רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינטרנט בכבלים וכרגע אח שלי הביא לי עוד מחשב לחבר ליד המחשב שלי ואני צריך לחבר גם אותו לאינטרנט שלי.. המודם שלי מחובר דרך הכרטיס רשת.. השאלה שלי היא מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? האם אני יאבד מהמהירות של האינטרנט שלי גם כאשר אף אחד לא יעבוד על המחשב השני אבל הוא עדיין יהיה פתוח ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי! אני משתמש בפקס מובנה ב-XP . אני חובר "לHOT" בעלפון ואינטרנט בכבלים. השאלה שלי מדוע אני מצליח לפקסס מסמך אך לקבל פקסים איני מקבל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות רשת אלחוטית בין מחשב אישי ומחשב נייד בבית של 80 מ"ר. יש מעליי שכנים וחשוב לי שתהיה חסימה טובה- שהם לא יוכלו "להתעלק" לחיבור שלי לאינטרנט ושלא יוכלו להכנס למחשב שלי. כמו כן, חשוב שתהיה ירידה כמה שפחות משמעותית במהירות העברת קבצים בין מחשבים/חיבור לאינטרנט דרך קירות. מתוך חיפוש שהרצתי הבנתי שהראוטרים של LinkSys נחשבים איכותיים. התקציב שלי לא מי יודע מה גדול, אבל אני יכול לעמוד בקנייה של הדגם WRT54G. השאלה הראשונה שלי היא האם הדגם הזה מתאים לצרכים שלי (שמפורטים למעלה). השאלה השנייה היא האם המחיר (360 ש"ח מתוך זאפ) שווה את הקנייה, שהרי ניתן להשיג ב-100 ש"ח פחות ראוטרים של 3COM / D-LINK... תודה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי חברי הפורום הנכבד. עולם הרשתות זר לי ולכן אני מבולבל וזקוק לעזרה. הכנסתי הביתה בנוסף למחשב האישי שלי עוד שני מחשבים וברצוני שכולם יוכלו להינות מחיבור אינטרנט דרך ספק אחד ופשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל. ניסיתי לדבר עם חברת 'בזק' בנוגע לחיבור המחשבים דרך מודם אלחוטי והעסק כולו לא מתחיל בפחות מהוצאות של 500 ש"ח, האם יש דרך זולה יותר לספק אינטרנט לכל המחשבים ? אשמח לכל תגובה, בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ויש לי ראוטר עכשיו לא עובד המחשב למטה הרשת עובד במחשב שלי ואני זה ששולט מה עושים כדי שהרשת תעבוד?!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב אז ככה, הגעתי למסקנה שאני מעוניין ברשת ביתית המשלבת גם 3 מחשבים המחוברים בצורה חוטית ע"י ראוטר וביציאה הרביעית אני רוצה לחבר נתבאלחוטי או access point. עד כאן סבבה. עכשיו מה שאני ממש לא מבין מה בעצם כדאי לי לקנות שיהיה יעיל וכן יוכל לתת מענה לשני קומות לשדר טוב יותר, ובקיצור למה המציאו את ה-access point אם אפשר באותו מחיר לקנות ראוטר שיעשה את העבודה ואפילו יותר מזה.....???? תודה.
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שאני מחובר כבר כמה שנים טובות לADSL וממש לא מרוצה לאחר שהייתי בכל החברות! אני עובר לכבלים גם בגלל מהירות ה UL הגבוהה יחסית. יש לי 2 שאלות: 1.האם אני עושה אינטרנט בכבלים האם אני חייב להתקין גם TV שלהם?ואם יש לי YES זה מפריע? 2.לאיזה ספקית הייתם ממליצים לי להתחבר? תודה מראש נועם
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף קבצים ומדפסות במחשב שאני מתחבר אליו באמצעות VPN, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך עושים זאת. כמו"כ אם מישהו יוכל לומר אין מגדירים בראוטר אלחוטי שכל החיבורים הנכנסים יופנו למחשב מסויים והוא יטפל בהם (עבור ה VPN, כמובן). וכן, איך אפשר להגדיר VPN בחיבור ADSL שה ip משתנה בכל חיבור? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חבר'ס, אני חייב עזרה. המודם שלי הוא aztech 600E של בזק, הכנסתי בו את השם ואת הסיסמה, הוא התחבר, אבל עכשיו אני מתמתק, כל שעתיים (או משהו כזה). את המחשב הגדתי שהוא יקבל IP אוטומטי. ד"א זה מאוד דחוף לי, היום בלילה אני טס, ואני אחזור רק עוד שבוע+, ובנתיים אחי ואחותי יתקעו אם אני לא אסדר את זה עכשיו!
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?
-
- 11 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי ראוטר משולב בחייגן של חברת epic(חברה לא ממש מוכרת) אבל עושה את עבודתו נאמנה למעט מעטים בודדות של קפיצת מתח הוא מתאפס. כידוע העיה העיקרית ברגל של פתיחת תוכנות לשיתוף קבצים למינהם(כולל מסנג'ר ברגעי העברת קובץ) כל המחשבים בבית( 3 במספר) מאטים עד לכדי התקעות בגלישה פשוטה באתרים. הבעיה נובעת לפי דעתי בUPLOAD של הפאקטים- שזה הגורם המכריע(Tני מחובר ב1.5 של בזק בחלוקה רגילה של אפלוד ודאונלוד). האם יש אפשרות לעשות חלוקת קו באמצעות הראוטר או איזו שהיא תוכנה כדי שלכל מחשב יהיה הקצאה משלו וכך לא יפגעו שאר המחשבים ברשת בצורה כה משמעותית?
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי נתב אלחוטי Linksys WRT54G V5 עם גרסת חומרה 1.00.9 הנתב האלחוטי מחובר למודם Alcatel שמחובר לאינטרנט (ה-Alcatel מבצע את החיוג לאינטרנט). אני נתקל באופן קבוע בתופעה שהנתב פשוט קופא ומאבד קשר למודם. הדרך היחידה שכרגע פותרת את הבעיה באופן נקודתי הוא ביצוע אתחול לנתב האלחוטי. כל הסיפור הזה ממש מדכא. מישהו נתקל בבעיה דומה עם נתב כזה? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלהחליף נתב?) תודה, אסף
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני יכול מהמחשב שלי לגשת להגדרות ראוטר הנמצא במחשב אחר? (כמובן תוך תיאום איתו) האם יש כתובת איי פי שתכניס אותי לשם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם , אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה התפתח לפני מה. אם תוכלו פחות או יותר לדבר על שנים זה יהיה אפילו עוד יותר טוב. תודה מראש ישי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, אני משתמש היום בנתב של Linksys WRT54G כדי לחייג לאינטרנט. הנתב מרים PPTP בעזרת מודם אלקטל של בזק מול הספקית אינטרנט שלי. יש לי מהספקית אינטרנט שלי 8 כתובות IP קבועות לתחנות שלי (כתובות אמיתיות באינטרט... לא כתובות פרטיות) + כתובת קבועה, גם כן אמיתית, שהוקצתה לי לממשק WAN. כלומר, שאני מתחבר לאינטרנט אני תמיד מקבל את אותה כתובת לחיבור, ובנוסף יש לי 8 כתובות IP חוקיות קבועות שאני יכול להשתמש בהם. עכשיו לשאלה... באופן רגיל, כל הנתבים הביתיים מבצעים PAT לרשת הביתית שיושבת מאחוריהם, כי בד"כ הכתובות של הרשת הן לא חוקיות. מכיוון שיש לי כתובות חוקיות, המצב הזה רע לי. למרות שלמחשבים מוגדרות כתובות חוקיות, הנתב עדיין מבצע PAT ולישויות באינטרנט זה נראה תמיד כאילו אני מגיע …
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL עם מודם אלקטל וראוטר Netgear WGR614. היום עברתי לכבלים. קיבלתי מודם Thomson 425. הספקית היא בזק בינלאומי. בכל מקרה- נכון לכרגע אני מחובר לאינטרנט דרך המודם עם חייגן VPN PPTP. ניסיתי להגדיר את הנתב כך שהאינטרנט יעבוד דרכו ולא הצלחתי. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה? נסיתי כל מה שאני יודע. העלתי תמונות של תפריטי הנתב: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pppoec.JPG http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pptp1c.JPG ] של מצב החייגן: http:// ושל סטטוס ה IP: אודה מאוד לתשובה.............................. HELP ME.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל תקין, אך כשאני מחבר דרך הראוטר (למרות שרק המחשב שלי מחובר אליו וניתקתי את השאר) המהירות איטית בהרבה, גם בבדיקות מהירות וגם בכל השאר... אם מישהו יכול לעזור...תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט די טובה, של LOGITECH ... הייתי מעוניין לשדר את הקלט של המצלמה לתוך האינרטנט , בדומה לשידורי רדיו באינטרנט, אבל אני רוצה רק לשדר את התמונה בלי הקול. מישהו מכיר תכונה מסויימת שעושה את זה , או שיש אתר באינטרנט שמספק שירות כזה (בחינם) כמובן אני מכיר תוכנה אחת Active WebCam אבל היא ממש מסורבלת ולא שווה את זה, כמות FPS ממש אבל ממש נמוכה , אפילו באיכות תמונה נמוכה מאוד. מעוניין לשמוע הצעות בנושא תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
הראוטר הוא: edimax BR-6104K(G). אני רוצה לפתוח בו פורטים, רק כדי לעשות את זה צריך להגדיר איי פי קבוע, חשבתי שהגדרתי את זה, אבל לאחר כיבוי הראוטר בסוף השבוע והפעלתו לאחר מכן האיי פי השתנה.... יש הצעות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שהראוטר WRT54G של LINKSYS ממש טוב אבל הוא עולה 350 וכרטיס רשת שלו עוד איזה 250 וזה 600 שקל העסק יוצר יקר מדי.. אבל שמעתי שגם הראוטר של LEVEL ONE טוב והכרטיס רשת שלהם זול וגם הראוטר יותר זול אבל איזה דגם הכי מומלץ איזה דגם של כרטיס רשת אלחוטי ואיזה של רואטר יש לציין שהמחשבים שברשת באותה קומה ואפאחד לא בממ"ד מספיק לי שיהיה אמין ולא יתנתק לי האינטרנט כי כל לילה האינטרנט אמור להיות פתוח להורדות.. אם יש המלצה על משהו אחר אשמח לקבל..
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: יש לי בבית ראוטר שמחובר על ידי חוט למחשב נייח בסלון נמצא מחשב נייד שאני מחובר לאינטרנט דרך נתב אלחוטי. עכשיו אני רוצה להוסיף מחשב חדש. אנני מתכוון לקנות את הלוח הזה GA-965P-S3 אני צריך גם להוסיף לו נתב אלחוטי ? או בקיצור: מה אני צריך לעשות כדי להיות מחובר לאינטרנט? כמה הסיפור יעלה לי? ועל איזה כרטיס אתם ממליצים? חשוב לציין כי יש לי רשת ביתית.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות את הראוטר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T שעולה 250 שקל, ולאחרונה הציעו לי לשקול לקנות את הראוטר הזה במקום: http://www.linksys.com/servlet/Satellite?childpagename=US%2FLayout&packedargs=c%3DL_Product_C2%26cid%3D1127782957298&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper שעולה 370 שקל שאלותי הן: מה ההבדל בין 2 הראוטרים ובמה הוא מתבטא? האם לראוטר של לינקסיס יש טווח יותר גדול? אפשרויות אבטחה טובות יותר? הבנתי שלדגם WRT54GL יש פירמוור אופן סורס, האם גם לדגם WRT54G יש? יש בביתי 2 קומות, האם השידור יגיע לקומה השניה? במידה ולא, האם יש דרך להגביר את האות? האם ישנו ראוטר אלחוטי אחר …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית בבית עם שלושה מחשבים ששנים מחוברים אלחוטית ואחד ישירות. הבעיה היא שאם על אחד המחשבים האחרים מופעלת התכנה azureus אז מהירות ההורדה אצלי (המחשב שמחובר ישירות) קטנה בצורה מאוד מאוד משמעותית. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה לא ייקרה?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם שווה לעבור לחבילה של 1.5-013 מגה מ012 1.5 מגה (יש לי פינגים ענקיים במשחקים עם 012 )
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היום הגעתי להחלטה, האינטרנט והתשתית שלי לוקחים יותר מדי. --- 750/96 - 80שח - 012 קויי-זהב. 40שח תשתית HOT. יוצא 120שח לאינטרנט איטי . -- האם יש משהו לעשות בנידון? אוליי יש תשתית וספק אחרים? תודה לעוזרים. -- אם הנושא לא במקום אז תעבירו בבקשה.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-