עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי דגם של מודם של הכבלים החברה: מוטורולה דגם: SB4200 עכשיו אני יודע שאפשר לחבר שני מחשבים על אותו מודם..למשל חבר שלי חיבר (עם סוג מודם אחר לכן אני מבקש את עזרתכם) את המחשב של אחים שלו בחיבור הUSB ואת שלו בחיבור הרשת הרגיל (שניראה כמו של טלפון) עכשיו ברגע זה המחשב מחובר על הכבל רשת ואני רוצה לחבר אותו על הUSB על מנת לחבר את המחשב האחר על הכבל של הרשת..מישהו יודע אוליי מאיפה להוריד דרייבר או איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by RobiNooB,

הבעיה היא כזו ! עד עכשיו הכל היה בסדר כל עוד היה לי את המחשב שלי עם 1.5M אינטרנט ומחשב שני בכבל מוצלב שמקבל אינטרנט ומוגבל ע"י נטלימיטר ל 40 קיי הורדה 2 קיי העלאה ..... עכשיו המצב הוא כזה , קנו פה נייד וגם הוא צריך אינטרנט מה שאומר שמבחינתי ניגמרו ימי הבטפילד 2 ..קאונטר וכו נכון ? (פינג גבוה ..יהיו קפיצות פינג כל הזמן) דבר שני זה בעצם השאלה שלי 2 מחשבים זה פשוט -כולה כבל מוצלב אחד ו2 כרטיסי רשת (אחד אצלי אחד במחשב השני) עכשיו.... איך אני עובר ל 3 מחשבים ? חייב ראוטר או שאני יכול לקנות עוד כרטיס רשת ולשים במחשב שלי ולהעביר גם אינטרנט (כמו הקיים היום בעצם) למחשב שלישי בכבל מוצלב ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ואיפה בהגדרות המודם בכלל צריכים לפתוח פורטים והאם אפשר גם לחסום באותה הדרך?.. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys הציעו לי בחנות מודם אלחוטי WUSB54GS האם הם מתאימים אחד לשני?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  5. אני רוצה להוריד תוכנה כדי להראות לשכן שלי איך אפשר לפרוץ לרשת האלחוטית המאובטחת שלו, כי הוא לא מאמין. אם מישהו יכול לעזור לי בקישורים לתוכנות שעובדות עם חלונות (לא מקינטוש) אני אודה לו מאוד. זה מוגן ב אבטחת WEP בברכה ותודה

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by arche,

שלום אני מחפש מדריך לתוכנת pcAnywhere תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. מה שמצחיק שזה התחיל רק לפני שבוע וחצי, לא יודע מה השתנה אבל כל תוכנת שיתוף קבצים יוטורנט\אימיול\סבבהדיסי מורידה לאטט, יש לי SP2 והפיירוול מנותק, יש לי ZONE ALARM ו- Kaspersky ואת שתיהן ניתקתי לפני שנכנסתי לאחת התוכנות.. הפורטים תמיד פתוחים, לפחות ככה זה מראה בסבבה, אימיול וטורנט.. באמיול לפעמים זה צובר תאוצה לכמה דקות ואז יורד חזרה.. והעלאה גם לא משהו, במקום 10 זה נא הרבה פעמים בין 10-9-8.. והכי מוזר זה באמיול כשהzone alarm מנותק ואני נכנס לאמיול זה פותח לי את הדף של ה LOWID ומראה לי איך לפתוח פורטים בFW של הXP כשהוא בכלל סגור.... וכשאני נכנס כשהתוכנה פועלת, הכל טוב ויפה...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Dn2k,

שלום, נתקלתי פה בהערה של מישהו על כרטיסי רשת אלחוטיים בתצורת USB, הוא אמר שזה לא מומלץ ועדיף PCI.. ניסיתי לחפש תשובה עניינית ומקצועית בחיפוש של הפורום אבל לא מצאתי מישהו יכול לומר לי למה USB פחות טוב.. יש לי מחשב core 2 dou 6600 עם לוח P5B DELUXE - אם העניין הוא מבחינת ביצועי מערכת.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. יש לי רשת עם שרת 2003 מכל מחשב אחר אני מצליח להיכנס לתקיה עם הסיסמא והשם משתמש שלי רק במחשב אחד שחטף סוס טוראיני לדעתי הוא דפוק איזה שרות ואני לא יודע איזה. עזרה בבקשה.

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by shloosh,

אני מחובר ל-012,ואני רוצה להתחבר בלי החייגן המעצבן שלהם... הם לא יכולים לעזור לי בתמיכה כי הם לא תומכים בויסטה... אם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את כל העסק אני אשמח!!!Q תודה!!!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  11. בבקשה תמליצו לי על ספק אינטרנט אם פינגים טובים לאירופה אני אכשיו ב 012 NET 1.5MB והפינגים ב BF2 לאירופה ^&*# רק בבוקר הפינגים טובים 70-119

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. שלום, מהירות ההורדה שלי ב-Utorrent איטית להחריד. פתחתי את הפורט לפי ההוראות שמצוינות במדריך שבאתר הבא http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/Utorrent.htm ובכל זאת המהירות איטית. מה שמוזר זה שקבצים מאתרי הרשמה (TL וכד') לא יורדים בכלל... עזרה בבקשה.......

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by Aviv C,

אילו תוכנות שרת טובות קיימות (IIS, Apache)?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by Interl-Conore,

רוצה לעבור ספק מ 012 NET! בגלל פינג גבוה ל BF2 רק בבוקר הפינג כמו שהיה 70-120

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  15. הנייד שלי - שהיה מחובר לרשת של המישרד...ממשיך לישאול אותי שם מישתמש וסיסמא רוצה לבטל את זה לגמרי ולא יודע איך ( כבר לא משתמש בו במישרד ובבית זה סתם ניג'וס) מי עוזר לי.....ובבקשה בלי תשובות של לפרמט המחשב - כי לא רלוונטי לעשות את זה THX מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן חבר'ה, מאז שהתקנתי את תוכנת האנטי וירוס kaspersky, אני מקבל כמה פעמים ביום הודעות שהיה ניסיון לתקיפה מהאינטרנט בוירוס helkern ושהוא נבלם. לפני האם יש סיבה לדאגה ומה בדיוק קורה? וזה ממתק לי את האינטרנט

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  17. Started by DaMbO,

שלום יש לי פאספי אבל שאני רוצה לשחק ברשת יש לאגים והרבה פעמים זה יוצא לי לעומת זאת שהיה לי רואטר של edimax הכל היה עובד חלק (חבל שהוא נשרף) הדגם לרוטאר שיש לי עכשיו זה OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router (אני מדבר על ה רשת אלחוטית של המכשיר ) אם יש לכם טיפים או דריכים לעשות שזה יהיה כמו פעם אני ישמח תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by padirn,

יש לי רשת א-חוטית בבית ואני לא מצליח לפתוח כל מיני פורתים חסומים שלא מאפשרים לי לשחק במשחקי רשת בצורה נורמאלית וחוסמים לי תכנות וכאלה... דבר נוסף הוא שאני לא יודע בכלל של איזו חברה הראוטר שלי.... מה שכתבו עליו שמובן לי זה רק Broadband Router.... כבר ניסיתי כמה פעמים לפתוח פורטים לפי כל מיני מדריכים אבל כל פעם כשאני בודק אם הם באמת פתוחים אז הם לא....

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. הכוונה , בגלל הקרינה והתדרים... חייבים להשתמש בכבלים מסוככים ? עד 15 מטר. תודה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by פרמייר,

יש לי רשת מקומית עם 5 מחשבים, אני רוצה לדעת אם שייך להגדיר שתיקיות מסויימות משותפות, ע"פ בחירתי יוכלו לצפות בהם רק 2 מחשבים מתוך ה-5? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  21. מה אני כותב במה שמסומן בתמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, רציתי לדעת הם מנויים של נזק בינלאומי נתקלים בבעיות מהירות בזמן הנוכחי (סופי שבוע, שיש עומסים) אבל בעיות ממש מעצבנות כמו 4 קיי לשניה ופחות ובאיזור הזה מאתרים גדולים ורחבי פס מחול ? אין בעיה לגלוש לאתר של בזק בינלאומי או אתרים ישראלים שמאוחסנים אצלהם, המהירות מקסימלית, אבל לחו"ל זה פשוט זוחל. גם כשיש עומסים והרבה גולשים משתמשים ברוחב פס אני מצפה מנזק שתחזיק מספיק פס בשביל מהירות סבירה אם לא מקסימלית לכל גולש. זה בלתי נסבל, אני שוקל לעבור רק לפני זה אני רוצה לראות אם זה קורה לעוד אנשים. תודה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  23. היום אני עובד עם ראוטר גרוע של netgear שאינו תומך במודם כבלים כמעט לגמרי, הצלחתי להתחבר לאינטרנט רק ע"י חיבור ללא חייגן. אני מעוניין בראוטר חזק ועמיד, קל לקינפוג עם תמיכה מלאה במודם כבלים . מחיר לא משנה. תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by WaRez.,

אני וחבר שלי מעוניינים לשתף את המחשבים שלנו ברשת אחת. הבעיה היא שהוא גר במושב אחר =]]] אמרו לי יש תוכנה, או סרבר, או משהו כזה, שכך אפשר לשחק משחקים, ולשתף קבצים. [ המטרה שלנו היא משחקים בעיקר ] מישהו יכול לתת הסבר? תוכנה ? משהו ? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים