רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
נכון כשיש לך רשת ביתית אז לפני שהווינדאוס עולה יש חלון שקופץ שצריך להכניס בו סיסמא (במקרה שלי ריקה - אנטר)? רציתי לדעת איך אפשר לדלג על זה... כאילו שזה יעשה לי את זה אוטומטית ויחסוך לי עצבים... תודה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
intel pro 100/s או 3com 3C905C-TX או למשל אם אני קונה לוח ABIT NF7 ויש בו כרטיס רשת מובנה... אני צריך את כרטיס הרשת לשם חיבור למודם אלקטל לADSL שלי... אז השאלה שלי היא: איזה כרטיס יותר טוב? האינטל נראה כזה קטן ופשוט בעוד שה3COM נראה גדול ואיכותי יותר ואיך הכרטיס רשת בלוח הנ"ל? כאלו במה יעבוד הADSL יותר טוב? בבקשה עיזרו לי :-\
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קבעתי IP סטאטי, שהוא 10.0.0.50, כמו שאמרו לי פה. פתחתי פורטים בראוטר, במקרה הזה של Utorrent שהפורט הוא 31519. בערך שבוע הכל היה בסדר. היום אני בא להוריד משהו, ואני רואה שהפורט חסום. אני מחובר דרך בזק ובזק בינלאומי, 5 מגה אם זה משנה משהו. אני מחובר לראוטר דרך כבל, ואחי מתחבר אליו באלחוטי. מה לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני תומך בחברה שבבעלותה 25 מחשבים המחוברים לשרת win 2000 server ועליו מותקן exchange 2000. הבעיה היא שכשאני עושה פיג מתחנה אל השרת יש לי כל מיני תגובות, לפעמים אני מקבל 4 מ 4 בפינג, לפעמים כלום ולפעמים רק תגובה חלקית. זה גורם כמובן לאיטיות של כל המשתמשים ובקרוב מישהו בטח יתנקש בחיי אם זה לא יסתדר. השתמשתי בהתחלה ב wins וב dhcp server ואחר כך ביטלתי את זה והגדרתי ip קבוע בכל תחנה וכלום לא עוזר. אולי מישהו יכול לזרוק לי איזו עצם או אולי אפילו תשובה מדוייקת מה אפשר לעשות??? תודה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן נתב אלחוטי של netgear שהומלץ כאן, ואני מחובר דרכו ביחד עם מודם RTA 1320 של בזק. המחשב שלי מחובר חוטי, ועוד מחשב בבית מחובר אלחוטי. לאחרונה, אחת לכמה זמן קורה שאני פשוט לא מצליח לגלוש דרך המחשב שלי (המחשב לא מתחבר) ואז אני צריך לנתק את המודם והראוטר לכמה דקות, לחבר מחדש, לעשות תקן network conection ואז הבעיה ניפתרת... מה מקור הבעיה המוזרה הזו ומה עושים?!?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית, א. מה שאני צריך זה רק ראוטר אלחוטי וכמה כרטיסים בעלי אנטנה (כמובן שהם יהיו באותו התדר )? ב. אם כן, יש לכם משהו מומלץ? ג. אם יש באחד המחשבים כרטיס רשת, יש איזשהו מתאם שאני אוכל לקנות שיתאים לראוטר האלחוטי (אנטנה למשל)? ד. אני מעוניין שהאינטרנט שלי (Adsl) יהיה משותף לכל המחשבים, אני יכול לחבר אותו לראוטר ואז הוא פשוט יעבוד בכל המחשבים? תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איזה מודמים (לכרטיס רשת) יש לאינטרנט כבלים ומה עדיף ? מה אפשר להפוך להאב ומה לא ? והאם יש ספק שנותן MPLS (חיבור קבוע בלי חייגן) ללא תוספת תשלום ? בברק זה עוד 20 שקל לחודש.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם שרת הדואר של KERIO וכרגע התבצעה התקנה נקייה של xp professional sp2. הכל עובד טוב ויפה כולל השיתוף אינטרנט מלבד השרת דואר שכל הפורטים שלו חסומים (ברשותי מודם אלקטל עם חיבור PPTP בdialup. ניסיתי באולי חמש דרכים לפתוח את הפורטים דרך הפיירוול של הXP אך ללא הועיל. הכל סגור ומסוגר בלי אפילו קצה של חוט להבין מה הבעיה. יש רעיונות? אלו הפורטים: SMTP 25 Secure SMTP 465 POP3 110 Secure POP3 995 IMAP 143 Secure IMAP 993 NNTP 119 Secure NNTP 563 LDAP 389 Secure LDAP 636 HTTP 80 Secure HTTP 445 תודה. **עריכה** , סודר, סורק הפורטים שהשתמשתי לא היה טוב, מסתבר והexeptions שהוספתי היו תקינים.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
-
כלומר, האם צפוי שינוי שיקרב אותנו לזירה האירופאית בנוגע למהירויות הגלישה באינטרנט? האם 10 מגה נראה באופק הקרוב? אשמח לשמוע את דעתכם, או אפחלו עובדות שנמצאות על פני השטח
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, אני נותן לאמי להשתמש בישן ואני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני רוצה להקים את רשת אלחוטית שיהיה 2 מחשבים בבית. ויש לי כמה שאלות: 1. נאמרו בחנות (שאני קונה שם) שבכרטיס רשת משלבת עם לוח האם, השאלה האם חבילת לוח האם מגיע עם אנטנה לאינטרנט או קונים בנפרד? 2. ראיתי בחנות שהם מוכרים את כרטיס רשת למהירות 1 גיגה, האם כדאי לקנות? או עדיף עם לוח האם? 3. אני רוצה לקנות למחשב ישן רשת אלחוטי עם חיבור USB 1.1 זה לא בשביל להוריד סרטים, אלא רק גלישה באינטרנט בלבד. א. האם זה כדאית לקנות רשת עם חיבור USB 1.1? ב. וכמה זה מהירות הורדה שיכול לקבל אצל כרטיס רשת עם USB 1.1? ג. אם אתם אומרים לא ממליצים לקנות USB 1.1, השאלה היא: האם יש לי חיבור PCI (בשביל מקום לכרטיס רשת) שיש בדגם פנ…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
האי מיול אצלי עובד כרגיל וטוב מאוד, אבל פתאום היום הוא לא רוצה בכלל להתחבר, איך שאני מפעיל את התוכנה הוא אומר משהו כזה "שגיאה בעת התחברות,שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה" וככה זה כל היום, התקנתי את התוכנה מחדש גם לא עזר..מישהו יודע מה זה או שקרה לו גם?
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר חדש של TPLINK דגם TL-WR1043ND. לפני זה היה לי ראוטר של אדימיקס די ישן ושם גם היה מוגדר לי הDYNDNS ברגע שהחלפתי לראוטר החדש והגדרתי שם, בהגדרות עצמם היה לי שההגדרה הצליחה. אבל בפועל אני לא מצליח לגשת עם הכתובת שלי לראוטר/מצלמות. צריך לעשות הגדרה נוספת ? ראיתי שיש שם Access Control אבל לא רציתי לגעת. צירפתי תמונה... אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מוריד בעיקר מ-Rapidhare. תודה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, עשיתי מנוי גיימר בבזק בינלאומי, איך אני יכול לבדוק שאני אכן מקבל ניתוב גיימר? תודה..
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני פותח את הפורטים של האימיול בנתב הזה?? אני צריך לפתוח את פורט 5662 ב TCP ואת פורט 5672 ב UDP כאשר אני רוצה להגדיר בנתב הוא מבקש משהו שנקרא trigger port ו incoming ports מה אני צריך לרשום איפה?? תודה מראש.... אורי
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניים לשתף תיקיות בין מחשבים. במרכז הרשת והשיתוף אני רוצה לסמן את שיתוף התקיות כ"אפשר שיתוף תיקיות", אך הוא אומר לי שאי אפשר לבצע כי: "שירות RPC אינו זמין". מה זה ואיך אני יכול להפוך אותו לזמין ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
כל הזמן שאני גולש באינטרנט האלחוטי דרך הלפטופ יש לי ניתוקים אקראיים, סינכרונים חופרים עם אייפי. ורוב הפעמים שאני מנסה להוסיף את הרשת מחדש דרך האשף הוא פשוט לא מוצא את הראוטר שלי. כל הזמן זה קורה אני מתחרפן. edimax br-6204wlg
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עניין כזה, הוספתי נקודת עבור טלפון עם כבל התקנה חדש, באורך 9 מ' כי זה בערך מה שאני צריך. יש פילטר על כל נקודה שיש בה טלפון מחובר. הראוטר מחובר על נקודה מקורית בקיר, לא זו שהוספתי. ברגע שהכבל החדש מחובר הראוטר לא מצליח להסתנכרן ואי אפשר להתחבר, ברגע שמנתקים אותו הכל בסדר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי שני PC ומחשב נייד שרחוקים אחד מהשני ואני רוצה לשתף אינטרנט מהיר, מה מומלץ לי לעשות, איזה רכיבים אני צריך לקנות (תפרטו לי בבקשה לא רק את סוג הרכיב אלא גם רכיבים מומלצים (חברות,דגמים וכדומה))
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב של LevelOne דגם 3408. הייתי מחובר ב- ADSL במשך לעלה משנה והנתב עבד ללא בעיות. לאחרונה עברתי לכבלים ומאז החלו בעיות עם הנתב - תקיעות, ניתוקים, גלישה איטית וכו'. פניתי ליבואן שהודה שאכן לדגם הספציפי הזה יש בעיות עם L2TP/PPTP. האם מישהו נתקל בבעיות כאלה? היתכן שחיבור אינטרנט ללא חייגן יפתור את הבעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP LINK ואני לא יכול להשתמש באימיול עם הראוטר כי זה אומר לי שהפורט TCP לא פתוח וכתוצאה מכך אני לא יכול להתחבר לשרתים . פתחתי את הפורטים גם ב PORT FORWORDING וגם ב VIRTUAL SERVERS וזה עדיין לא תופס ,אמרו לי שזה בגלל שהאיי פי שלי משתנה וכתוצאה מכך הפורט לא יודע לאיזה איפי לפתוח אז רציתי לדעת איך לסדר את זה תודה עריכה: הצלחתי לפתוח את הפורטים והTCP מראה לי שהוא מצליח להתחבר אבל אני לא יכול להתחבר לסרברים(לפעמים זה מתחבר לי לפעמים זה לא מתחבר ) זה רושם לי שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה איך אני מטפל בבעייה הזו?
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי מספר פעמים באתרים שמציגים שגיאות 404 או אתרים חילופיים במידה ומשמיטים את הwww. משורת הכתובת , וגם ההפך - אתרים שעובדים רק אם כותבים את הכתובת ללא www. למה דבר כזה קורה ? הנה אתר לדוגמה: ve3d.ign.com אם מוסיפים לו www בהתחלה הוא נכנס למן דף ניהול או משהו, אך אם כותבים אותו ללא www הוא האתר עובד.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער על ההקפצות של האשכול הקודם.. פשוט הקםצתי בגלל חוסר סבלנות.. אז בקיצור יש לי בעיה של פינגים בחו"ל יש לי נתב והוא עושה לי בעיות.. של פינגים ולאגים.. ניסיתי לפתוח פורטים וזה לא עוזר... ציטוט מהאשכול הקודם: יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שאלת תם, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת ביתית במקום שאין בו גישה לאינטרנט. אני צריך ראוטר בשביל זה? 10X
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-