עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kyury,

שלום, אני מעוניין לקנות בחול את המכשיר Asus RT-N66U אבל אתמול קראתי איזה כתבה שיש בעיה עם רשימת התדרים שבה המכשיר עובד: http://technation.themarker.com/communication/1.1824569 האם מישהו מכיר את הנושא? האם לא יתנו לי להכניס את המכשיר לארץ? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by gyver,

אני מיתחנן אני חייב עזרה דחוף אני חיברתי את שני הכרטיסים למחשבים וחיברתי כבל די ארוך (13מטר)אני די בטוח שאני התקנתי את הדריברים אז אני לא מבין למה הXP לא עושה כלום אין לי שמץ איך עושים את זה אנא עיזרו לי אני נואש!!!! בתודה THE GYVER

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ET,

???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ניר.,

איזה ספק אינטרנט הכי מועדף ומומלץ ? הערה : לספקי אינטרנט אחרים או נוספים יש לירשום כאן והם יתווספו לרשימה ואז תוכלו להצביע גם עבורן...

• 56 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. Started by shrike,

הורדתי קובץ מאינטרנו אבל גיליתי שאני לא לא צריך אותו איך אני מעלה אותו חזרה?

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by roes,

אני דיי נוב בזה ורציתי לדעת מה עושה כרטיס רשת? למה הוא נועד? *לא יודע אם זה משנה אבל מדובר על כרטיס הרשת של הלוח אם

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by CyberBot,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הזה למין שרת כלומר אני לעשות שרת ל 1.6 או לונטירלו או סתם לאיחסון קבצים מישהו יכול להגיד איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by רומן גרוס,

מה המשמעות של פינגים גבוהים ? 100MS עד 400 .

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  10. בימים האחרונים הושקו שתי מערכות mesh אלחוטיות שנועדו לפתור בעיות כיסוי בסביבה ביתית. מערכות אלה מצטרפות לשתיים נוספות שהושקו יותר מוקדם השנה. האם למוצרים אלה יש סיכוי מול שילוב סטנדרטי של נתב ונקודת גישה אלחוטית? מה היתרונות והחסרונות של מערכות אלה? והאם צפוי שנראה אותן בקרוב בשוק הישראלי? את התשובות לשאלות אלה תוכלו לקרוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=6490

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by igal_nazar,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי עבור המחשב הנייח שיש לי בבית. הצרכים שלי הם טווח קליטה רב, שלא יתנתק ומחיר של עד 130 ש"ח. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הבאים: Edimax EW-7128G - זכה לביקורות מאוד טובות (לא מתנתק, טווח קליטה רב). Edimax EW-7711IN- כנראה שזה דגם חדש יותר (תומך בתקן N), אבל אין עליו יותר מידי ביקורות. אשמח לדעת באיזה מבין השניים הייתם ממליצים לי לרכוש?

12. שלום, אני הולך להשתמש ברשת אלחוטית שהיא לא שלי, הולך לשכור דירה ולהשתמש ברשת של בעל הבית על פי חוזה. רציתי לדעת אם יש דרך למנוע ממנו גישה אלי למחשב ולמידע שנשלח מהמחשב שלי. הרי בסופו של דבר הוא שולט ברשת. תודה

13. אז ככה: לפני כמה ימים דפדפן האקספלורר שלי חדל מלהעלות אתרים באופן כללי - אין אתר אחד שהוא מעלה. בכל פעם שרושמים כתובת של אתר כלשהו הדפדפן מציג את ההודעה The page cannot be displayed. איפסתי כבר את ההגדרות של הדפדפן, אך דבר לא הועיל. מה שכן - האקספולרר שנמצא באווטלוק פועל מצויין. sos ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מה התוכנה לצפיה בתמונות הכי טובה?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  15. יש לי רשת בייתית בין שני מחשבים ... הרשת פועלת וכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הרשת נופלת כלומר יש רשת אבל היא לא פועלת ואז אני צריך להוריד את השיתוף מהחייגן ולהחזיר אותו חזרה ואז היא פועלת. כאילו שכל פעם שהמחשב מתחיל מחדש הוא לא יודע שהחייגן משותף למרות שהוא מראה במל של שיתוף על החייגן. תיהיו גברים ותעזרו !!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by שמיר11,

טוב היה לי בעיה רצינית באינטרנט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482762.0 עכשיו דיברתי עם בזק וגם בזק בין לאומי. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אבל לא באלי לשלוח לתיקון וכו.. ראיתי את זה. http://www.pc2.co.il/products/172011 אני יקנה את זה ויחבר את הכבל לשם במקום לזה שיש לי במחשב האם זה יעבוד על הUSB או על הכרטיס הרשת שכבר קיים במחשב? ואם יש לכם המלצות לכרטיס רשת חוטי וUSB אני מאוד אשמח תודה לכל האנשים שעזרו לי עד עכשיו . D LINK 2650u, זה הראוטר שקיבלתי ואם אתם עדיין ממליצים על כרטיס רשת פנימית אז אנא תציינו פה כמה בטווח מחירים 60-140 ככה שלא יהיה יקר מידי ושיתאים לראוטר הזה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  17. Started by Trashold,

שלום חברים, בזמן האחרון אני מחפש פתרון טוב לסנכרון מכונות וירטואליות בין 2 מחשבים פיזיים שונים. אז יש לי את הנייד ואת הנייח. כשאני עובד על מכונה וירטואלית באחד מהם אני צריך למצוא דרך לסנכרן את השינוי למחשב השני. 1)אז בהתחלה חשבתי להשתמש בדרופבוקס. הבעיה שנובעת מזה היא שהוא לא דורס ומסנכרן את הקבצים,אלה מעלה העתק של השינוי . וגם לוקח המון זמן להעלות את המידע. 2) יש אפשרות בVMWARE workstation pro להפוך מכונה וירטואלית למשותפת.(זא שיהיה אפשר לגשת מרחוק עי פורט פורוורדינג לתוכנה עצמה ואז היא מראה לך איזה מכונות משותפות יש לך ומאפשרת לך לעמוד מולם מרחוק ) הבעיה: צריך לבקש אייפי סטטי מהספקית וזה עולה כסף . יש למישהו פתרון אחר שאפשר להשת…

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  18. הכוונה היא לחשבון ליום אחד או אפילו לכמה שעות לראות שהטרקרים שאני משתמש בהם לא חוסמים את טווח כתובות הIP של הספק ושאפשר להוריד במהירות סבירה. בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות ל012 ובהתחשב במצב הטורנטים בחברה (אי אפשר להוריד בכלל במהלך היום, לא שיורד לאט פשוט לא יורד בכלל !!!) אני לא רואה מצב שאני ממשיך איתם. ניסיתי לבדוק איפה החברים שלי מחוברים אבל הם מאותגרים טכנולוגית והתשובה שקיבלתי היא "אני בהוט" בלי להבין מה ההבדל בין ספק לתשתית.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, אני עובד בבית עם שני מחשבים, כל אחד מהם מחובר בכבל רשת לראוטר D-link 2650 U של בזק. המחשב בחדר השני מחובר עם כבל רשת די ארוך, כ- 10 מ' ובו אני כל הזמן מקבל ניתוקים במסנג'ר (במחשב שלי אין את הבעיה הזו), סך הכל האינטרנט במחשב הזה בסדר. הבעיה מסתדרת אחרי שאני נותן ריסט למחשב, אבל אז שוב חוזרת אחרי זמן מה שהמחשב פועל. יכול להיות שהבעיה של הניתוקים במסנג'ר היא בגלל הכבל רשת הארוך? (הגלישה בו היא בסדר גמור רק המסנג'ר מתנתק) ואם כן, אז כרטיס רשת אלחוטי יכול לפתור את הבעיה? תודה ענקית על העזרה. נ.ב. אני מצטער אם הדיון נפתח בפורום הלא מתאים.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. שלום. רכשתי נתב שעל פי הרשום עליו, משדר גם ב 2.4GHz וגם ב 5GHz. מה זה אומר עבור הדיוט כמוני? האם עלי להפעיל את התדרים הללו איכשהו? האם דורש פעולה כלשהי? או שאני נהנה מהיכולת הזאת ישר מן הקופסא? תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. קיבלתי מבזק היום את המודם Eth-Aztech DSL 600E, אני מעוניין להפוך אותו לנתב, ולקנות סוייץ' עם 4 יציאות, האם זה משנה איזה סויץ' אני קונה? כי סכה"כ התפקיד שלו לא כל כך מסובך, האם כל סוייץ' פשוט יוכל לענות על הצרכים שלי? אני מעוניין לחבר בעיקרון 3 מחשבים שהמטרה העיקרית היא שיתוף אינטרנט בלי תלות במחשב הראשי.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by chenrp,

Wireless Mesh Network Wireless Mesh Network (WMN) is a concept that is pushed by companies like Google to create an open and free Wi-fi network in cities to attract people to consume network services and hence to get local advertisements. This network is simple to install and operate. Lets look on it in this work Figure 14: Wireless mesh network a. The nodes in the network supports IEEE802.11n standard. Explain how its opearte and how MIMO antennas are used in this network b. What end users need to do in order to connect itself to the network? How he will get its IP address? c. The network in the drawing demonstarte a Wireless mesh network. Define the needed funcionality…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד HP Pavilion - 14-r201nj ומשהו מוזר קרה לאחרונה. המחשב מחובר לרשת האינטרנט ואף יש גישה מלאה. הבעיה היא שלצורך העניין תמונות, סימלונים וכדומה לא מוצגים ובעצם מופיעים כקישורים שבורים, הבעיה היותר מעניינת היא שהוא מנסה להשתמש בגוגל דרייב ושם מופיעה לו הודעה שהוא במצב לא מקוון ויש צורך להתחבר לרשת האינטרנט. בוצע איפוס לדפדפן כרום והתקנה מחדש של דרייבר כרטיס הרשת, אך ללא הועיל. התקני הרשת במחשב הם: Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet Adapter Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E Network Adapter אודה לעזרה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by adlanm,

שלום התחברתי לכבלים ואני מנסה להתחבר עם הנתב ולא מצליח מישהו יכול לעזור איך למלא ומה בהגדרות בזק בינלאומי כבלים(ערוצי-זהב) נתב Edimax 6104k ואם צריך עוד מידע תגידו עריכה ------ תודה אבל לא תודה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by barhanin,

שלום לכולם קניתי לא מזמן את הנתב הידוע edimax 6524 עם יכולת שידור תקן N איתו רכשתי כרתיס אלחוטי של אותה חברה עכשיו.. כאשר אני מחובר לרשת שלי ואני שם את העכבר עם הסימן של שני המחשבים ליד השעון.. רשום לי שם: 130 MBPS מהירות מקושר עוצמת אות טוב מאוד זה תקין שזה רושם 130? זה לא אמור להיות 300? הנתב עצמו מוגדר לעבוד עם תקני N+G+B יחד גם הכרטיס עצמו מוגדר כך.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.