שאין כדוגמתו); רוצה לכתוב על זה משהו? - תהנה; רוצה לפרסם את זה באתר? שלח אלנו - נרצה - נשים, לא - לא! matan_18 - תקשיב לי ותקשיב לי טוב: מתוך 20 ההודעות שלך 16 זה שאלות, 2 נושאים הם חצאי "עזרה" ו 2 הודעות בפוסט הזה שמאוד, אבל מאוד מקוממות (ושלא תחשוב שהיה קל למצא מילה עדינה כזו). אומנם יובל מאוד מתון (וגם אני בימים כתיקונם), אבל ראה את זה כאזהרה ראשונה ואחרונה לבל תעז לכתוב עוד הודעה ברוח אלו שכתבת. ושלא תחשוב על לנסות אותי, חוצפן שכמותך! עריכה: תוקן קלות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי בין הראשונים להתחבר ל HOT אינטרנט בחיבור 100 עם הוטנט בהתחלה הכל היה דבש אבל בחודשים האחרונים יש בעיות קשות של מהירות ויוצא שאני משלם על 100 אבל מקבל הרבה פחות. נמאס לי, התמיכה הטכנית לא מסייעת ואני שוקל לעבור לבזק. רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שמחוברים לבזק במהירות גבוהה מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המממ ..... יותר ענייני מהכותרת אי אפשר להיות . אין לי כוח ( חשק ועוד כל מיני ביטוים ) לאפס אותו ולהגדיר אותו מחדש , כי יש פה איזה 4 מחשבים על המודם הזה , ואני רוצה לנסות איזה משו , אבל אני לא זוכר את הסיסמא ...... הצילו ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב יש מחשב של העבודה של אבא שלי לקחתי אותו והוא היה מכוון ברשת שלו שיהיה עם domain אז איפסתי את זה שיהיה מחובר לרשת רגילה ב mshome אז הוא הפעיל את המחשב מחדש ומשם הוא מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מה אני עושה ?! אני זוכר משהו שצריך להקיש administrator או משהו כזה אבל זה לא הולך לא הגיונס שאני פשוט ננעלתי בחוץ חייב להיות משתמש אוניברסלי שהוא הברירת מחדל הוא משהו כזה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
רשת בייתית קטנה של שני מחשבים. תודה רבה.... חבל שהאתר נסגר....
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חיברתי 9 מחשבים ברשת דרך סוויץ 16 פורטים. על כל מחשב מותקנת מערכת WinXp. הרשת עובדת מעולה. לא הצטרכתי לגעת בשום הגדות. הכל נעשה באופן אוטומטי. ברצוני להקים רשת אינטרנט וכאן הבעיה. ברשותי: 1. מודם ECI B-focus 2. ראוטר Dynamode ADSL Router. הפעולות שביצעתי: 1. חיברתי את הראוטר דרך כבל ישר לאחד מהפורטים של הסוויץ. 2. חיברתי את הראוטר מיציאת ה Line אל קו ה ADSL שבקיר. ניכנסתי דרך אחד המחשבים לממשק הראוטר ( 10.0.0.2 ). ניכנסתי ל Quick setup. הגדרתי שם משתמש וססמא להתחברות לאינטרנט. שמרתי. ואין אינטרנט. את המודם לא חיברתי, כי אני מניח שהראוטר הוא גם מודם, לא?! :-[ מה עושים? פעלתי לפי ההוראות ונדה לא עובד. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: לאחר גלישה באינטרנט והורדת קבצים שונים (דרך DAP או הורדה רגילה) אני מנסה להתנתק דרך החייגן של GLOBESPAN וזה נתקע וצריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות (סיים משימה) ולאחר מכן כשמנסים לעשות הפעלה מחדש או כיבוי של המערכת(win XP HOME) המחשב נתקע במסך של - "שומר הגדרות מערכת" עד ללחיצה על RESET וזה קורה לי מזה זמן רב (וזו בעיה מעצבנת ועד עכשיו לא הצלחתי לפתור אותה) אני מבקש עזרה בבקשה ממי שבעיה זו מוכרת לו. ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לא מזמן עברתי לדירה חדשה שבה כבר הוכנו בחדרים נקודות רשת ביתית. חיברתי באמצעות כבל רשת 2 מחשבים בחדרים שונים לנקודה בקיר וניסיתי להקים רשת באמצעות האשף של ווינדוס XP. למרות זאת, אני מקבל הודעה בשני המחשבים "כבל רשת מנותק". למישהו יש מושג מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני ניסיתי להגדיל את הקליטה של הראוטר האלחוטי של 3COM עם הראוטר EDIMAX BR 6204WG שנייהם תומכים בWDS. קראתי את המדריך וההסבר המצויין של NetCheif ואני עשיתי שלב שלב אך ללא הצלחה. להלן השלבים שבצעו: 1.לקחתי את כל המידע לגבי הראוטר הקיים (3COM) ראיתי שהוא תומך בWDS ולקחתי את ההגדרות אם זה CHANNEL/SSID והMAC ADDRESS. 2.אפשרתי בנתב הקיים את הWDS בתור אופציה WDS-RootAP שאומר שהוא הראשי. 3.ביטלתי כל הצפנה בין אם זה קוד אבטחה ובין אם זה access control. 4.שיניתי בנתב החדש (edimax) את default getaway ל192.168.1.2 מהסיבה שהdefault getaway של ה3COM הוא 192.168.1.1 5.שיניתי את הטווח של השרת DHCP בנתב הקיים ל192.168.1.100-200 6.בנתב החדש ביטלתי את השרת DHCP. 7.בנתב הקיים השארתי את…
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם מגדיל טווח אינטרנט אלחוטי מסוג NETIS ? איפה תריך למקם אותו ? האם הוא באמת עושה את העבודה ומגדיל טווח ? מה היתרונות והחסרונות שלו ?
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-