רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת מהי אופציית ה-Offload TCP_largesend, בדרך כלל כשהיא על ENABLE יש לי הרבה בעיות בהעברה ברשת, וכשאני שם אותה עם DISABLE הכל חלק יותר... אשמח להסבר אם מישהו מכיר\יודע...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
השאלה בכותרת .הבנתי שזה תלוי בתשתית (בזק\הוט) .תקנו אותי אם אני טועה . אגב ,האם המטרה של כרטיס 1 ג'יגה זה בעצם לאפשר להעביר קובץ אחד בנפח גדול או שזה מיועד לתעבורת רשת יותר מהירה כשיהיו רוחבי פס גבוהים יותר ? או שניהם ביחד ?.. תודה ..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , לא ידעתי היכן למקם את הת'רד הזה , אז אם לא קשור לכאן , אנא העבירו . אז ככה , אתמול מחקתי שני מיילים מסל המחזור של HOTMAIL ואלה מיילים שאני חייב אותם כי יש עליהם קבצים שאני צריך לעדכן לפרוייקט . האם מישהו מכיר דרך שאפשר לשחזר אותם ? פעם קרא לי דבר כזה עם קובץ שישב על המחשב ושיחזרתי מסל המחזור עם תוכנת GETDATABACK . הבעייה שעכשיו זה קשור לדואר באינטרנט... אודה מקרב לב לעזרתכם .
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בבית רשת קווית. לאחרונה קניתי מחשב כף יד עם אופציית WIFI. הייתי מאוד רוצה את האפשרות להסתובב איתו בבית ולגלוש באינטרנט בלי לקנות ראוטר אלחוטי. הרעיון שחשבתי עליו הוא לקנות לאחד המחשבים שמחוברים לאינטרנט כרטיס רשת אלחוטי USB פשוט, נניח EW7317UG Edimax, ולגשר או לשתף את האינטרנט שיש במחשב המחובר עם כרטיס הרשת, שישדר למחשב כף היד את החיבור. מה אתם אומרים? יש לכם הצעות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה שאלתי כאן שאלות לגבי תוכנות לשיתוף מחשבים ובפרט לגבי התוכנה המובנית באקס פי - Remote Desktop. קודם כל אני רוצה לומר, שהצלחתי להבין את השימוש בתוכנה, ואני מודה לכל מי שעזר. מאז נכנסתי טיפה יותר לעומק בתחום, ויש לי מספר שאלות קטנות בנושא ברשותכם. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת TeamViewer. בעבודה שלי הטכנאים משתמשים בתוכנה DameWare. אז השאלות הן: 1. מה אתם חושבים על התוכנות האלה ומי לדעתכם יותר מקצועית/ידידותית/פשוטה למשתמש הביתי? 2. האם מישהו מכיר מדריך פשוט לתוכנה DameWare? תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד עם כרטיס רשת (מובנה) INTEL WIRELESS 2200 B/G ליד מקום עבודה שלי יש "נקודה חמה" שאני מהמקום שאני עובד בו לא יכול להתחבר לנקודה. ברגע שאני מתקרב לנקודה רגלית עם נייד אז מתחבר, זאת אומרת אני צריך משהו שיגביר את הכרטיס רשת או עם יש לכם פיתרון אחר מאוד אשמח(המרחק הוא 250-300 מטרים). P.S. אולי אני צריך כרטיס רשת אחר או אנטנה, אם אתם יכולים צורפו קישורים לחומרה. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 21.01.2007 בשעה 20:27:36 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16936&catid=320חשבתי אולי אנטנה כזאת תפתור לי את הבעיה....
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אתר בעברית\אנגלית עם גרפים, תמונות והסברים על רשתות תקשורת. על המבנה שלהם? איך הם עובדים? איזה מכשירים? מה תפקיד כל מכשיר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי סיסמה אשר משתנת כל פרק זמן נתון ואני מחפש ראוטר אשר אפשר יהיה בקלות להחליף בו סיסמה נגיד שיהיה בכל זאת חייגן או משהו כמו כן אם יש כזה אני מעדיף שיתמוך גם ברשת חוטית וגם אל חוטית תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כמו כן האם המהירות שלו היא המקסימלית? http://shop2.outpost.com/product/4860010?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום אני צריך הדרכה איך לחבר את הנתב לבזק 014 ברשת ADSL כיוון שהם לא ממש תומכים חיברתי ושיניתי את ההגדרות לפי החוברת בכרטיס הרשת לא ברור לי בהגדרות של הנתב מה אני צריך למלא ??? הנתב הו של 3COM דגם 3crwer100-75 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לדוד שלי יש מודם של בזק מעאפן עכשיו הצעתי לו שיחליף אותו למודם שהוא גם נתב כי הוא מתכנן לעשות רשת אני הצעתי לו את הECI 312 מה הכי ממולץ והכי חשוב שתוכלו לעזור לי פה לקנפג אותו לנתב תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית ל-2 מחשבים נייחים ומחשב נייד , המחשבים נמצאים יחסית קרובים אחד לשני ואין לי ממד או קומות שונות בבית. יש לי מודם פנימי של GlobespanVirata ואני לא מעונין לעשות קווית בגלל המחשב נייד ובגלל שזה סרט רע לסלול את הכבלים לאורך כל הבית. אני מעונין בהמלצה על נתב בתקציב עד 300.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הראוטר הזה 3Com 3CRWE554G72T-ME 54Mbps Cabe/DSL Wireless Router ? אני מחפש דגם טוב בגלל שאת הלינקסיס אי אפשר למצוא בשום מקום... ועוד שאלה, איך נקרא חיבור אינטרנט דרך הכבלים שלא מצריך חייגן ? אני מדליק את המחשב וישר האינטרנט מחובר והאם כל הראוטרים האלחוטיים תומכים בחיבור הזה או שלא כולם ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ספק - נטוויז'ן 31936 TCP ו-UDP 6278 עושים לי בעיות, מתחברים על LowID. בהתחלה היו סבבה, אולי חסמו אותם?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי אשר אפשר לחבר אליו גם כבל רשת אני רוצה את זה בשביל לחבר את הראוטר למחשב אחד ישירות ושכל השאר יחוברו אלחוטי תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שכשהמחשב נדלק הוא יתחבר עצמאית לאינטרנט? דרך חייגן רגיל של win תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי CSS ואני משחק בשני מחשבים וזה עושה לי קפיצות של פינג מידיי פעם גם שאני משחק BF2. יש נתב עם אנטי לאג או משהו כזה?? נתב עד 500 ש"ח שיכלול אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם...יש לי מחשב נייד עם WIFI וכרטיס רשת עכשיו יש איזו דרך לגלוש בנייד שלי ממקום העבודה...אין לי דרך לחבר אותו לADSL או כבלים איך אפשר לחבר אותו לרשת אלחוטית?או שרק דרך מכשיר פלאפון אפשר?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה עם האינטרנט, למרות שאני מחובר, המחשב מתפקד כאילו אני לא מחובר.. זה אומר ששום תוכנה לא "משתפת פעולה".. אך מצד שני ניסיתי לבדוק את ה Ping אם בכלל קיימת תקשורת ואכן זה עבד! אבל מה לעשות שזה לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש באינטרנט בכלל ? ד.א. אני משער שזה התחיל מאז שהפעלתי סריקה עם Lavasoft Ad-Aware וניקיתי קצת רג'יסטרי עם תוכנה כלשהיא.. הבעיה שאין גיבויים ואי אפשר לשחזר.. גם לא System Restore בכל זאת מה אתם חושבים שאפשר לעשות.. ולא.. לא להתקין ת'ווינדוס מחדש.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אבל רק עם חיבור אחד...כלומר רק כבל אחד אפשר לחבר אליו..ויש את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם....ואני רוצה שלתף את שני המחשבים באמצעות הכרטיס...אז אני יגיד מה אני חושב שצריך לעשות ותגידו לי אם נכון ואם לא נכון תגידו לי בבקשה אם אתם יכולים מה לעשות... הסבר שלי: אני לוקח את הכבל רשת מחבר אותו אל החיבור המובנה בלוח אם ואז לוקח כבל רשת אחר ומחבר אותו אל הכרטיס רשת במותקן בPCI ואז יש לי אינטרנט בשני המחשבים?...\\ נכון או לא?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה ההבדלים בינהם ? קראתי את הויקי וקצת התבלבלתי . השאלה העיקרית שלי האם cat 5 יהיה בסדר לגיגהביט ?
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני מחפש שיטה לפיילשרינג שתיתן לי את המהירות הגבוהה ביותר, ואני מוכן לשלם. עשיתי פרמיום לראפיד שייר, אבל יש שם מגבלת הורדה עלובה יחסית של 25GB לחמישה ימים, בגלל שעברתי את ה20 GB בפחות משלושה (אררר!! הייתי צריך לקרוא את הFAQ... ). בכל מקרה, זה לא מספיק לי. אני מחפש חבילה ללא הגבלת הורדה, ממש ללא הגבלה. ראיתי שיש דבר שנקרא Newsgroups וזה פועל על Usenet. חפשתי קצת מידע, אבל אני עדיין לא מבין בדיוק מה זה ואני אשמח להסבר. אני גם לא מחפש מערכת שבה אני אצתרך להעלות, אלא רק להוריד. *יש לציין שמדובר בשיתוף של קבצים חוקיים בלבד. תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של חברת NETGEAR WPNT834 ראוטר מאוד טוב אפילו זכה במקום הראשון בכל הציונים ב-TOM'S HARDWARE אני מחובר לאינטרנט בADSL 2.5M יש לי 6 מחשבים בבית כולם מחוברים לראוטר 3 מחשבים משתמשים בתוכנות שיתוף עכשיו תמיד בשעות הבוקר הראוטר שובק חיים ואחרי כמה זמן חוזר לעצמו... למה זה? ואיך אפשר לגרום לראוטר לחלק את רוחב הפס בין כל המחשבים כדי שלא יווצר מצב שמחשב שיש לו תכונת פרג יגנוב את רוב רוחב הפס... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, עבדתי כבר הרבה זמן עם הWRT54GL יחד עם התוכנה המקורית שלו ואתמול החלטתי לשדרג אותו לWRT.... בקיצור שידרגתי אותו ביחד עם המדריך של QTEC לגירסה 23SP2 (האחרונה) והכל עבר בהצלחה אבל משום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט, אני מניח שזה בגלל שהופיעו שם דברים חדשים שאולי צריך לסמן/לא לסמן. אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים ומשתמש בחיבור PPTP להתקשרות. צירפתי זוג תמונות עם ההגדרות - אחת מהגירסה המקורית ואחת מהDD-WRT. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה המהירות המקסימאלית שאני יכול להוריד עם האינטרנט שלי. יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ואמרו לי שעושים 187.5= 1500:8 ואני באמת מוריד בסביבות 180K\S :xyxthumbs: אבל לפעמים זה קופץ ל250+ לאיזה שנייה ואז חוזר איך זה הגיוני???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-