עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kikkler,

אחרי שהגדרתי את שיתוף האינטרנט כמו שמפורט בסטיקי, ואחרי שהוא עבד במשך כמה חודשים (לא בצורה חלקה לגמרי, יש לציין), נדמה שעכשיו הוא החליט לעשות בעיות בצורה רצינית. במשחשב השרת (שלי) הכל עובד כרגיל, אבל במחשב הלקוח כל ניסיון לעבוד באינטרנט ישר מניב הודעה שהמחשב מנותק, ומציא להתחבר בעזרת המודם (שמותקן גם באותו מחשב בשביל מצבי חירום, אבל בדר"כ נמצא אצלי). הכל מוגדר כמו שצריך, וכשמסתכלים על מאפייני חיבור הרשת במחשב הלקוח (Local Area Connection) הוא מופיע כ Enabled וה- internet gateway מופיע כ- connected תקשורת אחרת ד"א הרשת עובדת (שליחת מסמכים למדפסת למשל) יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  2. שלום לכולם קניתי לא מזמן ראוטר של edimax מסוג BR-6104S הצלחתי לחבר בבית שלי שני מחשבים אליו וכמובן שאותו חיברתי ישירות למודם ADSL מסוג B-Focus 270 הכול פועל מצויין חוץ מזה שיש לי low id עם האמיול ואת זה אני פשוט לא מצליח לפתור כמו כן מהירות ההורדה שלי מאוד נמוכה עם ביטורנט אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי . יש לי ווינדווס אקס פי פנטיום 4 1800 עם 512 זיכרון וכמו כן חבילת adsl של 0.75 אני ווידאתי לפני שכתבתי את ההודעה הזו שהפייר וול של ווינדווס מכובה וכך גם הפייר וול המובנה של הראוטר כנראה שזו בעיה של פתיחת פורטים ואת זה אין לי מושג איך לעשות אני מקווה שאחד מחברי הפורום יכול לעזור לי תודה רבה מראש! נ.ב ניסיתי לכבות את ה DCHP של הראוטר ולקבוע לעצמי איי פי קבוע אבל כנראה שזה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tal,

אוף........איזה מעצבנת הפרסומת הזאת אני לא מצליח לחסום אותה הוספתי ב HOSTS את השורה הבאה, וזה לא עזר לי http://www.ynet.co.il/banner/dz/555.html מה לעשות ??

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by devil2052,

איך אני בודק מה ה ip שלי בWIN XP?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by MoonMage,

אוקיי הבעיה שלי היא כזאת, יש לי רשת ביתית פשוטה בעלת שני מחשבים שבשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP הרשת פעלה יפה מאד בערך חודש ואז יום אחד אחד המחשבים לא עלה(נתקע במסך הטעינה של וינדאוס) חשבתי שוינדאוס נדפת וצריך לפרמט... אבל פתאום שניתקתי את הכבל רשת הכל פעל כרגיל. ניסיתי לשנות כל מיני קונפיגורציות לחבר את הכבל אחרי שהמחשב עולה או לנתק מהמחשב השני ואז לחבר שוב אבל לצערי כל ה"פתרונות" האלו גרמו למחשב להיתקע...(המחשב השני פועל רגיל לחלוטין) אם יש לכם פתרון אשמח מאד לשמוע כי פרמוט כרגע יעשה לי הרבה בעיות :-X. תודה על ההקשבה ואני מקווה שיש למישהו פה פיתרון שאינו כולל מחיקת הכונן הקשיח שלי :-\

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by com555,

יש לי ראוטר אלחוטי של אדאפטק וכן כרטיס pcmcia לנייד . ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית ביניהם.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  7. הבעיה שלי הוא שיש לי שתי מחשבים ויש במחשב אחד מערכת הפעלה XP ואחד של ME ובמחשב של ה-ME חיברתי 2 כרטיסי רשת של GF100TXR III , ושתי הם אותו הדבר .........הבעיה שלי היא שאני יכול להגיד את אחד הכרטיסים כדאי לחבר אותו למחשב השני אגב זה המחשבים שלי ME == P3 550 128MB 20GIGA GF100TXR III X 2 XP == P4 2.6 1024MB 120GIGA וכרטיס רשת מובנה על הלוח אגב המחשב ME מחובר לאחד מהכרטיסים והוא כן פועל היטב ,לאינטרנט של הכבלים וניסיתי לחבר דרכו למחשב השני וזה כן פועל אבל אני רוצה את שתי הכרטיסים שיפעלו....... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי......

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  8. היה לי חיבור 750 KB. עשיתי שידרוג וחיברתי את שני המחשבים שהיו לי בבית ל WOW ג1.5 MB. בדקתי הורדה מאתר של בזק והוא הגיע לי ל 200 אבל כאשר ניסתי להוריד דרך תוכנת שיתוף אני לא עובר 2 KB. התקשרתי ל בזק שיפתחו לי פורטים והם פתחו לי אבל זה עדיין לא עוזר. אין לי FIRE WALL או פורטים חסומים והגדרת התוכנה נכונים מה עלי לעשות כדי לפתור את התקלה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by SixKiller,

אנחנו עוברים דירה.... ואני רוצה לחבר 5-3 מחשבים... לאינטרנט ה1.5 שלי... אז מה אני צריך לקנות? ראוטר? סוויצ'? מה ההבדלים? ואפשרי לעשות שתמיד יהיה מחובר... (יש לי איידיאסאל) עריכה: שנעבור דירה אני יעשה 2.5 לא יודע אם זה ממש חשוב אבל סתם פרט לדעת....

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by amirn,

היי אני מחפש כבל רשת מוצלב 10מ' לחיבור שני מחשבים ברשת (ולשיתוף אינטרנט) ראיתי בהום סנטר ככל שכתוב עליו ISDN עשרה מטר מוצלב (היו לו חיבורי RJ45 רגילים) האם זה אותו הדבר בדיוק כמו כבל רשת מוצלב? תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  11. OK, אז ככה. אני עובד עם התוכנת פיירוואל הזו : Kerio Firewall Personal V2.1.5 כרגע התקנתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים, מחשב אחד הוא השרת עליו שני כרטיסי רשת ועל השרת גם הפיירוואל מותקן, ומהמחשב השרת יוצא כבל מוצלב של רשת למחשב השני שבו מצוי כרטיס רשת אחד. הבעיה היא כזאת. הכל עובד חלק ויפה כל עוד הפיירוואל אינו עובד כאשר הוא עובד השיתוף אינטרנט מפסיק לעבוד ולא הצלחתי ולא מצאתי איך מסדרים את זה בפיירוואל אשמח מי שמכיר את הפיירוואל הזה יוכל להדריך אותו מה להגדיר כדי שהאינטרנט יעבוד גם כאשר הפיירוואל עובד ? ד"א עוד שאלה, במחשב האורח לא צריך להתקין גם פיירוואל הכל עובר דרך השרת ומה שחסום אצל השרת לא יעבוד אצל האורח האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. יש לי רשת ביתית + שיתוף קבצים. במחשב השרת 2 כרטיסים רשת ובמחשב האורח כרטיס אחד והם מחוברים בכבל רשת מוצלב. רציתי לדעת אם אני יכול להגביל את המחשב האורח למשל שקצב ההורדה (Download) שלו יהיה כ- 30KB וקצב העלאה (Upload) שלו תיהיה 5KB. איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. רשת בין שני מחשבים עם כרטיסי רשת עם כבל. שתפתי תיקיה במחשב השרת ונכנסתי ל"מיקומי הרשת שלי" הכנסתי את התיקיה ששתפתי לעבוד\לפעול במחשב הלקוח\אורח נכנסתי גם ל"מיקומי הרשת שלי" ושם לא הצלחתי להכניס את התיקיה ששתפתי במחשב השרת כלומר מהמחשב הלקוח אני לא יכול להתחבר לתיקיה שמשותפת במחשב השרת. * אני משתמש בשיתוף פשוט. * בשני המחשבים יש מערכת XP. תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

יש לי רשת בייתית בבית של 3 מחשבים שמחוברים דרך האב, עכשיו אני צריך לחבר את המחשב של אחותי גם, אבל לחבר אותה להאב יהיה בעיה מכיוון שהוא בקצה השני של הבית. בתור פתרון זמני נשקלו שתי אפשרויות: * חיבור אלחוטי של המחשב של אחותי לשלי * חיבור של המחשב של אחותי למחשב קרוב אליה ויצירת גשר במחשב הזה המחשב של אחותי לשאר הרשת. נבחרה האפשרות השניה, ועכשיו כמה שאלות. 1. השרת ICS הוא המחשב שלי, אם אני אגדיר גשר במחשב עם שני הכרטיסי רשת לאחותי תיהיה גישה לאינטרנט? 2. האם אחותי תוכל ל"דבר" עם שאר המחשבים ברשת? 3. כיצד אני מגדיר את הגשר? האם לתת לשני הכרטיסים אותה "קבוצת עבודה"? (WIN-XP) אני יודע שהמחשב ה"שלישי" יהיה חייב לעבוד באופן מתמיד תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by PeaS,

ברשת אצלינו 3 מחשבים - A,B ו-C, בכולם מותקנת XP PRO. במחשב A יש מדפסת. אחרי שהגדרתי עליה שיתוף ניסיתי להוסיף אותה למחשב B וראיתי שהיא כבר הוספה אוטומטית, אך משום מה היא לא עבדה - אז הסרתי אותה והוספתי אותה ידנית ע"י הכתובת שבמקרה הזה היא - \\10.0.0.5\hp והיא עובדת. במחשב C המדפסת לא מופיעה אוטומטית וגם נסיון הסריקה\הוספה ידנית לא עבד. עברתי על כל הסרביסז כדי לראות שכל אחד מהם שקשור בדרך ישירה או עקיפה לרשתות ומדפסות פועל (בפעם קודמת זו הייתה הבעיה). איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. למודם כבלים יש 2 חיבורים: יו.אס.בי ושני לכרטיס רשת. האם אפשר לחבר לכל חיבור מחשב אחד, ושהמודם יעבוד כרכזת/נתב ויחלק את החיבור לשניים?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by FRANKO,

יש לי במחשב אחד ווינדווס XP ובשני ווינדווס ME הרשת מחוברת דרך נתב 2WIRE אלחוטי ואין מחשב אחד ששולט ברשת אלה האינטרנט עובד בשני המחשבים בלי שום תלות. האינטרנט עובד, הכל טוב ויפה... אבל כשניסיתי לשתף קבצים קצת הסתבכתי. השתמשתי באשף הגדרת הרשת של XP. שם בחרתי ברשת שמחוברת דרך HUB או משהו כזה כי שאר האפשרויות לא היו רלוונטיות סיימתי עם האשף (גם במחשב השני השתמשתי באשף לפי ההוראות שניתנו) שמתי את שני המחשבים באותה קבוצת רשת שמכונה WORKGROUP עכשיו בשני המחשבים יש לי SHARD FOLDER אבל היא לא משותפת. כשאני בוחר ב - הוסף מיקום רשת, יש לי אפשרות להקליד מיקום או לעשות עיון. בעיון מופיע WORKGROUP ובתוכה שני השמות של המחשבים (כלומר זה מזהה את המחשבים - לפי הבנתי) אבל כשאני מנסה לפתוח א…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. השאלה בכותרת: לדוגמא: http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/Serve/item/Hebrew/ אני רוצה להוריד את כל תכולת התיקיה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by xb,

יש לי מודם Alcatel. עשיתי רשת ביתית עם hab (שתי מחשבים) ה-ADSL 0.750 מחובר למחשב שלי, אבל שאח שלי גולש באקספלורר, לא מוריד משהו פשוט מדפדף, קופץ לי הפינג ל 1000-2000 ואני פשוט לא יכול לזוז ככה. שהיה לי רשת בלי האב אז זה לא קרה למישהו יש מושג כלשהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by SpLAsH,

מלפני יומיים בערך גיליתי שהתוכנה לחקר תרופה לסרטן שאני מפעיל לא מצליחה לשלוח נתונים לאתר הראשי (www.ud.com), וזה קורה בשני המחשבים שלי יש לי את המודם (זה שבכותרת) כבר חודשיים פחות או יותר והוא משמש כראוטר מאז, ורק לפני יומיים זה התחיל עם זה, אז לא נראה לי הגיוני שזה הפיירוול הפנימי שלו, וגם לא הזון אלארם שפועל באחד המחשבים (שריד מהתקופה שלפני הראוטר), בגלל שבמחשב השני שבו אין פיירוול נוסף לזה של הראוטר זה גם קורה אם יש למישהו מושג מה עוד יכול לגרום לזה אני אשמח לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. אחים שלי...תגידו זה אפשרי לשתף אינטרנט דרך HUB USB ??..

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  22. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ישירות אחד לשני ע"י כבל רשת מוצלב. הצלחתי לשתף את האינטרנט וגם ולהפעיל את השיתוף קבצים, אבל כשאני ניגש לתיקייה עם קבצי EXE אז התיקייה נתקעת בגלל שיש מלא סמלים שונים ולוקח לו מלא מלא זמן לגשת אל הקבצים האלה ולבקש מכל אחד את הסמל שלו. בתיקיות שמכילות רק סוג אחד של קבצים (כמו ZIP) אין את הבעיה הזאת... האינטרנט עובד פסדר. מחשב "שרת" - XP PRO מחשב "אורח" - 98SE תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by horacio,

בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? אז כך: 1- קניתי כבל רשת מוצלב. 2- קניתי כרטיס רשת. 3- חיברתי את כרטיס הרשת למחשב 1 ( יש לו כרגע 2 כרטיסים ) WIN XP . 4- במחשד השני ( WIN 98/SE ) יש כרטיס רשת. איך אני מגדיר אותם? אני מחובר דרך הכבלים והספק שלי הוא נטוויזיון,אני צריך את ההגדרות שרושמים בכרטיסי הרשת. אפשר בבקשה עזרה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הבעיות: 1. במחשב אחד לא ניתן לפעמים לגלוש בכלל, לא להתחבר לשום שירות שקשור לאינטרנט אבל המחשב כן מזוהה ברשת וכן אפשר להכנס אליו ממחשבים אחרים. 2. במחשב שלי לפעמים לא ניתן לגלוש בכלל, או שהגלישה איטית מאוד. הבעיות קורות בעיקר כשהפיירוול מופעל והן משפיעות בעיקר על המחשב שלי, המחשב השני גולש מתי שהוא רוצה. לדוגמא: כאשר אני רוצה להכנס לYNET אני צריך לבטל את הפיירוול בשביל שאני אוכל לראות את הפס ניווט. עוד דוגמא: עכשיו הפיירוול פועל, הדף הראשי של MSN ישראל עולה, אבל כאשר אני מנסה להכנס לקהילות MSN אני מקבל שגיאת 404. ניסיתי להגדיר שרת פרוקסי לדפדפנים בשני המחשב אבל זה לא ממש עזר, בדקתי את הגדרות הDNS בראוטר והכל בדיוק כמו שהספק אינטרנט נותן. אין לי מושג כבר מה לא מוגדר נכון …

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  25. הי, אני לא בטוחה אם השאלה שייכת לפורום הזה... מקווה שכן. אז לשאלה: אני מחוברת לאינטרנט בכבלים. כאשר אני מתנתקת, אני לא יכולה להתחבר חזרה. המחשב נותן לי כל מיני הודעות שגיאה. הוא אומר לי לעשות restart למחשב על מנת למחוק הגדרות קודמות.. כאשר אני עושה restart זה לא משנה, הוא עדיין לא נותן לי להתחבר. רק אחרי הרבה זמן (גם אם לא עשיתי restart ) רק אז הוא מאפשר לי להתחבר. יש לי הרגשה שהמחשב איכשהו שומר הגדרות או משהו כזה להרבה זמן ואז הוא "חושב" שהוא עדיין מחובר ולכן לא נותן לי להתחבר. האם זה קשור איכשהו ל-refrash rate ואם כן (וגם אם לא) יש למשהו רעיון איך לשפר את הדבר המעצבן הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים