רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
האם גם הוא ניתוב גיימר? (בנוסף ל- 212.179.37.1) תודה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי. יש לי אינטרנט דרך בזק ADSL 2 וחצי מגה דרך בזק בינלאומי. יש לי ראוטר אלחוטי של EDIMAX שאני מחובר אליו בצורה חוטית ולא אלחוטית. יש לי לאחרונה בעיות במהירות הורדה. במקום להוריד על 250 כמו שצריך - אני מוריד על מהיריות בין 30 ל 110. כשאני מנתק את הראוטר ומחבר אותי לבד ישירות אל המודם - המהירות היא כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים המרתי את המודם שלי (eci 270 pr b-focus) לנתב לפי מדריך שקראתי. פתחתי פורטים לפי התוכניות שאני משתמש בהן ועשיתי כל מה שנדרש ע"מ שזה יעבוד בצורה תקינה, אלא ש.... באופן מפתיע אני מקבל המון פעמים הודעה מהדפדפן שהוא לא יכול להתחבר לאתר (DNS error) כי אני לא מחובר לאינטרנט למרות שהאיציק (ICQ) מחובר וגם MSN מחובר. אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד אימייל (POP3). תופעה זאת קוראת למשך כמה דקות ואז לבד נעלמת או שלפעמים איתחול של המודם עוזר.. אבל רק לפעמים! יש חריגות בעניין- אם הצלחתי לגלוש כבר מרגע שהמערכת עלתה, אז גם האיציק וה-MSN יתחברו, אם לא אז הם לא יתחברו. אבל... אם הם התחברו ורק אח"כ איבדתי קשר עם האינטרנט, הם ישארו מחוברים ואני אוכל לעשות שיחו…
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מערכת של מודם (נתב ישן של בזק) ונתב של TPLINK AC1750. בזמן האחרון אני חווה בעיות עם המודם וברצוני להחליף אותו. אשמח לקבל המלצות וכמו כן להבין את החשיבות של המודם והאם כדאי להשקיע בציוד יקר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
HELP...... קמתי בבוקר היום והתחלתי לגלוש (לא משהו מיוחד YNET, HWZONE תפוז...) הפסקתי והתחלתי לראות סרט ולאחר מכן -לא הצלחתי לגלוש.... אפילו גישה לנתב אין לי (מקיש ADMIN ואח"כ סיסמא, אבל הוא נותן לי מסך ורוד ואומר שאני לא מורשה...) זה לא בעיה במחשב שלי (נראה לי) כי הלחתי למחשב שמחובר בד"כ לנתב (דרך אלחוט) ושם בכלל לא מקבל תגובה או אות (אצלי מקבל אות אבל לא נותן גישה...) קיצר HELP למישהו יש עצה????????? אני כרגע מחובר ישירות לאינטרנט (לא דרך הנתב)....
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי. אתמול קניתי לוח אם Asus P4S533 עם כרטיס רשת מובנה של SiS. יש לי אינטרנט בכבלים מערוצי זהב ו012. התקנתי Windows XP, התקנתי דרייברים לכרטיס מהדיסק, חיברתי כבלים, האורות מהבהבים גם בלוח וגם במודם - הכל מחובר, עובד פיקס! יאללה, להתחבר! חיברתי דרך USB הפעם, ופועל. למה דרך הכרטיס רשת לא פועל ? תודה :'(
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני פותח את הפורטים של האימיול בנתב הזה?? אני צריך לפתוח את פורט 5662 ב TCP ואת פורט 5672 ב UDP כאשר אני רוצה להגדיר בנתב הוא מבקש משהו שנקרא trigger port ו incoming ports מה אני צריך לרשום איפה?? תודה מראש.... אורי
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כל הזמן שאני גולש באינטרנט האלחוטי דרך הלפטופ יש לי ניתוקים אקראיים, סינכרונים חופרים עם אייפי. ורוב הפעמים שאני מנסה להוסיף את הרשת מחדש דרך האשף הוא פשוט לא מוצא את הראוטר שלי. כל הזמן זה קורה אני מתחרפן. edimax br-6204wlg
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום, אז ככה אני עובד עם רכזת של STlab ואני מקבל עכשיו מודם Alcatel 510 משהו כזה אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו ולהתקין עליו חייגן תתנו לי בבקשה מדריך או הסבר איך לעשות את זה בתודה איתי
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי קופסת מיתוג ב- 200 שקלים (אני לא מוצא שום דגם או משהו) תאור: יש כניסה אחת ושתי יציאות (A,B), כל כניסה/יציאה מורכבת מחיבור אחד (נקבה) של VGA (יציאה של מסך), ושני יציאות של PS2 (מקלדת ועכבר) חיברתי אליו הכל כמו שצריך ובדקתי שזה אכן מחובר חזק ויציב. לאחר שחיברתי הדלקתי את המחשב, במחשב אחד הכל נראה שעובד טוב במחשב השני יש בעיה שרואים הכל כפול (בווינדוס אפשר לראות את זה בברור ובמשחקים "לא חיפשתי את זה") רואים כזאת צללית של האות או כל דבר אחר.. (רואים את זה כפול) זה די מעצבן וזה רק מאז שחיברתי את זה לקופסת מיתוג. מה שניסיתי לעשות זה: להחליף בין הכבלים להפוך את הצדדים של הכבלים להחליף יציאה מקופסת מיתוג למחשב ד"א יש לי windows xp proffesional וזה…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד שבועיים בערך אני מתכנן לערוך מסיבת רשת של כ-30 איש שתרוץ על רשת פשוטה הבנוייה מ-2 סוויצ'ים של x25 ו-x8. באירוע עצמו מתוכנן טורניר חובבני שיימשך לכמה שעות אל תוך הלילה. אחרי שסיימתי עם כל התכנונים של הרשת ורשת החשמל, סידור העמדות ואופן הקמת הרשת, פתאום שמתי לב לבעיה רצינית שמטרידה אותי כבר חודש ואין לי מושג איך לטפל בה-- במהלך הטורניר לא כל האנשים והקבוצות ישחקו בו זמנית, ויהיו אנשים שסתם יקימו שרתים משלהם על המחשבים שלהם, ויהיו אנשים שיתחילו להעביר קבצים, סרטים ומשחקים בעשרות ג'יגות, וזה יגרום לתקיעות לא נורמליות ברשת ויפריע למהלך הטורניר. בגלל שזה אירוע ל-30 אנשים ובגלל פשטות הרשת עצמה, הרשת לא תעמוד בעומס שכזה, ומצד שני אני ואלו שיעזרו לי לא נוכל להיות …
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים בערך רכשתי LeveL One WBR6001 חדש, אחרי שבוע התברר לי שאני לא יכול להשתמש בביטורנט ולהפעיל שיחת וידאו במסנג'ר בו זמנית(ואני "צרכן" גדול של שניהם). ניסיתי להוריד את כמות החיבורים בביטורנט(בגלובלי שמתי מקסימום 35 ופר טורנט שמתי מקסימום 7), לאחר מכן גם התברר לי שגם ביטורנט נקי מטורנטים(בלי שום הורדה או העלאה כלשהי) גם גורם לבעיה הזו. ניסיתי לעדכן גירסא אך גם זה לא עזר. האם יש פתרון או שפשוט אצטרך לרכוש ראוטר חדש?(גם ככה בקרוב אני צריך לרכוש עוד ראוטר ולהחליט איזה מהם להפוך לAP) עריכה: איזה קטע, עברתי אתמול ל7 מגה עם חייגן, והבעיה נעלמה כאילו שלא הייתה, גם כשהביטורנט פתוח עם 6 הורדות ועוד כמות ענקית על ההעלאות, הכל עובד טוב(: אפשר לנעול את הנושא, אפתח חדש כ…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה בכך שeMule התחבר רק בLowID, לאחר הרבה נסיונות שונים וכושלים הגעתי למסקנה (בעזרת תוכנה לבדיקת פורטים פשוטה) שללא קשר לאימיול ניסיון גישה למחשב דרך כל פורט בTCP נכשל ודרך UDP נצליח... אז קצת פרטים - זה מחשב נייד של Dell עם Windows Vista Home. הפיירוול של וינדוס מבוטל, בנתב אני מוגדר כDMZ. מתחבר ברשת אלחוטית עם המחשב אין לי פיירוול, משתמש בAvast בתור anti-virus. ניסיונות עד עכשיו: ביטול antivirus ביטול DMZ והעברת פורטים (יש לציין שאותה תופעה חוזרת על עצמה בשתי רשתות שונות, עם נתבים שונים וספקיות שונות - בשתיהם הייתי מוגדר DMZ וניסיתי גם לבטל ולהעביר פורטים). ביטול הProtected Mode בהגדרות של IE (מצאתי את זה באיזה פורום באינטרט). הפעלה של הפיירוול של וינדוס …
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש נתב אלחוטי לשימוש ביתי בתקציב של כ-350 ש"ח. כרגע שמתי עין על ה-"Edimax BR-6524N", כיוון שהוא פופולרי באתר זאפ. אשמח אם תאירו את עיני על אילו נתונים להסתכל כאשר אני רוכש נתב.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי לפני כמה ימים רשת אלחוטית עם הציוד של בזק (ראוטר לבן של רוטל וכרטיס רשת USB עלום שם למחשב השני). במחשב הראשי שמחובר ישירות לראוטר הגלישה מצויינת ומיידית. במחשב השני שמחובר לרשת בעזרת הכרטיס רשת USB יש תופעה מוזרה. כאשר מעלים בראוזר בפעם הראשונה שום אתר לא עולה, כאילו לא מחובר לאינטרנט. רק לאחר 5-10 דקות האתרים מתחילים להופיע אם מנסים. מאוד מעצבן. יש לציין שהקליטה ממש טובה (מראה 100% בד"כ) ויש סקייפ מותקן על המחשב השני והאייקון שלו מראה על V, כאילו כן מחובר! ??? מישהו יכול אולי לתת פתרון לתופעה?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט על נתב ביתי חזק שיעמוד בעומסים של טורנטים העלאות והורדות של קבצים 24/7 ואני כעת מתלבט בין שני דגמים של חברות שונות. כרגע יש ברשותי את ה D-LINK DIR-655 שעושה לי צרות צרורות מתנתק כל הזמן, מאתחל את עצמו גם כשאין תוכנות שיתוף פתוחות ברקע, מצאתי כרגע נתב של CISCO מדגם Cisco Linksys E3200 שהוא גם תומך DUAL בשני תדרים שונים ויש לו מעבד חזק הרבה יותר מהממוצע ושלל תכונות מרשימות. מצד שני ראיתי לא מעט המלצות על TP-LINK מדגם 1043 שיש אותו לקרובי משפחה שלי שמרוצים ממנו, אך המעבד שלו חלש יחסית ואני לא יודע אם הוא מסוגל לסחוב כמות חיבורים גדולה וטורנטים פעילים, אני חושש שהוא יתנתק ויקרוס ברגע שאעמיס עליו הורדות. ראיתי עכשיו ברגע זה גם את TP-LINK TL-WDR4300…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום,יש לי בבית שני מחשבים,האחד עם הראורטר ויש בו כרטיס רשת,והשני עם כרטיס רשת מובנה,חיברתי בינהם עם כבל בין שני המחשב ,בין הכרטיס רשת למחשב השני. שאלתי אם אני אקנה כרטיס רשת אלחוטי usb ,ויחבר אותו למחשב שעד עכשיו חובר למחשב עם הראורטר ישירות עם החוט,זה ישפיע על המהירות? או שזו תהייה אותה מהירות? כלומר בגדול השאלה אם שני מחשבים מחוברים ישירות בכבל רשת,האם המהירות גדולה יותר,מאשר שהמחשב לא הראשי בלי הראורטר, מחובר לכרטיס רשת אלחוטי יו אס בי? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי חברים! שאלה קצת הזוייה! עם הFACEBOOK CHAT החדש והגרוע פתאום מופיעים לי ברשימה אנשים שלא נמצאים מחוברים בכלל (בנוסף לאלה שמחוברים) האם רק לי זה מציק? הייתי מעוניין לראות רק את האנשים שכרגע מחוברים, בקשה מוגזמת?! תודה מראש לעוזרים! נ.ב : אגב, אני עובד עם FF וניסיתי את הSCRIPT הזה של GREASEMONKEY: http://www.best-4-u.com/easiest-way-to- ... t-box.html הוא לא עובד ממש טוב.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כנראה שהרואטר שלי כבר עשה את שלו. שלשום שדרגתי ל12Mbps, והוא מאוד מתקשה להגיע למהירות הזו בחיבור L2TP ומסרב לקבל gateway ככתובת בחיבור PPTP (רק כ-IP..) בכל אופן רציתי לקבל המלצה לראוטר שידוע שעובד טוב עם הכבלים ומסוגל להגיע למהירויות גבוהות יותר (מתכנן לשדרג שוב בקרוב). את הראוטר הקיים אני אהפוך ל-AP לקומה השניה. תודה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש switch hub לרשת הביתית ורציתי לישאות את דעתכם לגבי EDIMAX SWITCH ES-3108P האם ליקנות או לא ליקנות, אני אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי עבר לגור אצלי לבמשך חודש כאשר אצלו בבית יש ADSL ואצלי יש נקודה מוכנה לחיבור מודם של כבלים. עכשיו מכיוון שלו היה ADSL בבית מן הסתם גם המודם שלו התאים לחיבור ADSL בלבד (למרות שנראה לי שיש מודמים המתאימים לשני השתשתיות למעשה :-X), עכשיו התקשרנו לשירות HOT לגבי איך להשיג מודם, והם אמרו שצריך לעשות מנוי ולפי דעתי זה ביזבוז של כסף כי בדקתי מודם של מחשב אחר בבית על המחשב שלו והאינטרנט עבד כרגיל שם. הבנתי שצריך לקנות מודם לכבלים אבל לצערי לא מכרו בחנויות מוכרות שהייתי בהם כמו אופיס דיפו ובאג. לכן באתי לפה להתייעץ איתכם, מה עושים במצב... אולי אתם מכירים מקום שמוכרים בו מודם (למשל אצל בזק יש חנות והם מוכרים שם מודמים ל ADSL ב30 שקל בלבד...). תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ראוטר Linksys e4200 ובטיפשותי הרבה גיליתי שאין לו מודם. לאחר שחקרתי קצת ברשת הבנתי שאני יכול להשתמש בראוטר הישן שלי D-LINK 2760U כברידג'. אז נכון לעכשיו חיברתי את הכבל אינטרנט מה-E4200 לאחד הפורטים של ה2760U שמחובר לי לשקע בזק והכל עובד, תקנו אותי אם אני טועה אבל מה שהבנתי לאחר שקראתי קצת זה רק כשאני יהפוך את הראוטר לגשר אז אני יוכל לקבל את כל היכולות של ה-E4200 ולראות שיפור משמעותי. אז האם יש מדריך או מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות בדף של D-LINK? או האם קיים מודם אחר שלא צורך חשמל ומישהו יכול להמליץ לי, אולי למישהו יש רעיון אחר מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
שלום לכולם. לא מזמן קיבלתי את המודם החדש או הלא חדש ALCATEL שכולנו מכירים מה הוא מסוגל לעשות. הבעיה היא כאשר אני נכנס לTELNET כדי להגיר אותו TELNET לא מכיר את הפקודות שלי. לא TD PROMPTEXPERT. יש לי רשת ואני מעוניין בROUTER הנחמד הזה. אםמישהו כבר התעסק עם THOMSON ALCATEL 510 גירסה 4.0.2.0.0 מאוד אשמח ומאוד אודה לכם. בתודה מראש. RIGARDS.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שידרגתי ל 50MB אצלהם ואני מקבל אייפי 109.66 ו DW 212.179 . לפי מה שנראה אני מקבל את ה powerngn אבל לא גיימר כי זה אמור להיות 31.? למרות שהפינגים טובים וההורדות **התקשרתי לתמיכה אמרו שאפשר לקבל עכשיו 31-79-109 אחד משלושתם בכל חיבור והם Pn+Gamer
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-