רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי . בית דופלקס כאשר המחשב הראשי בקומה תחתונה בממד ואני רוצה לחבר לקומה עליונה AP לשידור אינטרנט אלחוטי אבל גם להתחבר לAP חיבור קווי לטלוויזיה חכמה . האם יש מכשיר אחד שיכול לספק זאת (לא גשר אלחוטי כיוון שאין אפשרות לחפיפה אלחוטית בין המכשירים) תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי, היום עברתי להוט (רק בתשתית) ל 200M עשיתי בדיקת מהירות וקיבלתי 190 + - לא קריטי אבל בהורדה אני לפעמים מגיע ל25 ולפעמים 20 ואפילו ל12 זה כאילו לא יציב וגם בבדיקת מהירות זה מראה שהקו כאילו לא יציב, למרות שהייתי בבזק בקו vDSL 40 מגה (כמה שאני לא אוהב אותם) הקו היה יציב לחלוטין אם זה בבדיקה את הגרף היה ישר ואם זה בהורדה לא היו תנודות כאלה זה אמור להיות בעיה בשתית או שאצל הספק (קראתי פה בפורום שבזק בנלאומי עושים קצת בעיות עם הוט) בבדיקת מהירות ה ping נתקע לאחר שיחה עם הוט, נאמר שיש בעיה עם העוצמות וישלח טכנאי. בגלל זה שאלתי בפוסט אחר האם אפשר לקנות ציוד עצמאית בשביל לשלול את האפשרות של ציוד לקוי, או שהבעיית עוצמה זה לא קשור ל hotbox שהם שמו לי
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי מבין שני הדגנים הנ"ל ...מה עדיף? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=3&pl1_id=1&pl2_id=44 או זה ? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 ובכללי איך הכרטיסי רשת האלה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
-
אני עכשיו בהוט עם ההוטבוקס וTP-LINK TL-WR841N, אבל עברתי דירה לפני כמה חודשים ומאז יש לי ניתוקים מעצבנים כל כמה זמן. החלטתי לנסות לעבור לבזק*, ממה שהבנתי מהמכירות שלהם, הם מוכרים מודם+ראוטר אם אני רוצה, אבל אם לא אני צריך לקנות מודם בעצמי, כי הם לא מספקים מודם לבד. אני לא מאמין בציוד של החברות האלו, אז, איזה ראוטר כדאי לקנות שיכול לשמש גם כמודם עבור בזק? הבית די קטן, ככה שלא צריך mesh או ריפטרים או משהו מיוחד, ראוטר רגיל אמור לכסות את כל הדירה, רק צריך שהוא יתמוך בחיבור לבזק *אנלימיטד משום מה מגיעים לכל הרחוב שלי, ואפילו לאותו מספר בניין שלי בכניסה א' אבל לא בכניסה ב' שאני נמצא בה... אז בנתיים אין לי עוד ברירה, ולא ביררתי מה צריך בשבילהם, אבל …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניים לשתף תיקיות בין מחשבים. במרכז הרשת והשיתוף אני רוצה לסמן את שיתוף התקיות כ"אפשר שיתוף תיקיות", אך הוא אומר לי שאי אפשר לבצע כי: "שירות RPC אינו זמין". מה זה ואיך אני יכול להפוך אותו לזמין ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
-
קניתי edimax 6104k לאחר ששמעתי עליו רבות אני גולש באמצעותו עם שני מחשבים והאינטרנט עובד סבבה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים ומשאבים! המחשבים לא רואים אחד את השני ברשת הביתית למרות שעבדתי "לפי הספר" הגדרתי שמות למחשבים ושם כללי, בטלתי פיירוול ושיתפתי תיקיות כשאני נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" אני רואה "mshome" וכשאני לוחץ עליו פעמיים הוא פותח לי חלום ריק מה יכולה להיות הבעיה?? ???
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
חברת TP-LINK החלה לשווק בשבועות האחרונים מספר נתבים חדשים המתאפיינים בגודל זעיר ועושר תכונות. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1592
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
או בכלל להשאר עם הגדרות ברירת המחדל?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
התחילו לחסום? בעיקר שישי שבת. ובערבי הימים האחרים? מה נשאר? אורנג'? :'(
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
ליפני כשבוע השיתוף קבצים הפסיק לעבוד לי על אחד המחשבים ועכשיו אני שם לב שב- my computer-manage-services חסר את ה SERVER יש הכל חוץ ממנו אני חושב מה לעשות? ד"א ההודעה שאני מקבל היא: the server service is not started.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=30&products_id=857 השגתי אותו בחינם לפני מה שאני רואה זה דבר יקר. לי יש אינטרנט מהיר כך שאין לי צורך בו, מה אני יכול לעשות איתו? דרך אגב למה הוא כזה יקר??
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי, יש לי אינטרנט שאני מקבל בחינם מהעבודה והוא אוהב להתנתק כשלא צריך ומהעבודה לא מוכנים לטפל בבעיה - אומרים שהכל תקין. אני רוצה לקנות אינטרנט נורמלי - חשבתי על בזק, מה אתם אומרים? המהירות תיהיה 1.5M, עד כמה לדעתם אוכל לרדת במחיר? (באתר שלהם מציעים ב630 שקל לשנה (52.5 שקל בחודש בממוצע)) תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שמעתי שעם קונים ראוטר ועושים רשת אז אין צורך לשלם לבזק על המודם הכוונה שהראוטר יחליף אותו.. האם זה הגיוני?! או שהאם יש משהו שדומה.?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ב 15 מגה לתשתית של בזק, ולאנטרנט של בזק בינלאומי. לאחר שנה עם המודם netgear dgn2200 (שיוצר בסביבות מאי 2011) שקיבלתי מבזק, במהלכה הייתה לי תופעה מציקה מאוד בה החיבור האלחוטי היה מתנתק ומתחבר מחדש בצורה רנדומלית, נציג תמיכה טכנית אמר שאני אלך להחליף בבזק סטור. הנתב שקיבלתי במקומו, הוא d-link dsl-2760u (שיוצר באוקטובר 2010, ועליו 2 מדבקות של "נבדק/תוקן" של בזק, הראשונה מפבואר 2011, והשניה מיולי 2012) - כלומר refurbished. גרסת firmware היא: 5.10.85.0.cpe4.402.0 גרסת bootloader היא: 1.0.37-102.9 לא יודע עדיין לגבי הביצועים שלו. השאלה שלי היא - האם כדאי לי להשאר עם הנתב של דילינק (שנראה יחסית טוב - עובד גם ב 2.4 וגם ב 5), או להתעקש לקבל נתב חדש יותר (ואולי לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
כל הזמן שאני גולש באינטרנט האלחוטי דרך הלפטופ יש לי ניתוקים אקראיים, סינכרונים חופרים עם אייפי. ורוב הפעמים שאני מנסה להוסיף את הרשת מחדש דרך האשף הוא פשוט לא מוצא את הראוטר שלי. כל הזמן זה קורה אני מתחרפן. edimax br-6204wlg
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
הבנתי שיש בעייה לעשות טאנלינג דרך ראוטר לאיי פי וי 6 בגלל שאין אפשרות להעביר את פרוטוקול 61 האם זה נכון או יש אפשרות שאני לא יודע עליה.. האם יש ראוטרים שתומכים בזה או האם אפשר לגרום לאלקטל לתמוך בהעברת הפרוטוקול של ipv6 ? תודה לעוזר....
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שידרגתי ל 12MB של נטויזיון וכאשר אני מוריד קבצים הכל טס לי.. אבל אם אני צופה ביוטיוב זה לא זז בכלל... ואני לא מדבר על סרט אחד.. אשמח לדעת למה ואיך מסדרים את זה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ראוטר אל-חוטי הכי טוב קיים בשוק??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
4 מחשבים באלחוטי + 1 קווי כולם מחוברים למודם-נתב של בזק מסוג דילינק יש לי את ה אייפי וה מאק של כולם הייתי רוצה שהמחשב שמחובר באלחוטי שמשתמש ביוטורנט, ישתמש במעט מהקו, כדי שהאחרים יוכלו לגלוש כמו שצריך. איך עושים זאת ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם p5b delux והמחשב הישן עובר לקומה השניה , אין לי במחשב הישן כרטיס רשת , קיצר מה אני צריך לעשות שיהיה לי רשת בבית ? יש לי 512\1.5 כבלים 012 ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית מחוברים הראשון ראשי לאינטרנט השני עם כבל מוצלב שאלה איך אני מגדיר את המחשב השלישי יש לי את כל הכבלים הדרושים למשימה ואם אפשר בכלל להוסיף עוד מחשב חיברתי את כל כרטיסי הרשת ואת כל הכבלים מוצלבים כמובן בבקשה עזרה תודה .
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום אז בכיף תעבירו אותי לאן שאני שייך. בכל מקרה, יש המלצות? *מהירות מינימלית של 150 Mbps
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-