רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
קשה לי להבין אותם - הרי הם התבססו על מהירות ההעלאה הגבוהה בארץ - וכבר 4 חודשים בזק בפער מולם..
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום כיום אני מחובר לראוטר בכבל cat5e עכשיו אני שוקל להזמין מaliexpress כבל של cat7 יהיה שיפור במהירות? אני לצערי לא מחובר לסיבים
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104K אליו מחוברים שני מחשבים. כשאני מפעיל את הקליינט Azureus ל-BitTorrent מתקבלת הודעת השגיאה הבאה - קובץ מצורף עד כמה שאני מבין צרי ךלפתוח איזה פורט או משהו כזה. ניסיתי להתעסק עם זה קצת אבל לא הצלחתי (אני ממש לא מבין בזה כלום). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי. אני לא יודע בדיוק איפה הייתי צריך לפתוח את הדיון, אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו. השכרתי שרת מאתר www.smallbusiness.yahoo.com/webhosting נתנו לי במתנה דומיין לשלושה חודשים. אני חושב שאעבור לחברה אחרת לאחר סיום ההתחייבות, אבל מה שמפריע לי זה העניין של הדומיין. הנה הפרטים: whois.domaintools.com/ezdlc.net לאחר שלושה חודשים, כשאפסיק לשלם לyahoo, האם תהיה לי בעיה לקבל את הזכויות על הכתובת?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ה "אשה" זאת המצאה של החברה בשביל *אחסון *שיתוף *הדפסה הנה קישור דיי שובניסטי..... מוצר יעיל לדעתי - כונן של 300GB שיושב ברשת ללא מחשב והוא גם שרת הדפסה.. רק חבל שהמחיר לא נמוך כ"כ.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב נייד (DELL D-505 1.6 GHZ?) המחשב כולל כרטיס רשת אלחוטי (וגם BLUETOUTH לא שזה קשור) כיוון שרציתי לחבר אותו לרשת המחשבים בבית קניתי כרטיס אלחוטי של D-LINK : http://www.d-link.com/products/?pid=12 (בכוונה לא קניתי ראוטר, יש איתם הרבה בעיות וחוץ מזה המחשב בנידון תמיד דלוק ומחובר) הרכבתי את הכרטיס ומחשבים מתקשרים אבל בנייד אין לי גישה לאינטרנט, מכיוון שהם כן מתקשרים ומזהים אחד את השני, אני מאמין שזו בעיה בהגדרות. מישהו יכול לעזור ??? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. בביתי שני מפלסים, בקומת המרתף נמצא הקו טלפון \ שקע ADSL. אליו מחובר מודם ECI, ואליו מחובר ראוטר Linksys עם 4 שקעים. מה- 4 שקעים האלו יוצאים כבלים חוטיים המתחברים ל- 4 מחשבים בבית בחדרים שונים. בחרתי ברשת חוטית עקב הבדלי הגובה בין המפלסים, וההשפעה על האמינות הרשת כתוצאה מכך. לאחרונה התעורר הרצון לגלישה באזור הסלון. שני דברים עוצרים בעדי: 1) אמנם יש שקע אינטרנט בקיר בסלון, והתשתית הבסיסית ביותר כבר מוכנה, כל ארבעת השקעים בראוטר תפוסים, וכך אין לי איך לשלוח כבל לאותו שקע בסלון ולאפשר שם גישה לאינטרנט אני צריך מכשיר שתפקידו היחיד והבלעדי הוא "להרחיב" את השקעים של הראוטר, פשוט להיות שלוחה שלו, בלי לסעף ולסבך את הרשת, ובלי תכנות. איזה מכשיר אני צריך? 2) לאחר שתפתר (אנ…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי מתחת לבית של ההורים חדר, שכרגע עברתי לגור בו. הראוטר ממוקם בבית הגדול ממש מעל החדר. יש קליטה, אבל לא לגמרה טובה. בפלאפון אני רואה שניים/שלושה פסים. חשוב לציין שבבדיקת מהירות אני מקבל את מלוא רוחב הפס ולא חלק ממנו (אולי זה אומר שהכל טוב?). השאלה שלי היא כיצד להגדיר את הwifi למטה בצורה מיטבית, כדי לקנות repeater? או שאין צורך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
http://www.neowin.net/news/main/09/01/21/all-major-canadian-isps-throttling-p2p http://torrentfreak.com/all-major-canadian-isps-slow-down-p2p-traffic-090120/
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מוריד בעיקר מ-Rapidhare. תודה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במחשב הראשון ובמחשב השני הוא כותב לי הודעה מס' 797 שהוא לא מצליח להתחבר. אני לא יודע למה אם יש איזה מדריך שאני יכול לדעת איך לחבר את זה או איזה עצה ממכם אז תודה תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לשלוח אימלים זה גם דרך HOTMAIL אני חושב שזה בגלל שיש לי נתב כי זה התחיל רק אחרי שהרכבתי אותו אולי מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את הפורט של האימיל שאני יוציא הודעות ומה הפורט? נ.ב אני לא יכול גם לשלוח דברים בICQ ולקבל אני כן יכול זה רק שאני רוצה להוציא דברים
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית קפה שלי ואני מעוניין שבכל פעם שמישהו מתחבר אליו כשהוא פותח את הדפדפן הוא יראה מסך עם תנאי שימוש וילחץ אישור יש לי ידע ב HTML ואני יודע כיצד לכתוב דף כזה השאלה היא כיצד אני גורם לראוטר להציג את הדף הזה בכל פעם שמישהו מתחבר. ראית את הדבר הזה במספר מקומות ציבורים בהם יש רשת גם אם מדובר בקניה של ראוטר מיוחד אני מעוניין לבצע את ההשקעה הזאת אנא כוונו אותי לאיזה ראוטר צריך לחפש תודה
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב בעיות אינסופיות עם ה Hotbox, שכראוטר הוא פשוט מזוויע, אני מחפש ראוטר נורמלי שיהיה אפשר לעבוד איתו. הדרישות מועטות מאוד- 1- טווח נורמלי 2- ממשק סביר לניהול port fowarding 3- חיבור יציב שלא נופל כל פעם שהראוטר מתחמם טיפה, זו הבעיה העיקרית של ההוטבוקס. הוא פשוט מפסיק לפעול שהוא מתחמם. 4- מחיר שלא יקרע לי את הכיס. זה הכל, ראוטר N פשוט ככל הניתן שפשוט פועל, לא צריך שום דבר מיוחד. אשמח לקבל כל הצעה, ואם יש המלצה מנסיון אישי- עוד יותר טוב תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם מוטורולה (כבלים), ולעיתים קרובות לאחר שאני מתחבר לאינטרנט מופיע מסך כחול (מצורפת תמונה) ואין לי ברירה אלה להפעיל את המחשב מחדש. המחשב הוא מחשב חדש- לוח אם ASUS P4P800, זכרונות TWINMOS. במסך הכחול מופיע משהו שקשור ל-USB DRIVER, ויש לציין שהבעיה לא קרתה לי במחשב הקודם שבו השתמשתי כחודש וחצי במודם זה. אם מישהו נתקל בבעיה ויודע להגיד מהי ואיך ניתן לפתור אותה אז אני אשמח אם הוא יגיב כאן. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש נתב אלחוטי לשימוש ביתי בתקציב של כ-350 ש"ח. כרגע שמתי עין על ה-"Edimax BR-6524N", כיוון שהוא פופולרי באתר זאפ. אשמח אם תאירו את עיני על אילו נתונים להסתכל כאשר אני רוכש נתב.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי אין לי כולכך הרבה ידע בתחום לכן אני שואל יש לי חבר בקיבוץ לשכן שלו יש שם רשת אלחוטית,ולבחור אין מודם אלא רק נתב אלחוטי שקיבל במתנה האם יש אפשרות להשתמש בנתב ככרטיס רשת שיוכל להתחבר לאנטרנט דרכו? במידה ולא האם כדאי לו לרכוש כרטיס רשת כזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8103 http://www.skypc.co.il/sg_product~EW-7711UMn~23~0.htm הבאתי לו כרטיס רשת בזמנו שאמור "לחדור ממ"דים" אך התברר כזבל מוחלט והקליטה היתה נמוכה מאוד הבחור רוצה לקלוט אנטרנט מהשכן הנחמד זה הכול ^^ אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס רשת של TPLINK אשר התקנתי לפני כמה ימים. לאחר חיבורו והעלאת דרייברים שלו, לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט (קיבלתי כתובת 169 והודעת שגיאת קישוריות מוגבלת). משיטוט באינטרנט מצאתי המלצות על שינוי ההגדרות שלו ל 100mb / Full Duplex ואז באמת קיבלתי קישור טוב. בינתיים, ווינדוס (XP) הוריד לי מלא עדכונים שבסיום ההתקנה שלהם שוב קיבלתי את אותה הודעה ארורה לפתע פתאום. שמתי לב שההגדרה שונתה שוב ולכן שיניתי אותה בעצמי פעם שניה ל 100mb / Full Duplex . להבדיל מפעם שעברה, גם לאחר השינוי הנ"ל קיבלתי כתובת 169 ואת הודעת הקישוריות המוגבלת. ניסיתי להציב את ההגדרה על 10mb / Full Duplex ורק אז קיבלתי שוב חיבור אינטרנט יציב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה לעזאזאל קורה כאן - מסקרן אות ו…
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי. אני מנסה להכנס לאתר מסויים והשרת לא תופס. גם כשאני עושה PING - השרת מת. מדי פעם הוא עובד.. כשאני משתמש בפרוקסי הוא עובד. מישהו יכול להצביע על בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן למודם Firmware חדש יותר הבעייה היא שאני לא יודע גירסת ה Firmware שברשותי היא New Zealand או Australia לכן אני לא יודע איזה Firmware לבחור מפה האם מישהו עידכן את המודם ויודע להגיד איזה מהם לבחור?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
מישהו יוכל להגיד לי מה אני רושם ב-redius server ip?? תמונה: http://img140.imageshack.us/img140/4376/21982892fx6.jpg תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס רשת אל-חוטי שרכשתי מבזק בחיבור usb מדגם Wistron-Rotal . הראוטר שיש ברשותי הוא eci352 , מחוברים לראוטר שני מחשבים אחד באופן קווי ואחד באופן אל-חוטי . במחשב שבו החיבור אל-חוטי המהירות של כרטיס הרשת לא יציבה כלל ולרוב נמצאת במהירות של 1MBPS-32MBPS ולא יותר . יש רעיונות לפתרון הבעיה שיהיה יציב על 54 כמו שהדבר אמור להיות ?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי את נתב Linksys WRT54G כבר כחודש וחצי. יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט (לכל תחנות הקצה- חלקם חוטיות וחלקן אלחוטיות) בכל יום לאחר כ- 24 שעות עבודה. אני מחובר לבזק ב ADSL. אני פותר זאת ע"י ניתוק והחזרת החשמל לראוטר ואז הוא "מתאפס". האם משהו בהגדרות לא תקין? אודה לסיוע דחוף בנושא, האם יש אתר או מקום בו ניתן לצפות בהגדרות המסכים המומלצות? בועז
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
צריך המלצה לפיירוול שפועל כמו הדימוי פיירוול שבNAT רק ש"נועל" פורטים ופותח.. שקיים באלקטל,ובסמסונג למינהם.. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-