רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
המחשב המחובר לאינטרנט נמצא בקופת המרתף. אני מעוניין לחבר לו נתב ולגלוש בתקשורת אלחוטית דרך המחשב שבקומה השלישית. אני מחפש נתב אייכותי (לא משנה המחיר) שיעשה את העבודה באמינות ובהצלחה בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שיפתור לי את הבעיה מלך! הבעיה היא: יש לי נתב של Cisco ויש לי נייד... לנייד אין יציאת Serial 9 פינים. כדי לקנפג את הנתב בדרך קצת מסובכת (אך המומלצת ביותר) היא דרך יציאת הConsole בנתב שיוצא ממנו כבל שבצד אחד יש ראש RJ 45 (שנכנס ליציאת הConsole בנתב) ובצד השני ראש Serial נקבה (שאמור להתחבר למחשב). וכמו שאמרתי אין לי בנייד יציאה כזו. השאלה שלי היא, אם אני קונה מתאם בין Serial זכר לUSB זה יעבוד לי? אני מתכוון בHyperTerminal כי שם בהתחלת הגדרות יש לי רק יציאת com (הSerial) או IP, IP לא בא בחשבון... יש תוכנה מקבילה לHyperTerminal? שאני גם יכול להשתמש בא דרך הUSB? בתודה, אלעד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית של אינטרנט זהב ויש לי מחשב HP Pavilion 6160, כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך הכרטיס רשת המובנה אני רואה את הרשת האלחוטית שלי ואז כשאני מנסה להתחבר הוא לא נותן לי. כשאני מחבר את הכרטיס רשת USB, שקיבלתי מאינטרנט זהב, לתוך המחשב הנייד אני מצליח בעזרתו להתחבר לרשת שלי. שאלתי היא, כיצד אני יכול להתחבר ללא החיבור USB לרשת הביתית שלי? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי מסוג rotal שרכשתי מבזק. אם אני לא משתף קבצים דרך האימיול אין לי שום בעית ניתוקים, אולם אם אני משתף החיבור לאינטרנט מתנתק ואני נאלץ להתחבר מחדש. מישהו מכיר את הבעיה ופיתרון?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אוקי היתקנתי דרייברים והקרטיס רשת פועל אם התוחנה .. אבאל אני לרא רועה את הקרטיס רשת ב Network Connections... מישהוא יכול לעזור לי בקשה..?? תודה מרוש..
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מה הכי כדאי והכי משתלם לי לקנות משם? החדר הוא לא ממ"ד והחדרים באותה הקומה.. העיקר שלא התנתק לי האינרטנט אני מתכנן להשאיר את המשחב כל לילה להוריד דבירם.. אז שהכל יעבוד חלק.. תקציב 250-450 לשניהם עדיף כמה שיותר נמוך..
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני עצמי מכיר את תחום הרשתות ככה שידע כללי יש לי , אין צורך להסביר לי מההתחלה איך בנויה הרשת אך רצוי בשביל משתמשים אחרים בפורום ... כמו כן אני יודע שה Subnet הינו תת רשת שאמור לחסוך שימוש בכתובות או משהו בסגנון , אודה לכם אם תצרפו הגדרה , מה מי ומו ... וכמובן דוגמא חביבה מה קורה אם ואם ... תודה !
-
- 6 תגובות
- 24.7k צפיות
-
-
-
אהלן חברה , יש לי בבית 4 מחשבים שניים מהם לא מחוברים לרשת , והגיע הזמן להתחבר יש ברשותי שני אופציות , האחת היא לקנות ראוטר אלחוטי משולב מודם כדוגמא זה : http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htm או לקנות ראוטר רגיל ולחבר למודם שלי (Alcatal Speed Touch home ) בתודה , infernO .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מדובר בנתב Compex NP27G שחררתי את הפורטים שהגדרתי ל-BitComet לעבוד עמם (UDP\TCP 49152) אבל מהירות ההורדה עדיין מחרידה, משהו כמו 20kbps לשלושה קבצים יחד, שמהירות ההורדה שהתרגלתי אליה מהטראקר היא 50-60-70kbps פר קובץ. אני די בטוח שהבעיה טמונה בהגדרות הפורטים בנתב, לכן העלתי תמונות מה-Port Forwarding [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום עד לפני שבוע היה לי אינטר נט במהירות הורדה של 2.5 מגה והעלאה במהירות של 192 קילובייט מה שאומר 315 הורדה ו-19 העלאה. אתמוול בערב בנק הפועלים הציעה לאמא שלי הצעה מענינת..: מהירות הורדה 2 מגה והעלאה 256 מה שאומר הורדה במהירות 280 והעלאה במהירות של 32. החבילה שבנק הפועלים מציעה עולה 15 שח פחות לחודש...ממה שהינו משלמים. האם עשיתי את הצעד הנכון בכך שהסכמתי להצעה של בנק הפועלים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, ברשותי שני מחשבים המחוברים ביניהם ע"י כבל רשת. האחד נמצא בחדרי ומחובר למסך טלוויזיה 26' LCD והשני נמצא בסלון והוא מחובר למסך מחשב 17' CRT רגיל. לצורך העניין נקרא למחשב שבחדרי מחשב X ולמחשב בסלון מחשב Y. האם ישנה אפשרות להציג את מה שהמסך של מחשב X מציג, על המסך של מחשב Y? הסיבה שאני רוצה לעשות כן היא מכיוון שישנם משחקים שלא נוח לשחק על הטלוויזיה(דוגמת COMPANY OF HEROES) ועדיף לשחק אותם על מסך מחשב רגיל. תודה רבה לכולם ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לא מזמן ניסיתי בעזרתכם להגדיר ראוטר של DYNAMODE אך התברר לבסוף שהוא לא תומך כבלים והוא הוחלף לראוטר של ASUS מהדגם RX-3041 שתומך ב100% בכבלים. עכשיו בתוך ההגדרות יש כמה דברים לא מובנים החלטתי כמו פעם שעברה שלעלות תמונה יהיה הדבר הכי חכם לעשות: רציתי לקבל הסבר על מה אני אמור להכניס בשורות הנ"ל service ip adress my ip adress ובתמונה השניה האם אני צריך או לא צריך להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? רציתי לדעת כמובן למה הכוונה בMY IP ADRESS אני אמור להכניס את כתובת האיפי שלי :s05: נ.ב אי אפשר להשאיר אף תיבה על 0.0.0.0 או ריק או כל דבר דומה זאת אומרת חייב להיות רשום שם IP תקני. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי ראשית כל, שלום ותודה לכל מי שיוכל לתרום פה חלק לעזור לי. נתונים על המחשבים שלי: *הגנות:קספרסקי אינטרנט סיקיוריטי, אד-אוור, ספייבוט סירצ' אנד דיסטורי. *ראוטר. *מהירות 750KB. *רשת אל חוטית [משמע, שני מחשבים מקבלים את ה750KB]. *מפרט << בצד. אוקי בעייתי היא זאת. אני דואג יפה למחשב החדש שלי, הכל היה טוב ויפה עד שהמחשב שלי אחי הצטרך פירמוט. הוא פירמט את המחשב ואז התקנתי לו את הדיסק שקיבלתי יחד עם התקנת האינטרנט אל חוטי [אם זה חשוב לציין, גם אז קיבלתי את הראוטר] אוקי עכשיו יש לו אינטרנט עם חייגן [מה שלא היה לו לפניי הפירמוט] ומאז, כל משחק ואני מדבר על 10 משחקים שונים שאחד מהם הוא GW שהוא משחק כספי ורציני שיש לו שרתים חזקים במיוחד. האימיול לא מוריד ושום דבר לא זז. הדפד…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש בפורום הזה כמה תומכים שעובדים בבזק ואצל ספקיות, אז אני אשמח לעזרה מהם, ומכולם בכלל. השתמשתי במודם הזה בתצורה של נתב כמה זמן, והוא פשוט הפסיק לעבוד (לא הגיב, גם לריסט, אבל האורות דלקו, בזק החליפו). בפעם השנייה, אותה בעיה בדיוק, רק שהפעם זה קרה מיד אחרי שפתחתי פורט מסויים... כרגע אני משתמש באיזה מודם ישן שהיה לי. אשמח אם מישהו יעזור לי, ויגיד לי שהוא לא מת סופית, כי אני די בטוח שבזק לא יחליפו לי עוד פעם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו עוד יומיים ואני לא סומך על חנויות המחשבים מכמה טעמים שלא לפורום הזה.. החשש שלי הוא שלא ידחפו לי את wrt54g במקום ה wrt54gl ורציתי לדעת האם הדגם של הנתב כתוב בברור על הנתב ? או איך להיות בטוח שאקבל אותו ?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אם אפשר קישורים לחלקים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל.. התקנתי לא מזמן את הוויסטה. עכשיו אני משתמש בXP כדי להיכנס לאינטרנט. איך אני בדיוק מתקין את החייגן בצורה נורמלית?! הורדתי והתקנתי את החייגן של נטוויז'ן ( משתמש בכבלים ). והוא עושה לי טונות של בעיות =\ הוא לא מתחבר לי בכלל. חוצמזה.. למרות שהווינדוס XP מותקן, אני מחויב להתקין את הדריברים? בתודה, אייל.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
ה NETLIMITTER עושה לי בעיות ואני רוצה תוכנה שתעשה את אותו הדבר בדיוק..אבל רק שלא תהיה אותה תוכנה.. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום רב, אינני יכול לשלוח הודעת דואר יוצאת מהאוטלוק. כמו כן,הדואר האלקטרוני שלי שייך לנענע.(nana.co.il). הגדרתי כך, שרת דואר נכנס : in.nana.co.il שרת דואר יוצא : out.nana.co.il 1.בדיקת הגדרת החשבון עברה בהצלחה בכל הסעיפים. 2.אן לי חומת אש\פיירוול. 3.אני רק יכול לקבל הודעת נכנסות. 4.לכל כתובת דואר אלקטרוני שניסיתי לשלוח לא הצלחתי: לוואלה,הוטמייל ג`ימייל וכדומה... אשמח לשמוע פתרונות או סתם תגובות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כי יש לי ראוטר מסוג לינקסיס WRT54G והוא עושה לי מלא בעיות אני מחליף אותו עם דוד שלי. אז רציתי לדעת אם הראוטר של b-focus יעבוד טוב עם כבלים תודה במידה ויש לכם פיתרון ללינקסיס אשמח מאוד עברתי על כל מה שנרשם בפורום ולא הצלחתי...הגעתי למצב של חיבור אל חוטי אבל אחרי כל 5-10 דקות יש התנתקות
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היה לי מודם USB הוא התקלקל לי, קיבלתי מודם רשת עבד טוב עכשיו שוב אותה בעיה שהיתה לי עם המודם USB האם כדאי לי לקנות מודם רשת (לא אלחוטי בעצמי) או שבזק מחליפים לי או משהו כזה אם כן, אז אפשר קישור למודם רשת איכותי שישרת אותי נאמנה והוא גם יותר טוב ממה שמקבלים מבזק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים , היום בערב אני מתקין את מערכת ההפעלה , רציתי לדעת לגבי היצירת חייגן , אם זה שונה מ XP (האמת שגם ב XP אני לא ממש זוכר איך עושים את זה :] ) ואני מפחד שבתמיכה יגידו לי שהם לא תומכים במערכת ההפעלה הזאת עדיין.. אז אם אפשר שתכתבו לי כאן את השלבים , ואני יעשה Print screen וישמור את הקובץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
בזק מציעה היום מספר נתבים: 1. SL2-141 ADSL 2 של סימנס 2. AM604 ASUS + G של אסוס 3. ASKEY 1025 + ADSL2 של רוטל 4. DSL600EW ADSL 2+ ETH 4 של לא ברור מי. מישהו יודע מה הטוב מביניהם?
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-