רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להוריד קובץ ואני מקבל את ההודעה הבא YOU HAVE A DCC PENDING SET YOUR CLIENT TO GET THE TRANSFER (120sec until timeout) אני משתגע ולא יודע מה לעשות מה שכן חלק מהקבצים זה כן מוריד לי.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מכירים את האתר הזה שנתפח מלא חלונות you are idiot אני חייב את זה בבקשה אנשים
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, האם כדי לקחת את המחשב החזק להיות מחשב ראשי? האם מהירות הגלישה תתחלק ב2? ומה זה כבל מוצלב? תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
פעם עובד פעם לא עובד אתמול עשיתי שיחת קול עם חבר שלי עבד יופי, עכשיו זה לא רוצה לעבוד, לא נגעתי בלום אני יודע שאני רק ברשת... הפיירוול של הראוטר מבוטל וגם של הווינדוס ואין לי פיירולים אחרים. אתמול דיברתי בסקייפ ובמסנג'ר עבד יפה מאוד... ובכלל לא רק אתמול תמיד המצלמה וכו' עבדה אבל עכשיו זה לא עובד.. מה זה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישו חווה את התופעה הזו בשעה האחרונה? התמיכה מודעים לבעיה, אך אין להם מושג מה הגורם. מה שבטוח, נכון לעכשיו, הבעיה הסתדרה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מודם רשת כזה: SpeedTouch 510 - אותו חיברתי לנתב מסוג: D-Link DL604 עכשיו, לא התקנתי את הדרייברים של המודם, כי אני משער שאם חיברתיע את המודם לנתב, אז כל מה שצריך לעשות זה להגדיר את הנתב.. אבל המדריך של הנתב על איך להגדיר וכאלה בכלל לא מובן. התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק בינל" אליהם אני מחובר, הם נתנו לי כתובות DNS, ואמרו שצריך לבחור Dynamic IP. מעבר לזה הם לא אמרו כלום. זה מה שעשיתי, אבל לא הולך, האינטרנט לא מתחבר... מה עושים?!?!?!?!?! תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי בבזקטסטור את המודם אלקטל ספיידטאצ' 510. עד השבוע האחרון,ובמשך 3 שנים אחרונות היה לי אינטרנט בכבלים עם מודם 3COM שתפקד כשרת DHCP וכל פעם שהייתי מדליק את המחשב הייתי מחובר לאינטרנט בלי חייגנים ושטויות למינהם. ממה שקראתי על ה510, הוא יכול לתפקד גם כנתב ושרת DHCP הקטע הזה של החייגן די מעיק. אני כבר כמה שעות מחפש בפורום דרך לעשות חיבור קבוע עם ה510 שלי וללא הצלחה, רוב הטופיקים מדברים על שידרוגים וכו'. מישהו יכול לעזור לי בנושא ? (ניסיתי לשחק קצת עם ממשק הווב של המודם להכניס לו את שם המשתמש והסיסמא שיהיה חיבור קבוע אבל לא יצא...)
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היום ביטלתי את ה FIREWALL של XP והתקנתי ZONE ALARM עשיתי דבר חכם או טעות גורלית?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום שלום, אני משתמש בפיירואלל SYGATE PRO החדש, (אני מניח שהוא חדש אם הורדתי אותו היום) אני מנסה להפעיל על המחשב שלי שרת SHOUTCAST, סתם בשביל להשמיע לחבר פה ושם שיר, עכשיו בתוך המחשב אני יכול להיכנס לאתר של השאוט קאסט רק דרך http://localhost:8000 וזה נכנס וסבבה, אבל אם מישהו חיצוני או אפילו אני פשוט דרך האייפי ולא דרך הלוקאלהוסט מנסה להיכנס, אין הוא לא נותן, עכשיו נתתי לתוכנה של הווינאמפ והתוכנה של השאוטקאסט ALLOW לחיבורים, ובלוג אני רואה 09/08/2004 03:09:14 Allowed 10 Outgoing TCP 82.166.***.*** 8000 10.0.0.43 3871 C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe Normal 1 09/08/2004 03:10:14 09/08/2004 03:10:14 Ask all running apps יעני את זה הוא מאשר אבל מה אני רואה ש…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
החלפתי השבוע את FIREWALL שלי ל ZONEALARM מומלצת... או שעדיף להתקין משהו אחר ...?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שמראה את מהירות הגלישה לא אתר תוכנה והיא מראה את המהירות בצורת גרף ולמטה רשומה המהירות של העלאה וההורדה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער על הפיגור, אבל רציתי לשאול אך אפשר להגדיר את חיבור ה-ADSL דרך מודם ה-b-FoCus 270PR בחלונות אקס.פי באופן אופטימלי. זה נשמע מוזר, אבל אמרו לי שב-XP סוף-סוף יש אפשרות לזיהוי ADSL ולא כמו ב-98 להיות מוגדר כ-ISDN. אז כאשר התקנתי את החיבור דרך דיסק נזק, זה עדיין באופן מוזר הוגדר כ-ISDN. יש לי XP Pro SP1. אם יש איזה משהו שאפשר להציע, אז זה יתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא משנה כבר הסתדרתי אפשר למחוק את התר'ד הזה הובכן במוסד האקדמאי בו אני לומד קיימת תחנת רדיו וההינו מעוניינים לשדר אותה דרך האתר אינטרנט שלהם. השאלה כיצד אני עושה זאת? האם מספיק לי מחשב עם Windows Media Encoder שיחובר לציוד האודיו שם וכן שרת MMS שישדר זאת? או שמע אני זקוק לציוד/תוכנות נוספות? האם בכדי לשדר אני צריך רישיון כל שהוא מטעם מיקרוסופט? אודה לעזרה בנידון. נ.ב. עם ההודעה פורסמה בפורום הלא נכון אז נא להעביר לפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הפכתי את המודם הנ"ל לנתב היום בבוקר ע"פ המדריך הבא :http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/6557.html הגדרתי כל מה שצויין במדריך, אך המודם לא היתחבר לאינטרנט, בנוסף לכך איפסתי (Erase) אותו והוא חזר להגדרות ממש של היצרן ובכלל הוא הישתגע ולא יכל להיתחבר לאינטרנט בשום מצב. הלכתי לבזק והחלפתי אותו בחדש. יש לי: מודם Switch 8 פורטים של Edimax שקניתי אתמול שלושה כבלים ישרים : 1. מהמודם לHUB 2. למחשב שלי 3. למחשב של אח שלי יש כאן מישהו עם המודם הזה שהפך אותו לנתב (ואם זה משנה, והוא גם מחובר לבזק בינלאומי) שיוכל לעזור לי? *חבל להרוס כזה מודם יפה וחמוד וכל הזמן ללכת לבזק ופעם אחת לא יתמזל מזלי ויביאו לי איזה מודם USB לבן ומסריח שנראה כמו עכבר מחו…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ראוטר של EDIMAX שכולל נקודה אלחוטית. חיברתי את מודם האלקטל של בזק לראוטר, שני מחשבים קווית ומחשב אחד אלחוטי. הכול עובד מצוין, אני גולש ומשתף הכול. הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר את הנקודה האלחוטית כ - AP אלא רק כנקודת P2P כל נסיונותי להגדיר את הנקודה כ - AP עלו בתוהו. אשמח להבין את המשמעות המדויקת של PEER TO PEER והאם ניתן לגלוש כך אלחוטית ביותר ממחשב אחד. ואשמח לדעת איך ניתן להפוך את הנקודה האלחוטית ל - AP כדי שחברים יוכלו לגלוש עם הניידים שלהם. תודה. ירון
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אממ אז ככה. יש לי מחשב חדש ובמחשב הראשון יש מודם "מוטורולה" של הכבלים ומאחורי כל מחשב כלומר במחשב בחדר שלי ובמחשב בחדר השני יש שקע של טלפון אז ממה שהבנתי אפשר לחבר רשת דרך קו הטלפון (hpna)?? האם זה נכון? ויש לי עוד כמה שאלות בקשר לרשת הביתית: 1)אם אני רוצה לגלוש באינטרנט מהמחשב המארח יעני לא איפה שהמודם אז המחשב האשי חייב להיות דולק ומחובר לאינטרנט ? או שרק המודם צריך להיות דולק? 2)אני צריך כרטיס רשת במחשב הראשי ובמחשב שלי? כלומר כמה כרטיסי רשת אני צריך בכלל? ואיפה? 3)מה זה נתב router אני לא יודע מה זה 4)מה זה מרכזת ? אני גם לא יודע מה זה.. 5)מה זה HUB ??? 6) ת-ו-ד-ה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בבית.. על הראשי יש אקס פי ובשני יש 98 החיבור הוא איידיאס אל 500 ק"ב.. והמודם נמצא באקס פי. בשניהם יש כרטיס רשת והם מן הסתם מחוברים בכבל.. עכשיו הבעיה היא - שאני שם לב שכשהכבל מחובר והרשת פועלת, המחשב שלי נהיה ממש איטי בייחוד האינטרנט וכל מה שקשור בפתיחת חלונות אקספלורר ואני דיי בטוח שגם מהירות ההורדה עצמה.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לשנות את המצב? אולי יש תוכנה או משהו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
רשת ביתית בן מחשבים של XP. אני מצליח להיכנס ברשת לכונן במחשב השני, אך לא ל- DOCUMENTS AND SETTINGS שלו, זה רושם לי שאין הרשאה או משהו כזה. תודה מראש, יונתן
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מצאתי ב-THG חלק שני של המדריך הזה ל-WINDOWS SERVER 2003: http://www4.tomshardware.com/howto/20040716/index.html האם מישהו יכול לתת קישור לחלק הראשון???
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אתמול ניסיתי לעשות רשת ics בין שני מחשבים לפי המדריך שיש פה ולא כל כך הלך אז בסוף הפעלתי את הוויזארד של ווינדוס והצלחתי לשתף אינטרנט. עכשיו במחשב השרת עם שני הכרטיסי רשת הכל טוב סבבה יש אינטרנט והכל אבל במחשב הלקוח כל פעם שאני ניכנס לאתרים קופצת לי ההודעה ששואלת אם אני רוצה להיתחבר או לעבוד אוף ליין אבל בעקרון יש אינטרנט אני יכול לקרוא אימייל ואני יכול להיתחבר לכל מיני משחקים ברשת. ועוד בעיה היא השיתוף קבצים אני פשוט לא מצליח לראות את הקבצים של המחשב השני קראתי כל מיני מדריכים ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד. בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכ,התקנתי רשת בין שני מחשבים שאחד מהם הוא מקושר לאינטרנט והשיתוף אינטרנט פועל אבל כשאני רוצה להכנס( מהמחשב בלי המודם)למחשב עם המודם הוינדוס אומר לי שאין לי רשות או משהו כזה איך אני מאשר את פעולת השיתוף,האם יכול להיות שמשהו אחר מונע ממני להכנס למחשב ? דרך אגב המחשב המקושר עם המודם יש אליו אקס פי והמחשב השני 98 בתודה TZ
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עד עכשיו הכל עבד בסדר, אבל אתמול פירמטתי את אחד המחשבים (הראשי, בהתחשב במדפסת) ומאז התחילו הבעיות. בעיקרון במחשב שפורמט המדפסת מותקנת ופועלת היטב. בנוסף, שיתוף האינטרנט בין המחשבים פועל גם הוא. הבעיה היא לגרום למחשב הלקוח לזהות את המדפסת דרך הרשת. תחילה ניסיתי פשוט להוסיף אותה דרך Add Printer, ובחירתה דרך הרשת ההודעה הבאה התקבלה - ואחרי שהבוחרים את הקובץ המתאים בדיסק ההתקנה - הניסיון השני היה להפעיל את תוכנית ההתקנה, וממנה לבחור בגישה למדפסת דרך הרשת לאחר שבוחרים באופציית החיפוש האוטומטי, הוא חוזר אחרי בערך דקה עם ההודעה הבאה -
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לדעת את המהירות של המודם תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות אותו למייל של ואללה שמכיל 1 GB אבל לא מצליח להעלות קובץ כזה גדול, ואין יל כח לפצל אותו בWINRAR כי הנמען לא יודע לתפעל WINRAR. איך אפשר בכל זאת לשלוח? (לא אי סי ולא מסנג'ר). האם יש איזה אתר שניתן להעלות לשם קבצים ואז החבר יוכל להכנס לאתר ולהוריד משם את הקובץ?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
first of all i am sorry for typing in english. cause on this computer i don't have hebrew. i need to build a network for the internet connection in my house. i don't want a wireless network due to medical reasons, and i don't want a network with cabels going threw all the house, because i need it to connect to 5 computers. some people told me about a network that will go threw the phone lines, and also threw the electrisety wires. i need to know what is faster, also compare to the wireless system, and maybe sugestions for other network. thanks alot and sorry about the fact that it is in english.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-