עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. טוב אז אני שמח להודיע לכם ש TORRENTBYTES איפשרו שוב את הכניסה לטווח הישראלי. איזו הקלה למרות שהתרגלתי ל TORRENTLEECH...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום יש לי בבית שני מחשבים, נייח ונייד. יש לי נתב של NETGEAR והמחשב הנייח מחובר אליו בכבל והנייד מתחבר אליו אלחוטית וגולש באינטרנט ללא בעיות. הבעיה מתחילה כשאני רוצה לשתף תיקיות וקבצים ביניהם: הנייח מקבל מהראוטר את הכתובת 192.168.0.2 והנייד הוא 192.168.0.3 מהנייח לנייד אני מצליח לעשות ping וההיפך לא. ניסיתי בנייח להקיש start->run ואז \\192.168.0.3 והוא ביקש ממני סיסמה. לא ידעתי בדיוק מה להכניס (הסיסמה הרגילה של הנייד לא עבדה). בקיצור, האם מישהו יכול לומר לי מה אני עושה לא בסדר או להפנות אותי למדריך איך לעשות את זה נכון ? לא משנה לי שיתוף אינטרנט ומה שמעניין אותי פה זה שיתוף קבצים. תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  3. היי יש לי את הלוח P5W DH ויש לו כרטיס מובנה אלחוטי , יש לי מודם רגיל ADSL דרך חייגן ויש לי עוד מחשב לידו, הכרטיס אלחוטי שבלוח יכול לעזור לי באיזה צורה לחבר רשת ביתית? ויש לי עוד USB של רשת אלחוטי,,, תודה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by MrMale,

שלום לכולם! יש לי בעיה בראוטר שבזק מספקים. הדגם נקרא - eth-aztech dsl 600e. עכשיו - אחרי שקיבלתי אותו מהירויות ההורדה והפינגים והלאגים במשחקים נהיו גרועים בצורה משמעותית... בנוסף ישנה גם בעיית ההתנתקויות... כמו שאומרים בזק = נזק... אז היום אני ביקשתי שיחליפו לי את המודם אבל נתנו לי את אותו הדגם... אבל אמרתי למה לא - אולי הבעיה הייתה בדגם הקודם אז נראה אם יש את אותן בעיות גם בזה - ואכן היו... אני ניסיתי כבר כמה פעמים לפתוח פורטים בפיירוול המובנה של הרואטר אבל יש לי בעיה בזה ולכן אני מבקש את עזרתכם. אני נכנס ללוח הבקרה של הרואטר (ככה קוראים לזה, לא?) - מגיע ל Port Forwarding ומנסה ליצור חוקים חדשים, שאיתם אני אפתח פורטים מסויימים למשחקים ולתוכנות שונות... אבל מה שק…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by kobi_af,

שלום יש לי ip סטטי ואכשהו אתר אחד חסם אותי ואני רוצה להרשם אליו שוב...אבל פםשוט ה ip שלי חסום אם אני מתקשר לספק שיחליף לי הם ישר מחליפים או חוקרים אותי? אם הם חסמו לי גם ת host אז שהספק מחליף לי תאייפי זה גם משתנה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sos,

שלום! יש לי בעיה קטנה ואולי תוכלו לעזור לי. יש לי רשת פנימית בבית של כמה מחשבים. וישנו מחשב שאני מצליח להתחבר אליו מרחוק אך כאשר אני הולך ל-start->Run ומנסה להתחבר אליו הוא לא מצליח (וישנם שיתופים ואין בעיית הרשאות). ההודעה המתקבלת היא: \\(שם השרת) is not accessible. you might not have premission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. the trust relationship between this workstation and the primary domain failed.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי, אחותי מחוברת לאינטרנט דרכי בכבל. התקנתי אצלה אימיול, ויש לה פיירוול מובנה של חלונות אקספי. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הפורטים שאני משתמש בהם אצלי שיעבדו גם אצלה, כל ניסיונתי לא צלחו, ועדיין כתוב שהפורטים אצלה חסומים. תודה מראש, ירון.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  8. שלום. הורדתי למחשב kazaa וemule, ושניהם לא מצליחים להתחבר. כתוב כל הזמן "מתחבר" למטה ולא קורה כלום.. אני לא מבין בנושא הזה כל כך אני פשוט רוצה שזה יעבוד לי... מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by Ghtm,

יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax, אין לי מושג איזה דגם כי פשוט לא רשום עליו. בזמן האחרון יש לי ניתוקים בזמן שימוש בזמן עומס כבד על האינטרנט, כאשר מופעל Utorrent למשל הרשת קורסת תוך חמש דקות. עברנו עם הספקית (012) והם טוענים שאין אצלם בעיה. אנחנו יודעים שהבעיה היא לא אצל הוט כי כאשר המחשב מחובר ישירות למודם אין ניתוקים בזמן שימוש בUtorrent. הבנתי שיכול להיות שקיימת פונקציה שמנתקת את הראוטר בזמן עומס (או שאין), או שהוא התקלקל ועושה את זה. רציתי לדעת, מה אני יכול לעשות בנידון ואם הבעיה היא תקלה איפה אני יכול לתקן אותו?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  10. Started by Dubek,

חבר שלי קנה היום ראוטר אלחוטי מסוג 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router Product # 3CRWE554G72T עזרתי לו להגדיר את הראוטר ונתקלתי בבעיה מוזרה. הראוטר היה מתנתק כל הזמן אחרי כמה דקות של עבודה. בזמן הניתוק, הנורות של הראוטר לא הראו שיש תקלה כלשהי, אבל לא ניתן היה לגלוש באינטרנט, לא בחיבור חוטי ולא בחיבור אלחוטי (למרות שהאינטרנט נוגדר ועבד) ולא ניתן היה להגיע להגדרות של הראוטר. רק אחרי שהוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי הוא היה עובד שוב פעם לכמה דקות. ניסיתי לטפל בבעיה ע"י הורדת עדכון לראוטר והורדתי את העדכון הכי חדש, עדכון 2.01.10 (הראוטר הגיע עם גירסה 2.00.02 ). העדכון לא עזר, ולמעשה רק החמיר את התקלה. יש סיכוי שהבעיה היא בהגדרות, או שפשוט הראוטר דפוק?

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by The-Fox,

אני משחק BF2 כבר חודש בערך, הפינגים שלי לא משהו, הטובים ביותר מגרדים את ה 100, מעט על 125-150, וכל השאר 170 וצפונה. לפעמים זה גרוע יותר ואני לא מצליח לרדת מפינג של 200-300. שזה פשוט בלתי אפשרי וגם מנתקים אותי מרוב השרתים, הפינגים לא ממש יציבים בקיצור. אני לקוח של 012 בכבלים בחיבור 1.5/256 אני נמצא מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם הפירמוור המקורי והעדכני, לצערי לא יכולתי להשתמש בפירמוור של DD-WRT מכיוון ו012 דרשו כסף על שימוש בפרוטוקול של DHCP ולכן אני מחובר כרגע ב L2TP. צריך אולי לנתב פורטים למשחק ? הכרטיס רשת הוא כרטיס O/B בלוח DFI Lanparty UT 4 Ultra. יש 2 של Gigabit, אני כרגע משתמש בכרטיס של Marvell Yukon, לא נראה לי שזה משנה ממש לעומת הכרטיס של Nvidia. מה יכול…

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by el perro,

מאז שעשיתי את הפורמט למחשב, האימיול שלי פשוט לא מוריד כמעט לחלוטין. מהירות הורדה ממוצעת היא 2 ק"ב, לעומת מהירות הורדה של 120 ק"ב לפני הפורמט. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את כל המדריכים להאצת האימיול אבל שום דבר לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  13. בדקתי בכל הנעוצים ועשיתי חיפוש בפורום שלא עזר לי במציאת תשובה לשאלתי .. השאלה היא כזאת, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית ורציתי לדעת מה אני צריך בשביל זה ? מה אני צריך לקנות ? התקשרתי לספקית של האינטרנט שלי והם הציעו לי רשת אלחוטית במחיר של 31 ¤ ל-24 חודשים + 199 ¤ על התקנה .. ככה שזה יוצא כמעט 1000 שקל. אז אני מעוניין לעשות את הרשת בעצמי במחיר כמה שיותר נמוך מהמחיר הזה. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by kobi10,

ראיתי שהרבה ממליצים על הראוטר הזה בשביל רשת אלחוטית. האם הוא מכיר ביוזר ניים בעל סיומות כגון סולמית?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  15. היום (11\2) היו שני התנתקוניות פתאומיות אחד ב 5:30 ואחד ב 6:50, ממש מוזר בהתחלה חשבתי שהבעיה אצלי .. פתאום באמצע גלישה האינטרנט נשאר מחובר אבל אתה לא יכול לגלוש פשוט, בקיצור משהו מסריח פה זה קרה לעוד משהו?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  16. ב unternet options יש למעלה סמן שניקרא programs ובו ניתן לבחור באיזה תוכנת אימייל רוצים להישתמש מופיעים שם outlook outlook express hotmail אני משתמש ב yahoo.com איך אני יכול להוסיף שם גם את yahoo תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. אהלן, אני מנסה לחבר נתב לאינטרנט (כבלים, 012), ללא הצלחה. נתנו לי כתובת של השרת של 012, והיא 212.199.26.28. נתנו לי גם IP קבוע. לפי מיטב הבנתי הכל מעודכן אצל הכבלים ו-012. אני לא בטוח מה למלא בנתב. מצ"ב תמונה. מישהו יכול לעזור? תודה, עדי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  18. במה כרטיס רשת טוב יכול לעזור לי?אינטרנט יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by mmMigy,

אני מחפש בדחיפות ראוטר אלחוטי שיחבר בין המחשב האישי למחשב הנייד. המחשב האישי מחובר לאינטרנט בכבלים וחשוב לי שהגלישה באינטרנט תהיה סבירה במחשב הנייד. בנוסף, חשוב לציין שאני מתחבר דרך סולמית והבנתי שיש ראוטרים שעושים בעיות עם זה... איזה ראוטר מתאים לי? תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by kipi25,

אהלן, יש לי לוח אם של ASUS - P5B DLX, אשר מכיל שני כרטיסי רשת. שמעתי שניתן לשתף חיבור לאינטרנט דרך הכרטיס השני, כאשר הראשון מחובר למודם. כלומר, כאשר המחשב מחובר דרך כרטיס 1 למודם, וקיימת תקשורת (באמצעות חייגן), ניתן לחבר לכרטיס רשת 2 מחשב אחר (לצורך העניין נייד), כך שהנייד אוטומטית מחובר לאינטרנט, ללא צורך בחייגן. אנא עזרו לי בהגדרת התצורה הנ"ל - איך להגדיר את כרטיסי הרשת כך שהחיבור הנ"ל יתרחש.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  21. בכבלים בחיבור קבוע יש אפשרות לחבר עד 3 מחשבים דרך סוויץ כך שכל אחד מהם יקבל כתובת חיצונית ללא NAT האם אפשר לעשות אותו דבר עם חייגן, כלומר לחבר עד 3 מחשבים לסוויץ שמחובר למודם כך שכל מחשב מבצע חיוג לאינטרנט?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם , יש לי שאלה מישהו שמע על המבצע החדש של netvision להגדיר בשקל תשעיים את האינטרנט? ואם זה להגדיר גם דרך בזק?אם כן אז כמה זה עולה בעצם כל הסיפור הזה? יש לי כרגע 1.5 מגה..

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by amit_amit,

שלום כולם התחדשתי במחשב והחלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית אז ככה, כרגע אני עם GATEWAY של 2WIRE שהוא גם מודם וגם נתב למי שלא יודע, והוא מחבר למחשב שלי בכבל רשת ולמחשב השני בכבל טלפון HSDPA משו כזה... אז עכשיו מצטרף עוד מחשב וכאן מתחילות הבעיות, למחשב א הראוטר מחובר, אבל לראוטר אין חיבור USB אלא רק רשת אז חשבתי לחבר את ה2WIRE למחשב הזה בUSB ואת ה2WIRE לחבר לראוטר (שאר המחשבים חיבור אלחוטי אין בעיה) השאלה היא האם אני יוכל לשתף קבצים ומדפסות? עמית

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by uriya,

מישהו שמע על הכרטיס הזה שנקרא killer??? ואם אחד המנהלים הגדולים שיש פה באתר יוכל לעשות לכרטיס כזה (במידה ויש בארץ) לעשות לו בדיקה....... זה משהו ממש מגניב, זה פועל כמו phsyx אבל לכרטיס רשת, ז"א באופן של הסבר גס לחלוטין, הוא עושה הרבה יותר.... קישור לאתר : http://www.killernic.com/KillerNic/ אני ממש ממש מתנצל, לא שמתי לב שכתבו עליו פה באתר, סליחה, פשוט הייתי קצת להוט לספר עליו, הייתי צריך לחפש לפני שאני כותב, שוב סליחה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים