עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ArielN,

עריכה: ------- הצלחתי נראה לי לפתוח את הפורט אבל אנשים עדיין לא מוצאים את הסרבר, יש לי FIREWALL, זה קשור?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

1.איך אני מקבע את הכתובת ip של המחשב שלי(השרת)(אבל בלי לקבע את הכתובות DNS כי אני לא יודע אותן,דרך אגב איך אני מקבל אותן?)משום שאין לי domain שאוכל להתחבר אליו דרך מחשב אחר(אם יש דרך בלהכנס בלי לקבע ת'איי פי שלי או לרשום את החדש כל פעם מחדש בבקשה תתנו לי אותה). 2.אני משתמש בfilezilla איך אני יכול להכנס ממחשב אחר כadmin ושלוט במחשב שלי כמו remote כזה. 3.אני די נוב כפי שאתם רואים,בכל העסק הזה אז תיהיו עדינים איתי+תסבירו לי על כל טעות שעשיתי. תודה מראש אייל.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. Started by elad-k1,

רציתי לדעת אם firewall מאיט את האינטרנט יש לי firewall של וינדוס הרגיל מקושר כולל חומת אש רציתי לדעת אם זה מאיט את הקצב של האינטרנט

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. Started by itayze,

יש לי אינטנט 2 מגה , בזק בין לאומי ובזק . אני מקבל פינגים גבוהים יחסית לשרתים באירופה ( 300 לרוב ) , שום דבר לא מבצע UPload , שום דבר לא מתחבר לאינטרנט מלבד המשחק עצמו . מה ניתן לעשות ? לשנות כתובות , האם בכלל יועיל לפנות לבזק או בזק בין לאומי . תודה למגיבים .

5. אני משתמש ב -pc anywhere כדי להתחבר למחשב שלי כשאני מחוץ לבית. העניין הוא שאני צריך לדעת את הכתובת IP של המחשב ולכן, או שאני רושם אותה או שאני נאלץ להתקשר לספק האינטרנט שלי כדי לברר. האם קיימת תוכנה שיכולה, למשל, לשלוח אלי לאימייל מסויים את כתובת ה - ip כאשר המחשב נכנס לאינטרנט? או, האם ישנה אופציה בויינדוס שיכולה לפתור לי את הבעייה? תודה

6. Started by idan1836,

יש לי פלאפון נוקיה 6230 וקבלתי איתו את הדונגל של הבלותות' , רציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלהעביר קבצים מהפלאפון למחשב ולהפך? תודה מראש! ;D נ.ב. יש שם כמה אפשרויות נוספות של פקס וכמה דברים! אז אם למישהו יש גם כזה ויודע שאפשר לעשות עוד דברים איתו אז תודה..

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by David K,

שלום לכולם, אני מבקש לקבל המלצות - מניסיונכם - לגבי נתב (router) אלחוטי בטכנולוגית G שכולל 4 יציאות חוטיות (lan) חשוב לי שלא יתחמם ושלא יהיו ניתוקים - אמינות ה router מעל הכל. אני מתכוון לחבר אליו 3-4 מחשבי נייחים (עם חוטים ב lan רגיל 100Mb) ו 2-3 מחשבים ניידים עם wifi הייתי מאד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם תצורה דומה או זהה אני מחובר ל ADSL עם כבל רשת כרגע אני משתמש ב Edimax ישן (בן שנתיים) ופשוט שמתחמם מאד ולכן לעיתים מתנתק וכמו כן אי אפשר להגדיר בתוכו טווח של פורטים. קניתי DLINK 604 רגיל בתקווה שיעבוד יותר טוב אבל התאכזבתי קשות, הוא הרבה פחות יציב מה Edimax ומתחמם באותה מידה (החליפו לי אותו פעם אחת ואני אנסה להחזיר להם אותו מפני שה static DHCP שמובטח לא עובד על יותר ממח…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. יש ברשותי רשת אלחוטית - נתב של D-LINK ומודם של אלקטל שהפכתי לראוטר... בשני המחשבים לא ניתן לקבל קבצים באיי סי קיו. ביטלתי את הפיירוואל של הווינדוסים ועדיין לא ניתן. אני עובד עם איי סי קיו 2002 - אם זה משנה... אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בפתרון הבעיה... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. מי שיכול לעזור לי ( איזה תוכנות צריך בשביל זה , ואיך בדיוק להפעיל את זה ) אודה לו מאוד. אין לי ראוטר ויש לי IP משתנה. בבקשה אם אפשר הסבר מפורט כי אין לי ידע כל כך בהתחברות למחשב מרחוק. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by semca,

שלום לצות: ברשותי שני מחשבים,המארח:חדש,עם כרטיס רשת מובנה 10\100 ,האורח:עם כרטיס רשת פיסי,10\100 ,כאשר שניהם מחוברים עם כבל מוצלב,והמודם:ALE-070 של בזק בינלאומי,עם חיבור USB, שאלתי היא:האם ניתן לשפר את דרכי התעבורה (רוחב פס)ולשפר בכך את מהירות הגלישה במחשב האורח ? שהיא:10 ,למשל:להחליף כרטיס רשת מהיר יותר ?,או מודם ? תודה מראש ,ממתין לתשובות.

11. Started by אבי11,

שלום אני מחפש תוכניות לבנייה עצמית של מכשיר לבדיקת כבל תקשורת. אם יש למישהו תוכניות או מידע - אנא , מייל ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, יש לי לקוח שהיום אני הולך להתקין לו רשת בייתית בין 2 מחשבים והוא רוצה כמובן גם שיתוף אינטרנט. הבעיה שבמחשב הראשי אצלו (זה שמחובר לאינטרנט) יש Windows 98 מהמהדורה הראשונה (ללא ICS) ולכן אני לא יכול להשתמש באופציה הזאת לשתף את האינטרנט. מישהו מכיר תוכנה אחרת שניתן באמצעותה לשתף את האינטרנט בין המחשבים? (המחשב השני בעל אותה מערכת הפעלה בדיוק). בתודה מראש, עומר.

13. Started by Dready,

שלום אתמול התקבלתי לבטה של wow בכל מקרה, ההורדה של המשחק היא דרך ה- downloader שלהם שמשתמש בשיטת ביטורנט כשאני מוריד מופיעה לי הודעה שאומרת לי שאני חסום על ידי פיירוול ולכן אני מוריד לאט 5-15 קילובייט בשניה ואני משתמש במודם alcatel שהומר לנתב אינטרנט ולכן הוא משתמש בפיירוול וגם כנתב שכנראה חוסם פורטים4 הם הפנו אותי לטרבלשוטינג והוא רושם לי שם שהפורטים 6112 , 3724 ו 6881-6999 צריכים להיות פתוחים , במידה ולא זה יצור קונפליקט שכנראה מאט את קצב הירידה איך בידיוק אני דואג שהם היו פתוחים הזה ציתות מהאתר "Routers* Be sure that the router configuration has Ports 3724, 6112, and 6881-6999 forwarded to your computer, and only your computer. Having the same port forwarded to more …

14. Started by BLASTER,

שלום יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לרשת.. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין המדריך באתר לבין האשף בווינדוס {XP} ??? תודה!

15. היי כולם, יש לי מחשב ראשי... שמחובר ל ADSL ע"י מודם USB ALE070 במהירות מיגא וחצי מחברת נטויג'ן , העברתי כבל רשת מהמחשב הזה לעוד מחשב בבית.. ועשיתי רשת ביתית.. שבמחשב השני יהיה אינטרנט בתנאי שהמחשב הראשי יהיה מופעל ומחובר לאינטרנט. עכשיו אני לא מומחה רשתות.. עשיתי את זה לבד.. כי זה קל.. כבל רשת מוצלב ונגמר הסיפור , אבל שמעתי שיש מודמים לא USB אלא ע"י כרטיסי רשת.. ושמעתי שהם יותר איכותיים ויותר טובים.. אם יש מישו שיוכל להסביר לי ההבדל במהירות בביצועים בכל... והאם המודם שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת גם מחליף אייפי בכל פעם שמתנתק ומתחבר? ואם מדובר על המודם אלקטל 510 מומלץ יותר מה USB? האם המודם אלקטל 510 יתן יותר ביצועים ברשת הביתית שיש לי? מומלץ יותר? עדיף יותר? בבקשה תבהירו ות…

16. Started by Stealth,

שלום, אני עובד עם שרת הדואר של KERIO וכרגע התבצעה התקנה נקייה של xp professional sp2. הכל עובד טוב ויפה כולל השיתוף אינטרנט מלבד השרת דואר שכל הפורטים שלו חסומים (ברשותי מודם אלקטל עם חיבור PPTP בdialup. ניסיתי באולי חמש דרכים לפתוח את הפורטים דרך הפיירוול של הXP אך ללא הועיל. הכל סגור ומסוגר בלי אפילו קצה של חוט להבין מה הבעיה. יש רעיונות? אלו הפורטים: SMTP 25 Secure SMTP 465 POP3 110 Secure POP3 995 IMAP 143 Secure IMAP 993 NNTP 119 Secure NNTP 563 LDAP 389 Secure LDAP 636 HTTP 80 Secure HTTP 445 תודה. **עריכה** , סודר, סורק הפורטים שהשתמשתי לא היה טוב, מסתבר והexeptions שהוספתי היו תקינים.

17. Started by Le0n,

אם אפשר ככה אז איך אני יכול כשאני מתחבר שהאיי פי שלי יתחיל ב-82. ולא ב-217 תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. Started by nimrodim,

טוב אז ככה יש לי נטב של ALCATEL דגם 510. הנטב הינו בעל FIREWALL מובנה. בנוסף יש לי SYGATE על כל מחשב ברשת. (כולה 2 מחשבים : ) השאלות: 1. האם הSYGATE מיותר? 2. אין לי סיסמא לנטב - האם זה באמת דרוש? ולמה? תודה מראש נמרוד

19. איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. Started by chen-z,

שלום ... רציתי לדעת איך אני מגידר רשת ביתית בין שתי המחשבים בבית האינטרנט עובד כרטיסי הרשת גם הכבל מחובר הכל .... רק קציתי לדעת איך אני מגדיר זאת בכרטיסי הרשת תודה לעוזרים :

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. Started by omri_ro,

אני משתשמש בRADMIN בשביל פעולות תחזוקה בשני המחשבים (חיפוש SPYWARE וכאלה)האחרים שלי ויש לי שתי שאלות (שלמעשה קשורות) 1.איך לגרום למחשב(מרוחק) לעשות RESTART ולעלות מחדש בSAFE MODE WITH NETWORKING(אני מנחש שזה דרך שורת פקודה) 2.שיעלה את הRADMIN SERVER(הרי בSAFEMODE לא עולה הSTARTUP אז איך בכ"ז)? ואל תגידו לי להשתמש בREMOTE DESKTOP של הWINDOWS כי אני לא אוהב אותו!

22. בכתבה נאמר כי בפרויקט משותף של סיסקו אינטל (ועוד כמה חברות) ועיריית ירושלים הותקנו במשך שלושת החודשים האחרונים נקודות גישה ל-Wi-Fi במרכז העיר (וברחבי העיר.. אני חושב) ונאמר שהשירות יהיה חופשי (חינם זה טוב) ואני מחפש אינפורמציה על שתי נושאים: א. ברשותי מחשב נייד, כמה יעלה לי לקנות כרטיס Wi-Fi? יש לי חריץ PCMCIA וכמה שקעי USB ו-FireWire. ב. איך אני יכול לגלות איפה נמצאות הנקודות האלו, האם אני צריך סיסמא, ומה הטווח שלהם?

23. Started by tsvika,

בין ראוטר, האב (hub), וסוויטצ'??

24. Started by TeaTime,

כמה עולה לאחסן שרת בחוות מחשבים (בהנחה שיש לי אחד)? מה הרוחב הפס (לשתי הכיוונים) שמקבלים?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. Started by Ice_Box,

היי רציתי לדעת האם זה נכון שאי אפשר לחבר אינטרנט מהיר לווינדאוס 98? כי זה מה שהטכנאי אינטרנט אמר לחבר שלי שרוצה להתחבר ל ADSL ..

דיונים חדשים בפורומים