רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס רשת ASound. חיברתי אותו למחשב. אני משתמש ב WinXP Pro. איני מצליח להתקין את הדריבר שלו! קיבלתי יחד עם כרטיס הרשת דיסקט שאינו מאותחל בכלל. משהו יודע איך אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון רציתי לשאול האם קווי זהב טובים. דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין ADSL לכבלים ומה בעצם יותר טוב? כי נציגת הלקוחות אמרה לי שכבלים יותר טוב.
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב, אני פונה לכל המומחים הטובים כאן בפורום. אני מיואש! יש לי בעיה בגלישה באינטרנט ופניתי לכבלים ולספק שלי - עשינו את כל הבדיקות האפשריות (וירוסים, ריגול, תוכנות כבדות, הגדרות דפדפן, בדיקת מודם ועוד...) ולא עלינו מה הבעיה שהגלישה איטית אבל מהירות ההורדה בסדר ולפעמים מצוינת! מישהו יכול לתת לי הצעות מה אני יכול לעשות ללא פרמוט המחשב? אימייל: erez_sots@012.net.il בתודה, ארז
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
adimax br-6104k קניתי את הראוטר ואני צריך עזרה בלהגדיר אותו ,יש לי חיבור 750 דרך הקבלים ,אפשר עזרה בבקשה תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אינטרנט זהב בכבלים, חבילה של 1.5MB, חיבור עם חייגן, מודם TERAYON TJ 715X. עד לפני שבוע וחצי הייתי באינטרנט ADSL עם ספק כמו עכשיו- אינטרנט זהב. יש שרת של משחק CALL OF DUTY שעליו אני משחק קבוע, שרת אירופאי. במהלך השנה שבה שיחקתי על השרת הזה היה לי פינג ממוצע של 130. עברתי לכבלים, ופינג ירד ל-100 בממוצע וזה נשאר כך רק לשבוע וחצי. כבר מאתמול, הפינג עלה ל-230 בממוצע, והוא יורד לעיתים רחוקות ל-150 ועולה שוב, אחרי דקה או שתיים, ל-230. עשיתי סריקת ווירוסים עם תוכנת אנטי ווירוס, מצאתי שניי ווירוסים, וכך אותו הדבר עם התוכנות S&D, ADAWARE. אז מחקתי את כל הווירוסים שהיו , הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי למשחק. הפינג ירד ל-130, אבל נשאר כך שעה וחצי ועלה שוב ל-230 בממוצע. מה אני יכול …
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מערכות Windows מספקות ממשק סטנדרטי לתקשורת עם כרטיס הרשת ותיעול הפרוטוקולים. ממשק שכזה נקרא Winsock. בעבר, אם היינו נתקלים בתקלה במערכות מבוססות Windows 95/98, פשוט היינו מסירים את הפרוטוקולים ומתקינים מחדש את הפרוטוקולים. בד"כ זה היה מסייע רבות בתיקון התקלה. במערכות מבוססות על NT כולל Windows 2000/XP, לא ניתן להסיר ולהתקין מחדש את הפרוטוקלים (בעיקר TCP/IP) ולכן יש כלי אחד שמאגד בתוכו את כל הכלים (כולל גיבוי Regsitry) שנקרא WinSock XP Fix. השתמשו בו בתבונה ולא להפעיל אותו על כל תקלה שמופיע במחשב שלכם. http://www.spychecker.com/program/winsockxpfix.html בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב נייד (DELL D-505 1.6 GHZ?) המחשב כולל כרטיס רשת אלחוטי (וגם BLUETOUTH לא שזה קשור) כיוון שרציתי לחבר אותו לרשת המחשבים בבית קניתי כרטיס אלחוטי של D-LINK : http://www.d-link.com/products/?pid=12 (בכוונה לא קניתי ראוטר, יש איתם הרבה בעיות וחוץ מזה המחשב בנידון תמיד דלוק ומחובר) הרכבתי את הכרטיס ומחשבים מתקשרים אבל בנייד אין לי גישה לאינטרנט, מכיוון שהם כן מתקשרים ומזהים אחד את השני, אני מאמין שזו בעיה בהגדרות. מישהו יכול לעזור ??? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים בבית, כשהחיבור לאינטרנט הוא ADSL והנתב הוא של EDIMAX 6114G. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.2.1 לשכן שלי יש רשת ביתי עם EDIMAX 6104_K עם שני מחשבים וחיבור כבלים לאינטרנט. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.3.1 חיברנו דרך החלון, כבל רשת ארוך בין הנתבים על מנת שאנחנו נוכל לראות את המחשבים ברשת שלו והוא יוכל לראות את המחשבים ברשת שלנו. אני לא מעוניין בפיתרון שרק נתב אחד יחלק כתובות והוא יהיה ה GATEWAY של כולם. אני פשוט רוצה לחבר בין שתי הרשתות. כשאני עושה חיפוש למחשב שלו אני לא מוצא אותו. איציק נ.ב אני יודע שהכבלים נותנים למודם FIXED IP האם אני יכול להשתמש בזה כדי להגיע למחשבים ברשת השנייה??
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רוצה לעשות רשת אבל לא עובד עשיתי כמו המדריך וזה לא עובד לפי המדריך שעשיתם עשיתי וזה לא עובד הוא כותב לי network cable unplugged והכבל מחובר והכרטיס חדש שקניתי גם במחשב השניי יש כרטיס טוב שניי הכרטיסים אותו סוג אותו מהירות ובשנייי המחשבים יש אותה מערכת הפעלה במחשב בראשון יש מודם את המחשב השני אני רוצה לחבר אליו קניתי כבל מוצלב 20 מ' כי המחשבים רחוקים זה מזה המחשב הראשון הוא מהיר וחדק ואילו השני הוא נורמלי אז עם מישהו יגיב אלי או שידבר איתי באי סי קיו 214153807 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי שני PC ומחשב נייד שרחוקים אחד מהשני ואני רוצה לשתף אינטרנט מהיר, מה מומלץ לי לעשות, איזה רכיבים אני צריך לקנות (תפרטו לי בבקשה לא רק את סוג הרכיב אלא גם רכיבים מומלצים (חברות,דגמים וכדומה))
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
האי מיול אצלי עובד כרגיל וטוב מאוד, אבל פתאום היום הוא לא רוצה בכלל להתחבר, איך שאני מפעיל את התוכנה הוא אומר משהו כזה "שגיאה בעת התחברות,שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה" וככה זה כל היום, התקנתי את התוכנה מחדש גם לא עזר..מישהו יודע מה זה או שקרה לו גם?
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה צריך לעשות?? יש לי מודם רשת אלקטל 510 ... איך אני הופך אותו לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חבר שלי ואני משחקים במשחק הרשת Maple Story אני באינטרנט המהיר של בזק במהירות 2MB לחבר שלי יש 750KB של אינטרנט זהב אצלי המשחק הולך חלק וללא בעיות אצל חבר שלי יש לאגים במשחק, לוקח פי 3-4 זמן לקחת חפץ מהרצפה לדוגמא, מאשר לי. האם בעיה זו קשורה לספק האינטרנט? או למהירות ההורדה/העלאה?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
?EDIMAX Router 4port BR-6104K? ?Router D-Link DI-604? אני בור ברשתות, שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר בKSP... (האדימקס 15 שקל יותר אבל מי סופר)
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במחשב הראשון ובמחשב השני הוא כותב לי הודעה מס' 797 שהוא לא מצליח להתחבר. אני לא יודע למה אם יש איזה מדריך שאני יכול לדעת איך לחבר את זה או איזה עצה ממכם אז תודה תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אתמול פתאום האינטרנט שלי קיבל נייטרו, התחיל כביכול לגלוש מהר אבל נגיד ששמתי פה הודעה, הוא לא הראה אותה, צריך לעשות 100 ריפרשים כדי לראות עדכונים וזה.. כאילו הוא לא באמת גולש.. הוא יותר מצלם כזה את העמודים שהייתי בהם ונכנס אליהם, אני לא רואה הודעות חדשות וכו'.. מה עושים תודה
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת ASDF ולפעמים הוא מתנתק לי מהשרת או שאני עושה קפיצה ואח"כ אני לא צובר מהירות. מה ניתן לעשות? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האם הראוטר הזה : http://www.dlink.ru/il/products/5/2239.html מדבר עם תשתית/ספק סלקום ? בעיות צפויות ? כול הערה אחרת תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מאסתי בנתתב פח של בזק, והחלטתי לרכוש ראוטר בייתי חדש ולהגדיר אותו בעצמי - התחלתי לעשות מחקר והלכתי לאיבוד ממש. התקציב שלי הוא סביבות ה500 ש״ח (קצת יותר, קצת פחות) - אם התקציב לא ריאלי אז בבקשה אשמח לדעת. רוב השימוש בבית הוא סטרימינג בטלויזיה (נטפליקס ושרת מדיה Plex בייתי), גלישה באינטרנט youtube, וכד׳. אני וזוגתי משתמשים כבדים של אינטרנט ועובדים מרחוק עם אינטרנט. לא גיימרים. מבחינת הדרישות (מההכי חשוב להכי פחות חשוב): טווח קליטה חזק ויכולת להחזיק כמה חיבורים במקביל (אורות טלויזיה ומזגן חכמים - נכון לכרגע, כנראה שיתוספו עוד). עדיין אין לי סיב אופטי אבל בקרוב יהיה - אז ראוטר שיתמוך במהירות של סיב אופטי (1-2G ?) אבטחה טובה ועדכוני חומ…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קבעתי IP סטאטי, שהוא 10.0.0.50, כמו שאמרו לי פה. פתחתי פורטים בראוטר, במקרה הזה של Utorrent שהפורט הוא 31519. בערך שבוע הכל היה בסדר. היום אני בא להוריד משהו, ואני רואה שהפורט חסום. אני מחובר דרך בזק ובזק בינלאומי, 5 מגה אם זה משנה משהו. אני מחובר לראוטר דרך כבל, ואחי מתחבר אליו באלחוטי. מה לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים באימיול , לא הצלחתי דרך הפיירוול בווינדואס, זה קשור אולי למודם ? יש לי מודם של פלאפון U1
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך ראוטר לצורך אינטרנט ביתי אלחוטי. טווח השידור שאני צריך הוא בקו אווירי של 4-5 מטר אבל הוא יעבור בתוך 4 קירות . אין לי ממ"ד בבית. הדרישות שלי הוא שהוא יהיה יציב וללא ניתוקים,שתהיה לו כמה שפחות קרינה. התקציב שלי הוא 150-250 ואם זה ממש חשוב אז חריגה של 50-70 שקל (עד ל-320 שקל) תודה רבה. ד"א מה אתם אומרים על הראוטר DLINK 2650U שבזק מציעה לי ב-120 שקל?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי פרימיום במגה אפלואד, קבצים מסויימים מוריד לי על המקס' וקבצים אחרים על קילובייטים בודדים ולפעמים בייטים.. הבעיה קיימת גם בראפידשר אבל שם אני יודע שבכתובת של כל קובץ קיים שם השרת שממנו אני מוריד את הקובץ ועם מנהל הורדות אני יכול לשנות ידנית את השרת שממנו אני אוריד וככה אקבל מהירות גבוהה יותר (כל התחברות מחדש לספק יכולה לשנות את הניתוב ככה שאם משתנה לי הIP יכול להיות ששרתים שקודם היו איטיים בשבילי עכשיו יהיו מהירים). יש פתרון כזה במגה אפלואד? אני פשוט משתגע..
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. עשיתי פירמוט למחשב ולאחר שהתקנתי מחדש מאז אני לא מצליח להיתחבר לאימיול בצורה נורמלית. מקבל תמיד הודעה שהפורטים שלי חסומים ולכן מתחבר לשרתים עם מזהה נמוך (צבע צהוב) לצורך העניין ביטלתי את הפיירוול של XP והסרתי את האנטי וירוס ועדיין לא עוזר ניסיתי עם כמה גרסאות של אימיול ובכולם הפורטים חסומים. כמובן שניסיתי להגדיר פורטים שונים ובכולם קיבלתי אותה תוצאה. אני מחובר דרך 012 בתשתית ADSL ובלי ראוטר. מערכת הפעלה XP SP2 גירסת אימיול TLH 0.49 B עם אותה מערכת ועם אותו אימיול לא היתה לי שום בעיה לפני הפירמוט וזה ממש משגע אותי למה זה קורה אני ממש אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי מה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-