עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אזור צפון ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by royk50,

טוב אז ככה מחשב נייח אשר היה מחובר ברשת אלחוטית דרך כבל מאריך USB וכרטיס EDIMAX 802.11 G מעל לשנה !!! ועבד היום הפסיק :s05: אם אני מחבר את הכרטיס ישירות - הוא מזוהה ועובד (אבל אין קליטה) כשמחובר דרך הכבל XP מזהה : usb hub unknown usb device אין אפשרות לשנות את הדרייבר של הדווייס המיסטורי הXP טוען שאין התאמה ניסיתי system restore יוק (לא עבד) אם יש רעיונות אשמח לשמוע שוב הקונפיגורציה עבדה עד אתמול והיוזר לא יודע למה זה הפסיק לא נעשתה שום התקנה חדשה המחשב מריץ WIN XP HOME SP2 הכרטיס הוא EDIMAX WIRELESS LAN USB ADAPTER 802.11G הנתב תקין ועובד והמחשב תומך ב USB2 BTW יש לי שני מחשבים שני כבלים ושני כרטיסי רשת כל הקונפיגורציות לא עובדות עם כבל מאריך …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Devil Servant,

המודם של הוט (MOTO SB4200) יכול לגלוש בX אם יש לי חיבור ללא חייגן? צריך ראוטר? תודה (ולכל החכמים,זה כמו שבקשר לחיבורים של ווינדאוס אתם שואלים פה ולא בפורום ווינ,גם אני אשאל פה,ולא ענו לי במק ד.א)

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  4. מה ההבדל בין הראוטר הזה: http://www.golden-price.co.il/Product.asp?productid=682 לראוטר הזה: http://www.thinkbroadband.com/hardware/reviews/2004/q4/3com-g72.html לי אישית יש את השני והוא נהרס אז צריך לקנות חדש, ואני לא מוצא בדיוק את אותו הדגם.. (דגם ישן, יש לו איזה 3 שנים אני מעריך) מצאתי רק את הראשון. אז מה ההבדלים ביניהם בעצם? ואיך זה מתבטא גם בהגדרות של הראוטר (האם אני אצטרך להגדיר את הראוטר מחדש)[br]פורסם בתאריך: 7.02.2007 בשעה 11:38:58 זה דחוף.. אף אחד מהמנהלים לא יודע?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by OSTM,

קניתי מחשב חדש. חיברתי את החדש לישן בקבל רשת ושיתפתי כוננים. אך הבנתי שדרך Remote Desktop אני יכול ממש לשלוט על השני דרך הראשון. כל ניסיונותי להגדיר זאת כשלו. העזרה של הווינדוס ממש לא עזרה. אהה כן, ווינדוס אקס פי כמובן.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כבר כמה שנים שאני מחובר לקווי זהב, כאשר החבילה האחרונה שלי היתה 15 ש"ח ל3 חודשים ראשונים ולאחר מכן 69 ש"ח, 2.5MB בADSL. ההתחייבות שלי נגמרה שלשום. ביום שני התקשרתי אליהם והבטיחו שיחזרו אלי תוך שעה, לאחר שעתיים התקשרתי שוב והבטיחו שיחזרו אלי עד שעה 10. כמובן שלא חזרו אלי. למחרת התקשרתי אליהם והם טענו שמכיוון שאני לקוח רשת אני אמור לדבר עם שירות לקוחות רשתות והם לא עובדים היום(למה לא אמרתם לי את זה אתמול?! למה לא חזרו אלי אתמול?!). אתמול התקשרתי שוב, הפעם הבטיחו שיחזרו אלי משירות לקוחות רשתות תוך 24 שעות. באמת היום התקשרו אלי לפני כשעתיים והציעו לי 59 ש"ח ללא התחייבות או 55 ש"ח עם התחייבות לשנה. אמרתי למוקדן שיש לי הצעת מחיר מבב"ל ל54 ש"ח(הצעה שקיבלתי לפני שבועיים) ללא הת…

• 58 תגובות
    • 7k צפיות
  7. Started by Vidati,

שלום! כרגע אני מחובר בבזק מגה וחצי ומשלם 110 לאינטרנט עצמו ועוד כ-43 שח לקו.. כמה יעלה לי להתחבר ל5 מגה? אם אני מתחבר הם צריכים לבוא אלי ולהחליף ראוטר? תודה

8. היי, אני מחובר ב1.5M, כלבים+ברק, כרגע בשביל להתחבר לאינטרנט אני מפעיל את תוכנת החייגן של ברק כדי להתחבר לאינטרנט. 1. האם אני באמת צריך את החייגן הזה ? האם אפשר להתחבר לאינטרנט בלי להריץ אץ החייגן? אולי הגדרות שונות בWINDOWS ? 2. האם יש תוכנה אחרת לחיוג שתופסת פחות משאבים או סתם תוכנת חייגן אחרת להתנסות. תודה.

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by kisin,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לנתב WRT54GL והכל עובד בסדר גמור. אם אני אקנה עוד נתב WRT54GL ואשים אותו בסלון עם XBOX מחובר אז שני הנתבים יוכלו לזהות אחד את השני? או אם אני אנסח את השאלה בצורה אחרת - האם WRT54GL יכול לתפקד גם כACCESS POINT? כי אני רוצה לחבר את הXBOX בסלון לWRT54GL ולהשתמש בו כACCESS POINT, זה יעבוד?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nore0,

במחשב של אחי עולה השגיאה הזאת שהוא מנסה להתחבר לאינטרנט http://img115.imageshack.us/img115/964/797nd2.jpg הכבל רשת היה מנותק כמה שבועות אתמול חיברתי אותו ושאני לוחץ על ה-Internet Explorer עולה לי דף האינטרנט אינו זמין במצב לא מקוון דף האניטרנט שביקשת אינו זמין במצב לא מקוון כדי להציג דף זה לחץ על התחבר או הישאר לא מקוון אני לוחץ התחבר ואז עולה לי הודעה כזאת התקשרות חיוג בחר את השירות שאליו אתה רוצה להתחבר ולאחר מכן הזן את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך התחבר ל:Internet Connection שם המשתמש: סיסמה: מה אני אמור לכתוב ?

• 6 תגובות
    • 7.2k צפיות
  11. Started by polip,

הגדרתי רשת ביתית כולל אינטרנט ובמחשב המשני (זה שלא מחובר לאינטרנט אלה למחשב אחר) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי ישר חלון שהכותרת שלו "רשת מקומית" אם כל התיקיות המשותפות. אבל במחשב השני (הראשי, זה שמחובר לאינטרנט) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי חלון עם לוגו של הפרפר של מיקרוסופט (MSN-אתרי האינטרנט..") וכדי לראות את התיקיות המשותפות אני צריך ללחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" לאחר מיכן על איקון המחשב השני ברשת ורק אז נפתח לי חלון עם התיקיות המשותפות. רציתי לדעת אם זה בסדר או שלא הגדרתי טוב את הרשת ויש דרך אחרת להגדיר אותה כך שאני אראה גם במחשב זה את התיקיות המשותפות ישר??

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by polip,

יש לי שני מחשבים ברשת ICS כשאחד מהם הוא הראשי שמחובר לאינטרנט והשני מישני מחובר לראשי ע"י כבל מוצלב. רציתי לדעת איזה הגדרות פירוול ואנטי ווירוס צריך. הבנתי שבראשי הפירוול צריך להיות רק כלפי החיבור לאינטרנט ומנותק כלפי החיבור למשני. אבל מה קורה במשני? האם צריך פירוול בכלל או שהפירוול בראשי מגן עליו גם כן. ומבחינת אנטי ווירוס יש לי את הINTERNET SECURITY 6 של קספרסקי האם אני צריך להפעיל את כל החבילה במשני כולל אנטי האקר, POPUP,WEB וכו'... או שצריך רק את האנטי ווירוס הרגיל ואת כל שאר השרותים אני מקבל מהאנטי ווירוס של הראשי??

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  13. יש לי ראוטר של 2wire. המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר והמחשב של אחי מתחבר דרך Phoneline (PNA). בקיצור הבעיה היא שהמחשב שלי לוקח את כל הפס. אח שלי משחק במשחק רשת (CS), ברגע שאני פותח לדוגמא סתם דף אינטרנט וזה טוען אותו, זה משתמש בכל הפס וכך נוצר מצב שלאח שלי יש לאגים ופינגים גבוהים בקטעים שאני טוען אתרים. שלא נדבר על הורדת קבצים שזה אני כבר מגביל בעזרת תוכנה חיצונית שנקראת NetLimiter. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה.

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by idan1836,

אני רוצה לעשות רשת בבית ודי בור בעניין הנ"ל.. יש לי 3 מחשבים בבית, ואני צריך נתב וכרטיס רשת אלחוטי. הציעו לי כרטיס רשת (H) במחיר של 185 שקלים, וראוטר במחיר של 312 שקלים מחברת Level One. אני לא מבין גדול בנושא ואשמח אם מישהו ישפוך קצת אור בקשר לעניין, מה ההבדל בין נתבים, מה אני צריך בדיוק, על מה להסתכל שקונים נתב, ואיזה נתב וכרטיס רשת הכי מומלץ שיתאים לדרישות שלי ? אגב התקציב הוא די זהה למחירים שהציעו לי. אני מחובר בתשתית כבלים, והמרחק בין המחשבים (שלושתם נייחים) הוא כ15-20 מטר (מחשב 1 קומה ראשונה והשני קומה 3), אחד החדרים עם קירות בטון ככה שהבנתי שזה גם בעייתי.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by psychuil,

אני מתכנן לעבור היום או מחר לספק אינטרנט חדש, על חבילה של 5000/512 בADSL. אני מתלבט בין בזק בינלאומי לנטויז'ן. מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  16. טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  17. Started by nuctornal wisdom,

אני צריך עזרה בהתקנת פקס במחשב עם מודם פקס. ככה, יש לי שתי מחשבים, עם מפרט דומה שמחוברים ברשת (חוטית). במחשב השני התקנתי את המודם, הגדרתי הכול עם התוכנה של הוונדוס ובניסיון שליחה\קבלת פקס יש פופ אפ שאומר שהמודם כבר בשימוש בתוכנה אחרת. התקנתי את fax machine, בטלתי את התוכנה של הוונדוס ואותה בעיה. בדקתי בFAQ, ניתקתי את הרשת, וניסיתי את הפעולות שיש שם וללא עזרה. זקוק לעזרה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

יודע שזה אולי קצת נדוש ונשאל הרבה יותר מדי, מצטער על הבורות פשוט לא מצליח לעשות את זה ! צירפתי תמונה של איך ה"PORT FORWARDING" תחת NAT נראה כרגע! תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח רועי המלך!!

לאיזה מהירות אינטרנט הורדה +העלה אתם ממליצים ב140 ש"ח כולל תשתית וספק?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by Spybot,

יש תוכנה שבעזרתה אני יכול להתחבר כמו REMOTE ASSISTANCE למחשב של חבר שלי דרך האינטרנט? האם זה מה שתוכנת LOGMEIN עושה או שאפשר פשוט דרך וינדוס? הכוונה שלי היא שאני אוכל לראות את הDESKTOP שלו ולא תיקיות או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by cold fire,

יש לי שלושה מחשבים שניים שהם PC ואחד נייד יש לי מודם לADSL הבעיה שצריך לנתק את הכבל כל פעם כשרוצים להתחבר דרך מחשב שונה האם כדאי לקנות נתב או כרטיס רשת, כלומר מחשב אחד יהיה מחובר לרשת ודרכו השניים האחרים... תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by 12345-,

קניתי היום מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטי BROADCOM 802.11G ויש לי בבית רשת אלחוטית של בזק עם נתב ROTAL 1025 יש לי מחשב אחד נתב ושתי מחשבים עם מתאם USB,עכשיו אני מנסה להתחבר עם המחשב נייד וזה לא מתחבר לי ניסיתי שעותת ולא הולך לי כלוםם..על האיקון של המתאם בתוך המחשב מופיע לי X אדום כזה ניראה לי זה קשור,בדקתי במנהל התקנים ואין בעיה עם הכרטיס רשת..אז מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו אני חייב את זה בדחיפות.! תודהה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by stav_r,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים , זה נראה לי הכי מתאים אבל אם לא מנהלים בבקשה להעביר. אני מנסה להפעיל את ה IIS שמותקן על הוינדוס (windows xp pro sp2) על מנת להריץ אתר . כאשר אני מקליד http://localhost/ בשורת הכתובת אני מקבל את השגיאה : Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance. ב event log רשום Event Type: Warning Event Source: W3SVC Event Category: None Event ID: 36 Date: 03/02/2007 Time: 18:45:16 User: N/A Computer: STAVR Description: The serve…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by No_Man,

התקנתי דריבר, חיברתי את הראוטר למודם וגם ישירות למחשב (עם כבל). ניכנסתי לממשק הגדרה שלו וניכנסתי ל-Wizerd. וסימנתי שם PPOE או משהו כזה (PPP over Ethernet או משהו כזה), שמתי את השם משתמש והסיסמה של החשבון שלי בנטויזן ועשיתי ואין אינטרנט. נכנסתי להתקשרות ועשיתי לו "תקן" והוא לא מצליח לחדש את ה-IP. אין לי אינטרנט או DNS או DHCP. מה הבעיה ואיך לתקן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית לאינטרנט בבית. אין בבית מחשב נוסף. האם אני צריך בעצם להקים רשת של מחשב אחד? האם כל מה שאני צריך זה ראוטר + מודם אלחוטי? האם 3CRWDR101A75 של 3COM מתאים לי? אשמח לשמוע על מוצרים נוספים. חשוב שיהיו אמינים ופשוטים להתקנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים