עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by N-KiNG,

קודם כל אני מצטער על ההקפצות של האשכול הקודם.. פשוט הקםצתי בגלל חוסר סבלנות.. אז בקיצור יש לי בעיה של פינגים בחו"ל יש לי נתב והוא עושה לי בעיות.. של פינגים ולאגים.. ניסיתי לפתוח פורטים וזה לא עוזר... ציטוט מהאשכול הקודם: יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  2. ראוי לציין שאני עובד עם נתב LINKSYS WRT54G (כן אני יודע...) בכל אופן האם הIP STATIC בסדר? XP וספק BEZEQINTN ומודם SAMSUNG E-300 תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by J.Dog-Christ,

היי, אני מתכנן לקנות את הראוטר הזה בקרוב ורציתי לדעת האם הוא מסוגל להריץ במקביל בכמה מחשבים תוכנות כמו אימיול שידוע שגורמות לניתוקים בהרבה ראוטרים ובנוסף, רציתי לדעת אם מישהו יודע מה מגבלת הראוטר להעברת פורטים? אם יש כזו. [עקרונית אני זקוק לראוטר שמאפשר לי להעביר הרבה מאוד פורטים.... כמה שיותר יותר טוב] ולסיום, האם יש ראוטר משתלם יותר בטווח המחיר [מבחינתי עד 350 ש"ח] אפילו לא אלחוטי, שעונה על הדרישות שכתבתי ...... תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by kobi_af,

שלום יש לי מודם כבלים ללא חייגן , לפני כמה זמן פירסמתי פה הודעה איך אני יכול לשנות ת ip שלי , הצלחתי לשנות בעזרת מדריכון שמישהו נתן לי פה אבל הבעיה שאני יכול רק להשתמש בשתי IP כלומר שאני עכשיו מחליף וזה חוזר לקודם ושאני מנסה לשנות זה חוזר למה שעכשיו למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  5. שמוציאים את את החשמל מהמודם רק אז האיפי משתנה?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by Sex$Booster2007,

היי יש לי אינטרנט בזק ADSL 2.5MB ורציתי לדעת באיזה הגדרות לשים את הUTORRENT להורדה הכי מהירה שיש אם מישהו יודע בבקשה.

7. Started by SHPATS,

היי אנשים! לא מזמן התקנתי רשת אלחוטית של rotal 1025w. יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לרשת, וכאשר אני מוריד בשני המחשבים במקביל, מהירות ההורדה מתחלקת (יש לי 1.5 מגה, כל מחשב מוריד במקביל רק עד 80-90 K). כמובן כאשר שאני מוריד רק במחשב אחד, מהירות ההורדה כפולה. האם יש דרך לך ששני המחשבים יורידו במהירות מירבית במקביל? בתודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by JHONLEV,

הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by Aviv C,

אני מחפש כתבה של Ynet מחשבים על אתרים חינמים שאפשר לאחסן בהם אתרים. חיפשתי מלא זמן אבל לא הצלחתי למצוא. אני בטוח שהכתבה קיימת (או לפחות הייתה קיימת) כי קראתי אותה כשהיא התפרסמה. מישהו יכול למצוא לי אותה?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. שבת שלום לכולם יש לי חיבור 1.5M בכבלים דרך NETVISION... ולפעמים הוא ממש זוחל (עכשיו למשל אני מוריד על משהו כמו 7 KB משרת מהיר) הרצתי גם כמה בדיקות בכל מיני אתרים והתוצאות עגומות.... השאלה שלי היא האם מישהו נתקל כבר בתופעה כזו והתקשר לשירות לקוחות של הספק וקיבל איזשהו עזרה/פיצוי או שני מבזבז את הזמן שלי? תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by kenny1254,

ברגע שמחברים את המודם בסדר הגלישה לאינטרנט עובדת והכל וכאשר אני מחבר את המודם דרך ראוטר אלחוטי עם כבל רשת אז אני מצליח להתתחבר לאינטרנט SKYPE עובד והכל אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט איך אני יכול לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. מה הפורטים שאני צריך לפתוח לאמיול? יש לי נתב של trendnet tew421brp אני פותח דרך access control ואז פשוט מוסיף את הפורטים האלה לרשימה? תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. לאחרונה אני מרגיש שמשהו דפוק עם החיבור שלי אני משחק בדרך כלל בworld of warcraft, ולפעמים יש לי לאגים מתי שלאחרים אין אז אני מנסה לנתק את החיבור ואז להתחבר מחדש ואז מה החיוג של ווינדוס עושה לי? נשאר שעה על הקטע של מוודא סיסמה ושם משתמש אני מחובר בתשתית כבלים ל012 קווי זהב יש לי מודם בחיבור רשת של תומפסון והוא מחובר לרשת אונבורד קודם כל מישהו יכול להסביר לי למה החיוג של הווינדוס עושה לי קונצים בהתחברות מחדש?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by mmMigy,

שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול בממשק של לינקסיס WRT54GL על פי ההוראות שבאתר הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/WRT54GLindex.htm אבל אני עדיין מקבל LOW ID... מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tepez,

יש לי חבילת ADSL 1.5 עם Barak. בערך לפני שבוע המהירות נהיתה איטית מאוד. אני מוריד מרוב האתרים על 40-60KB. נכנסתי למספר אתרים לבדיקת מהירות הגלישה והמהירות שלי תמיד הייתה בתחום הזה. מה שכן מהאתר של 013 ומהאתר של Microsoft אני מוריד על מהירות מלאה 190KB. התקשרתי לתמיכה התכנית, הם טוענים שהם לא רואים שום בעייה, ולראיה המהירות שקיבלתי מהאתר שלהם וממיקרוסופט. הם גם טוענים שזאם יש בעיה אז הבעיה אצלי כי הם נכנסו מהמחשבים שלהם לחשבון שלי וגלשו על מהירות מלאה. למישו יש רעיון מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  16. אני לא יודע אם בטוח להזמין מהאתר או לא אני בא להזמין ואני מקבל הודעה כזאת: כמו כן לפני זה קפצה לי הודעה שפג תוקפו של האישור [certificate] האם אני יכול להזמין מהאתר או שלא כדאי לי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by road_runner,

אהלן! אחרי שהרבה הרבה זמן חיפשתי מה גורם לכך שאני לא מצליח לשתף תקיות כמו הפרוגרם פיילס וחלונות (http://support.microsoft.com/?kbid=810881&sd=RMVP - צריך לקחת אחריות על הקבצים, מפתיע) הגדרתי את השיתוף (תחת SECURITY שבPROPERTIES של תקיית השיתוף) כ EVERYONE. ז"א שכל משתמש שמתחבר למחשב שלי\לרשת המקומית מקבל גישה להכל. אני רוצה לשנות את השיתוף הזה שיתן גישה מלאה רק למחשב השני שברשת, (ז"א שיתוף מלא רק לשם הספציפי) הבעיה היא שאני יכול לחפש שמות הרשאות משתמשים רק תחת המיקום-location של המחשב שלי. ז"א שאני לא יכול להגדיר בכלל שיתוף ספציפי למחשב מסויים ברשת לפי השם שלו. הסתכלתי ברשימת הרשאות המשתמשים שקיימת תחת המחשב שלי והחלפתי את זה מ EVERYONE ל NETWORK, אז מבחינה עקרונית יש…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by ggoblin,

לאחרונה שמתי לב שבסטאטוס של הראוטר(1025w rotel) רשום לי ב Ethernet Received 14 שגיות,ורציתי לדעת מה יכול לגרום לכך ואיך אפשר לתקן את זה. תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by yakar,

שלום לחברי הפורום, ברשותי וינדוס ויסטה גירסא סופית. המערכת עובדת בצורה טובה מאוד, אני מרוצה ממנה מאוד. הבעיה היחידה שלי היא שמדי פעם האינטרנט מתחיל לקרטע ולהציג הודעות לא ניתן להציג דף זה למשך זמן די ממושך(למשך כמה שעות) , הבעיה מסתדרת במידי אחרי הפעלה מחדש. אך האינטרנט למעשה עדיין פעיל. ה icq וכל ההורדות מתוכנות כמו ביטרונט ממשיכות לעבוד. צילמתי לכם תמונה שצילמתי ממה שמאבחן השגיאות של וינדוס אמר לי לחצו להגדלה: אני יכול לומר לכם בוודאות שהבעיה היא לא במודם כי החלפתי מadsl לכבלים ועדיין הבעיה קיימת. אשמח לפיתרון מאחד הגולשים פה. יקיר.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי את הנתב אלחוטי Linksys WRT54GL ואליו מחוברים חוטית שני מחשבים והכל עובד סבבה. לא מזמן התחברתי לטלפון של HOT ושמתי לב שהם הביאו לי נתב(?!) Terayon TA-102 שדרכו מחובר הטלפון. הסתכלתי מאחורי הנתב הזה של HOT ושמתי לב שיש לו גם חיבור ethernet. האם יש מצב דרך הנתב האלחוטי שלי להתחבר אל הנתב הזה של HOT? יש לי בסלון XBOX, האם אני אוכל לחבר אותו אל הנתב של HOT דרך הETHERNET ואז הXBOX יהיה מזוהה ברשת האלחוטית? יש למישהו פה את המודם טלפון הזה של HOT והוא שיחק איתו קצת?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by rubi_ar,

רכשתי את הראוטר ואני לא מצליח להתקין אותו.. אחרי שאני מחבר הכל.. אינני מצליח להיכנס אל ההגדרות שלו דרך הדפדפן כתובת ה IP שאני אמור להכנס אליו היא 192.168.0.1 מה עושים?

22. Started by mtfl,

התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Cupid Me,

חבר'ה בווינדוס ME היתה פקודה שנקראה winipcfg שהיה אפשר לשנות דרכה את ה-IP איך הפקודה הזאת נקראת ב-XP? יש לי גרסת Home והפקודה הזאת נותנת לי שגיאה תודה

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  24. התחברתי לבזק בן לאומי ADSL 2.5MB ובדואר הם רשמו לי שאני מנוי ל SAFE NET עכשיו לא רשמו שזה בחינם ומצד שני לא רשמו שזה עולה כסף, יש לזה שם מתשמש נוסף השאלה שלי אם למישהו יש את זה או שמישהו משתמש בזה האם זה בחינם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. בוקר טוב, החל מאתמול בצהריים, ההורדות מהאינטרנט נהיו ממש איטיות. גם אימיול וגם ביטורנט מורידים לי בקצב של כמה קילוביטים לשניה במקום כמה עשרות\מאות. אני מחובר עם 012. למישהו קרה דבר דומה?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים