עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ran07,

שלום קניתי מדפסת משלובת HP 6500 עכשיו שאני מחבר את המדפסת לשקע של הטל' דרך סנן ADSL (גם של בזק וגם של מה שמגיע עם המדפסת ניסיתי )אז הנורה של PPP בראוטר נכבת מה DSL מהבהב ואין אינטרנט ( אני יכול לקבל ולישלוח פקס ) תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by bennash,

יש לי ניתוקים בעיקר כשאני מעלה לרשת תמונות ואז יש לי משולש צהוב בשורת המשׂימות. ואז אני לוחץ לחצן ימני על הסמל בשורת המשימות>פוטר הבעיות שהוא פוטר לי את הבעיה מהר ובסוף הוא רושם לי כמעת תמיד זה בעיה בשער משהוא אני לא זוכר אם זה שער בחירת מחדל או שער רשת או שער אחר. הוא פותר את הבעיה בסביבות דקה אחת אבל לפעמים זה כל 5 דקות קורה שאני מתעקש להעלות את אותה תמונה לאותו אתר. זה קרה בעיקר באתר שלכם ועכשיו גם באתר אחר. יש לי מודם D-Link DSL-6740U v.H1 פניתי לספק שהעביר אותי לתשתית בתשתית הוא אמר לי לנתק את הכבל לחבר אם יש לי עוד כבל לחבר, חיברתי 3 כבלים ואני לא יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by dudik5,

אני מנסה להוריד משרת נענע משחק,ההורדה מתחילה אבל נעצרת באמצע ואני מקבל את הודעת השגיאה שצירפתי. יש למישהו פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  4. Started by dor444,

כבר הרבה זמן שיש לי ניתוקים במודם, הניתוקים באים בתדירות של כמה שעות ולמספר דקות ומאוד מפריעים להורדות ישירות בעיקר אני אשמח לדעת מה יוכל לפתור את הבעיה תודה מראש, דור

5. Started by roeyel,

שלום לכולם, אני גולש דרך הכבלים במהירות 1.5 דרך ראוטר יחסית ישן- Edimax 6104 K. בכל פעם שאני מוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף, לאחר שעה החיבור לאינטרנט נופל. החיבור חוזר רק כאשר אני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר חזרה. איפה הבעיה? אולי הנתב? מישהו ניתקל בבעיה? אולי אצל ספק האינטרנט? המודם בידיוק הוחלף כך שהוא לא הבעיה.. תודה מראש, רועי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום. עברתי לנתב ROTAL - RTA 1025W שכמובן מחובר כל הזמן לרשת, דפדפן - 7 Internet Explorer אם אני לא נוגע בדפדפן מעל 6 דקות, כשאני מנסה להתחבר, נפתח חלון: Work Offline No connection to the Internet available click Work Offline or click Try Again לחיצה על Try Again מחברת את הרשת. זה נראה כמו Power Saving או משהו דומה. ניתקתי את כל האופציות הנל בכרטיס הרשת ובנתב. עצות מעשיות תתקבלנה בברכה. תודה. יוסי

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by ForresT,

יש לי 2 מחשבים,שנייהם מחוברים למודם אחד. אני רוצה לנתק את השני,אבל לא בצורה פיזית(שהקבל אליו ישאר מחובר).אפשרי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by ArielN,

נראה לי שהפיירוול עושה לי את כל הבעיות עם הפינגים, מה יקרה אם אני אכבה את הפיירוול? המחשב שלי יתמלא בווירוסים? :-\

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by Wink,

שלום. האם ניתוק פתאומי של הראוטר באמצע תהליך הורדה בתוכנת יוטה טורנט פוגם בשלמות הקובץ או שהתוכנה מסוגלת להשלים את המידע החסר בעצמה? ברשותי כמה קבצים שהורדו באמצעות התוכנה ובהפעלתן מידי פעם משתבשת התמונה לכמה שניות ובמקומה מופיעים פיקסלים גדולים בכל מיני צבעים. האם יכול להיות שהתופעה הזו נגרמת עקב הניתוקים? אם כן, האם יש תוכנה שיכולה לזהות את הקבצים הפגומים האלה כדי שאוריד אותם שוב? *השאלה לא עוסקת בקבצים פיראטיים או לא חוקיים אלא מכוונת להיות שאלה תאורטית. * כולי תקווה שהגעתי לפורום הנכון, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לשאלה. * אני יודע שהשאלה מוזרה וחסרת פשר אך אעריך מאוד תשובה עניינית בהתאם לידע שלכם. תודה רבה. [table][tr][td] [/t][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  10. [table] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td]שלום לכולם, הבית שלי מרושת קווית כולו בכבלי תקשורת בכל חדר, בסלון, פינת אוכל, מרפסת וכו'. 60% מהזמן אני עובד על הרשת הקווית ו40% באופן אלחוטי. כרגע כל פעם שאני מעוניין לעשות סוויץ' בינהם אני צריך להיכנס להגדרות הראוטר ולחבר או לנתק את ה-wifi. האם יש אזושהי דרך אחרת, יותר מהירה, יותר נכונה ויותר יעילה לעשות זאת? תודה מראש לכולם. [/td][/tr][/table][/t]

11. הי, אני לא בטוחה אם השאלה שייכת לפורום הזה... מקווה שכן. אז לשאלה: אני מחוברת לאינטרנט בכבלים. כאשר אני מתנתקת, אני לא יכולה להתחבר חזרה. המחשב נותן לי כל מיני הודעות שגיאה. הוא אומר לי לעשות restart למחשב על מנת למחוק הגדרות קודמות.. כאשר אני עושה restart זה לא משנה, הוא עדיין לא נותן לי להתחבר. רק אחרי הרבה זמן (גם אם לא עשיתי restart ) רק אז הוא מאפשר לי להתחבר. יש לי הרגשה שהמחשב איכשהו שומר הגדרות או משהו כזה להרבה זמן ואז הוא "חושב" שהוא עדיין מחובר ולכן לא נותן לי להתחבר. האם זה קשור איכשהו ל-refrash rate ואם כן (וגם אם לא) יש למשהו רעיון איך לשפר את הדבר המעצבן הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by club_501,

ברשותי לפטופ מהעבודה שכאשר אני מחבר אותו בכבל לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומיד מתנתק וחוזר חלילה. בכל מקום אחר שהייתי (לא בבית) אין בעיה לחבר את המחשב באמצעות כבל. ניסיתי גם כבל אחר אבל לא עוזר. (והכבל תקין כי הוא מחובר למחשב השולחני) איך אני מסדר את הבעיה הזאת?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by waizman,

אהלן עברתי אתמול מבב"ל ועברתי ל FAST, וכן שדרגתי את המהירות מ 2.5 מגה ל 12. לפני כן לא היו שום בעיות מיוחדות בחיבור. לאחר השדרוג אני לא מצליח לעשות בדיקת מהירות בשום אתר (Speedtest.net, בדיקת מהירות באתר של בזק, וכו') כי אחרי בדיקת ההורדה החיבור אובד ואין אפשרות לעשות בדיקת UPLOAD. הפתרון היחיד הוא לעשות Diagnose ואז הדו"ח תקלה כותב The default gateway is not available. ניתוק של הראוטר וחיבור ישיר למודם חיבר אותי דרך בב"ל שוב (חיבור ללא חייגן לעומת FAST שהוא עם) וגם פה הבעיה חוזרת. מה גורם לזה? ומה אני עושה? זה ממש מרגיז! תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by odedg,

שלום, היום החלפתי נתבים עקב שידרוג מהירות. הנתב שקיבלתי D-Link 6850U. נכנסתי להגדרות שלו דרך 10.0.0.138 אינני מוצא בשום מקום אפשרות להתנתק ולהתחבר מחדש לספק האינטרנט דרך הממשק כמו שהיה לי בנתב קודם. האם הדרך היחידה היא על ידי כיבוי הנתב? אשמח לקבל עזרה ממי שמכיר את הממשק (מאד לא ידידותי ) של הנתב הזה.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by zglazer,

שלום לכולם : אני פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 במקום ה XP אני משתמש ברשת אלחוטית עם נתב של TP-LINK WR-641G ניתקלתי ב 2 בעיות והם: 1- לא מצליח להוריד דרייבר עבור הנתב באתר היצרן לא קיים ברשימת ההורדות חיפשתי ברשת אך כל האתרים שבהם היו דרייברים היו אתרים בהורדה מהירה בתשלום האם למישהוא יש לינק לאתר שאצליח להוריד 2- חיברתי את המחשב ישירות למודם בזק TNN-600E יש לי חיבור אך אני סובל מניתוקים איומים זה לא קרה לי ב XP האם למישהוא יש רעיון אני שוקל לחזור אחורה ל XP נא עזרתכם האדיבה והמהירה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by captaincaveman,

כמו שאומרת הכותרת. ה-router הוא d-link dsl-2760u. יכול להיות שהוא לא עומד בעומס?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  17. שלום ברשותי רשת עם 3 מחשבים , כאשר הגלישה באמצעות ראוטר של 2wire ושני מתאמים של HPNA בחיבור USB . בימים האחרונים עמדה אחת קבועה מתנתקת מהאינטרט ורק היא מתנתקת, ראוי לציין שעד עכשיו הכל עבד מצויין. אשמח לקבל יעוץ ופתרון לבעייתי.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  18. איך אפשר לנתק אותם מהראוטר שלי? אני לא מדבר על הצפנת הראוטר וכו', אלא פשוט לנתק את אותו אדם ושלא יוכל להתחבר שוב. תודה.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  19. לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה.

20. יש לי בעיה מעצבנת שאני לא יודע מה גורם לה. אני גר ביחידת דיור בבית פרטי, יש לי בחדר כבר רשת אשר מגיע מהרטואר למעלה בבית, ביחידה אצלי חיברתי ראוטר (Netgear R6120) והגדרתי אותו כרפיטר: הכתובת של הראוטר למעלה 10.0.0.138, את שלי הגדרתי 10.0.0.139, אצלי ביטלתי את ה-DHCP והמחשב (מחובר בחוטי) וכל מה שמחובר באלחוטי עובד והכל בסדר. לאחרונה חברה שלי התחילה ללשים לב לזה שהטלפון שלה (אייפון) לא מצליח להתחבר לרשת ואותו דבר גם הנייד שלה, זה קורה מידי פעם ז"א אפילו כמה פעמים ביום לשעה או לכמה שעות שבזמן הזה היא לא מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית ופתאום אחרי זמן מה זה פתאום חוזר. ניסיתי להגדיר את הכל מחדש כולל סיסמא כולל את הראוטר כולל עידכון לגרסה שלו ללא הצלחה.…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אנשים כשמפעיל את איימיול וUטוריינט במקביל הקו נופל דיי מהר. גם אם ההורדות לא זזות (בגלל זה מפעיל את שניהם במקביל). לאחר הבעיה יש צורך בלנתק את הנתב מהחשמל ולחברו לאחר חצי דקה בערך ואז הקו חוזר לחיים. אם יש דרך לשנות את זה? האם מדובר על הצפת קישוריות במקביל? דגם הנתב או מודם, Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge router DSL-600E

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by Sango,

שלום אנשים, יש לי בעיה מאוד מוזרה: לפעמים אני מקבל ניתוקים ממש קצרים מהאינטרנט. האינטרנט עדיין עובד, כלומר אני כן יכול לגלוש למשל. זה קורה לי בהרבה אפליקציות: ICQ - כולם רואים שאני מתנתק ומתחבר מחדש. משחק STARCRAFT / DOTA , אני משחק דרך GARENA וזה מתנתק בשלב כלשהו של המשחק. FullTiltPoker מתנתק לי הרבה וממש רואים את זה בצאט שהוא מנסה להיתחבר מחדש ( ומצליח תמיד כי זה סוג של ניתוק קצר) uTorrent ברגף של הסטטיסטיקה רואים נפילות דרסטיתו, הרגף ממש לא יציב. יש לי אינטרנט של 10MB בזק + בזק בינלאומי. אני מאוד צריך פה את עזרתכם כי אין לי מושג למה זה קורה אז תודה מראש!

23. אני חייב עזרה פה דחוף .. כשאני מחובר לIRC פעם בכמה זמן כל ההורדות יורדות ל-0 ואני מתנתק מהסרברים (האינטרנט משיך לעבוד כרגיל) מה שמוזר שכאשר הניתוק הזה קורה , הורדה דרך FTP נמשכת כרגיל עד לסיום הקובץ - ואז ההורדה נתקעת ולא ממשיכה לקובץ הבא . זה התחיל לקרות אחרי שקניתי מחשב חדש והתקנתי הכל מחדש .. אני משתמש במודם אלקטל , כרטיס רשת של הלוח אם (ABIT - is7-e) windows xp , mirc 6.12 (ftp client -total commander אני חוזר זה לא בעיה של הסרברים בגלל שכל הסרברים מתנתקים בו זמנית (האינטרנט עובד ואפשר להיכנס לסרברים שוב ולהוריד עוד פעם) רעיונות כלשהם ? בתודה מראש UNCLE RICO

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  24. Started by uziliv,

יש לי תקלה מוזרה למדי. לאחר שהוספתי זיכרון ram למחשב הרשת הביתית שלי (עם מחשב אחד נוסף) הפסיקה לעבוד. לאחר שהוצאתי את הזיכרון והתקנתי מחדש את הרשת - היא חזרה לעבוד. כיצד יכולה תוספת הזיכרון לפגוע ברשת?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by nissim_y,

ברשת קוית המחוברת ע"י switch ב windows-xp איך אני מנתק תחנה מסוימת מהרשת ואת היתר משאיר ללא שינוי?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים