עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by liordavid,

האימיול שלי נמצא במצב LOW ID אני משתמש בנתב DLINK DI-604. שאלה נוספת - משהו בנה אימיול משלו ומוריד לו יותר מהר - לשלוח לי בבקשה אלפי תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by Tall-Guy,

שלום, אתמול בשלווה ובנחת מס סוף סוף ה ECI B-Focus 270 שלי (שתפקד כראוטר ודווקא הייתי די מרוצה ממנו). אני מחפש נתב חדש להחליף - השאלה היא כזאת. האם הנתבים שבזק מציאים כיום הם תחליפים טובים? לדוגמא - אני זוכר שהיו תקופות שבזק חליקו Modem/Router של Alcatel שהיה ממש "סוס עבודה". האם הנתב\מודם שהם נותנים היום שווים משהו? הוא האם כדאי כבר לקנות ראוטר לא מבזק? אשמח אם כן תעזרו לי בכמה שאלות - 1) להמליץ על מודם\נתב שבזק מחלקים בתקופה זאת (אם יש כזה). 2) במקרה שהנתב שהם מחלקים לא מומלץ, להמליץ על ראוטר (Wired מספיק ברמת הכלל...) ועל מודם Adsl שאני יכול לקנות. איך ה ECI-320? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by oneworld21,

שלום לכולם השאלה היא קשה מכיוון שאני כבר שבוע מחפש תשובה הגיונית עליה וזה הולך ככה: אני תומך טכני בחברת אינטרנט ואחד הלקוחות שלנו כי מאחד המחשבים האלחוטיים בביתו לא הצליח להתחבר לנתב שלו מדגם Levelone אבל משאר האלחוטיים כן הצליח מאותו מחשב היה מקבל הודעה כזו : You are unable to connect you may need to configure your authentication method that is used וזאת למרות שלא היה לו שום אבטחה לא Wep ולא WPA ולא Mac filtering (נכנסתי לנתב מרחוק כדי לבדוק) לא היה לבן אדם Mac filtering מלכתחילה ועובדה זו חשובה להמשך... אחרי שעשיתי איתו כמעט הכול (התקנה של כרטיס רשת מחדש , ו Reset להגדרות של כרטיס הרשת שלו ושיחות עם בכירים ושיחזורי מערכת) אמרתי לו שכנראה הבעיה היא במערכת ההפעלה או בכרט…

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  4. מה אתם חושבים על זה? http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1133202177241&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper אני יכול לקנות אותו ב-370 ש"ח מ- KSP. יכול להיות שיש ראוטר יותר טוב או במחיר יותר טוב שיספק לי את אותו הדבר לאורך זמן?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by smalery,

שלום מישהו יכול להסביר לי מזה ACCESS POINT (נקודת גישה), מה זה עושה ולמה צריך את זה? חיפשתי פה באתר ולא מצאתי כלום... תודה

• 23 תגובות
    • 20.3k צפיות
  6. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. כרגע יש לי מחשב רגיל (Desktop) וגם Laptop שמגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם USB, כלומר כבל טלפון שנכנס למודם וכבל USB שיוצא מהמודם ונכנס למחשב. אני לא סגור מה אני צריך לרשת אלחוטית בבית, אבל די הבנתי שאני אצטרך: כרטיב רשת אלחוטי (מסוג PCI ולא UBS כי אין לי מספיק חיבורי USB פנויים) למחשב הרגיל. Access Point שהוא גם Switch - 'שיפזר' את התקשורת לכל המחשבים שיתחברו אילו. האם אני צריך גם מודם שיתווך בין ה Switch לקו טלפון? האם אני יכול להשתמש במודם שקיים לי היום (מודם עם חיבור USB למחשב)? האם כך צריכה להראות הרשת?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by galz,

אני תמיד מעלה בביטורנט על מהירות של בין 10 ל 15 קילובייט לשניה. היום פתאום המהירות קפצה ל20-30 קילובייט לשניה. ברק העלו את המהירות או משהו כזה?

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by Tushi,

הלו אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש לפני כחודש עם לוח אם של Gigabyte GA965P-DS4 . שבתוכו מובנה כרטיס רשת Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller הייתי מחוברת לאינטרנט בחבילה של 750 K דרך בזק ובזק בינלאומי, הכל היה עובד מצוין, הכי הרבה שהייתי יכולה להוריד היה בערך 80 K , ביום ראשון האחרון שידרגתי לחבילה של 1.5 מגה, לא עשיתי שום שינויים בהגדרות ולא התקנתי שום תוכנות חדשות במחשב. באותו הערב התחלתי להוריד על 170 K אבל יום למחרת דברים התחילו להשתבש, פעם הוא מוריד על 25 פעם 60 , 70, 80 , 40, 25 וכל פעם עלה וירד. אתמול בערב שוב הוא הוריד על 170 אבל קצת לאחר מכן שוב התחיל להשתגע. היום היה אצלי טכנאי של בזק, חיבר את הלפטופ שלו לחיבור שלי בבית, התחבר לאינטרנט דרך…

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  9. יש לי 2ראוטרים של edimax ורציתי להשתמש באחד מהם כדי לחבר לכרטיס רשת בנייד שלי כדי שישמש ככרטיס אלחוטי האם יש דרך לעשות זאות ואם כן איך? הדגם שלו זה 6204 wg תודה

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by matgam,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא זאת: יש לי בבית שלושה מחשבים, 2 שיש ביניהם רשת ביתית, ואחד שהחזרתי מהמעונות שלי מהאוניברסיטה הקיץ. אני כבר כמה זמן מנסה לצרף אותו לרשת הביתית אבל אני לא רואה את המחשבים האחרים ברשת שלו ובמחשבים האחרים גם לא רואים אותו. מה שאני עושה זה קליק ימני על המחשב שלי (שהבאתי מהמעונות) -> מאפיינים -> שם המחשב -> network ID -> רשת ביתית (לא עסקית), אחרי זה לוחץ על change name -> ונותן את השם של הרשת הביתית. אבל זה לא מתחבר. מה לעשות!? תודה. עריכה: שכחתי לציין, המחשבים מחוברים לראוטר, זה שהבאתי בכבל רשת, עוד אחד בכבל והשני בנתב אלחוטי. ואני מצטער, לא שמתי לב שיש פורום של רשתות, אז אם ההודעה מתאימה יותר לשם, תעבירו לשם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

שלום אני מנסה להתחבר ברשת עם כבל מוצלב למחשב אחר אבל זה כותב בשני המחשבים שהכבל מנותק מדוע ולמה? עשיתי ששני המחשבים מחוברים לרשת ללא אינטרנט ובלה בלה בלה ואז JUST FINISH ולא פועל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי ראוטר של NETGEAR DG834GT תודה

13. Started by D-Bang,

התקנתי כרטיס רשת חדש אחרי שהתקנתי את הדרייבר הWINDOWS זיהה אותו כמו שצריך. הבעיה היא שהוא לא מעביר תקשורת כשאני מריץ בדיקת PING הוא רושם לי שאין חיבור ניסיתי כ. רשת אחר, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? קראתי איפשהו שאפשר לעשות איתחול להגדרות TCP/IP, זה יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  14. איך אני מזהה איזה כרטיס רשת אלחוטי יש לי (a,b,g)ומה המהירות שלו ואיזה ראוטר מומלץ, האם 54Mps זה טוב או יש יותר טובים? תודה רבה וסליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by zyogev,

מנסה לחבר את הראוטר למודם הכבלים בדיוק לפי ההסבר בחוברת. בסופו של התהליך - בבדיקה בסטטוס info, בשדה - attain ip protocol, מופיע - L2TP disconnected. ניסיתי מס' פעמים ללא הועיל, ובנוסף ניסיתי כשה - firewall והאנטיווירוס מנותקים. למישהו יש רעיון??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  16. היי קניתי מחשב חדש אם לוח אם P5W DH DELUXE שבו יש כרטיס רשת מובנה חיברתי את המודם ואני לא מצליח להתחבר, הרכבתי כרטיס רשת מהמחשב הישן ודרכו אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט, משהו דפוק בלוח אם? או שאני צריך להכניס איזה הגדרות מיוחדות כדי שהכרטיס רשת המובנה יעבוד? אודה מאוד לעזרה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by Lotar_88,

שלום לכולם אני מחובר דרך כבלים ומהירות 1.5 מגה אני משחק כבר 2.5 שנים תמשחק אנמי טריטורי עם הספקית בזק בין לאומי וברוב השרתים ביו לי פינגים מצויינים 85-110 ובחודש האחרון התחילו לי בעיות פינגים של אי יציבות ופשוט לא יכולתי לשחק ובשבוע האחרון עברתי לברק והמצב דיי החמיר פינגים נוראיים וגם שאני מתחבר לשרת מי שמכיר תמשחק יש הודעה awaiting gamstate ופשוט לוקח לזה 5-15 דקות להתחבר לשרת אני לא צוחק ודיברתי עם ברק והם סידרו את זה ועכשיו נכנס יחסית מהר לשרת למרות שיש שרתים שלא בנוסף לזה פינגים נוראיים ,פשוט אי אפשר לשחק אבל כשאני עושה בדיקת פינגים לכל מיני שרתים שהם לא של אנמי יש לי פינגים טובים בסביבות 100 בשרתים הכי סוסים של אנמי יש לי 140 באירופה שזה רק שרת אחד ל…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by Nemesis,

אצל נועה יש אותו במבצע יחד עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ב-340 ש"ח. תומך בחיבורי PPTP/L2TP סטנדרטיים של בזק וכבלים? יש למישהו משהו רע לאמר עליו?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by 1,

שלום לכולכם, בהמלצתכם קניתי את הנתב הנ"ל, באמת נראה ממש מצויין, הגדרתי את החייגן בהצלחה, הגדרתי את כל הגדרות האבטחה ע"פ המדריך בתחילת הפורום, הגדרתי WAP - TKIP, ביטלתי את הDHCP והגדרתי IP קבוע לכל מחשב. 3 המחשבים שמחוברים לנתב בכבל רשת התחברו לאינטרנט בהצלחה, והמחשב הנייד מתחבר לרשת אבל כשאני פותח IE או FIREFOX הרשת מתנתקת ומתחברת שוב, יש לציין שהפעלתי גם את הMAC FILTERING והגדרתי את הכתובת הפיזית של הכרטיס רשת האלחוטי וגם את מפתח הרשת, ולכן הוא באמת הצליח להתחבר, אך ברגע שכל תזוזה בתקשורת נעשית הוא מתנתק. יש לציין שהקליטה נמצאת על רמת טובה וטובה מאוד.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by SEangel,

ברשות ידידה שלי מחשב כף יד מסוג Asus A639 עם מ"ה Window Mobile 5. המכשיר עובד ברשתות ציבוריות, אך בבית הוא מזהה רשת אבל אי אפשר לגלוש. (הנתב הוא של Draytek מדגם Vigor 2200w plus). לדעתי מקור הבעיה בהגדרות של הPDA. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kkffiirr,

מבית שלי אני קולט רשת אלחוטית , איך אפשר לברר עליה פרטים (שם המחב המחובר, האם היא פרטית או ציבורית ועוד כל מיני)?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. Started by volvo2005,

שלוםם לכםם!!.. אני מנסה להתקין ראוטר של smc ואני צריך לירשום שלושה סוגים של אייפי service ip address,my ip address,my subnet mas רשמתי את כל האייפים שצריך היה לירשום לפי מה שאמרה לי ספקית האינטרנט שלי (נטוויז'ן) וזה עדיין לא עובד הוא אומר שיש בעיה במספרי האייפי...מישהו אולי יכול לעזור לי במספרייםם מדוייקים ונכונים וזה באמת עובד?.. תודה רבה לכולםם!!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by dark,

בכמה ימים האחרונים האינטרנט איטי ואני לא יכול להוריד קבצים בכלל בקושי תמונות הוא מראה לי עשיתי סריקה של Ad-Aware ועדיין יש את הבעיה, אני חושב שזה בגלל הפלאשגט שהתקנתי ובאותו יום מחקתי מקווה לעזרה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. שלום , יש לי מחשב עם חיבור לאינטרנט ומודם. אחותי מהחדר המקביל מחוברת דרך המחשב שלי לאינטרנט , לה אין מודם. עשיתי רשת בינינו , עכשיו גם היא יכולה לגלוש. אבל מצורכי גיבוי אני רוצה להעביר לה קבצים (והרבה). ובשביל זה צריך תיקיות משותפות. איך אני פותח תיקיה משותפת ב"מיקומי הרשת שלי" ? תודה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by WIZARD221,

על איזה ראוטר/נתב אתם ממליצים? יש לי תשתית של הוט וספק של 015 אינטרנט זהב אני בינתיים על 1.5 אבל אני יגביר לי 3 עוד איזה שבוע איזה נתב//ראוטר כדאי? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים