עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Peri228,

שמעתי כבר הרבה זמן על הקטע של פריצת המודם של אלקטל , ושאפשר להפוך אותו לפרו . עכשיו קראתי את המדריך , ויש לי שאלה אחת - יש לי רשת של שני מחשבים בבית , כאשר במחשב אחד יש שני כרטיסי רשת , והוא מחובר מצד אחד למודם , ומהצד השני למחשב השני . אם אני יהפוך את המודם לנתב , הרשת עדיין תעבוד ?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by fffSSS,

שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחול שהפינגים יהיו טובים יש משהו שיש לו את האינטרנט הזה ויוכל להגיד לי איך הוא ? אני צריך בקורות לדעת עם לעבור ל013

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by amnesia,

במידה ואני מביא מחול את הראוטר, האם הוא תקני מבחינת ערוצי 5GHZ?

4. Started by oren,

שלום רב, אני מחובר דרך נתב Edimax ו- ADSL. גלישה תקינה וכו', רק eMule כרגע מציג בעיה - LowID. בבדיקה פורטים של ה- eMule, נראה כי אין גישה דרך פורטים אלו. ה- Firewall של ה- Windows כבוי. זה ה- IP של המחשב: בוצעה הפנית פורטים: וגם פתחתי אותם ב- Virtual Server: גם את ה- Firewall של הנתב ביטלתי: עדיין יש LowID ב- eMule. מה ניתן לבדוק בנוסף להגדרות אלו? תודה רבה לכם, אורן.

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by omrij,

http://www.securiteam.com/securitynews/5XP0L20GAQ.html

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ' EDIMAX עכשיו אני לא מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך הפלאש.. לא לכל השרתים זה חוסם אבל לרוב זה כן.. זה רושם לי List Error אחרי שהוא כבר התחבר לשרת. ניסיתי לפתוח את הפורט של הFTP לא עזר..

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  7. שלום לכולכם, אתמול בערב הגעתי ללאס וגאס ובעוד שעות אחדות יתחילו כאן האירועים הראשונים של CES 2011. את כל החדשות והמידע הטרי מהאירועים תוכלו למצוא בשרשור הזה או בעמוד ה-FACEBOOK של NetCHEIF כאן -- http://www.facebook.com/pages/NetCHEIF-Articles/117804464911927 אבל לפני שצוללים לאירועים ולטכנולוגיה, קצת מזג אוויר וגיאוגרפיה לא יזיקו -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1006 קריאה מהנה. CHEIF

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אז ככה: יש לי בבית כעת 5 מחשבים עובדים, ומתוכם 4 מחוברים לראוטר ואחד לא מחובר בכלל. המחשב שלא מחובר בכלל יושב ליד המחשב שלי שכן מחובר. חשבתי אם יש אפשרות לקנות כרטיס רשת נוסף למחשב שלי שיתחבר לכרטיס רשת של המחשב שלא מחובר, וכך בעצם מתי שאדליק את המחשב שלי, למחשב השני שלא מחובר לראוטר תהיה גישה לאינטרנט. האם זה אפשרי? אם כן, איזה כבל אני צריך לקנות? בתודה מראש, Manbot.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by zzroni,

חיפשתי בכל האתרים של ספקיות האינטרנט וגם באתר של בזק ולא מצאתי. יש רק ל- ale 070 ו- ale 130 . מי שיוכל להביא לי קישור מתאים לדריבר - גאון.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי בעיה באינטרנט..מין "דרופים" כאלה בגלישה\משחקי רשת וכד'.. (דרופים זה מין נפילות קצרות פיתאומיות כאלה של חיבור האינטרנט) אז ככה התקשרתי לנציג שירות וגילינו שיש מין תקשורת שפועלת באינטרנט ואין לי מושג מאיפה היא..בהתחלה חשבנו אולי זו אחת התוכנות אז סגרתי את כולן אבל עדיין התקשורת הזו ממשיכה לעבוד..עשיתי סריקה לרוגלות ולוירוסים (ad-aware וקפסרקסי ) גם לא עזר לפתור הבעיה..אין לי מושג איפה הזבל הקטן הזה שיושב לי על החיבור וגוזל ממנו! הנה רשימת הprocesse אולי תבחינו באיזה הליך שנראה לכם מוזר אין לי מושג כבר מה לעשות... אולי משהו אחר..מה אתם אומרים? החיבור הוא 1.5mb נ"ב-גם כיבוי הפיירוול לא עזר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by מר מקלדת,

1. במידה ויש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק, האם זה נכון שאם אנטנה במחשב נייד לא תקלוט, גם אנטנה אחרת לא תקלוט? [נראה לי שטות מוחלטת] כמה dBi ו-dBm היא לרוב? 2. יש אנטנה של 4dBi עם 18dBm והיא לא קולטת (יש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק). מה כדאי לקנות כדי לשפר את הקליטה מרשתות פתוחות? אני יכול לקבל ראוטר בחינם, ומוכן להוציא קצת כסף. האם הראוטר יכול לשמש גם כנקודת גישה לרשתות פתוחות אחרי שמוספים לו אנטנה?

12. אני בהוט עסקי כבר הרבה זמן ברוב הבעיות הם טיפלו תקין בצורה מהירה ומצאו את התקלות בלי שנראה באמת שיש בעיה, עד עכשיו. מבחינתי אני לא יודע מה קרה או מה היה מאז אותו יום שהמודם לא הסתנכרן או שהיה איזושהי בעיה שהתקשרתי לתמיכה העסקית של הוט להסביר להם שיש פאקטים לוסט, בעיות איטיות וכו'. בהתחלה חשבתי שזה עוד הספק והתחלתי איתם סירנדה של מוזיקה וכעסים, עד שהבנתי שזה מגיע ישירות מהמודם ומ-ה DEFAULT GATEWAY של הוט. כמובן הוט הערמומיים והשקרנים בעין נחושה כי הם לא ישקרו בטלפון אלא גם בפנים שלכם יגידו זה בעית קצה של המשתמש ושל המחשב וכפי שאני דואג שלא יהיו לי בעיות כאלו אני באמת דואג שלא להאשים אף אחד לפי שאני באמת יודע שזה כך. מן הקצה לקצה הבעיה התחילה מאז שהיתה הפסקת חשמל בחברת החשמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום אני מחובר לכבלים של ברק דרך חיגגן LT2P דרך תוכנת חייגן של ברק. ברשותי ראוטר 3COM 3CRWER100-75 . ואינני מצליך להתחבר דרך הראוטר, עברתי דרך ה WIZARD את כל השלבים ועדין הוא לא מחובר? האם יש לכם רעיונות מה ואיפה לבדוק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. או שצריך "להגדיר" אותו על מנת שהוא יעבוד כך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by smily58,

יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד,לשולחני מחוברת המדפסת-BRADER-215C-.איך אני שולח חומר להדפסה דרך הנייד? בתודה מראש א ש ר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by sapirhv,

לא מזמן קניתי את הראוטר הזה, ומסיבה מסויימת אני לא מצליח לגרום לו לשדר בתדר N... הרשת נמצאת רק בתדר G.. גם לאחר עדכון ROM, ההצפנה היא WPA2-AES. תודה מראש! ספיר.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  17. רשת ה wifi הביתית של הוט מורכבת מ: 1. מודם -ראוטר hotbox ולצידו מתאם moca. שניהם יושבים בארון חשמל-תקשורת בקומה הראשונה. 2. ממיר mini fiberbox בקומה הראשונה ליד הטלוויזיה. מרחק של בסביביות 4-5 מטר מארון החשמל. 3. ממיר mini fiberbox בקומה השניה. יש בעיות קליטה קשות של הרשת ברחבי הבית בשתי הקומות. מספר קווי הקליטה בטלפון -מחשב, משתנה עם תזוזה ברחבי הבית. גם במרחקים קצרים מהממירים. התופעה לא ברורה במיוחד בקומה הראשונה, שבעיקרה היא סלון ומטבח ללא הפרעות של קירות או משהו ממין זה. לחלוטין משהו שהייתי מצפה שלא יקרה. הממיר ממוקם בפינת הסלון ליד הטלוויזיה, והראוטר במרחק של 5-6 מטר ממנו בין המטבח לסלון. הייתי מצפה שהממיר יכסה באופן מושלם את השטח…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. צירופי האותיות והמספרים כמו N900,‏‏ AC1200 או AC1750 המופיעים בצמוד לשמות הדגם של הנתבים, נותנים תמונה מדוייקת לגבי היכולת האלחוטית שלהם. במדריך המצורף תוכלו למצוא הסבר מפורט לגבי המשמעות של צירופים אלה וטבלה המפרטת את כל הצירופים האפשריים. http://www.netcheif.com/Articles/WiFi_Speeds/WiFi_Speeds.htm

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  19. Started by u-re,

היי, יש לי רשת אלחוטית שבה מחשב שולחני מחובר לנתב פיסית באמצעות כבל ועוד לפטופ מחובר אלחוטית. לאחרונה הלפטופ לא יכול לגשת לאתרים מעבר לנק' מסוימת נניח אני נכנס לאתר של בנק הפועלים,הוא נכנס לדף הבית אבל כשאני מבקש להכנס לחשבון האישי את דף הססמא הוא לא טוען,כאילו התנתק לי החיבור כמו כן כרגע הרשת שלי מאובטחת באמצעות Mac Adress וכשאני מנסה לשנות את ההגדות לWPA psk אז הלפטופ לא שומר את ההגדרות,אני מגדיר הכל כמו שצריך,מתחבר ואז הוא מתנתק וכל ההגדרות שלו חוזרות לאיפה שהוא התחיל. מישהו? אני אובד עצות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Money_Man,

יש לי פיירוול של SYGATE מותקן בשני מחשבים, ושני המחשבים הללו מחוברים ברשת ביניהם ע"י ראוטר של EDIMAX. כל הזמן התוכנה מתריעה על כך שיש MAC SPOOFING. מה יש לעשות כדי שזה יפסיק לקרות?

21. תשתית הוט ספק נטויז'ן 200Mbps ביום שישי האחרון רוחב הפס החל להיות מגוחח. 70-80 מתוך מנוי של 200. עם נטויז'ן כבר דברתי ולא נמצאה תקלה. ביום ראשון פנתי להוט .... מחר יגיע טכנאי. נסתי כבר החזרה למצב יצרן של ההוטבוקס ללא הועיל. עוד משהו שאוכל לבדוק ?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by talisman,

שלום המחשב שלי מחובר בבית דרך רשת אלחוטית האם יש דרך שאני אוכל להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר ולעבוד עליו? תודה

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  23. לאחרונה זה מתנתק 2-3 פעמים ביום זה בלתי נסבל כי אני לא נמצא ליד המחשב כל הזמן, והמחשב עובד ויש הורדות מהאינטרנט, פתאום אני חוזר ורואה שהאינטרנט מנותק. דיברתי עם הספקית 012 דיברתי גם עם HOT והם סתם מזיינים בשכל ואומרים שהכל תקין אבל עובדה שזה לא תקין המחשב שלי עובד טוב מאוד יש בדיקה של ספייואר ואנטי וירוס פעם בכמה ימים ... אנשים אם יש לכם איך לעזור לי זה הזמן ! תודה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. מתאם הטלפון של נטויזין הוא מודם המחובר בין המודם של הכבלים לראוטר, וחיבור נוסף לקו הטלפון הביתי. שינוי IP כאשר מחובר ראוטר של Linksys (ואולי גם באחרים) יכול להעשות על ידי שינוי ה MAC number ב Setup -> MAC Address Clone. מה יקרה אם משנים את MAC number כאשר מחובר גם המודם של הנטויזין ? האם תהיה השפעה על קו הטלפון ? והאם ה IP אכן ישתנה ? (הציוד לא לידי ולכן אני לא יכול לנסות, שאלו אותי על הנושא ולא ידעתי מה לענות).

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by ori24,

עדכנתי תמהירות בהוט ל200 מגה,בבדיקת מהירות בspeedtest בחיבור קווי אני מקבל 150-180 מגה אבל המהירות בווי פיי גם בטלפון וגם בסטרימר לא השתנתה. בסטרימר של שיאומי אני לא מצליח לעבור את ה40 מגה ובטלפון לא את ה50 , אותו דבר בדיוק מה שקיבלתי שהיה לי 100 מגה. עדיין לא עדכנתי אצל הספק כי שירות הלקוחות סגור אבל זה קשור לזה? אם אעדכן בספק הווי פי ישתפר? ואיך המהירות עודכנה לי בלי הספק? תודה!

• 30 תגובות
    • 12.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.