רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
במשחק TACTICAL OPS אני תמיד הייתי מקבל פינגים נמוכים. אתמול פתאום קיבלתי גבוהים. ניסיתי לעשות RESET למודם ולמחשב וחיברתי שוב את כל הכבלים ועשיתי בדיקת מהירות. מה יכולה להיות הבעיה? אולי כבל הרשת דפוק? ועוד בעיה: במשחק, יש רשימה של שרתים שאליהם אפשר להכנס. לאחר התקנה של VISTA (אולי זה לא בגלל זה.. לא יודע) אני מקבל את הרשימה לאחר כ 5 דקות ובמערכת הקודמת(WINXP שוב אני לא יודע אם זה קשור) הייתי מקבל את הרשימה ב5 שניות! מה עושים? אולי משהו לא טוב? יש לציין שהייתי מתחבר תמיד בחייגן של 012 אך עכשיו בVISTA אין חייגן. אולי לא הגדרתי את ההגדרות טוב? (שוב, בדיקת מהירות סבבה וגם אימיול עובד טוב...) עזרה בבקשה. :'(
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני משחק הרבה משחקי רשת ויש לי הרבה בעיות (לאגים,דילי ועוד) ורציתי לדעת אם חוץ מהמהירות גלישה עוד משהו משפיע על האינטרנט? חיבור קווי\אלחוטי,הראוטר או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי- Edimax BR-6204WG והוא ממש גרוע, יש לאגים לחו"ל, מתנתק משרתים למשל ב- GTA וב- Battlefield BC2 יש לאגים, אי אפשר לשחק נורמלי. גם עשיתי הפניית פורטים וזה עזר בכך שלא יתנתק, אבל יש לאגים. יש לי תשתית בזק 10 מגה NGN וספק אקספון 4 מגה. האם אני יכול לקחת מבזק ראוטר בלי תשלום ? איזה כדאי בשבילי ?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמבחינה לוגיסטית לא יכול להתחבר לאינטרנט הייתי רוצה לקבל המלצה על כרטיס רשת פנימי עד 100 שקלים הראוטר נמצא במרחק של כ-5 מטרים
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחובר בתשתית הוט לבזק בינלאומי יש לי רשת בבית המורכבת מPS3 בסלון ומחשב נייח בחדר + לפטופ של אחי שמגיע בסופ"ש, שחוברה עד עכשיו בראוטר של 3com 3CRWER100-75/ המרחק בין הסלום לנתב הוא פוחות מ10 מטרים ויש רק קיר אחד שמפריד ביניהם. לפני כחודש קניתי בבאג את הראוטר לאחר שראיתי בזאפ המון ביקורות טובות עליו. לצערי הראוטר לא תקין וסבלתי ממנו במשך כמה שבועות טובים :'(. כרגע קיבלתי אישור לקבל זיכוי על הראוטר ברשת באג, ואני לא רוצה לעשות טעות בלקחת סתאם ראוטר אחר שאני לא יהיה מרוצה ממנו. ה 3com עלה 250 ויש ראוטרים זולים ממנו של אדימקס ושל Dlink אבל לא איכפת לי להוסיף כסף ולקנות אחד יותר טוב אם הוא שווה את זה. אלה הנתבים שיש שם http://www.bug.co.il/resu…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום התקנתי wireless router modem של חברת Level 1. בהתחלה הכל עבד כמו שצריך, כאשר הלאפטופ מחובר בWIFI והמחשב השני (ישן יותר) מחובר ישירות. אחרי שעידכנתי את ה-DRIVER של WIFI בלאפטופ התחילו הבעיות, בינתיים החזרתי את מה שהיה קודם. בכל מקרה המצב הוא כזה, האינטרנט עובד אבל כל כך איטי שמשהו לא בסדר ולפעמים זה נראה כאילו הוא לא עובד בכלל, גם אם אני מחבר אותו בכבל, ישירות לROUTER, לכן אני מבין שזה משהו יותר כללי שנדפק בלאפטופ. המחשב השני עובד בסדר גמור, למרות שאין לו WIFI אז אני לא יכול לבדוק. יש למישהו רעיון מה לעשות??? מחשב: HP Pavilion ze2140ea עם חיבור Wireless 2200BG מובנה תודה אלון
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הי, יש לי שני מחשבים בדירה שאותם חיברתי יחד: המודם של בזק הפכתי ל-Router. קניתי Switch פשוט. חיברתי את שני המחשבים והמודם ל-Switch בכבלים רגילים. והאינטרנט עבד נפלא (עבדתי לפי המדריך ב-Fresh.co.il). בחיבור זה, לא הצלחתי ליצור רשת פנימית. קראתי את המדריך שמופיע באתר לחיבור רשת פנימית, ושם כתוב שצריך לחבר כבל מוצלב בין המודם ל-Switch. הבעיה החלפתי את הכבל הרגיל בין המודם ל-Switch בכבל מוצלב ונורת ה-Lan 10/100 כבתה. האם זה אומר שהכבל פגום? שאלה נוספת שמתי לב שבמדריך הוא כותב שיש להגדיר חייגן VPN - האם זה אומר שאין להשתמש ב-B Focus כחייגן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי ביטורנט ופתחתי לו טווח פורטים.. עכשיו הוא שואל אותי אם להשתמש בUDP ובעצם הטווח פתחתי על TCP ואי אפשר לפתוח עוד טווח זהה על UDP אז עשיתי טווח על BOTH. אני רוצה לדעת אם הביטורנט משתמש בUDP .. יש איזה טסטר לראות שהוא פתוח ואין בעייה?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום .. יש לי ראוטר של אדימקס שמחובר ל-3 מחשבים. שאני מנסה לשלוח בתוך הרשת כלומר בין המחשב שלי לשל אחי אני מקבל מהירות העברה מאוד נמוכה.. כאילו אני שולח אל מחוץ לרשת איך אני יכול לסדר את זה ? דרך ההגדרות של הראוטר ? פיירוול ? ההגדרות של המחשב השולח / המקבל / שניהם ? ואם אי אפשר איך אני יכול לעשות שיתוף תיקיות בין Vista ל-XP לי יש ויסטה לאחי XP ולמחשב השלישי XP אולי יש Pepole Near Me ב-XP אולי בשם אחר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם. מזה תקופה ארוכה מאוד שאני סובל טרור וחוסר מקצועיות מהספק הנוכחי שלי. עקב חוקי הפורום אני לא יכול לחלוק את האמת עליו אז אני אבקש המלצות לספק אינטרנט כלשהו רק לא נטוויז'ן. ;D לאחר מכן מה חשוב לי בספק... 1) שיהיו מקצועיים, להגיד לי שכל תקלה לנתק את הראוטר זה לא לעניין. 2) שיהיו אמינים, לשקר לי שההוראת קבע בבנק לא תקינה למרות שהם לא ביקשו כסף זה לא מקצועי. 3) שיהיה ביצועים טובים עם שרתים בחו"ל, אינטרנט של מגה וחצי ופינגים של 400+ בכל שרת משחק מחול זה ממש לא לעניין. 4) שיהיה איכותי, זה בלתי נסבל שאינטרנט מתנתק פעם בשבוע שבועיים ושאני מדבר עם התמיכה הם אומרים לנתק לחבר ושטויות ובלי שאני אגע איך שאני סוגר את הטלפון זה מסתדר. 5) בלי הגבלה מטופשת על כמות ההורדה החודשית…
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens Amilo m1450g אני מעוניין לגלוש באינטרנט בצורה אלחוטית בבית, כמו כן בעתיד הקרוב יתווסף מחשב נייד נוסף שיצטרך גישה אלחוטית לאינטרנט. 1. להבנתי, הנייד שלי מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי פנימי, ולכן עלי לרכוש רק רטואר אלחוטי, נכון ? 2. האם זה משנה אם אני מחובר דרך הוט / YES והאם זה משנה דרך איזו חברת אינטרנט אני מחובר ? (להבנתי, כל הפרטים הנ"ל לא משנה, מכיוון שהראוטר פשוט מחובר מכניסת ה WAN למודם, וזהו) במידה ורלוונטי : הוט ואינטרנט זהב. 3. אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי פשוט, זול וטוב שעושה את העבודה, עם ממשק WEBי נוח לקינפוג, שיהיה אפשר להגדיר הצפנה סבירה וזה הכל :-) אין בדירה ממ"ד ו/או מכשולים כלשהם. 4. כמו כן, במידה ומותר, אשמח לקבל המלצה לחנות א…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ושלי הוא השרת ,עכשיו אני מעוניין להקצות לאימיול עד 50 אחוז מהפס אינטרנט שיש לי על מנת שהמחשב השני יוכל לגלוש נורמלי וגם אני , איזו תוכנה הכי פשוטה להגדרת דבר כזה? [שמעתי על BANDWITH ו NET LIMITER] אם אחת מהן ,איזו?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי מחשב אם 2 כרטיסי רשת מובנים האם ניתן לנצל 2 חיבורים בו זמנית לדוגמה תוכנת שיתוף על אחד וגלישה בשני או לאחד אותם BRIDGE CONNECTION אם כן האם נדרש קינפוג מיוחד
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הנה תחילת השירשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494844.msg4239528#msg4239528 וההמשך איש של סיסקו המליץ לי על שני ראוטרים מסידרה 800 של סיסקו דגם 881 או 861 ואיש של דלינק המליץ על פיירוול דגם DFL260E או על ראוטר דגם DSR500 מבין הארבעה האלו מה הכי טוב חרשתי את הרשת ולא מצאתי אפילו מדריך אחד או מפרט של שני הסיסקו אפילו לא באתר שלהם כך שאין לי בדיוק איך להשוות רק להיסתמך על מילה של מישהו איזה מבין הארבעה האלו הכי קל לקנפג חשוב לי שיהיה תכונה של QOS לפי IP איך קוראים לתכונה הזאת במפרט של הראוטר {לא ראיתי משהו כמו QOS BASED IP}
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים DLINK 655 וקניתי חדש רק היום Linksys E3000 בחיבור עם חייגן L2TP אני לא מצליח לעבור את ה 14MB והנקודה היא שעד עכשיו זה עבד מצוין לא משנה עם איזה ספק. הדבר השני הוא כשאני שם את הראוטר על DYNAMIC IP DHCP ומתחבר עם החייגן של הוינדוס אני מקבל את כל המהירות 16MB. וגם כשאני בלי חייגן של הוינדוס אני מקבל את המהירות מהתשתית הוט. מה השתבש פה אני לא יודע, וזה לא המחשב כי ניסיתי 2 כרטיסי רשת בשני המקרים אותו דבר וגם באלחוטי זה קורה. וגם ניסיתי 3 ספקים לפחות בכולם זה קורה כשהחייגן ב L2TP בראוטר.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית עם נתב ASUS שמוגדר כAP (אחרי מודם + מתאם שיחות VOIP) מחוברים לרשת מחשב אחד נייד ומחשב אחד נייח שממנו אני רוצה להעביר קבצים לנייד (שניהם מחוברים באלחוט) מה שאני עושה זה sharing של קבצים מסויימים שאני רוצה להעביר והקצב העברה הוא בסביבות 1 מגה לשנייה האם זה תקין לרשת אלחוטית? זה אמור להיות 100 מגה בLAN לפי מה שאני יודע... ואם זה לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן את העניין? תודה מראש וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום, (אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה למקום הנכון) רקע - אני סטודנט למחשבים. לפני כמה זמן עלה לי רעיון, עבדתי עליו הרבה מאוד וזה התוצרים מדובגים ועובדים (כל הבדיקות מול שרת ומסד לוקלי כמובן): 1. תוכנה בג'אווה שמנהלת (צריכה מדי לילה להוריד קצבי מידע וכו') מסד נתונים - כרגע המסד לוקלי ב- PC הפרטי... 2. עוד תוכנה בג'אווה שהיא מעין web service שהלקוח פונה אליה, היא דרך גישה למסד יודעת לעשות עיבוד ולהחזיר תשובה. 3. לקוח - אפליקציה, כרגע אנדרואיד (לכן כל השאר בג'אווה גם כן...). הייתי רוצה ממש להפיץ את זה - אם זה רק אפליקציה זה לא בעיה, הבעיה שיש פה צד שרת (שכולל "אפילו" מסד...). אשמח לכל עזרה באיך אפשר להמשיך מפה (כרגע ולו בשביל הקטע יכול להשקיע אפילו עד אלפי שקלים בודדים לנ…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3, אני רק צריך להוסיף לו כונן קשיח והוא יעבוד מצויין. רציתי למכור אותו אבל שיניתי את דעתי והחלטתי להשאיר אותו אצלי, לתת לו להיות דלוק 24 שעות ביום ושאימיול תהיה פתוחה בו כל הזמן. אני כמובן אצטרך להקים רשת בין המחשב הישן הזה לבין המחשב החדש שיש לי. אבל רציתי לדעת אם אני אדליק אימיול 24 שעות במחשב אחד, אז מהירות האינטרנט במחשב השני תהיה איטית? במיוחד במשחקים? יש לי 1.5MB מהירות אינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי קיטועים וסקייפ ויש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS.... מה אפשר לעשות? הקליטה היא נמוכה האם זה בגלל זה ?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם WinXP Pro, מחוברים עם כבל רשת מוצלב ושני כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם USB עם חייגן (כלומר יש בו שני Local Area Connections) שני המחשבים מזהים את החיבור (קופץ לי הסמל של ה- Local Area Network) הפעלתי בשניהם את אשף הגדרת רשת ב- XP, רשמתי בשניהם את אותה קבוצת עבודה ועשיתי restart. אח"כ שיתפתי כמה תיקיות בשניהם וניסיתי לראות אותם במיקומי הרשת שלי, וגם ניסיתי לראות את המחשב ב- "מחשבים ברשת שלי", שיחקתי עם ההגדרות שעה אבל כלום.... מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
ה-ICQ עובד לי.. אבל אני לא מצליח להכנס ל-EXPLORER ולא נגעתי בכלל בהגדרות שלו מישהו יודע מה הבעיה??? ניסיתי עכשיו לשנות את ה- IP דרך ה פורטוקול וזה גם לא עזר :-\
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לא יודע , יש לי בעיה מוזרה..שכמעט בכל אתר..המחשב מנסה לגשת ל LOCAL HOST (IP פנימי) או פשוט ל 127.0.0משהו... וכתוצאה מכך המון תמונות לא מופעיות..אתרים לפעמים לא עולים.. ואני רואה המון מקומות עם איקסים במקום תמונות (מקומות שאני לא יכול לגשת אליהם) כאילו שיש משהו שחוסם אותי.. אני אפילו לא רואה את הסמלים של "חדש" בפורום.. פתרונות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני יודע שכבר הרבה שאלו את זה פה לפניי אבל לי יש בעיה מוזרה שלא הצלחתי לעלות עליה לא בעזרת כל התרדים הישנים וגם לא בעזרת בזק שהיו איתי על הקו.. ככה יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 אולטימט , וראוטר 2WIRE מהישנים, עשיתי פירמוט למחשב שמתי תווינדוס החדש הורדתי את האימיול הרגיל 0.50 החדש ואני פשוט לא מצליח להיות במצב רגיל ,אני כל הזמן בLOWID . ביטלתי את החומת אש של הווינדוס , נכנסתי לראוטר ושמתי אותו על מצב שכל הפורטים יהיו פתוחים בלי הגבלה . ועדיין כלום לא עוזר , שמתי איפי סטטי רשמתי את הפורטים באימיול ולא עוזר כאילו משהו חוסם אותו . יש אולי עוד איזה שהיא פיירוול במחשב שאני לא יודע עליו? (לא התקנתי עליו כלום המחשב ריק לגמרי ,והפייר וול של הווינדוס כיביתי אותו).. ממש מציק הדבר הז…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב! כבר תקופה ארוכה מציקה לי השאלה איך מתנהלת תקשורת דו כיוונית בכבל קואקסיאלי בודד שמתחבר למודם כבלים.. יכול להיות שיש שם ריבוב של תקשורת דו כיוונית, משהו בסגנון FDM?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב אחרי ששדרגתי לעצמי את הכרטיס מסך החלטתי להעביר את הקודם למחשב של אחותי.. חיברתי אותו הכל עלה יפה ועבד סבבה,אבל שמתי לב שהאינטרנט פתאום לא עובד,ועל מצב של "Cable network unplugged"... הלוח אם הוא Onboard. הקטע שהוא כן מחובר,הכל מחובר,ניסיתי לנתק ולחבר הכל אבל לא עזר.. הדבר היחידי שאני מצליח לחשוב עליו זה שזה אולי בגלל הספק כח. עזרה ודחוף,תודה מראש עריכה: עשיתי נסיון והעברתי לכרטיס מסך המובנה שהיה קודם אבל לא עזר..
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-