רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
איך ניתן לחלק משאבי רשת של פורטים היוצאים מהראוטר? הראוטר הוא של חב' אדימקס קווי בלבד עם 4 פורטי יציאה.. תודה !
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי רשת עם 3 מחשבים שעד היום כולם היו מחוברים הכל טוב ויפה. הייתה לי בעיה באחד המחשבים ונאלצתי לתת אותו לתיקון במעבדה (לא קשור לתקשורת, בעיות זכרון) והחברה שם התקינו לי את ה WIN מחדש. שאני הייתי מתקין על כל אחד המחשבים בבית WIN אז ה WIN היה מוצא אותם ברשת ללא שום בעיה, עכשיו שהבאתי את המחשב מתיקון ואני מנסה לגשת לקבצים מהמחשב הבעייתי אני פשוט לא יכול (מ 2 המחשבים האחרים אני כן יכול לגשת למחשב הבעייתי). יש אינטרנט במחשב הבעייתי אז זו לא בעיה תקשורת, משום מה במחשבים שעובדים טוב יש במאפיינים של התקשורת ICS, במחשב הבעייתי ה ICS לא מופיע. מה אפשר לעשות חוץ מלבצע make new home or office network או איך שלא קוראים לזה כי ניסיתי את זה אלף פעם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב של הספרייה (שהוא חלק מרשת מוגנת) אני רוצה להתקין אמיול. איך אדע איזה פורטים להגדיר כדי שלא יהיו תחת פיירוול?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אנטנה מכוונת לתקן 802.11b/g, מישהו מכיר איזה חנות מכוונת ישראלית, או מקום (רצוי במרכז הארץ) שמוכרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה בכדי להשתלט על המחשב מרחוק באופן מהיר יותר..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי קודם כל כמה שאלות.. יש לי אינטרנט 1.5 מגה.. ויש רשת אלחוטית בין 3 מחשבים.. אז השאלה היא האם המהירות של ה-1.5 מגה מחולקת ל-3 המחשבים או שלכל מחשב יש 1.5 מגה??? אם זה מתחלק אז זה באופן שווה??? ועכשיו לביעה.. הביעה היא שההורדות מאוד איטיות.. (15 מתוך 150 בערך) מה הבעיה?איך מסדרים אותה? תגידו זה נכון שלפעמים בהורדות כתוב נגיד שזה מוריד על 130 וזה בעצם מורידעל יותר/פחות??? תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לחומרה אבל רציתי לקבל חוות דעת ממכם אני מחפש חברה טובה או מישהו מקצועי שתבנה לי אתר בסגנון אתר מכירות פומביות וחברה שתספק שירותים של חיוב כרטיסי אשראי פשפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כמובן מלא מלא מלא מישהו מכיר? יכול להמליץ? לתת טיפים? אם יש פה מישהו שבאמת תותח בבניית אתרים ותחזוקם אנא צור קשר למייל idan_il15@yahoo.com
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה הכל עבד טוב ויפה עד שפתאום אני גולש באינטרנט כמו צב ומוריד בקצב של 30K מתוך 250K אני משתגע התקשרתי לתמיכה ואין להם פתרון בשבילי מישהו יכול לעזור ? אין SPYWARE והכל בסדר במחשב...
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
איזה תוכנה טובה מאפשרת להתחבר למחשב אחר בLAN שלי? משהו כמו remote desktop או vnc אבל למחשבים בתוך הLAN
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים ויש בהם כרטיסי רשת אלחוטיים עכשיו אני רוצה לעשות רשת אלחוטית peer to peer בין שניהם... איך אני עושה רשת עם הממשק הרשת של ווינדוס... אני ניסיתי את כל האפשריות אבל הוא לא מוצא לי אותם ברשת אם אפשר הסבר למערכת הפעלה באנגלית.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האינטרנט שלי מתנתק כל חצי שעה ולמרות שהזמנתי טכנאי והוא החליף כמה דברים זה לא עזר וגם ניסיתי לשנות הגדרות מזה יכול להיות??
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית ורציתי לדעת איזה ראוטר (אלחוטי) כדאי ליקנות וגם איזה כרטיסי רשת (ל 2 מחשבים) אני צריך.. המרחק בין המחשבים הוא הקרוב יותר הוא 3 מטר והרחוק יותר הוא בערך 15 מטר... תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ב XP ישנו Patch שתורם להגדלת ה Connections מ 10 ל 50 ויותר, דבר שהיה לעזר רב במיוחד באימיול. האם גם בויסטה ה Connections מוגבלים? ואם כן האם ישנו איזה Patch עבור זה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה זאת אומרת הפיכת מודם לנתב? מה הוא יכול לעשות לאחר מיכן???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לבאי הפורום, (מתנצל מראש על הבורות) לא מזמן התקנו בעסק מצלמות אבטחה שניתן לראות מה קורה בעסק דרך האינטרנט, הותקן במחשב כרטיס מיוחד לכך ומצלמות (אם יש צורך בפרטים נוספים אנסה לברר). בכל מקרה נאמר לנו ע"י המתקין (ואף קראתי פעם מאמר על כך) שמהירות החיבור לגלישה בעסק לא תושפע כי הדבר נוגע אך ורק למהירות ה UPLOAD של החיבור ולא למהירות ה DOWNLOAD (יש לציין שאנו מחוברים במהירות של 1.5 באינטרנט זהב ללא UPLOAD מוגבר, החיבור הרגיל). אך לא כך הדבר, בכל פעם שמתחברים מהבית מהירות הגלישה בעסק הופכת איטית ובלתי נסבלת! נאמר לנו ע"י המתקין כי עלינו לשדרג את מהירות החיבור (מה שנראה כפתרון סביר ביותר) אך מכיוון שאיני סומך על הבחור (מסיבות כאלו ואחרות) הייתי מעוניין בחוות דעת מקצועית …
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
במצב דוס בזמן סיום הבדיקה חלון התוצאות נעלם איך ניתן לגרום לו להשאר חלונות איקס פי פרו
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הדגש הוא על פינגים למשחקי רשת מן הסתם.. בבקשה לא להצביע סתם ל-2, נתתי אופציה ל-2 הצבעות למשתמשים שבאמת התנסו עם 2 חברות ניסיון אישי חיובי ולא שמעו מהחבר של הדוד של האמא של החברה. בקיצור הבנתם את הרעיון
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית. הגדרתי תיקיה משותפת באחד המחשבים (לא תיקיית "My Shared Folder"), וכדי לאפשר את השיתוף הפעלתי את הישום Network Setup Wizard בכל המחשבים האחרים (שנמצא ב- My Network Places). עד כאן הכל בסדר והשיתוף פעל. ללא קשר, לאחרונה נהגתי להשתמש בישום Remote Desktop בכדי לשלוט במחשבים האחרים מהמחשב שלי, ומאחר שמצאתי תוכנה אחרת ידידותית יותר מזו, החלטתי למחוק את הישום. לשם כך נכנסתי ל- Control Panel, משם ל- Add or Remove Programs, משם ל- Add/Remove Windows Components, משם ל- Internet Information Services והסרתי את הישום World Wide Web Service. מאז שמחקתי את הישום אני לא יכול יותר לראות את התיקיה המשותפת, שהגדרתי ב- My Network Places (רק המחשב שלי לא יכול)…
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר שלהם והוא עבד טוב אך לאחר זמן מה הוא לא עובד כאילו יש לו חשמל והנורות עובדות אבל שאני מחבר את המודם ואת המחשב השני (יש לי שניים שמחוברים אל יש 4 יציאות) אז הוא אומר כאילו המחשבים לא מחוברים ואין אינטרנט אך שאני מחבר את המודם למחשב יש אני מקבל את האינטרנט החלפתי כבלי רשת אך דבר זה אינו עוזר יכול ליהיות שנשרף הראוטר?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת אלחוטית בתדר 2.4 ג'גה הרץ. האם מכשיר העברת אודיו וידיאו מסוג TR-2470 הפועל באתו תדר יגרום להפרעה בתקשורת לאינטרנט ? היה לי בעבר נסיון לא טוב עם מכשיר טלפון אלחוטי בתדר 2.4. לינק למכשיר הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לצוות... אני לא בטוח שזה המקום לשאלה שלי אז סליחה אם לא... ואני אפרסם גם בפורום תוכנה אם צריך אבל כל השרתים שאני מכיר הם שרתים לאתרים... ואני צריך שרת שאני אעלה אליו הרבה תיקיות אבל שלא שוקלות הרבה והוא יריץ קובץ מסוג EXE ויהיה לו אייפי או כתובת שאנשים יוכלו להתחבר אליו.... למעשה שישמש כשרת למשחק רשת. זה משחק רשת ממש קטן ששוקל מקסימום 9-10 מגה תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בבית מצלמת רשת של לוגיטק ומחשב שפועל ומחובר לאינטרנט 24/7. מה שאני צריך זה איזשהו דרך לצפות מהעבודה במה שקורה בבית דרך מצלמת הרשת שלי. אפשרי? איך?
-
- 5 תגובות
- 19.8k צפיות
-