עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. אני מחפש דרך להתחבר ל 20 מגה בבזק מבלי לקחת את המודם ראוטרים שלהם. חוץ מכל הבעיות שקראתי בפורומים אני ממש לא רוצה להתחייב לשנתיים . המבצע הזה הוא פשוט עבודה בעיניים .. האם יש דרך לקנות או להשיג מודם VDSL בארץ? מחול קצת מפחיד לקנות..הם גם די יקרים. מה קןרה אם אני מתנתק מבזק? אני משלם את כל שאר התשלומים? כל העסק הזה פשוט מסריח..שקלתי כבר לעבור להוט אבל עם דמי ההתקנה והחבילה שהיא לא זולה גם..לא יודע אם משתלם לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי 2 מחשבים בבית שצריכים אינטרנט, לשתיהם יש כרטיס רשת ויש לי מודם USB ומודם רשת. אני רוצה לשתף את האינטרנט ב2 המחשבים, את המודם רשת (ECI 312) שדרגתי לנתב וחיברתי לסויץ' והכל עובד, יש אינטרנט אבל הרבה בעיות בגלל ה FIREWALL, ולא הצלחתי לפתוח פורטים בצורה יעילה וחוצמזה אין דרך לנתב כמה כל מחשב מקבל, נניח שאני רוצה שיהיה מחשב שיקבל 70% מהאינטרנט והשני שיקבל רק 30. אבל אם אני מחבר את המודם USB ועושה רשת פנימית עם שיתוף אינטרנט אני חושב שיהיו לי פחות בעיות. מה אתם אומרים?? נקודה נוספת היא שעוד כחודש יתווסף עוד מחשב שגם הוא יחובר לאינטרנט ואז אני לא חושב שאפשר לחבר אותו לרשת הפנימית עם המודם USB.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  3. שלום, אני לקוח של 012 ואני מחויב להם עד שנה הבאה (2011) הציעו לי הצעה ממש טובה לעבור לבזק ולשלם מחיר מאוד זול. הם הציעו לי עלמנת שאני לא ישלם את דמי ההתנתקות (היקרים של 012) פשוט להמשיך לשלם ל 012 אבל בפועל לגלוש דרך בזק. יוצא מצב אני משלם לשני החברות בו זמנית. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לדוגמא לקחת את שם המשתמש שלי ואת הסיסמא שלי (של האינטרנט ב 012) ופשוט לתת אותה לדוד שלי ואז הוא יגלוש דרך המשתמש שלי והוא ישלם לי כל חודש את המחיר על האינטרנט וכך יצא מצב שאני לא יצטרך לשלם לשני החברות כי את אחת מהחברות דוד שלי משלם. העניין שרציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות כזה דבר פשוט ליצור חייגן אצלו בבית ובפרטים שיכתוב את הפרטים שלי (שם המשתמש והסיסמא)ואז הוא יוכל לגלוש דרך המשתמש שלי או…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by Harbi,

שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by orzilca,

אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. שלום שלום, עד היום היה לי router של d-link שתאמת אני לא הייתי כלכך מרוצה ממנו - אבל לפני כמה ימים הוא מת סופית - הוא לא מתחבר ולא כלום. נמאס לי ממנו ואני רוצה אחד חדש. השאלה היא איזה מומלץ ממה שיש היום - אני רוצה ראוטר שיהיה פשוט לתפעול, שיעבוד בלי ניתוקים ובגדול אני אוכל להתחבר אליו עם כבלים וגם בצורה אלחוטית. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם דגמים מסויימים אשמח לשמוע חוות דעת. ממה שאני קראתי (גם כאן וגם ברשת) הlinksys אמורים לעבוד טוב השאלה שלי היא איזה (יש מלא דגמים - מה ההבדל?) WRT54G Linksys מול WRT54GL Linksys ומול WRT54GLEU Linksys או WRT54GS Linksys תדוה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by geigera,

שלום רב יש לי מדפסת hp 4500 wireless אבל לאחרונה החלטתי להיפרד מהגלישה האלחוטית בבית ולעשות רשת חוטית. האם יש דרך לחבר את המדפסת (לפי מה שאני רואה אין יציאה לרשת, אולי כי היא wireless). תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by yp3,

אני צריך להביא אינטרנט לקומה השניה בבית שלי, כעקרון כשבנו אותו העבירו כבל רשת, אבל מסתבר שהוא דפוק והרסו אותו במהלך ההשחלה כנראה. הכי ראלי נראה לי זה לשים HOME PLUG, השאלה מה הכי משתלם, אני לא זקוק להגיע למהירויות גבוהות (5Mb אמור להספיק) אבל חשוב שזה יהיה אמין. הכי זול שראיתי באינטרנט זה של LB-LINK, מישהו שמע עליהם? כמו כן איך העסק הזה עובד עם תלת פזי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

אני לא יודע בדיוק מה קרה.. אבל אני לא מצליח להכנס לHWZONE.. חשבתי שזה בעיה במחשב שלי או משהו אבל ירדתי למחשב השני שלי בבית וגם משם אני לא יכול להכנס, טילפנתי לחבר שלי וגם אצלו.. פשוט אי אפשר להכנס לפה. זה קורה גם לכם? אם הפורום לא עובד גם לכם אז תפרסמו פה.. אולי זאת בעיה של השרת או משהו. הפורום עדיין לא עובד לי מסיבה כלשהי.. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. שלום לכם, לפני כמה ימים פתחתי נושא שבו ביקשתי שתמליצו לי על ראווטר חדש כי חשבתי ששלי התקלקל, מסתבר שלא. פשוט הורדתי את העידכון הקושחה העדכני ביותר מהאתר והוא הסתדר. לגבי הבעיה הנוכחית, יש לי ראווטר של Level One דגם WBR-3406TX. שמתי לב למשהו שקורה באופן קבוע. שהראווטר עובד תחת עומסים שעות רצופות לדוגמא תוכנת שיתוף קבצים שפתוחה לכמה שעות או סתם שהוא פתוח כמה ימים רצוף הביצועים ממש יורדים. שאני נוגע בראווטר הוא מאוד חם ואני לא יודע אם זה משפיע על הביצועים שלו. שאני מכבה אותו ואחרי כמה זמן הוא מתקרר ואני מפעיל אותו אז בבדיקות שאני עושה אני מקבל בדיוק את הביצועים שאני אמור לקבל מהספקית וברגע שהוא מתחמם\תחת עומס רצוף הביצועים יורדים פי 2. בדקתי את זה במשך כמה ימים וזה המצב. האם…

11. Started by erezkoli,

מתחיל את ההתקנה ע|פ המוגדר ובחינת המחשב ע"י התקליטור תוך תהליך ההתקנה כאילו שהתהליך לא מסתיים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. אני רואה נתבים שעובדים גם ב 2.4 וגם ב 5 כמו למשל ה E4200 והם עובדים בשני התדרים בו זמנית. האם הם מייצרים שני SSID או שלמעשה הם מייצרים SSID יחיד בשני התדרים והלקוח בוחר את התדר הטוב ביותר, החזק ביותר וכו אוטומטית. אשמח להסבר.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. איזה באסה לכל מי שבפרטנר http://www.themarker.com/hitech/1.657987

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  14. בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by dark dragon dx,

חבר'ה אני צריך עזרה כי יש לי imesh והוא לא מוריד כלום אבל לחבר שלי הוא מוריד מצויין במהירויות 100 או 200 ואני לא מבין מה הבעיה ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by bratwa_tut,

יש ברשותי נתב חדש שרכשתי בבזק DUAL BAND 6850U DLINKעכשיו נישאר לי ה 2650U הישן שלי איך אני יכול להגדיר אותו שעם אני ישרשר אותו עם הנתב החדש אז יהיה לי אפשרות לחבר גם ל 2650 פורטים כי שני הנתבים האלו הם בעלי 4 כניסות RJ ויש לי 5 מכשירים שמיתחברים ישירות לנתב

17. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי ראוטר של level one WBR-3408 איפה אני מגדיר לו L2TP אני חיפשתי ולא מצאתי תחת מה זה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל רשת מוצלב. עכשיו במחשב אחד מחוברת מדפסת ואני רוצה שגם השני יוכל להדפיס. עכשיו אני הולך להוספת מדפסת ולאיתור מדפסת והוא מוצא לי את המדפסת במחשב של אח שלי אבל אני לא יודע איזה שם לתת לה כול שם שהכנסתי הוא אומר לא חוקי. הייתה לי בעיה עם המדפסת פעם ולכן מחקתי אותה ועכשיו אני רוצה להחזיר אבל אני לא זוכר אך עשיתי את זה מקודם. ככה שבאשף הרשת זה צריך להיות מוגדר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Artist,

קראתי באחד הת'רדים שעדיף לחבר למחשב כ.רשת מסוג PCI ולא USB. אודה אם תסבירו לי למה. ברצוני לרכוש כרטיסי 802.11g למחשב האיש ולמחשב הנייד שלי מחר. יש משהו נוסף שאני צריך לדעת?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  20. ??? קודם כל שמתי לב שיש בפורומים אחרים (לא פה) שאנשים מפרסמים קישורים לאתר מסויים שיש בו את המילים OUTWAR ואז אחרי זה אני רואה שאנשים אחרים רושמים לא להיכנס לשם ומקללים את מי ששם את זה... השאלה שלי מה זה בדיוק? ואם נכנסתי לשם מה התוצאות של זה במחשב שלי ומה עליי לעשות? ??? שאלה שנייה שמטרידה אותי זה התוספת מילים END-USER שנמצאת בDIRECTX כשנכנסים לאתר ההורדות שלו (לדוגמא 9A)... מקווה שתעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  21. מישהו מכיר אתר לזיהוי מי השרת לפי IP עד עכשיו השתמשתי בלינק למטה http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois לא עולה לי יותר רוצה רק משהו שעובד אונליין ללא התקנת תוכנה או ציפור אחרת

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by kisin,

שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית החדש. המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. מודם כבלים רשת (לא USB) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת: מחשב מספר 1 יהיה בממ"ד (חדר עבודה) ומחשב מספר 2 יהיה בסלון, מרחק של בערך 15 מטר מהממ"ד. (את מחשב מספר 2 אני מתכנן לחבר לטלויזיה ולהתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ולשלוח אליו את כל מה שאני מוריד בחדר עבודה) החוסר ידע שלי בתחום הוא אפסי עד שקראתי פה חלק ממה שכתבתם והבנתי שאני צריך נתב (ראוטר) אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד לכל מחשב. חשבתי ללכת בכיוון של WRT54GL Linksys כי ראיתי שמאוד המלצתם עליו. מחשב 2 יהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם הרשת האלחוטי…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. היי, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS אבל כל פעם שקליטת ה-Wifi קצת חלשה, אני חווה ניתוקים כל כמה דקות/שניות. עשיתי כמה בדיקות והגעתי למסקנה שכנראה האנטנה של המחשב לא איכותית/פגומה ולכן החלטתי לקנות מתאם רשת חיצוני (USB). יש למישהו המלצה? המחשב מריץ גם לינוקס וגם ווינדוס, לכן אני צריך מתאם שתומך בשניהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Monopoly,

שלום! ברשותי ראוטר של בזק בינלאומי מסוג NETGEAR דגם: dgn2200 הראוטר מתנתק מהאינטרנט למעלה מ3 פעמים בשעה! תחת עומס בינוני, למשל צפיה ביו-טיוב. מחובר כאמור לבזק בינלאומי במהירות 10MB תשתית של בזק[?]יש לי ראוטר ישן בבית מסוג 3com 3CRWER100-75, האם כדאי לי לחבר אותו במקום הראוטר הקיים או לפנות לבזק ולקבל ראוטר אחר מהם? הבנתי שרובם לא מוצלחים.

25. Started by orenle,

אני מעונין בקישור להפיכת מודם מהיר לכבלים של motorola לראוטר. יש לי אקסס פוינט ואני רוצה לחבר אותה למודם (שיהייה נתב), בכך יקבל IP ויידע לחלק לשאר המחשבים... אם יש טעות בדברי נא תקנו. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים