עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by golans1,

יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. Started by mikko,

יש לי 2 מחשבים מחוברים דקרך נתב חוטי הוט , 012 חיבור L2TP תמונה ב log שאני מקבל אחרי זה אתרים לא עובדים אבל דברם אחרים שעבדו לפני ממשיכים לעבוד כמו משחקים רשת או ביטורנט זה מסתדר רק אחרי שאני עושה restart לחיבור פתרונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by dasdas32,

רציתי לדעת איך אני יודע מה חוסם לי את הפורט... יש לי נתב של EDIMAX ועשיתי פתיחת פורטים בו ע"י Port Fowarding וביטלתי את הפיירוול של אקס פי... אין יל מושג מה חוסם לי את הפורטים חוץ מהאפשרויות האלה.. אם אפשר לדעת מה עוד יכול לחסום לי את הפורט ואיך אני מברר זאת... רציתי לציין גם שיש ברשותי NOD32 יכול להיות שיש בו פיירוול? אולי זה ספקית האינטרנט זהב שלי?? בתודה מראששש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום יש להורים שלי את המודם של eci b-focus 312+ ופעלתי על פי מדריך הזה http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm המדריך ביקש שנעשה חיבור pppoe - ניסיתי ולא הצלחתי אז ניסיתי pppoa והצלחתי ראיתי בסטטוס שהחיבור עובד בהצלחה ואפילו מתחילה ספירת זמן של החיבור . שמרתי הכל . עד כאן הכל טוב ויפה , משום מה אני לא מצליח להיתחבר לאינטרט . מישהו יודע למה? ד"א בשביל לגלוש ל hwzone איפסתי את ההגדרות אז לא אוכל לעבוד על החיבור בזמן אמת אז אם אפשר תריצו את כל ההסבר ואני אנסה תודה.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  5. אני רוצה ליצור רשת שמכילה מחשב נייח אחד ללא חיבור אלחוטי (יחסית ישן פנטיום 4 1.5G) ומחשב נייד ThinkPad T60p שמכיל כרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 3945ABG (Cisco Compatible Extensions v4) המרחק המקסימלי בתוך הבית הוא כ 15 מטר. החיבור לאינטרנט הוא בעזרת מודם כבלים של HOT (יתכן ובעתיד אעבור ל ADSL). החיבור צמוד למחשב הנייח שנמצא בתוך ממ"ד. אני רוצה להקים רשת ביניהם ולאפשר שיתוף וגלישה מכל אחד מהמחשבים. אני מתלבט לגבי בחירת הראוטר וצורת יצירת הרשת. איך למנוע הפרעה של קירות הממ"ד וכו איך כדאי לי להקים את הרשת? תודה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  6. יש לי DOWNLOAD וUPLOAD בלתי מוגבלים... ממש, אני יכול להעלות ולהוריד למשל ב5 מגה בייט לשניה. עכשיו חוץ משיתוף קבצים, יש שימושים\אתרים מעניינים שהשימוש בהם רלוונטי רק אם יש לך רוחב פס גבוה מאד? אולי למשל STREAMING HD?

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by crik,

אהלן, כרגע אני מחובר ב MPLS משהו כזה של הכבלים (לכל אחד בבית יש איפי - 3 מחשבים) הכל טוב ויפה עד שנוצר לי בעיה שכאשר אחד המחשבים שולח קובץ כזה או אחר במסנג'ר, איסיקיו, אימאייל כל הבית מושבת פשוט אני לא מצליח אפילו להיכנס לאתרים וכדומה... השאלה שלי היא כזאת האם יש איזה פיתרון לעניין שלא יווצר לי הבעיה הזו - ראוטר עם ווסט (אם יש כזה אם כן איפה ניתן למצוא) ? זה די דחוף כי אני קצת מרגיש כמו ב-56 קי בזמן השליחות שלו והוא מוריד בישביל כל העולם ושולח בישביל כל העולם תודה רבה, משה .ש.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by lompy,

כרגע אין firewall מותקן במחשב אבל יש לי firewall מובנה בנתב שלי (מודם B-FOCUS 312 שהפכתי לנתב) השאלה שלי האם יש צורך להתקין firewall במחשב או שזה של הנתב מספיק טוב?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by crik,

ככה בן דוד שלי השבוע עובר לדירה חדשה ויש לו 3 ממירים של לווין שהם צריכים להיות מחוברים 24 שעות מחוברים לאינטרנט.. כמו כן, יש לו ראוטר אלחוטי של D-LINK אבל יש בממירים יש רק חיבור של רשת רגילה.. והוא לא רוצה למתוח ב3 קומות כבלים של רשת... האם יש מכשיר אשר עושה את החיבור הזה שאפשר להגדיר במחשב רגיל את החיבור של הרשת האלחוטית ואז לחבר את זה לממיר וזה יעבוד רגיל?? יענו שיש חיבור של כבל רשת בצד השני עם אנטנה שיוגדל עם הסיסמה והכל של הרשת שבבית האם יש דבר כזה? אם כן איפה ניתן למצוא וכמה זה עולה תודה משה ש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח [שזה מה שתכננתי להוציא על הלינקסיס] מה אני יכול להביא? שיהיה איכותי טוב וחזק...ראוטר אלחוטי אני צריך

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by pincher77,

שלום לכולם יש לי רשת רגילה של 2 מחשבים בבית .. עכשיו יש מחשב מארח עם מודם והכל .. המחשב השני עבר פירמוט והתקנתי בו WindowsXP Media Center ובמחשב המארח עם המודם יש ווינדוס אקס פי סרביס פק 2 .. עכשיו הבעיה היא שהגדרתי רשת והכל ב2 המחשבים ובמחשב בלי המודם (המחשב האורח) אני מנסה להתחבר למחשב המארח והמחשב המארח מבקש ממני שם משתמש + סיסמה ואין לי מושג מה לעשות !! ואף פעם לא היה לי את זה. יש מצב שזה בגלל שאין לי ווינדוס כמו במחשב עם המודם ?! ככה בעצם אני גם אין שיתוף קבצים כי זה דורש סיסמה וגם אין אינטרנט ולכן זו בעיה. אודה מאוד למי שיצליח לעזור לי בבעיה זו.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by hassid,

יש לי בעיה קטנה, יש לי ראוטר בבית שמחובר למחשב הראשי, אני יש לי מחשב נייד, עכשיו בחדר שלי אני לא מצליח לקלוט כמעט מהראוטר לצערי, אני חושב שזה בגלל שיש הרבה קירות שחוסמים את הקירות בדרך ומשבשבים את האות או משהו. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את זה, ואני יודע שאפשר, חשבתי על לקנות אנטנה, או איזה מכשיר כזה שאמרו לי שהוא קולט את האותות שאני שם אותו בנקודה בבית שיש בה קליטה והוא מעביר פולט עוד אותות מה שמקצר את המרחק מהמחשב ל"ראוטר החדש", או שבכלל הבעיה זה בחיבור שלי במחשב ואני צריך לקנות חיבור יותר חדש שיכול לקלוט למרחק גדול יותר ? אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי מה אני צריך לעשות למה זה משגע אותי כבר !!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  13. האצת האינטרנט בחינם http://www.metacafe.co.il/watch/370990/how_to_accelerate_your_internet_for_free/ מדריך וידאו שצולם על ידיי פועל(הגברתי את ההורדה שלי מ190 ל220 ואת ההאלעה מ16 ל21-זה מה שהספקתי לבדוק) אז קיצור תגיבו ותגידו מה התוצאות שלכם לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה תהנו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by incentive,

אהלן חבר'ה יש לי בעיה יש לי סבבה די סי (בעברית) והיום פתאום גיליתי שחלון ה"הורדות" שלי ריק והוא לא מציג את התיקיה בכלל - מסך ריק לא יודע מה יכל לגרום לזה או מה השתנה..בדקתי שלא השתנו הגדרות תיקיה בתוכנה עצמה והתקנתי שוב את התוכנה עליה וזה לא עזר. מה שכן, כשאני מתחיל להוריד משהו חדש זה כן מופיע בחלון ההורדות והתיקיה כן מופיעה אבל רק עם ההורדה החדשה... מה קרה מישהו יכול להגיד לי? עוד משהו: יש מהירות הורדה..לא ברור לי מה נסגר עם זה..איך אני מחזיר את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. רקע: לא מזמן נחשפתי לאפשרות של שליטה במחשב מרחוק (ממחשב אחר) בגלל הצורך לתחזק את 4 המחשבים שיש לי בבית ביתר קלות. את ההפעלה הבסיסית של ה- Remote Desktop (מעכשיו - RD) למדתי מתוך קישור שפורסם בפורום זה. מאז שאני משתמש ב- RD, צצו מספר שאלות בנושא, ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי: 1. כשהפעלתי את ה- RD לראשונה גיליתי, שכל מחשב חייב להיות מוצפן בסיסמה, אחרת אין אפשרות להתחבר אליו מרחוק. האם זה באמת כך, או שניתן להתחבר למחשב שהוא לא מוצפן? 2. אצלי בעבודה, כאשר טכנאי מחשבים מתחבר למחשב שלי מרחוק בכדי לתקן אותו, אני מסוגל לראות "בשידור חי" את הפעולות שהטכנאי עושה במחשב שלי (כאילו הוא יושב מולו ומתפעל אותו). אצלי בבית, כאשר אני מתחבר למחשב אחר בעזרת ה- RD, המשתמש במחשב "ה…

• 14 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. יש לי ראוטר שמחובר לסוויצ' וממנו למספר מחשבים. אחד המחשבים שמחוברים להאב הוא COMP1 לצורך העניין, ויש בו 2 כרטיסי רשת. הכרטיס הראשון מחובר לסוויצ' ודרכו ניגש לאינטרנט. הכרטיס השני מחובר למחשב כלשהו, לצורך העניין COMP2. בינהם תקשורת ישירה ואין ל-COMP2 תקשורת לשאר הרשת (ראוטר ושאר המחשבים שמחוברים לסוויצ'). השאלה האם אני יכול דרך הכרטיס השני לשתף את האינטרנט שמחובר מהכרטיס רשת הראשון, כך שגם COMP2 יוכל לגלוש דרך האינטרנט של הראוטר? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  17. אני מנוי NETVISION כבר מספר שנים ובשבועות באחרונים יש לי קצב הורדה של בין 0Kbps ל3Kbps ופעם ב אני מתפנק ב איזה 10Kbps (למספר שניות) זה אף פעם לא היה כך! כשבדקתי את מהירות ההורדה מFTP של נטויז'ן שהם נתנו לבדוק ממנו קיבלתי 180kbps יש לי חבילה של 1.5mbp's ותמיד הייתי מוריד בקצבים מעולים אבל בשבועות האחרונים זה על הפנים!!! מישהו נתקל בבעיה דומה???

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  18. היי, תכננתי להקים רשת אלחוטית שתכלול מחשב, וXBOX360 (כרגע). אני מתכנן להתשמש במוצרים הבאים: ראוטר - Linksys WRT54GL מתאם למחשב - Linksys 802.11G PCI Network Card WMP54G והמתאם לXBOX, שאין לי ממש ברירות, אלא להשתמש בזה של מייקרוסופט. רציתי לדעת, האם אני יכול להשתמש בנתב גם כמודם, או שאני אצטרך להשאר עם המודם שקיבלתי מבזק? (AZTECH DSL600E - ADSL) תודה.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by YAHOOGEEK,

טוב בקצרה, המצב הוא כזה: כרגע יש לנו מחשב אחד בבית, עם כרטיס רשת + ראוטר + מודם + חיבור לאינטרנט ADSL. בקרוב אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ואז את המחשב הזה שנמצא כרגע בחדר שלי אני אעביר לאמא שלי, זאת אומרת שנשאר עם הנ"ל ועוד מחשב נוסף. מה בדיוק אני צריך לעשות בכדי שיהי גישה לאינטרנט בשני המחשבים? (יש לי גם כרטיסי רשת אלחוטיים אבל אני לא מעוניין להשתמש בהם, לא הכי יציב). פשוט להעביר כבל רשת מהראוטר לכרטיס רשת שבמחשב החדש? יש לציין שהמרחק בין שני החדרים הוא די רב מה שמעלה את השאלה האם החיבור אפשרי? כמו כן מה העלות של זה בערך? (של הכבל "הארוך" או כל מה שצריך...)

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  20. שלום, אני משתמש באינטרנט דרך ראוטר אלחוטי D-LINK שאליו מתחבר מודם של בזק - AZTECH ADSL2+ הגדרתי את הכל והאינטרנט עובד לי גם דרך הפורטים הפיזיים וגם דרך האלחוטיים וכל המחשבים בבית (4) עובדים דרכו חלק אחרי הפרמוט האחרון של המחשב שלי (XP SP2) התחילו להיות לי בעיות מוזרות האינטנט פשוט נתקע אחרי כמה שעות שהוא מחובר ביתר המחשבים בבית הוא עובד חלק בזמן שאצלי אין פינגים אפילו לראוטר האלחוטי.. לכל המחשבים אצלי בבית יש XP SP2 אבל רק אני עדכנתי ל EXPLORER 7 יש מצב שזה מכניס לי איכשהו בעיות תקשורת? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה? תקלה ממש מוזרה ומציקה! תודה

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  21. הפעלתי את שיתוף קבצי המחשבים ברשת לפי אחד המדרכים שמופעים פה בשיתוף XP. ברשת יש מחשב אחד נייח ואחד נייד, במחשב הנייח יש שלושה כוננים, עכשיו שאני משתף תיקיות מהמחשב הנייח בכוננים C D E ואני ניגש אליהם מהמחשב הנייד אני רואה את התיקיות המשותפות בכוננים D ו E הכל הולך חלק רואה את הקבצים המופיעים בתיקיות אך שאני נכנס לתקיות שאני משתף בכונן C הויינדוס אומר לי שיש לי בעיות הרשאה ואני לא יכול להכנס לתקייה ולא לראות את הקבצים. אני לא מצליח להבין למה רק בכונן C הוא לא מאפשר לי לראות את קבצי השיתוף? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. כמה מחשבים מינימום צריך ? +הערות/הארות כרגע יש לי שתי מחשבים - אחד חדש (במפרט) ופנטיום 3 800mhz אני מתכוון לעשות קורס רשתות של סיסקו עוד שנה וחצי בערך מסיבות אישיות אז עד אז חשבתי ללמוד בשיטה עצמאית network+ של compTia תודה יהודה.

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  23. תודה מראש למספקים. זה פשוט משהו שאני צריך לעבודה. בנוסף אשמח לצילומי מסך של הצפנה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by big foot,

בעבר יכולתי לשתף קבצים עם המחשבים האחרים שיש לי בבית ולאחר פורמת מישומה אני כבר לא יכול כלומר המחשב לא מזהה את המחשבים האחרים שבקבוצת העבודה שלו והוא לא מראה לי אותלם אפילו האם יש דרך לתקן את זה ?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם (אחד ב-USB ואחד עם כבל רשת). לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים (אל תשאלו אותי איך... אבל זה זיהה את הרשת והעברתי את הקבצים) בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים