רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הגדרתי בבית נתב של ROTAL-RTA1025W, מנסה להתחבר מהנייד באלחוטי. (מותקן Dualboot) עם WINXP אין שום בעיה. כשעובר לVISTA_SP1 מופיע Limited Connectivity גם על IPv4&IPv6. (בחיבור עם כבל מתחבר תקין) יש לציין שעם הויסטה מצליח להתחבר באלחוטי לנתב מדגם זהה בעבודה !! אם כך מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ראיתי פה המון ת'רדים עם תלונות על 014 מהשבועות האחרונים. הרגע ירדתי איתם מהקו. שימו לב, יש תקלה כלשהי בציוד התקשורת שלהם, התקלה נמשכת כבר מעל שבוע (ואין דרך לדעת כמה זמן בדיוק- הם מטייחים. לדעתי כבר מעל חודש המצב הזה נמשך), זה מה שבעיקר גורם לאיטיות לשרתים בחו"ל, ליוטוב שלא זז, וטורנטים חנוקים (מעבר למחנק הרגיל שמקורו ב traffic shaping דפוק) התקשרתי לשירות, מיהרו לפצות אותי בחודש אינטרנט חינם. כנראה שיש שם הנחיה גורפת לגבי המצב. אם מישהו יכול לשפוך עוד אור על מה לעזאזל קורה בבזב"ל, אתם מוזמנים לחלוק. לי אישית נשבר מרצף התקלות הבלתי פוסק הזה (זו התקלה השישית או שביעית בחצי שנה שגורמת לאינטרנט להיות בלתי שמיש לתקופה של מעל יום שלם), ובנוסף לכל בלוג שיחות שלהם גם חסרות פניות…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקמתי רשת ביתית בין המחשב השולחני שלי לבין הלפטופ, ואני מנסה להזרים מידע דרך כונן חיצוני שמחובר למחשב השולחני ללפטופ. אתמול בלילה כשהקמתי את הרשת, ניסיתי להפעיל סרט דרך נגן BS PLAYER במחשב הנייד, כשהסרט היה על הדיסק החיצוני שמחובר למחשב השולחני - הכל עבד בלי בעיה, זה נפתח תוך כמה שניות והשידור היה חלק לחלוטין. היום שניסיתי לחזור על התהליך - ל-BS PLAYER לוקח לפחות 3 דקות לפתוח את הסרט והסרט לא ניתן לצפייה. שום דבר לא עזר, אפילו עשיתי Format למחשב נייד (תכננתי לעשות את זה בלי קשר) ועדיין השידורים איטיים מאד. המהירות של החיבור (בתקן N) נע בין 52 ל-65 Mbps ולא שיניתי שום הגדרות ושום דבר שיכולים היו לגרום לאיטיות הפתאומית הזו. הנתב הוא של TP Link, המחשב הנייד לנובו…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי בעייה כזאת: בNetwork Connections יש לי שני דברים, Local Area Connection וLocal Area Connection2 הראשון תמיד עם X אדום עליו וכתוב בקטן NETWORK CABLE UNPLUGGED. ועל השני זה מתחיל אותו דבר ואז כל פעם משתנה לENABLED וחוזר בחזרה לUNPLUGGED, עד שאחרי כמה שניות או דקות זה מתחבר ועובד מצויין... עכשיו שאני מסתכל נוסף משהו שנקרא: Local Area Connection 2 ב- NOAZ-1 שנמצא תחת INTERNET GATEWAY וזה עדיין עובד טוב... אני בתבל ו012, למישהו יש פיתרון???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (20 giga P2)וחשבתי לעשות אותו ראוטר ושאני יוכל להשתמש בוא גם כמחשב שמוריד רציתי לדעת במה להשתמש בלינוקס או ווינדוס ורציתי גם שאני יוכל לשלוט עליו בעזרת מחשב שנמצא איתו ברשת יש לי כמה כרטיסי רשת בו אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני יודה לו תודה
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט כבלים של עורצי זהב וספק 012. עד עכשיו הייתי תמיד מחובר לאינטרנט ועכשיו 012 עברו לחייגנים... יש אפשורת במקום להתחבר דרך החייגן שהוא יהיה מחובר כל הזמן? (כמו ראוטר..?)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
o.k אז יש לי סיטואציה עם שני תחנות Win98 וחיבור ADSL עם Alcatel SpeedToch Home, דרך אחת זה להפוך את המודם של Alcatel ל Pro?! ואיזו המלצות יש לדרך השניה? (תוכנת Proxy/Gateway) משהו כמו WinGate?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני כבר שעות מנסה להבין איך להחליף IP עם הדבר הזה ופשוט לא מצליח.. אני פשוט חייב להחליף IP.. מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
הבאתי סטרימר (מזרים מדיה ) וחיברתי אותו עם כבל רשת מוצלבאל המחשבבכרטיס רשת נפרד מכרטיס האינטרנט הגדרתי במידת הבנתי את שיתוף הקבצים במערכת הפעלה אבל עדיין אני לא מצליח לראות את הכונן דרך מזרים המדיה פשוט התחלתי להיסתבך בהגדרות ואנני יודע עם הIP שרשמתי בסטרימר הוא קבוע או לא (ציבורי) נאמר לי שאני צריך להגדיר את כתובת עבור הכרטיס במחשב אבל אני לא יודע הייכן מגדירים זאת במחשב אני פשוט אובד עיצות בכול הקשור להגדרות הרשת בויסטה ולא יודע איך להתחבר אני עובד תחת ויסטה בעיברית זקוק לעזרה בהגדרות יש לציין שאני דיי ירוק בכול מה שקשור לרשתות כך שצריך להתחיל איתי מהבסיס תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש כבר פרסומות בקשר לזה, ורציתי לשאול מתי זה יצא באפן מסחרי ולא רק ניסיון לתושבים באיזורים מסוימים. ועוד משהו, אם באזור שאני גר בו יש תשתית רק ל1.5 מגה בADSL, האם זה גם יגביל אותי ברשת החדשה? (הבית חדש נבנה פחות משנה.)
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שלי בפורום אז קודם כל נעים מאוד יש לי שאלה שאני מקווה שהמומחים פה יוכלו לעזור לי... יש לי מחשב בסלון שמחובר ישירות למסך הטלוויזיה, עכשיו אני רוצה לחבר אותו באופן אלחוטי גם למסך בחדר שינה (מפריד ביניהם קיר) האם יש איזשהו חיבור אלחוטי כך שאוכל להעביר את התמונה למסך בחדר שינה... זה בעצם הסטרימר הזה שיס מפרסמים עכשיו? יש משהו דומה כי אני בהוט ולא מתכוון לעבור ליס... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שלום למי שיכול לעזור לי!! רכשתי את המודם לאחרונה ואינני יודע איך להגדיר אותו.. פשוט מאוד מה שקורה הוא חוסם לי את האיי מיול בכך שהוא כותב לי מזהה נמוך וכמו כן חוסם קבלת קבצים האיי סיי קיו.. איך אני מגדיר את המודם ולפתוח אותו שיוכל לקבל ... אבל בתנאי שפיירוול של הראווטר ישאר ! בברכה NB
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום אנשים אני נואש יש לי ICS בבית כשאני רוצה לשלוח/לקבל אי מייל מההוסט של ה ICS אני יכול אבל כשאני מנסה לעשות אותו הדבר דרך קליינט ברשת הפנימית אפשר רק לשלוח, אבל אי אפשר לקבל בשתי המקרים אני משתמש ב OUTLOOK EXPRESS וההגדרות שלה זהות בשניהם גלישה אפשרית בשתי המחשבים ללא בעיות שרת האי מייל שלי הוא mail.bezeqint.net החיבור הוא ADSL של בזק בינלאומי. בזק בינלאומי טוענים ששרת ה SMTP ו ה POP3 אחד הם והוא זה שרשמתי מעלה. מערכת ההפעלה בהוסט היא XP ובקליינט 2000 למרות שגם בקליינט שהריץ XP לא הצלחתי לקבל אי מייל (רק לשלוח). מה עושים ?!?!?!!?!?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בהורדת סדרות יש פתרון לזה כרגע זה על 6.4KB/S
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היה לי בעבר (לפני חצי שנה) רשת בין שני מחשבים. במחשב הראשי יצא כבל עד למחשב השני אורך הכבל משהו כמו 20 מטר כי החדר השני מחוץ לבית בחצר. פירמטתי מאז את המחשב הראשי ובמקום המחשב השני יש לי מחשב חדש,בשני המחשבים יש לי WINDOWS XP PROFESSIONAL. במחשב הראשי התקינו לי גם איזה תוכנה שתקשר בין שני המחשבים(דרך אגב יש לי IDSL),עכשיו כמובן אין לי את התוכנה כי פירמטתי את המחשב,השאלה שלי היא שאם אני צריך רק את ההגדרות ואולי תוכנה עד כמה זה קשה ואיך אם בכלל אני יכול לעשות את זה לבד.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש לי 5 מגה ואני מחובר בבזק בינ"ל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב יש לי רשת אלחוטית שקנויה מנטלינק (netlink). www.net-link.co.il הראוטר הוא RTA300W של חברת אסקי (askey). www.askey.com הראוטר מתחבר לכרטיס רשת של אינטל pro100+ (משהו כזה). חוצמהמחשב שאיליו מתחבר הראוטר יש עוד שני מחשבים שמחוברים ע"י תקני usb וקולטים את האינטרנט. מדי פעם אבא שלי מחבר את הנייד שלו לראוטר דרך כבל usb (לא אלחוטי), כאשר הוא מחבר את הכבל מתחילים להיות לי במחשב התנתקויות מוזרות שלפעמים אני מצליח להתמודד איתן ע"י ריסטרט לראוטר ולפעמים זה פשוט לא מתחבר! גם שפותחים את המחשב שאיליו מחובר הראוטר זה עושה בעיות התנתקות. למישהו זה גם קרה?? פתרונות יש??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כמו שכתבתי בכותרת, אני רוצה להפוך נתב מסוג "Asus AM604G" שישמש בתור "מגבר"(AP) אלחוטי לנתב הראשי של הבית (שהוא בעצם מחובר לאינטרנט), הנתב הראשי הוא מסוג "D-Link dsl 2650U". להפוך את הAsus להיות AP לא הייתה בעיה, עשיתי זאת תיק-תק עם רשת לא מאובטחת (בלי סיסמת כניסה לרשת). גם עם הצפנת WEP הכל עובד חלק, הבעיה היא לעבוד עם הצפנה WPA. קראתי כל מיני תגובות בפורום הזה ובפורומים אחרים לשאלות דומות ולמיטב הבנתי רצוי(ואולי חובה) ששני הראוטרים (הן הראוטר הראשי והן הAP) יהיו אותו דגם בדיוק (או לפחות של אותה חברה), האם זה נכון? האם זה באמת חובה או שישנה דרך לסנכרן בין השניים גם כשאינם מאותה חברה\דגם? המצב הוא כזה שאין שום דרך אחרת לחבר בין הנתבים עם כבל, וכל פתרון אחר שהוא אי…
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני צריך לחבר XBOX למחשב והמחשב הזה מחובר ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך מוצלב...חיפשתי בזאפ וראיתי שיש כל מינ UTP STP משהו כזה... מה לקנות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני צריך או לא לפתוך פורטים בשביל האימיול (0.44). אני משתמש בNAV2005 אבל הגדרתי לו לא לחסום את האומיול. אז איך אני יודע אם אני צריך לפתוח את הפורטים (יש שנים נכון?)? ואם צריך אז איך עושים את זה? (עשיתי כל כך הרבה פעמים חיפוש ולא מצאתי את התשובה) ד"א האומיול מחובר (חצים ירוקים) והID הוא High. אבל ההורדת לא עוברות את ה 1KBPS תודה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם המהירות של רשת אלחוטית תיהיה אותה מהירות כמו שאני יחבר את המחשב שלי בחיבור חוטי עם כבלים? ועל איזה ראוטר אלחוטי אתם ממליצים? יש לי אינטרנט כבלים 1.5 ומחשב נייד של לנובו
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעית מהירות באינטרנט האלחוטי. ברשותי מהירות של 12 מגה דרך הוט והספק שלי הוא 012. הגלישה במחשב הנייח שלי היא בסדר אבל כאשר אני מחבר כל מכשיר שתומך ב wi fi הגלישה וההורדה עצמה היא מאוד איטית! ניתן לציין שבכל מכשיר שאני מנסה לגלוש או להוריד כל סוג של תוכן הוא בקרבת הנתב והקליטה במכשיר היא מלאה. יש למישהו מושג למה זה קורה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המרחק שלי מהמרכזיה של בזק או עד כמה התשתית אצלי תומכת\יכולה לתמוך ?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-