רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מדובר במנויים עד 1.5MB שמתי לב שהרבה אנשים לא מודעים בכלל שהמחירים ירדו מ 55 ..60 שקל תשתית לחודש ל 45 שקל הבעיה שמאז ש HOT הודיע על זה באינטרנט רוב האנשים חושבים שאוטומטית שונה להם המחיר ל 45 שקל בחודש תשתית זהו שלא גם אני חשבתי ככה עד שבמקרה דיברתי איתם היום לגבי משהו אחר בכלל ושמתי לב שעדיין משלם 60 שקל במקום 45 אז קחו לצומת לבכם , המחיר לא השתנה אוטומטית , צריך להתקשר ולהודיע : "שמעתי שהמחיר של תשתית הוא 45 ש"ח עכשיו ולא 60" ואז ישנו לכם במקום . נ.ב עוד משהו קטן ...בקשה הבנתי שיש אנשים שמשלמים ל 012 28 שקל במקום 35.. 40.....אם למישהו יש דרך מסויימת לגרום להם להעביר אותי למסלול כזה (צעקות לא עזרו) אני אשמח לדעת תודה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בזמן האחרון, לאחר שפעל באופן מושלם כמה חודשים התחילו הבעיות. גלישה איטית לפעמים והורדה איטית, אך אלה זניחים לעומת תקופות בהן הראוטר פשוט לא משך כתובת mpls, היום למשל סופסופ הצלחתי להפעילו, אך האינטרנט בא והולך ובא והולך. מה אתם אומרים , לממש אחריות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה מסויימת שדורשת ממני לפתוח פורט ספציפי איך אני עושה את זה? מערכת הפעלה: WINXP PRO+SP2
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לפני הכל, אני רוצה לדעת כמה דברים.. אני נכנס למשתמש בנטויז'ן, ואני רואה שאני משלם על 2MB/96K כ159 ש"ח לחודש!, אני אומר לעצמי מה לעאזאזל.. מישהו מוכן להסביר את ההגיון הזה? אני חושב שאני משלם להם ככה משהו כמו שנה, ואני אפילו לא יודע על זה, שב40 ש"ח פחות אני יכול להתחבר ל5MB. בקיצור, אני אתקשר לנטויז'ן יום ראשון ואברר איתם, אני הולך להכנס בהם חזק, פשוט מעצבן. עכשיו, אם אני לא אסתדר עם נטויז'ן, ונניח שאני אלך לחברה אחרת - לאיזה חברה מומלץ ללכת? בלי בעיות פינגים, גלישה חלקה - אני חושב שאני אלך על החבילה של 5MB, יכול להיות - אם לא אני אעבור ל2.5MB. בקיצור, מה החבילה הכי מומלצת כיום? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט הIP שלי לא משתנה איך אני יכול לעשות שהוא כן ישתנה בכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו יש לי בבית קו אינטרנט אחד אני רוצה לחבר עוד קו בנפרד לקן הקיים השאלה שלי היא האם אני צריך לשלם לספק+תשתית למרות שיש לי כבר קו אינטרנט בבית? האם קיימים מבצעים טובים של חברות ששוה לי לדבר איתם? הקו הקיים אצלי עכשיו הוא אינטרנט מהיר hot + בזק בן לאומי אינטרנט בכבלים 1.5
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי! אני מחובר אינטרנט בכבלים חברת "הוט" ספק דרך נטוויז'ן ותמיד לאחר שהאינטרנט פועל ,לאחר יומיים הוא מתנתק מה העניין? תודה!
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני חבר ב-FileList עם רטיו סביר ומשום מה ההורדות שלי לא מצליחות להתחבר ל-Tracker. ה-uTorrent טוענת שה-Tracker Status הוא Offline (timed out( וכן אני לא מצליח להתחבר לאף Peer. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת ABC, אבל אני מקבל את אותה השגיאה. אני לא משתמש בראוטר ולא חלק מרשת. מישהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אך אמי פותח פורטים בזון אלארם ? (קשור לתוכנת שיתוף)
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה קורה כשעושים "התחל"- "הפעלה" - cmd, : ipconfig /release ואז enter ipconfig /renew ואז enter ipconfig /flushdns ואז enter כאילו מה זה עושה למה זה תורם?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ליצור שיתוף קבצים (של תיקייה אחת בלבד שמספיקה לי) ומשום מה יש לי מנעולים על הקבצים בחיבורי רשת הנה תמונה: איך אני מבטל את המנעולים תודה רבה לעוזרים או שפשוט אם יש איזה מדריך ליצירת שיתוף קבצים (ע''י שני החייגנים שיש לי במחשבים) אני אודה לו מאוד תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום המתאים אבל, נגיד אני רוצה שיהיה לי אתר מסוים באינטרנט שאפשר לשדרג אותו מידי פעם או לשנות בו דברים... כמה אמור לעלות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה...אני צריך את עזרתכם.. יש לי כאן איזו שאלה שאני צריך לענות עליה.. השאלה: "תחנת NOVELL אמורה להתחבר ל( MSDOS (lsl,ipxodi..מה סדר הפעולות שצריך להפעיל בעמדה זו?" תודה רבה מראש....
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אז ככה פעם בזמנו היה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים הכוונה הייתה לי תיקייה שיכלתי לשתף בין שני המחשבים ששם הייתי מוריד ממחשב אחד משחקים סרטים וכו' מעתיק את הקבצים לתייקייה המשותפת והולך למחשב שלי ורואה או משחק בקבצים. משום מה העבירו אותי עכשיו לחיבור עם חייגן של 013 ומשום מה אני לא מצליח לבצע רשת אני רוצה לדעת האם קיימת איזשהו אפשרות להעברת קצבים למחשב השני בצורה המהירה ביותר אולי איזו דרך מהירה של ftp או HTTP או משהו כזה שתוך שניות או מספר דקות הכל עובר לשרת וככה אני יוכל לצפות ולשחק במחשב שלי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון מהיר ויעיל בתודה מראש אורן
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי את תשובתי. בבית יש לי שני מחשבים וראוטר+מודם ADSL של EDIMAX (משולב) אני מעוניין להתחבר מרחוק לאחד המחשבים בבית. מה אני צריך לעשות ? שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר מחברים שני מחשבים לרשת בעזרת ראוטר (חוטי) יש איזה אפשרות לניהול המהירויות בין השניים? זאת אומרת "לתת" למחשב אחד יותר מהירות UPLOAD לדוגמה וכן להפך... תודה
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ברשותי ROUTER של חב' DLINK בדגם DI-624 Revision C. מהם ההגדרות אותם עלי לשים ע"מ לגרום לחיבור האינטרנט לשדר ליציאות את האות ללא בעיית חיסום של פורטים (איפשור כולם) וללא בעיית חיבור לאינטרנט כי הוא לא יוצר לי חיבור לאינטרנט... ואיך אני מתחיל לתפעל אותו בכלל.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה והאם תוכנה כזו בכלל עוזרת?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
פירמטתי את שני המחשבים בבית ואני מנסה להתקין שוב את הרשת האלחוטית, שעבדה לפני הפרמוט. הגדרתי הכל כמו שצריך והכרטיס רשת אפילו מזהה את הראוטר ומנסה להתחבר אליו, אבל משום מה לא מצליח. באחת הפעמים שהפעלתי את המחשב מחדש הוא הצליח להתחבר לשנייה והתנתק וככה שוב התחבר והתנתק מיד (לפי דעתי אין קשר לקליטה, כי כמו שאמרתי הכל עבד לפני הפרמוט). מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: אם זה עוזר יש לי בכרטיס רשת מן בדיקת קישוריות והוא נכשל ב-Association Test - הוא מציע לי לבדוק משהו שנקרא SSID.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איך אני מגדיר PPTP ב WRT54GL?? יש לי כבר IP קבוע בHOT ואני מתחבר דרך ברק 013
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לפי המדריך הנל שאני מעלה כאן כקובץ הכל נראה תקין אבל משום מה משהו לא מסתדר לי האי מיול נשאר בID נמוך והיו-טורנט מצביע על חסימה למרות שהוא מאפשר הורדה בכל רוחב הפס שלי אבל יש לינקים שלא פועלים בכלל . מה שנראה לי עדיין שיש משהו שאני מפספס , אם למישהו יש ראוטר כזה והוא הצליח לפתוח בצורה חלקה לגמרי פורטים אני אשמח אם הוא יעלה מדריך ...או יתקן את המדריך שאני העלתי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום!!!! מה קורה.??? בעקבות קנייה של מחשב ניייד חשבתי אולי להקים רשת אלחוטית ....בבית רגיל בלי קירות עבים מדי או קומות... תאמת אני כבר מתבייש לבקש עזרה אבל אם בא לכם להמליץ לי על מערכת שלמה כזאת אז בכיף.... יש לי תקציב כרגע עד 500 ואם צריך להוסיף רק תגידו.... תודה רבה רבה על הכל... (בעקרון זה אמור להיות למקסימום 3 מחשבים....) תודה ...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכשיו מסימה לא פשוטה ! יש לי 2 כיתות מחשבים סה"כ 60 מחשבים ! התלמדים כל הזמן גונבים חלקים מהמחשבים. הבאתי מנעולים והגנבות נפסקו ! התלמידים הורסים כל הזמן את המערכת הפעלה - אז הבאתי MAGIK CARD לכל המחשבים והבעיה נעלמה. אז התעוררה בעיה חדשה שאני רוצה לשמוע ממכם איך הכי טוב לפטור אותה ! יש לשתי הכיתות האלה שרת קבצים, כדי שהתלמידים יוכלו לשמור את הקבצים שלהם, עבודות וכו' עליו. אז כמה תלמידים התחילו בזדון למחוק עבודות של תלמידים אחרים ! לעשות סיסמה ושם משתשמ לכל תלמיד זה טירוף מצד אחד, אבל יש פטרון אחר ? פטרון קל ופשוט ?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-