רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני דיי משגע את האתר כבר כי אני חדש כאן פתחתי כבר נושא כזה בתמיכה תכנית אבל זה לא ממש קשור לשם אז אני מצטער עם זה מפריע לפתוח גם כאן אבל אני מוצא לנכון שזה יותר מתאים לכאן. אז ככה יש לי כמה בעיות הראשונה היא שיש לי רשת ביתית שעובדת על שני כרטיסי רשת אצלי במחשב וכרטיס אחד אצל אחי על המחשב. העניין הוא כזה אתמול שאלתי לגבי זה שהווינדואס שלי עולה לאט לוקח לו זמן לעלות ורון 26 נתן תשובה הגיונית שאני צריך לתת למחשב שלי אי פי קבוע. עכשיו אני לא יכול לעשות זאת כי ברגע שאני עושה את זה אחי מתנתק מהאינטרנט רציתי לדעת איזה דרך עם בכלל אפשר לתת אי פי קבוע לכל השלוש כרטיסי רשת שניים אצלי אחד לאחי ואיך בכלל אני פותח רשת בצורה הטובה ביותר. הבעיה השניה היא שבגלל שלאחי אין אי פ…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני משחק על שרת אירופאי של המשחק Call Of Duty. כתובת: 195.20.109.43:28960. אני בדרך כלל מקבל פינגים של 100-110 על השרת, אבל התחלתי לאחרונה לקבל הרבה מאוד LAG ופינג גבוהה 200-300. בדקתי ווירוסים, תוכנות ריגול אבל זה לא עזר. התקנתי מחדש את הווינדאוס אבל גם זה לא עזר. בחברת הכבלים ובספק עשו כל מיני בדיקות ולא מצאו שום תקלה. דיברתי עם בעלי השרת שאני משחק בו, והוא בטוח ב-100% שאין שום תקלה בשרת עצמו שיכולה לגרום לבעיה הזאת (גם שאף אחד מתוך מאות המשתמשים שנכנסים מדי יום לשרת לא נתקל בבעיה שיש לי). נתנו לי כיוון: שיכול להיות שהחיבור שלי לשרת (שנמצא בבריטניה) עובר קודם כל דרך ארץ אחרת ורק אז מגיע ליעד שלו שהוא השרת. ושמעתי על זה משהו איפשהוא כאן בהודעה... רציתי לדעת איך אני יכול …
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
נאבד לי הדיסק של הלוח אם של GA- K8NS ובתוכו היה תדריבר ליצאית רשת , בלי זה אני לא יכול לעשות רשת.... מישו יכול להביא לי ?? רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי ראוטר RTA300W של חברת אסקי. הייתי רוצה לדעת אם הראוטר מפריע למשחקי רשת??? האם צריך לפתוח פורטים בשביל משחק רשת??? ואם הפורטים פתוחים (כולם) אז יש איזהשהי בעיה עם משחקי רשת??? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום.! כשאני נכנס לפורום או לפורום אחר שאני מכיר אני נכנס והוא מראה לי נושאים ישנים. כשאני לוחץ על refresh זה לא עוזר וכשאני לוחץ על תגובה אחרונה פעמים זה חוזר לי למצב הנורמאלי אבל שאני כותב הודעה לדוגמא זה חוזר למה שהיה קודם(עמודי פורום ישנים)וככה גם קורה בפורומים אחרים שאני מכיר רק שבפורומים ההם אין את הכפתור וזה אפילו לא מגיע למצב של עמודים חדשים. עכשיו גם שאני מנסה ללחוץ על עמוד 1 הוא מראה לי שהוא כבר לחוצ והוא בעמוד אחד. במחשב שני שיש לי בבית זה לא עושה לי שום דבר כזה... למה זה עושה את זה? איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להיתחבר ממקום מרוחק (העבודה) למחשב שלי בבית בבית יש לי ראוטר של Edimax ניסיתי להישתמש בתוכנה של הוינדוס Remote Desktop פתחתי את הפורט שאמרו לי לפתוח (3389) ובמחשב שלי הגדרתי שאני אוכל להיתחבר (עם שם משתמש וסיסמא, וסימנתי את כול הV שצריך) אבל הוא לא מתחבר אני חושב שהפורט שפתחתי הוא לא נכון, אז אולי מישהו יודע מה הפורט הנכון? או שלא טעיתי בזה, ואז אני אצטרך להישתמש בתוכנה אחרת מישהו ממליץ על משהו מעניין? ואם אפשר גם אז איזה פורט צריך לפתוח בשבילה? תודה דקל
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי שתי רשתות במשרד, אחת המחוברת לאינטרנט ולקבוצת מחשבים והשניה שמחברת כמה מחשבים ללא גישה לאינטרנט. קניתי מחשב חדש וכעת אני רוצה לאפשר למחשב החדש לקבל גישה לשתי הרשתות. אני לא רוצה לגשר בין שתי הרשתות אלא פשוט שהמחשב יוכל לשתף קבצים עם שתי הרשתות. המחשב החדש מכיל 2 כרטיסי רשת (אחד מובנה והשני PCI) רשת אחת המוברת עם HUB והשניה מחוברת בתצורת Token Ring. מערכת ההפעלה על המחשב חדש הינה windows 2000. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם בקרוב יש לאן פארטי ואני רוצה ללכת עליו עם מחשב הקטע הוא שאני מפחד מכיון וברשת אנשים עם מחשבים אחרים במקומם יכולים להכנס לי לכונן ולקחת כול מה שהם רוצים בין אם זה יוזר וססימא לחשבון של הסטיים שלי וככה עכשיו אני רוצה למנוע שיתוף זה בלאן פארטי שלא יכולו להכנס לי למחשב איך אני עושה זאת ? ושעדיין תשאר לי גישה לרשת המקומית ? יש לי ווינדוס אקס פי גרסה ביתית
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם אלקטל שחור (שהוא כבר ראוטר אגב...) רציתי לדעת איך ניתן לפתוח בו פורטים שנחסמו ... כמו ICQ , EMULE וכד' תודה מראש,.....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! זה לא ממש קשור לפורום אך לא ידעתי עוד איפה לשאול. בכל מקרה קיבלתי מטלה בבית הספר לכתוב מאמר ובו מדבור על יתרונותיו וחסרונותיו של האינטרנט. לכן אני צריך שתכתבו פה את היתרונות והחסרונות של האינטרנט (לא במובן הטכני אלה בכלליות) לדוגמה: יתרון הוא הרחבת התקשורת העולמית חסרון הוא הפרטיות וההורדות הלא חוקיות אם למישהו יש כתבה בעניין אני הודה לו מאוד וגם לכל אחד שמגיב פה כמובן. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אחרי חודש ומשהו שלא הייתי מחובר אני חוזר בנתיים אני גולש דרך בזקנט במהירות מדהימה של 19.2KBPS מהיר אהה חחח טוב אז ככה ביום שני אני אמור לקבל 2MB של בזק אני ינסה חודשיים כאילו ואז יוריד למגה וחצי מה דעתכם? כי חודשיים ראשונים זה חינם!! והמחיר של זה אחרי חודשיים זה 80 ש"ח ופלוס לספק הטוב שלי שאני מחובר דרכו כבר 5 שנים!! אולי יותר קווי זהב 012 !! מת אליהם והם נותנים לי את ה-2MB במחיר 49 ש"ח אולי אפילו נוציא מהם את זה ב-39 ש"ח קיצר מה דעתכם?? בבקשה לא להעביר אני גולש בבזקנט וזה איטי ואם אחד המנהלים מעביר בבקשה תשלח לי בפרטי הודעה שאני לא יחפש חצי שעה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית שצריכים אינטרנט, לשתיהם יש כרטיס רשת ויש לי מודם USB ומודם רשת. אני רוצה לשתף את האינטרנט ב2 המחשבים, את המודם רשת (ECI 312) שדרגתי לנתב וחיברתי לסויץ' והכל עובד, יש אינטרנט אבל הרבה בעיות בגלל ה FIREWALL, ולא הצלחתי לפתוח פורטים בצורה יעילה וחוצמזה אין דרך לנתב כמה כל מחשב מקבל, נניח שאני רוצה שיהיה מחשב שיקבל 70% מהאינטרנט והשני שיקבל רק 30. אבל אם אני מחבר את המודם USB ועושה רשת פנימית עם שיתוף אינטרנט אני חושב שיהיו לי פחות בעיות. מה אתם אומרים?? נקודה נוספת היא שעוד כחודש יתווסף עוד מחשב שגם הוא יחובר לאינטרנט ואז אני לא חושב שאפשר לחבר אותו לרשת הפנימית עם המודם USB.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום אני מחפש שיטה או דרך להוריד את הקבצים של העדכונים למחשב שלי ולא דרך העדכון האוטומטי של WINDOWS UPDATE. חיפשתי במיקרוספט וטיפה הסתבכתי כי האתר שלהם נורא מסורבל אשמח אם תעזרו לי . אני רוצה שבסך הכל העדכונים שיבו לי במחשב בתוך תיקיה מסוימת שאם אני מתקין למישהו מחשב חדש יש אני יתן לו תקבצים האלה וככה יחסוך לי חצי שעה עבודה . אשמח אם תעזרו לי .
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היום הלכתי לחבר שלי להתקין לו את הראוטר והמודם חיברתי הכול נורות נדלקו וחשבתי יאללה עוד 10 דק' הבן אדם יחייך ואני יוכל ללכת לבית ובמקום זה ביליתי שעתיים וחצי מול המסך ללא שום תוצאה בקיצור ולעניין האלקטל משתמש בVPN הגדרתי בראוטר את פרוטקול PPTP שלפי מיטב ידיעתי זה הפרוטקול לVPN השתמשתי בהגדרות המקוריות שהיו בכרטיס רשת שהתחבר לאלקטל לפני כל השינוי סיסמא נכונה יוזר נכון והראוטר פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי? בעיקר מי שיש לו את המודם הארור הזה אלקטל וכבר קינפג אותו יחד עם ראוטר והוא נמצא באינטרנט זהב אז אם אפשר את כל ההגדרות בבקשה ואנשים זה ממש ממש חשוב לי עד מחר בבקשהה ותודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית: אחד נייח, שיש לו אינטרנט רגיל, ומחשב שני נייד שמקבל את האינטרנט דרך שיתוף. האינטרנט על המחשב הנייד הפסיק לעבוד/לעבוד ממש לאט. אין וירוסים, אין ספייוורים, והרשת עובדת בסדר גמור. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, יש לי שקע של הרשת ומחשב במרחק של 11 מטר ממנו (פחות או יותר)... נסיתי להשיג כבל רשת של 11 מטר אבל אין יש רק 8 מטר. האם קיים כבל רשת ארוך מ-8 מטר (עם ראשים כמובן) ואיפה אפשר למצוא אותו (אזור חיפה)? לחלופין האם יש פיתרון אחר כמו למשל לחבר שני כבלי רשת (אם זה אפשרי)? או להצמיד ראשים לכבל בלי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים כמו emule,shareaza . כל פעם שאני מנסה להוריד משהו, הוא מתחיל בהורדה אך ככל שיש יותר אנשים שמהם אני מוריד את הקובץ נוצר עומס על האינטרנט ופשוט התוכנה נתקעת וצריך להתנתק ולהתחבר מחדש כדי להמשך לגלוש כרגיל! מה לעשות? אני מחובר ב ADSL , win xp מודם מחובר דרך כרטיס רשת... אשמח אם תעזרו..
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
טוב עד לפני איזה שבועיים הכל היה טוב ויפה. עכשיו התקנתי SP2 ואז התחילו להחם לי פורטים של תוכנות P2P כגון: Emule ו Azureus (ביטורנט למי שלא מכיר) עכשיו בשתי התוכנות יש אופציה לבדוק אם הפורט עובד, ובשתיהן הוא נחסם. עכשיו פירמטתי את המחשב ועוד לפני שעשיתי עידכון כלשהו התקנתי את התוכנות והבעיה לא נפתרה הפורטים עדיין חסומים. בנתיים עידכנתי ל SP1 ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. אני לא חושב שזאת בעיה של ה Firewall כי גם כשאני סוג אותו זה לא נפתר. למישהו יש רעיון, אולי ISP זה נחסם ? (נטוויזיון). אני מתוסכל מזה מאד. תודה לכל מי שישפוך אור על הנושא...
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי את הDC++ 0.668 בעברית, ויש לי מודם ECI 312 שמתפקד כלראוטר. אני לא מצליח להיכנס למצב פעיל וניסיתי כל מה שיכולתי, פתחתי לתוכנה את הפורטים הדרושים ניסיתי דרך UPNP ולפני התוספים שבאים עם התוכנה כמו הקובץ BAT הזה שבודק מה האייפי שלי כל 10 דקות, ועדיין לא הצלחתי. נראה לי שאם יש משהו שאני עושה לא נכון אז הוא נמצא בממשק של המודם ולא של התוכנה. תעזרו לי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלקטל שחור מדגם 510 (לשעבר PRO לשעבר HOME) הוא מחובר לHUB קטן פשוט ועל הHUB הזה מחוברים שתי מחשבים שלי ושל אחי. שתי המחשבים מזוהים ברשת ולשניהם יש גישה לאינטרנט. הבעיה היא בהעברת קבצים בין אחד לשני. זה פשוט לא עובד לא משנה מה ניסיתי.....ברגע שאני רוצה להעביר למחשב השני קובץ או ההפך או שזה לוקח המון זמן ......(שעות על גבי שעות) או שזה פשוט לא עובר..... שמתי לב שעל הHUB נדלקת נורה כתומה של COLLISION ..... חשבתי שאולי זה בעיה בהגדרות הIP ניסיתי כמה הגדרות שונות ....וזה עדיין אל עזר.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ברשותי רשת עם 4 מחשבים, סוויץ' וראוטר/מודם עד יום שישי הכל עבד כמו שצריך אך ביום שישי היתה לי התנגשות חומרה בעקבות IP זהה 3 מחשבים היו מסומנים לקבל IP באופן אוטומטי ואחד היה לו IP שאני נתתי לו, המחשב עם ה IP היה מכובה, ומחשב אחר קיבל באופן אוטומטי את ה IP שלו, וברגע שהדלקתי את המחשב עם הIP הקבוע קיבלתי הודעה על התנגשות חומרה, באותו רגע סימנתי למחשב הזה שגם הוא יקבל IP באופן אוטומטי ועשיתי ריסטרט, כשהו נדלק הוא פתאום לא יכל להשתתף ברשת באינטרנט ובקבצים אך יכולתי להשתמש במדפסת רשת וגם היה לי PINGים לכל המחשבים ברשת וגם לראוטר ??? דבר נוסף המחשבים האחרים ראו את המחשב אך לו היתה להם גישה אליו בדקתי בהגדרות של הכרטיס רשת אך הכל היה בו תקין חוץ מהעובדה שלו היתה לי…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
משום מה כשאני נמצא למשל בעמוד הראשי של הפורומים רואים בפורום רשתות ואינטנרנט את ההודעה האחרונה שנכתבה בו ומי כתב אותה . אז אני רואה את זה אבל כשאני נכנס לפורום עצמו אז אני רואה רק הודעות מלפני כמה ימים והן כאילו לא מתעדכנות. שאני נכנס לתגובות חדשות להודעות שלי אני כל פעם רואה את אותם הודעות שכבר קראתי והן לא מתעדכנות. תגובה אחת היא מהפורום הזה ותגובה שניה היא מפורום תמיכה טכנית שאני לא יודע אם יש קשר אבל שני הפורומים האלה לא מתעדכנים ואילו למשל פורום וינדוס מתעדכן כרגיל. החלטתי למחוק עוגיות וכשנכנסתי לאתר בתור אורח הכל עבד מעולה ואיך שהכנסתי את שמי ואת הסיסמא שלי זה חזר לאותו מצב וזה ככה כבר איזה 5 ימים. מה אתם אומרים מה קורה פה??
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לחבר שני מחשבים לאינטרנט דרך רשת הבעיה שני מחשבים בקומות נפרדות ע"י כרטיס רשת וחיבור רשת של וינדוס זה לא אפשרי עקב חיווט לא נוח חיבור רשת אלחוטית לא מומלץ כי יש מרחק והבדלי קומה אז מה ניתן לעשות{במחיר סימלי}?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ראיתי שבאתר הרבה הצביעו לFIREFOX כהדפדפן האהוב עליהם, אז החלטתי שגם אני רוצה לנסות אותו. נכנסתי לאתר והוא ממש מסובך אין בדף הראשון לינק להורדה ואני לא יודע איפה למצוא אותו. אז למי שזה לא טרחה בשבילו אני מבקש שיביא לי לינק ישיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
גם לי יש בעיה עשיתי כל מה שכתוב והיה לי בעיה בסוף הלכתי למיקום הקשת שלי ושם לא היה כלום אז אמרת שאם אין שם אז ללחוץ על הוסף מיקום ברשת סבבה לחצתי ולחצתי פעמים next ואז אני מעיין והולך ל workgroup ואין שם בכלל מחשבים !!!! וגם ראיתי פה שאמרת למשהו לכתוב פינג..... הקיצר עשיתי את זה והוא אומר לי replay משהו כזהההה מה לעשות?? (שני דברים שהיו לי מוזרים שאולי בהם היא הבעיה 1)כשנתתי לרשת בכל מחשב אי פי קבוע (כלמר שמתי על ידני) לא מילאתי את כל הדברים שיש כמו : מסכת רשת משנה\ שער ברירת מחדל \שרת dns מועדף\שרת dns חלופי אני אמור למלא תדברים האלה הקיצר לא מילאתי ואז המחשב הגדיר לי לבד את מסכת רשת משנה ל255.255.255.0 וכל השאר נשארו רישים ועוד דבר מוזר שהיה לי אחרי ששיתפתי תיקי…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-