עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קראתי את המדריך איך ליצור רשת בין שני מחשבים עם ווינדוס XP והשאלה שלי היא האם אפשר לשתף את תיקיית הPROGRAM FILES של המחשב השני. ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי. הרשת עובדת בסדר גמור ואני רואה את המחשב השני אבל אחרי שעשיתי שיתוף לכונן C אני נכנס אליו ורואה את כל התיקיות שבו אבל לא יכול להכנס אליהן. יש דרך לשתף איזה תיקייה שנמצאת שם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ציוד כמו כבלים מסוכך (גליל), לא מטרים בודדים, שקעים, תקעים וכו'... ???????????????????????? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. יש לי ראוטר בבית והבעיה הזאת היתה לי כבר פעם ומצאתי לה פיתרון בפורום הזה - אני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו. מכיוון שמנוע החיפוש לא פועל לי פה משום מה, אני לא מצליח למצוא פתרונות לבעיה הזאת שכבר הוצעו פה אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה שוב. אני יודע שיש כמה הגדרות פשוטות שצריך לשנות באייסיקיו וזה ישר עוזר... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by Blackend,

ובבכן...יש לי ראוטר אדימקס לפני שבוע בערך העלתי אותו מהמדף למטה על השולחן עצמו....מאז שמתי לב שהוא עושה רעש שהולך ומתגבר בזמן מאמץ והעברת נתונים מהירה יותר. אני לא שמתי לב לשאע הזה קודם (זה נשמע כמו רעש רע והדרך הטובה ביותר לתאר אותו כמה שזה נשמע מטומטם זה רעש של זרם חשמלי כזה שלא עובר כמו שצריך) אם מישהו יכול להגיד מה יכול לגרום לרעש הזה או לדעת עם כדאי להחליך את הראוטר אני אשמח בתודה מראש דניאל!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה אתם חושבים על המכשיר הזה (מקבלים בחכירה\השאלה מבזק דרך אגב)

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by The_Soup_Natzi,

טוב אז ככה, קיבלתי router עם איזה מכשיר שקניתי ואין לי מושג איך להגדיר אותו... עד עכשיו היתה לי רשת פשוטה בין שתי מחשבים ושלושה כ.רשת..... אני מחכה לתשובה...תודה מראש.... :saint:

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Boomer,

כאשר מזמינים ADSL צריך לבקש איזה מודם רוצים מראש? כי הבנתי שיש שני מודמים וה-Alcatel הוא יותר טוב. אז הם בכל מקרה מביאים אותו או שכדאי לי לבקש מתי שאני מזמין? Thnx

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by yuvalbit,

יש לי בעיה קניתי סיומות ואני לא יודע איך מחברים אותם לכבלים מי שהוא יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by rABina,

אהלן :smoke: ברשותי מחשב עם מע' הפעלה WIN ME. 2 כרטיסי רשת, אחד מהם ל ADSL והשני לרשת. התקנתי את ICS במחשב הזה ובמחשב השני, ולהלן התקלות: 1.) במחשב הראשי הוא מזהה את סוג החיבור לשיתוף כ - DIALUP, והאפשרויות האחרות שניתן לבחור הן כרטיסי הרשת. כשניסיתי להחליף לכרטיס הרשת של ה- ADSL פשוט לא יכלתי להתחבר 2.) במחשב השני, אמנם התקנתי, אך לא נוצר שום קיצור דרך, אייקון, או שורות נוספות ב "רשת". 3.) כאמור, המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט. מה לכל השדים והרוחות אני עושה? תודה רבה. עומר.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by m_k,

יש לחבר שלי בעיה כל פעם שהוא מנסה להכנס לאתר הדפדפן ( Internet Explorer 6) כותב לו אין אפשרות למצוא את דף החיפוש! :hanged:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. surfboard sb3100 כן דיי ישן אבל אני נמצא בניסוי יותר משנה....

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by KoM,

יש לי וינדוס 2000 מערכת ראשית שהיא מפעילה שיתוף אינטרנט לשני מחשבים, עכשיו על המחשב יש גם וינדוס 98 SE, האם שיתווף האינטרנט שלו יתפוס גם לגבי המחשבים האחרים ? או שההגדרות שונות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Boo,

אני יודע שאקווהנט היא לא חברת האינטרנט הידועה והמועדפת בישראל, אבל הם מציעים ADSL של 1.5 מגה-ביט הורדה ו96 קילו-ביט העלאה רק ב17$ לחודש, ואני, שמשלם לנטוויז'ן 19$ על חיבור 56K לא יודע מה להחליט. כך או כך, אני לא תופס את הקאץ'. עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by roadrunner,

לדרוש מבזק מודם מסויים לADSL (ואם כן איזה עדיף?)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מכירים את אתר וואללה , ובכן באמת וואללה מעלים לנו את העצבים עם הפרסומות המעצבנות שלהם , איך אפשר למנוע את קפיצת הפרסומות ללא שימוש בתוכנות המורידות פרסומות ? בעזרת Firewall zone alarm . פשוט יש להגדיר באבטחה Security-> Advanced -> restricted zone ולהוסיף Host : ad.walla.co.il זו הכתובת של וואללה שבעזרת מפיצה את הפרסומות שלה .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מכיוון שאני יוצא בקרוב למילואים ומעונין להישאר מחובר לעולם המקוון החלטתי לנסות ולממש את חזון ה be connected של Nokia. ברשותי מחשב Laptop IBM 390X עם Windows 2000 וטלפון סלולרי Nokia 6210. התקנתי את תוכנת המודם של הטלפון הניתנת להורדה חינם מאתר Nokia, הגדרתי את מהירות המודם ואופן החיבור, הגדרתי dial-up חדש וניסיתי להתחבר (הקישור בין הטלפון ל laptop נעשה ע"י פורט ה IR). לצערי הרב לאחר תהליך הקישור בין ממשקי ה IR בעת תהליך ה dialing הקישור מתנתק והטלפון "נתקע". עלי לכבות את הטלפון ולהדליקו מחדש בכדי שיחזור לפעולה תקינה. לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר ל ISP (נטווי'ן) אך רק לכמה שניות ומיד התנתקתי. למישהו יש מושג איך מפעילים את העסק הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Tiger,

שלום לכולם . יש לי חיבור איי די אס אל 1.5 וספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי. אני משחק ברשת די הרבה והפינגים שלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים בערך מ 2 בצהריים. שאלתי את חבר שלי (גם יש לו חבילה של 1.5 ומנוי בבזק בינלאומי) והוא קיבל פינג לאירופה של 140-120 כשלי היה 300-200. אני לא מבין איך חבר שלי מקבל פינגים נמוכים ממני למשך כל היום! וכששלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים ? אני מתקשר לבזק בינלאומי והם כל הזמן אומרים לי אותו דבר "השרת עסוק בלה בלה בלה" , איך חבר שלי מקבל פינג נמוך והשרת עמוס ? , מישהו יכול לעזור לי ? מה אני אמור להגיד לבזק בינלאומי בכדי שיעזרו לי לסדר את הבעייה המעצבנת הזאת ! נ.ב זה קורה לי גם בשרתים בישראל! בתודה טייגר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בקרוב אני אקבל את המודם שלי ואני רוצה לדעת אם בזק מביאים לי מודם חדש או לא. איך אני בודק מה הגירסת חומרה של המודם, ותגידו לי בבקשה מה נחשב חדש ומה ישן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by moses,

נכנסתי ל-10.0.0.138 ולא הבנתי מה צריך לעשות שם כדי לעדכן את המודם... ודבר שני, מה יעזור לעדכן את המודם? תודה מראש! ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זה משנה אם זה עם רשת רגילה או עם רשת אלחוטית?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

כשערוצי זהב יתעשתו ויתנו לי את השירות סוף סוף, שזה יכול להיות עד 3 שנים! אני רוצה לחבר את מודם הכבלים לUSB ולשתף אותו ברשת של שלושה מחשבים עם hub. אני לא רוצה להתקין כרטיס רשת נוסף במחשב כי זה יתפוס עוד slut יקר... אבל שמעתי שבUSB זה יותר איטי?! איך יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by N N C,

זוכרים את ההתחייבות שלנו לנונסטופ ומתב ? ברגע שיוצא אינטרנט כבלים אנחנו מקבלים כרטיס רשת חינם ומודם חינם או בחצי מחיר אז היום אבא שלי בירר אצל מת"ב ודרש מהם למלא את ההתחייבות. ואלה התוצאות: אמרו לו להתקשר שבוע הבא כי מת"ב עוד לא התחילו לחבר לכבלים... אבל רוב הסיכויים שנקבל את הדברים הבאים: מודם חינם ! כרטיס רשת 3 חודשים חינם על אחת החבילות אני לא יודע איזה מהן אבל אני מניח שנלחם על ה-750 כל מה שנשאר זה ספק אינטרנט... אני מקווה רק שהם באמת יעמדו בהבטחה...

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by omri_ro,

ראבק, אני מתפוצץ כבר!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים בבית שלי, כוס אמק! התקנתי היום מחדש את ה98 עם הICS שלו שיצר דיסקט, הרצתי את הדיסקט במחשב השני ו...כלום, נאדה גורנישט HELP NEEDED...!!

25. Started by Cyber M@N,

יש לי אינטרנט מהיר{ADSL}אבל בכל הנוגע להורדות הוא מוריד לאט שמעתי שהוא אמור להוריד 60 קילובייט לשניה במקום זאת הוא מוריד לי 8 קילובייט ולפעמים 12..... חברים שלי אמרו שיכול להיות שהמכשיר דפוק אבל לא נראה לי בגלל שבהתחלה הוא הוריד מהר מה הסיבה לכך???

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים