רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סידני זול וטוב שמבצע את כבוד הרפיט ע"י פתיחת רשת נוספת.. כלומר, אני מעוניין לבחור ערוץ אחר מהערוץ בו נמצאת הרגשת המקורית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחובר לADSL במהירות 2.5Mbs, במחשב הנייח - מחובר דרך כבל רשת למודם אני מוריד במהירות איטית, מקסימום 150kbs בבדיקת המהירות גם של בזק בינ"ל וגם של בזק (1@1). עשיתי בדיקה גם עם המחשב הנייד שמחובר דרך הרשת האלחוטית ושם המהירות היא כמו שצריך כלומר 350kbs כך שהבעיה אינה בקו. אני מנסה לפתור את התקלה במחשב הנייח אך ללא הצלחה, סרקתי וירוסים עם Avira ועם Nod32 Online Scan ולא מצא כלום. במחשב גם מותקן Zone Alarm Firewall (ניסיתי לנתק אותו גם בזמן ההורדה ולא השתנה משהו) מותקן גם Windows Defender ו Ad Aware שגם לא מצאו משהו חריג במחשב. ביצעתי איפוס להגדרות של האקספלורר וגם ללא שינוי. חשדתי שאולי הבעיה היא בכרטיס רשת, אז התחברתי דרך מתאם רשת אלחוטי - עדיין ללא שינוי. אין לי אפשרות ל…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה שודרגנו לרוחב פס מהיר יותר של 30 מגה, כחלק מכך - קיבלנו גם נתב חדש מבזק, בתקן N של NetGear. מאז שקיבלנו את הנתב כמות הקליטה של ה-WIFI בבית ירדה משמעותית. הבית שלי הוא דו מפלסי די גדול, כאשר הראוטר כרגע נמצא בקומה העליונה. מכאן יש 2 אופציות: 1. האם החלפת ראוטר לראוטר חזק יותר תפתור את הבעיה? (אם כן, מבקש המלצות). 2. חשבתי לסלול עם HomePlug איזה Repeater זול מאיביי לקומה התחתונה לאיזור מרכזי כמו הסלון. מה אתם אומרים.? מבקש את עזרתכם בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE WNC-0301 עכשיו חיברתי התקנתי עובד הכל טוב, אבל הדרייבר משנה לי את מסך הפתיחה והוא לא נותן לשנות.. למה זה ואיך אני משנה את מסך הפתיחה..? תודה..!
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
יש לי את החיבור של UNLIMITED מאה מגה בחיבור ישיר אני מקבל מאה הורדה והעלאה אבל ב-WIFI אני מקבל 30 מגה הורדה והעלאה, אפילו שאני יושב ליד הראוטר אני עדיין בחודש ניסיון, נגמר ב-24.1 בנוסף, בחיבור אלחוטי כל רגע השידור ב-TWITCH נעצר לכמה שניות עדיין יש לי את החיבור הקודם שהוא תשתית של 15 מגה בזק, וספק 15 מגה אורנג' בחיבור ישיר ואלחוטי אני מקבל 15 מגה מה הסיבה לדעתכם להבדל של 70%?? WPS קשור איכשהו? הראוטר של UNLIMITED הוא בשיטה N הראטור של אורנג' הוא בשיטה G
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת ZONE ALARM מכריזה על מבצע שבו היא תמכור את החבילה המלאה של ZoneAlarm Internet Security Suite במחיר של 9.95$ (כ-42 שקל) למשך 24 שעות. המבצע יחל היום, יום שלישי 14/4 בשעה 4:00 אחה"צ שעון ישראל ויסתיים מחר ב-4:00 אחה"צ. ה-ZoneAlarm Internet Security Suite כולל FIREWALL, אנטיוירוס ו-ANTI SPYWARE. מידע מלא על המוצר יש כאן -- http://www.zonealarm.com/security/en-us/zonealarm-computer-security-suite.htm ניתן להזמין את המוצר במחיר המיוחד הזה בכתובת http://www.zonealarm.com/only24hours ההודעה לעיתונות של חברת ZONE ALARM נמצאת כאן -- http://download.zonealarm.com/bin/free/pressReleases/2009/pr_5.html האמור לעיל אינו מהווה המלצה למוצר אלא הפניית תשומת ליבכם למבצע.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להקים רשת אתרנט ע"ג החשמל, וצריך בחלק מהמקומות יותר מנקודת אתרנט אחת. לא מצאתי בארץ מתאם עם שתי יציאות LAN, ופתאום נתקלתי במפצל הזה. האם זה משהו שיכול להתאים לפיצול LAN לשני מכשירים שונים (ממיר סלקום ו xbox)? (למיטב הבנתי צריך HUB או switch - אבל אולי דברים השתנו...) תודה רבה, אייל
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אני יוכל להשתלט על מחשב אחר ברשת האינטרנט (לא פנימית), בהסכמת הצד השני. למשל לצרכי תיקון בעיות וכו... עדיף תוכנה חינמית, אך אם אין מישהי מומלצת ניתן גם כזאת שצריך לקנות.
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק דגם DGN2200 אני רוצה להגדיר שרק עד 4 מכשירים יוכלו להתחבר אליו בו זמנית (ולא לא דרך כתובות ה MAC) בעצם שה DCHP יחלק עד 4 כתובות... אם זה אפשרי בראוטר זה? אם כן אשמח מאוד להסבר...
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בחול את המכשיר Asus RT-N66U אבל אתמול קראתי איזה כתבה שיש בעיה עם רשימת התדרים שבה המכשיר עובד: http://technation.themarker.com/communication/1.1824569 האם מישהו מכיר את הנושא? האם לא יתנו לי להכניס את המכשיר לארץ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מיתחנן אני חייב עזרה דחוף אני חיברתי את שני הכרטיסים למחשבים וחיברתי כבל די ארוך (13מטר)אני די בטוח שאני התקנתי את הדריברים אז אני לא מבין למה הXP לא עושה כלום אין לי שמץ איך עושים את זה אנא עיזרו לי אני נואש!!!! בתודה THE GYVER
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איזה ספק אינטרנט הכי מועדף ומומלץ ? הערה : לספקי אינטרנט אחרים או נוספים יש לירשום כאן והם יתווספו לרשימה ואז תוכלו להצביע גם עבורן...
-
- 56 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
הורדתי קובץ מאינטרנו אבל גיליתי שאני לא לא צריך אותו איך אני מעלה אותו חזרה?
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני דיי נוב בזה ורציתי לדעת מה עושה כרטיס רשת? למה הוא נועד? *לא יודע אם זה משנה אבל מדובר על כרטיס הרשת של הלוח אם
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הזה למין שרת כלומר אני לעשות שרת ל 1.6 או לונטירלו או סתם לאיחסון קבצים מישהו יכול להגיד איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
בימים האחרונים הושקו שתי מערכות mesh אלחוטיות שנועדו לפתור בעיות כיסוי בסביבה ביתית. מערכות אלה מצטרפות לשתיים נוספות שהושקו יותר מוקדם השנה. האם למוצרים אלה יש סיכוי מול שילוב סטנדרטי של נתב ונקודת גישה אלחוטית? מה היתרונות והחסרונות של מערכות אלה? והאם צפוי שנראה אותן בקרוב בשוק הישראלי? את התשובות לשאלות אלה תוכלו לקרוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=6490
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי עבור המחשב הנייח שיש לי בבית. הצרכים שלי הם טווח קליטה רב, שלא יתנתק ומחיר של עד 130 ש"ח. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הבאים: Edimax EW-7128G - זכה לביקורות מאוד טובות (לא מתנתק, טווח קליטה רב). Edimax EW-7711IN- כנראה שזה דגם חדש יותר (תומך בתקן N), אבל אין עליו יותר מידי ביקורות. אשמח לדעת באיזה מבין השניים הייתם ממליצים לי לרכוש?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני הולך להשתמש ברשת אלחוטית שהיא לא שלי, הולך לשכור דירה ולהשתמש ברשת של בעל הבית על פי חוזה. רציתי לדעת אם יש דרך למנוע ממנו גישה אלי למחשב ולמידע שנשלח מהמחשב שלי. הרי בסופו של דבר הוא שולט ברשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אז ככה: לפני כמה ימים דפדפן האקספלורר שלי חדל מלהעלות אתרים באופן כללי - אין אתר אחד שהוא מעלה. בכל פעם שרושמים כתובת של אתר כלשהו הדפדפן מציג את ההודעה The page cannot be displayed. איפסתי כבר את ההגדרות של הדפדפן, אך דבר לא הועיל. מה שכן - האקספולרר שנמצא באווטלוק פועל מצויין. sos ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי רשת בייתית בין שני מחשבים ... הרשת פועלת וכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הרשת נופלת כלומר יש רשת אבל היא לא פועלת ואז אני צריך להוריד את השיתוף מהחייגן ולהחזיר אותו חזרה ואז היא פועלת. כאילו שכל פעם שהמחשב מתחיל מחדש הוא לא יודע שהחייגן משותף למרות שהוא מראה במל של שיתוף על החייגן. תיהיו גברים ותעזרו !!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב היה לי בעיה רצינית באינטרנט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482762.0 עכשיו דיברתי עם בזק וגם בזק בין לאומי. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אבל לא באלי לשלוח לתיקון וכו.. ראיתי את זה. http://www.pc2.co.il/products/172011 אני יקנה את זה ויחבר את הכבל לשם במקום לזה שיש לי במחשב האם זה יעבוד על הUSB או על הכרטיס הרשת שכבר קיים במחשב? ואם יש לכם המלצות לכרטיס רשת חוטי וUSB אני מאוד אשמח תודה לכל האנשים שעזרו לי עד עכשיו . D LINK 2650u, זה הראוטר שקיבלתי ואם אתם עדיין ממליצים על כרטיס רשת פנימית אז אנא תציינו פה כמה בטווח מחירים 60-140 ככה שלא יהיה יקר מידי ושיתאים לראוטר הזה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-